A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Látom, mindenki el van foglalva ... na sebaj.

Manó! Akkor Ti 39+1, de majd tornán jól megmondom! Kép

El is indulok, legalább tudok a csajokkal bandázni. Kép

fic.
ficánka

Látom, mindenki el van foglalva ... na sebaj.

Manó! Akkor Ti 39+1, de majd tornán jól megmondom! Kép

El is indulok, legalább tudok a csajokkal bandázni. Kép

fic.
ficánka

Na, ez jól elment kétszer, bocs!

Lindi, szia!
Örülök, hogy megérkeztetek, biztosan nagyon klassz volt, mesélj! Tudtam én, hogy Gréti szuperbébi! Újabb bébi egyenlőre nincs, de olvass picit vissza, ha van időd és kedved! Én most rohanok tornára, aztán megnézzük Oxit Manóval meg Pocakkal, hátha tudunk valami hírt hozni! Kép

fic.
ficánka

Fic,
Akkor most már ugye össze van pakolva a pakkod? Nyugtass meg! Egyébként tornázni szerintem is nagyon jó ilyen szép időben!

Neet,
Szerintem se aggódj, nekem azt mondták, hogy ez az az időszak, amikor NAGYON keveset híznak, mert a sok energia a mozgásra megy el, ami sokkal aktívabb, mint a korábbi időszakokban. V is alig hízik mostanában (most 7,8 kg), viszont hihetetlen tornamutatványokat művel: ide-oda forog (most már hátról hasra is, meg össze-vissza), stb. És Eszti is annyira elégedett, szép baba, szerintem minden okés! Kép

Oxi,
nagy drukkkkk!

Johanna,
Boldog szülinapot! (Vagy ha holnap van, akkor holnapra) Kép
blaye

Fic!

Én vagyok! Itt unatkozom a gép előtt!Kép

Úgy néz ki megint pangós napunk lesz!

Lányok!
Valaki írt még régebben valami céget, ami bevásárol az embernek! Tudtok infót adni ezzel kapcsolatban? És mennyi maniba kerül?
Amióta párom gázóraleolvas, minden nap este 9-re ér haza! (Ennyit a nagy szabadságról, amire vágyott!) Az hagyján, hogy 10-11 felé fürdetünk, de másra nem is jut ideje egész nap, így van, hogy kaja nélkül tengődöm, meg szenvedek, hogy mit főzzek itthon a semmiből!
Gondoltam rá, hogy elmegyek Timivel bevásárolni a babakocsival, de szerintem a miénk olyan terebélyes (régi típus), hogy el sem férnék a pénztáraknál! A másik gond meg, hogy nem tudom hogy felhozni a cuccot! Azt nem merem megcsinálni, hogy a gyereket felhozom a 3.-ra, aztán lerohanok a pincébe az ott hagyott cuccokért! Megőrülnék addig, hogy nehogy valami baj legyen fent Timcsivel! Vagy túl parás vagyok?
Ti ezt hogy oldjátok meg? Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok,

Melyik tornára mentek? ugye a délutánira? mert oda szeretnék én is menni... remélem összejön. Ó, most látom, hogy a délelöttire mentetek.... na sebaj, majd jól elszórakozok egyedül.:-(( szomorú Johi...

Ildi: mailt csak otthon tudom megnézni, remélem nem arról számoltál be, hogy a cd-k rosszak... jaja, jaj,jaj, de semmi baj, csinálok másikat.
Én még biocsokit sem eszem, inkább csak gyümölccsel édesítek. És már nagyon megszoktam, mondjuk volt rá 7 évem. Különben már nem igazán lennék az élők sorában, úgyhogy inkább tartom. Most a szülinapom miatt egy kicsit eltértem a diétámtól és rögvest szarul is vagyok.
De kispapinak nagoyn izlett, úgyhogy ÕÕÕÕÕ boldog volt...

Lindi: de jó, hogy minden jó volt... irigykedem ám, mert ott éltem majdenem 2,5 évet. Imádtam. Ti mit csináltatok arra?

Kép
Kép
johanna1975

A szállodában kaptunk kiságyat is, pedig én már féltem, hogy velünk fog aludni. (azért félek ettől, mert minen nap arra ébredek, hogy keresem Grétit a mi ágyunkban és azt hiszem, hogy összenyomtam, miközben a kispárnát szorongatom).
A péntek délutáni program a híres Tivoli vidámpark volt, de Gréti úgy döntött, oda nincs kedve elmenni, mert a délutáni szopi után este 9-kor kelt fel (igaz, akkor reggel 5-kor kezdődött a nap az indulás miatt).
Vasárnap egész nap a városban császkáltunk, voltunk a kis hableánynál is. Megnéztük az őrségváltást is, igaz oda már csak taxival értünk oda. És nem is a baba miatt! Gréti végig a kenguruban volt apjuknál. Õ is nézte a várost kifele fordítva, aztán mikor álmos lett befele fordítottuk és már aludt is. Cumisüvegben vittem egy adag tejcit, egy étteremben etettem meg, és amíg mi is kajátubk, ő elaludt mellettem a széken. Aztán még szerencse, hogy megtanultam kézzel fejni, mert szükség volt rá. Bementem az étteremben a mosdóba és ott fejtem le még egy adagot, meg hazafele a repülőtér mosdójában is egyet. Kézzel, 15 perc alatt 125 milit.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Ez nagyon klassz lehetett! Képeket csináltatok?

Én is próbálom gyakorolni a kézi fejést, mert a mellszívóval rájöttem, hogy tényleg kevesebb jön, mint amennyi még lenne! De nekem valahogy mindig megfájdul a cicim, ahogy nyomorgatom!Kép És biztos rosszul csinálom, mert nekem 15 perc alatt, ha 20 mili lejön, akkor sokat mondtam!

Ildi
ildi76

Johanna! Hogy hogy ott éltél?
Ez az út a férjem munkája miatti jutalomút volt, 3 nap repcsivel, teljes ellátással, luxus szállodában. Magyarországról mentünk kb 200-an, de egész Európából jöttek több ezren. Nagyon-nagyon jó volt.
Jövőre ugyanez Monte Carlo-ban lesz.

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi! Csináltunk képeket, majd próbálok felrakni.
Kézi fejésnél egyáltalán nem kell nyomorgatnod a cicidet. Közvetlenül a mellbimbó fölött van valami záróizom, azt kell csak finoman megnyomni, és ugyanúgy spriccel a tej, mint a mellszívóval.

Én sem szoktam egyedül bevásárolni, ugyanezek miatt. Ráadásul nekünk a bolt csak egy baromi meredek emelkedőn közelíthető meg (Gábor Áron utca itt a II.ker-ben), ami felfelé még oké, legalább edzem a popóm, de lefelé mindig attól félek, hogy megbotlom, és Gréti legurul a Moszkva térig.
Me hát tényleg körülményes felcipelni a pakkokat.
Most én is ott tartok, hogy almán meg kukoricakonzerven kívűl nincs más itthon. De inkább éhezem, mint ebben a dög melegben kimozduljak itthonról.

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi,
és ha egy bevásárlásnál csak kevés ételt veszel, mondjuk annyit, ami egy kis hátizsákba belefér, és úgy egyszerre tudod Timit és kaját is felvinni? És úgy szoktam, hogy olyan táska van nálam, amit nem kell kézben fogni, hanem hátra vagy vállra akasztható, és persze nem tömöm tele 10 kilóval, hanem csak amennyit így elbírok.
És esetleg hétvégén csinálnátok közösen nagybevásárlást... Kép Kép

Lindi,
Ma megyünk, majd hívlak. És nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az út! Monte Carlo is izgi lesz szerintem, de akkor már nagylány lesz Gréti!
blaye

Blaye! gyere, várunk! Remélem addigra sikerül lezuhanyoznom. Most egyelőre bőszen visszaolvasok.

Jucus! Gréti is tud már hangosan röhögni, nem mindig, de már egy párszor bemutatta. Mi persze rögtön beájultunk tőle.
Védőnénid nagyon szimpatikus.
Nekem a kórházban volt egy hasonló helyzet, amikor a negyedik nap behoztak egy nőcit mellém, kb akkora hassal, mint nekem volt az utolsó napokban Grétivel. Nem mertem rákérdezni, hogy mikor szül, mert közben meg láttam, hogy hulla fáradt, meg hát éjjel volt. Még jó, hogy csöndben voltam, mert magától elkezdte mesélni, hogy milyen volt a szülés. A nagy hasa meg sajnos maradt és oxitocint is kapott, hogy visszamenjen a méhe, de hát ez már a hatodik gyereke volt.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Megint rengeteget írtatok! Kép

Napló: én is próbálom vezetni most a terhesség alatt, de van hogy sokáig nem írok bele, vagy nem történik semmi olyasmi amit beleírhatnék. De azért biztos jót fogok derülni, ha majd visszaolvasom.

Turi: Ficánka! Nem az Ármániára gondolsz? Most találtam meg a weboldalát a neten. Jó árakat írtak, és jó is a minősége? Ez nagyon jó hír!

Borri: köszönömamegbocsájtást!!!!! Kép Igen, sokkal jobban vagyok, anyuék, meg tesómék voltak nálunk egész hétvégén. Igaz, féltünk tőle, mert pénteken műtötték meg nagybátyámat, és bementünk az inzenzívre látogatni, de naggyon jól nézett ki!! Felült, és beszélgetett velünk.

Neet! Szoptattál is a vonaton? Vagy újszülött cumiból kapott a ded? Mikor indultál el vele először, és milyen hosszú útra?

Gréti mekkora? Lehet cumiztatni, és szopizatni is? Tényleg működik?

mkatusakisokatkérdez

24+5
mkatus

Sziasztok Lanyok!

Minden szulinaposnak,nevnaposnak,friss menyasszonynak(bocsanat a kesesert) GRATULALUNK!!!!!KépKépKépKép

Rolunk:
Azert nem irogattam,mert kicsit bedepiztem.
Ugyanis Akosomnak potlast kell adnom,mert nem hizott.
3700-tel szuletett,3400-gyel hoztuk haza 22en es mult hetfon pelusban volt 3380,szoval pelus nelkul nem is tudom mennyi lehetettKépKép
Kijott dokineni(aki szuper jo fej!),es kaptunk tapot.Szoval most cici+tapszer.
Amde a lenyeg,hogy hizunk vegre.Most kb 3,58 vagyunk meztelenul,szoval a szuletesi sulyunkat nemsokara behozzuk vegre.Es nagyon jokedvu,kiegyensulyozott Akos,mondjuk ez eddig is igy volt.
Mondjuk doki szerint nem gond,ha az elejen nem hizik a baba,meg nyugtatgatott,de azert nagyon rosszul eltem/elem meg.
Hat ez van.

OxiKép
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

No,amig Akosom alszik,megprobalok normalisan visszaolvasni.

Pusz
Akos es Kriszta
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Mkatus!
Gréti 1 hét múlva 4 hónapos, és ő már 1 hetesen is kapott cumisüvegből tejet, mert nekem sebes lett az egyik mellbimbóm, úgyhogy nem tudtam szoptatni abból, hanem kifejtem és cumisüvegből odaadtam. Kb 1 hétig minden második kaja cumisüvegől ment, és abszolút nem lett cumizavaros. Mostanában is soxor cumisüvegből kapja a tejet (de csakis anyatejet), mert nekem sokszor van csomó a cicimben, és olyankor 2-3 napig nem jön belőle annyi tej, ilyenkor kapja a mirelit tejet, de a következő szopinál, amikor a másik cicim jön, ugyanúgy szoptatom.
Ráadásul szerintem a cumisüvegből lassabban jut a tejhez, mert míg ott csak egy lyukon jön,addig a ciciből 8 helyről spriccel.

Grétit én 2 hónaposan már vonatoztattam. Mentünk kettesben Szolnokra (100 km). Itt a férjem felrakott, ott a szüleim levettek. Intercity, első osztály, 1óra 20 perc. Volt, hogy végigaludta az egészet. A biztonság kedvéért mindig volt nálam cumisüvegben tej is.

KépKép
KépKép
lindicita

Köszi Lindi!

Olyan jó ilyesmit olvasni. Kép

Anyuék nem Szolnokon, hanem Békéscsabán laknak, de sokan le akarnak beszélni a cumiról, mert akkor nem fogom tudni szoptatni. Viszont én is újszülött cumira gondoltam. Kép Örülök, hogy tényleg működik ez a dolog, és a baba elfogadja mind a kettőt. Kép
mkatus

Sziasztok!
Jucus!
Azért kaptam lórúgás izét, hogy ilyen anyuka legyek: Kép és ne ilyen: Kép
Egyébként ma már ilyen vagyok: Kép de lehet, hogy csak jól reagálok a placebóra...Kép
Igi is nyugisabb, remélem B-nél is beválik. Egyébként őket vittem, és jól kielemeztük a doki nénivel. B Pulsatilla-gyerek lett Kép Kép Igi meg Ignatia. Mint az anyja...Kép
Lindi!
De jó, hogy minden jó volt!!!! És milyen jó, hogy vannak cégek, akik jutalomútra viszik a jól dolgozó kollégákat!!!! Tényleg!!! Kép
és nem mondod, hogy a hatodik gyerek után már EGYÁLTALÁN nem megy vissza a hasam...????Kép Mondjuk már a második is nagyon gázos, még most sem ment vissza, pedig első után nem volt ilyen gond...Majd Adával rendbe hozatjuk...Kép
Mikor mentek oltásra???
Kriszta!
Ákos nagyon szép!!!! Örülök, hogy a doki megnyugtat, és nem paráztat feleslegesen a súlya miatt! ne félj, nem lesz gond!!!!
Vera!
Önök kérték, mi küldjük a JÓIDÕT!!! Remélem odaér!!! Jó pihenést!!! Kép

Zsanci-Zsévi a boldog...hehehe...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Katus!
ez a cumi dolog nagy mértékben gyerek-függő!!!! Ami egyiknél jó, másiknál nem. Nálunk első elfogadta, második nem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi Zsanci!

Biztos, hogy ki fogjuk próbálni, aztán meglátjuk. Kép
Ha nem működik, akkor, mást kell kigondolni. Kép
Mosható nadrgágpelust használ valaki? Mi, vagyis én elég erősen gondolkodunk rajta...
mkatus

Lindi: nagyon jó lehetett, ahogy vissazolvasok, tisztára nosztalgiázok azokra az időkre, amikor kint voltam. Édesapám kapott kint munkát és ezért éltün kint, én ott jártam suliba és ezért is beszélek dánul.
Gábor Áronban laktok, én 17 évig laktam ott, imádtam.... merre laktok az utcán belül, mert jó hosszú...

Ildi: irtam mailt... hát nem tudom mi lehet a cdk hibája, mert én meghallgattam amiket ugyan akkor irtam és semmi bajuk.... na de megoldjuk, ilyen könnyen nem adjuk fel.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Fic, Manó!
Nagyon sajnálom én is a délelőtti tornát, de Petrával mindenképpen le akartam tudni szülés előtt ezt a kétéves vizsgálatot, és Anyukám most tudott jönni segíteni, mert egyedül nehéz lett volna ott vele. Ahogy meglátta a dokibácsit ordított, mint a sakál, Anyukám tartotta az ölében, amíg megvizsgálta.
Jucus! Képzeld végre meg tudtam mutatni azt a kinövést is a popsiján (többek között ezért is éreztem fontosnak, hogy mihamarabb elmenjünk, hogy ha még kell emiatt menni másik dokihoz, akkor az is beleférjen szülésig) és azt mondta, hogy ez egy ártalmatlan kis bőrlebeny, nem kell vele törődni... úgyhogy most nagyon megnyugodtam Kép

Reggel volt az utsó labor - két kémcsővel kellet volna levenni (teljes vérkép+ellenanyag, mert O-ás vagyok), erre a nőci csak egyet vett le, mikor már felálltam, akkor szól, hogy hoppá kell mégegy... úgyhogy mindkét karom meg lett szúrva Kép De szerencsére profi volt a néni Kép
Manó! A pisilésnél eszembejutottál, hogy Te is mesélted, hogy szenvedtél vele Kép Az is csak férfi lehetett, aki kitalálta, hogy 9. hónapban pisiltessen a kismamával egy kis üvegbe Kép

Kriszta!
Ákos valami gyönyörűűűség! Persze nekem biztos azért is tetszik ennyire, mert nagyon hasonlít Petra újszülöttkori képeire Kép és valahogy ilyesminek képzelem Maszatot is Kép Aztán majd meglátjuk...

Kitaláltam, hogy 21-én akarok szülni. Akkor bizt itthon lennénk Petra szülinapjára, Anyukámnak is vége már a sulinak, meg egyébként is nekem az 1sek és 2esek szerencseszámok az életemben Kép
Szóval beszélek Maszat fejével Kép

Fic, Manó!
Meséljetek! Mi van Oxival???

Na most megyek, Anyukám próbálja altatni Petrát, sajna nem sok sikerrel... azt hiszem közbelépek Kép

Bogárka (37+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci! Oltásra jövő héten megyünk, ez lesz a három hónapos oltás (1 hónap csúszásban vagyunk). Milyen homeós bogyó kell Grétinek? Ha van egy kis időd írd már le minden oltáshoz, és akkor elmentem. Az adagolás mindenkinél egységes, vagy súlyfüggő?

Vett már valaki a gyógyszertátban új oltóanyagot (diperte), amiben nincs higany? Szerintetetk ezt fel kell íratni, vagy csak simán meg lehet venni?

Johanna! Nem a Gábor Áronon lakunk, hanem a Bimbón, csak a bolthoz a Gábor Áron út visz. A poén az, hogy Szolnokon is a Bimbó úton laktam.
Én egyébknt nem tudnék Koppenhágában lakni, nem bírnám azt az időt. Most is végig fújt a szél, meg egyszer régen, amikor voltunk, akkor is. Ez most 20 fokban okés, csak kicsit fagytunk meg, de télen nagyon szar lehet. Meg hát iszonyat árak vannak. 1 gombóc fagyi 800 ft, a szálodában egy üveg ásványvíz 2000 ft.

KépKép
KépKép
lindicita

A férjem egyébként keres munkatársakat, úgyhogy lehet velünk jönni jövőre Monte Carlóba.

KépKép
KépKép
lindicita

Visszaolvasni most még nem tudok,deKépXI üzent,hogy az osztály tele van,csak a vajudóban kapott helyett.Kicsi,szabálytalan fájások de csak UH-ot csináltak eddig,doki még nem látta.
Este jövök olvasni is!

Jucus
20170114224602

Visszaolvasni most még nem tudok,de: OXI üzent,hogy az osztály tele van,csak a vajudóban kapott helyett.Kicsi,szabálytalan fájások de csak UH-ot csináltak eddig,doki még nem látta.
Este jövök olvasni is!

Jucus
20170114224602

Ildi!
Nézd meg a www.groby.hu oldalt. Ez egy olyan beásárlós cég, amilyet keresel. Egy időben én is gondolkodtam rajra, de nekünk szerencsére Apa megoldja hetente egyszer hazafelé jövet Corában/Tescoban a nagybevásárlást, én meg jól átgondolom az egész hetet, hogy miket akarok főzni.
Szerintem a groby árai nem rosszak, csak még ráteszik a házhozszállítási költséget (az nem emlékszem mennyi), de lehet, hogy Nektek még így is megéri Kép

Bogárka (37+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Megjöttem a tornáról, és hulla vagyok, de még mielőtt lefekszem, hírt adok!
Manó próbálta Oxit hívni, de ki volt kapcsolva, én hívtam a szülésznőmet, aki mondta, hogy nagy hajtás van a szülőszobán, de Oxival nincs semmi még, valószínűleg NST-n van. Így nem tudtunk vele tárgyalni, és nagyon remélem, hogy beindul magától a babácska, nem kell az oxitocin ... szóval igazából sok jó hírem nincs, de azért ezt meg akartam osztani veletek!

Lindi!
Koppenhága se kutya, de azért Monte Carlo .... húúúúúúúú Kép
Ja, és nincs ám olyan nagy meleg, mert fújdogál a szél, egészen kellemes, úgyhogy nyugodtan kimehettek!

Blaye!
Már összepakoltam egy helyre a cuccost, és ma délután ígérem bekerül egy táskába is! A torna nehezen ment, fájt is - Manó is panaszkodott erre -, de azért böcsülettel végigcsináltuk, és nagyon jól esett így utólag. Kép Most fogok egyet szundizni is.

Katus!
Már nemtom melyik turit reklámoztam ... gyermek- v. kismamaruha ügyben írtam? Kép Most nincs energiám visszakeresni, de ha válaszolsz, akkor tudni fogom! Kép

Kriszta!
Ákos nagyon aranyos kisbaba, és ne tessék depizni, mert azt megérzi, és akkor sírni fog, és akkor még depisebb leszel, és ...Kép szóval mosolyogj sokat, és tényleg ne aggódj, igaza van az orvosnak is, meg a csajoknak is! KépKépKép

Bogárka!
Persze, semmi gond, torna jól esett, csak fárasztó volt. INFÓ: jún. 21-én és júl. 5-én nem lesz torna, de ez már Téged sem érint, hiszen már biztosan megszületik Donát! Kép Annak meg nagyon örülök, hogy nincs gond Petrával, biztosan nem volt könnyű, de legalább túl vagytok rajta! Kép Hogy érzed magad?

Johanna!
Igen, délelőtti tornán voltunk, az sokkal jobb, mint a délutáni, de ha Te nem érsz rá délelőtt, azért menj oda! Tudod, kevesen vannak és labdán tornázunk, ezért jobb, meg nekem az időpont is szimpibb. De valszleg ez volt az utolsó alkalmam, mert jövő kedden már nem szándékozom még mindig pocakos lenni ... na ezt jól megaszontam. Minden rendben Veled? Indiszkrét kérdés: azért nem eszel csokit, mert van valami problem a cukroddal?

Zsanci!
Örülök, hogy jó a kedved! Kép Az történt, hogy ma beszaladtam a Móriczra a patikába, és nem volt nekik füzetük, homeós patikusnéni meg gyengélkedik, úgyhogy nagyon szerencsétlen vagyok ezügyben ... lehetséges, hogy szükségem lesz a segítségedre (vagy Zsebiére) bogyó-ügyben.

fic. (39+4)
ficánka

Látom, Jucusnak van közvetlen infója, szupi! Kép

Oxi!
DRUKKKKK!!!!!!! Kép

Most megyek vízszintbe, legyetek jóságosak! Kép

Ficánka (39+4,5) Kép
ficánka

Fic! Nekem sincs erőm visszakeresni, Kép, de azt hiszem Bakáts térit írtál, + hogy 1-2000 Ft-ért vannak jó amcsi kismamacuccok, ami az üzletben 5-10000...
Van honlapjuk is, és végülis állítólag baba-kismama-felnőtt ruhájuk is van.
mkatus

Köszönöm szépen a tippeket bevásárlás ügyben!
Azthiszem egy alkalmat majd megkockáztatok a jövőhéten és elindulok babakocsival és hátizsákkal a közeli Profiba! Persze nem fogom túlpakolni magam, csak úgy "lájtosan"!

Lindi!

Én gondolkodtam rajta, hogy kiváltom az új vakcinát (receptre lehet), de dokinéni szerint abban meg alumínium-oxid van, szóval higany vagy más fém, sajnos egyre megy!
Párod mivel foglalkozik? Milyen munkatársakat keres?Kép

Johanna!

Mélt mindjárt nézem!

Ildi
ildi76

Ildi! Hát akkor ez nem jó hír. Utálom ezt az egész oltásosdit.
A férjem azt tanítja, hogyan lehet egészségesen élni és sok pénzt keresni.

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi!

Hátizsák a megoldás neked!Én mondjuk kézben is szoktam cipelni zacskót a másodikra,de Te még kezdő felhasználó vagy!A Profiba meg teljesen jól elférsz szerintem !

Lindi!

Vakcináról én is kikértem doki bácsi véleményét és azt mondta,hogy 30 éve ezzel olt és nincs gond vele.Nem biztos,hogy az ami külföldi az jobb is,és ahogy Ildi írta az aluminium-oxid sem jobb!
És igen!Milyen munkatársat keres a párod,hátha én is jó lennékKép

Ficánka!

Akkor mi megesett leányanyák tartsunk össze!

Jucus
20170114224602

Jucus!
Ahogy megláttam, hogy Te írtál utoljára, azt hittem már Oxiról hoztál híreket Kép Nagyon kíváncsi vagyok, vajon Rékaviki mikor hajlandó előbújni Kép

Fic!
Kösz a kérdést, jól vagyok! Mostanában az éjszakák is nagyon jók, a derekam sem fáj annyira Kép Lehet, hogy én is a végére fogom a legfittebbül érezni magam, mint annak idején Ada?
Ja, a védőnő mesélte, hogy azon a hajnalon (szombatról vasárnapra virradóra), mikor többször keményedtem, jóslófájtam 9 anyuka szült meg a körzetből Kép Nálunk meg senkinek sem indította el...

Bogárka (37+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxival most beszéltem.vajudóból még csak most megy át az osztályra mert most lett hely.tele a szülőszoba,ő pedig csak rendszertelenül fájdogál továbbra is.Ki van a feje egy kicsit,már szülne!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Mostanáig aludtam, visszamentem babába, de nagyon jól esett.

Katus!
Az lesz az! Kép Nézd meg mindenképp, tök jó.

Jucus!
OK, tartsunk össze! Kép Rájöttem kben, hogy még csak megesett leány vagyok, meg már egy picit anyának is érzem magam, de igazán arrra várnom kell még pár napot. Remélem, nem túl sokat! Kép

Bogárka!
Szombatról vasárnapra volt az az éjjel? Örülök, hogy minden OK! Védőnéni nekem azt mondta a múlt szerdai NST-n, hogy van a szülés előtt egy fájósabb, rosszabb időszak (hét), aztán van egy kellemesebb, nyugisabb, ezek szerint ott tartunk most mi ... aztán pedig hajráhajráhajrá! Kép

De most OXI-nak szurkolok nagyon-nagyon!!!!!! RékaViki indulj be légyszilégyszilégyszi, fogadj szót anyukádnak!!!!

Jucus!
Kérdezd meg majd, hogy hányas a szobája Oxinak! Holnap megyek be NST-re reggel.
fic. (39+4)
ficánka

Sziasztok!

Jaj, én el is felejtettem gratulálni Beetrixnek a lánykéréshez! Jaj, de buta vagyok. Szóval gratula! Kép Kép

Meg Johannának van vagy lesz szülinapja? Neki is gratulálok! Kép

Esküszöm most már tényleg jegyzetelni fogok olvasás közben. Kép

Lindi

De jó neked, hogy ilyen szép utazásban volt részed! Kép Jó munkahelye lehet a férjednek. Kép És milyen munkatársakat keres?

Múltkor mondták a TV-ben, hogy az idén több kisbaba született eddig, mint tavaly ilyenkorra. Kép Hát nem is csoda, itt is annyit potyogtattunk, hogy csak na! Kép

Fic

Köszi a gratut. Kép Ma majdnem egész nap alszik Bendi.

Szerintetek az oltás miatt lehet?

Kriszta ne depizz! Kép Ákos nagyon szép baba. Kép

Tisztára izgulok, hogy Oxi vajon megszül-e ma. Kép Végül is éjfélig még bármi lehet. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz!
Olyan jó lenne, ha összejönne Oxinak még ma, legalább neki az 5/6/7! Kép Sztem lehet simán az oltás miatt a több alvás, regenerálódik a kis teste. Sokkal jobb, mintha nyafogna és nyüglődne, ügyes babóca Bendi nagyon!!! Kép
Johannának asszem holnap lesz a szülije. De biztos így is örülni fog a gratulának! Ami biztos, az hogy mennyi ... tudod, ugye?
fic.
ficánka

Kicsit olyan ez az 5/6/7, mint Adának, Manókának és Krisztának kb. egy hónapja az 5/5/5 Kép Aztán egyiküknek se jött össze, helyettük Pipocsnak, aki nem is számított még rá Kép

Ruz!
Petra is mindig nagyon bealudt az oltások után. Akkor volt pár nyugis órám Kép

Bogárka (37+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szijasztok,

Köszönöm a gratulációt, holnap lesz a nagy nap, mármint a harmadik X. Jajajajajaj, de vén anyuka leszek.... :-)) Holnap még kispapival el szeretnénk menni vacsizni, úgyhogy reméljük még Sárababa kibírja néhány napig. Bár ez a kis szellő és rossz idő nagyon kikészít. Én olyan vagyok, mint akit fejbe vágtak....

Lindi: Bimbó, áhá az jó közel van hozzánk, mármint a régi lakhelyemhez. Jó környék, imádtam. Csak nem FLP? mert egy ismerősöm említette, hogy Õk is Dániában gyűltek össze...
Én jól bírtam a klímát és fantasztikusan jó volt, amit irtál az árakról hát az igaz. k...a drága hely, de apu akkor ott keresett és ha szűkösen is de megéltünk. Szuper volt és hoztam egy különleges nyelvtudást, amit nem lehet megfizetni.

Fic: örülök, hogy voltatok tornázni, én nem nagyon bírtam volna, egy miatt szerettem volna menni a légzés, de mindegy, most már légzéstechnikát nem fogom elsajátítani. Délután sem mentem, inkább aludtam helyette. Hasznosabbnak tűnt.

Ildi, Fic: én nagyon beteg voltam úgy 7 éve, súlyos fémallergiát kaptam, és nagoyn legyengült a szervezetem és hát sajna nem igazán tud helyreállni, már ez a gyerek is kész csoda.... Candida volt rajtam elhatalmasodva de iszonyatos mértékben. Régóta diétázom, de valahogy még mindig nem kóser az ügy. Főleg most a terhesség, ami egyébként is hajlamosít a gombára van rám rossz hatással, de majd a szülés után adunk a gombuciknak újra egy löketet.

Johanna, aki még ma 29 éves

Kép
Kép
johanna1975

OXINAK sok eröt és ne csüggedj érzést! Most már nincs sok hátra!! Drukk! Jucus, ha beszélsz vele, vígasztald a nevemben is!!! Köszi!

Mkatus!
Az elsö 3 hónapban nem nagyon vittük sehova, de tél is volt meg influ vírus mindenhol. Áprilistól mozgolódunk, de a május volt az igazi föpróba, mikor apa állást kapott. Most Balcsira mentünk, sima dzsuva vonattal, nem IC, és 160 km-t. Nagyon jól bírta, pedig egy órát a tömegben álltunk, mire jutott ülöhely. (Persze ö végig feküdt-aludt...) Egyébként 3 órás út volt. És ciciböl kapott enni, nem üvegböl. De ha nagyon éhes egy gyerek, eszik lábasból is hidd el! Eszter se akart soha, de hazafelé oly melege volt, hogy ivott, méghozzá vizet a cumisüvegböl!! És nem lett semmilyen zavara. Kép

Ildi!
Vásárlás: apa beugrik tescoba, mert majdnem útba esik, vagy babakocsival megoldjuk a kisebb shoppingot (kenyér, stb), csak ehhez ki kell tapasztalni, melyik közértbe férsz be vele. Én pl Diósdra járok egy sarki kisbótba, mert a CBA-ban olyan okos beléptetö van, hogy nem fér be semmi, és szinte senki. És a választékuk nulla, és bunkók a kiszolgálók, szóval irány a drágább kisbolt. De egy vajért vagy kenyérért böven be tudunk menni oda is, a nagybevásárlás meg marad hétvégére. Hátizsák jó ötlet, de én megkockáztatnám, hogy a kiságyban elvan 2-3 percig egyedül, amíg te lerohansz a cuccokért. A budin is eltölthetsz ennyit úgy, hogy nem tudsz felugrani...szóval ne legyen semmi veszélyes az ágyban, ne bírjon kimászni, stb, és akkor nem lehet baj.
neet
neet

Johanna!
Én is aludtam délután 3 órát, tök jól esett. Én is leginkább a légzés átvétele miatt mentem el. Figyelj! Megpróbálom leírni, próbáld meg így gyakorolni egyedül. Helyezkedj kényelembe, vegyél egy nagy tisztító levegőt, jó mélyen fújd ki mindet. Aztán orron át hasba 4 számolásra be folyamatosan, majd lassan szájon át 5 fújásra ki mindet. Közben lazíts, csukd be a szemed, figyelj befelé. Ez a vajúdás alatt alkalmazandó lazító légzés, aminek a lényege az, hogy mindig tovább tartson a kilégzés, mint a belégzés. Aztán megpróbálom leírni a kitolásost is, csak most el kell mennem! Próbáld, oksi?
fic.
ficánka

jaj,

most olvasom a leánykérést,gratulaKép Kép Képnálunk is volt...csak már jó régen,nem is emlékszem ráKép

Kriszta,
ahogy elsőre megláttam Ákost,minta az é fiamat láttam volna.kiköpött bálint így aludva,de a fejformája az teljesen bálintKép Kép Kép
ne depizzél,Én aztán tényleg tudom milyen rossz amikor 2-3 hét sem telt el,még nem is tudod úgy igazán élvezni a szopizást és már nem tudszKép
ugye nálam így volt,csak én egy hétig adtam pótlást és addigra teljesen elapadt a tejem,pedig mindent megtettem ami tőlem tellt,én úgy érzem!
és bálint gyönyörű,értelmes baba,szépen fejlődik meg minden,tehát..... az a feeling hiányzik nagyon,de tényleg úgy van hogy idővel jobb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!és neked csak pótolni kell,azért még szopiztatsz ez pozitív!!!!!
és mondok még pozitívatKép :egy etetést apa is tud így vállani és te tudsz egyhuzamban aludni legalább 4 órátKép aranyat érKép
és még van sok,csak nem mondom mert mókuscsapat vár már rám Kép
szóval NO depi,az a fontos hogy már hízik és egészséges és jókedvű!
és írjál mailt ha bedepizel,megvígasztallak ha éppen nem leszek magam is azKép

cupp,
gigi
Vendég

Pocakosok!
Itt a hidegfront! Hogy vagytok? Nekem az előbb volt egy akkora keményedésem, hogy egy nagy kocka lett a hasam Kép Kicsit húzódott is alul... Remélem nem lesz durva éjszakánk!

Amíg nem jön Fic leírom a kitolásit is: tisztító levegő, majd nagylevegő a mellkasba, amit a fej felemelésekor átirányítasz a hasba -egy diszkrét "rányögéssel" megakadályozható, hogy a fejedbe nyomd az egészet. Ott tartod 10-15 mp-ig és közben nyomsz (gyakorláskor nem), majd levegőcsere: szájon át erőteljes kifújás, és ugyanott hirtelen vissza. Remélem érthető volt! Kép

Bogárka (37+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hát ilyet! Hol vagytok?
Remélem mindenki szül, mert csak ezt az indokot fogadom el! Kép

Neet, Jucus!

Nektek is köszi! Akkor jövőhéten kipróbálom a vásárlási variációkat, aztán majd beszámolok melyik jött be!

Johanna!

Küldtem mélt!

Olyan nosztalgikus hangulatom van! Eszembe jutott, hogy nemrég (4-5 hónapja) még milyen pici kis ruhák voltak jók Timire!Kép
Egyébként ez a hirtelen hőmérséklet esés mindenkit megzavar! Én is csak kóválygok egész nap!

Ildi
ildi76

Sziasztok!
Régen jártam már erre!
Remélem jól vagytok!
Off: valaki át tudná küldeni a mosószóda gyártási címét?
Sajna itt miskócon nem árulnak sehol! Ami még nagyobb gáz, hogy nem akarnak rendleni!

Előre is köszi!
mazsolamuzsika@freemail.hu

Mindenkinek jó babázást!
k
kriszta13

Sziasztok

Köszönöm a drukkokat! Úgy néz ki Vikiréka mégsem akar ma ki bújni, holnap reggel dokim bejön és csinálunk egy oxitocin tesztet. Meglátjuk mi lessz kicsit félek.

Fic: ha tudod kerd el Manótol a telefonszámom.

Oxigen (lejegyezte Oxiapa)

KépKép
oxigen
Györköny

Szasztok!

Zsanci!

Melyik homeo dokinéninél voltál?Csak nem ott a gyógyszertár mögött és valami szörnyű vezetékneve van?Az olyan aranyos!

Menüett jó kaját hoz?Én is szeretnék de még nem jutottam odáig.És megmondhatom,hogy mikor hozzák ki?

Ficánka!

Oxi szobaszámát megkérdeztem,most várom a választ,de a régi,ha azt tudtad ,hogy melyik.

Neet!

MIt Te mondasz?Egyedül hagyni gyereket?JUJ!

VOTIV!HOL VAGY?

Jucus
20170114224602

Hello Lányok!

BKriszta: gondolj mindig arra, hogy Ákosnak Te vagy az egyetlen és pótolhatatlan anyukája, akár cicit kap, akár tápszeres kiegészítést....a lényeg, hogy szeretőcsaládban nőjön fel és az meg megvan, nemde?

Beet: GRATULÁLOK!

Oxi: drága szivem, hát szüjjélmá' Te szegény, tudom nem rajtad múlik, szóval megy aDRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK, a megadrukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Neet: Blcsi rulez, Te lenni király Esztivel elmenni pancsi

Zsévi, alias Ignatia mama: örülök, hogy mostmár Kép vagy

Jajj, annyi mindenkinek kellene írnom és ébredezik a dedem.....
Vettünk olyan vödröt és imádta ám!
Na, megyek; csóka Lányok!
Mindenórásoknak drukk.
ada007

Jucus!
Igen, a furi nevű, és tényleg szupi ari volt!!! Kép Kép
A menüett sztem jó kaját hoz, eddig 1-2-vel nem voltam megelégedve, de már több, mint 1 hónapja küldik a kaját. A levesek nagyon finik szoktak lenni...de mindenkinek más a finom, vki a foodexpresszre esküszik.
Igen, akkor hozzák ki,amikor szeretnéd, be kell irni a megjegyzés rovatba, hogy mikor vagy otthon. Reggel 8 és 3/4 1 között jönnek asszem.
Ada!
Csak nem fürdős vödröt???
Oxi!
Hajrá-hajrá!!!!
Manó!
Nem baj, babás-mamás könyvecske már van, viszont a remediásat nem kaptam. ha azt tudsz szerezni, az tök jó volna. De csak ápolgasd kispapit, gyógyuljon meg, mire nagyfiú megérkezik!!!!
Votiv!
Wo bist du?
Moose?? Hát te?
Gigi igazoltan hiányzik.
Zsebi?

na, mééék, altatni...
Zs. aki boldog....Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ficánka!

KÜld el az emilcímedet és küldök neked egy megfejtést a holnapinappal kapcsolatban!Az én emilem a profilombanKép

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?