Szerintem is jó ötlet lenne egy tali igy megismerhetnénk mindenkit személyesen ,szerintem jó ötlet lenne ha apukák is rész vennének
mit szóltok hozzá?2005.06.02 15:01
Utána a váltás ruháját összesározva az apja szörfvitorláján garázdálkodott.
2 tesztem is pozitív lett, de dokihoz majd csak 2-3 hét múlva megyek. Nem véletlenül volt tehát feltűnően hosszú ez a hónap

2005.06.02 15:10
Meg lehetne szerinted csinálni, hogy ezt ne arhíválják hanem maradjon valahol fejlécben?
Időpont? 2005.06.02 19:36

.Tényleg nem véletlen volt ez a hosszú hónap
.Nem lesz semmi majd egy kicsivel,meg egy picivel
.Én egyébként anno ettől rettegtem(
),de aztán eddig bírtam..
Anno 5-6 év különbséget terveztünk....Nem tudom,mi lett volna,ha kevesebbet
!
.Örülhetett Apája a sáros vitorlának
.Tényleg,mit szólt a tesóhoz?
!
.
?szt nem tudják betenni,de nem baj,azért majd mindig dobok fel egyet,ha már nagyon aktuális
.Aztán majd csak belejövünk,hogy kinek milye-kije van
!
.Egyébként Villő lesz,ha kislány,fiú néven még nem is gondolkoztunk
!Nem is tudom,miért....
.Nincs csillag,na meg visszaállt a normál tartományba a végére.Csak a vasam lett kevés,gondolom,most szedhetem azt..
.
.És nagyon figyel,hogy babáknak mit és mennyit ad.Igaz,ez is szteroidos volt,de mondta,hogy lehelletnyit rakat bele ,ezért lehet,hogy elhúzódik a gyógyulás,de hamar rendbe jöttünk...
! 2005.06.03 18:13
2005.06.03 20:45
A babák "szalonképesen" viselkedtek

2005.06.03 22:20
. Igazából nem is tudom megindokolni, egyszerűen nem kívánkoztak az ujjaim a billentyűzet közelébe, csak olvastam...
. Az ijedtségen kívül más baj nem történt hál' Istennek.
).
)

2005.06.04 06:53
2005.06.04 09:27

Szuperek a képek két kis gézengúzról.
Ellenben mindig mindenhol feláll, és még nehezen veszi tudomásul, hogy a tárgyaknak van széle, méghozzá kemény, néha a tárgyak elmozdulnak és hasra is lehet esni, stb. 

2005.06.04 10:52
2005.06.04 11:11
2005.06.04 19:04
...
.De Apum tudott egy srácot,aki 2000-ért elhozta és még segített is kipakolni.
,hanem mert viszem Pestre a huzatot átvarratni
.na meg a nyár is elég húzós lesz és nem akartam ezt az utolsó hónapra hagyni,elég lesz babaruhát mosni-vasalni
!
.

.
!Nagyon rohan az idő
.
.
),a Kiszely editnél,nagyon jó orvos,de a műtétet a kórházban csinálják, a sebészeten.Vagy magán úton vmelyik doki(már nem tudom,kit mondtak),de az elég drága...
,de én is a Kolpingot javasoltam volna...Egyébként én rákerestem már a neten és van egy olyan oldal(meg nem mondom most,hogy melyik),ahol össze vannak gyűjtve.Viszont tuti bababarát a Sonnentherme nevű hely,ami Kőszeg mellett van a sógoroknál
.Annak a honlapját keresd meg,nagyon tuti!
.Most mértem magam,anyumék mérlege szt már 10 kilónál tartok
.Csak azért nem látod,mert ügyesen fényképeztem
és ennek a nagy része a hátsó felemen van

!
az már plussz volt
.
A tomporom,meg a hátsóm olyan,mint egy légpárnás hajó
.Arról nem is beszélve,hogy próbáltam fürdőrucit is el kellet keserednem..
.Maradok az ápol és eltakar típusú kismama fürdőruhánál,csak még be kell szereznem
!
Utána jöhetsz hozzánk is,mert a konyhát szét kell kapni
.
.de azért remélem,már nincs gond
.
.Már amennyire jó lehet,amikor Te vagy a házigazda
!
.
.Na majd meglátjuk
.
És ha tudnád,hogy mit koncentráltam,hogy sikerüljön is,mert távirányítóval nekem kellett megcsinálni
!
.Édesek a lurkók,csak azt nem tudjuk,hogy ki van ott a háttérben
?Nos?Melyikőtök?
.
!
.
.Jó program, legalább lesz mit kijátszani a gyerekeknek
.
.Amiért külön örülök(és még1szer köszi
),hogy így lesznek ruháim az érettségire meg az évzáróra
.Mert pl. a kék,meg a fehér naci pont ideális lesz,nem leszek sima ruhába,míg más kiöltözik
.Anno ez nagy problémám volt,de egyszerűen nem kaptam olyan ruhákat,amik ünnepélyesebbek voltak.
. 2005.06.04 21:51
szódával legalábbis
2005.06.04 22:36
. Nem tudom, milyen állapotban jön holnap haza....... Pedig kirándulást tervezek.
!!!!!!
... Tudja mi a jó!!!
Én láttam élőben, és baromira nincsenek még grammok sem. Egyszerűen jól néz ki! Igazi csini kismama
!
?
, akkor menjetek Zalakarosra. Ott szuper a fürdő, és Zalaegerszeg is közel van, ahol az Agua City-ben millió csúzda van.
Ráadásul én kértem tőlük valamikor a télen árajánlatot, és majdnem olcsóbb volt, mint pl. a tapolcai Pelion. 2005.06.05 09:55
!
,gondolom lesz belőle nagyobb dolog is.Pisi is megy már szuperül,még a végén nem kell majd duplán pelenkáznom ősszel
!
.A hasamra rakta a fejét,úgy feküdt,amitől persze a Kisasszony beindult és Bulcsú fején lehetett látni,hogy mikor rugdal,mert nagyogat rötyögött rajta

.
.Joci nagyon jó kis szerkóban van
.
!
a rucikhoz,meg vhogy fájna a szívem azért,hogy levágjam az én töpszliségem miatt
.
!!!!Nem ér,olyan ruhában voltam,amiben nem is láthattad volna a kilóimat!!!
Lehet,hogy csak ahhoz szokok hozzá nehezen,hogy nem ugyanoda hízok?Furcsa,hogy nő a körméretem,már most 93-94 a pocim,mások 100-zal már szülnek
.Na jó,ebben nem csak pocak van,mint már írtam
!
.
.Pedig nem is fiú
!De teljességgel igaza van,énfiam sem volt hajlandó üvegből,pohárból,bár egyszer szülség volt rá,mert esküvőn voltunk Szegeden.de asszem azért anyum megoldotta a helyzetet
.
A többinél nem,igaz nem lesz egyszerű,de akkor legalább pakolhat a drágám szanaszét,mert kupiban úgysem látszik
.
! 

.
! 2005.06.05 15:09

. Sajnos csak a jövő hét végén jönnek az asztalosok összerakni az új bútort. Addig marad a rumli

. Jó lenne már túl lenni a visszapakoláson is. 

.Nyaralás elhalasztva egy évvel
. Azért én is várom a jó ötleteket hová is érdemes menni. Nem árt időben felkészülni. 2005.06.05 22:45
. Ákos fülfájása is csak délutánra javult, miután "megtömtem" homeopátiás bogyókkal. Nem is bánom (mármint az itthon maradást), legalább megcsináltam egy csomó olyan dolgot, amit csak húztam halasztottam mostanság (pl. szekrénypakolás).
Gondolom a könnyek szöktek a szemedbe rendesen!
2005.06.06 06:20

2005.06.07 08:22
,bár nem sokáig.El kellett kezdeni az érettségi eredményeket felvinni az internetre,így tegnap (többek között) ezzel töltöttem az időt.
Sajna ma sem lesz különb,de sebaj,este már megyünk Apához és holnap egész nap ott leszünk
.
.Hát tudom,hogy milyen lehet,mert anyumék nálunk is szétkapták a lakást tegnap,majdnem rosszabb,mint költözéskor.Konyhám már nincs is
!Nálunk péntek-szombat-vasárnap lesz műsoron a lapozás
.Nálatok végeztek már?Gondolom szép lett...
.Én is mindig meglepődök
.
.Akkor nagy meglepi lett.

.Ennyire nem akart összejönni?
!Nahát,hogy a kirándulásra nem gondolt..
De azért gondolom jó volt a másnapja
.
.Örülök,hogy rendeződött.Mit adtál neki?Gyűjtöm az infókat,hátha szükség lesz rá...
.Bár már jó néhány hete száraz reggel a pelus,így persze,hogy nem volt gond.Ugyan a bölcsiben akartak rá adni alváshoz,de mondtam,hogy otthon sem kell,régóta nem adok rá du-i alváshoz sem,így belenyugodtak
.
Azért én nem vagyok meggyőződve.De asszem egyszerűen csak furi,hogy másként hízok...De a narancsbőr...
Na meg olyan száraz lett a bőröm,de nem jutok el bőrgyógyászhoz,pedig a Jakab I-hoz jó előre be kellene jelentkezni...
.A környék is gyönyörű,tudtok sétálni is.Van minigolfpálya is,gondolom azóta minden más...
),de ha itt lesz Vp-ben,akkor ki kéne találni tényleg egy jó helyet.Gondolom vmi játszóteres lenne jó,csak olyan kéne,ahol nincsenek sokan... 2005.06.07 13:36
addig kínlódhatok a villanyrezsoval és kerülgethetem az edényhegyeket az étkezőben meg a nappaliban. 2005.06.07 21:57
2005.06.07 22:07
Viszont megdícsérte a kiscsajt, hogy szép is, okos is, ügyes is. Mi kell még?
) Hol jársz majd nőgyógyászhoz? Hol szeretnél szülni? Még mindíg Pesten? (régen ezt írtad) tudom ez még messze van, de biztos sejted már. Szopival mi lesz? Folytatod? Van már tünet? Fáradt vagy?
Még mindíg szopizik háromszor, de e mellett rengeteget bír zabizni. A barack a kedvence, napi 5-6 lecsúszik.
A tárgyi ajándék részünkről Fábry showder belépő volt, mert az a kedvenc műsoruk. De amúgy az igazi ajándék az volt, hogy az egész család elutazott egy hosszú 7végére. Az évforduló napján gyertyafényes 4 fogásos vacsi mellett koccintottunk.
Jól sikerült.
Azt viszont nem figyeltem meg, hogy bent van e gyerek pancsoló medence, vagy csak kint. Nem rémlik. Nincs ugye? 2005.06.07 22:33
.
. Már sajna kellett felszúrni neki, amikor 1,5 éves volt. Hát szörnyű emlékként él bennem a "művelet". Az SZTK-ban az ölemben ült a kicsi, nekem kellett lefogni, úgy csinálta meg a doki. Viszont utána mintha kicserélték volna Ákost... Megszűnt minden fájdalma. Azt mondták, hogy jobb felszúrni, mert ha magától fakad ki, az sokkal rosszabb, akár halláskárosodás is lehet a következménye. 2005.06.08 15:36
rsi
Augusztus végén van már csak szabad szoba ott, úgyhogy szerintem arról lemaradtatok. Én 1 hónapja foglaltam.
Az a szerencséje, hogy ilyen rendes szülei vannak. Múltkor 1 hétig sírtam, amikor a Nők Lapjában olvastam egy cikket, miszerint egy kisfiút a szülesi ott hagytak a kórházban, mert koraszülött lett. A kedves Apuka azt mondta, ááá, ez vetélés volt. A kisfiút egy évesen még mesterségesen táplálták a kórházban, senki nem szeretgette. Egy nő hallott erről a fiúról, örökbe fogadta,már 7 éves a fiú, azóta szinte egészséges, a látásával vannak problémák. Volt róla kép is, nagyon aranyos. Naaa, csak azt akartam kihozni, szerintem, ha szeretetet kap egy gyerkőc, minden helyre jön!!!! 2005.06.08 18:34

.
!
.eddig őt hasnáltam adatbázisként
.
De elhiszem,hogy Ákos is nehezen viselte,nekem van fényképem egy fülfájós napról,hát így is csak képzelgetem,milyen lehetett
.Na meg lefogni sem lehetett egyszerű,de ilyen az anyák sorsa
...
. 

.
.Bár szerencsére tőle amúgy is sokmindent lehetett csinálni... 

.Na meg anyumék sokban segítenek ám!Szóval még nálatok is lehet bmi

!
.
.A fiú néven még egyáltalán nem gondolkoztunk,ez lesz egyik nagy programunk,amikor kint leszünk a hajón
.
.
!2005.06.08 19:35

-engem le se sz...t, na persze ezen meg is sértődhettem volna
hihihi
2005.06.08 21:19
!
... Nagyon egyformák, már ami a feledékenységet illeti.
.
2005.06.10 06:24
.Mindig adnak vmi új feladatot,de majd jövök
!2005.06.14 12:16

Ma csak a hajnali szopit követően fordult egyet a rendszer, de azóta csönd van

), de kell a francnak, hogy tovább nőljenek - így sem sok tartásuk van már
2005.06.14 21:00
Szóval, jók a kilátások. Én már beszéltem apával, ha a mellem ilyen mértékben lazul a következő gyerkőc után is, akkor 40. szülinapomig befizet műtétre.
Addíg még van 11 évem, próbálgathatom a krémeket. Tényleg te használsz valamit? Én terhesség alatt a hasamat Milupa terhességi krémmel kentem, nem is lett csíkos csak a csípőm. A mellemet mostanság Lipobase Repair kenőcsel ápolom, ha időm és kedvem van. Sokat nem használ, csak az illúzió.... Tudod? Neked van varázsszered?
2005.06.15 09:42
2005.06.15 12:59
2005.06.15 21:00
. Szánom-bánom. Elég eseménydúsak voltak napjaink mostanság. Szombaton barátaink esküvőjén voltunk. A templomi Budakeszin volt egy nagyon-nagyon szép helyen fenn a hegyoldalban. A lagzi pedig a XII. kerületben egy szintén szép fekvésű szállodának a grillteraszán. Félig nyitott volt a hely, ami a 10 fokos éjszakában csak tánccal és piával volt kibírható. Nálam ez utóbbi kilőve, úgyhogy roptam, mint a hülye
. Jól éreztük magunkat, jó buli volt, csak a hazavezető út esett rosszul. Hajnali négykor 120 km-t levezetni nem egy leányálom... Ja, és utána két órát sikerült aludni, mert Enikő ébresztőt fújt. Vasárnap egész nap csak ténferegtem, alig láttam ki a szemeim mögül.
.
!!!!
.
2005.06.16 15:53
.
.De majd vhogy ezt is túlélem
! 

!de azért jó volt
!
.
.Habtapinnk van egy rakat,de amíg kicsi lesz a Kicsi
,addig nagyon praktikusnak találtam a képeteken láthatót
. 
,de azért én szerényen mondtam,hogy idegen tollakkal ékeskedek
.De tényleg szuper vizsgáztatáshoz,mert nagyon csini...csak nem tudom,hogy melegem van-e vagy nincs
.
.
.Azért biztosan jó volt!
.
.Én drukkolok,bizti menni fog...de akkor költöztök?????Vagy Apátok feljár?
.
.Na,nekem ilyen gondom nem volt,mert nem nagyon maradt
!Bezzeg most
!Igazán maradhatna
.
.Szomorúan olvasom.Mit gondolnak ezek az emberek,hogy levegőből él mindenki?Egyébként a munkahely utalja?Nem a TÁKISZ?Szt a munkahelyedről oda kellett volna elküldeni,nem?De lehet,hogy roszsul emlékszem,csak mert a gyedet,gyest nem az államtól kapjuk?......
.Hajráááá!
!
.Ne is mondd...de azért köszi
.Igyekszem...
.

.Na,azért csak nem tartasz ott...?
.Vhogy ismerős a helyzet...nagyobb volt a kupi,mint költözéskor
.
. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |