A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NoémiKép FjmKép
Hú, ne haragudjatok, nem néztem be ide tegnap, mea culpa, bocsi, de úgy látszik, nekem tényleg komoly gond több helyre írni! Kép
Köszi szépen a drukkot, NoémiKép, begyűjtöttem! Persze még azt az ikres képet is megnézem néha, amit anno küldtél nekem itt a fórumon, hogy magamba szuggeráljam őket!Kép
FjmKép
Látom, a Lányoktól kaptál már választ. A lényeg az, hogy a HSG alatt kiderül, mennyire átjárhatók a petevezetők. Ha teljesen, akkor vagy irányítottal folytatjátok, vagy inszemmel, de ez dokifüggő, majd úgyis megbeszélitek. Meg ahogy SzilvaKép mondja, gondolom, ebbe Ti is beleszólhattok majd. Bocsi, de nálunk ez kimaradt, egyből jött a lombik.
"Anyagiakról" emilben beszélhetünk, a profilomban van cím.Kép
hajnesz

Petri

Én emlékszem rád! Nagyon örülök Kép , sok sikert a továbbiakban is.

Fjm

Vérvételre csak a következö héten kéne mennem, de nekem mindig pontosan jön meg, úgyhogy szombaton nem kéne megjönnie. Csak hétfön tudok jönni a hírekkel.

Szebb napot kívánok nektek, mint amilyen idö van!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Kép kedves Wish:

itt volnek:

maj 10 36
11 36,5
12 36,3
13 36,4
14 36,3
15 36,5
16 36
17 36,3
18 36,3
19 36,4
20 36,5
21 36
22 36,4
23 36,2
24 36,3
25 36,4
26 36,4
27 36,4
28 36,7
29 36,7
30 36,9
31 36
jun 1 36,5
2 36,8
3 36,7
4 36,7
5 36,4
6 Megjott

haaaaaaaat, ez van.....

Kép Kép

micsoda ido !Szilvanak igaza van. Bar az eso is kell. Neha.

puszi :Saci
saci

Wish Kép ez izgalmasan hanzgik. Nagyon szorítok!

Hajnesz Kép drukkolok!!! KépKépKépKépKép megkeresem és elküldöm neked mégegyszer, jó?

Szilva Kép izgulok ám én is érted! Kismamaként az esős idő is gyönyörű, remélem neked is gyönyörű lesz Kép

Sac Kép őszinte elismerés a hőmérőzésért. Meg mindenkinek aki méri. Én nem bírom rávenni magam Kép
Vendég

Noémi

Kép Olyan aranyos vagy! Ne félj, visszaadom a drukkokat!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép
Nem olyan rossz ez a görbe. A 22. napon nem tudom miért esett le (keveset aludtál). Szerintem a 14 napon lehett a peteérésed. Utánna szépen felment a hőd. Vagy ha az nem alvós éjszaka volt, akkor a 12. De szerintem inkább a 14.
Kép

wish

Szilva Kép
Reméljük ebben az esőben senkinek nincs kedve elúőbújni és a mensi és baba is maradnak a pocidban úgy kilenc hónapig.
Hétvégén extra drukkokat küldök. Jó?

Wish

wish

Wish Kép

Köszi szépen, nem akarok hétfön a táblád alján kikötni!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva!
Én is drukkolok neked nagyon! Szombat már nicns messze! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép

Neked is nagyon köszi a drukkokat!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Gyorsan végig olvastalak Benneteket! Sajnos nincs sok időm, tiszta évvégi őrültek háza van nálunk.
Szilva!
Nagyon szorítok Neked hétvégén, remélem jó hírekkel jössz majd.

Én holnap megyek a dokihoz, aztán majd kiderül a sorsom. Jövőhéten jelentkezem a hírekkel. Addig is jó hétvégét Mindenkinek!
Puszi
fjm

Sziasztok Lányok!

Ma vagyok először a a babanet-en. A férjemmel babát szeretnénk. A kaáli-ba járunk. Túl vagyunk az előzetes vizsgálatokon. Mostanában 5 napon belül lesz az első inszemünk. 4 petém is van. Most 14, 12 mm-esek. Tudja valaki mire készülhetek nem orvosi szempontból?
Olvasgattam a topikot, mi az ICSI? Elég tájékozatlan vagyok ebben a témában, úgyanis 5 évig nem is probálkohattunk, pajzsmirigy és agyalapimirigy elváltozás okán. Nem fájdítottam a szívem.

Zsizel
zsizel

Szia ZsizelKép
Nézz be a Kaális topikba (Szülészetek, kórházak), biztos szívesen segítenek majd a lányok!
ICSI az amikor a petesejtbe egy darad spermiumot juttatnak be egy vékony tűvel.
Drukk az inszemhez,4 tüsző nagyon jól hangzik!Kép
hajnesz

Szia Hajnesz!

Köszi a biztatást, remélem sikerül. A Kaál-is topikon kicsit lelassult az élet, ezért tértem be hozzátok. Itt tönn az info, és nagyobb a nyüzsi.

Zsizel
zsizel

Zsizel Kép nagyon hasonlít a történeted Ágiéhoz, neki a 2. inszem sikerült, kismama a téli topikban. Kép Remélem nem kell sokáig nálunk időznöd. A legjobb szerintem, ha átböngészed a www.lombikbaba.com oldalt. Nagyon hasznos, nem régen indították be, szerintem nincs fél éve sem. A 4 pete nagyon szép, igyál sok sok folyadékot (3 liter szénsavmentes ásványvizet) és egyél sok fehérjét. Ettől szépen megnőnek a petécskéid. a 17-20 mm már jó.

Kapsz hormont? Stimulálnak? Mivel?

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Elég rég nem írtam, de remélem emlékeztek rám.
Sajna az a helyzet, hogy otthon most nincs netem, csak a dolgozómba Kép, viszont itt meg időm nincs. Azért próbáltam olvasgatni titeket, továbbra is sok sikert mindenkinek.

Nálam a helyzet, tegnap teszteltem egy pozitívat.Kép

Kérlek Titeket még ne gratuláljatok, orvosnál még nem voltam.
Remélem nem baj hogy megosztottam veletek az örömömet.

Alina
Vendég

Szia Zsizel? mint Giselle ? haat akkor sok sikert az inszemhez ! remelem hamar jon a kis tronorokos Kép
A www.meddoseg.lap.hu - n mindent el tudsz olvasni.
De a www.lomikbaba.hu - n is

Wish Kép KOSZIKEEEEE, szoval enm olyan rossz? ahhoz kepest, hogy borozom (neh), bulizom (neha), es nem alszom (neha) , ill. mindig tok maskor kelek. a 13. 15. 16 ..napon stb akcioztunk a, a14. en pont nem Kép Mar ezt is irom - agyrem !

Noemi Képen megertelek,,de a doki kerte, hogy 1 honapig irjam a hot,,igy muszaj volt. De a legrosszabb, ahogy amikor reggel folkelsz es rohannal pisilni,,akkor meg 2 percet MOZDULATLANul varni kell. Ill. az ebresztoorahoz sem tudok felkelni. Utaltam - remelem tobbet nem kell mernem. egy tuti, mindnen nap akciozni kell, es akkor tok mindegy mikor hol a hod
saci

Alina Kép akkor nem gratualok...csak orulok, !! Teeeeeeee,,ezek a babonak........ - engem kikeszitenek Kép
Bar ha hinnek bennuk lehet, hogy mar terhes lennek? Kép HAHA
Mikor mesz dokihoz? hany napot kesett mar?
De mindegy, a csik az csik !
saci

<font color="aa00aa">AlinaKép
Még nem gratulálokKép De ez tök jó!!!
Puszika</font>
Vendég

Alina Kép

Én sem gratulálok a zebrádhoz!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Alina Kép
Persze, hogy emlékszünk rád Kép Akkor semmi g..., csak Kép.
Mikor mész dokihoz.

Saci Kép
Egy-két napig életképesek a spermiumok, szóval jókor voltak az akciók Kép

Olik Kép
Hogy vagy kismama?

Wish

wish

SAci, Olik. Szilva, WishKép

Köszönöm.
5 napja késett, mikor csináltam egy tesztet.

Saci
Nem vagyok babonás. De amíg nem voltam dokinál..

Olik Drága!!!
De jó hogy te is most itt vagy!! Írtam neked a múltkor, hogy mennyire örülök neked/nektek. De lehet hogy akkor épp nem neteztél.

Wish
A dokihoz kb 3 hét múlva megyek.

Szilva
Ari vagy
Vendég

Lányok!

Tényleg, ha megjönne hétvégén, akkor az Utro-t hagyjam abba?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Ha csak barnázol, vagy szivárog akkor tesztelj. ha negatív abbahagyhatod, ha + (ha halványan is) akkor használd tovább.

Wish

wish

Wish

OK.

Mi lehet Bercivel?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

<font color="aa00aa">Sziasztok LányokKép

Másfél héttel ezelőtt kezdtem el barnázni. Borzasztóan megijedtem és rohantam a dokihoz. Akkor csinálták meg az első UH-t. 7mm embriót látták és dobogott a kis szívecske A doki felírta az Utrogestan-t, c-vitamint, Elevitet is szedek. Azóta már kétszer is vérezgettem picit. Aztán leállt. Ma éjszaka is kimentem a WC-be és megint láttam. Reggel nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Nagyon aggódom. Viszont a dokihoz sem futhatok állandóan. Azt mondta, hogy a barnázgatás ne zavarjon. Pihenjek sokat. Ha mégis zavar, akkor mehetek újra hozzá.
Segítsetek, ha tudtok erről valamit.
Puszi
Olik
7+4</font>
Vendég

Szia Noémi!

Szombaton lesz a nagy nap már 20 mm-esek. A napi három kefir eléggé "br", de ez van. Köszi a tipet és a biztatást.

Saci!

A Gizella kicsit maibb használata. Én is remélem hogy hamar lesz bébink.

Alina!

Nincs gratuláció, csak örülök! Mikor mész dokihoz?
zsizel

Olik Kép a barátnőm végig vérezgetett a terhessége alatt. Sajnos. Annak köszönheti, hogy megmaradt a babája, hogy nagyon sokat feküdt. Felpolcolt lábbal. A 12. hét előtt volt egy vérzése kb a 8. héten, ekkor 2 (!) hétig feküdt, hogy csak pisilni ment ki. Nagyon nehéz volt, de megérte. Most 5 hónapos a kicsi. Nagyon vigyázz magadra. Az orvosnak is fekvést kell javasolnia, úgyhogy pihenj nagyon sokat. Reméljük minden rendben lesz! Szorítok!

Alina Kép nagyon-nagyon örülök neked! Mennyi idő telt el? Már túl is vagytok a 6 hónapon? Hogy megy az idő! Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Hányadik cn-on vagy? Szerintem ki kéne iratnod magad. Nagyon örülök. Tényleg, tiszta szívemből! Kép

Szilva Kép ne is gondolj ilyenre!!!

Zsizel Kép már 20 mm-esek? Tüszőrepesztőt kapsz? Mikor? Szerintem félő, hogy előbb megrepednek a tüszők, ezek már nagyok. Mikor néztek UH-on?
Vendég

Noémi

Sajna egyre többet gondolok rá, mert már érzem a menzi elöjeleit. Kép

Zsizel Kép

Üdv nálunk, de ne maradj sokái!
Tudod ki vagyok?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Alina Kép visszaolvastalak. A 3 hónap után elsőre sikerült, ez nagyon jó. Szorítok! Remélem kisfiú Kép

Szilva Kép ha nem látod, csak érzed, az jó Kép
Vendég

Noémi

Bár ne látnám vagy 9 hónapig!

Kép
Kép
szilva069

ALINA!!!!KépKépKépKép

Még nem gratulálok, csak...KépKépHURRÁ!!KépKépHURRÁ!!KépKépKép
Mikor mész dokihoz? Írj, hogy mi a helyzet!!

Zitus
11+6Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Lenne 1-2-3 kérdésem. Az átjárhatósági vizsgálatra hogyan lehet eljutni ( beutalóval, időpont kéréssel, vagy csak oda kell menni és sorban állni)? Mindezt hányadik ciklusnapon kell megtenni? Egy ilyen vizsgálat általában mennyibe kerül?

Zita! Látom neked sem volt szerencsés ez a hónap sem. Nekem elég sokáig fent volt a hőm és mégis lepottyant a végén. Én most azon törpölök, hogy elmegyek egy átjárhatóságira. Szerintem nem kell azért 1-2 évet végig szenvedni (hátha nem jön meg). Akkor legalább már tudnánk azt, h nyitottak vagyunk-e vagy nem. ?

Kép
lara26

Olik
Én is a pihenést javaslom. Az én kolleganőm is vérezgetett az elején...kapott vmi gyógyit...aztán egy idő után elmúlt neki...és már a 30. hetet tapossa. Kép
Nekem ma a 26. napom felment a hőm 36.9-ről 37-re...ugyanakkor a székletemen már tegnap megjelentek az alvadt vér darabok ?! Kép Gyanús, hogy holnap megjön...főleg mivel egy -két irtó "szép" pattanást is növesztettem. :/ Nem is az érdekel, hogy megjön hisz nem is várok mást...de ne 27. napra...na meg az a másik vérzés. :/ Na mindegy...próbálok bízni azokban a cseppekben amiket szedek...hátha a kúra majd megteszi a hatását...de még csak vagy két hete szedem őket.
Alina: Szorítok!XXX
Zsizel
Nemtudom miért inszemeztek...de a szombat nekem is későnek tűnik...nem kellene otthon egy pénteki "magánakciót" beindítani. Mert hát tüszőrepi előtt lenne érdemes a "fiúknak" útrakelniük...hisz a petesejt csak 12 óráig él.

Kép
vizkriszisback

Lara

A HSG-röl.
Tudom ajánlani a Margit Kórházat. A barátnöm simán telefonon jelentkezett be a vizsgálatra. Teljesen ingyenes (sok más hellyel ellentétben), nagyon rendesek voltak, és még a hálapénzt sem fogadták el töle. Sok sikert!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

vizkrisz Kép a mensi vérének semmi köze a székletben lévő vérhez Kép ! Ez vagy aranyér, vagy valami más. Nekem most 24 napra jött meg, igaz ez volt a második ciklusom a vetélés után, nekem is furcsa. A rövid ciklus szerintem jobb, mint a hosszú, mert "több" a lehetőség. Kép
Vendég

ZituskaKép

Köszönöm, és te hogy vagy?

NoémiKép

Jól esik, hogy így örülsz. Igen hamar sikerült, de tudod, nagyon félek....
Háááát jó lenne a kisfiú, de a kislánynak is nagyon örülnék. Csak egészséges legyen.
És veled mi újság?
puszi Alina
Vendég

Alina Kép te is örülnél, biztos vagyok benne. Kép
Tudom, min mentél keresztül. Ebben a hónapban talán mi is próbálkozunk. Most vagyok a második mensimnél a vetélés óta, az első 28 napra, a második 24 napra jött meg. Nagyon szorítok nektek. De még nem is írtad meg, hogy hányadik cn-on vagy. Olyan kíváncsi kacsa vagyok! Kép

Pihenj sokat és jó pocakosodást Kép
Vendég

Sziasztok! Vizkrisz, nem akarom a frászt rádhozni, de ez nem endometriózis? Bocs...

Olik, menj dokihoz, és aztán tessék feküdni. Krizsa szerint egy kevés alkohol segít. De azért inkább kérdezz rá.

Szerintem az jót jelent, hogy Berci nincs itt. Valószínűleg bent tartották megfigyelésen, és az azt jelenti, van mit figyelni. Kép

Nekem még mindig 36.5 a hőm... Kíváncsi vagyok, mikor akar majd megjönni. Majd a 40. napon talán bekopogtat. Apropó, az inszemes topikban Piroskának a 40. napon volt repije, és most boldog kismama.... spontán :-)
kisegér

<font color="aa00aa">KisegérKép
Alkohol?
Ezt hogy érted? ÉrdekelKép
Olik
7+5</font>
Vendég

Noémi!

Megkaptam a repesztőt tegnep este, és holnap reggel lesz az inszem.

Vizkriszisback

Hár egy-két próbát megér, az biztos. Így vagy úgy de összejöhetne a dolog.

Szilva

Igen tudom ki vagy. A megérzés néha csal, idegeskedsz és azt érzed ami nincs. Nincs menszesz, lesz baba.

Zsizel
zsizel

NoémiKép

Hát persze hogy örülnék!!!
34 cn-on vagyok.
Kb 2 hete érzem hogy van valami, ugyanis a peteérésem után pár nappal elkezdett szurkálni a hasam.Semmivel nem lehet összetéveszteni. Ja és a hasikám máshogy állt Apa szerint. Mensi előtt 1 héttel már látszott is.

Mire vagy még kiváncsi Kiskacsa?Kép
Vendég

Alina Kép olyan drága vagy! Nem vagyok hívő, de azt mondanám: Imátkozom értetek! Akkor holnap töltöd az 5. hetet. Nem akarsz előbb dokihoz menni egy UH-ra? Már én is nagyon szeretném azokat a szúrkálásokat Kép
Szerintem menj el dokihoz, nézzétek meg a kisbabátokat. Mostanában kezdődnek fejlődni a szervecskéi Kép

És lesz egy kispöttyöd Kép
Vendég

Zsizel Kép szorítunk nektek holnapra! Pihenj sokat és küldjük a drukkokat!

MEEEGAAADRUUKKKKKK!!!!!
Vendég

Alina, szuper!!!!

Szilvi, szorítok!!!

Olik, szerintem annyiszor menj orvoshoz, amennyiszer gondolod. Nem fogsz az idegeire menni, azért van, hogy figyeljen rátok. Vagy legalább hívd fel telefonon. Jómagam is orvos vagyok, ezért mondhatom. Alkoholt én mellőzném. Simaizomlazító valamennyire, de a szervek kialakulása idején többet árt, mint használ.

Jómagam szerdára nemvártam a mensimet, még késik, de már érzem azt a tompa érzést a méhem környékén meg a cicifeszülést, amit mindig is szoktam előtte. Le is szaladok ob-ért, mielőtt meglep.
potter_76

A reggeli hőm 37 volt, bár nem túl informatív, mert most mértem életemben először maghőt, (fél órás hőmérőkeresgélés után) és ezer év óta most aludtam 8 óránál többet. :-)))) De jó is volt...

Mindenkinek: szexeljetek sokat és szavazzatok a www.anagykonyv.hu -n (holnapig lehet)
potter_76

Potter!
Én már rég szavaztam,természetesen el is rontottam az elsőt, at i betűnél jártam a 12-nél Kép

Én úgy döntöttem,hogy három hónapi méricske után abbahagyom. Elegem van,hogy reggel már félálomtól arra gondolok,nehogy elfelejtsem. Majd 10 naptól nyalom a PG53-t! Kép
zita
ebba

Zsizel Kép
Drukkolok.

Ági Kép
Remélem semmmi mensi!

Potter Kép
A 37 az még jó hő. Kép Tartsd fenn még 9 hónapig Kép
Egyébként milyen orvos vagy?

Egyébéként ma én is felkeltem hőmérés nélkül, olyan nehéz megszokni. Én csak 12 naptól mérem egyébként (ha mérem). Megvárom, hogy leessen, aztán felmenjen, hogy lássam mikor van tüszőrepi. Aztán meg elég a ciklus végén méregetni, ha kiváncsi vagy mikor jön meg.
Mondjuk most méregetem a 12. naptól folyamatosan, mert kíváncsi vagyok, hogy mikor jön meg, Remélem most 28 nap körül lesz.

Wish

wish

Noémi22
Van vmi abban a több lehetőségben. Kép
Nekem is mejött tegnap a 27.napon...tehát a ciklus 26 napos volt. A hőm le is esett 36.4-re tegnap...majd a vőlegényemmel fel is rakatom a táblázatot csak érdekességből.
Kisegér
Én is arra gyanakodtam/dom. Azért lenne jó végbéltükrözésre menni...majd egyszer rá is szánom magam ha nem múlik. A természetgyógyász aki a múltkor megvizsgált azonban azt mondta a gép nem "mutat" nálam endometriózist...direkt rákerestettem vele...persze mindenképp gyanús nekem, hogy csak menzikor vérezget. :/
Hát én is utálok hőmérőzni...kicsit elcseszi a sima reggeli kelésemet...mert amúgy én egyből kipattanék az ágyból...az a tuti...így meg félálomban mérem a perceket...szerintem ez nem is ébredési hanem alvási hő nálam Kép
Szerintem legközelebb én is csak a közepén mérem...így már az is elég...csak egyet vévgigmértem újra egy év kihagyás után , hogy minden a régi-e? Papírforma majd meglátjátok.

Kép
vizkriszisback

Nekem azóta (két napja) olyan jó a felkelésem,hogy nem mérem.
Nálam is alvási hő volt inkább,de szerintem mindeninélKép
ebba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?