A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Farkasok!

Megittam, már két és félnél tartok így fél ötkor. A három literrel nincs is baj, de a négy már sok lenne.

Anna!
Pénteken megyek fél nyolcra, hogy az elsők között legyek. Én is az Uh szobában voltam, de most még senkit nem vizsgáltak.

Png!
Mi volt nálad azzal a hússal? Ma megyünk, s veszünk több kilót, mert kifogyott a mélyhűtő Kép Legközelebb holnap megyek szurit adatni...

Eszter
Kép
roxal

Lányok, SMS-eztem Szanival. Nem jön a talira Kép
3 napja görcsöl. Megvizsgálták, lazult a méhszáj, ezért szigorú fekvést írtak elő neki. Kép

Roxal Kép
Meglátod egy hét múlva lecsúszik a négy liter is Kép

Wish

wish

WishKép
Szerintem itt bukik ki az, hogy nem a műveltségtől függ egy ember intelligenciája. De ő legalább van annyira intelligens, hogy beismeri, hogy gyilkos, ez azért kemény önkritika, ezt nem szokták az abortuszon átesők így kijelenteni, csak hogy a körülmények így hozták, meg ilyenek.
Én nem ismerem az ő életét és nem is ítélkezhetek felette, mert nem tudhatom, hogy én mit tettem volna a helyében, nekem még nem volt (7) terhességem és pasikkal kötött kompromisszumaim...de neked is igazat adok a sok abortusz utáni lombikos dolog elítélésében, hát igen, ez így elég visszás.
Amúgy szerintem egy depressziós ilyen dolgokról ír, engem nem lepett meg.
hajnesz

Ú, most láttam csak a Szanis hírt.Kép Jaj, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! Pihi ezerrel Szani!!!Kép ++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Hajni Kép
Igen, de nekem az az érzésem, hogy ez az egész terápiás céllal lett leírva, és "hirtelen" eszébe jutott, hogy jó biznisz kiadni. Erre utalnak pont az ilyen kijelentések is, hogy igen gyilkos vagyok, stb. Bár nem tom nem vagyok pszihológus.
Nekem sem volt még 7 terhességem, de valahol úgy érzem, hogy lehet, hogy ha az élet úgy hozza, akkor egyre vagy kettőre rákényszerülhettem volna, és megcsináltam volna (bár amióta dolgozom, mindig úgy gondoltam, hogy ha véletlenül besikerül, akkor megtartom akármi is lesz (ennek nyolc éve Kép)), de hétig tuti nem jutok el. Igen, igazad van ez már az intelligencia. Bár az is lehet, hogy eleve labilis személyiség és nem is annyira csak férje miatt volt az egész. Valahol sajnálom, mert tudom, hogy kemény lehetett az a négy lombik, valahol meg nem tudom sajnálni. Annyi tényleg szerencsétlen ember van, ő meg magának okozta az egészet. Á, nem tudom. Jó szomorú lettem ettől az egésztől.

Wish

wish

Roxal, csak annyi, hogy elvileg a kezelés előtt kapsz egy tájékoztatót, amin egyebek mellett van egy olyan mondat is, hogy fontos a fokozott fehérjebevitel (legalábbis az irányított clostys puregonosnál volt, szóval, gondolom, itt is). Na, én azt gondoltam, hogy a tejtermék is megteszi, de nem tette Kép Egy hétig alig bírtam járni, annyi folyadék gyűlt össze a hasüregemben a fehérjehiány miatt Kép

Szani, remélem, semmi komoly! Pihizz sokat!
png

Madaran,

Olvasok vissza és látom, hogy nem válaszoltam Neked. A repcsi Djerba szigetén szállt le és jöttek értünk, sőt először leszálltunk Monastirban volt aki akkor odament, majd felszállt és újra leszállt Djerbán. Mi is nagyon gondolkodunk, hogy 3.szor is odamegyünk, nekünk nagyon bejött, sityakot és napszemcsit feltétlen vigyetek. Ami a meleget illeti simán megszokja az ember, nekem kifejezetten jól esett.

Ja megtaláltam az infót a genetikáról, de a Szabolcs utcai részt, hogy ott mit is vizsgálnak nem találtam.

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Lányok!
Olvasgatlak Benneteket egy hete és mondhatom, igazán peregnek az események felétek, összetartó kis csapat vagytok!
Amiért írok; menjek Dévaihoz vagy ne, ez a dilemmám. És a bajunk: 2 éve szeretnénk babát, másfél éve kezelnek (Duphaston, Closty), 1 éve fény derült a sikertelenség okára, a Páromnak azospermiája van, vagyis egyáltalán nincsenek spermiumok az ejakulátumban. Ilyenkor jön a TESE-ICSI-s lombik, szövetdarab a heréből. No, Szegedre mentünk a Kaáliba, tavaly aug. 1. kísérlet=0, november 2. kör=baba lett, 8 hetesen elhalt, május 3. kör=punkción, műtéten túl estünk, a megtermékenyülés elmaradt. Sokadszor kellett felállnunk, de muszáj, ha babázni szeretnénk. Szegedet levettük a palettáról, nem kis orvosi hibák jöttek elő így a 3. körünk után. És most jön, hogy hova menjünk. Most bejelentkeztünk a BMC-be Konchoz (jún.9.) és a Dévaiba Dévaihoz (jún.13.). Azért mindkét helyre, mert gőzünk nincs, melyik lehet a jobb. Sok jót hallottunk mindkettőről, persze kevésbé rózsaszín történetek is forognak. A Bencsik A. könyvet biztosan olvastátok Ti is, ott nagyon szimpatikus a Főorvos úr és nem lenne kérdés a kérdés, ha a Dévaiban működne andrológiai rész is. Ez viszont nincs és olvasgattam, hogy többen görcsölnek ezen, de csak egy spermiogram erejéig, hát nekünk komoly részt kell, hogy képviseljen az andrológus bácsi. A BMC-ben együtt működik a kettő, viszont van egyéb, ami nem igazán tetszik. Nyűgösködök, de 220 km-re lakunk Pesttől, ez oda-vissza min. 7 óra utazás, plusz a várakozások, a pénzt nem is említem, és ez csak az idő-pénz része az ügynek, és ezek után jön a szakmai, baba KELL, mint mindannyiunknak. Ha valakinek van ideje, energiája és infója, ossza meg velem legyen szíves, minden apró részlet fontos lehet.
Nagyon köszönöm és minden körön kívülinek, körön belülinek és túlinak kitartást kívánok (a körben a BABA van): Picpac
picpac

RoxalKép
Ügyes vagy a szurikkal és a sok ivással!
Csal így tovább, most már tényleg nagyon gyorsan pörögnek majd az események.
Drukkolok a vizsgádhoz!!

HajneszKép
Ma neked mennek az extra drukkok!!
Aztán várjuk a jó híreket!

Hát, Lányok, nekem a tegnapi nap nem tartozik a kedvenceim közé!
A párom még mindig nem tudta elérni az urológust, így már több, mint két hónapja várunk csak azért, hogy megtudjunk egy eredménytKép!
Aztán voltan a Sámánomnál (=Török doki).
Megjöttek a laboreredmények. van egy kis bacink, úgyhogy kaptunk Doxicyclint Kép.
Hát, ez nem hiányzott a párom gyomrának, de remélem nem lesz baj.
Aztán elkezdtünk számolgatni, hogy mikor kezdjük a stimut. Mondom, hogy 9. cnapon vagyok és általában 35 naposak a ciklusok.
A Sámán elkezdett somolyogni a nemlétező bajsza alatt.
Hát, gondoltam ez nem jelent semmi jót. Hát, nem is jelentett. Július 2. hetében külföldön lesz.
De nagyon rendes, mert azt mondta, hogy akkor is megoldjuk, mert majd másféle stimut csinálunk és kicsit (1 héttel) kitoljuk a menzimet).
Persze, tudom, hogy egy hét nem számít, de mivan, ha nem úgy reagálok a gyogyikra, ahogy kéne és megjön, amikor akar???
Két hét múlva megyek hozzá megint, akkor megnéz uh-val és kiszámolgatjuk, hogy mikortól, milyen gyogyit, vagy szurit kell kapnom.
Most már csak reménykedni kell, hogy el tudjuk kezdeni a következő ciklusban. Mert ha nem, akkor nagyon-nagyon szomorú leszek és lehet, hogy átköltözöm a szomszéd épületbe (vagyis az Idegklinikára).
Bocsi, hogy panaszkodtam, de nem vagyok feldobva a tegnapi naptól.

Stella

Kép
stella9

Stella! Figyelj csak! Áprilisban nálunk is volt egy kis problema, amire 10 napos Doxicyclin-kezelés következett. És csodák-csodája, májusban sikerült a baba Kép Úgyhogy ne agyalj olyan sokat a számolgatáson, most biztos minden rendben lesz!!!!

Picpac. Hú, hát ez húzósan hangzik... Én nem tudom, hogy a Dévainál az andrológiai részt meg tudják-e oldani. Talán az lenne a legegyszerűbb, ha telefonon megkérdeznéd őket, hogy erre milyen lehetőség van. Viszont elég messze laksz. Meg tudjátok oldani, hogy Pesten maradjatok egy időre? Különben a kétnaponta hét óra utazás elég durvának tűnik... Szóval, nem tudom. Ilyen esetünk még nem volt itt a topicban. Az biztos, hogy Dévai nagyon jó orvos, nagyon sokuknak segített már!
png

Stella!

Hát ez valóban nem jó hír. Remélem tudtok időben kezdeni!

Png!
Rendben, tegnap vettünk 4 kg húst, ma már zabálom is. Ha fehérje kell, akkor azt eszem. Bár Vass doktor azt mondta, a túró is megteszi, de elsősorban hús.

Szani!
Szigorú fekvés, s akkor nem lesz semmi baj!

Wish!
Már többet iszom, mint három liter. Egyszerűen szomjas lettem. Kép Ugye teljesen normális az, hogy érzem apetefészkeim működését? Mindig megijedek, hogy olyan nem természetes dolgok történnek, de ekkora lórugástól nem is csoda.

Picpac!
Én csak a Dévairól tudok neked nyilatkozni. Amikor mi kerestük a helyet, akkor őt ajánlották, mint a legjobbat. Amióta hozzá járok, ez az érzés csak erősödött. Nekem sokat számít a barátságos légkör, s hogy normálisan szólnak hozzám, tájékoztatnak, s kedvesek. Hallottam már olyat, akinek ugyanaz a baja mint nektek. Szépséghiba nála, hogy a (andrológia) műtétet nem tudják helyben megcsinálni, tehát szállítanotok kell, de meg tudták oldani mások. Ami valóban tény, a várakozási idő Dévainál egy picit sok, s nehezen tervezhető. Ennek ellenére csak legekben tudok róla nyilatkozni, mindig szán rád időt. Kemény, következetes, de csak a saját érdekedben.
Személy szerint nekem az a véleményem, hogy nézd meg mindkettőt, s az alapján el fogod tudni dönteni!

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nagyon ügyes vagy. Büszke vagyok rád Kép Mondtam, hogy egy idő után hiányozni fog ha nem iszol. Az normális, hogy érzed a petefészked végül is stimulálva van Kép

Stella Kép
Ez nem hangzik túl jól Kép. Reméljük, hogy beválnak a gyógyszerek. Nagyon fogok drukkolni.
Az andrológust meg egyszerűen nem értem. Telefonon nem lehetne vele megbeszélni? Legalább annyit modnhatna, hogy használt, vagy nem a kezelés.

Picpac Kép
Hát nem könnyű kérdés. Nekem a dokim annak idején azt mondta, hogy a javaslata Dévai-Kaáli-BMC ebben a sorrendben. A BMC-ben (persze csak a hallomásból) nekem az nem szimpatikus hogy futószalag szerűen kezelik az embereket.
Azt meg tényleg godoljátok meg, hogy hogyan fogjátok megoldani a feljárást, mert akárhova mentek 2-3 naponta UH van. Bár ezt már Ti is tudjátok.
Szerintem megoldják az andrológiai kérdést, sajnos nem ti vagytok az első pár akinek ilyen gondja van. De a legjobb, ha rákérdeztek.
És ha Dévait választod, akkor Isten hozott köztünk Kép (Persze akkor is szívesen látunk ha a BMC mellett döntesz Kép)

Wish

wish

Picpac, az biztos, hogy Dévait elsősorban lombikosoknak ajánlják, abban elismertem a legjobb.

Roxal, több mint három liter? Ügyes vagy! A szervezeted biztos érzi, hogy most sok folyadékra van szükséged, és most kicsit besegít Kép
Amúgy én az első clostys naptól éreztem a petefészkemet, meg is ijedtem, hogy biztos nagyon erősen reagáltam a gyógyszerre, szóba is hoztam két nap múlva a dokinak, de szerencsére minden rendben volt. Azt mondta, vannak, akik semmit nem éreznek, de vannak, akik meg a stimu alatt mindent. Na, én ez utóbbiak közé tartoztam Kép Peteérés előtt már annyira fájt mind a két oldalam, hogy csak na. Viszont ennek meg volt az az előnye, hogy mindig tudtam, hogy éppen hol tartok. Tehát, pl. hogy konkrétan mikor volt peteérésem - ugyanis péntek este először jobboldalt, szombat este pedig baloldalt nem fájt egyszer csak Kép Aztán köv. nap megint éreztem, ahogy vándoroltak Kép
png

Png!

Akkor megnyugodtam. Ez ezek szerint normális...

Wish!
Vasárnap akkor hányan leszünk?

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Te, Hajni és én megyünk. Pont az jutott eszembe, hogy így viszont mehetnénk akár egy autóval is.
Hajni? Kép

Wish

wish

PicPac,

igaz mi Kaálisok vagyunk kezdetektől fogva, de a jó a kapcsolatunk a Dévaisokkal, mint láthatod.

Sajnos sok ismerősünk van ebben a témában.
A BMC-ről mi annyit hallottunk, nem tapasztalat, hogy tényleg futószalag, számod van, így szólítanak.
Illetve rendesen kell minden alkalommal a zsebbe nyúlni.
Bár nem tudom mit csinálnak veled másképp ha nem fizetsz zsebbe, de biztosan másképp bánnak veled.
Egy ismerősnek elsőre összejött a BMC-ben igaz nem a Koncnál, 3-as ikerek. Most tartanak 300Ezernél. Amiből a gyószerek szurik max 130E.
És most kiderült, hogy az egyik babát el kell venni. Meg is csinálják a BMC-ben - János kórházban, de kerek perec megmondták ez 200 ezer ft lesz!!!

Menj el mindkét helyre és utána dönts. Szerintem.

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok Lányok! Bocs, hogy tegnap nem jöttem, de egész nap rohantam, aztán meg este Bp-n céges vacsi volt (Gianni Pomodoro Étterme, szívből ajánlomKép), alig értem oda.

Albert Györgyi: egyrészt sajnálom, mert a depresszió írtozatos mély gödör.Másrészt nekünk nem tesz jót az önreklámozása, mert mi a f-ért kéne olyan kezelést támogatni (lombik), amit olyan nők is igénybe vezsnek, akik előtte ész nélkül vetették el a gyerekeiket. Azért bízom abban, hogy lévén kirívó esetről van szó, a döntéshozókat nem igazán befolyásolja. Hogy a könyv mögött pénz van ehhez kétség sem fér.

Roxal!!! Igazán büszke lehetsz Magadra, úgy csinálsz mindent, ahogy kell. Ügyes!!!Kép Jövő héten ilyenkor már azért izgulunk, hogy hány petesejtetd van, és hányat sikerül Apának megtermékenyíteni.

Stella! Biztos vagyok benne, hogy Mágus bácsi megoldja a problémádat!!!

Szani! Ha ügyesen fekszel, nem lesz semmi baj!!!!!!KépKép
Lányok! Szani hanyadik hétem van???

PIcpac!
Amikor az első hónapomat tötöttem Dévainál, sokat beszélgettem egy lánnyal, akik Győrből jártak Dévaihoz lombikra. Szintén Kaálisok voltak Győrben rossz tapasztalatokkal. Sajnos a lombik eredményét nem tudom, mert nincs telcsiszámom.
Szóval ő azt mondta, hogy egyáltalán nem sajnálja a sok utazást, mert megéri Dévainál lenni. Végülis mindennel együtt szerintem kb.10 felutazásról van szó egy lombik alatt. Főleg, ha esetleg meg is tudjátok oldani, hogy pár napot Pesten töltsetek.
Még ha nincs is andrológia az intézetben, biztos vagyok benne, hogy nem Ti lesztek az első pár ezzel a problémával.
Szerintem nagyon jól tettétek, hogy mind a két helyre bejelnetkeztetek, így lehet csak jó döntést hozni.Hamarosan túl lesztek mindkét találkozón! Várom a benyomásotokat a 2 helyről, illetve a 2 dokiról.
lkt

Picpac,

Bocs, hogy belekotyogok, de nálunk is ugyanaz a helyzet, mint nálatok. TESE-ICSI lehet csak. A párom andrológusa amikor diagnosztikai biopsziát csinált, egyben vett mintát is, amit lefagyasztottak. Igy most van két akcióra való mintánk, nem kell a páromat minden lombiknál felvágni. A párom spermatigenezise 100%-os, tehát odabent minden rendben, ezért is érdemes fagyasztani nálunk. A fagyasztásnak hátránya, hogy valamennyi spermium elveszhet. A fagyasztás pénzbe kerül, viszont nem kell a punkció napján a szállítást megoldani magánba, mert azt a fagyasztást végző intézet megoldja a megadott reprodukciós intézettel. Szóval ha a Dévaival az a probléma, hogy nincs andrológus, akkor ez így megoldható külön is. Én ennek azért is örülök, mert a páromnak elég sokáig tartott a biopszia utáni felépülés, ezért ezt nem szeretnénk gyakran ismételni. Mi egyébként nem a Dévai dokihoz járunk.
Ez csak egy ötlet, gondold meg.
Mka
Vendég

Lkt!

Én már most izgulok Kép Holnap lesz az első uh. Kiváncsi vagyok, minden rendben van e. Szerintetek, ha rövidebb a ciklusom, gondolom gyorsabban érnek a peték, akkor hány napig stimulálnak?

Wish!
Szerintem menjünk akkor együtt. Nálunk vígan elfértek ketten. Elég nagy az autó Kép

Eszter
Kép
roxal

Tényleg, kérdezni akartam, most hogy már nem kell fizetni, ti szoktatok azért adni valamit? Mondjuk én úgy érzem, hogy valamit érdemelnének. Talán vinni kellene valami nasit, ha már beadják nekem a szurikat. Na de Dévainak...

Eszter
Kép
roxal

Roxal, mennyire rövid a ciklusod? Az enyém 28 napos volt, de egészen a 13. napig kezeltek, asszem. Az egész attól függ, hogy hogy reagálsz a gyogyikra, milyen gyorsan növekednek a petesejtjeid. A doki elég maximalista, és ugyan bár az én eredményem tök rendben volt, a végére mégis beadatott pár szurit, csak hogy menjünk tutira biztosra.

A külön fizetésről jutott eszembe, hogy azt nem is mondtam, hogy amikor legutóbb voltunk UH-n, a doki a 7 helyett 8000-et kért, pedig ugyanazt csinálta, mint eddig. Itthon még viccelődtünk is rajta, hogy a jó hír dobta meg Kép
png

Png!

24 nap. 8-9 még vizsga nekem, jó lenne, ha a punkció nem közben találna el. Dévai már csak ilyen maximalista... Remélem szépen megindultak a tüszőim...
Neked irányítottad volt nem? Nálunk a lombik miatt már hivatalosan nincs fizetés. Csak gondoltam, megkérdezem a véleményeteket.

Eszter
Kép
roxal

Png Kép
Nem azért kért többet, mert csinált képet? Azt iszem azért külön kell fizetni.

Lányok, nagyon szar hírt kaptam a munkahelyemen. Kép Már bőgtem egy nagyot és most felfestem a harci díszeimet és nem hagyom annyiban.

wish

Hú, köszi Lányok a sok hozzászólást, kb. egyetértünk, mindkét helyen első benyomás, utána döntés. Az utazást úgy gondoltuk, hogy balatoni családdá válunk pesti kezeléssel, zöld ez így? A legesleg barátném siófoki, ami egy jó óra Pesttől, az már kezelhető, a jövő héten sem jövünk haza csütörtökön, hanem "elszenvedünk" hétfőig Sión.
Mka! Jó, hogy írtál, nálunk még az a prücök, hogy a kivett spermiumok is vagylagosak (utoljára totál patológiás volt az összes), vannak köztük használhatóak, de a javarésze kukás. Az én férjecském a vagdalkózós biopsziákat jól tűri, bealtatják, egy hét múlva varratszedés és ott szokott picit nyűgösködni, amikor már nagyon húzódik a varrat. A feltáró tűbiopsziát (itt nem altatták, hanem bőrszíjakkal lekötözték és szegénykém nem tudta miért, de hamar rájött) megszenvedte, úgyhogy ahhoz képest a műtét semmi. No, kíváncsi vagyok nagyon Dévaira, telefonon aranytündérbogár volt és a Bencsik könyv + a Ti véleményeitek elég referencia.
Látom, most jött föl a hálapénzesdi. Minden alkalommal és mennyit, vagy csak itt-ott, kicsit többet? A BMC-ben sacc/kb 10.000 egy UH-s randi tarifája és olyat is hallottam, hogy a punkció után 30-40.000-et adnak. Ez azért durva! Persze, ha tudnánk, hogy tuti babások leszünk, kit érdekel, csak hogy sajnos tapasztalatból jön, hogy ez messze nem garantált és egy kör kb. fél millió, az azért zsebbenyúlós és egy idő után kopoghatsz a banknál hitelért. Kemény dió, ha tudtok konkrétumot és nem ciki, írtok?
Ismeretlenül szurkolok Mindenkinek!
Szép napot, este bekukkantok! Picur
picpac

Wish!

Mi a baj? Tudunk valamit segíteni?

Eszter
Kép
roxal

Picpac!

Eddigi tapasztalat: Nálam most kezdődött a stimu, tehát eddig tudok nyilatkozni. Nálam az első vizsgálat, uh+ megbeszélés volt 8ezer. Aztán konzultáláskor kell fizetni neki, de csak addig, amíg el nem kezditek a kezelést. Utána mindent behajt a tb-n. S én is ezért vagyok tanácstalan. Nem kér semmit, nem is várja el, de a tapasztaltabbaktól jobb lenne tudni, hogy mi a szokás.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Röviden. A bónuszosztásnál nem azt nézték, hogy mit tettem le az első negyedévben az asztalra, hanem azt, hogy lombik miatt táppénzen voltam három hetet és nekem már úgyis az a prioritás. Az nem zavarta, őket, hogy a lombik elött kidolgoztam a belemet. leginkább az zavar, hogy ha most hagyom a dolgot és nem állok ki magamért, akkor minden negyedévben erre kell számítanom, amíg nem sikerül a lombik. és sajnos a pakliban benne van, hogy ez akár egy-másfél év is lehet.
Na, nem is lett rövid.
Szóval, ha esetleg ismered valamelyik tulajt és beszélnél vele... Kép

wish

Wish, fel a fejjel, majd kigondoljuk, hogy mi lenne a jó lépés! Így első blikkre én biztos szólnék, hogy ez nagyon nem esett jól... De ez ugye főnökfüggő. Különben is, sikerüljön már egyből a következő, és akkor kit érdekel ez az egész? Kép

Amúgy én nem kaptam képet Kép Azért külön szólni kell?

Picpac! Én csak annyit tudok, hogy három gyógyszercsomag közül lehet választani, a max az 300 ezer, az alját sajna nem tudom. Gyógyszeren kívül másért nem kell fizetni. Roxal, ez neked is szól, szerintem Dévai egyáltalán nem vár el hálapénzt! Ha lombik után teherbe esel, úgyis "megtart" magának, mint Enigmát, és utána már úgyis fizetsz az UH-kért. szerintem Kép
png

Roxal, megelőztél Kép Fenn az archív listánál én három helyen szerepelek, te pedig négy Kép
png

Roxal Kép
Közben beszéltem az egyik tulajjal és nagyon megértő volt. Azt mondta, úgyis le fognak ülni beszélni a töbiekkel, mert másnak is volt problémája és képviselni fogja a dolgot. Hát, majd meglátjuk. Kép

Picpac Kép
A csomagok 70, 150 és 350. Plusz-minusz 10% attól függően, hogy hogyan reagálsz a kezelésre.
Én a középsőt választottam és 140 lett a végén.

Wish

wish

Wish, ez már mindjárt jobban hangzik Kép Csak ne idegeskedj ilyen hülyeség miatt, az egész nem ér annyit! Remélem, a végén jó irányban változtatnak döntésükön!
png

Png Kép
Hát igen, csak azért szarul esett látni, hogy az a besorolása amit kaptam = a szarul dolgozol minősítéssel, és nem utolsósorba, azért eléggé számit, mennyi fizut kapok. De remélem újragondolják a dolgot Kép

Wish

wish

Wish!

Hát nekem is beestek a problémák, nem ilyen jellegűek, de azért felhúztam magam. Ráadásul nem a főnökön, hanem kollégán. Na mindegy. Örülök, hogy már rózsásabb a helyzet. Hol dolgozol? Így nem tudom, ismerem e a főnököt Kép Mi legyen a közös utazásunkkal Ceglédre?

Png!
Nem volt szándékos az előzés, csak azt bizonyítja, az utóbbi időben aktív vagyok Kép
Nem is hálapénzre gondoltam Dévainál. Biztos, hogy maradok nála, mert a nőgyógyászom Angliába megy, s amúgy sem szándékoztam a Rókusban szülni. Már meg is beszéltem Dévaival. Úgyhogy most dologzhat. Kép Én is 150ezres csomagon vagyok... Mint a klinikai nagy többség (90% azt mondta Dévai). Na megyek haza tanulni, holnap találkozunk.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nekem OK, Hajni holnap eldönti, de gondolom neki is jó lesz Kép

Wish

wish

Sziasztok lyányokKép!

Nekem is jó így az utazás! Valami találkahely időponttal?
Üdv itt PicurKép! Én nem vagyok Dévais (és BMC-s se), de ha tudok valami okosat mondani neked, majd mondom!Kép Minden elismerésem, azért Siófokról se semmi feljárni.
WishKép
Ez szemétség, annyira felháborít az ilyen vezetőségi hozzáállás! Remélem, sikerül jó irányba terelni az ügyet!
RoxalKép
Kíváncsian várom az UH-s élménybeszámolót!Kép
Ja, nekem is feltűnt ez a 3 egymás alatti RoxalKép kiszámoltad, mi?Kép

LányokKép
Köszönöm mégegyszer a sok drukkot, használtak!!!A dokibácsi megdícsért, hogy gyönyörűszép vagyok belülről.Kép plusz még azt is garantálta, hogy teherbeejt!Kép Szerinte a következő lesz a tuti.
Épp ezért egy kicsit ráerősítünk a dologra, 7 helyett 10 napos lesz a stimu. Kaptam Puregon Pent és a Suprefactot is magamnak fogom szúrni. Viszont ahogy StellaKép is írta, nálunk is kitolódik a ciklus, később kezdünk, mert külföldön lesz a doki.
hajnesz

Hajnesz! De jó!!!!!!!! Ezután már biztosan beköltözik oda valaki(k)KépKépRáadásul a doki bácsi is megígérteKép

Wish! Én is ismerem a munkahelyi kavarások és igazságtalanságok intézményét. K.szar!!! De így kell csinálni, nem szabad szó nélkül hagyni (nagy a pofám, aztán sokkszor kussolok és fortyogok belül).Ügyesen tetted, hogy szóltál, ráadásul nem süket fülekkel találkoztálKép

Roxal! Gyere holnap élménybeszámolni!!!!!!!!

Már nagyon várom, 3 hét, és indulunk Dubrovnyikba Apával. Nagyon ránkfér már, fáradtak vagyunk, de gyakorlatilag nem voltunk szabin karácsony óta.
lkt

Timi Kép
Akartam még írni, csk aztán nagyon ki voltam akadva, hogy nem messze dolgozom most a Pomodorotól Kép
Lehet, hogy láttuk is egymást tegnap, mert arra megyek haza este Kép

wish

Hello Hajnesz! Írod, hogy magadat fogod szurkálni, ami oké, de a Suprefactot a Kaálisoknak karba adták. Ezt hogy kell csinálni? Ráadásul a harakiris hasi Gonal-F-ek kutyafülék voltak ahhoz képest, ahogy a Supre csípett, legalábbis engem. Az adagolótollas Gonal az tényleg buli, jó, hogy valamit mi is tehetünk az ügyért. A 7 napos helyett 10 napos stimu az lombikos kört jelent vagy inszemest? Nekem 12 nap alatt egyis stimu (3) sem volt és még azt is rövidnek találtam. Normál állapotban a 14., 15. napon van az ovulációm. Jaj, annyira képzettek leszünk, mire fogjuk azt a kis mütyürkét a kezünkben, hogy nyugodtan be lehet iratkozni az orvosira.
Szép napot Mindenkinek! Picur
picpac

Szóval folytatni akartam a levelet, de kicsuktam magam.
Dévais professzorok! A Dévai doki bácsi csinál blasztocisztás visszaültetést? Nagyon izgat a kérdés, mert az olyan matuzsálemeknek, mint én, sokkal jobbak az esélyeik a 4-5-6. napos transzfernél, mint a 3 naposnál. Ja igen, 37 éves múltam és jókat szórakozok a koromon, agyilag még nem nem vagyok egy laza 40-es maca, leragadtam valahol a főiskolás agyamnál. És még egy kérdés: az rendben, hogy sokat kell várni (ha 7-8 órát utazunk, akkor már tök mindegy a várakozási 3-4 óra), de ha egyszer bent vagy, Dévai bácsi minden gagyi és kevésbé gagyi kérdésedre aranymackóként válaszol és nem kap hülyét? Bent van rendesen idő csacsogni? Milyen szurikat kaptok nagy átlagban?
Két perc múlva fog biztosan eszembe jutni a köv. kérdés, de most kivonom magam a forgalomból, majd délután visszakanyarodok!
Sziasztok!
picpac

HajneszKép
Egyre gyanusabb nekem ez a két doki. Mármint a tiéd és az enyém. Nagyon egy húron pendülnek.

A tiéd megígéri, hogy teherbe ejt, az enyém szintén.
A tiéd külföldre megy, az enyém detto.

Biztos ugyanabba a Sámánképzőbe jártak Kép!

Örülök, hogy minden rendben nálad! És drukkolok, hogy a doki be tudja váltani az ígéretét!

WishKép
Elég sz..r, amit veled csináltak a melohelyen. Fikarcnyi empátia sem szorult az emberekbe?????
És mi az, hogy nem a teljesítmény alapján osztanak???

LányokKép
Három napos utánajárás és rendelőben toporzékolás után végre megkaptuk a párom eredményét!
Ugyanolyan pocsék, mint volt. A méregdrága szurik semmit sem használtak.
Eléggé mellbe vágott! Legalább egy picit javíthattak volna a sejtszámon!
Ezért kár volt ennyit küzdeni! Rohadtul érzem magam és a párom is. Annyira elegem van, hogy azt elmondani nem lehet!
Stella

Kép
stella9

4 egymás alatti Roxal Kép Ügyes ez a lány, ha a tüszőcskét is ilyen ütemben növeli KépKépKép

Roxal Kép Hajni Kép
Hol talizzunk?

Hajni Kép
tegnap küldtem neked sms-t, aztán ma vette észre, hogy rosszul írtam be a számodat. De még nem jelzett, aki megkapta helyetted, hogy ő nem volt dokinál tegnap Kép

Stella Kép
Sajnálom, hogy nem javultak az eredmények Kép.
De ez a lombik sikerülni fog, meglátod !!!!

Wish

wish

Szia Stella!
Nem tudom az előzményeidet, azért megpróbállak kicsit feldobni, vagy nem is tudom. Szóval az én Párom spermaszáma 0, azaz nulla. Ennél van rosszabb is, amikor már negatív értéket mutat minden, ilyenkor jön a hereszövet, majd a legvégén a mellékhere. Két sikertelen lombik után a Kaális dokim mondá, hogy nézzük egy spermiogrammot, hátha. Az eredmény változatlanul nulla. Mellé kell tennem, hogy a férjemmel egy éve kezdtük a lombikozást és egy árva szem bogyót, szurit, tök mindegy mit sem kapott, csak a vak természetre volt bízva az ügye. És a vak természet úgy döntött az utolsó (3.) stimunknál, hogy az összes, egyébként is kissé gázos sejteket totál leradírozza, így nem is termékenyült meg semmink. Most cserélünk intézményt, azért vagyok ezen az oldalon, hogy tájékozódjak a Dévaiékról, bár meg kell mondanom, hogy egyre jobban érzem itt magam, úgyhogy lehet rajtatok maradok egy picur-púpnak. Ne keseredj el, mi csak vigyorogni tudunk már azon, hogy milliós, sőt, 90-100 milliós spermaszám mm-ként, mi egy ártatlan, aprócska, előreúszó kis micsodának is úgy tudunk örülni, hiszen ennyi elég is a babócához. 1 indurit biztosan össze tudnak hozni Nálatok is és olyan szép a nyár, hátha bejön ez a kör! Kitartást: Picur
picpac

Roxal, ez nem érvényes, télleg már négy van egymás alatt neked Kép

Hajnesz, dévaival mi is előre megállapodtunk, hogy most baba lesz, meg hogy hány darab, és bejött, hajrá nektek is!!!

Lkt, örülök, hogy elutaztok, de hiányozni fogsz Kép Lesz arrafele internetkávézó Kép Á, csak vicceltem, kikapcsolni egy kis időre az egész topicot, meg mindent! Ha meg már babásan utazol, akkor csak rá koncentrálni Kép

Picur, a blaszticisztás kérdésedre nem tudok válaszolni. Azt tudom, hogy a lombikosok olyan papírt kapnak, ahol nekik kell eldönteni, hogy hány babócát ültessenek vissza, és hogy hány napig "növesszék" őket, de nem tudom, hogy három napnál lehet-e többet kérni. Ami a beszélgetős részét illeti. Mikorra kaptatok időpontot? Gondolom, valamikor délutánra - na, az teljesen jó, olyankor nyugis, mert nem várnak ezren (még pénteken sem látszik rajta, hogy fáradt lenne, ugyanúgy poénkodik, fél órát társalog veled, meg minden Kép. A hétfő-szerda-péntek délelőtt viszont nagyon húzós, mert ott a kinti várakozók mellett folyamatosan műtenie is kell. akkor se ideje, se semmi Kép
png

Stella, Picúrnak igaza van! A doki Lkt-nak is mondta, hogy egy pici spermium is bőven elég. Ne félj, valahogy biztos rendben lesz minden! Sajnálom, hogy potyára volt a szurizás, ez lehet a legszarabb része az egésznek... De gondoljatok arra, hogy ti tényleg mindent megtesztek, ezt most már egy babóca is értékelhetné!
png

Png, az átlagos formánk bejött! Hétfőn délre van időpontunk. Az előrejelzésed szerint akkor két műtét és egy szendvics között fog bíbelődni velünk, de sebaj, csak lássuk a "majd én összehozom maguknak a babát"-ot és mindent megbocsátunk. Nagyon jó lehet most Neked, vigyázzatok Magatokra!
picpac

Picúr Kép
Természetesen csinál blaszto visszaültetést Dévai, csak ehhez az kell, hogy sok petesejt termékenyüljön meg, mert csak bizonyos szám felett vágnak bele egyáltalán a blaszto tenyésztésbe.
A hétfő dél az az átlagos várakozási időt számolva legalább egy óra lesz, vigyetek magatokkal könyvet és inni-enni valót Kép (Dévai is mindig ezt mondja Kép)

Lányok, mindjárt hétvége Kép

wish

A hétfő dél még mindig jobb, mint mondjuk a 10 óra Kép délre a doki ált. már végez a műtétekkel, úgyhogy csak simán sokat kell rá várni a délelőtt berendeltek csúszása miatt Kép Ha kérdezel tőle, biztos, hogy válaszolni fog, csak bátran Kép
png

Picpac!

Csinál Dévai blasztocitát, D+ nak hívják, s tényleg csak 4 termékeny petesejt után csinálják. Mi is ezt választottuk.

Lányok!
Hát nincsenek jó híreim. A tegnapi szörnyű délután után megint nincs semmi jó. Fél nyolc után már csak a negyedik voltam, 3/4 9-kor jutottam be. Ha jól értettem kb 8 petesejtem van, + egy kétséges, ami vagy az vagy nem. Viszont ahogy doktorunk fogalmazott-salátás. EZ annyit jelent, hogy össze-vissza növögetnek, egyik kicsi, másik nagy. Na ettől teljesen megijedtem, de azzal nyugtatott, hogy volt már rosszabb is, igaz, nem könnyítem meg a dolgát. Hétfőn megint uh. Kapok plussz szurit is, este nyolckor kell beadni. Ja és mehetek ma vérvételre is. Nem tudjátok a Nyírőben meddig lehet vérvételre menni? Úgy emlékszem 16 óráig. Csak ez a temérdek munka ne lenne...

Wish, Hajnesz!
Mi a 11 kerületben lakunk, szerintem a Tétényi úti Szent Imre Kórházban fogják beadni a vasárnapi szurikat. Ti honnan jöttök? Csak találjunk valami olyan helyet, ami mindenkinek jó!

Png, Hajnesz!
Becs szó, nem számolom Kép

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Lehet, hogy már mi is láthattuk egymást? Én is itt dolgozom a Pomodoro közelében, az előbb is benéztem, tárva-nyitva az összes ablak.Kép Kicsi ez a város!Kép
Azért jó, hogy időben kiderült ez a telcsiszám elírás, mi van, ha mindketten elbénáztuk, aztán vasárnap hívogathattuk volna egymást, hogy hol vagyunk!Kép Mégegyszer ellenőrzöm!Kép
PicurKép
Mi lombikozunk, most lesz a 3. (és a kistesóig az utolsó Kép) kör. Ezelőtt nem Suprefactot kaptam, hanem Merionalt (örültem is, hogy most nem kell majd vennem, mert 7 megmaradt az előző stimuból, erre pont Merional nem kell, hát ez szivacs.) Ja, itt közzé is teszem, ha valakinek esetleg szüksége lenne 7 amp. Merionalra, szívesen odaadom! Hűtőben van, 2006-ig jó. Szóval a Suprefact a csípős szuri??? Jájj, erre nem emlékeztem. Majd meglátom, hol bírom jobban, has vagy popó. Ja és ez rendes fecskendős, lehet vele orvososat játszani...mindig is szerettem volna kipróbálni, milyen szurit adni. Persze nem magamat képzeltem szenvedő alanynak!Kép Majd tudósítok a tapasztalatokról!
StellaKép
Lehet, hogy egy a dokink, csak alakváltó!Kép Sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket. Csak az eredményt kaptátok meg vagy mondtak is valamit, hogy miért nem sikerült, mit lehetne tenni? Szegény párod, biztos neki is elege van már ebből, de nem szabad megállni, próbáld rábeszélni valahogy a varratásra is, muszáj mindent meglépni, valamelyik módszernek működnie kell! Nagyon szorítok nektek, hogy beinduljanak azok a kiskatonák!!!
RoxalKép
Nem értem ezt a salátás aggodalmat, ez nem természetes, hoyg egyik kicsi, másik nagy? Nálunk van egy stimulációs táblázat, amin kis bogyókkal bejelölik mindig az aktuális tüszőméreteket a legkisebbtől a legnagyobbig. Kottának hívják, mert tényleg úgy néz ki, pont azért, mert nem egységesen x mm-es tüszőméretek vannak rajta.
Sajnos nem tudom, hogy meddig van Nyírő labor, ha oda kell mennem, mindig reggel megyek.
Találkozzunk esetleg a Móricz-on 9 körül?

Biztos elromlott az archiváló progi Kép
hajnesz

Hajnesz Kép
Én most a Tüköry utcában dolgozom Kép

Roxal Kép
A nyolc az jó, szerintem meg fognak nőni szépen, Bíztasd őket Kép
A Nyírőt hívd fel, hogy meddig vannak.

A Móricz nekem is jó. 9.00?
Én a DPlázától jövök, szóval nekem mindegy.

(Zsebi Kép Ne csak olvasgass írjál is Kép)

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?