A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Nem tüntem el, minden nap olvaslak titeket. Már kezdek jobban lenni, egyre kevesebbszer gondolok a vetélésemre. Már 34 napja nem jött meg, a mütét óta, nem tudom, hogy ez normális -e. Talán akkor fogok megnyugodni,ha majd végre megjön és rendbe jön a ciklusom. Még augusztusig várni kell a következő inszemig, de most igy nyáron sokkal jobban telnek a napok. Sokat dolgozom, tanulok...stb.

Saci, Fjm,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az inszem....de majd a következő sikerülni fog..

fruzsina32

Tündi
Erős jellem vagy, én már biztosan teszteltem volna a helyedben!!! Továbbra is szorítok érted!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Tündi Kép
Semmi baj, a mensit is szívesen átveszem Kép Alig várom már, hogy megjöjjön és kezdhessük a stimut.

Fruzsina Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Nem tudom mennyire normális, hogy 34 napja nem jön meg, de szerintem ilyenkor meg van kavarodva az ember hormonháztatrása, úgyhogy elég sok csúszás belefér.
Nekem a sikertelen lombik után 44 napra jött meg, és én erre gondoltam. A dokim nem izgatta magát miatta, azt mondta előfordul.

Wish

wish

Hajnesz Kép nagyon drukkolok a harmadikhoz! Nagyon-nagyon!!! Biztos nehéz két helyre írni, nemhogy háromba, de azért adj jelet magadról, ha erre jársz Kép MEGADRUKK neked!!! Kép Szorítok!

Tündi Kép nagyon bíztatóak a jeleid Kép, én tesztelnék a helyedben. Kép Holnap Medárd napja. Szép nap ahhoz, hogy megtudd, kismama vagy Kép

Saci Kép sajnálom Kép Menni kell előre Kép Kép

Fruzsi Kép a 34 nap nem rossz, 4-6 hetet szoktak mondani. Barbinak és a 40. nap körül jött meg, ha jól tudom. Remélem olvas minket és segít. Tudom, még mindig bután hangzik, de könnyebb lesz. Olvasd el a tegnapi hozzászólásaim. Neked is sikerülni fog!

Puszi
Szép napot!
Vendég

Noémi
Irtó erős a kísértés..... Kép Még a végén meggondolom magam és szerda lesz abból a péntekből Kép

Wish
Küldök neked menzihozókat, jó? Kép +++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++ meg a menzimet is, jó? Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Egyébként azt álmodtam, hogy megjött és mentem a dokihoz Kép Aztán felébredtem és konstatáltam hogy mégsem, de amikor visszaludtam, akkor meg megint ugyanezt álmodtam... Kép

Apa volt tegnap az andrológusnál kontrollon. Nem változtak az eredményei Kép

wish

Milyen furcsa az élet, még annak is tudunk örülni, hogy megjön Kép Kép

Tündi Kép remélem az összeset átküldted Wish-nek Kép
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Rettenetesen csodállak, hogy ezt így bírod! Én nem tudnék várni. Nagyon drukkolok! Ahogy így olvasgattam a Neked írt leveleket, lassan már jobban izgulunk mint Te. Úgyhogy gyorsan kérünk egy pozitív választ!
Hajnesz!
Köszi az infókat, sokat segítettél. Ha lehet egy kényes kérdésem még, ezért kb. mennyit illik fizetni a dokinak? Tudtok erről valamit? Én ezt a részét annyira utálom. Honnan lehet azt tudni, hogy nem adsz e kevesebbet,vagy sokkal többet? Szóval ha segítenétek ebben, azt nagyon megköszönném.
És köszönöm a tegnapi lelki támogatásotokat. Ma már összeszedtem magam egy kicsit és várom a pénteket, hogy tudjam mikor és hogyan lesz ez az egész beavatkozás.Ha túl vagyunk rajta, megint egy fokkal közelebb leszünk a célhoz. Legalább is remélem.
Megy a drukk mindenkinek!
fjm

Hajnesz!

Bocs, de csak azt felejtettem el kérdezni, amire tulajdonképpen kiváncsi voltam. Szóval, hogyha találnak valamit, akkor egyből meg is csinálják ezt az átfújást, vagy az egy következő alkalom?
Vagy ha nem találnak semmit, akkor utána csinálnak inszemet, vagy megint természetesen próbálkozhatunk?
Köszönöm, ha erröl bármit tudtok nekem írni! Holnap jövök!
Puszi Mindenkinek!
fjm

Fjm

Javítsatok ki lányok, ha nem tudom jól, de szerintem az p.vez.átfújás az maga a HSG vizsgálat. Nekem például mint később kiderült, mindkét p.vez-em el volt záródva, a vizsgálat során az egyik szabaddá vált (ahogy a kontraszt anyag átszakította az akadályt) a másik viszon továbbra is el van záródva. Ezért is félnek szerintem a HSG vizsgálattól, mert azoknak fáj, akiknek átszakad. Azért ne ijedj meg, ki lehet azt is bírni. Nekem csak a következő ciklusban csináltak inszemet, mivel a 10. napon volt a HSG., egyébként szerintem ha akartok, utána természetes módon is próbálkozhattok. Ez rajtatok múlik.
A hálapénzről nem tudok írni, mivel nekem a BMC-ben nem kell fizetnem ezért a vizsgálatért, és csak a kezelő dokinak szokás pénzt adni. A barátnőmnek a Margit Kórházban csinálták, szintén TB-s hely, és ott el sem fogadta az orvos a pénzt!

Lányok

Valaki írt az álmokról!
Képzeljétek azt álmodtam az éjjel, hogy van egy kis újszülött babám, és a férjem olyan ügyesen gondozta, hogy csak na! Sajnos 7-kor csörgött az óra, és döbbentem..... Bazi szar volt felébredni.
(Különben gyerekről még soha nem álmodtam!)

Tündi

Tesztejjé! Követeljük!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Fjm Kép ha a HSG szerint nem vagy átjárható, elképzelhető, hogy laparoszkópiával megpróbálják a vezetőket átjárhatóvá tenni (ez egy műtéti jellegű beavatkozás, a hasznos linkek alatt találsz infot róla), - sajnos ebben nincs tapasztalatom - de nagyon valószínű, hogy rögtön lombikra mehetsz, nem csinálnak több inszemet. Azért remélem nem így van. Sokkal okosabbak leszünk a HSG után. Minden más vizsgálat kipipálva?
http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=129&Itemid=5 4

Átjárhatatlan petevezetőkkel szinte kizárt a természetes fogantatás Kép. De nincs lehetetlen, csodának hívják Kép, vannak azért ilyenek is Kép

Szorítunk, fel a fejjel, lesz itt még babaeső! Kép
Vendég

Ja, Fjm Kép nehogy aggyá Kép pénzt a HSG-re!!! Hacsak nem a magán nőgyógyászod csinálja és hivatalból kéri érte. De nem szokás!
Vendég

Szilva Kép jó jel Kép
Vendég

Lányok
Holnap reggel megcsinálom a tesztet, de csakis akkor ha a hőm fent marad, és nem esik semmit, 36,9 alatt nem tesztelek (már 3.napja annyi, előtte 37-ek voltak).
Drukoltok nekem ugye még egy picit? Iszonyú ideges vagyok, gyomoridegem van.

Szilva
Na ennyit az erős jellemről KépKépKép Remélem azért nem okoztam csalódást neked! Kép
Én mostanában sokat álmodtam babával, nagyon jó volt Kép Előtte hónapokig nem, azelőtt meg megint sokat Kép Érdekes dolog ez, de amig a valóságban nem, addig legalább álmunkban átéljük Kép

Fjm
Ez csak a látszat ám hogy szinte nem is izgulok Kép
Le se tudnám írni hoyg mik forognak a fejemben! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép fenn lesz a hőd! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Wish Kép én vagyok a nap meglepetése Kép
Kijavítanál a táblicskuban? 1 cn Kép Köszönöm Kép
Úgy látszik még nem rendszeres és mégsem 28 nap ?! Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Tündi

Dehogy okozol csalódást, én sem bírnám tovább!
Tornázd csak fel a hődet, és holnap várunk a jóhírrel!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Fruzsi Kép koszi, de nekem nem volt inszemem, mar tobb mint egy fele eve...
Remelem hamar rendbejossz es uj erovel pocakosodhatsz !! Kép

Wish Kép akkor vegre ertem ! tok hulye vagyok, de nem esett le, hogy neked az kell, hogy megjojjon. Akkor drukkolok ezerrel +++++

Noemi Kép koszi, de mar meg sem lepodok, hogy megjon,,lehet , hogy ez sem jo..? Kép
Sajnalom, hogy Te is lekerultel az also sorba a tablan. De megyunk folfele !!

Szilva Kép ez az alom jo jel !! ++++

Tundi Kép jeeeee, akkor holnap teszt ! ennek ossze kell jonnie ! Kép
saci

Tündi!
Remélem,nagyon fogsz örülni,mikor a tesztet megcsináltad!!!
Úgy volt,hogy holnap én is tesztelek egyet,de ma reggelre lement a hőm 36.8-ra. Pedig kilenc napig fönt volt. Bár az is biztos,hogy nem igazán aludtam ki magam!Nem volt meg a 8óra alvás.

Kriszti!
Írtam mailt!

Csak kíváncsiságból kérdem,de mikor kell visszamenni a dokihoz,hány hónap sikertelen próbálkozás után? Nekem csak azt mondta,hogy ha nem jön meg,rá két hét. De szóba sem jött,hogy ha mindig megjön,mikor!
pussz
zita
ebba

Sziasztok!
Leesett a hőm 36.8-ra és ma van az 1. ciklusnapom. Akkor már csak 3-at kell aludni, hogy újra nekiláthassunk.
Zita
Szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egy nagyon jó kérdés egyébként, hogy mikor is kell visszamenni orvoshoz.

Kép
lara26

Tündi kitartás!
CSAK POZITÍVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Ebba!
Nekem? Nem kaptam semmit.

Lányok!
Észrevettem, ha valakinek drukkolok és kimondom, nem jön be. Így nem mondok semmit, és azt nagybetűkkel le is írom, hátha beteljesedik KépKépKép!

Tanárok, tanítók, óvónők és dajkák (mint énKép). Már csak pár nap, és itt a SZÜNET! Nekem 3!!!!!!!
Aztán 5 hét PIHI! Remélem végre eljutunk valameddig...

Puszi Kriszta

mohácska

8 óra alvás kell, hogy reális legyen a hőmérőzés??? Hűha, akkor ilyenbe bele sem kezdek.

Hajrá, Tündi!
potter_76

Mohacska Kép- nagyon vicces vagy !! tok jo !! akkor nekem ne kivanj semmi jot !

Potter Kép ugy latszik ma mindenki megnevettet. En is ugyanazet mondtam a homerozesre. mar ateltem mutetet, inszemet, petevezetekatjarhatosagot,,de ez a bena homerozes....nem megy Kép . 8 ora alvas, es UGYANABBAN az idoben ! meg ovodas koromban sem sikerult volna Kép

Ebba, Lara Kép udv. nalunk. Vagy csak en latlak titeket eloszor,,? ok,,sokaig nem irtam...
saci

Potter Kép, Saci Kép
Azért 8 óra alvás nálkül is mutat valamit a hőmérő. Én olyan 6,5-8 órákat alszom és 7-9 között kelek, de azt azér látni a hőgörbéből, hogy mikor van lenn és mikor fenn.

Saci Kép
Mikor mész vissza a dokihoz?

Wish

wish

Sziasztok

Úgy látszik ide kell jönnöm hozzátok, el kell mondjam nektek, mennyire szar dolog történik velem.Szóval ugye sikerült az első inszem, aztán kb. 4 hétre rá vérezgettem egy kicsit, már akkor is azt hittem,hogy elment a baba, aztán rá 4-5 napra, szóval tegnap elkezdett ömleni a vér. Ja igen a vérezgetés után megállapitotta a doki, hogy vérömleny keletkezett, de a baba megvan sőt fejlődik. Szerintem már nincs remény, mert rengeteg jött. Szerintetek ilyenkor mit kell tenni. Nemsokára felhivom a dokit, először gyüjtök hozzá egy kis bátorságot. Mindenkit üdvözlök.Berci
berci

Berci
Mindenképpen hívd fel a dokit. Nekem is volt vetélésem és tapasztalatbol azt tudom csak mondani hogy a vérzés ilyen korai stádiumban nem jo jel. Ha vérzel az azt jelenti hogy a szervezeted loki ki a megtermékenyített sejtet meg a tobbi vele kapcs. dolgot- nekem kb 4-5 óra eros gorcsolés után jott ki pontosabban a huvelyembe ahonnan a doki kivette. Szoval ha valami darabos jonne akkor az már az. Tudom hogy szornyen hangzik amit írtam de sajnos ez így van.
mili

Kép
Kép

wish

Berci, fel a fejjel. Mikor én kórházban voltam, bejött egy kismama, 14 hetes volt. Vérzett, mint az eszeveszett, babának kutya baja nem volt. Aztán elmúlt a vérzés. Van ilyen, úgy látszik. Én is megijednék, ha ilyen történne,sőt. Minden esetre ne halogasd a dokit, most gyorsan menj be a kórházba. Lehet,hogy alkohol infúziót adnak, az segít.
kisegér

Lányok, nekem a 21. napom van, és a hőm rezignáltan ül a 36.5-ös szinten... Esélytelen lesz a ciklus...? És ha mégis lesz tüszőrepi, akkor számít vmit, hogy hanyadik napon volt? (valamiért a dokik nem szeretik, ha túl későn történik...)
kisegér

Tündi!
Merre vagy? Teszteltél már? Nagyon izgulok!

Mohácska!
Hurrá! Tényleg jön a jól megérdemelt nyári szünetünk. Mi még jövőhéten dolgozunk, aztán VAKÁCIÓ!

Berci!
Szerintem mindenképp hívd fel a dokit! Nem akarok benned hiú reményeket ébreszteni, de a sógornőm ugyanígy volt, és most van egy gyönyörű egy éves kisfia. Mikor annak idején elkezdett így vérezni, egyből bevittük a kórházba, kapott infúziót meg injekciókat, pár napig bennt fogták és nem lett semmi baj. Õ is ilyen korai stádiumban volt. Utána pár hétig még feküdnie kellett otthon és minden rendbe jött. Ne izgulj, mi drukkolunk Neked! Írj, ha tudsz valamit.
Szilva!
Az álom szerintem lehet jó jel, bár én kb. két éve álmodom rendszeresen azt , hogy anyuka vagyok. Szerintem már annyira ez körül forog az életünk, hogy természetes, hogy az álmainkban is megjelenik. De, ki tudja, ha Te eddig nem álmodtál még ilyet, bármi lehet. És amúgy hogy vagy? Érzel valamit?

Lányok!
Köszönöm az infókat a vizsgálatról, pénteken már okosabb leszek. Jó lenne ha jövőhéten megcsinálnák, mert nem nagyon szeretném húzni az időt.
fjm

Sziasztok!

Bocsi hoyg csak most jövök!
Talán olvastátok többen a másik topikban, hogy tesztelnem nem kellett, mert reggel megjött a menzim Kép Ennek hatására a párom szegény nagyo nszomorú lett, és megbeszéltük, hogy augusztusban megyünk dokihoz. Márciusban még tiltakozott, de most simán belement, és ennek nagyon örülök! Fontos lépés lesz az életünkben! Már nagyon várom!
Köszönöm szépen a drukkokat, továbbadom őket!

Wish
Légyszi javíts a táblában, ma 1. cn. Köszi!

Tündi
Vendég

Tündi Kép olyan kár! Kép Pedig nagyon bíztató volt!

Berci Kép nekem is elment a babám 2 hónapra. A sok vér nem jelent jót. A kevés se. Azért úgy látszik vannak kirívó esetek, de AZONNAL!!! menj orvoshoz! Ne várj egy percet sem. Én este 11 körül kezdtem el vérezni, és reggel 9-re mentünk be a kórházba. Ott azt mondták, hogy miért nem mentünk be éjszaka kismama, ha vérzett? Nem szabad sokáig várni. Gondolom azért nem, mert ha időben kezelnek, kevesebb a kockázat. Feltéve, hogy nem a vetélés miatt vérzel. Szorítok! És sok erőt kívánok neked! Menj orvoshoz!

Puszi
Noémi
Vendég

Tündi Kép olyan kár! Kép Pedig nagyon bíztató volt!

Berci Kép nekem is elment a babám 2 hónapja. A sok vér nem jelent jót. A kevés se. Azért úgy látszik vannak kirívó esetek, de AZONNAL!!! menj orvoshoz! Ne várj egy percet sem. Én este 11 körül kezdtem el vérezni, és reggel 9-re mentünk be a kórházba. Ott azt mondták, hogy miért nem mentünk be éjszaka kismama, ha vérzett? Nem szabad sokáig várni. Gondolom azért nem, mert ha időben kezelnek, kevesebb a kockázat. Feltéve, hogy nem a vetélés miatt vérzel. Szorítok! És sok erőt kívánok neked! Menj orvoshoz!

Puszi
Noémi
Vendég

Na, kétszer küldte el, mert kijavítottam a hibát Kép
Vendég

Berci Kép
Remélem már beszéltél a dokiddal.Küldöm az energiákat neked és a kis babókának. Remélem hasonló pozitív történetet mesélünk majd rólad is, mint amiket a lányok most felhoztak Kép

Kisegér Kép
Le sem esett a hőd egyáltalán? Máskor szokott magasabb lenni?
Nekem a mai még csak 36,8 (hüvelyben), két nappal tüszőrepi után és nem nagyon szokta átlépni a 37-et, csak amikor progigyógyszert is szedtem.

A másik topikon van egy lány, akinek most mensikor csináltak UH-t és volt egy nagy tüszője. A dokik azért nem szeretik az ilyet szerintem, mert az átlagot tanulták meg ls arra vannak bevált módszerek. Aki nem átlag, az már gondot okoz, mert csak nagy vonalakban tudják mitől lehet az eltérés.
Nekem 28 naposak a ciklusaim és 16-18 nap között szokott lenni mégis a tüszőprepi a hőmérő és a PG53 szerint. Ez azt jelenti, hogy az a fázis, ami 14 nap kellene legyen nálam csak 10-12 nap. Sőt olyan is volt már, hogy csak 7 nap volt, de akkor valamiért korábban jött meg a mensim, nem 28 napra.
Esteleg feltehetnéd a görbédet, hátha ki tudunk okoskodni belőle valamit.

wish

Tündi
Kép Nagyon sajnálom, ez a természet idönként kegyetlen dolgokat müvel velünk.
De olvasom, hogy minden rosszban van valami jó is, történetesen, hogy a párod önszántából határozta el magát a kivizsgálásra! Hurra!

Berci
Nagyon remélem, hogy nem a legrosszabb történik veled!

Fjm

Köszi kérdésed, jól vagyok, sajnos semmi különleges dolgot nem érzek. Nem vagyok egyáltalán optimista a dologban. Sajnos az idö csak vánszorog. Egyre nö bennem a kétkedés és a feszültség.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Wish, köszi a választ. Nekem mindig felmegy 37.2-37.4-re a második fázisban. Nem mérek állandóan, csak időnként tesztelem le magam, hogy egyáltalán volt-e pé.
Most azért mértem, mert az égvilágon semmit nem érzek. Leállt a szervezetem, pihizik.

Amúgy nekem a 15.-17. napon szokott lenni a pé-m, mióta Adimetet szedek. És 33-35 napra jön meg. Tehát nekem pont, hogy hosszabb 14 napnál a második fázis. Nem tudom, ez normális-e.
kisegér

Szilva Kép nyugi! Ha ott a baba, már ott a baba. Ha nincs még ott, már nem is valószínű Kép. Persze ez nem biztos, hogy segít, de ne aggódj, mindjárt itt az eredményhirdetés, és akkor megtudjuk. Nagyon drukkolok!!!!
Vendég

Noémi
Persze igazad van nem tudom befolyásolni a dolgokat, csak hát kikapcsolni sem tudom (sajnos) az agyamat!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Tündi!
Jaj! Miért? Nagyon sajnálom, ez olyan igazságtalan!!!!!!!!!!!
Szilva!
Abszolút tudom, hogy mit érzel! Ez az "idővánszorgás" a legrosszabb. Az agyát meg hogy is tudná az ember kikapcsolni ilyenkor? Szerintem sehogy. Nagyon izgulok, mikor is kell menned vérvételre?
fjm

Szilva Kép nem is kell kikapcsolni. Kép Csak nyugtatgatni akartalak... sajnos az én agyam is már most szővi az babás álmaimat, pedig még nem is próbálkozhatunk. Így van ez. Kép
Tegnap a pszichológus azt mondta, annyit tudok tenni, hogy többet foglalkozom magammal. Amit mostanság ritkán teszek. Kényeztesd te is magad, és remélem a kispöttyöd is Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Lányok Kép
Mivel nem írt még ide megsúgom, hogy Petri ma pozitívat tesztelt. Azt hiszem 2. inszem.

Kép

Kép
pkagi

Petri Kép
Gratulálunk Kép

Szilva Kép
Nemsokára reméljük Te is megsúghatod Kép

Ági Kép
Hozzál még ilyen jó híreket, jó?

wish

Sziasztok Lányok!Kép
Már nagyon régen írtam ide, de mindíg figyelemmel követem ám az eseményeket. (Sajnos nagyon sok a munkám otthon meg nincs net)
Hát mint már Ági megírta tényleg pozitív lett a tesztem. A 3. inszem volt. De még nem merem elhinni, majd pénteken vagy hétfőn megyek el a dokihoz és akkor a vérből tutira kiderül.

WishKép
Köszi!

SzilvaKép
Mennek a drukkok!!!!

Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

tundi Kép sajnalom Kép ,de a rosszban a jo: hogy a parod koptelnek allt

Petri Képgratula. nekem 2 inszemem volt,,szoval lehet, hogy nekem is a 3. sikerulne??? !!

wish Kép 13. an megyek vissza - mar be vagyok sozva, bar a gorbem tok bena - szerintem
nekem mikor jon meg??

Berci Kép nagyon drukkolok, hogyy minden jol menjen - gond nelkul !! ++++++
saci

Saci Kép
Elküldöd a görbédet?
Közben eljutottam odáig, hogy elolvastam leveled, abban írtad a 13-át. Az mindját itt ven Kép Mi aznap megyünk vissza cérnabeültetésre. Majd válaszolok, talán este lesz rá időm.
Nekem elvileg jövő hétvégén jön meg.

Wish

wish

Wish Kép mi az a cérnabeültetés? Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de nem tudom.

Petri Kép nagy-nagy gratula! Szép pocakosodást!
Vendég

wish Kép akkor jo kis nap lesz a 13. a ! meg jo, hogy nem vagyok babonas.. Kép hahaha
hogy kuldjem el a gorbemet?vagy csak irjam le a napok eredmenyeit? jajajj, olyan bena vagyok Kép
saci

Saci Kép
Az jó, ha leírod a napok eredményét

Noémi Kép
Nem vagy figyelmetlen, azt hiszem nektek nem írtam még erről a cérnabeültetés dologról.
A cérnabeültetés azt jelenti, hogy beszúrnak akupuntúrás pontokba felszívodó sebészeti
cérnadarabokat, amik azalatt a 2-3 hét alatt amíg felszívódnak folyamatosan stimulálják a megfelelő helyeket. A segítségével talán termékenyebb leszek. A néni azt mondta idén már több gyerektelen párnak sikerült a baba spontán, vagy lombikkal. Itt írják le:
http://www.yamamoto.hu/index.php?menuid=mh_4_2&itemid=mh_4_2_4&contentid=mch_4_2 _4
Én egy lombikos lányról hallottam akinek így sikerült a beültetés és ezért mentem el. Két és fél hete voltunk elösször, most megyünk megint és ha belefér, akkor transzfer elött majd mégegyszer.
Ezt is érdemes elolvasni:
http://www.yamamoto.hu/index.php?menuid=mh_0&itemid=mh_10&contentid=mch_10

Wish

wish

Tündi!
Nagyon sajnálom,hogy megjött! :8
Nekem is! Ma reggelre leugrott a hőm, 10-kor már meg is jött Kép.
Na tényleg,mikor kell elmenni a dokihoz,ha nem jön össze??????
megyek pihizni,mert ma osztálykiránduláson voltunk a gyerekekkel,rettenetesen fáradt vagyok!Kép
pussz:zita
ebba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?