A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus!
Méltem Neked!

Bogárka!
Köszi, hogy leírtad a kitolásit, remélem, tudtunk Johannának segíteni! Én továbbra is álmos vagyok, néha feszülgetek, de semmi egyéb. Szerintem ez még semmi. Holnap megyek be a kh-ba, majd beszámolok!

Oxinak továbbra is megy a drukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!! Kép
fic. (39+4,8)
ficánka

Úgy látom, tényleg mindenkit elnyomott a hidegfront. Nálunk nem beindító a hatása, hanem elaltató. Vagy van valakinél valami változás, Pocakosok?
Én asszem bealszom, rendszeres, folyamatos ásításom van Kép
Jó éjszakát Mindenkinek!
fic.
ficánka

Zsanci: igen, fürdőset és eddig mindig ordítás volt a fürcsinél (Moosnak sok szeretettel), most meg nézelődött, teljesen elernyedt és akkor volt ordítás, amikor 15 perc elteltévl kivettük a Kis Hableányt.

Megarotyi után végre alszik...

Oxi??????????
ada007

Oxi!
Ne félj semmitöl, amíg mi drukkolunk neked!! A babád meg annyira jól van, hogy esze ágában sincs erre a hideg, szeles világra kibújni. Ha mégis meggondolja magát, majd kibúj. Kép (Könnyen beszélek most, de a 41.héten már én is türelmetlenkedtem...)

Jucus!
De csak 2 percre na... addig a tus alól se tudnál kiszaladni, vagy ha a kert másik végében vagy.. vagy menjek mókusozni? De már olyan nagy a tumultus. És tegnap egy sünibe botlottam hazafelé, hatalmas volt és aranyos!Kép

Kisün írta, hogy visz korcsolyát is? Mert olyan hideg van...

Zsanci!
Beszívtál? Örülök, hogy ilyen jó a kedved, de miért is? Kép
neet
neet

Még mindig alszotok?
Jó nektek!KépAkkor további szép álmokat!
neet
neet

Sziasztok,

Fic és Bogárka: de aranyosak vagytok.... köszi a légzés leírását, mingyááááá kinyomtatom és jól átnézem és gyakorlom őket, bár a hasban tartása nekem nem igazán megy. ott a tornán sem jött össze, pedig állítólag nagyon fontos. Jaj, jaj mi lesz velem??

Képzeljétek: tegnap engem is meggyűrűztek, kedvesem elvitt vacsizni szülinapom előestéjén, és a végén pedig előhúzta az adú ászt a szép kis gyűrűcskét... Nagyon tetszik és bóóóóóódogsággal tölt el.... És igy 30 éves korom elött teljesült, jól időzítettél kispapikám....:-))

Én itt vagyok, de olyan de olyan kómásan, hogy legjobb lenne hazamenni és aluszkálni és a fejem is fáj. Éjszaka mindig fájok,aztán napközben semmi, ki érti ezeket a babákat.

Oxi: ezerrrel mennek a drukkok, remélem hamarosan előbújik a bébicskéd...

Gigi: cd-ket még nem küldtem, mert az Ildinek irtakkal van valami baj.... nekem lájátsza, szegény Timcsi meg nem tudja élvezni, nem tudom, mi lehet a baj....

Ildi: arra gondoltam, hogy elvinném a cd-ket amiket irtam, hátha nálam játsza és akkor még jó lehet valamire... nem értem a problémát... de orvosoljuk, amint lehet.

Kép
Kép
johanna1975

Hi Neet
Alszik a hóhér...Kép Itt kisgyermekes anyukák és nagypocakosok laknak, max. kidöglöttek a randa időtől.
Épp azon filózok, hogy hogy a péróba viszem ki ma a Kőcöt.....gondolom sehogy, ugye?

Lányok! Szakértést kérek.

Hasfájás kezd normalizálódni, viszont észrevettük, hogy HannaBébi rendszerint cicin cuclizás után nyomja ki a megagigarottyokat és utána megkönnyebbül...namármost, én úgy okoskodék, hogy ugye a szopitól megindul a bélperisztaltika, ez tudvalévő, de kérdés, hogy a szopómozdulattól, vagy a nyeldekléstől...Mindez azért lényeges, mert ha a szopómozdulat segít rá, akkor óriási előrelépést érnénk el ha esetleg egy cumit engedélyeznénk neki (újabb kérdés: kinek cumizik a ded? milyen cumit dugjak ez esetben a szájába, itthon Avent szilikonos, meg Nuk latexes van...azt hallottam, hogy a szilikonos kemény, könnyebben cumizavaros lesz tőle, igaz ez?) az segíthetne e esetleg a rottyantásban....???????
Tudom, hosszú voltam, de kérlek Benneteket szakértsetek meg léci!!!!!

Johanna: Boldog szülinapot

Oxi: khmmm....tudod Te mit akarok mondani, az oxitocinteszttől én is beparáztam, de amint elmagyarázták nem tűnt olyan vészesnek...gondolunk Rád nagyon sokat!!!!

Bogárka, Fic, Manó és Törpi Nagypocakos: kitartás, már nem sok van hátra!!!!

No, megyek enni.
ada007

Johanna, talaltam egy ilyet, remelem atmegy.<!--attachment: L_gz_stechnika-231034.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*36.4*legzestechnika*L%e9gz%e9stechnika%2edoc --><center><pre>
Képlegzestechnika
Légzéstechnika.doc (36.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Asszem nem sikerult, de ha kuldesz egy e-mail cimet, akkor atkuldom. Abrak is vannak benne, szerintem tok jo.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mi is vagyunkKép

Ada, én úgy tudom, hogy egyik sem, nem a szopi és nem a nyelés, hanem maga a táplálék az ami miatt beindul a bélműködés. Ez később is így van amikor már mondjuk csak kanalas ételt fogyaszt a baba, akkor van bélműködés ha kell a hely a következő adagnak.

Cumi az első latex volt azóta pedig szilikonos. Nem vettem észre semmit a gyereken.
zsebi2004

Ada!
Eszter cumizik, leginkább csak elalváshoz, nem hiszem, hogy a rácuppanás váltaná ki a trogyit, én legalábbis nem vettem észre. Ettöl nem lesz cumi-cicizavaros, nyugi! Mi német Nuk szilikonost adunk neki, ebböl 2 van, de nem árt néha frissíteni, mielött nagyon elkopik, mert az új íz lehet, h nem fog kelleni neki, és sír a régiért. Bár holnap féléves lesz (mint VinceKép ) és még az elsö cumija is megvan+1 tartalék, ebböl is látszik, milyen jó minöségü, ill. hogy mennyit rágcsálja. Ez ilyen fogszabályzós vagy milyen cumi, csak egyféleképpen lehet bekapni. Kép
Remélem, elég bö voltam. Kép

És akkor utoljára: attól nem lesz cumizavaros egy egyébként normálisan szopó ded, hogy cicit, cumit, cumisüveget váltogatva kap. Én is sokhelyen olvasom, de ki találta ki ezt a (szerintem) hülyeséget??? Biztos egy francia modernista valaki, és azt ismételgeti mindenki több fórumon. Ha éhes, rá fog jönni, hogy kell szopni az adott terméket. Ha meg csak játszik, az úgyis kiderül. Nyugi és bízz benne!
neet
neet

Ada: köszi...

Dora: az emilcimem: johanna1975 kukac vipmail pont hu. köszi előre is. hátha sikerül elsajátítanom valamit...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Moflymaci csak engem idegesít? Olyan nyomulós ezzel a honlappal... de látszik, a többi fórumot milyen sürün látogatják, mi? Éljen a SztImre!Kép
neet
neet

Tettem egy kis pirosfejü képet a profilba... Kép
neet
neet

Neet!

CBA nekem sem jön be, ugyanezen okok miatt, pedig jó messze lakunk.Kép

Ada!

Én bevetettem a cumit, de csak azért, hogy ne liluljon a feje sírás közben, és vegyen végre-valahára levegőt.
Rityi-rotyiban nem segített a szopómozgás, viszont kicsit elterelte a figyelmét, és levegőhöz jutott ezáltal.
Gondolom vígasztalja is, mert amikor nincs brutál bendő fájás, akkor határozottan elutasítja a cumit, amikor viszont nagyon fáj neki, akkor úgy szopizza, hogy csak úgy cuppog.
Ja, és Aventünk van.

Gigi!

Megkaptad a válasz emilem?

Na megyek visszaolvasni, mert tegnap nem tudtam jönni.

Kép
Kép
pipocska

Köszi Dóri...

Kép
Kép
johanna1975

Helló!

Bendit bealtattam, kíváncsi vagyok meddig...

Ada

Szerintem, legalábbis tapasztalataim szerint (sajna elég sok tapasztalatom van, mert Bendi még mindig nehezen kakil), a cumitól is be tud indulni, attól függ. Leginkább persze az evés indítja el, de nekem votl egy időszak, amikor ha bedugtam a szájába a cumisüveget attól indult, pedig a benne lévő édesköményteát nagyrészt kiköpködte a ded. És egy másik fórumon írta egy csaj, hogy az ő babája cumizás közben rotyizik és mikor kiköpi a cumit, a csaj már tudja, hogy mehet tisztába tenni. Kép Bendi semmilyen játszócumit nem hajlandó elfogadni, nem tartja bent, úgyhogy én ezért cumisüveggel próbálkozok. Meg Bendinek nagyon bejön, ha beleteszem az autósülésbe, ott tud a legjobban rotyizni. Kép De hol ez jön be, hol az. Úgyhogy én ha már nagyon szenved, erőlködik szegény, akkor próbálkozok, autósülés, cumisüveg, cici, lábtorna, hasmasszír, végső esetben lázmérő (nekem nincs szélcsövem), de azt még csak összesen kétszer kellett bevetni.

Neet

Édi a csajod. Kép

ruz
ruzicsky

Lindi!

Lemaradtam, milyen, hogy milyen munkatársat keres a férjed?

Johanna!

Boldog szülit holnapra, ha esetleg nem tudnék jönni.

Kriszta!

Ákosod nagyon jóképű kislegény.

Kép
Kép
pipocska

Köszi Lányok!
Majd még elválik, hogy odaadom e neki a cumit vagy sem...habár azt hiszem a cucli azért az ujjszopcsinál mégis jobb, nem?
Na eldugultam.
ada007

Ti ma kimentek? Mi tegnap sétáltunk, de annyira fújt a szél, remélem, nem lesz beteg V1... Erről jut eszembe, hogy van V2, Fic? Ti is megérzitek a hidegfrontot?

Bogárka,
a kertetekről álmodtam, ott ültek a fűben az édes kis gyerkőcök (álmomban már mindenki tudott ülni Kép

Pipocs,
nem írtad meg, hogy kb hol laktok... Felfedeztem a kertünkben egy lyukat, és attól félek, hogy egy pók lakik ott, lehet, hogy átköltözött tőletek Kép ? De lehet, hogy vakond csinálta - remélem!

Blaye
blaye

Sziasztok!
Johanna!
Boldog Szülinapot!! ugye MA van????
Neet!
Esztinek holnap boldog félévet! A levi nevű férjem holnap ünnepel. De ő már 29 éves lesz...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Kicsit később fogok visszaolvasni, csak azt mindenképp meg akarom kérdezni, hogy amikor kisruhát nézeget az ember, akkor fontos, hogy mondjuk a nyakánál is legyen patent, vagy elég alul. Tegnap vettünk két hosszú ujju bodyt, patentos oldalt is, jónak tűnik, bár a nyaka mintha szűk lenne, bár csak patenttal záródik oldalt, így gondolom engedni fog. Meg ez volt a legkissebb méret.. Szal nem gond, ha nyakba zárt? Üvölteni fog, ha áthúzom a fején, nem? Vagy így is úgyis üvölt öltözéskor? Kép

A védőnőnek ma reggel nem akarta a szívhangját megmutatni. Csak rúgta le a kezét állandóan. Kép
De azért csak összejött nagy nehezen.

Ja, és még annyi, hogy szerintetek érdemes olyan kiságyat venni, ami később átalakítható gyerekággyá, vagy ha kinövi a "rácsos" ágyat, úgyis kell venni valami másik ágyat, mert a régi csak 6 éves korig használható?

24+6
mkatus

Johanna!

Várlak szeretettel! Mikor jönnél?

Ildi
ildi76

Halihahó....

Mindenkinek köszönöm a köszöntést, ez a harmadik X egy kicsit kikészít, de lesz ez még rosszabb is. Szerintetek kicsibabámat megkapom még ajándékba? vagyis 8 napon belül... úgy szeretném. szép ajándék lesz.
Párom mondta is, hogy Õ ezt már szeptemberben jól kigondolta, úgyhogy mit is akarok én még tulképp??? Édes pofa...:-))

Tényleg Pipocs: mi van pók fronton? Remélem a kicsik még mindig anyjukon lógnak.

Ildi: mennék én, de éppen a munkahelyemen vagyok és a cd-k otthon, úgyhogy még beszéljünk....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Johanna! Nagyon-nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
és Nagy-nagy GRATULA az eljegyzéshez is!
Ugy látom minden családba tudnak meglepetést okozni a kispapák:-))))
vagy így-vagy úgy...

Zsanci!
Köszönöm a felmentést tőled, de ígérem a héten megnézem a remédiás füzetet!
Olyan rossz, hogy csak megígértem és kiment a fejemből!
Írok ha valami fejlemény van!

Beet!
Neked is sok-sok Boldogságot!

Ada!
Te már annyira ügyes anyuka vagy, hogy csak olvasom amiket írsz, és irigykedem! Szerintem nekem fele ennyi ötletem nem lesz a törpéhez.

Bogárka!
Hiányoztál ám tornáról!
Kiváncsi lettem volna mekkora a pocid!
Én már nagyon-nagyon szeretnék szülni, ezért már ma reggel is próbáltunk beszélni Zsombi fejével, hogy legkésőbb a hétvégén bujon ki!
Hát nem tudom mit értünk el....

De ha rajtam múlik megyek OXI!!!!
Nagyon izgulok miattad!

Manó27
39+2 köszönömFicánkaaszámolást!
manó27

Sziasztok lányok!
Utálom ezekez a frontokat, mert Gréti nagyon megérzi. Egész nap tiszta kómás volt, már megijedtem, mert beraktam a bébihordozóba, és kb 1 órán keresztül egy hang nélkül csak nézett ki a fejéből. Ilyen még sose csinált, mindig nagy hanggal van. Ráadásul este vagy 10 percig úgy sírt, hogy semmit nem tudtam vle kezdeni. Viszont éjjel csak egyszer kelt 4-kor, aztán reggel 8-kor.Ennek eredményeként egy újabb csomó lett a cicimben, de reggel gyorsan elkezdtem kimasszírozni, 10 perc masszírka után azt vettem észre, hogy arról az oldalról csak úgy spriccel a tejci, úgyhogy elég volt csak nyomni a dudort és ki is jött minden.

Ada! Gréti is általában szopizás közben szokott kakilni, vagy amikor a bébihordozóban van.
2 hetes korától kap cumit is, bár most már egyre többször kiköpi és a kezét gyömöszöli be helyette, remélem le is szokik róla.
A mostani Kismamában olvastam, hogy jobb is az ujjszopi, mint a cumi, mert az ujjáról úgyis leszokik előbb-útóbb, mert ha mászik meg játszik szüksége van a kezére.
Cumit én is azért adtam neki, mert akkoriban állandóan a cicimen lett volna, ami amúgy is csupa seb volt, és a cumitől legalább megnyugodott. De altatáshoz sose használjuk.

Ildi, Jucus, Ruz, Pipocska! Írok mélt a melóról.

KépKép
KépKép
lindicita

Johanna!

Ha fáradt vagy tessék hazamenni pihenni! Igazán megértheti a főnököd így a szülés előtt két héttel!
Írtam mélt!

Jucus!
Valami hír Oxiról?

Ildi
ildi76

Johanna! Gratula az eljegyzéshez! Kár, hogy ilyen szép pillanat csak egyszer van az ember életében.
Képzeljétek, nekem júliusban kérte meg a férjem a kezem, pedig a gyűrűt már januárban megvette, amit azért tudok ennyire, mert akkor Kenyában voltunk és ott láttam egy gyönyörű elefántos gyűrűt, amit meg is mutattam neki, és errefel titokban meg is vette. csak azt nem tudom, miért várt vele 7 hónapot, hogy ide is adja????

Képzeljétek, Gréti itt van mellettem a bébihordozóban. A cumi kivette a szájából, azt tartja a jobb kezében, a bal hüvelykujja meg a szájában van, és bealudt. Annyira édes, hogy mindjárt megzabálom.

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!
Tényleg kell időpontot kérni a vahot utcai uh-hoz??? csak mert ha igen, az tök gáz, mert nem találok telszámot.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
Fényképezd le!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Már ide is hoztam a fényképezőt, de olyan optika van rajta, amivel csak messziről tudtam volna lefényképezni, ezért hátrébb raktam a bébihordozót, errefel megébredt, és saját maga betolta a szájába a cumit. Hát ez a mozzanat is ér annyit, mint a fénykép ért volna. Kép
Napról napra több mindent csinál. A kis lábait már majdnem a szájába veszi, most ez a kedvenc játéka.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
Megjöttem a H-ból, találkoztam Oxival. Jól néz ki, de már nagyon szeretne szülni. Anyukája is bent volt, hozott neki finomságokat. Amikor elbúcsúztunk, ment be NST-re, csinálnak egy oxitocin-tesztet, hogy a lepény ellátja-e megfelelően RékaVikit, vagy nem, mert ha nem, akkor indítják. Úgy éreztem rajta, hogy már így vagy úgy, de szülni akar, úgyhogy drukkoljunk neki nagyon!!!!!! Kép Este jelentkezik, azt mondta!
fic. (39+5)
ficánka

Johanna!
Gratulálok a lánykéréshez, tök jó és romantic!!!! Kép Gondolom, most nagyon boldog vagy! Tehát ma: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!! Lesz mulatság?

Neet!
Eszter nagyon aranyos a képen! Kép

Blaye!
Én megérzem a frontot, tegnap is durmoltam délután 3,5 órát, ma is ledőlök nemsokára, csak előbb itt dumcsizok Veletek kicsit. Kép
Voltam ugye ma NST-n, szép hullámok Vince2 részéről, nekem csak nagyon picik, amire dokibá azt mondta, semmi. Szerinte nem szülök mostanság, inkább jövő hét ilyenkor. Úgyhogy most lenyugodtam, majd csak kijön. Úgy látszik, rá nem hat a front, és nagyon jól érzi magát odabent. Kép

Pipocska!
Mi van a pókokkal?

Lindi!
Édes lehetett Gréti Kép, kár, hogy nem tudtad lefényképezni! A lábszopiról mindig Eszter jut eszembe, olyan ügyesen csinálta a talin!
fic.
ficánka

Johanna!
Tényleg tessék hazamenni pihenni, ha fáradt vagy! Nem is normális, hogy még mindig dolgozol, irgumburgum!
Én drukkolok persze, hogy jöjjön össze 8 napon belül a szülés, mert ezt szeretnéd, de gondolj arra, hogy abban az évben, amikor betöltöd a 30-at, valóra válnak a leánykori álmaid: növekszik az áhított babácska a pocidban - ami ugye már önmagában csoda -, a szerelmed eljegyez, és néhány héttel a szülinapodat követően megszületik a gyermeked! Kép Ez már szinte giccses! Úgyhogy ne haragudj a sorsodra, ha mégsem jön össze 8 napon belül, SáraFanni éppen akkor fog előbújni, amikor neki a legjobb! Kép
Mégegyszer: MENJ HAZA PIHENNI!!!!!!
ficánka

Lindi! Ügyes vagy! Kép Remélem, majd nekem is menni fog... Én is írtam neked mélt a munkával kapcsolatban, de még nem írtál vissza. Kép

Johanna! Te végig dolgozol? Atyám! Onnan is mész majd szülni, vagy azért adsz egy kis haladékot magadnak? Hogy tudsz így a babára készülni?

Ti hogy altatjátok a bébiket? Fürdés, evés, kiságyba tevés a menetrend? Vagy cicin alszik el?
mkatus

Mkatus!
Láttam a mélt, csak még nem volt időm válaszolni. Mindjárt jön egy víztisztító berendezést megmutató/beszerelő ember, és addig végezni akarok a konyhában a főzéssel.

Nekem Gréti este mindig cicin alszik el. Nappal meg ha észreveszem, hogy nyűglődik,mert álmos, az arcához rakok egy pelust, amit morzsolgat meg az arcához dörzsöli, és bealszik. Sokszor van a bébihordozóban, azon hintáztatom kicsit és már alszik is. De van olyan is, amikor én is pihenni akarok, hogy beülök a fotelba, azt hátraengedem majdnem vízszintesbe, az ölembe veszem, és rögtön elalszik.

KépKép
KépKép
lindicita

ZSanci!

Nem kell id&#337;pont a csíp&#337; UH-ra.

Lindi!

Nem kaptam emiltKép
Jucus
20170114224602

Johanna!

Most kapcsolok, hogy akkor ez eljegyzés volt? Gratulálok!Kép

Lindi!

Én nem kaptam mélt tőled!Kép Vagy még nem küldted el? Akkor bocsi!Kép
ildi76

hé Lindi!
Mér vár tőled mindenki emilt????
Én is akarok!!!! Irjjjjj!!!!
Jucus!
Danke!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Johanna!
Nagyon boldog szülinapot Neked! És üdv a klubban Kép. Nem olyan rossz, ne keseredj el! Kép Pláne ilyen gyönyörűséges "körítéssel" ahogy Fic is írta! Kép

Ada!
Én is próbálkoztam Petrával a cuminál, olyan 2hós korában, mikor volt egy bömbisebb korszaka, de nagy ívben kiköpte. Aztán 3 hósan megtalálta az ujját Kép Egyébként tényleg a Kismama is azt írta, hogy ez jobb (meg szerény véleményem szerint is), mert ha elkezd manipulálni, mászni, akkor kell a keze, és nem fogja szopni, a cumi viszont lóghat a szájából. Petra is már csak elalváshoz veszi be, vagy ha már nagyon álmos Kép

Blaye!
Hiányzik a kertünk? Kép Ígérem, ahogy összeszedtem magam Maszat születése után (Petrával ez kb 6-8 nap volt Kép ) jöhet a tali!

Manó!
Sajnáltam én is a tornát, jó lett volna látni Titeket még szülés előtt Kép De ha még mobilis vagy (úgy értem vezetsz, ilyesmi), akkor ugorj el felénk egyszer! Biztos Petra is örülne Neked Kép

Mkatus!
Ruhácska: mindenképpen legyen rajta patent, vagy borítékos legyen. Mi kaptunk olyan bodyt annak idején, amin semmi nem volt, nem is ment át Petra fején Kép. Igazából öltöztetés szempontjából a borítékos a legpraktikusabb, csak én azt vasalni utálom, meg ha rossz az anyag, akkor néha hülyén el is tud állni, szóval én inkább patentospárti vagyok Kép
Ágy: mi olyat vettünk Petrának, ami heverővé alakítható, erről 1 éves korában levettük a rácsot, meg lesüllyesztettük 10 centi magasra (kivettük alóla az ágyneműtartót) aztán ő 1,5 évesen kapott egy heverőt, de csak azért, mert már tudtuk, hogy jön a tesó, így a kiságyat most ő veszi birtokba. De ha ő is kinövi át fogjuk alakítani.
Altatás: nálunk így volt ahogy artad: fürdés, szopi, ágybatevés (ébren), alvás. Aztán 7 hónapos kora körül (szeparációs szorongás időszaka Kép ) már sírt, ha otthagytuk, így én mindig visszamentem megszoptatni, volt, hogy 3x is. És jól elrontottam, mert onnantól csak szopin aludt el, egész másfél éves koráig, mikoris a tesó miatt leszokott a ciciről.

Bogárka (37+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Bogárka!
Te nem ismersz véletlenül olyan pszichológust, aki homeopátiával foglalkozik???
mink is szorongtunk szeparálódva anno...Kép meg néha most is...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szoptato, büfiztetek, pelust cserélek, főzök rendet rakok, embernek enni adok, szerelőt várom, utána takarítok, aztán küldöm a mélt mindenkinek.
Könnyebb lenne, ha írnátok nekem, és nem kéne egyesével kikeresni a címeket:
ildi142@freemail.hu

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci!

Látom Te is nagyon unatkozol!
Vagy csak el akarod nyerni a haladó felhasználó címet?Kép
ildi76

Hahó lányok OXI írt még mindig semmi...
Szegény szerintetek vigyek be neki még egy koktélt???
manó27

Zsanci!
Háát... jó a kérdés! Ismerni biztos nem ismerek. Esetleg a www.pszichologia.hu-n lehetne utánanézni, hogy van-e ilyen valaki egyáltalán.

Manó!
Lehet, hogy kéne egy igazi ricinusolajos koktél. Kép Mert szerintem ebben kifejezetten ez a lényeg, állítólag nagy hasmenést tud csinálni. Ha az olivaolaj is csinálná, akkor egy azzal jól nyakonöntött saláta is meghajtana mindenkit, nem? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szegény Oxi! Kép Kép

Tudja valaki, hogy a cukorterhelésre mikor érdemes menni? Tényleg csak a 25-26.hét magasságában? Már úgy túlesnék rajta. Kép Meg rh negatív vagyok, és az Országos Vérellátóba is elküldtek. Volt ott már valaki? Milyen labort kell egyáltalán keresni? Ki se lehet olvasni... Kép Vagy valaki el tud ott igazítani? Kép

A ruhákkal kapcsolatban köszönöm az infot. Akkor az a legjobb, ha bele tudom dugni a gyereket, és nem húzkodok át rajta semmit. Kép
mkatus

Bogárka!

Köszönjük neked a meghívást, én már a hétvégi szülésre gyúrok!!
Most nekifogok állni kocsit takarítani az biztos nemfog neki tetszeni és meggondolja magát....
Vagy nem:-)

Igen igazad lehet az olivaolajos témában de Adának mégis bejött!
Vagy nem ettől indult be neki??

Mostmár gondolkodom, hogy veszek ricinust itthonra, de mit csinálok vele később ha megmarad???

Manó
manó27

Hahó nekem sem akar senki emilt írni és tőlem sem vár senki brühühüKép

Brúnó ma a ceceléggyel találkozott és alszik egész nap, vagy csak a tegnapi nem alvást pótolja?

És képzeljétek most már csak állva hajlandó közlekedni, eddig hol 4kézláb, hol állva közlekedett, ha sietni akart akkor az első leülés után 4kézláb folytatta de mostmár nem.
Olyan aranyos ahogy megjelenik kicsit még egyensúlyozva.

Zsanci CD biznisz? Csak a 2-es kell??? Esteleg más? Mikor talizunk? Voltál már a képekért? Elhozzam?

A gazdagréti homeos gyerekdokinőről beszéltek????

Gratula az ifjú menyasszonynak, én már lassan nem is emlékszem erreKép
zsebi2004

Manó!
Én úgy tudom, hogy Adának beindult, de nem volt hasmenése, akkor viszont nem a koktéltól ... de majd ő leírja.
Ruznak, mintha úgy lett volna, ahogy a nagykönyvben meg van írva, de ő tényleg ricinussal itta Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok Lányok!
Megint aludtam két órácskát, rám ilyen hatással van a hidegfront. Kép

Katus!
A cukorterhelést nekem is azidőtájt csinálták. Igazából akkor szokták, még se nem túl korai, se nem túl késői. Úgyhogy mostanság menj el rá. Bártfaiba szoktál menni laborra? És miért kell menned az Orsz. Vérellátóba? Csak azért kérdem, mert én is rh neg. vagyok, és nekem nem kellett oda menni. Beavatsz?
Fic. (39+5)
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?