A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Udojurgen:
vizkrisz@msn.com
Mellesleg kellemes hétvégét mindenkinek!!!!Kép
Amúgy nyugodtan hívjatok Vizkrisz-nek...csak azért Vizkriszisback a nevem mert nem engedett vissza a gép a régi nevemen...és hát szakbarbár vagyok. Kép

Kép
vizkriszisback

Lara!
Akkor az semmit nem jelent,hogy egy hete,a tüszőrepi óta fönnvan?Én meg azt hittem,már ez valami!

Kriszti!
Olyan ismerős az arcod,és főleg a párodé,de a neved nem! Nézd már meg a profilom,hátha ismersz.Bár lehet,hogy "csak" hasonlítasz valakire!
zita
ebba

Szia Ebba!
A termékeny időszakom, az ovulációs tábla szerint és az akkori érzésem szerint (enyhe görcsös érzet :-) + PG/53) május 16-tól május 21-ig volt.Én csak ebben a hónapban kezdtem el mérni a hőmet. Még 7 végén is mérem. Tegnap egy picit elírtam a cn napot. 24.cn 37.3, ma is fent van (még): - 25.cn 37.2. Nos én úgy tudom, hogy a tüszőrepitől van fenn a hő és csak a ciklus végén esik le az alaphő szintjére. Végülis ha leesik az maga a menzesz kezdetét jelzi. Ebba mikortól "foglalkoztok" azzal, hogy legyen babátok? -Mi március óta. Az egyik ismerősöm már 2éve. Már volt nekik 3 beültetésük, de 1-ik sem maradt meg. A párja szerint lehet az az oka, hogy régebben hánytatta magát a cél érdekében ,h ne hízzon el (modellkedett). Szerintetek azért van még esélyük?
Kellemes 7 -végét mindenkinek.

Kép
lara26

<font color="aa00aa">WishKép
Ma vagyok 6+6Kép Vasárnaponként lépek be új hétbe. Így vasárnap(holnap) 7+0 leszekKép. Átjavítod? Köszike
Puszi mindenkinek

Olik
6+6Kép</font>
Vendég

Ebba
Küldtem mailt.

Kép
vizkriszisback

Lara!
A gyógyszert februárban hagytam abba,így ettől a hónaptól bármikor jöhet a teherbeesésKép, De a hőmérőzést februártól csinálom,hogy tudjam,mikor van tüszőrepi.
zita
ebba

Zita!
Ma van a 26.cn és a hőm 37.1. Egy kicsit gyengének érzem magam. Remélem vihetünk gólyahírt (jelképesen virág formájában :-) ) a szölőknel.
Lara

Kép
lara26

Na még pár napot kell akkor izgulni!
Nekem rggelre lement egy tizedet,36.9-re. Lehet,hogy meg fog jönni pár nap múlvaKép
zita
ebba

Sziasztok hőmérőzősök! Kép
Én tavaly majd egy éven át mértem a hőmet. Sajnos nem jelent semmit ha a 25., vagy 26. vagy akárhanyadik napon 37 körüli a hő ha utána lemegy. Kép Az viszont biztos...hogyha lement...akkor kb.másnap meg is fog jönni. Kép
Nekem is felment a hőm 37.1-re a 15. napon ebben a ciklusban ...azóta pedig hol 37, hol 36.9...ez így okés. Majd a végén fog lezuhanni kb 36.5-re...és az már a menzi jele.

Kép
vizkriszisback

Nekm is így volt,illetve van mindig,de még sosem volt,hogy 9 napot fent maradjon! De ha lemegy 36.8-ra,az már bizti,hogy mensi nálam. Még vagy pár napom addig. Hár háthaKép
zita
ebba

Wish Kép most kuldtem a levelet,,,
sacko
saci

Tundi Kép hogy vagy? remelem nem jott meg ! mostansag lenne aktualis - marmint a teszt. Drukkolok. sajnos nekem mar pecsetelget,,,lassan
saci

Sziasztok Kép
Nekem sűrű hétvégém volt. Eperszedés, esküvő és találkozó. remélem mindenkinek hasonló jól telt el.

Saci Kép
De kár...
Köszi a levelet Kép Majd írok.

Olik Kép
Javítottalak.

Lara, Zita Kép
Szurkolok nektek. Nekem még fel sem ment...

Tündi Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Noémi Kép
A barátnőm azt mondta, hogy a folyamatos munkaviszony a lényeg. Így tehát ha az előző munkaszerződést lezárjátok kedden, akkor a másik létrejötte szerdán legyen, ne legyen közbe a szombat-vasárnap. Viszont a próbaidőre ő is azt mondta, ha benne van a munkaszerződésben, akkor akár azonnal is felmondhatnak neked, még akkor is ha terhes vagy.

Fjm Kép
Mikor lesz meg az eredmény? Nagyon szorítok neked. Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Fjm

Gondoltam rád hétvégén is, úgyhogy megy a drukk!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Köszönöm szépen a drukkokat,meg, hogy gondoltatok rám, de sajnos megint nem sikerült. A vérvételre már el sem kellett mennem, mert szombaton , a25. cn.-on megjött. Hát ez van. A lelkem romokban, a szemeim kisírva....
Most beszéltem a dokimmal, pénteken reggel kell mennem hozzá és megbeszéljük, hogy mikor lesz az átjárhatósági vizsgálat. Gondolom, hogy akkor ebben a hónapban nem is fognak inszemet csinálni.
Na, mindegy! Majd megint összeszedem magam.

És Ti? Hogy vagytok? Szilva! Érzel valamit?

Wish!
Javíts ki, légyszíves! Ma van a 3. cn-om.
Köszönöm!
fjm

Sziasztok!

Saci
Igen, lassan már aktuális a tesztelés, szerencsére nem jött meg hétvégén, de még bármi lehet. Egyenlőre csak várok, meglátjuk hogy alakulnak a következő napok Kép Kicsit izgulok ám! Kép
Sajnálom, hogy neked megjött Kép

Wish
Köszi Kép

Tündi
Vendég

Fjm!

Nagyon sajnálom.... Kép pedig ezerrel szurkoltam!
Nem tehetsz mást, készülj a következőre!
Ha ebben a hónapban megcsinálják a HSG-t akkor szerintem sem lesz inszemed, mert azt a 10. nap körül csinálják. Ne félj tőle nem fájdalmas, a kellemetlenségekhez meg már úgyis hozzászoktunk. Ha meg lesz a HSG eredmény, akkor megint többet fogtok tudni. Szurkolok, hogy minden rendben legyen. Ne keseredj el. Persze ezt könnyű mondani, lehet, hogy jövő héten én is ebben a cipőben leszek
Nekem éppen 1 hete volt az inszemem, semmit sem érzek, azért még bizakodom. Szombaton kell nem megjönnie.

Tündi
Húúú, látom érted lehet izgulni! Kép Remélem semmi mensi-jeleket nem érzel!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok

Szilva
Orulok hogy éppen most írtál mert pont keresgéltem mikor is volt az inszemed. Nagyon szorítok hogy sikeres legyen. Hétvégén nem leszek gépkozelben de amit hazaérek bekukkantok hogy gratuláljak.Kép- kibírnád ugye?
Láttam hogy kicsit hiányoltál, de lelkileg szugségem volt egy kis figyelem elvonásra és ezért nem nagyon voltam.

Nekem ez még mindig a sikertelen stimus ciklusom. Ma vagyok 31 cn napon és várom a kovetkezo stimut de menzi még sehol. Kíváncsi volnák mi tortént a testemben a petesejtekkel azután hogy a doki azt mondta hogy nem nottek meg elégge a kozépidoszakra. Nonek még tovább lassabban vagy felszívodnak vagy hogy van ez. Tudja valaki?

Tundi
Megy a drukkk+++++++++++++++++
mili

Fjm
Sajnálom Kép.
A HSG után, egyel okosabbak leszünk, sokaknak HSG után szokott pont sikerülni.

Wish

wish

Fjm
En is így voltam kb 2 hete. Kiborultam nagyon, talán igy még soha. Sajnálom hogy nem jott ossze most, de a kovetkezo remélhetoleg sikerrel jár. Lehet hogy tényleg az átjárhatosági hiányzik és azután minden fog menni mint a karikacsapás. Szorítok
mili

Mili Kép
Veled mi van?

wish

Ági Kép köszönöm szépen!!! Közben más is megerősített, munkaerő-kölcsönzési munkaviszony esetén nincs felmondási védelem. Sem terhesség, sem egyéb más táppénz esetén. Függetlenül a próbaidőtől. Kép A főnököm amit ezt megtudta, azonnali hatállyal felfüggesztette a folyamatokat. Rendes. Kép Majd ha kitalálnak valami kölcsönösen jót, akkor visszatérhetünk rá Kép Majd meglátjuk. Szombaton megyek egy másik céghez interjúra. Kép

Tündi Kép nagyon izgulok értetek!!!! Mikor tesztelsz? Gondolom mensi előjelei sehol, nagyon nyugodt volt a hozzászólás Kép DRUKKKKKK

Fjm Kép nagyon sajnálom. A HSG után okosabb leszel, de ez nem mentség a fölösleges csalódásra. Szerintem válts orvost. Ki hallott már olyat, hogy két sikertelen inszem után csinál csak HSG-t? Menj át Ági orvosához, ha tudsz, de csak a HSG után. Remélem jó lesz a végeredmény! Kép DRUKK!!

Szilva Kép számoljuk vissza a napokat. Kép

Wish Kép beírnád a táblicskuba, hogy 28 nap és rendszeres? Meg hogy 3. inszemináció szeptemberben? Bár ebben a hónapban biztosan semmi esély, a jövő hónapban megpróbáljuk természetesen is. Azt hiszem Kép

Szép hetet mindenkinek Kép
Vendég

Szilva, Mili
Köszönöm szépen! Kép

Szilva
Nem kifejezetten menzis jeleim vannak, de nem kifejezetten babásak sem Kép
Szombatra neked külön drukkot küldök!!! Kép ++++++++++

Olvasgatlak ám benneteket azért, csak nem mindig tudok képben lenni, de az inszemeseknek főleg, és a többieknek is nagyon drukkolok! Kép

Tündi
Vendég

Drága Noémi! Kép
Köszönöm neked is! Igyexem még nyugodt maradni! Ha minden marad így, akkor max péntek a teszt Kép De majd szólok előre, jó? Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Köszönöm, olyan aranyosak vagytok! Tök jól esik.
Túl leszek rajta, de egyenlőre ez a stádium van. Félóránként bezárkózom a szobámba, jól kibőgöm magam, és folytatódhat minden tovább. Még szerencse, hogy a kollégáim abszolút megértőek.

Ne haragudjatok, hogy csak a magam panaszait bírom ömleszteni, mindenkinek sok-sok drukk!

Erre az átjárhatósági vizsgálatra Nektek is be kellett feküdni egy napra? Mit vittetek magatokkal? Kell hálóing...stb.?
fjm

Wish

Hát nem sok minden van velem. Eppen a sikertelen stimus honap végét járom Ma vagyok 31 cn napon. Menzi még sehol. Azért volt sikertelen mert 10 merional szuri után nem nottek meg elég nagyra a tuszoim és ez végett nem lett IVF. Most várom a menzit és a stimut. Normálisan 29. napos a ciklusom ma már a 31.cn napon vagyok. Az új ciklus 3.-4. napján kellene dokihoz mennem és ujra kezdodne a stimu. Szoval várakozok.
Neked mi a kovetkezo lépés?
mili

Fjm

Nekem a János-ban csinálták a HSG-t, maga a vizsgálat kb. 10 perc le- és felöltözéssel együtt. A vizsgálat után megvártam a zárójelentést (kb fél óra) és utána mehettem is haza. Nekem utána egyáltalán nem görcsölt a hasam, picit vérezgettem aznap, de semmi különös. Neked hol fogják csinálni? Gondolom attól függ, mert vannak olyan helyek, ahol utána picit még fektetik az embert.

Mili

Nagyon örülök, hogy írtál. Remélem mielőbb kezdheted a stimut. Az az időszak jó gyorsan megy. Utána viszont - már tapasztalom - csak cammog az idő.
Különben tényleg bírnám ha elsőre sikerülne a babóca!!! Köszi
Remélem most már gyakrabban látlak itt!

Tündi

Tudom nem jó ezt elkiabálni, de az ember azért ismeri azokat az állandó jeleket mensi előtt!
Szurkolok, hogy ezek ne olyanok legyenek.
Hányadik napon vagy? és hány naposak a ciklusaid?

Noémi

Nekem is jól megy már a visszaszámlálás!
Szombaton szerencsére esküvőre megyek, úgyhogy már előre azzal vígasztalom magam, ha nem sikerül, akkor jót táncolok és a pohár fenekére is nézek! (Azért szívesebben kihagynám a piát és a táncikát!)

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili Kép nagyon sajnálom. Olvastalak a másik topikban. Kép Tapasztalat. Próbáld meg így felfogni. Biztosan minden vígasztalás hülyén és idegesítően hangzik, de - remélem - néhány hét múlva, ha már ott lesz a pocakodban az eredmény, te is így látod majd. És még - sajnos - akkor sem minden 100%-ig biztos. Én is ebben bízom és ez visz előre. Sikerülni fog!!!

Tündi Kép nagyon drukkolok. Nem tesztelsz előbb? A 30. cn a 28 rendszereshez már kimutatná Kép Mértél hőt ebben a hónapban? Remélem a hőd is bíztató Kép

Fjm Kép nem kell elnézést kérned, hogy leírod a panaszaid, így vagyunk ezzel mindannyian. A vetélésem után én is csak erről tudtam írni, most, így visszatekintve, olyan, mintha nem is velem történt volna, hanem valaki mással. Pedig még csak alig 2 hónap telt el azóta. A következő stimuig van kb 2 hónapod, addig nyaralgassatok, pihenjetek, tornázz, úszkálj, napozz meg bulizz, igyál, részegedj Kép, mulass élvezd az életet. Én is ezt teszem. És lefogyom a felesleget a következő stimuig. Nekem ez szeptemberben lesz Kép vagy augusztusban már ? Kép
Vendég

Fő a határozottság, vagy mégse Kép
Vendég

Szilva!
Nekem a Schöpf-Méreiben fogják csinálni és azt mondta a doki, hogy egy napra be kell feküdni. Gondolom pénteken elmondja, hogy hogyan lesz. Azt mondta, hogy elöbb ad beutalókat labor vizsgálatokra, aztán gondolom jövő héten megcsinálják. Jó volna már ott tartani.

Noémi!
Köszönöm, azt hiszem megfogadom a tanácsaidat!
Ezt fogom tenni. Egy kis fogyókúra nekem sem ártana, az elmúlt hetekben nem nagyon vontam meg magamtól semmi jót, mondván, hogy ezt most megérdemlem. És jöhet egy kis buli is. Az most igazán ránk fér. Hétvégén elutazunk a párommal, és mindent beleadunk.
Lehet ilyenkor mást csinálni???!!!!

Na, sziasztok! További szép napot mindenkinek!
Holnap jelentkezem!
fjm

Fjm Kép
Szerintem itt mindenki nagyon megért, nyugodtan gyere csak panaszkodmi. A lombik után nekem volt olyan nap, amit szó szerint végigbőgtem. Sajnos ezen át kell esni valahogy.
Ja, és még mindig 70%-ban csak erről tudok beszélni. Mármint a lombikról.

Mili Kép
Igen, emlékszem, hogy nem sikerült a stimud. Most mibe egyeztetek meg a dokiddal? Másféle stimut fog csinálni, vagy megint ugyanazzal mentek?
Mi kezdjük a következőt, ha megjön. A múltkori ciklusom 44 nap volt, reménykedem, hogy ez most normálisan 28 napos lesz. Bár kezdett el csak felmenni a hőm, úgyhogy lehet, hogy ez is hosszabb lesz egy kicsivel.

Noémi Kép
Jó, hogy a fönököd leállította ezt az áthelyezses dolgot, azért sokat számít, hogy legalább efelől nyugodt lehetsz.
Fogyás... ne is mondjátok, lassan csak vizet iszom, aztán egy dekát se fogyok Kép

Tündi Kép
Hogy bírod ki péntekig....

Wish

wish

Wish

A lombikok között hány hónapot kell kihagyni?
Csak a teljesség kedvéért, beírnád nekem a tábliba, hogy április 1. inszem!? Köszi!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

FjmKép
Talán tudok némi újdonságot mondani neked, nekem a Schöpfiben volt a HSG-m, Kósa dr-nál. Először van egy provokációs vérvétel pár nappal előtte. Nekem más laborvizsgálat nem volt. Az az igazság, hogy erre (HSG-re) rá kell szánni egy napot, mert eléggé el tud húzódni, ha éppen sok a műtét. Reggel az ambulancián van egy előzetes vizsgálat, aztán eligazítás, hogy melyik emelet, szoba, ágy lesz a Tiéd, aztán vársz, míg jönnek érted. Hálóinget, köntöst, papucsot vigyél magaddal. Jó, ha van nálad betét is. Nem vészes, ne ijedj meg, csak ilyenkor csordogál ez+az.
Ja, wc papírt sem árt vinni, nem jellemző, hogy van a wc-ben. És jó, ha van nálad valami olvasgatnivaló, ha sokat kell várni.
Általában kora-délutánig pihi, aztán megbeszélés a dokival a III-on.
Egyelőre ennyi jutott eszembe, de kérdezz nyugodtan, ha valamit kihagytam!
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen és bocsi, hogy csak így ismeretlenül belekotyogok, de néha-néha benézek Hozzátok.Kép
hajnesz

Szilva
A táblában mindig a helyes adatokat látod, úgyhoyg ha nem is írok, akkor ott nyomonkövethető vagyok (vagy a babaprojectes topikban)Kép Eszerint ma 31. cn a 28-30 napos ciklusokhoz képest.

Noémi, Wish Kép
MÉg nem biztos hogy kibírom péntekig, ha egyáltalán ki kellene addig bírnom. Ha erősödnek bizonyos jelek akkor előbb is lesz abból teszt, de pillanatnyilag nem szeretném kitűzni fixen egyik napot sem, mert az még sosem jött be Kép Úgyhoyg óvatoskodok Kép
Mértem hőt kb. 16. naptól. 20. napon felment, és azóta ott van. De hoyg ne érezzem ez miatt egészen biztonságban magam, szombat reggel 37,2 (életemben nem volt ennyi), vasárnap és ma is 36,9. Sok az 0,3 fok esés, ezért is az óvatoskodás Kép Meg most 12. napja fenn van, ilyet se produkáltam még. Szal inkább várok pár napot minthoyg lássak egy egycsíkosat Kép

Tündi
Vendég

Tündi

Bocsi, a mi táblánkat nem is néztem, azt hittem, hogy a babaprojektesben vagy csak benne. Ha jól emlékszem azt te csinálod!?
Minden esetre jól hangzik. Ezerrel drukkolok neked!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Három hónapot kell kihagyni a lombikok között. A TB úgy támogtaja. Mondjuk nem is baj, hogy a lórugás adag hormonok után egy kicsit helyrerázódik az ember. Ha van fagyibabája az embernek az mehet közben is, mert ahhoz nem kell stimu.

Tündi Kép
Én mindenesetre nagyon szurítok Neketek továbbra is. Lehet, hogy az én hőm emiatt nem megy fel rendesen? Kép

Wish

wish

Wish

Sejtettem, ezek szerint már annyi idő eltelt azóta... Örülök, hogy ti is nem sokára kezdhetitek újra a stimut. Sok sikert!!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Tündi Kép én nem értek a hőmérőzéshez Kép de nagyon drukkolok! Remélem felerősödnek az apró jelek és akkor kapsz egy csodás kétcsíkosat!!!

Hajnesz Kép MIZÚJS VELED??? Remélem jól vagy. Máshová is írogatsz? Jöhetnél gyakrabban.
Vendég

Noémi!Kép
De ari vagy, hogy így örülsz nekem Kép, tudom, írhatnék többször is, csak tudod, anno úgy-ahogy elbúcsúztam innen, a lombik miatt. Olvasni néha jövök ide is, hogy képben legyek és pl. a Te üzijeidből is rengeteg erőt tudok meríteni! KépÍgy olvasóban is nagyon szorítok Neked és persze itt mindenkinek, hogy ne kelljen már sokáig ide írogatni!!!
Én a Dévais és a Beültetés előtti...topikokba írok rendszeresen. Amúgy meg most lesz a 3. lombikos körünk (júni 24-én kezdjük a stimut), tudod, három a magyar igazság...Kép (a ráadás már a kistesó lesz!Kép)
hajnesz

Hajnesz Kép
De írjál ide is és akkor három szálon futtatjuk a beszélgetést Kép

wish

Vagy három cérnán...Kép
Hát jó, írok majd ide is!Kép
hajnesz

cérnaszálon... Kép

wish

Ez aztán a mélyfilozófia, amit itt folytatunk, szerintem rekesszük be, mert meg leszünk lincselve...Kép Bocsi LányokKép!!!
hajnesz

HUuuuuu, Tundi Kép ezek jo jelek ! Kép Kép

nekem megjott ma, 1 cn vagyok ma. De legalabb 28 napra jott meg, es nem mint karacsonykor...( 33 cn-ra). Na mindegy, minden rosszban van jo ( ? )
Wish draga javitsal ki majd Kép - es kosz az egyutterzest, sokat szamit, tenyleg ! Te mikor mesz vissza a lombikra? vagy irtad fontebb? nem talalom ..

Fjm Kép remelem jobban vagy. Nekem nem kellett befekudni, negyed ora volt az egesz, nem volt kellemes, de nem is fajt. Drukkolok, hogy jol menjen ++++++++++
A hetvege jol hangzik...

Szilva Kép jo bulizast ! en azt mondom, hogy amiig lehet, legalabb "ennyi" oromunk legyen... Kép aztan mar csak ugyis marad a viz, es szorp. Egy kis jo bortol meg semmi bajod nem lesz. Az osszes baratnom persze massziv ivaszatok utan esett teherbe, de persze ez nem iranyado Kép Kép

saci
saci

Halihó!
Nekem 36.7 volt a hőm ma reggel ...hát nem is tetszett mivel csak a 23. napon vagyok. Vissza is raktam még egy kicsit...és 10 mp múlva 36.8 volt. Kép Na az se túl magas. Kiváncsi vagyok holnap reggel mi lesz. Lehet, hogy csak nem aludtam eleget...kevesebbet mint hat órát...az is számít. Na nem mintha aktívan próbálkoznánk...csak egyszerűen én is a 28 napos ciklus híve vagyok .Kép
Megy a drukk mindenkinek!!!XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Kép
vizkriszisback

Vizkrisz Kép
Nekem is még csak 36.6, pedig már a 18. ciklsunapon vagyok. Tegnap ment fel erre és úgy tűnik nem is akar feljebb menni egyelőre.
Az biztos, hogy Nálad számít hogy keveset aludtál.

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Szilva
Igen, a babaprojectes táblát én vettem át pár hónapja KépNagyon jó csinálni Kép

Wish
:o Bocsi, nem akartam elvenni a hődet, ne haragudj! Kép De mit szólnál ha júliusban visszaadnám? Kép

Lányok
Ma is fent van a hőm, ilyen ciklusom még az életben nem volt. Igaz a tünetek nem erősödnek, de kapnak még pár napot KépEgyre jobban izgulok, olyan nehéz nyugodtnak maradni Kép Asszem ragaszkodok a pénteki teszthez Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?