Nem vesztem ám el
Születés és névnaposoknak elõre és utólag is sok-sok jót kívánok!!!!!!
Mi a baj az évekkel??????? Én már 34 múltam, közelebb vagyok a 35-höz kicsit.... Úgyhogy kis csitrikék ne tessék majrézni, még mindig nem bottal járok!
Na jó azért tegnap kicsit kiakadtam az idõ múlásán. Mondhatni sírás kerülgetett a Juló sulijában

Komolyan. Tegnap volt a farsangjuk, az összes felsõsnek együtt. Még nem volt teljesen vége, mikor mentünk érte. Hááááát....Õ még "csak" hatodikos, de az 1-2 évvel nagyobb lányok (na azért már õk is) mind kipingálva, testhezálló felsõkben, szûk gatyó vagy miniszoknya, fiúk haja is befestve ezer színnel...A tornateremben gõzerõvel szólt a zene és a lányom ott diszkózott... Tényleg úgy éreztem, ki kéne bõgni magamat. Mert az nem lehet, hogy ez a lány így megnõtt
Még kis idõ, és õ is ilyen manökenstílusban akar majd járni én meg halálra izgulhatom magam?
Szerencsére nem az a divatbaba, a többiekhez képest a lazább, lezserebb dolgokat kedveli. Pedig rákérdezek, nehogy úgy érezze, ez van ezt kell szeretni alapon nem kaphat divatos cuccot. Szóval nem vagyok én még hitelesítve egy tinédzser lány nevelésére!
Emese: HELP! Te hogy birkóztál meg anno a gondolattal?
Jajj, nagyon gyorsan fel kell nõnöm
Azért is ért ilyen váratlanul az egész, mert ugyan járok be rendszeresen a suliba, de inkább csak Viktor osztályába, Juló már egyedül jár haza. általában még órája van, mikor megyek, reggel meg együtt buszoznak.
(És tudom, hogy most asziszitek, hogy ez a "vén " kor sose jön el, még pici babátok van, de jön még kutyára dér!

Én is azt hittem, sose leszek ennyi, és valahogy gyereknevelésbõl felkészültnek éreztem magam, de ez már az a talaj, ahol nem mozgok olyan otthonosan! Hogy lehet kezelni azt a tényt, hogy fölfelé kell néznem a nagylányomra???

Na mentsétek el ezt az ömlengést, és 10 év múlva olvassátok újra (már aki)
Mi egyéb is történt velünk?
Bizonyítványosztás: tök jó lett mindkét iskolásnak! Igazán büszke vagyok rájuk!
Fanni farsangja jövõ pénteken. Hableány helyett most épp kék tündér szeretne lenni
Nem baj, van kék ruha
Evey: nem tudom, hogy csinálja, aki nem tud varrni....
Pl. keres egy barátnõt, aki jól tud. Vagy papírból alkot. Vagy kölcsönöz.
Nõgyógyász vizsgálat jó sok hisztériával részemrõl (utólag tudom, fölöslegesen)
(egy netes orvosnál) Kétoldali házimunka undor...Csak nehogy ragályos legyen....
A többi biztos késõbb jut eszembe.
Addig is gyógyulást, és nem hagynám ki a züllést! Elég annyi, hogy 3 kínálkozó program közül aznapra titeket választottalak? Már csak azt nem tudom, hogy jutok haza...
Na majd megoldódik...
Sziasztok:
Edóka