2005.06.01 21:35
2005.06.01 22:05
Tenyleg, mit mondtal B.nek, mikor sirva fakadt? 2005.06.01 22:07
De lhet, hogy nincs igazam
2005.06.02 06:00
2005.06.02 08:01
:szóval úgy megyek klotyira hogy ül a csipőmöm a ded,mikor ott állok már a wc elött lerakom,lehuzom a gatyámat és ráülök.na ezt látván ihletet kap és bemászok az ölembe
akkor ött jól elvan majd mikor is kész vagyok ismét lerakom.eddigre felfedezti a wckefét és fut vele
aztán én is utána letölt gatyával
és mikor tiszta vagyok felhúzom a gatyit és kezet mosok és megtörlöm
ezalatt meg mindent pakol a gyermek
engem nem zavar hogy így van,és ugye szem elött is van! és most megyek a mókusok elé!!!!!!!!!!!!!
?????????????2005.06.02 08:04
:szóval úgy megyek klotyira hogy ül a csipőmöm a ded,mikor ott állok már a wc elött lerakom,lehuzom a gatyámat és ráülök.na ezt látván ihletet kap és bemászok az ölembe
akkor ött jól elvan majd mikor is kész vagyok ismét lerakom.eddigre felfedezti a wckefét és fut vele
aztán én is utána letölt gatyával
és mikor tiszta vagyok felhúzom a gatyit és kezet mosok és megtörlöm
ezalatt meg mindent pakol a gyermek
engem nem zavar hogy így van,és ugye szem elött is van! és most megyek a mókusok elé!!!!!!!!!!!!!
?????????????2005.06.02 08:08
2005.06.02 08:10

2005.06.02 08:21
AMikor a szívhangot hallgattuk, majd lelökte a drnő kezét a picur!
Jót mosolyogtunk rajta.
Hosszú fekete haja volt, és nagyon nyugodtan feküdt. Gyökeret is eresztettünk pár percre, teljesen megbabonázott.
2005.06.02 09:23
2005.06.02 09:39
Sajna nem tudtam végigolvasni az egész termést.. 2005.06.02 09:49
2005.06.02 10:10
) Biztos mindent megprobaltal, a dokinenink nekem azt mondta anno, hogy azert ez alkati dolog is. A babanak meg nemcsak az anyatej fontos, hanem az is, hogy egy kedves, vidam, szereto anyukaja legyen, ne egy depis bogomasina, szoval mostmar ne emeszd magat emiatt, tessek csak vigyorkodni! Igy:
Ja, es nemcsak egesz nap errol beszelunk, ugyhogy tessek csatlakozni ismet.2005.06.02 10:24
2005.06.02 10:24
2005.06.02 10:30
2005.06.02 10:37
én sajna nemtom, nem ismerem a paramétereit, de biztos lesz segítséged, olvasgass!
Tegnap nálunk este jelen voltak, rotyi és álom fronton is, jól belealudtam a HBO/ Gyűrűk ura III.-ba.
Hogy van Soma és Panna? Ez a hullahoppos 5let nagyon jól hangzik, Ada tényleg igazi fitnessnéni, majd számolj be az eredményességről! Én tegnap óta csinálom a jégkrém-diétát (Ledo barna vödröset vettem nyamszli nagyon!) ebédre csak azt ettem, sztem ma is ez lesz ... NAGYON JÓ!
Majd mesélj, mi vót a kh-ban! Ha nyomul lefelé és nem fáj, az nagyon jó! Ügyes a kisccsajszid! 

Tényleg az apukájára hasonlít? Én gyakorta megnézem az utsó UH-t, én azt látom, hogy nagyon aranyos kerek arcocskája van, de ezt rajtam kívül sajna senki sem látja ... nem értem, hogy miért van ez. Mert én igenishogy LÁTOM! Jó lenne, ha megnyugtatnál, hogy nem ketyóztam be!
De csak azt tudom mondani, h nem szabad szomorkodni miattuk! Hidd el, hogy annyira el leszel foglalva magaddal, h eszedbe sem fog jutni, ha meg igen, akkor küldünk a mókusok elé ám! Lesznek sokan, akik meglátogatnak, annak kell örülni, meg a kisdednek, meg apájának ... hogy milyen csoda is ez! Érted, ugye? 

2005.06.02 10:44
En a Bokreta utcaban lakom, de surun jarok a Tompa fele egy pici barna nyomott orru kutyussal. 
2005.06.02 10:47

Szóval neméracsakrídonli, tessék írogatni is! 

A turiban még csak egyszer voltam, már pocisan pár hónapja, de akkor ha ilyen jó, le fogok nézni. Aztán majd tologathatjuk együtt a babakocsit! Jajdejó!!!!! Meg mehetünk Adához tornázkodni! Én most nagyon feldobódtam!!!!!!!!! 

Nektek ki a gyerekdokitok? 2005.06.02 10:57

2005.06.02 11:01
és én csak 3 hétig tudtam szoptatni
folyton ciciztettem meg fejtem,ittam a teát és ennek ellenére egy hét alatt úgy elment hogy a kettőből összessen 10ml-t tudtam lefejni
a ded meg üvöltött és ekkor úgy döntöttem TÁP, jobb mintha éheztetném szegényt.persze nem tejci,de bálint szépen fejlődött,nem volt beteges.....szóval nem hiszem hogy hátrányosabb helyzetű lenne mint aki szopizik!!!!!!!csak persze annyiban hogy neki csak a cumka jutott,de majd 18 év múlva bepótolja,csak nem nálam
szóval csak ajánlani tudom,persze ez attól is függ hogy te mit vársz el tőle!én kívánni sem kívánhattam volna jobbat nála!EZ ITT A REKLÁM HELYE
esténként mikor elkap az ihlet hogy írjak csinálom a bálint ajándékait
tegnap is 1kor feküdtem le,addig molyoltam vele és nincs kész csak a negyede!!!!!
?????????????????????2005.06.02 11:09
) 2005.06.02 11:17
mert akkor vicsorgok. Trendi sztem az, ha vki 8 hónapos terhesen kiveteti magából a gyereket, hogy nem lazuljon meg a kötőszövet a hasán, trendi az, ha vki ezért nem szoptat (mert ronda lesz a melle), de sztem egyáltalán nem trendi az, amikor csomókban hullik a hajad, éjjel óránként kelsz etetni... én is tudnék mást csinálni, pl. cigizni, piálni, stb...
2005.06.02 11:35
Én kben mióta már végig tudtam gondolni, hogy a szülinapom tul.képpen azt jelenti, h x éve kibújtam aznap anyukámból, mindig viszek neki vmilyen ajeszt, meg versenyzünk, h ki hívja fel az adott percben a másikat, volt hogy én gratuláltam neki a születésnapom alkalmából
Ehhez persze az kell, h nekünk nagyon jó a kapcsolatunk, IMÁDJUK egymást, egyesek szerint ez már beteges, de én azt gondolom, hogy ez egy kincs!
Ezzel a hosszú dumával csak azt akartam mondani, hogy igenis magadat is kell ünnepelni, úgyhogy történjen az, amit szeretnél! Pl.: vegyél valamit magadnak, amire vágysz, menjetek el apájával valahová, vagy ... sok-sok 5letem lenne, de ezt neked kell tudnod - és tudom, h Neked nem kell 5letet adni, tudod Te azt! 

2005.06.02 11:43
) Szóval én is hallottam ilyenekről, hogy kivetetik a kicsikét, meg nem szoptatnak ... meg igazából a bébiszittyó neveli, mert neki más a dolga ... nagyon sajnálom az ilyen babákat. Nem nagyon értem, h az ilyen nőknek minek gyerek, csak a társadalmi elvárásnak akarnak megfelelni? Sztem legyen ilyen, karrierista meg vigyázzon nagyon az alakjára, nehogymá a gyerök miatt elromoljon ... ilyennek is kell valakinek lenni, csak ehhez minek a ded? Mert szegény biztosan szuper játékokkal játszhat, de az anyukája sosem mesél neki, meg nem is énekel ...
Na, mindegy, csak jól felhúzom magam mindig ezen ... az a jó, hogy ez egy olyan fórum, ahol csupa "nemtrendi" nőci mozog ... ezért is imádok ide tartozni 

2005.06.02 11:53
A kaksinál azért becsukom, azért az büdi, de nem vagyok szégyenlős ... a kedvesem volt, h bezárta az ajtót, én meg mindig lehorzsoltam a hasim - mióta ekkora a pocak - a hülye kulccsal, úgyhogy dühömben eltűntettem, és amikor kereste, mondtam neki, h nem kell bezárnia, nem nyitok be, kiderült, h neki ezzel kapcsolatban van egy kis fóbiája ... úgyhogy most ezen dolgozok! 

2005.06.02 12:24
2005.06.02 12:32
nekem ez olyan természetes dolog, mert én is így nevelődtem, férjem nem kifejezetten, de számára is teljesen elfogadható volt...
És nálunk se látta szinte senki akinek mutattuk az arcáról készült fotót, én viszont tökéletesen
A múltkori és a mostani uh után is úgy viselkedett, hogy húúú. Persze, érezte, hogy most Maszat forog a fejünkben, róla beszélünk, megnézzük a videot stb., és ő látványosan rosszalkodott. Olyan kifejezetten: "héé figyeljetek már rám is ti hülyék" című agresszív rosszalkodásról volt szó. Úgyhogy nagyon oda kell rá majd figyelnem, de neki még sokszor a max. is kevés!

2005.06.02 12:32
Látod, nekem még kókuszmatracom sincs, az mégis csak Moose szól be néha néha.
Meg Jucus. Meg Kisün. Meg aki még akar.
2005.06.02 12:37
én is mindig szoktam venni neki valamit az én szülinapomra és mi is imádjuk egymást
(ha megadom a számát rádobsz egy üzit hogy vegyen má' valamit nekem
?)
előzmény:még mielött terhes lettem elhatároztam hogy naplót fogok írni,neki,róla, a terhesség és az Õ csodájáról.na ebből sajnos nem lett semmi,mert bár többször is nekiültem,valahogy sosem tudtam azt leírni amit érzetem és amit szerettem volna elmondani neki
)

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|