A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajnesz!

nekünk kilenc Móriczon teljesen jó. Ja elfelejtetem mondani, hogy megvan a genetikai eredményünk, egyikünknél sincs eltérés! Végre valami jó hír. Nem tudom, nem örült Dévai az eredményemnek. Mindegy, hétfőn biztos többet tudunk.

Eszter
Kép
roxal

Wish!

Csak egyszerre nőnének... Maradjuk annyiban, 9 Móricz, s ott hol? Melyik oldalon? Nekünk a 6-os végállomása környéke lenne jó, mert arról jövünk.

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép WishKép
Oké, Móricz 9:00, 6-os végállomása!

Akkor RoxalKép ti hamarabb megkaptátok, mint 2 hét, vagy rosszul emlékszem? AnnaKép megkapta már?
hajnesz

roxal, én csak a szent imrét tudom, ott fél tízig lehet menni. A legtöbb kórházban max 10-ig vesznek vért, egyedül a Péterfyben (Keleti) csinálják egész nap. Nem éhgyomros vérvételed lesz? Amúgy én három naggyal és négy kicsivel indultam, és négy szép nagy lett belőle. Abból a nyolcból is lesz biztos elég nagy, ne izgulj, a doki nagyon oda fog rád figyelni! Kezded már megszokni a reggeli programodat?
png

Hajnesz!
Nekünk tegnap telt le a két hét. Mi viszont nem kértünk postázást, hanem bementünk érte. Tehát a postai kavargás maradt el.

Png!
Sikerült felhívni a Nyírőt. Azt mondták egész nap lehet menni, de azért ne este nyolcra érjünk be Kép
Kettőkor indulunk. Nem éhgyomoros. Gondolom hormonszintet néz. Az van a papíromon hogy Se, Oe. Reggel mondta, hogy ma intézzem el. Persze, már a szurik sem okoznak gondot. Ági mondta reggel, mikor adta be, hogy már egész szépen belejöttem, már nem ugrok akkorát a popsinál Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal, ügyi vagy, hamar megszoktad Kép Ági szurija nekem is szerencsét hozott, úgyhogy hajrá! Kép Kép
png

HajneszKép
A dokival nem találkozott a párom, csak elkérte az eredményt.
Jó talit nektek Lányok!!
Biztos nagyon jó lesz!
Hétfőn meséljetek és hozzatok képeket, jó?
Jó hétvégét mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

Roxal Kép
Szerintem Dévai csak a tankönyvi eredményeknek örül, azok meg eleve nem mi vagyunk. Szóval ne aggódj, minden rendben lesz Kép

wish

Wish!
Tudom, hogy mindig pesszimista, de azért reggel nagyon elkeserdtem Kép

Stella!
Mesélünk, biztos lesz mit... Csak lennék túl a vizsgán, az az igazság, hogy még egyszer nem olvastam végig az anyagot. Valahogy más a fontos. Úgyhogy a bukta erősen benne van.

Png!
Legyen igazad.

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Jaj, tényleg, írtad is, hogy Ti bementek, bocsi, megártott az altatás...Kép
StellaKép
Neked is jó pihit!
WishKép
Szégyellem, de ez az utcanév nem ismerős...én Roosevelt tér.

Na én is dobbantok, szia Lányok, jó hétvégét, majd hozzuk a képeket!Kép
hajnesz

Lkt és többiek!
Sajnálom, de a hétvégi találkozóra nem tudok elmenni. Jó szórakozást nektek, ha megint lesz találka feltétlen ott leszek.

Emi
emi31

Picpac!
Kaáliba járok én is csak a pestibe, de a suprefactot mindig hasba kellett adnunk elenkező oldalra mint a gonal. Ha megkérlek leírod hogy mi az ami neked nem jött be a Kaáliban?

Hajnesz!
Nekem nem csípett a suprefact, csak a helye bepiorodott úgy egy órára, szóval lehet hogy téged sem fog. Kép Ha nem kell el a megmaradt gyógyszered, akkor esetleg érdemes megpróbálni a központba ahol lombikozol, legalábbis nálunk a Kaáliba a megmaradt eredeti csomagolású gyógyszereket visszaváltják. (Spurefactot nem mert ugye azt meg kell bontani és már nem steril, de pl., Choragont, hüvelykúpot és társait igen.)

Wish!
Írok ide is!!! Azt nem ígérem hogy minden nap, mert most kevesebb időt fordítok a netre mint eddig. Jó talit a hétvégére.

Enigma!Szani!
Remélem veletek minden rendben van!

Minden kedves babavárónak boldog babavárást kívánok!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Gyerekek!
Genetika: semmi hír
suli: úgy néz ki, hgoy szeptembertől nincs rám szüks. jön vissza a két gyeses.
WishKép ez talán szarabb, mint a Tiéd. Jutalmat én sem kaptam -ma volt a ped.napi buli, a legalsó kategórába tettek a három stimus hónap miatt.......
PicpacKép üdv a placcon!!!!! Igen, a Dévai csinál blaszot, itt van a legjobb biológus. én már kétszer azt kaptam vissza. NÁlunk úgy néz ki, más a gond....
sziasztok, aKép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ANNNNNA!

Annyira bízom benne hogy sikerül ez a lombikod és akkor te mész gyesre és így megoldodik ez a nagy gond!!!!!!!!Kép
Szerintem a genetikaira tessék rátelefonálni, nem igaz hogy egy hetes késéssel küldik ki.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok! Én lenni hulla fáradt.Csak szólok, hogy elolvastalak Benneteket, holnap reagálok, most menni aludni.
Puszi Nektek!!!!!!!!!!!
lkt

Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. Köszi!
moflymaci

ZsebiKép
Köszi az infókat! Remélem, tényleg nem fogok szenvedni tőle, de majd úgyis mindig a gyönyörűszép, életerős kis petikékre fogok gondolni, akik a szuriktól növögetnek, miközben belövöm magam.Kép
A Merionallal az a gond, hogy a csomag 10-es volt, abból maradt 7. Úgyhogy visszaváltatni nem tudom, csak valakinek felajánlani.
AnnaKép
Ezt nem hiszem el. Asszem én ezek után inkább visszamegyek az eredményekért...Telefonáltál?
De sz.r is az ilyen. Már ami a sulit illeti. Nem elég bajunk van így is. Nekem is össze kell szednem magam, mert én is a gyeses barátnőm helyett dolgozom egy irodában a tanítás mellett és mostanában már pedzegeti, hogy jövő tavasszal visszajönne. Persze tudtam, hogy ez egyszer eljön, de azt hittem addigra már rég babázni fogok én is...Azért szorítok, hogy szükségük legyen rád!!! Persze addigra már pocakosan!!!Kép
hajnesz

Anna Kép
Hát tényleg vacak a helyzet. De remélem nem is kell másik melót keresned, mert simán sikerülni fog a következő Kép

Tegnap az egyik unoktaesóm esküvőjén voltunk. Hát ha hallottatok már szar anyakönyvvezetőt... Összefügéstelen, alany-állítmány nélküli mondatok. Időnként félbehagyott mondatok, semmi hangsúlyozás, helytelenül használt szavak, pocsék ragozás, hosszú szünetek, mintha gondolkodnia kéne mi is jön most. Rettenetes volt. Ha az én esküvőm lett volna tuti nagy balhét csapok utánna.
Az unokatesóm azért szép mennyaszony volt. Tök jó volt, talákoztam olyan rokonokkal, akikkel gyerekkoromban utoljára Kép
Ja! és az eskövőn volt vetítés az ifjú pár fényképeiből gyerekkortól mostanáik. Az unokatesóm iker, úgyhogy egy csomó képen rajta volt mind a két ikerlány. Annyira édesek voltak azok a pöttöm gyerekek. Én is ikreket akarok Kép

Wish

wish

Sziasztok csajok.
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok gratulácíót, nagyon édesek vagytok.
Azt kivánom mindenkinek hogy ilyen boldog legyen mint én, és én hiszem hogy mindenkinek fog sikerülni.
És persze, hajrá a ikerKépKép-ra.
Neked szól WishKép

NikoszKépKép
Téged is elég ritkán látunk a topicon(engem is bele értve).
Nagyon örülök nektek, szinte egy a bajunk a KépKép-al, nekem annyi hogy az egyik jobb oldalomon van a másik pedig a balón.
Sirógörcsös érzés volt hogy vissza emlékeztél hogy 2 sütist szeretnek mert ez tényleg igy van és ez bejött.
Nagyon hálás vagyok a Dévai dokinknak, és nektek is, ahogyan szurkoltatok értem anno.
Nekem nagyon alacsony a vérnyomásom, és a pulzusom normális 78-85.
Vigyázz a KépKép-ra NikoszKép és persze magadra is.

RoxalKép!!!!
Hajrá, csak ügyesen.
Nekem az elsö UH-n volt 11 petesejt, és szerencsém volt hogy mind megérett, és le is tudták szivni.
Amikor mentem punkcíóra azt közölte velem a Dévai doki hogy várnom kell még mert nagyon éretlenek, igy bementünk 8-ra és a mütét csak délben volt.
És hozzá teszem hiperstimulált voltam.
Na mindegy, meglesznek a KépKép-k ,csak higgyél benne.

Szia EnigmaKépKép
Mégmindig nem tudom kivel fogok szülni mert csak 13-án hétfön megyek vizsgálatra, addig nem akarom zavarni a dokit.
Jó lenne Dévai dokival szülni, de ha nem akkor tudom hogy lélekben ö is ott lesz hiszen már ö a terhes gondozom.
Ti hogy vagytok?
És nálad elválalta a szülést?
Amugy csodálatos hogy 1 punisod+1 kukisod lesz.
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AnnaKép
Nagyon szurkolok neked is.
Meglesznek a KépKép-k és nem kell már a meló!!!!!
Ügyi légy.

HajniKép
Drukolok neked is.
Már igazán rád férne egy 3-as ikerterheség!!
CSak vicceltem de ha annyi lesz hát Istenem.

Most megyek ebédelni, majd irok délután.

Pusika mindenkinek
lavy

Szia Lavy!KépKép
Igazad van, tényleg ritkábban vagyok a topikon, de azért a csajokat mindíg olvasom! Nem nagyon akarom a csajokat fárasztani a kismamás témákkal, a kismamám meg ritkábban jönnek a topikra.(Pl.Te is meg Enigma) Én meg 14-én megyek Dévaihoz, na "majdnem" összefutottunk!
Na és mond csak, kiválasztottátok már a lányok nevét?

Enigma!KépKép
Ti hogy vagytok? Remélem minden rendben veletek!!! Te mikor jösz Dévai dokinkhoz?

Lavy, Enigma!
Ti már voltatok a genetikai Uh-on! Mi a véleményetek? Csak mert hogy én most ebben bízom, hogy majd mindent alaposan megvizsgálnak, és ők majd megmondják van e szükség az amniora! Gondoljátok, hogy ha ők azt javasolják, hogy nem szükséges, akkor biztos minden rendben van?! Úgy értem, hogy ha valami rendellensségre utaló jelet vennének észre, akkor inkább javasolnák az amniot?!
Nagyon bízom benne, hogy nem lesz rá szükség! Belehalnék ha amiatt lenne valami bajuk, hiszen már most annyira szeretem(szeretjük) őket!
Sokszor azt kívánom, bárcsak 1 évvel később lenne már, hogy a kezembe tarthassam őket, vagy sétálgathassunk meg ilyenek! De közben élvezem a növekvő pocakomat is, meg hogy mindíg megkérdezik az utcán, hogy csak nem terhes vagyok?! És már alig várom hogy végre én is érezhessem őket, ahogy mocorognak és rugdosnak! Hiszen az UH-on mindíg jár kezük-lábuk!
nikosz

Szia Mindenki!
Kikerteztem magam, most estünk haza, de nagyon-nagyon jó ott! Végigolvasgattalak Benneteket péntektől, olyan sok a kismami. Ilyenkor kezdem elhinni, hogy egyszer, talán, én is...
Zseboroszlán! A Kaálival különösebb nyűgünk nem volt, leszámítva, hogy a mostani utolsó stimunk az pl. úgy zajlott le, hogy egy ártatlan hormonvizsgálat sem volt, csak úgy érzésre ment a doki bá. Ez azért nem volt túl normális, szerinte eddig jól reagáltam a szurikra, tehát kár lett volna változtatni (mellesleg az eddigi két körnél 18-20 tüszőm volt, most 7!!!). A férjem dokija - aki Csongrád megye állítólagos legjobb andrológusa - volt csapnivalóan felszínes, teljesmértékben neki köszönhetjük ezt a nem sikerült körünket. Azt biztosan ismered, hogy kórházon belül nem túl ajánlatos dokit cserélni, így ezt leszavaztuk. Persze, lehetne nézni másik kórházat, másik dokit, de a Kaáli nagyon ezt a mókust nyomja, tanácsot nem igazán tudtunk kérni. Szóval ennyi, de még az is lehet, hogy a jövő heti Koncz és Dévai első beszélgetések után visszarepülünk Szegedre és ott próbálkozunk újra, nem tudom. De rengeteg baba születik Kaáliéknál, csak a minénk nem akart, tehát ne keseredj el, Nektek bőven bejöhet, sőt!! Ti hol tartatok most és min vagytok már túl?
picpac

Hallihó csajok!
Nem meséltek milyen volt a tali!!!???
Remélem jól éreztétek magatokat, és sajnálom hogy nem lehettünk veletek!

Roxal!Kép
Milyen jó hogy már te is "sínen" vagy! a 8 tüszőcske szuper! Ráadásul olyan is lehet, hogy egy tüszőben két petesejt van! Ne izgulj, mire kell, biztos megnőnek! Lehet hogy még fagyibébi is lesz beőlük tesónak! A vérvételre mostmár majd minden Uh után fog kelleni menni, és tudod, a punkciót csak 4000-es eredményig tudja bevállalni a doki! (4000 felett már hiperstimulálsz!) Szóval egyed csak a husit, meg a folyadékot!!!

Drukolok Mindenkinek!
nikosz

Szia NikoszKépKép
Genetikai UH nekem a Rokus korházban volt.
Hát mit mondjak, az egész nem tartott tovább 5 percnél: megmérték a fejüket, hasikájukat meg femur csontot és megálapitották hogy burok látható a két magzat között, azt enyi.
Azonban van egy ugynevezett sziv UH, amely-t a 20-ik héten végzik, ahol valoban sokminden kiderül.
Példáúl bármilyen szivrendeleneség, vagy agyi problémák.
Nekünk javasolták a genetikai tanácsadást, de nem mentünk el.
Pelda volt nekem az Enigma, tudod a sok elentétes vizsga eredmény?????!!!!!!!!!!!!!

Nálatok ICSI volt?

A Dévai doki nekem azt mondta hogy ha nem ICSI akkor nem kell.

Szerintem kérdezd a dkit ő mit javasol.

A nevük?
Ha vissza lapozol kettöt a topicon megfogod találni a Wish által készitet utolsó táblázatot.
Nezd meg érdemes.

Puszantalak Lavy
lavy

Lavy!KépKép
Bocsi, tényleg ott a nevük!! Nekem nagyon tetszik, úgy illik egymáshoz is!
Amúgy sajna ICSI volt, ezért dilemmázom annyira!!! A Dévai mondta, hogy legalább menjünk el a Sotera genetikai Uh-ra!
Nem is tudtam, hogy a szívUh-al kimutatható a szív problémákon kívül más is! Konkrétan azt is lehet tudni, hogy milyen agyi problémákra deríthet fényt?
Erre tuti elmegyünk mi is!
nikosz

Sziasztok Kép
A tali szuper volt Kép Olyan jót beszélgettünk, hogy csak most értünk haza Kép
Timi szuper ebéddel várt minket.
Majd írok többet is, csak elöbb felvarázsolom a netre a képeket hadd irígykedjetek Kép

Wish

wish

Remélem sikerül felrakni a képet.
Õ az egyik babám, mondjuk legyen ő Petra.Kép
lavy

Lavy Kép
Ez tök jó kép Kép Nagyon aranyos a lányod.

Nikosz Kép, Lavy Kép
Már Enigmának is mondtuk, hogy nyugodtan írjon, a kismamákra is kiváncsiak vagyunk, sőt a topik-csemetékre is Kép Szóval nem kifogás, hogy ti már kismamák vagytok, sőt annál inkább kell jönnötök, hogy jó példa legyen elöttünk.

Na kérem, a http://kep.tar.hu/aosvath/50073171#2 címen megtekinthetőek a tali képei, legalábbis amiket én készítettem.

És akkor egy kis élménybeszámoló.
Reggel gond nélkül megtaláltuk egymást Hajnival a Móriczon, aztán egy perc múlva befutottak Roxalék.
Mr Roxal elfuvarozott minket Ceglédre, ahol jól kiraktuk a kocsiból egy barátjánál és randiztunk Timivel, aki elkalauzolt minket hozzájuk.
Sajna a házrol nincs kép, de egy aranyos sorház egyik lakásában laknak, és saját kiskertjük van szép virágokkal. A rózsabokron volt kb 100 rózsa, nem is tudom miért nem fotóztam le :-(. Na, majd legközelebb Kép
Közben kiderült, hogy Keksz kutya is vendéget várt ma, eljött hozzá Rágcsa, aki egy mopsz és nagy haverságban vannak, bár elég sokat gyepálják egymást. Megismerkedtünk a kutyusokkal és beszélgettünk egy jót, aztán kajcsiztunk. Hát, meg kell mondjam Timi igazán kitett magáért (amit ezúton is köszönünk Kép) és remek ebédet főzött. A menü: gombaleves, barackleves (Timi, nem ettem belőle végül :-(), háromsajtos tejszines csirkemell, kukoricás rizs, gombás rizs és potiefrol kétféle töltelékkel, valamint eper.
Szóval már csak ezért is érdemes lett volna eljönnötök, de ezen felül tök jó fejek a lányok és jó nagyot dumáltunk. Annyira jól elment az idő, hogy csak hat után indultunk vissza. Persze Mr. Roxalt se hagytuk ott, aki egyébként szintén jó fej, szóval visszafelé még vele is jót dumáltunk (odafelé is, de akkor még mindenki egy kicsit meg volt illetődve Kép).
Hajnitól kaptunk ajándékba egy emléklapot szerencsezebrával, ami miatt tuti sikerülnie kell mindenkinek a következő lombiknak, illetve Timi reméljük már kismama Kép

Png, légy kedves és tűzd ki a következő tali időpontját, hogy jól bevéshesse mindeki a naptárjába! Az Pesten lesz szóval reméljük többen el tudtok majd jönni.

Puszi mindenkinek Kép

Wish

wish

Megnéztem a képeket, tök jók lettek Kép Olyan érdekes a hozzászólások után végre "élőben" is látni titeket Kép ilyeneknek voltatok képzelve, főleg lkt Kép Kép
Holnap megyek dokihoz, utána írok nektek időpontot Kép
png

LányokKép
Nagyon jó lehetett a tali! Most legalább tudok hozzátok arcot is kötniKép!

Ha lesz Pesti tali, én is megpróbálok elmenni Kép!

LavyKépKép NikoszKépKép
Olyan jó, hogy írtatok. Örülök, hogy minden rendben és szépen fejlődik az összes babó!
Gyertek, amint tudtok!

EnigmaKép
Hogy vagy? Remélem minden rendben veletek!
Sajna, a nekünk jósolt spontán baba nem valószínű, hogy összejön, de ráhajtunk a lombikos ManókraKép!

Stella

Kép
stella9

Így hétfő reggel egy friss tábla Kép

Kép

wish

Jaj Lányok! Nagyon jó volt ez a tegnap délután! Annyira jókat beszélgettünk meg röhörésztünk!!!KépKépGyakorlatilag folytattuk a topikon megkezdett témákat, ehhez jött a 2 kutya, akik gondoskodtak a szórakoztatásunkról. Kicsit féltem ettől, hogy lesz vendégkutyám is, de végülis jobb volt így, mert Keksz magában nem ilyen szórakoztató. Nagyon sokat emlegettük mindannyiótokat!
Szóval Png, gyorsan találd ki az új időpontot, mert nagyon jó kis társaság vagyunk, érdemes a tegnapi napról lemaradottaknak is csatlakozni.

Lavy! Szerintem Réka van a képen, látom a gyönyörű arcocskáján!!!KépKép

Wish! Arra megkérhetnélek, hogy a Hajnitól kapott emléklapot is tedd fel, annál is inkább, mert remélem, hamarosan át kell adnunk valakinek, ha nálunk már betöltötte feladatát.
lkt

Timi Kép
Szándékomban állt Kép
Fel fogom tenni, csak este nem tudtam lefotózni, mert a villanynál és vakuval is nagyon fénylett az ezüsttel írt rész. Este ha még kellően világosban hazaértek csinálok róla egy szabadtéri fotót, úgy talán jó lesz. Vagy bescannnelem, de tartok tőle ott is fényleni fog. Na mind1 majd megoldom valahogy Kép

Wish

wish

Köszi, Wish!!!!KépKépKépKép
lkt

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=23905&hirkereso=1 - itt a válasz a véradós felhívásra... Nem értem, hogy ennek így mi értelme van...
png

Sziasztok.
Örülök hogy jó volt a buli.
Jól megnéztem a képeket, de nem ismerek fel senkit.
Ezek szerint nem futottunk még össze, senkivel.
Majd egyszer.

NikoszKépKép
Ugy érzem valamitól nagyon félsz.
Irjál priviben ha valamit nem akarsz megosztani a topic-al, mert esetleg csak ránk tartozna lombikos kismamákra.Lehet hogy tudok segiteni.
Majd irok én is neked mail-ben valamit. O.K.

Lányok!!!!!
Nekem megmaradt 1 db Gonal F 75, meg egy csomó Kálium-R gyogyi.
Szivesen odadnám valakinek természetesen ingyen.
Hétköznap Pesten vagyok mindig.
Tudok talizni bárkivel bármikor.

Puszi Lavy.
lavy

NikoszKépKép
Mia e-mail cimed?
Vagy hól találhatom meg???
Irnék neked valamit:
Lehet hogy segit.
Csak ma vagyunk még ithon, holnap megyünk Pestre.
Várom a jelenkezésedet!!!!!!!!!!!!!
lavy

Sziasztok!

Nos én is befutottam. Csatlakozom Wish-hez és Lkt-hoz. Nagyon szuper találkozó volt, hihetetlenül jól éreztem magam. Élményeket már olvashattátok, s igazán sajnálhatjátok a fincsi ebédet is...

Egyéb jó hírekkel nem szolgálhatok. Voltam Dévainál reggel. 7 vagy 8 tüsző van, de csak 4 méretes. Természetesen megkaptam, hogy lehetne több is, de ez van... Remélem, azért kettő összejön belőle, azzal én már boldog lennék. Szerdán punkció, mai uh-s lányok közül lesz egy társam is, igaz. ő nem fórumos. Kaptam kúpot, meg ma kell beadni a repesztőt is. Voltam Nyírőben is, vérvételen, de eddig egyiknek sem tudom az eredményét. Gondolom, ez azt jelenti, hogy minden rendben van.

Kismamik!
Igenis tessék jönni! Olyan jó az élményeket olvasni.

Wish!
Este eszembe jutottál. Beadtuk a szurit, s elkezdett pirosodni, meg viszkedni. Aztán eszembe jutott, hogy mondtad, neked is ez volt. Reggel Dévai meg azt mondta, hogy mindenkinél ez a jelenég Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Csajok!
Még nem olvastam a fentieket, mindjárt megteszem, de előbb: Nagyon jól éreztük magunkat Lkt-nál, köszönjük Timi, a kutyás élményekért különösen hálás vagyok!!!Kép Roxal és Párja köszi szépen a (majdnem) bárszekrényes luxusutazást!!! Csajok, mindenki, muszáj eljönnötök a legközelebbire!Kép

Néhány kép a taliról!
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=362 636788
hajnesz

Hajnesz!Nem tudom megnyitniKépKépKép Hogy kell??????????
Különben tényleg nagyon szívesen, nekem volt óriási öröm, hogy eljöttetek hozzám, és megismerhettem három ilyen nagyszerű csajszit!!!!!!
lkt

LktKép
Nem tudom, mi lehet a baj, nálam megnyitja, ha rákattintok. Ha máshogy nem megy, másold be a "Cím" ablakba! Többiek, nektek sem sikerül? Wish, segíts!!!Kép

WishKép
Annyira jól leírtad a talit, jókat rötyögtem, miközben olvastam!
Nagyon jók a képek!!! A KekszKép portréval akár be is nevezhetnél valami kutyás pályázatra! Annyira jó! Nekem bezzeg nem maradt nyugton!Kép

Most már a hangotokat is hallom, miközben olvasom az üziket!!!Kép

RoxalKép
Drukk Neked ezerrel, hogy szépen megnőjenek szerdára!!! Tudod, husi, ásványvíz...gondolom, már a füleden jön ki.

KismamikKépKép
Jó, hogy írtatok, és persze ezután is írjatok, mert a Ti példáitok adnak erőt és kitartást nekünk, arról nem is beszélve, hogy mennyi mindent megtanulunk Tőletek! Úgyhogy tessék csak jönni!!!Kép
hajnesz

Hajni!

Hát persze, hogy a fülemen jön ki! Na de ha ettől megnő a többi is, akkor megeszem. Én sem tudom megnyitni. De a címsorba másolással még én sem próbálkoztam. Kép bárszekrényes luxusutazás... Nagyon szimpatikusak voltatok Wish-sel a férjemnek is Kép

Eszter
Kép
roxal

Jaj, de buta vagyok, mondhattam volna azt is, hogy a profilomban kattintsatok rá a linkre, ott van a talis album is, az már csak műxik!!!Kép
hajnesz

Lányok, nagyon klasszak lettek a képek! Örülök, hogy így egymásra találtatok Kép

Roxal, nem segítene ha te is szednél valami olyan bogyót, mint Lkt? Õ végül szurik nélkül megúszta az inszemet, ha jól emlékszem Kép
png

Sziasztok Kép
Ezt másoljátok be Hajni képeihez:
http://community.webshots.com/album/362636788PsffKp

Hajni Kép
Valami olyasmi a baj, hogy be voltál jelentkezve az oldara és úgy másoltad ki a linket.
A Keksz portréról annyit, hogy 60 képet töröltem le, amin csak elmosódott foltok voltak láthatók Kép

Png Kép
Ha jól tudom Roxal is kapott Clostyt, amit Timi szedett, de sajnos nem egyformám reagálunk rá.

Wish

wish

Hajni Kép
Megnéztem a képeket. Jók lettek a tieid is. A "cérnás" halon akkorát nevettem most is, hogy kollégáim megkérdezték mi történt Kép

Wish

wish

Lkt Clostyn kívül is szedett valamit magánúton, nem? Vagy én emlékszem rosszul? Kép
Ma amúgy bejöttem dolgozni, és egy kolleganőm behozta a kiskutyáját, mert még nem bír egyedül meglenni otthon, és ma senki sem tudott volna rá vigyázni, úgyhogy én is kikutyáztam magam Kép
png

Png!

Ha clostira gondolsz azt tényleg kaptam. Nem tudom, ahhoz képest, hogy pénteken még salátás volt, mostanra meg azt mondta Dévai, hogy szépek. ilyen alapon még bármi lehet... Wish-cérnás hal kimaradt a beszámolóból, a többiek nem biztos, hogy értik Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Valahogy átugrottam a fő lényegét annak, amit írtál.
Szerdán punkció? Akkor jó hamar itt van. A babák nem akarják, hogy Anya vizsgázzon, foglalkozzon inkább velükKép. Nagyon fogunk drukkolni Neked.

Wish

wish

Wish története a cérnával...
Nézegettük Timi szépséges halait. Wish egyszercsak rámutat az ominózus egyedre és felkiált: "Ebből a halból kilóg egy cérna!" - kvázi sorstársat látott benne, megjárván a Yamamoto Intézetet. Azt már nem írom le, mi is lóg ki belőle, rábízom mindenki fantáziájára...Kép
hajnesz

Hajni Kép

Wish!
Ha babák megmaradnak, megbocsátom nekik, hogy nem engednek vizsgázni. Különben is nem alakulhat minden úgy ahogy szeretnénk Kép

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?