A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:11-kor.
seszi

Évi! Az én tudomásom szerint onnantól kezdve akár pár óra, de akár pár hét is lehet! Az első babánál hogy volt? Bár lehet hogy ez nem függ össze...

Ebba, ez igazán attól függ, hogy eddig hogyan alakult a görbéd, melyik napon vagy, milyen az alaphőd stb. Ha felraksz egy teljes grafikont, akkor jobban tudunk segíteni.

Tündi, aranyosak a macik!!!

Mindenkinek akinek megjött: nagyon sajnálom! De godnoljatok arra, hogy lehet hogy későbbiekben majd úgy gondoltok vissza erre a napra, mint életetek egyik fontos napjára!!! Kép

Majcsi! Drukkolok holnapra! Ha ilyen jó a hőd, és már 1 hete késik, akkkor remélem hogy tényleg ott a baba!!!!

Dorka

Kép
szdorka

Seszi, sajna a görbe nem mindig mutatja a mensit. Nekem az első hőmérőzős hónapomban 37.0 volt reggel, és ugyanígy napközben/este jött meg. A következő ciklusban már előtte 2 nappal elkezdett lefele tendálni, igy tudtam hogy meg fog jönni. Szóval úgy tűnik ez hónaponként változhat...

Kép
szdorka

Vanda!
Te jo eg, en elfelejtettem a teat, pedig van itthon. Hogy is kell elkesziteni, mennyit kell inni? Basszus, total elfelejtettem. Koszi, hogy szoltal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jofi!
Sajnalom nagyon, hogy megjott Kép

Annacska!
Oszinten, tiszta szivbol sajnalom. Tudom, hogy ez nem sokat szamit neked, de nagyon drukkoltam. Kerlek ne keseredj el!

Stella!
Bizzunk benne, hogy a Torok most tenyleg jol szamol, es minden rendben lesz. Nagyon drukkolok Nektek, megerdemlitek!

Stella, Tundi, Babus!
A Ti telcsi szamotok van meg. Kinek irhatok, ha beindul a szules? Mi van, ha ejszaka kezdodik? Ki vallalja a hiradozast? Vagy csak akkor irjak, ha megvan kis Atti?

Tundi!
Nagyon aranyosak a macik. Nagyon tetszenek.
Koszi a drukkot, en is drukkolok Neked!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nem tudok felrakni grafikont,azt tudom mondani,hogy a tüszőrepim óta nem ment le. ez jó? Vagy nem jelent semmit? eddig nem maradt soha fenn,és az alap nálam 36.6. nem 37.0!
Akkor most mi van???
zita
ebba

Tündi!Kép

Ok hívjál!

Pussz

Mea
mea

Sziasztok!Kép

Ma megjött Kép. Most még örülök neki.
Adjatok légyszi tanácsot. Szerintetek meddig lehet titkolni egy babát? A terhességet?
Szerintetek az egy cég átverése, ha a próbaidő lejárta után az ember bejelenti, hoyg el fog menni szülni? Mit gondoltok erről?

Évi! Kép
Mi van a szüléssel? Légyszi mindenképpen írj vissza. Nagyon érdekel. Sokan kérdezik tőlem, hoyg mikor kell bemenni. Ez is bővíteni a statisztikámat. Köszi Kép.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

-----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:12-kor.
seszi

Seszi! Kép
Persz ha már babát tervezhetnénk, annak én is jobban örülnék. De próbálok pozitív lenne ebben a furcsa életben.
Ma a férjem annyira aranyos volt Kép. Együtt főzőcskéztünk. Igazán hálás lahatak az Istennek, hogy ilyen párt sikrült találnom. Annyira együtt tudunk lenni mindenben. Ma mondtam is neki, hoyg nagyon jó lenne egy kisbaba tőle. Már nagyon várom. Kép

Puszi: nárcisz

Kép
narco

Várjatok, majd én és Stella is örülni fogunk a mensinek Kép

Annácska, Seszi, Jófi
Sajnálom

wish

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:12-kor.
seszi

Seszi! Kép
A férjem eltökéltebben szeretné a babát. Ez azért van, mert most államvuszgázom, és még nem tudom, hoyg mi lesz.

Tündi! Kép
Légyszi írj be engem is a táblázatba, Ma én a 2.cn-on tartok.
És nagyon fáj mindenem. Rég éreztem ilyet. Szörnyű.Kép

Kép
narco

<font color="aa00aa">MAJCSIIIIII,
gyorsan gyorsan ide azzal a ZEBRÁS hírrel!!!!</font>KépKépKép

Évi,
sajnálom, de örülök, hogy Te (sem) kenődtél el. Én ugyanúgy fogom már fel a baba jövetelét, mint Te most. És ez jó, és ő is tudja, és így hamar ő is már jönni akar és a mi babánk szeretne lenni!!!Kép

Seszi,
sajnálom, hogy Neked is megjött. Az én uram is egy igazi lelki TÁRS (is Kép ) így csupa nagy betűvel.És ennél nagyobb ajándék nincs sok a Földön. Sokak még a nagy ÕT sem találták meg.Így nem szabad elégedetlenkednünk, hiszen mi már tudjuk és megtaláltuk és együtt vagyunk azzal a férfival, aki a gyermekeink apja lesz!!!!KépKép

Lányok, higyjétek el, mi fogjuk megnyitni a 2006.tavaszi babák topicot.Vagy ha már van ilyen, akkor a "2006. tavaszi, babaprojektelöttállókide topic babái" topicot Kép

És a legjobb hír: PÉNTEK VAAAN!!!!

Küldök egy kis virágkavalkádot ennek örömére:

Kép

szép napot!már várom a híreket!!!

Jófi
jófi

Évi,
ezek nagyon jók!Kép Mi ez az oldal???Kép

A kutyásat én is magamra veszem, a mi kutyánk imád labdázni.Kép

Lányok, én úgy izgulok Majcsi miatt, nem is bírok addig dolgozni, amíg nem ír!Kép

Jófi
jófi

Sziasztok Lányok!

Évi,Seszi!
Annyira sajnálom!!!Tényleg most elég sokan egyszerre vágunk neki az új hónapnak, remélem talán utoljára!!!

Évi!
Nagyon jók a smiley-k, mi az oldal címe?
Brúnó még nem hozza vissza a tárgyakat, tegnap kezdtem el tanítani, de még nem igazán érti, hogy mit is kéne csinálnia!
Hoztam a megígért képeket Róla:

Kép

Nem tudok több képet felrakni, mert valami van a netünkkel, iszonyú lassú, úgyhogy majd késQbb megpróbálom!

Annácska!
Hogy érzed magad? Remélem ma már picit vidámabb lettél, itt egy új reménnyekkel teli hónap!!!KépÉs itt a hétvége is!!!Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!

Kinga
Kinga79

JuditKép
Úgy látszik kis Atti hamar látni akarja a külvilágot!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!
Nekem évek óta éjjel-nappal be van kapcsolva a telóm, úgyhogy nyugodtan írhatsz (két fájás közöttKép) és majd híradózok.

AnnácskaKép SesziKép ÉviKép
Sajnálom, de semmi mást nem tudok mondani, mint, hogy menni kell tovább!!

TündiKép
És ma reggal mit mértél? Ha tehetném most kitörölném a vasárnapot a naptárból!

MajcsiKép
Nagyon várunk, gyere-gyere!!

LányokKép
Három napos utánajárás és rendelőben toporzékolás után végre megkaptuk a párom eredményét!
Ugyanolyan pocsék, mint volt. A méregdrága szurik semmit sem használtak.
Eléggé mellbe vágott! Legalább egy picit javíthattak volna a sejtszámon!
Teljesen kiakadtunk mindketten.
Úgy szeretnék NORMÁLIS lenni és csak hírből tudni, mi is az a lombik!
Most már teljesen a Sámán kezében vagyunk és ő tudom, hogy mindent megtesz.
TündiKép
Tényleg felírhatja a szurikat és valószínű így is lesz, mert addig tutira nem tudja visszatartani a menzimet, amíg hazaér. Majd meglátjuk! Igyekszem ezen nem parázni!
A talpmasszőr ajánlott egy teát a kezdődő depressziómra, de olyan ku...va jó híreket kapok, hogy nem tud hatni Kép!
De azért igyekszem nyugodt maradni, de legtöbbször úgy érzem, hogy megszakad a szívem.
Tegnap a buszon integetősdit játszottam egy kb. 1 éves kiscsajjal. Kapásból egymásra találtunk, remélem az én babáim is megtalálják már az utat hozzánk!
Stella

Kép
stella9

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:13-kor.
seszi

Kinga,
húúú mennyit nőtt Brúnó!Mekkorák már a tappancsai!!Nem viszitek majd kutyasuliba?Akkor gyorsan megtanulná az alapdolgokat, ráadásul szocializálódna is Kép Nagyon aranyos kutyuli!!!KépKép

Mindenkinek jókedvű csodás hétvégét!!!

Kép

Jófi
jófi

Stella!
Úgy sajnálom!Szegényke!Remélem azért a Sámánotok megoldja a problémákat és nemsokára a saját babáddal játszol integetösdit a buszon!!!Kép

Majcsi!
Mi újság????????Drukkolok!!!Kép

Jófi!
Ugye nagyot nött Brúnó?SZerinted mikortól lehett vinni suliba?
Próbálok még képet feltenni:

KépKépKépKép
Kinga79

Sziasztok Kép
Seszi Kép
Nagyon sajnálom, hogy neked is megjött Kép A hőd hibátlan, tényleg nem értem mi van velünk.

Kinga Kép
Brúnó kutyus nagyon édi-bébi Kép
Megpróbálom szebbnek látni a világot, bár ez most egyátalán nem könnyű.
Munkába jövet is végig bőgtem az utat, pedig reggel már azt hittem túl vagyok rajta, erre az oviban összetalálkoztam egy pöttömmel aki átkarolta a lában Kép

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, tényleg nagyon jól esik Kép
Tegnap este a lányom nagyon édes volt Kép Közölte, hogy beszélt a babamenyország fönökével, hogy most aztán már tényleg adjon egy babát! Olyan édes volt Kép

Stella Kép
Köszönöm neked! Még én vagyok kiakadva, hogy egy kicsit többet kell várnom, mikor itt vagy Te, aki már mióta vár egy babára és...
Inkább példát kellene venni rólad, hogy milyen hősiesen veszed az akadályokat Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok! Kép

Szval mit gondoltok arról, amit pár sorral ezelőtt írtam? Szóval egy cég átverése a dolod?

Kép
narco

NárciszKép
Szerintem egyáltalán nem átverés. Előre ugysem tudod kiszámolni, hogy mikor jön a Pöttömke.
Még ha tervben is van a baba, dolgozni kell, nem lehet arra várni, hogy majd összejön és nem is kell elmenni dolgozni.
Eldöntöttétek már mikor álltok neki a projectnek?
Szeretnék már nektek is szorítani!
Mikor lesz az államvizsga?

AnnácskaKép
Nem gondolom, hogy bárkinek is könnyebb vagy nehezebb lenne. Mindannyiunknak ugyanolyan fájdalmas, ha újra és újra nem jön össze.
Remélem Annamari közbenjárása eredményes lesz!

Stella

Kép
stella9

Lányok!

Ezt Nektek hoztam:
Kép

Köszönöm a sok drukkot. Nagyon aranyosak vagytok. Kép Majd még jövök.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKép

Hihetetlenül örülök Neked!!!

Kinga
Kinga79

Kinga,
ha jól emlékszem a mi kutyánlk kb fél éves volt, amikor az öcsém elvitte iskolába. de legjobb, ha találsz egy sulit és ott megkérdezed.Szuperédes, jófej gézengúz Brúnó kutyus!!!KépKépLabradorok okosak, így hamar fog tanulni.Sokszor őket alkalamzzák vakvezetőkutyának. Olvastam is egy regényt erről.

Stella,Annácska,
úgy sajnálom, hogy így el vagytok keseredve!Drukkolok, hogy most már Nálatok is jöjjön a baba:Stellánál a Sámán segítségével, Annácskánál Annamari közbenjárásával KépKép

Nárcisz,
szerintem nem átverés.A cégek is mindig a saját érdekeiket nézik, ők sem lennének lojálisak Veled. Volt itt rá egy-két példa a topicban, hogyan fogadták a munkahelyek a babavárás hírét. (szerencsére van jó példa is)

<font color="ff0000">MAJCSI!!!!
ne csigázz minket!!úgy drukkolok!!!percenként frissítem a babanetet!Lehet így dolgozni???</font>Kép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Narco
Szerintem egyáltalán nem kell bejelenteni előre, hogy próbaidő után babázni mész, illetve akkor sem ha éppen lejár a próbaidő. Több okból is, nem biztos hogy a melóhelyed tolerálja, és sajnos az sem biztos hogy rögtön összejön, bár kívánom neked hogy ne kelljen sokat várnod. Továbbá GYES, GYED meg ilyenek miatt van minimum idő aminek munkaviszonyban meg kell lenni, ezt a babások jobban tudják, de érdemes utánajárnod. És hoyg meddig lehet titkolni? Jobb esetben amíg nem látszik, illetve ha nem vagy rosszul akkor szerencsés vagy. Szerintem 12. hét körül érdemes melóhelyen bejelenteni, egyrészt mert remélhetőleg az már biztos, a kötelező vizsgálatokra el kell hogy engedjenek, és ha jó melóhelyed van és nem akarod szarban hagyni őket, akkor kell idő amig keresnek a helyedre valakit. Ha netán veszélyeztetett lennél az persze más mert rögtön táppénz, és akkor nincs min gondolkozni.

Zita
Az jó ha a tüszőrepi után mindjárt felment a hőd, de mégis érdemes addig várni a következtetésekkel, amig elmarad a menzid és tesztelésre kerül a sor. Addig kérlek, ne izgulj a hődön, a lényeg hoyg fent maradjon!

Judit
Természeseten nekem is megírhatod ha szülni mentek, szivesen híradózok, döntsd el. Amúgy jó lenne tudni már az előjelekről ha lesz rá időd a nagy izgalomban, még akkor is ha éjjel indultok.

Seszi
Sajnos a hők is be tudnak csapni néha bennünket, ezért is mondjuk, hogy ez sem 100%-os dolog. Amúgy nagyon ugrálós a görbéd. Mit jelent a 13. napon a fekete pötty? Tüszőrepit? Mert én ebben nem lennék olyan biztos. Hiszen utána nem maradt tartósan fent a hőd, sőt egész sokat esett, ami szerintem nem nagyon utal babára.
Akkor neked ma 2. cn van?

Wish Kép
Bárcsak már ott tartanánk, hogy ti is örüljetek neki! Hoyg vannak a cérnácskáid?

Évi79
Kösz ia szmájlikat, ez a röhögős halálosan jóóóó! Kép

Kinga
Köszi a képet Brúnóról, hatalmasat nőtt már! Gyönyörű kutyus, és képzeld, nagyon irigyellek hoyg neked van kutyusod! Kép

Stellácska Kép
37,1 (tudod ez nálam igazán eszményi magas!) Én meg legszívesebben átaludnám a hétvégét, és ébrednék hétfőn egy hasonlóan magas hővel. De asszem jobb ha ébren maradok, mert nagyon horror lenne hétfőn reggel felébredni menzi közben... Kép Majd hívom Meát és akkor megbeszélünk mindent a holnappal kapcoslatban, oké?
Ugye milyen jók ezek a &#8222;buszos babák&#8221;? Olyan édikék, igazi örömöt visznek az ember életébe. Ami a teát illeti igyad szorgalmasan, mert &#8222;segíts magadon és Isten is megsegít&#8221;, valamint a holnap délelőtt sokat fog lendíteni a jókedveden, legalábbis én mindent megteszek majd ezért, megígérem! Talán érdemes lenne hanyagolni az urológust, nem? Ennyi pénzt kifizetni és eredménytelen, na jó hát ezt nem lehetett tudni előre. Ha így is úgy is marad az ICSI, akkor ez miatt ne stresszeljétek magatokat szerintem, dehát ez a ti dolgotok, biztos megbeszéltétek már.

A macikák köszönik a dicséreteket! Érzésem szerint ma is fogok kapni, barátaink ma jönnek köszönteni Kép

Sajnálom Évi, Seszi hoyg megjött a menzitek! Kép Szoritok a következő hónaphoz!

Tündi
Vendég

Hip hip Hurrá!!!!

Kép
szdorka

Majcsi, már csak azt várjuk, hogy azt is elmeséld, hogy szerinted mi volt ami ebben a hónapban meghozta a 2. csikot Kép Kép Kép

Kép
szdorka

Lányok!
A lányom ma ballag az oviban Kép
Olyna gyorsan elteltek ezek az ovis évek Kép Szeptemberben már iskolás lesz Kép

Stella Kép
Tényleg nehéz mindekinek, de azért van akinek nehezebb!

Nárcisz Kép
Szerintem mindeképp várd meg a próbaidő végét, nehogy kiszúrjanak veled. Amúgy a munkáltatónak számolnia kell azzal, hogy egy fiatal nőelőbb-utóbb babát szeretne.

Seszi Kép
Itt van egy Micimacis kép Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Majcsi, gratula Kép
Az ember el sem hinné, hogy egyszer neki is lesz egy zebra tesztje, aztán mégis Kép Remélem, mindenki minél hamarabb átéli!

Narco, én úgy tudom, hogy ha nem voltál terhes, amikor felvettek, akkor elvileg nem lehet belőle nagy baj, mert nem tagadtad le, nem verted át őket. A próbaidőt télleg meg kellene várni, utána elvileg már csak valami nagyon nagy indokkal küldhetnek el. Amúgy a baba elég sokáig nem látszik meg, tehát ki lehet húzni pár hónapot, mielőtt szólnál Kép
png

Majcsi
Fantasztikus hír! Gratulálok neked! Nagyon várom hoy gjelentkezz és mesélj egy kicsit Kép Addig is többször megnézem a tesztedet, ha már a sajátom így megvárat Kép

Hát tényleg beindult a babaeső, reméljük folytatódik a tendencia! Kép

Tündi
Vendég

MAJCSIKép
Gratulálok!!!!!!
Nagggyon jóóóóóóóóóóóó! Kép

TündiKép
Nagyon várom a holnapot! Biztos tök jó lesz!
Olyan jók vagytok, mindig meg tudtok nyugtatni!
KÖszi-köszi!
Stella

Kép
stella9

<font color="0077aa">HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

HATALMAS GRATULA!! ÚGY ÖRÜLÖK NEKI!!!!</font>

Kép

Jófi
jófi

Kép

Jófi
jófi

Majcsi KépKépKép
NAGYON-NAGYON NAGY GRATULA!!!!

Dorka Kép
Igazad van, én is kiváncsian várom a 2. csikos ötletbörzét Kép
Papád, hogy van? Vizsgáid?

Jófi Kép
Ha a lányomon múlt volna már tuti lenne kistesó Kép Õ már több mint két éve könyörög.

Lányok!
Remélem most már így érkeznek hozzánk a babák Kép
Kép

Annácska

annácska

JófiKép
jófi

Kép
Kép
Vendég

Lányok Kép
Elmesélek nektek mindent, szerintem kész regény lesz, de most dolgoznom kell és ide fog mellém ülni a főnököm.

Férjemnek még nem mutattam a tesztet, mert szeretnék neki valami meglepit adni mellé, de ettől függetlenül már tegnap és mai is úgy köszönt tőlem, hogy "Sziasztok!". Kép

Tündi Kép
Nagyon szoítok neked! ++++++++++++

Majcsi

Majcsi
majcsi

Húú, háromszor is elment az üzim!innen is látszik, mennyire örülök neki!Kép

LÁNYOK!UGYE ÉN MÁR RÉG MEGMONDTAM, HOGY NYÁRRA BEZEBRÁDOSUNK??!!!!!!ÉS ÍGY IS LESSSSSSSSZ!!

Annácska,
szupi ez a futószalag!Így legyen!!KépKép

Majcsi,
én is kíváncsian várom a "receptet" ls hogy mesélj!!!!!!!!

dejó dejó dejó!!!!Ennél jobban nem is kezdődhetne a június!!!!KépKép

Jófi
jófi

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! TUDTAM ÉN!!
NAGY-NAGY Gratula!!! MAJCSIKA!!!!
aztán áruld ám el a nagy titkot SZdorkanak és Nekem is furja az oladalamat a kiváncsiság!!!
Kivi
kivi2

Annácska
Nagyon köszi a mai micimacis képet, meg ezt a babásat is, hát tényleg jó lenne ha ilyen iramban jönnének Kép
Sokat gondoltam rád tegnap óta. Szerintem nagyon a szivedre veszed a projectet, meg kellene próbálnod egy picit lazítani a dolgon. Nem szabad ilyen sokat és gyakran sírni, sokkal nehezebben állsz talpra. Tudom hoyg úgy sokkal nehezebb ha a kislányod is mindig mondja a kistestvért, de meg kell próbálnod. Ha pedig úgy érzed nem megy, akkor talán érdemes lenne felkeresnetek egy meddőségi centrumot, nem?
Remélem nem bántottalak meg, csak szeretnék segíteni neked valahogy.

VANDA
Hoyg vagy? Minden rendben? Kép

Tündi
Vendég

Annácska!

Timi papája beteg, de ő már rég nem jelentkezett...

Vizsgáim? Nekem majd csak októberben lesz a következő, már persze ha rám gondoltál... Nekem ez már nem egyetem (azon már rég túl vagyok), csak képzem magam tovább. Nálunk ha vége van egy tantárgynak akkor van vizsga, nem ugy mint az egyetemeken.

Gondolom furcsa lesz majd iskolás gyerek anyukájának lenni! Jöhetnek majd a délutáni tanulások Kép

Ma reggel a hőm 36.8 volt a 10. napon!!! Egy kicsit magas ez alaphőnek! Eddig 36.8 legkorábban a 15. napon volt, igy azért most ennek túlzottan nem örülök. De majdcsak megy az még lefelé is!

Kép
szdorka

Lányok, Juráról tudtok valamit? Ikresként akár már meg is születhettek a gyerkőcök...

Kép
szdorka

Majcsika!
Ez egy csoda! Most gondolom majd kibújsz a bőrödből. Óriási Gratula!!!!!!!!!!! KépKépKépKép
És várjuk a beszámolót. Kép

Köszi a véleményeteket, azért még írjatok.Nem kezdünk bele a baba dologba, amíg nem lesz munka. De utána már muszj vagyok, mert lassan kifutok az időből (bocsi ezért, de annyit láttam már ilyet). Csak egy kicsit lelkiismeretfurdalásom ven a cég miatt. Meddig lehet egy terhességet titkolni?

Kép
narco

Tündi Kép
Dehogy bántottál meg Kép
Tényleg nem könnyű, hogy bárhová megyek a lányommal, mindig visszaránt egy-egy babához, hogy "Anya nézd milyen kis édi!"
Ennek persze egy oldalról nagyon örülök, hogy ennyire imádja a kicsiket, de azért nehéz is.
Sajnos a szívemre veszem az egész projektet és ez nem túl jó!
Tegnap a párom is látta rajtam, hogy mennyire kiakadtam, pedig megpróbáltam elbújni Kép Megigérte, hogy elmegy dokihoz és ő is megpróbál egészségesebben élni. Bár azt nem érti, hogy miért akadok ki ennyire, hisz még fiatal vagyok és nem ez volt az utolsó esélyünk a babára.

Annácska

annácska

Felvittem a fertilityfriend-re az adatokat erre a hónapra, és kibökte, hogy 8. napon volt ovulációm Kép Kép Kép

Szép lenne ha ez tényleg igaz lenne! Ráadásul 7. napon volt Jónás napom Kép

Kép
szdorka

Annácska,
Nagyon rossz látni, hogy ennyire megvisel a dolog. Párodnak igaza van, eljön még az az idő, amikor lehet még egy gyereked. Egyébként is, ha lányod most meg iskolába, akkor talán jobb is hogy az utóbbi bár hónapban nem jött össze. Neki most nagy szüksége lesz rád, és egy kis gyerek mellett ez nagyon nehéz lenne.
Nálunk az egyik rokon a 3. gyerekkel próbálkozott már régóta, aztán már éppen le is tettek róla, mert hogy a legnagyobb megy iskolába, és nem lenne jó ha jönne a pici, ezek után rögtön terhes lett, és szeptember legelején megszületett a pici, pont akkor amikor a legnagyobb elkezdte a sulit. A nagyra igy nem sok idő maradt, nem volt aki tanuljon vele, igy magantanarhoz jar mar az 1. evtol kezdve. Es nem azert mert buta (pont az ellenkezoje igaz ra), hanem egyszeruen azert, mert a szuloknek nem maradt ideje vele tanulni minden nap.

Szoval fel a fejjel, a baba tudja hogy mikor kell jonnie!!!!

De jo az uj zebra a tablaban!!!!

Kép
szdorka

Dorka Kép
Bocsi, közben rájöttem én is Kép
Az a tudat, hogy a lányom sulis lesz, elég rossz. Olyan nagy már!!! Tanulni viszont már most is nagyon szeret, így remélem nem lesz gond Kép
Sajnos Juráról nem tudok semmit, pedig már lehet, hogy tényleg megszült Kép

Nárcisz Kép
Hogy meddig lehet titkolni?
Nekem a lányomat 7 és fél hónapig titkoltam mindnki előtt, de mondjuk ez kivételes helyzet volt Kép

Annácska

annácska

Vanda,Judit,Jura, Judyt!Kép

hamarosan babaeső lesz a topicban!!!Gondolom most már Nálatok bármikor jöhet a baba!Jó lesz újra babás híradót olvasni!Kép

Kivi,
hogy vagy??mi újság???megadrukkok mennek!!!!!

Tündike,
küldök hétvégénmegjövő mensiűzőket!!!Teljes szívemből drukkolok Neked!

Ha jól látom egy hatosfogat alakult ki Kép :

<font color="aa00aa">Kinga, Annácska,Narco, Seszi,Évi!
ELÕRE A JÚNIUSI BABÁNKÉRT!!!</font>KépKép Megjóslom, hogy 4 hét múlva ide megérkezik majd egy egész zebracsorda!!!

Annácska,
küldök buksisimit:

Kép

Jófi
jófi

Annácska! Azt hogy tudtad? És miért? Most kiváncsivá tettél...

Kép
szdorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?