A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

http://www.origo.hu/tudomany/elet/20050601veszelyes.html
Össejtekröl most talaltam.

Hullahopp AKAROM!
KÖSzi ADA!

Jucus
20170114224602

Bogárka!

NA segítségem nekem is akad kakiláshozKép

GPS :most adnak a Photohallban programot is a szerkenytűhöz,azért is izgultam rá.Külön állítólag jó drága nem is értem,hogy hogy kerülhet most cakkumpakk 90.000FT-ba?!

Jucus
20170114224602

Naaaa, nem ugy gondoltam! Gigi azt irta, hogy az oleben ul a sraca, mikozben o (=Gigi) pisil. Ez szerintem azert durva, mert hogy tudja Gigi megcsinalni, mikor csak ket keze van, nem hat, meg a gyerekre is figyelni meg a pisire is, meg najo, szerintem ez talan tenyleg tulzas. De ha csak ott allnak, meg figyelnek, az OK. Emlekszem, amikor az ocsem kiskoraban mindig kikiabalt a slozrol, hogy kakalt es toroljek ki a feneket. A szomszedok biztosan jokat rohogtek, ha hallottak Kép

OK Zsanci, megusztad a mokusokat Kép Tenyleg, mit mondtal B.nek, mikor sirva fakadt?

Fic, ha akarod intezni a bankot, akkor igyekezned kell (mondjuk en is a 36. heten mentem csak, es meg boven belefert), mert 4 szurovizsgalat kell nekik, amibol csak 2t vegeznek el a terhesgondozas keretein belul, tehat egy vervetel meg var rad (ezt barhol megcsinaltathatod, vagy naluk 3e/szures penzert, fel perc alatt tokjol megcsinaljak, no varakozas es meg a leletekert sem kell visszamenni). Johanna azt irta, o ezt mar intezte, szal neki csak a let kene bepengetnie, aztan meg telefonalnia, ha megszuletik a Zsebije, hogy johetnek a bankbetetert. (Nyuszi majdnem du 3kor szuletett es meg aznap este erte jottek. Erdekes, hogy azt a fazont beengedtek a korterembe, hogy atvegye tolem a cuccot. Bar apat is, szules utan becuccolni meg mikor hazajottunk kicuccolni, meg hogy kicipelje a bebit, en nem birtam volna.) Ha sikerul jol levenni meg eltarolni, akkor a szules utan negy honappal megismetlik ezt a 4 szurovizsgalatot, tehat 1 vervetel, aztan kapod a bizonyitvanyt Belgiumbol.
Ja, es koszonjuk a pocakpuszit, remelem nekunk is olyan hatasos lesz, mint a tobbieknek kuldott kismanok. Egyebkent ketfele kene: egy a fajdalmas szelekre, egy meg arra a piros foltra, ami lassan egy honapja a pocijan van, es multheten aztmondtak, gomba es matr a masodik fajta kencet kaptuk ra, meggyogyulhatna mar...
moosejaw

Pipocs,

nem akarlak elkeseríteni, de a tgyást szerintem munkanapokra kapja csak az ember, szóval inkább csak 20-szal szorozd. Kép De lhet, hogy nincs igazam Kép

Ada
hasfájásra Camomilla D12. 2 bogyó a dednek. Nekünk elsônél nem, második gyereknél bejött.

Manóka,
Emma pici, de édes Kép

Mosolyog a fiam! (6 hetes), és most már nemcsak vissza, hanem oda is (márminthogy ô kezdeményez!).

Bori
borri

Bogarka, ez a Petra olyan edes Kép majd tudosits, mit mukodik a kistestverrel Kép

Jucus, ha digitalis fenykepezogepet vagy mas digitalis kutyuket akarsz venni, akkor meg extremedigital.hu
moosejaw

Jó reggelt, enem kivet az ágy már 6kor...

Zsanci: a dokinő neve Dr. Bene Márta és az albertfalva utcai gyermekműintézményben dógozik, nem tudom a számát, mert én a védőnőn keresztül értesítem majdan. De szerintem igy már meg tudod keresni. Albertfalva street 2 a cím vagy valami ilyesmi. Nagyon rendes és tényleg homeopátiában nyomja, persze ha más kell akkor az alopátiát is beveti.

Fic: én nem ott csináltatom a bankbetéteimet mint Moos., mert azt nem tudjuk kifizetni, van egy másik is és egy hematológus ismerősünk azt mondta, hogy mind a kettő jó. A magyar is olyan jó, mint a külföldi. Hát én nem értek hozzá. A vérvétel tényleg kötelező szűrnek mindenféle fincsiségre mint pl. HIv, Hepatitis különböző tipusai, szifilisz CMV és még ki tudja mire.... Nekem nagyon lassan lett meg a lelet, de ha náluk csinálod ezek szerint gyorsan meg van. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy érdemes, egy cikk azzal hasonlította össze,h ogy olyan ez, mintha a holdon vennék telket, tehát tök értelmetlen és még k...a drága is.

Jucus: szerintem az a cikk másról szól, az arról, amikor megpróbálják mesterségesen tenyészteni (klónózni) az őssejteket, ha jól értem, bár én hülye vagyok az ilyesmihez. Próbáltam tájékozódni, de az ember nagyon hamar elveszti a fonalat. (őssejtfonalat, hahahah)

Pipocs, Bogár: melyik cégnél nem vetették le a dolgozók? mert amelyiket én ismerem sejtbank, ott a főnök nem vetette mert idősebbek a gyerekei, a másik levetette mind a két gyerekének, a lányoknak akik ott dolgoznak pedig nincs gyerekük. És a barátnőm, aki ott dolgozik, Õ még igy sem engedhetné meg magának, hiszen nagyon drága. Vele sokat beszélgettem erről, de Õ elfogult, mindig a Ceizelhez akart irányítani, de valahogy Õt nem csipázom. Na erről ennyit.

Lassan kedzem a cd-ket másolni, egy egész illegális üzem lesz itt... jaj, csak le nem bukjak. :-))) Mennyit is csináljak... szerintem ha irok egy 5 darabot az első körben elég lesz. Én csak a kettesből irnék, a másik nekem nem teccccik...

Zsanci és homeós tudorok: jöhetnek a szerek, bár eléggé felszereltem magam. Van caulophylum, cimicifuga, arnica, staphisagria, belladonna, apis vagy mi, sepia, urtica urens, ferrum phosforicum és még ki tudja mi a birtokomban, de kérek olyat, ami már bevállt másoknak. És főleg azt, hogy mi a baba alapfelszereltsége, mert én egészen jól el vagyok látva.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

pipocs,
sab simplex?????????????van két fölös,elküldjem?
nekünk csak ez jött be és mi is mindent kipróbáltunkKép

moose,
beavatlak a titokbaKép :szóval úgy megyek klotyira hogy ül a csipőmöm a ded,mikor ott állok már a wc elött lerakom,lehuzom a gatyámat és ráülök.na ezt látván ihletet kap és bemászok az ölembeKép akkor ött jól elvan majd mikor is kész vagyok ismét lerakom.eddigre felfedezti a wckefét és fut veleKép aztán én is utána letölt gatyávalKép és mikor tiszta vagyok felhúzom a gatyit és kezet mosok és megtörlömKépezalatt meg mindent pakol a gyermekKép
na jóóóóóóóóóóóóóóóóó,ebben van némi túlzásKép Kép Kép engem nem zavar hogy így van,és ugye szem elött is van! és most megyek a mókusok elé!!!!!!!!!!!!!

zsanci,
proktológus?????????????????????????????ő miiiiiiiiiiiiiiiiii?(tudatlan gigi)

johanna,
dodj egy mailt a gigi83@galamb.net-re és és megdumizzik hogy kapunk CD-t,ok?

az én Cd-im közül senkinek nem kellKép?????????????
Vendég

pipocs,
sab simplex?????????????van két fölös,elküldjem?
nekünk csak ez jött be és mi is mindent kipróbáltunkKép

moose,
beavatlak a titokbaKép :szóval úgy megyek klotyira hogy ül a csipőmöm a ded,mikor ott állok már a wc elött lerakom,lehuzom a gatyámat és ráülök.na ezt látván ihletet kap és bemászok az ölembeKép akkor ött jól elvan majd mikor is kész vagyok ismét lerakom.eddigre felfedezti a wckefét és fut veleKép aztán én is utána letölt gatyávalKép és mikor tiszta vagyok felhúzom a gatyit és kezet mosok és megtörlömKépezalatt meg mindent pakol a gyermekKép
na jóóóóóóóóóóóóóóóóó,ebben van némi túlzásKép Kép Kép engem nem zavar hogy így van,és ugye szem elött is van! és most megyek a mókusok elé!!!!!!!!!!!!!

zsanci,
proktológus?????????????????????????????ő miiiiiiiiiiiiiiiiii?(tudatlan gigi)

johanna,
dodj egy mailt a gigi83@galamb.net-re és és megdumizzik hogy kapunk CD-t,ok?

az én Cd-im közül senkinek nem kellKép?????????????
Vendég

Köszi Ildi! De azért abból a családból, ahol szintén pici a baba, ott legalább az apuka bejöhet a kórházba, nem? Csak hogy értsétek azért értetlenkedek, mert amikor az esküvőnkre nem jöttek el, akkor az azért esett olyan rosszul, mert a terhesség alatt is úgy álltak hozzá, hogy nem fognak eljönni egy kisbabával. Viszont 6 hetesen már leutaztak vele a balatoni nyaralóba. Ez az esküvőnk előtt két héttel volt. Szóval igazából ezért nyílt ki a zsebünkben a bicska... Kép
Tegnapelőtt küldött a férjem nekik egy üzenetet, hogy mi van velük, de azóta se válaszoltak.. Kép

Ficánka! Mi egy húron bendülhetünk. Kép
Én is arra gondoltam, hogy ha ilyen helyzetbe lennénk, akkor elmenne az egész család, és mondjuk, ha a sógornőm be akar jönni hozzánk, akkor addig valaki kinnt marad a gyerekekkel. Akár a párja, vagy a nagyszülők. Nem? Csak mondjuk 10 percre ugorna be. Már az is marha jól esne, hogy vette a fáradsáot. Mert amikor ő szült, akkor mi minden nap bementünk hozzá.

Johanna: ez azért probléma nekem, mert amikor a sógornőm szült, akkor fél lábon kellett állni, minden nap bemenni, stb. AMikor a mi esküvőnk volt, akkor nem jöttek el a sógornőmék, nem is akartak, és égett a képünk, hogy miért nincsenek ott, mindenki kérdezgette. Kép
Most pedig a mi babánk nem fontos anyósnak, nem kérdez semmit, csak a lányával foglalkozik, és tömi a férjem fejét, hogy mit kell majd a gyerekre adni, meg mivel kell majd a kajáját ízesíteni stb. És persze tömi a lánya fejét is. A lényeg, hogy lehet, az unokájukat kb 3 hónapos koráig 1-2-szer fogják látni, és mi leszünk a szemetek, hogy nem megyünk. Háát, ezért zavar...
mkatus

Jó reggelt !

Köszönöm a válaszokat doki , védőnő és szem ügyben .Kép
Védőnőnek csak először adtam 2000 Ft-ot , de többet nem fogok , így is túl sokat jön ! Kép
Dokinak először : 5 ezret , majd 2 000 , borítékban , mindkettőt simán elrakta én meg tanácstalan voltam/vagyok . Akkor maradok a 2-3 ezernél .

Kép
Kép
greenolive

Jobb téma: tegnap voltunk a doktornőnél (Kocsis Éva), és minden oké, szerencsére. Kép AMikor a szívhangot hallgattuk, majd lelökte a drnő kezét a picur! Kép Jót mosolyogtunk rajta. Kép
A másik dolog, amit feltétlenül kérdezni szeretnék, hogy rákérdeztem a szülésznőkre, és ajánlott 5-öt. Írnátok véleményt, hogy nektek ki volt, és milyen volt, milyen tarifa, stb?
Vastagné Éva
Csizmadia Erika
Kondor Kata
Czakkerné Jutka
Újváriné Bori

Az utóbbi kettő allítólag határozottabb, beszédesebb, így én valszínű közülük választok, mert én eléggé csendes vagyok. Talán akkor jobb lesz, ha egy erőteljesebb valaki van mellettem. A doktornőnek mennyit illik adni? Vagy kerek perec megmondaná? Tegnap nem volt róla szó. Kép
E-mailcím: mkatal@freeamil.hu

Előre is köszönöm!

És képzeljétek volt ott a váróban egy pár hetes baba. Annyira szép volt!! Kép Hosszú fekete haja volt, és nagyon nyugodtan feküdt. Gyökeret is eresztettünk pár percre, teljesen megbabonázott. Kép Kép

Most vagyok a 24.hétben, és nem hagy nyugodni, hogy a jogsit letegyem. De nem merek belevágni, mert mi van, ha nem tudom befejezni. Mit csinálnátok?

Köszönöm!
mkatus

Mkatus !
Nekem Czizmadia Erika volt , nálam csillagos 5-ös Kép Õ a csendesebbek közé tartozik , nekem jó volt így . Összeget nem mondott , nem is kérdeztem , adtam borítékot .

Jogsi szerintem fontos , de persze attól is függ hol laktok , mert pl.: a belvárosban annyira nem szükséges .

Kép
Kép
greenolive

Green, köszi! Kép Tudom, hogy fontos, de belevágnál 24 hetes terhesen?
És mennyit illik borítékolni? Kb 20-at?
És a doktornőnek?
mkatus

Green! kihagytam, hogy milyen volt az Erika? Beszélt hozzád, maszírozott, milyen természet? Végig ott volt?
És a kitolás milyen volt? Szét akartál szakadni? Vagy ez nem igaz?
mkatus

Gigi, hat most, hogy reszletezted, meg remisztobb Kép

Ja Green, a 10hosom szeme meg mindig egszinkek Kép
moosejaw

Mkatus ! Azt sem tudom már mennyi idő kell a jogsi letételéhez , baromi régen csináltam már Kép
Irtam mailt .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

A Barna Istvánról szeretnék érdeklődni tőletek, mi a tapasztalatotok ... Kép

mennyibe kerül a szülés, ő vezeti-e, vagy attól hogy ő a főorvos csak a rezisztensek csinálják a szülést? Ilyet is hallottam már .... más kórházakban.

Valószínű császárom lesz.. és most kellett dokit váltanom, mert az eddigi dokim szabin lesz amikor szülök.

Köszi minden segítséget!!
georgina

Hello...
ded piranjazik most Kép, fő a papr.csiresz...apa utsó napja itthon Kép

én kérek szépen Babazene 2-t, léciiiiii...5-ből egy stipistopp...

dokinéni elejln 2× kijön, ez kötelező nekik, ekkor én nem adok...ha hívom és jön, akkor igen...
ada007

Köszi Green! Kép
mkatus

Sziasztok lányok!
Vége a felújításnak és végre van netünk Kép Sajna nem tudtam végigolvasni az egész termést..
Nagy gratula Adáéknak ( jobb későn mint soha)
Aranyér: Tudok egy szuperjoooó proktpológust A neve Dr Csatár Éva budán rendel a Margit krt-on.
Ficánka! Én a tompában lakom:-) lehet hogy már láttuk is egymást:-))) Nem szoktál járni a tompa utcai turiba?? A b.nőmé. Naggyon jó baba cuccok vannak!! Én elég sokat vagyok ott, hosszú barna hajam van és khaki babahordozóm.
Mkatus, nekem a Vastagné volt a legszimpibb.( majdnem 5 hetet voltam a H-ban szülés előtt) Szerintem a Nyúlas Jolán a favorit. Tóth Irénnél szültem Õ is szuper!
Ada, mennék tornázni, rám férne. Még van rajtam egy kis felesleg. Nem tudom ki hogy van vele mióta kijöttem a H-ból csak 2 kg ment le,:-( ja és 5 hónapja szültem.
Annyi mindent akartam írni de elfelejtettem..
Lányok! Tudom én eléggé kivülálló vagyok csak néha irogatok, de szeretnék én is talizni veletek. Mit gondoltok??
+Tartozom egy vallomással: Szülés után sokáig azért nem irogattam mert nem volt elég tejem és úgy gondoltam nem felelek meg az elvárásoknak. Csak azt olvastam hogy az anyatej a legjobb és mást nem is adnátok stb. Ezzel én is egyetértek. Állítólag minnél többet fejünk annál több tejcsi lesz, hát ez nálam nem vált be:-( Hála az égnek ezen már túljutottam. (Majdnem depresszióhoz vezetett) Igaz Virágot csak 3 hónapig tudtam szoptatni, de így is nagyon jól fejlődik.
Puszi mindenkinek: Monesz aki visszatért és kiöntötte a szívét :-)
monesz

Karane, Urbán doktornőnél szültem. Profi,emberséges, kedves de határozott. Szerintem főnyereményKép
Előtte Faludyhoz jártam. Sokan dícsérik, nekem a stílusa(humora) nem jött be. Szakmailag nem volt gondom vele. Jó babavárást! A Szent Imre jó választás.
Valaki kérdezett Dr. Barna Istvánról, bocsi nem emlékszem ki. Magánban válaszolnék. antalmonika@freemail.hu a címem. A fia Barna Péter osztályos orvos Õ nagyon jó!!
monesz

Bocsi szóf....om van Kép
monesz

Manócska is cumizik ( igaz csak akkor ha álmos)A legjobb barátaim a mókusok már hónapok ótaKép Kép
Mindkét öklét próbálja a szájába tuszkolni Kép néha öklendezéshez vezetKép
Jöhet ilyen korán a foga?? 5 hós + 1 hónappal előbb született.
Nyaralás egy 5 hónapossal??
Monesz
monesz

Monesz, nehogy emiatt elbujdokolj! Nekem is csak annyi jott ossze, megse utalnak a tobbiek. (Vagy ha megis, akkor nem ezert, hanem mert mindig undok kotozkodo vagyok Kép ) Biztos mindent megprobaltal, a dokinenink nekem azt mondta anno, hogy azert ez alkati dolog is. A babanak meg nemcsak az anyatej fontos, hanem az is, hogy egy kedves, vidam, szereto anyukaja legyen, ne egy depis bogomasina, szoval mostmar ne emeszd magat emiatt, tessek csak vigyorkodni! Igy: Kép Kép Ja, es nemcsak egesz nap errol beszelunk, ugyhogy tessek csatlakozni ismet.
moosejaw

Moosejaw, köszi a kedves szavakat. Persze hogy nem csak a szopiról beszéltetek, de úgy gondoltam nincs helyem köztetek. De már nem így van Kép Kép
monesz

Szia Monesz! Velünk is pontosan igy történt, 3 hónapig szoptattam, de azt is tápszeres kiegészítéssel. Már mindenféle rosszat gondoltam magamról és amikor elöször kellett tápszert adnom, bizony sírtam, hogy milyen rossz anya vagyok. Mostanra beláttam, hogy ezen már nem változtathatok és a babám vidám-kiegyensúlyozott, szépen gyarapszik és ez a lényeg!

Ildi! A férjed rendhez való viszonya általános, az enyém igazán nagyon rendes, mindenben segít, de láttad volna milyen rendetlenségre jöttem haza egy párnapossal a kórházból! Pedig szerinte össszepakolt. Kép Kép

A CC tréningje van meg nekem is, azzal próbálok fogyni, remélem NAGYON HAMAROSAN sikerül. Kép

Asszem én maradok read only, mert Ti, törzstagok már félszavakból is megértitek egymást, na meg örülök, ha végére érek a hozzászólásoknak. Kép Kép

Szép napot Nektek, A&Zs
zsombóc

Monesz!
Szerintem is legyél vidám, mosolygó anyuka, ez a legfontosabb. És én úgy tudom, 5 hósan más elkezdődhet a fogzás: nyálzás, mindent-szájba-tömés.. Nekünk is ez megy már régóta, de fognak még se híre, se hamva..

Neet!
Mi az a sok munka, amit végzel? De remélem, ma inkább pihiztek:
Boldog névnapot (ha ma ünnepled)!!! Kép Kép Kép
És Esztinek boldog 25. heti szülinapot!
És Istinek ugyanezt holnapra!!!

Valaki írt korábban a Melódia csokiról, azóta is csak arra tudok gondolni, nyami, az volt nekem is a kedvencem! Kár, hogy már nincs.
blaye

Elfelejtettem v.mit. Ha valakinek szüksége van valami dedcuccra szóljatok, lemegyek a turiba és megnézem van-e. Tényleg nagyon jó cuccok ( és márkásak) vannak!!
Képzeljétek apa vett nekem egy új babakocsi vázat!! 5.5 kg és nagyon könnyen nyitható zárható + a hordozót is rá tudom rakni. Szupi, már közlekedni is tudok.
monesz

Zsomboc, ez nem er! Irjal te is! Tessek, itt egy felszo: ha nem irsz, mokusok! Kép
moosejaw

Zsombóc, általában én is read only vagyok, de néha szóf....om van mint most is Kép Babód mekkora??
Blayne, dokinénink azt mondta meg van duzzadva az íny. Ez mit jelent? Azt hogy hamarosan jön a fogacska??
Monesz a tudatlan anyuka
monesz

Mókusok.. Láttam egy nagyon helyeset a Margit-szigeten Kép
monesz

Szasztok Csajszik!
A kedvesemet mostanáig nem lehetett innen kirobbantani, de most elment dolgozni, úgyhogy végre írhatok! Kép

Bori, Pipocs, és még akit érdekel:
mindenféle gyerekkel kapcsolatos ellátás NAPTÁRI NAPRA jár!!!!!!! (kivétel: betegszabi - ami 15 nap évente, de ezt csak a terhesség végén szoktuk igénybe venni)

Georgina:
üdv, Kép én sajna nemtom, nem ismerem a paramétereit, de biztos lesz segítséged, olvasgass!

Ada:
még mindig kellenek a manók? Kép Tegnap nálunk este jelen voltak, rotyi és álom fronton is, jól belealudtam a HBO/ Gyűrűk ura III.-ba.

Moose:
köszi a sok segítséget őssejt-ügyben! Korábban én gondolkodtam a dolgon, aztán apája lehurrogott, most meg azt gondolom, hogy eléggé elkéstem, most nagyon kéne iparkodni. Na, ma estére összeszedem az összes infót, és mégegyszer feldobom a témát. Mert holnap 39!!!!! Kép
Gyönyörű lehet Nyúl szeme, van a családban kéxemű?

Szóval a mai napon igyekszem minden infót elolvasni embrionális őssejt-ügyben, és úgy dönteni végre. Nehéz, mert a sok érv mellett nagyon sok ellenérv is van. De az biztos, hogy ma végre eldöntöm, és utána többé nem fogok foglalkozni a témával, és ha nem csináljuk, akkor sem lesz lelkiismeretfurdalásom.

Jucus:
köszi Neked is az ÕSSEJT-infót! Kép Hogy van Soma és Panna? Ez a hullahoppos 5let nagyon jól hangzik, Ada tényleg igazi fitnessnéni, majd számolj be az eredményességről! Én tegnap óta csinálom a jégkrém-diétát (Ledo barna vödröset vettem nyamszli nagyon!) ebédre csak azt ettem, sztem ma is ez lesz ... NAGYON JÓ!

Oxi:
jó csavargást! Kép Majd mesélj, mi vót a kh-ban! Ha nyomul lefelé és nem fáj, az nagyon jó! Ügyes a kisccsajszid! KépKépKép

Bogárka:
örülök, hogy minden OK! Kép Tényleg az apukájára hasonlít? Én gyakorta megnézem az utsó UH-t, én azt látom, hogy nagyon aranyos kerek arcocskája van, de ezt rajtam kívül sajna senki sem látja ... nem értem, hogy miért van ez. Mert én igenishogy LÁTOM! Jó lenne, ha megnyugtatnál, hogy nem ketyóztam be! Kép

Johanna:
igen, mint látod még én is döntésképtelen vagyok őssejt-ügyben, de ez a mai napon eldől, és punktum. Én is nehezen értem meg az orvosi szöveget, de az tuti, hogy mindnyájunknak vannak őssejtjei a csontvelőben, amit bármikor le lehet venni, csak azok már károsultak az évek során, míg az embrionális még teljesen tiszta. De arról még nem olvastam, hogy valakinek épp az hiányzott volna a gyógyulásához. A másik meg az, hogy én abszolút optimista beállítottságú csajszi révén, nem szeretnék arra készülni, hogy a gyerekem súlyos beteg lesz! MERTHOGY NEM LESZ NEKI SEMMI BAJA (a kissé dilis anyján és apján kívül)!
Szeretnék én is egy CD-t az 5-ből, lehetne? Persze viszek cserecd-t, meg én is írhatok Neked valamit, ha szeretnél ... sokféle fincsi zeném van! Kép

Zsanci, Jucus, Votiv (és többi homeó-tudó):
én is nagyon örülnék - Johannához csatlakozva - egy olyan összefoglalásnak, ami a dedeknek való legszükségesebb bogyókat tartalmazza, vagy lehet, hogy nem érdemes előre, csak ha vmi gond van, akkor ... plííííz, helpmi! Kép

Gigi:
cuuuuuuuuuupppppp! Hogy haladsz a készülődéssel? És neked milyen CD-id vannak? Bocs, h ilyen figyelmetlen vagyok, és lusta visszaolvasni! Kép

Katus:
már korábban sem irigyeltelek a családi viszonyaidért Kép De csak azt tudom mondani, h nem szabad szomorkodni miattuk! Hidd el, hogy annyira el leszel foglalva magaddal, h eszedbe sem fog jutni, ha meg igen, akkor küldünk a mókusok elé ám! Lesznek sokan, akik meglátogatnak, annak kell örülni, meg a kisdednek, meg apájának ... hogy milyen csoda is ez! Érted, ugye? KépKép

Na, asszem írtam Mindenkinek!

fic. (már 38+6, tegnap azt hittem, h kedd van) KépKép
ficánka

Sziasztok!

Monesz, lehet hogy mar mi is talalkoztunk?Kép En a Bokreta utcaban lakom, de surun jarok a Tompa fele egy pici barna nyomott orru kutyussal.
A turi a Ramadaval van szemben?
Egyebkent en is Urban doktornonel fogok szulni, ha megvarja a gyerkoc (aug. vegere vagyok kiirva). Orulok, hogy jokat irtok rola!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Monesz, Zsombóc:
miközben én írtam a nagyonhosszú hozzászólást, jöttetek, én meg most csak kapkodom a fejemet KépKépKép Szóval neméracsakrídonli, tessék írogatni is! KépKépKépKépKépKép

Monesz:
akkor Te kérdezted egyszer, h lakik-e valaki a Tompa környékén? Tök jó!!!!!!!!!!!! Kép A turiban még csak egyszer voltam, már pocisan pár hónapja, de akkor ha ilyen jó, le fogok nézni. Aztán majd tologathatjuk együtt a babakocsit! Jajdejó!!!!! Meg mehetünk Adához tornázkodni! Én most nagyon feldobódtam!!!!!!!!! KépKépKépKépKép Nektek ki a gyerekdokitok?
fic.
ficánka

Dóra,
én is a Bokrétában lakom! KépKépKépKépKép De izgi!!!!
fic.
ficánka

Monesz,
Neked van egy kisVirágod Kép, akit régen Ficánkának hívtatok, és ez év elején született, igaz?

Dóra,
Te mikor szülsz?

Zsombi,
Neked is jan.-i a babócád, csak azt nemtom, hogy hívják?

fic. (38+6 VinceAndrás bújik ki nemsoká)
ficánka

Mennem kell, felébredt a ded!
Üdv mindenkinek
monesz

Bocs, Dóra, most látom, hogy a nagy izgalomban átfutottam, h augusztus végén jön a baba! Akkor Te+Ancsi lesztek aug.-ban, ha jól tudom! Kép
ficánka

Kisfiam 4 hós, ma megyünk oltásra...Kép
Már ő is tömködi a kezét a szájába, meg más dolgokat is, amit talál. Legutóbb a tornáztatója lábát akarta, mert az volt keze ügyében...Kép
Én azt a korszakot hiányolom, amikor a kezét nézegeti. Vagy az késöbb van?

Fiúbabákról azt olvastam valamelyik kismama lapban, hogy születéskor legtöbb esetben az apára hasonlítanak, visszavezetve ezt azokra az ösi időkre amikor még a papa szerezte a táplálékot és védte meg a mamát+babát az idegenektől. Így a papa egyből látta, hogy övé és gondoskodott róla. De ez csak az elsö pár hónapra igaz, aztán megváltozhat.
Nálunk az elmélet igaz, tiszta apja a bébi. Kép

Jaj, ne a félelmetes mókusokat neee! Kép
zsombóc

monesz,

asszem talán engem is szeretnek itt Kép és én csak 3 hétig tudtam szoptatniKépfolyton ciciztettem meg fejtem,ittam a teát és ennek ellenére egy hét alatt úgy elment hogy a kettőből összessen 10ml-t tudtam lefejniKép a ded meg üvöltött és ekkor úgy döntöttem TÁP, jobb mintha éheztetném szegényt.persze nem tejci,de bálint szépen fejlődött,nem volt beteges.....szóval nem hiszem hogy hátrányosabb helyzetű lenne mint aki szopizik!!!!!!!csak persze annyiban hogy neki csak a cumka jutott,de majd 18 év múlva bepótolja,csak nem nálamKép Kép Kép

katus,
vastagné éva volt nekem és csak sztárolni tudomKép
én nem ismerem mondjuk a többit olyan közelről,de mi mindig sokat beszélgettünk meg nevettünk,én nem mondanám visszahúzódónak!!!!!pedig nekem aztán feltűnne Kép szóval csak ajánlani tudom,persze ez attól is függ hogy te mit vársz el tőle!én kívánni sem kívánhattam volna jobbat nála!EZ ITT A REKLÁM HELYEKép

fic,
még aktívan készülődökKépesténként mikor elkap az ihlet hogy írjak csinálom a bálint ajándékaitKéptegnap is 1kor feküdtem le,addig molyoltam vele és nincs kész csak a negyede!!!!!
szóval ma is ez lesz a program!van halász jutkám,judit és a zenemanók,bőrönd ödön,cifra plota,nagy meselbum.
ja amúgy nekem is pénteken volt a fordulómKép
és tavaly ilyen kor ma este már szültemKép Kép Kép
szerinted ne várjam a csodát ma esteKép?????????????????????
Vendég

zsombóc,

elmélet:igaz!!!!
mikor kibújt és a hasamra kaptam és ránéztem tiszta apja volt,nem is kérdezte meg tőlem senki hogy kitől van a gyerekKép Kép
és olyan 2 hónpos korára mintha magam láttam volna,és napról napra jobban hasonlít rámKép
de a testalkata meg a menése maradt az apjáéKép

fic,
nekünk van egy hiper szuper gyerekorvosunk a margit krt-on magánban,amúgy a heim-pálba dolgozik(ma jó napon van,mindenkit sztárolokKép )
ha érdekel elküldöm a nevét meg a számát!ja egy tündéri nőről van szó!
Vendég

Monesz!
Te irtál a Csatár Éváról? Tel számot tudsz adni? Meg az érdekelne igazán, hogy mennyiért nyomul???
És ne búsulj a tejcsi miatt!!! Van, akinek nem jön össze, és sokkal fontosabb, hogy te boldog anya legyél, mint hogy szomorkodj olyan dolgokon, amiről nem tehetsz!!!
egyébként én csak azért akadtam ki a múltkor, mert egy másik fórumon azt kaptam a pofámba egy csajtól, hogy a szoptatás az manapság olyan TRENDI dolog! Na, akkor én nagyon felhúztam magam, mert ált. nem szeretek erről beszélni, mindenki csinálja úgy, ahogy gondolja, de engem senki ne TRENDIZZEL le Kép mert akkor vicsorgok. Trendi sztem az, ha vki 8 hónapos terhesen kiveteti magából a gyereket, hogy nem lazuljon meg a kötőszövet a hasán, trendi az, ha vki ezért nem szoptat (mert ronda lesz a melle), de sztem egyáltalán nem trendi az, amikor csomókban hullik a hajad, éjjel óránként kelsz etetni... én is tudnék mást csinálni, pl. cigizni, piálni, stb...Kép Kép Kép
Johanna!
bellis perennis!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gigi:
a sztoritokkal most nem foglalkozol? vagy azt is csinálod? és még mit készítessz Bálintnak? Halász Jutka meg Nagy mesealbum érdekel, a többit nem ösmerem. Te ajánlgatnád? Kismukid szereti? Kép
Sztem várd a csodát ma este! Kép Én kben mióta már végig tudtam gondolni, hogy a szülinapom tul.képpen azt jelenti, h x éve kibújtam aznap anyukámból, mindig viszek neki vmilyen ajeszt, meg versenyzünk, h ki hívja fel az adott percben a másikat, volt hogy én gratuláltam neki a születésnapom alkalmából Kép Ehhez persze az kell, h nekünk nagyon jó a kapcsolatunk, IMÁDJUK egymást, egyesek szerint ez már beteges, de én azt gondolom, hogy ez egy kincs!Kép Ezzel a hosszú dumával csak azt akartam mondani, hogy igenis magadat is kell ünnepelni, úgyhogy történjen az, amit szeretnél! Pl.: vegyél valamit magadnak, amire vágysz, menjetek el apájával valahová, vagy ... sok-sok 5letem lenne, de ezt neked kell tudnod - és tudom, h Neked nem kell 5letet adni, tudod Te azt! KépKépKépKépKépKép
Gyerekdokinéni homeós?
fic.
ficánka

Zsanci!
Ettől a TRENDIzéstől nekem is feláll a hátamon a szőr (mondjuk pont ott nincs, csak pihe, máshol bezzeg jó sok, na mindegy Kép) Szóval én is hallottam ilyenekről, hogy kivetetik a kicsikét, meg nem szoptatnak ... meg igazából a bébiszittyó neveli, mert neki más a dolga ... nagyon sajnálom az ilyen babákat. Nem nagyon értem, h az ilyen nőknek minek gyerek, csak a társadalmi elvárásnak akarnak megfelelni? Sztem legyen ilyen, karrierista meg vigyázzon nagyon az alakjára, nehogymá a gyerök miatt elromoljon ... ilyennek is kell valakinek lenni, csak ehhez minek a ded? Mert szegény biztosan szuper játékokkal játszhat, de az anyukája sosem mesél neki, meg nem is énekel ... Kép Na, mindegy, csak jól felhúzom magam mindig ezen ... az a jó, hogy ez egy olyan fórum, ahol csupa "nemtrendi" nőci mozog ... ezért is imádok ide tartozni KépKépKépKép
ficánka

Na, én is megosztom Veletek az intim témákat, persze ha valakit ez nem érdekel, akkor ugorjon! Kép
A pucérkodásról már én is gondolkodtam, h hogyan is lesz ezután, ha jön a ded, mert mi tetőtérben lakunk, úgyhogy nyáron gyakorta pucérkodunk, alváshoz sem viselünk semmit, meg tök normális, hogy jövünk-megyünk reggel meg tisztálkodás után puccéran ... én mondtam is a kedvesemnek, h azt szeretném, ha ez így maradna ... nem perverzitás ez, ugye? sztem így természetes, nehogymá takargassuk magunkat. nem szeretném, ha a gyerekben kialakulna az, h ezek a dolgok takargatni valóak, persze úgy, h ne legyen belőle mutogatós.
A klotyó-téma sem tabu, pisilés ált. megy nyitott ajtónál, és ha van nálunk valaki vendégségben, akkor is soxor nyitva felejtem, és aztán eszembe jut, h ez lehet, h gáz Kép A kaksinál azért becsukom, azért az büdi, de nem vagyok szégyenlős ... a kedvesem volt, h bezárta az ajtót, én meg mindig lehorzsoltam a hasim - mióta ekkora a pocak - a hülye kulccsal, úgyhogy dühömben eltűntettem, és amikor kereste, mondtam neki, h nem kell bezárnia, nem nyitok be, kiderült, h neki ezzel kapcsolatban van egy kis fóbiája ... úgyhogy most ezen dolgozok! KépKépKépKépKép
ficánka

Sziasztok lányok!
Hát akkor én is egy TRENDI anyuka vagyok.

Zsanci! Tegnap már nem tudtam válaszolni, de nem kell a popsikence recept, mert nekünk is a dokinéni írja a receptre az összetevőket, az alapján kutyulják ki, és nagyon jó.

Mkatus! Szerintem még most tedd le a jogsit, gyerek mellett már nem nagyon lesz időd. Barátnőm is a 39. héten vizsgázott, és nagyon elnéző volt vele a vizsgabiztos. Mondjuk az oktatót lecserélte, mert nagy pocakkal is állandóan a combját fogdosta.

Ficánka + Bogárka! Nekünk olyan édes 4 dimenziós képeink voltak. De volt közte egy olyan, ami nagyon tetszett, és Gréti rittig (így kell írni?) arra hasonlított. Egy kis pocok volt, amikor megszületett.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok Lányok

Tudnátok abban segíteni, hogy a GYED-re ha a maximum 83.000 ft-ot kapom majd, akkor abból mennyi lesz a nettója, mennyit kapok kézhez?
Mit vonnak le belőle nyugdíjat+TB-t, adót?

Előre is köszi
Évi
evike1975

Ficánka!
Nálunk is teljesen így volt minden, anno szüleimmel is, és most is így van amióta Petra megszületett Kép nekem ez olyan természetes dolog, mert én is így nevelődtem, férjem nem kifejezetten, de számára is teljesen elfogadható volt...

Hasonlóság: csak azért gondoltam, hogy inkább papa, mert mintha nem lenne olyan kis fitos orra, mint Petrának volt, és ez a mi águnkról jön. Egyébként édi-bédi pufika kerekarcú Kép És nálunk se látta szinte senki akinek mutattuk az arcáról készült fotót, én viszont tökéletesen Kép

Moose!
Remélem Petra tényleg édes lesz a Tesóval is, bár vannak félelmeim Kép A múltkori és a mostani uh után is úgy viselkedett, hogy húúú. Persze, érezte, hogy most Maszat forog a fejünkben, róla beszélünk, megnézzük a videot stb., és ő látványosan rosszalkodott. Olyan kifejezetten: "héé figyeljetek már rám is ti hülyék" című agresszív rosszalkodásról volt szó. Úgyhogy nagyon oda kell rá majd figyelnem, de neki még sokszor a max. is kevés!

Johanna!
Nem tudom melyik intézet volt, de meg fogom keresni, hogy hol olvastam Úgy rémlik, hogy olyan 2-3-4 hónappal ezelőtti Kismama.

Neet!
Boldog névnapot!!! Kép Kép Kép

Megyek pihizni...

Bogárka (36+6)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok antitrendik..Kép

van nyár, van tanítvány, van kutya, macska,kert gyerek.. idö nem sok, néha még olvasni sem, nemhogy írni.
De MONESZ most megfogott.

Monesz!
Ne légy már hüje! Tojd le, ki mit mondd, és csináld úgy, ahogy neked+babucinak a legjobb. Mivel anya vagy, átéltél már egy-s-mást, úgyhogy tudni fogod, mi a jó.
Azért meg, mert nem vagy trendi, még szeretünk. Kép Látod, nekem még kókuszmatracom sincs, az mégis csak Moose szól be néha néha. Kép Meg Jucus. Meg Kisün. Meg aki még akar. Kép
Mottó: mindenkinek megfelelni lehetetlen, a nagyátlagnak is, söt pár embernek is. Próbálok magamnak megfelelni, ha ezt elértem, utánam a kánaán. Kép

Blaye!
Igen, köszi, ma van a nagynap. Kép

neet
neet

Fic,
anyával ez nálunk is így megyKépén is mindig szoktam venni neki valamit az én szülinapomra és mi is imádjuk egymástKép
igazából én nem vágyom most semmire,mármint nem akarok magamnak venni semmit,de azt nagyon szeretném ha apától kapnék valami!majd leírom hogy teljeseült e a kívánságomKép (ha megadom a számát rádobsz egy üzit hogy vegyen má' valamit nekemKép?)
meg talán elmegyünk vacsizi ha a ded elaludtKép

doki néni nem homeos,de nagyon jó,mint már mondottam vala,nem ad feles gyogyókat!

bálintnak csinálok ugye egy magasságmérőt,meg a szobája ajtajára egy ilyen bigyót,amin a neve lesz kirakva,meg hímeztem neki egy képet meg egy takarót,sajnos a hátizsák már nem fért bele idő hiányában. a születéssztory még javításokra szorul de nagyjából kész.meg most kitaláltam hogy írok neki egy leveletKépelőzmény:még mielött terhes lettem elhatároztam hogy naplót fogok írni,neki,róla, a terhesség és az Õ csodájáról.na ebből sajnos nem lett semmi,mert bár többször is nekiültem,valahogy sosem tudtam azt leírni amit érzetem és amit szerettem volna elmondani nekiKép
és most megint megpróbálom de levél formájában(aztán lehet hogy regény lesz belőle mire odadom nekiKép )
szóval ez van még tervben,mert most úgy érzem hogy most tudnék írni,mosz ez az első születésnap sok mindent kihoz belőlemKép
na eldugulokKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?