A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Most nem tudok sajnos visszaolvasni, meg a gép is vacakol!

Kérdés: Aki megkapta a 4 hós oltás előkészítő szerét, hol vette? Mert nekem a patikában azt mondták, hogy Magyarországon ez nem forgalmazható vagyis csak valami Óbudai patikában vállalalják, hogy beszerzik!

Ildi
ildi76

Bálintnak BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!
ada007

Ada! Hát persze, hogy jöhettek a belső udvarra velünk! Kép Tök jó lesz! Meg az az előny is megvan, hogy ha bármi kell, fel tudunk szaladni a lakásba ... wc, víz, ilyesmi ... szóval tök praktikus! Meg majd felfedezzük együtt a környéket! Már alig várom, hogy bemutathassam LizaHannának VinceAndrást Kép (kajánul mosolygó smile) Ez a lakáskulcs-dolog elég gáz, most akkor le kell cserélni a zárat, nem? Persze lehet, hogy én parázom túl a dolgot!

Bogárka! De jó, Neked is pont ma van a fordulód? Kép Petrának cupp, Pocaklakód hogy viselkedik? Neked is fájdogál néha, vagy nyugi van?

Pók-téma: én is az állatkereskedést javasoltam, de az állatkert is jónak tűnik. A kedvesem azt mondta, hogy náluk is volt sok ilyen Biatorbágyon a kertben, és ő is titta izgalomba jött, hogy DE JÓÓÓÓÓÓ!!!!! Ezek a pasik egy húron pendülnek. Engem kirázna a hideg, és nem is nagyon mernék kimenni a kertbe, főleg kőcöt nem engedném, meg szellőztetni is csak nagy figyelemmel mernék, nehogymá bejöjjenek. Én sem bántanám, mert egyrészt élőlényt nem bántunk szándékosan, másrészt szerencsét is hoz. Amit a lakásban találok, én oda szoktam adni a kisgekiknek, így hasznosulnak. És én biztos nem ettem meg egyet sem, meg nem is fogok sosenem!!!!!!! KépKépKép

fic. (ma 39)
ficánka

Fic!
Igen mi is péntekenként fordulunk Kép
Érdekes módon nekem még semmi fájdogálás, se keményedés Kép Csak már nagyon nehéznek érzem néha ... meg nekem is voltak olyan benyilalások a szeméremcsontomnál, amiről pár napja írtatok valakivel (talán Oxi), szóval azért mozognak a dolgok, de még Kismaszat is kavar ezerrel, ő még nem ékelődött be, állítólag másodiknál ez később van

Katus!
Ha dobsz nekem egy emilt (profil), akkor szívesen elküldöm a Kriszta (turis csajszi) számát. Tényleg nagyon klasszak a rucik! Boltja még nincs, itt Bp-n nem is lesz, de szerinem meg tudjátok beszélni, hogy valahogy találkozzatok Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!
mi a gazdagréti gyógyszertárban vettük...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi,

melyik is a 4hós oltás? Amúgy a Gazdagréti patikát ajánlom, minden van nekik.

Ada,
én mindig is tudtam, h a vásárlás a legjobb depi ellen Kép!

Ruz,
mi is a Gyed (gyermekgondozási díj?Kép)) Kicsit buta vagyok így kialvatlanul! De akkor is disznóság, hogy ily kevésbôl is vonnak, nem?

Johanna! Nem lesz állandóan pisis a matrac, csak hébe-hóba. Javaslom az eggyel nagyobb pelus használatát éjszakára, az megtartja a cuccot többnyire.

Catite,
én Bálint Mihálynál szültem 7 hete. Tökjó volt.
Rendelô: Bocskai út 22, kedd-csüt.16-18. tel: 386-0700 Balázs és Sándor is itt rendel, de nme tom mikor. Megmondják.

Köszönöm a bókokat, annyira dagadt a mellyem a büszkeségtôl (is), hogy muszáj volt feltennem ezt a képet.

Katus,
szent a béke. Ma már jobb?

Gigi,
boldog szülinapot nektek!

Bori
borri

Bogárka!
Mi is péntekenként fordultunk!!! Még egy közös pont...Kép
Lányok!
Nekem vmit nagyon elronthattak a kórházba, mert én egy MACSKÁT hoztam haza...Kép Szegény egész nap nyávog, jön a foga ezerrel, ma már többször megpróbálta leharapni a hüvelyk ujjam...Már 2x2 chamomillát kapott, most talán megnyugodott egy kicsit...Ez igy nagyon grrrrrrrrrrrrr...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Ildi: kész vannak a cd-k. 4 darab összesen és csak annyit kérek, hogy CD-R80-as üreset hozz légyszi cserébe, mert van ami nem fér rá kisebbre.

Ki kér még: a mostani kínálatom: komolyzene babáknak, halász judit válogatás (bocs judit, hgoy kicsivel irtalak), babazene one and two.... Lesznek mások is csak a mesék valahol máshol vannak és nem találom a kb. 500 darab cd-k között. Most ennyi a kínálat. Csak kérlek mailt, mert itt már követni sem tudom.. johanna1975 kukac vipmail pont hu. köszi J.

Fic: én bogyóügyben gondoltam a bevásárlás. Homeós cuccok... vagy kihagyod őket. Képzeld el bellis perenist vagy mi a fenét nem adtak a patikában egyszerűen lebeszéltek róla, hogy nagy százalékban elég szokott lenni a staphysagria és az arnica, ezt elég akkor megvenni, ha ezek nem segítenek. Hát szép, tök jó fej volt a csaj, vagy negyedórát nézett valami könyvet, aztán mondta, hogy inkább jöjjünk ha kell. Na ez nem egy rásózós fajta volt, hiszen majdnem ezer Ft lett volna csak igy hipp hopp....

Amit vettem viszont az jégzselé, a gátseg jegelésére vagy alapban odalent jegelni, tök jó lesz, már várom...:-))

Gigi: boldog szülinapot nektek...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci, Bogárka!
Szülinapos Gigiék is pénteken fordultak ... hihihi Kép Nem lehet könnyű Igi babával, de ha elmúlik a fogzás, biztos könnyebb lesz! Lényeg, hogy Te szerezd vissza a jókedvedet, mert az ragadós!!!!!! KépKépKépKép ÕKET küldöm most ehhez segítségül!

Bogárka!
Biztosan igaz, hogy a másodiknál minden más, meg nincs is két egyforma terhesség, csak nagy általánosságok vannak. Igen, azt a bizonyos fájást már Oxi, Johanna és én is éreztük, helyezkednek lefelé az okos kőceink, tudják a dolgukat! KépKépKép A múlt héten még sokkal többet mozgott Vince, mint most, de azért most is mozgolódik. Főleg, ha olyan pozíciót veszek fel, ami neki nem tetszik! Pihizz sokat, és igyekezz élvezni az utsó heteket! Kép
fic.
ficánka

Johanna!
Most megyek a patikába (meg jégrémért Kép) meg drogériába, szóval séta-vásárlás-rulez! Kép
Jól tudom, hogy az árnika a vérzést csökkenti, a bellis per. odalent teszi rendbe a dolgokat, és a stapysagria ...?
fic.
ficánka

Sziasztok!
Most nem otthonról jelentkezem (felújításKép), így csak egy gyors kérdés erejéig jövök, nálam tapasztaltabb anyukák véleményére vagyok kíváncsi: Emma most 3 hetes, a tegnapi meg a mai napot a felújítás miatt rokonoknál töltöttük, de nem volt vészes, szerintem nem nagyon viselte meg a gyereket (mondjuk délelőtt nem nagyon aludt, de nem tudom, hogy emiatt, vagy csak úgy). Holnapra kaptunk egy meghívást, Pestről mennénk Szigetszentmiklósra barátainkhoz bográcsozni, kb. du. 2-től úgy, hogy fürdésre, legkésőbb 9-re hazaérünk. Kb. 10-15 fős társaság, de van lehetőség elvonulni szoptatni, Emmának aludni, stb. Vasárnap pedig a szüleimhez (Pesttől 25km) mennénk, délelőttől kora du.-ig. Szerintetek megviselné Emmát? Az autózást jól bírja, elalszik, csak nem tudom, hogy reagál arra, hogy ennyi napig mindig idegen környezetben/emberek között lenne? Vagy ilyen kisbabánál az a fontos, hogy én ott legyek mellette, tudjon szopizni, a többi nem számít? És csak én parázom túl a dolgot?

Kép
Kép
manoka11

bocs csajok most jöttem meg, vizsgán átmentem KépKépKép kitört a nyár, vissza kell olvasnom, mert írtok mint gép Kép, ezért nem tudok reagálni... de nem is baj mert akkor egy egész oldalt megtöltenék Kép

Manoka,
biztos eléggé ki fogja fárasztani, de szerintem nyugodtan menjetek, max. a vasárnapot kihagyjátok. A lényeg az, hogy el tudjon "vonulni" valahová, tehát hogy le tudd tenni valami nyugis helyre aludni Kép
Ha gond lenne, akkor meg haza tudtok jönni Kép

gigi,
Bálintnak boldog elsőt!!!!! Tortát-gyertyát kapott? KépKép

Dóci már áll (fogódzkodva), különböző bútorokba kapaszkodva fel is húzza magát állásba, és már ment is a kanapé mentén pár lépést önállóan, hogy elérje az áhított kincset, a rádióújságot Kép

vera
kisün

Vera!
Milyen vizsga? Én lemaradtam, de most én sem tudtam visszaolvasni. Mindenesetre gratula!!!

Szerintem Emma el tud vonulni, a házigazda lány kisbabát vár, biztos nagyon megértő, és korábban voltunk náluk, akkor is volt egy baba, és megoldották:-) Aztán ha nem jó valami, legfeljebb hazajövünk, nem a világ végére megyünk.

Hú de ügyes ez a Dóci!!! Azt már csiripelték a verebek, hogy iszonyat gyorsan mászik, de hogy fel is áll... aztán vigyázz, nehogy már most rákapjon a rádiózásra/tévézésre:o

Kép
Kép
manoka11

Gigi!
Isten éltesse Bálintot!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Lanyok!!! Aki a XI.-XXII. ker.ben lakik, nincs valakinek otthon Rectodelt kupja?????

Norka
norkini

Szaisztok!

Csak gyors bejelentkezés: Még mindig semmi...

Johanna: A görcsölés nálam sem jellemző (nálam nem is volt, egyedül a szeméremcsontom fáj néha)

Keményedés nincs, fájdalom nincs, ma sem szülünk Kép
Megvolt a nagybevásárlás, főzés, most takarítás van (szegény anyum csinálja a nagy részét, azért már nem nagyon bírok hajolni).
Este jelentkezem majd, ha lesz még időm Kép

Juc: Nemírtál mailt, mit gondolsz a játszószőnyegért...

Votiv, Manó: Holamerre???

Norka: te is nagyon el vagy tűnve...

Meg még valaki hiányzik... Hiányérzetem van, de most nem ugrik be, h ki.

Pussz, megyek pastázni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Johanna! Sajna nem volt ott a homeós patikus, a higításokat meg nemtom, úgyhogy majd csak hétfőn délelőtt tudok intézkedni. Kép Remélem, az még nem lesz későn, mert ha szülünk, akkor nem lesz nekem homeóm, és akkor aztán ajjajj! Dehát úgyis legkorábban 7-én megyünk kh-ba, úgyhogy no para! Kép

Oxi! Szasz, jó hogy még nem szülsz! KépKépKép Anyukád pedig egy tündérmuci, hogy így segít Neked, szeretgesd meg nagyon! Kép

Kisün! Vizsgához gratula, mosolygós Dóci pedig nagyon ügyes baba!!! Kép Mennyi idős ő? Nem ő a következő szülinapos ded a csapatban - Petra után?

fic.
ficánka

Ja, és történt egy tök bosszantós a patikában, elmesélem:
Nem volt a homeós patikus nőci, de azért én kértem, hogy adjanak olyan füzeteket, amiről Ti beszéltetek. Közli a nő, hogy azoknak a kiadását úgy másfél hónapja az ÁNTSZ betiltotta, hogy ne kezeljék saját magukat a betegek. Morcmorcmorc ... Még abban bízom, hogy hátha hétfőn a homeós nőcitől ki tudom kunyizni, hogy adjon nekem. Na, mit szóltok?
fic.
ficánka

Voltam dm-ben is, vettem olyan pelenkázó alátétet, tényleg babylove, és majdnem 900 pénz, 10 db van benne és 60x60 méretű.
Hoztam haza jún. 15-ig érvényes akciós újságot, abból javaslok:
Ambre Solaire 30 védőfaktorú napozó spray kőcöknek 2.999,-
Karúszó kőcöknek felfújható 2 db 199,-
Pampers nedves törlőkendő duopack (2x72) 1.099,-
MAM fogkefe 6 hós kortól 399,-
Mildi pürék is akciósak, de ezt nemtom, mennyire jó! 179/db.
Fincsi parfümök is vannak akciósan, meg ha vásárolsz 3 Dove terméket (testáp, tusfür és deo), ajándékba kapsz egy 50x100 cm-es törülközőt!
Meg még van sokminden, de többet nem írok, mert küldtök a mókusok elé.... Kép
ficánka

Fic: és jégrémet kaptál? Ahhoz képest én ma kaptam még olyan füzetet a barátnőm számára. Szóval lehet, hogy rosszul tudta valamelyik patikus. Hát remélem hétfőn kapsz...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna: igen jégrémet kaptam KépKépKép rémesen fincsi!!!!!!! nemtom, Te hogy vagy vele, de nekem nagyon jólesik mostanában. igaz, régebben is szerettem, mikor még az Eötvös J. gimibe jártam, akkor ebédre ált. a Gelato fagyizóban ettem fadzsit, a mogyorós csoki volt a kedvencem. Voltam ott a múlt héten, de már nem olyan jó a fagyi, mint 12-13 éve ... Kép
Az tök jó, h Te kaptál a barátnődnek, melyik patikában voltál?
fic.
ficánka

Fic!
Ha neadj'Isten szülsz, és én itthon vagyok, dobj egy sms-t és rohanok be a kórházba homeós bogyókkal, nehogymá' kimaradj a jóból.
A homeófüzetke furi...lehet, hogy csak irigy volt a néni...Kép
Én Pesten egy jó fagyizót tudok, mert ott GYÖNYÖRÛEK a fagyik, és nálam az is számit, tehát ez a fagyizó az Árkádban van...
Vera!
Gratula!!!! Kép Dócihoz is, meg a vizsgához is...

Mélytorok....Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi ZSANCI, Te nagyon-nagyon kedves csaj vagy!!!!!! Kép Szerintem is irigy volt a pocakomra, meg mer szép vagyok ... BÜDI NYANYA!!!! Kép
Az Árkádban merre van az a fagyis?

Megosztom Veletek, amit találtam HOMEOPATIA ügyben:

itt a szüléssel kapcsolatos bogyókról lehet olvasni (POCAKOSOK!!!!!):
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18

itt meg gyerekbogyeszokról:
http://home.tvnet.hu/%7Ea3807/szerek.htm

itt olvastam egy érdekeset, amiről Igi jutott eszembe, asszem a kamillás, nézd meg ZSANCI, ha van időd!
fic.
ficánka

Brúnó alszik jöttem visszaolvasniKép

Ficánka, ha Zsanci nem tud menni és vinni kell a hoemobogyókat akkor viszem énKép A kórház sincs messze tőlünk.

És ha kell venni valakinek valami homeos bogyót akkor szóljatok kb. 3 percre van a gyógyszertár.
Érdekes ez a füzetesdi mert én nem olyan rég kértem, mert az elsőt odaatam valakinek és símán adtak, annyi volt a változás, hogy eddig 1 füzet volt, most pedig 3. részes. Egy kismamáknak egy csecsemő-gyerek és egy felnőtt, nem biztos hogy pont így van a tagolás.
Ficánka hol voltál? Ha nem a gazdagértiben akkor kérjek? Ha nem megy akkor marad a fénymásolás szívesen lemásolom.
Ez egyébként azért hülyeség, mert gondolom a több ezer forintért árult homeos könyveket nem tiltották be.

Zsanci minden okés????KépKép Jövőhéten nem talizunk. közös séta? Viszem a cd-t, meg egy kis sütit is,
zsebi2004

Sziasztok!

Visszaolv még mindig csak részben ment!
Köszönöm a Gazdagréti patika tippet, de nem hiszem, hogy jövőhétig eljutok oda!
Ma is csak részben tudtam elintézni néhány dolgot, csekkek befizetése stb, addig nagynéném vigyázott Timcsire!

Ficánka!

Én ma kértem olyan homeos füzetet a Körtéri patikában!

Johanna!

Küldesz egy telcsi számot? Meg írd meg légyszi, hogy mikor mész a H-ba és akkor találkozhatnánk!

Ildi
ildi76

Zsebi!
Király! Úgyis el kell mennem a Torbágy utcába az ingyen fényképekért...Kép
Egyébként minden okés!! Kép Kép
Egyébként Gazdagrétiben biztos van, mert láttam a múltkor...Csak Remediásuk nincs, mert arra rá is kérdeztem.
Fic!
Árkádban ez a legnagyobb fagyizó, beülős...Gelatiamo asszem a neve, de nem 1000%...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hahó!
Homeos füzet: nekem a gazdagrétiben nem adtak - pedig biztos volt- de úgy csináltak, mintha nem is létezne ilyen, és rámsóztak 600 valamennyi pénzért egy kis könyvecskét (homeopátia szülésznőknek v. ilyesmi). Jó, nem nagy pénz, de ha van ingyen is ...! Egyébként nem tudom ott hány homeospatikus váltja egymást, de van egy nőci, aki nekem mindig ellenszenves Kép. Még Petrával szopihoz vettem urtica urenset, előtte mindig a Boiron ch5-öt, de akkor épp nem volt, csak egy másik cégé, de az más számmal. Kérdeztem, hogy de akkor az biztos ugyanolyan jó? (mert pl. a ch15 apasztó állítólag), erre ő: "hát ha maga ennyire hitetlen, akkor magának nem is való ez az egész" Na ezen akkor nagyon bepöccentem Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johanna!

Írtam mélt neked! :-)

Ildi
ildi76

Ildi, ne vegyem meg neked a gazdagrétiben amit akarsz? És füzetet is kérek neked ha van.
Ha környéken laksz akkor akár el is tudom vinni, mi már tudunk mozogni, Brúnó már nagyfiúKép Kép
zsebi2004

Zsebi!

Aranyos vagy, de én Gazdagréttől messze vagyok!Kép A 47-es villamos vonalán a Hengermalom út után lakom! Szóval inkább az Etele tér környékén! Meg hát csak túléljük majd ezt az oltást is, ahogy a többit! Azért köszönöm!

Ildi
ildi76

Bogárka tudom ki az a nő a gyógyszertában, én már be sem állok hozzá homeos cuccért inkább visszamegyek mégegyszer.
Amikor mentem szoptatós bogyóért, előadta nekem, hogy én rossz anya vagyok mert nem bízom magamban és megadta valami homeos dokinőnek a számát, hogy kezeltessem ki magamból a negatív hullámokat. Normális?????? Legszívesebben ráborítottam volna a pultot.
zsebi2004

Ildi, ha mégis akkor szólj bátran, szoktunk felétek járni, például Fonyód utca környékén lévő játszótérre. Meg a Gyékényes utcában lakik egy ismerős.
Gyakorlom a vezetéstKép így nem csak a környéken sétálunk, hanem be az autóba és megyünk máshova is.

Zsanci, múltkor a Budaörsi úton eszembe jutottál sávváltás közbenKép Kép
zsebi2004

Neet!

Azt hittem ma már a Balcsin.
Még te mondod, hogy horrorozok?
Akkor ez a pók evés, ez mi?

Zsanci!

Árkád fagyis nekem is bejön, de próbáld ki egyszer a szlovák úti fagyizót, ami a OMW kúttal szemben van. Többet nem akarsz máshol fagyizni, annyira brutál jó fagyijuk van.

Ada!

Hogy használod a szélcsövet?
Rögtön szopi után, vagy csak amikor már randalírozik a kisbendő?
Hétfőn már nekünk is lesz.
Ma viszont jobb híján 2x meghőmérőztem, amitől jobb is lett. Kb. szopi után 20-30perccel, de olyan híg minden jött, hogy nem tudom jó-e így?
Lehet, hogy nem is emészt így meg semmit, amit előtte megeszik?
Ha viszont tovább várok akkor bömbi.
Írd le légyszi, hogy te hogyan csinálod!
Puszkó érte.

Ja, és kérdeztem, hogy szerinted 4 héttel a császár után, már lehet hulahoppozni?

Pók: felhívtuk a Zoo-t.
Õk nem kérik, mert annyira védett, hogy engedéllyel csak 3 db. tarthtó belőle.Kép
Állítólag nem csíp, és nem veszélyes.
Most erre mit mondjak?
Akkor csak annyi az össz bűne, hogy gusztustalan.
Csak a teste 4cm, és akkor még ott vannak a lábai.KépKépKép
Brühühü!
LACI MEG TÖK BOLDOG, HOGY HURRÁ, AKKOR MARADHAT!

Bogárka!

Látom téged is megtalálnak a hülyék.
Amikor nekem mondta a nő ezt a hit dolgot, csak annyit mondtam neki, hogy nem hiszem, hogy a 3 hetes gyerekemnek akkora hite lenne, viszont, hogy lenyugszik tőle, az tuti.

Kép
Kép
pipocska

Pipocs!

Nem irigyellek a pókjaitok miatt!

Esetleg, ha felhívtok 1-2 állatkereskedést? Lehet, hogy csak úgy kapkodnának értük! Még mielőtt kikelnek a pirinyók!Kép

Zsebi!

Az tudom melyik játszótér! Ott laktunk 2 évvel ezelőtt!Kép
ildi76

Zsebi!
Akkor biztos egy nőciről beszélünk. Én annyira felhúztam magam, hogy mikor elkezdett papolni erről a hit dologról, közöltem vele, hogy igen, tudom miről beszél, pszichológus volnék... erre leállította magát. Sosem szoktam ezzel előjönni, de akkor nagyon eldurrant az agyam.
Na majd legközelebb már figyelek, kihez állok be...
Egyébként melyik utcában laktok a Réten? Mi a Frankhegyben laktunk 6 évig Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!

És kaptál füzetet a Körtériben?Akkor én is megyek érte.HA nem akkor ZSEBIT kérem meg,hogy szerezzen nekem is!

Jucusakikicsit mártudvezetniKép
20170114224602

Köszönjük-köszönjük Kép

Manóka,
amerikai-töri-vizsga, doktorihoz kell, nem volt vészes, de azért izgultam rendesen, meg sokat kellett rá készülni Kép

Zsanci (aki kétértelmű aláírásokat fabrikál magának Kép), most nem vigyorog, a hóhért is akasztják néha Kép

Ficánka,
Dóci most lesz 9 hónapos, majd csak szeptemberben üljük a szülinapot Kép csak ő ilyen gyors... mondhatnám mozgásra gyúr, mert "beszédben" meg kényelmes a kis drágaság Kép

Pipocs,
húúúú, pók Kép én nem utálom őket, csak a sikítós frászt hozzák rám, ha rámugranak Kép főleg egy ilyen NAGY. nem irigyellek, légyszi mondd meg nekik, hogy felém ne jöjjenek Kép

vera
kisün

Bogárka!
Én is tudom, hogy ki az a nő, és én csak akkor állok be a sorbe, ha egy fiatal csajszi van, mert ő meg NAGYON rendes...A másik meg múltkor jól lehurrogta a Levit, ő is azt mondta, soha többet, ha az a nő van...Kép
Az a szülésznős nekem is megvan, de sztem az már tényleg olyanoknak való, akik értenek hozzá. Azok a Boironosok azért jók, mert az alap bogyók vannak benne, és sztem ált. azok használnak. Pl. a szülésznősből néztem ki bogyót aranyérre és egyébre, és egyik sem használt...bár lehet, h nem hittem eléggé...Kép
Zsebi!
te bátor vagy, ha a Budaörsin váltogatsz!!! Kép Én eleinte arra jártam be a Hba, de aztán felfedeztem, hogy Õrmező fele is lehet menni, hát inkább arra jártam utána...kicsit hosszabb, de csak egyenesen kell menni...Kép
Pipocs!
Szegény te!!!! És engedély nélkül mennyi tartható? Meert neketek hamarosan nagyon sok lesz...egyébként hogy kerülhett oda????

zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera!
Akkor beletrafáltam az aláirással, ugye???? Gondoltad volna?????Kép
S.A.L.T.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
A fagyis fogyókúrád szted megy karamelles kartedórral is??????????
És sajtburgerrel?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka, Zsebi!
Az a gazdagrétis patikus nő brutál lehet ... nem nagyon értem az ilyeneket, hogy miért is mondanak ilyen hülyeségeket ... vagy lehet, hogy segíteni akarnak, csak mi nem értjük? Kép

Zsebi! Te is tökrendesaranyoscukorfalat vagy! Azért remélem, még be tudom szerezni a bogyókat, de ha nem, akkor megvan nekem Gigi telószáma, neki írok majd SMS-t, ha élesedik a helyzet, hogy tudjatok rólam, ő majd biztos híradózik Nektek! Kép Olyan jól esik, hogy ilyen segítőkészek vagytok! KépKépKépKép
Egyébként a Páva u.-i patikában voltam a IX. ker.-ben, csak nem volt homeós patikusnéni, csak rosszindulatú patikusnyanya.

Holnap megpróbálom a Móriczon, és ha adnak, kérek Bogárkának is, meg ha kell még valakinek, akkor szóljatok!!!!

Ildi!
Köszi a tippet, holnap úgyis ott talizok anyukámmal, be is megyek gyorsan. Kép

Zsanci!
Azt a fagyist ki fogom próbálni! Kép Egyébként épp jégrémet majszolok, ledo Gelissimo (asszem így írják) barna vödrös, nagyon fincsi!!!!!!! KépKépKépKép

Pipocs!
Adjak állatkereskedés telószámot? Sztem jobb lenne mégiscsak elvitetni őket! Még lehet, hogy pénzhez is juttok. Egyébként asszem már a Balcsin vannak Neeték, csak reggel még bekuksizott.

Kisün!
Tök jó, hogy ilyen gyorsan fejlődik a mozgása, úgy tudom, a csajszik később szokták ezeket a dolgokat művelni. A kisebbik öcsém 11,5 évvel fiatalabb, ezért emlékszem a fejlődésére, és ő pont 10 hós volt, amikor egyszercsak elkezdett szaladni. Azelőtt a lakásban csak bátortalanul egyik bútortól a másikig lépegetett, sokat esett-kelt, aztán elmentünk jún. közepén Tatára, ahol nagy udvar neki kb. derékig érő fűvel, ami biztonságérzetet adott neki, úgyhogy kitárta a karjait, és szaladt, Kép nagyon helyes volt, ahogy a pár szál haját felkunkorította a szél, a karjaival meg repülőzött ... elesett, feltolta magát, és tovább csinálta, és közben teliszájjal gurgulázva nevetett ... ezt sohasem fogom elfelejteni! Kép
A "beszéd" meg még odébb van, nem?

fic.
ficánka

Zsanci!
Hozzászólnék a Jucusnak feltett fogyis kérdéshez, ha nem bánjátok (nagyon okos lesz! Kép)
Ha kihagysz egy főétkezést, és csak jégkrémet eszel, főleg ha 15 óra előtt (UP DATE vagy mi) akkor tuti hogy okés Kép meg ugye hideg, és ezért hőt von el a szervezettől, tehát még fogyaszt is KépKépKépKép
Egyszer fizika órán csináltunk egy ilyen számítást, valójában csak cukor nélkül készített gyümölcsfagyinál jött össze a "fogyasztás", de azt meg egye meg az, aki akarja!!!!!!! KARAMELLÁS KARTEDÓR RULEZ! KépKépKép
ficánka

Zsanci!

Próbáld ki,ha eléggé hiszel benne akkor tuti,hogy használ a karamell és a sajtbuciKép

Jucus
20170114224602

Jó, akkor 15h előtt eszem ezentúl...de mi van, ha később is megkivánom???
Egyébként próbáltátok már az új Sport szeletes jégkrémet?? Állitólag nagggyon finom....Kép
Ja, és igen, NAGYON hiszek benne!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

És abban is hiszek, hogy a szoptatás fogyaszt, és csinos pofit varázsol a mostani helyére...sőt, abban is hiszek, hogy kiszőkül tőle a hajam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nem értem ám ezt a csapatot!
Amikor itt vagyok, és szabom a rezet, akkor senki nincs, máskor meg megy csevi ezerrel...
Vki megy a T com szigetre?? Mi megyünk Hali Judira...vásárnap...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Találtam még egy jó kis linket
HOMEOPÁTIA A GYERMEKEK KEZELÉSÉBEN témájában:
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/pho.htm

Ilyenek, hogy bárányhímlő, mumpsz, kanyaró, ajakherpesz, kiütések forróság következtében, kötőhártya gyulladás, szemölcs, ZSANCI!!!!! - KÖRÖMÁGY GYULLADÁS
Meg még mások is, nézegetni kell a korábbi lapszámokat!
ficánka

Bocs Zsanci, csak el voltam foglalva az előbbi infóval! Itt vagyok, csevizhetünk! Az a tcomsziget hol lesz, csak nem a Margit szigin? Mondjuk én holnap bizti nem, vasárnap meg sztem romizni fogunk a kedvesemmel, meg ez amúgyis olyan gyerkőcös progi, nem?
fic.
ficánka

Szerintem tuti fogyaszt a szoptatás, hisz egy csomó kajcit adsz át, ami pedig abból lett, amit ettél ... szóval ez egyértelmű ... csinos pofid van ígyisis, de úgy bizti még csinibb lesz, ha sokat mosolyogsz szoptatás közben (meg előtte meg utána is) ... Kép Te, lehet, hogy én rosszul emléxem, de mintha szőke lettél vón a talin ... vagy neeeeeeemmmmm?

fic. (a szőkenő, aki 39, ami súlyosbító tényező)
ficánka

Na, tessék, most meg csak én vagyok a szóf.só itt egyedül! Kép
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?