A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxiék!
hajrá hajrá!!! Kép
Jucus!
Köszönöm az akváriumos projektet...akárhogy is végződik.
Lindi!
Ne haragudj, de nem emlékszem mit kérdeztél homeó ügyben...irj egy emilt!! Kép Kép
Johanna!
Én megkérdeztem homeós nénit oltás ügyben. Õ azt mondta Di-Per-Te C200 kell, de én a gyógyszertárban at acth-hib+DPT D30-ast kaptam. Ezt adom előző este, oltás reggelén és közvetlenül oltás után. 1-1 bogyó. Aztán Ledum D30-as (Votiv mondta) ugyanigy adagolva, a szuri helyére. Akik már túl vannak a 3 és 4 hónapos oltáson, azt mondták, nagyon segitett, mert amig nem adták, addig csomó lett az oltás helyén, viszont Ledummal semmi nem maradt. Sőt, a régi oltás csomója még mindig megvan a baba lábán, az újnak meg hire-hamva sincs...
Lehet, hogy ezt kérdezte Lindi is???
Egyébként nagynénémhez is ment egy viztisztitós bácsi, a gép 300 ezer Ft, de mondta a nagynéném, hogy nagyon jó, kipróbálták az otthon fellelhető asványvizeken. A "legmocskosabb" ásványviz a Visegrádi lett, a legjobb meg az Auchanban kapható nagyon olcsó Ave, amit most Világdijas lett, és gondolom msot már drágább. Azt is mondta a pasi, hogy a francia és olasz vizek a legkoszosabbak...
Ficánka!
Én a kakaós palit pont úgy szeretem, hogy rendes kakaóból, porcukorral, és NE olvadjon bele, hanem maradjon poros! Húúúúúúúúúúúúúú, de imádom úgy!!!!!!!!!!!!!! Balatonlellén van egy palis, és ott szoktam igy enni. Csak nagyon kell sietni, mert gyorsan beleolvad. Úgy is finom, de nekem nem az igazi...Kép
na mentem, zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok lányok!
Most jöttünk haza Gyuláról, naggyon jó idő volt:-(
Nem tudtam sokáig visszaolvasni.
Oxi,RékaViki ügyesek legyetek!!! Jaj de jó nektek!!!
Ildi, a férjem bankban a szám.tec.osztályon dolgozik( bankban) lehet tud valamit.A mél címét nem akarom publikussá tenni, ha gondolod küldjetek amerikai tipusu angol- magyar önéletrajzot és én továbbítom neki.
Jövök holnap visszaolvasni 4 napot, komoly feladat lesz!
Üdv Mindenkinek!Monesz és Virág
Képzeljétek Virocska már 6500 g :-)
monesz

Jaj, szegény Oxi!
Most indítják, ilyen későn este? Miért pont most? Bár gondolom Oxi már inkább túl akar lenni rajta, mindegy mikor! Drukk megy!

Zsanci!

Én is így szeretem a kakaós palit, ahogy Te írtad! És így is csináltam!Kép
Mi???Koszos ásványvíz???Mik vannak!

Jucus!
Mi az a Brita és mennyi mani? Csak kíváncsiságból!

Szegény Timcsi baba kicsit lázas lett! 37,8 Adtam neki kúpot! Most szerintem bealszik!
A következő oltás kivezető szerét azthiszem megveszem! Csak valaki írta múltkor, hogy náluk kutya fülét sem ért!
ildi76

Monesz!

Tegyél majd fel képet Virocskáról, ha tudsz!
Elküldöd a mailcímed?

Ildi
ildi76

Oxi,
na most már remélem szép szülésed vanKép

Áron és Emma gyönyörúúúúúúúúúúúúúúúúúúúKép

neet,ildi
Képha tudok valamit szólok!!!!!de apáéknál is szar a helyzet,most rugtak ki 6 embert!
asszem kezdem sejteni milyen is volt az a gazdaság recesszióKép vagy már lehet hogy az is van?????

valaki aki a hasonalvást kérdezte:bálintot már eleve bent a H-ba hasra rakták!aztán vagy így szokta meg vagy nem tom,de a mai napig hason alszik és mellettem szuszog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy meg valamelyik csecsemős akit épp elkaptam megkérdezni,azt mondta hogy azért jó ha hason van,mert ha bukik kijön neki és nem fukkad bele!
konzekevencia:ha hason alszik megfullad mert nem kap levegőt ha háton akkor meg belefullad a cuccba ha hány(topprzéloló haját tépő szájli)
szóval szerintem aludjanak úgy a dedek,ahogy ők szeretik és ahogy nekik jól esik!eldugulok.

magamról:én belevettem magam a pénzügy rejlelmeibe.....először rejélyesnek találtam majd belefulladtamKép azóta is......fulldoklom!

ha levizsgáztam menjünk ZP-be,akkor én is és engem ünnepeljünkKép

juc,
vatera:enikő 31,tőle szoktam én is venni a játékokat és nagyon okés!!!!!!ha nincs neki be is szerez!

na tiplizek,
cupp mindenkinek
Vendég

Ildi!

BRITA egz müanyag "kancsó"amibe egy spéci szürö van(ezt kell cserélni)Kancsó kb.3000/4000FT ,szüröt nem tudom de nem vészes,pár ezer.

Ha akarsz shoppiongolni menni a jövöhéten akkor mehetünk együtt ha össze tudjuk hozni!Kép

Jucus
20170114224602

Gigi!

Enikö nekem is az egyik emberem és Pocka a másik tuti!Nekem ott más álnevem van,neked?Csak,hogy ne licitáljunk egymásraKép

Jucus
20170114224602

Zsanci! Írnék neked emilt, de nem tudom a címed. Egyébként az oltás kivezető bogyót szeretném tudni. Most kapjuk a másodikat, azaz amit három hónaposan kell.

Oxinak drukkhegyek. Vajon miért este indítják?

KépKép
KépKép
lindicita

Köszönjük a bókokat, Emma nevében is! Kép

Green!
Megnéztem én is Áront, nagyon helyes, szerintem hasonlít rád, bár a férjedet nem ismerem.

Ancsi, Jucus!
Fülbevalót Emmának a kórházban tették be, a hazajövetel napján. Amelyik képen nincs rajta, az még a kórházban készült, csak a korábbi napokon. Eddig nem volt vele probléma, egyszer-kétszer ugyan beleakadt a feje alatt lévő textilpelusba, de én jobban megijedtem, mint ő. Van egyébként valami műanyag védő, amit rá lehet húzni a kapocs részére, csak még nem tudtam beszerezni.

Esztinek, Vincének és Istinek én is boldog féléves szülinapot kívánok!!!

Gigi!
A hason altatást én kérdeztem, de te is meg a többiek is megnyugtattak, hogy nem probléma, így már én sem parázok rajta, főleg ha gy érzi jól magát Emma (és nem közvetlenül szopizás után rakom le úgy, előtte még a hátán nézelődik egy ideig). Amúgy a védőnő azt mondta ma, azért nem jó hason, mert felfelé nyomja a tüdőt. Hát, kutya legyek, ha értem, de biológiából mindig gyenge voltamKép

Oxinak szorítok ezerrel!!!

Kép
Kép
manoka11

Manóka! Én közvetlenül kaja után is lerakom Gréti hasra aludni. Még soha nem jött ki neki semmi (persze előtte megbüfiztetem).

KépKép
KépKép
lindicita

Oxinak millio drukk! Meg minden finisesnek persze!

Most nagyon el vagyok maradva es nem is tudok se irni, se olvasni, mert nyul nem hagy. Mostmar mindig igy lesz, hogy ket oran keresztul kell birkozni vele, mire elalszik este, es aztan hajnalban tobbszor felebred es ha kedves az eletem, akkor most azonnal bealszom, hogy amikor napkozben alszik, akkor mar ne kelljen, hanem tudjak hazimunkazni? de mikor fogok babanetezni? es tenyleg, ha megegy lurkom lesz, akkor mar hazimunkazni vagy aludni nem fogok? ha meg harom, akkor mar se hazimunkazni, se aludni? Jucus, Zsanci, ti hogy csinaljatok? Szal Fic, nem voltal annyira ugyes, talan ha vigyazol a nyulra, akkor addig vissza tudok olvasni, meg beleszovegelni nehany dologba.

Ja, Doktor Zsanci, kepzelje, a hugom azt almodta, hogy szuletett egy hiperszuper sracom es nyul is nagyon orult es nem os volt feltekeny, de irto nagy kaosz volt es nem igazan voltunk meg ra felkszulve, mert tok zombik voltunk apaval, mivel a ket gyerek felvaltva aludt, mi meg sehogy es peldaul nem volt masik gyerkocagy, hanem nyulet elfeleztuk es oda raktuk a sracot Kép
moosejaw

Sziasztok!
Egy picit visszakukkolok, bíztam benne, hogy jó híreket kapok, és IGEN!
Oxinak drukk hegyek!!! Dejódejódejó! Kép

Zsanci,Jucus!
Már arra is lehet kapni kivezető homeobogyót, amit bent kap a kh-ban? Mert akkor azt sürgősen be kell szereznem!

Nem akarok kötözködni ám, de azért egy kicsit most fogok: én maradok az olvadós kakaós palkó pártján Kép, mert azt nem szeretem, amikor nyikorog, serceg a fogaim között a kakaóscukker. Nekem jobban bejön, ha "csumpis". Mondjuk én más ételeknél is inkább azt szeretem (azt nem, ami száraz). Nekem ilyen az ízlésem.
ficánka

Moose!
Ha kicsit megnő (feltéve, ha kibújik végre) a kisfiam, akkor összebeszélhetünk ... remélem, nem laksz túl messze!
fic.
ficánka

Lindi!
Emma sajnos majdnem minden kaja után bukik, hiába büfiztetem. A védőnő szerint korához képest túl sokat eszik, ezért van. Azt mondta, etessem két részletben, hagyjam valameddig szopizni, aztán büfi, aztán újra szopi. Na ma kipróbáltam, de miután félidőben levettem a ciciről olyan patáliát csapott, hogy rögtön visszatettem. Most egyébként hason aludt el, és az előbb átfordítottam a hátára, eddig nem ébredt felKép

Moose!
Welcome back! Ha lesz még egy lurkód, inkább a házimunkát hanyagold, ne a babanetetKép

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Kedves Páciensem! Amit az Ön húga megálmodott, az nálunk már valóság! Ez egy igen komoly rémálom lehetett, mert én annak élem meg minden nap!!! Kép
Üdvözlettel, Dr. Freudia

Lindi!
Azt a bogyót vedd, amit Johannának is irtam. Acth-hib+DPT D30-as és Ledum D30-as. Majd a 15 hósra kell az MMR nevű, de utána a 3 évesre megint ez kell. Csak, mint irtam a doktornő azt mondta, hogy Di-Per-Te C200 kell, de a gyógyszertárban a másikat adták, és D30-ban. De sajnos akkor és ott elfelejtettem rákérdezni, hogy van e különbség, bár biztos van, hiszen a C200-as nagyon erős, mig a D30-as eléggé alacsony potenciál.
Bori, Gigi!
Egyébként nálunk is én vagyok a légzésfigyelő!!Kép Az Angelcare...Kép
Fic!
Nem kötözködsz, de többet ne beszélj a trutyis kakaóspaliról. Én imádom, ha serceg. Ez a poén benne...Kép Kép Inkább mennyé szülni!!! Kép Kép Kép Szeretnék már pici Vincét látni!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic!

Nem tom,hogy a BCG-nek van-e kivezetöje de miért ne lennne?Bár én a kórházban nem tudtam,hogy pontosan mikor kapja a szúrit ezért nem is tudtam volna beadni neki ha lett volna nálam.De attól semmi gond sem lesz!

Jucus
20170114224602

Jucus!
Most utána néztem ennek a kedvenc játékomnak, és látom ám, hogy egész kollekció van. És MINDET akarom!!!!!!!!!!!! Kép Utazógágy, bébiőr, etetőszék, ilyen játék, olyan játék...A a kollekció neve, hogy ocean wonders. Annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóó! http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=aquarium&ppage=1&ppagesize=6&pcat=bg aq&selCat=bgaq&ccat=bgaq&ctype=article&site=us
és
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=aquarium&ppage=1&ppagesize=6&pcat=bg aq&selCat=bgaq&ccat=bgaq&ctype=article&site=us
Na, megyek aludni.
Sziasztok!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

a játékokat innen nem lehet megnézni, hiába pészteltem be a linket, máshova visz. De ha megnézed a www.fisherprice.com -ot és ott a usa oldalt, ott van a search, és ott beirod, hogy ocean wonders, akkor kiadja a játékokat...jó nyálcsorgatást mindenkinek. Tényleg jó játékok...De lehet, hogy csak régen voltam tenger parton?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tratatatatam!!!!!!!!!!

OXI Viki ma reggel 05.45-kor megérkezett,3350grammal,55cm-el,gyönyörüen,egészségesen!

Szép napot továbbra is mindenkinek!

JucusKép
20170114224602

ez nem ér Jucus, megelőztél Kép
gondoltam ezzel a hírrel indítom a Nagy Visszatérésem Kép
najó, hát akkor én is csak gratulálni tudok, az egész Oxi-családnak, és sok-sok boldogságot kívánni az új élethez hármasban Kép
Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Bocs,de annyira vártuk már Vikit!

Te meg hol jártál,annyira hiányoztál!

Jucus
20170114224602

Boldog féléves szülinapot Esztinek és Vincének! A szülinapokról mindig lecsúszom, ez jellemző. nekem csinálják az "Elkésett szülinapi gratuláció" című levelezőlapokat...
Na és ahhoz mit szóltok, hogy Oxi Vikije hajszálra fél évre van Istóktól!? Kép

votiv 8)
votiv

És Istinek boldog fél éves születésnapot!

Juc
20170114224602

Jucuskám, gálya, szokás szerint... lefordítottam egy zacskó filmet. jobbakat, rosszabbakat. kiszenvedtem rajta de állat jó volt a Gladiátor. A kisséagresszívdeszerintemjókiállásúéshogyvan-eannyirajóképű, mintKovacdokiarrólvitatkozhatunk Russell Crowe-val Kép
és elárulom, hogy amikor nem dolgoztam, akkor meg lustálkodtam Kép

Ildi, a homeós kivezetőszer elsősorban nem a "tünetek" gyógyítására van, hanem megelőzés, és segítség a szervezetnek, hogy teljes mértékben megszabaduljon az oltás káros, akár évkkel később s jelentkező szövődményeitől. ha Timicsi belázasodik, arra elég, ha Belladonnát adsz neki, 9CH-t, előbb félóránként, aztán két alvás közt egyszer, és ahogy javul, egyre ritkábban. A kivezetőszer ugyan segíthet a láz elkerülésében, de nem ez a célja.

votiv 8)
votiv

Ildi, bocs, hogy átköltöttem a lányod nevét Kép

votiv 8)
votiv

HATALMAS NAGY GRATULA az egész Oxi-családnak!!! Kép
Kép Kép
Éljen az első júniusi baba!!! Kép

Vajon ki lesz a következő? Tegnap este én azt hittem én, úgy keményedett a hasam, először 20, aztán 10 percenként... aztán semmi, úgyhogy mi még maradunk Kép

Votiv!
Örülök, hogy előkerültél, már nagyon hiányoztál!!! Kép

Bogárka (ma 38)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

OXIIIIIIIIIIII!
ÉLJETEK!!!!!!!!! Kép Ez aztán a jó hír egy ilyen borongós reggelen!!

ISTInek sok boldog félszületésnapot! Kép

Votiv!
A Gladiátort már lefordították, vagy tévedek?? Jobb szöveget adj be, miért is hanyagolsz minket... Kép

Trutyis kakajóspalincsa rúlez!!! Ne ropogjon, vazzeg, homok a gépezetben effektus...

Jucus!
És vasárnap reggel? Amíg a dedek a Hagyd aludni a mamát és a papát! nézik? (Van még ilyen müsor??)
neet
neet

OXI!!!!
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN, JÓ SOKÁIG ÉLJEN, Õ SOHA, Õ SOHA SENKITÕL SE FÉLJEN, ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN KIS VIKI! KépKépKépKép
És persze nagy-nagy GRATULA az új mamának és papának is! Kép
Nagyon örülök Nektek! Kép

Zsanci, Bogárka!
Én mennék már, de pici Vince még nem hajlandó kibújni. Így szerintem Manó és Zsombi következik, de azért remélem, hogy utána már Johi és FanniSára nem előznek be. Kép
Bogárka, de aztán nanemá, hogy Donát is beelőzzön, hisz még lenne 2 hét! Vagy Te már szeretnéd?

Votiv!
Örülök, hogy itt vagy újra! Kép Te, mint a homeós bogyeszok főtudora, segíts kérlek, a kh-i BCG-nek is van kivezető szere? Vagy elég csak a Belladonna? Milyen higításban és gyakorisággal adjam majd neki?
ISTINEK boldog féléves szülinapot kívánok!!!!! Kép Tök jó, hogy pont fél év van közte és várvavárt Viki között! Kép

Neet!
Ugye hogy a kakaóspali olvadósan a nyerő!!!! Kép

Fic. (40) ... no comment ...
ficánka

Ó, micsoda hír Oxi családról. Nagy gratuláció nekik.

Ildi: akkor ma megyek... majd hívlak, hogy mikor.

Zsanci: ezer köszönönet az infóért, én biztosan fogk venni ilyet a kicsikémnek.

Nekünk nagyon bevállt a viztisztító és bár nagyon drága, de tényleg más a víz szine és íze... nekünk szereléssel volt 140ezer, hú még kimondani is sok... még szerencse, hogy törleszthetjük.

Votiv, Moos: de jó, hogy előkerültetek, már hiányoltunk nagyon ám titeket...

Minden kisbébinek boldog fél éves szülinapot.

Bogárka: én is azt hittem az éjjel, hogy na itt az idő, most vagy soha, erre nappal semmi. Ki érti ezt a gyereket.

Gigi: CD-ket feladtam, remélem sikeresebbek lettek, mint az Ildinek irtak. Vele még mindig küzdünk... :-)))

Hát én biztosan nem leszek a következő, nagy és lusta bébim még szeretne egy kicsit fejen álldogálni bennem, úgyhogy átadom a második helyet is... mondjuk Ficnek vagy Manónak. Bogárkát azért lekőrözném....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Neet!

Akkor meg alszunkKép

Jucus
20170114224602

Jó hírrel fogadtatok ebben a rossz időbenKép Gratula Oxinak!!!!

És is kérem a Vaterás álneveket, nehogy rátok licitáljakKép

Manóka,
Szerintem hülyeség amit a védőnő modott, ez alkati kérdés, van olyan baba aki bukik van aki nem. Brúnó is sokáig bukott, sőt amikor elkezdett forogni, hasra feküdni akkor pedig majdnem minden kaja után volt baleset. Talán 7.- 8. hónapban szűnt meg. Először nagyon zavart, de megszoktam.

Fic,
Én azért nem válaszolok homeos ügyben mert nem vagyok tudor, én is csak szedegetem az infókat a csajoktólKép

Holnap kerti partira vagyunk hivatalosak..... Szerintetek?????? Brúnót hajóskapitányak öltöztessem? Zárt cipője sincs, hüleanyja csak szandált vett neki. Most mehetek valami zárt cipőt venni, mert lefagy, megázik a lába. Ilyen egy hülét.

Jucus,
képesvoltam végignézni a népszámlálós topkiot de NEM találtalakKép Vagy csak vak vagyok?????
zsebi2004

Oxinak nagy gratula, erot, egeszseget! Vegre elokerult ez a Viki, de mi lett a Rekaval? Remelem, hamar hazamehetnek, es elfelejthetik vegre a Hat.

Zsanci, ne lassal mar olyan borusan mindent! most nem arra gondolok, hogy "kitort a nyar" Kép Tessek nagyon orulni a ket sracnak es ha barmi van, csak szoljal, tudod, hogy mi vagyunk a masik csaladod, segitnunk vagy csak felviditunk vagy amit szeretnel Kép es en meg mindig harmat akarok, akkoris, ha nem fogok aludni, de majd jol befogom oket a hazimunkara, ja es addigra bekottetem a mosogatogepet is (mikor is vettuk, Ada, egy honapja? az enyem biztos jokat rohog, ahogy ott mosogatok mellette, vagy nagyon megsertodott mar)...

Votiv, ez szerintem is gyenge kifogas volt. Nem Portugaliaban voltal vegul? De ma meg talan erdemes kiugranod, mert pont ma van Dia de Portugal, nemzeti unnep, most latom a naptarban, lehet hogy vannak jo bulik.
moosejaw

Zsebi, Jucus!
Köszi köszi!

mikor lesz már vége ennek a sz.r időnek? ki akarok menni végre a lakásból!!!!!

depi szélén álló fic.
ficánka

Zsebi!
Lehet, hogy nem is zárt cipőt, hanem egy csinos gumicsizmát kéne venned Brúnónak! Kép

Moose!
Helló! De jó, hogy itt vagy! Nyulad alszik éppen? Miért nem tudod beállítani a mosogatógépedet? Át kell alakítani a konyhát? Anyukámnak - elég súlyos! - tavaly előtt karácsony óta ott áll a gépezet a tároló helységben ... én már csak röhögök rajtuk. Vigyázz, nehogy nálatok is így elhúzódjon! Én ahogy hazahozták, beraktam a konyha közepére, rákötöttem a bejövő vízre (szerencsére a szifon alul már erre alkamas volt), a kijövő csövet, mivel túl rövid volt, egy vödörbe vezettem, és telipakoltam, elindítottam, és ott őrízgettem, nehogy kifojjon a víz a vederbű, de annnyyyyyira imádom azóta is! Persze aztán hamar a helyére toltuk, de nálunk csak tologatni kellett. Kép
ficánka

Jo reggelt!

OxiKép
OOOOOOOOOOOOOORIASI GRATULA VIKIHEZ!!!KépKépKép

Sikerult visszaolvasnom,ugyhogy most reagalok,amikre meg emlekszemKép

Eloszor is koszonom szepen Nektek a biztato-nyugtato sorokat a szopi-tap miatt!!Nagyon jol esik!!Kép
Es orulok,hogy tetszik Nektek AkosKépKépKép

Szulinaposoknak/nevnaposoknak/ujabb menyasszonyoknak gratulalunk!!KépKép

MkatusKép
Akos rendszerint bufiztetes kozben alszik el.
5,5 kg szerintem szuper!!KépKépEn osszesen(bevallom) 18-at hiztam,ebbol meg van rajtam 3 kgKépNo meg meg +5,ami alapbol rajtam volt.
Elevitet en a 14. hetig szedtem,mert oklendeztem tole,viszont nagyon sok gyumolcsot ettem.

Neet-eromuveszKép
Irigyellek,amiert ilyen ugyesen bkocsizol a bkv-n.En meg nem probaltam,de lassan neki kellene indulnom,dehat Akos nelkul is dognehez a babakocsiKépSebaj,max megizmosodokKép

FicankaKép
Jol emlekszem(bocs,ha nem),hogy Te laksz a Tompa utcaban?Mert en meg oda jarok nogyogyihozKépKép

GigiKép
Balint-fejformaju AkosKépKép
Csak aztan nehogy megband,ha tenyleg irok,mikor depis leszek-nagyon-nagyon negativ tudok lenni neha...Kép

Trottyrol:
Akos kb 2-3 orat keszul ra,es szegenykem nagyon szenved,amig ki nem jon...

AdaKép
nekunk szilikonos Nuk cumik vannak,de a jatszocumit nem fogadja el,csak az ejszakait-ki erti ezt.
Erdekes,mert a tapszert viszont nem eszi meg Nuk cumisuvegbol,csak az -Aventesbol.Es nekunk(kopp-kopp-kopp) eddig nem zavart be a cumi a szopizasban.

ManokaKép
Akos is imad hason lenni,csak en nem imadom ha hason van(megyek a mokusokhoz...).En elegge parazos vagyok,es ha hason van,kb 2 percenkent nezem,hogy vesz e levegot,-rossz szokas,talan idovel lenyugszom.
Emma gyonyoruuuuuuuKép

Es Aron es Eszti is szepsegbogar!!!

Eszti,Vince,Isti
Boldog feleves szulinapot!!KépKépKép

Kerdes:
A Szent Imreben adnak beutalot kopony/hasi Uh-ra?Vagy kerni kell?Es mikor?

No megyek,kezdunk ebredezni.

Pusz
Kriszta es Akos

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ja egyébként Moose, légyszi ne tűnj el napokra ha kérhetemKép

MIFE-nék lehet, hogy már ezt is kipróbálták a MIFE-k de ha nem akkor jól jöhet. Az egy dolog, hogy éppen milyen álláshirdetések vannak, de nagyon sok munkáltatónak (többek között annak a Banknak is ahol én dolgozom) van adatbázisa és ha éppen keres valamilyen szakembert akkor először azt nézi meg, érdemes ezért beadni oda ahol egyébként szívesen dolgozna legfeljebb amikor megkeresik akkor éppen tárgytalan a dolog. ha gondoljátok van ismerős HR-n rákérdezek a dologra.
zsebi2004

Kriszta!
Én nem pont a Tompa u.-ban lakom, de egészen közel hozzá. Épp a múlt héten derült ki, hogy Dórával egy házban. Kép Monesz lakik a Tompában, és még Ada is itt a kerületben egy kicsit odébb. Mi vagyunk így a kilenckeresek. Kép
Hízás: én láttalak közvetlenül a szülés előtt, és nem látszott rajtad a 18 kg! Ákos-baba pedig nagyon cukorfali!!!! Kép
ficánka

Moose!
Meg lehet kérni a párocskádat, hogy tömörítse a májust össze?

Kriszta!
Ott a szállodával szemben a teabolt mellett van a rendelő? És azért jársz ide, mert itt laksz a közelben? És a nőgyogyi egyenlő volt a szülésszel? Jó sokat tudok kérdezni, igaz?
ficánka

FicankaKép

ezer bocs,amiert nem emlekesztem pontosan...Kép
Jol esik,amit irtal a hizasomrol!!KépDe tudnek am olyan kepet kuldeni,ahol azert latszik a valtozasKép

Igen,a Teabolton belul van a bejarat a dokihoz.
Nogyogyi egyenlo a szulesszel.Azert oda jarok,mert ott van a maganrendelese a dokimnak.Egyebkent nem is lakok mesze, a Wesselenyi utcanal majdnem(Dob u).
Kerdezz batran,imadom,ha kerdeznek,mert akkor ugy erzem,kivancsiak ramKépKép

Folyt kov,de most jon a tapiKép

K+EnniakarAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

OXI ÉS RÉKAVIKI yipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

én megmondtam, hogy szüjjémá' Kép

Votiv: üdvözlégy....Istinek boldog

Csajok!
Dednek már két cici kell, ezért csináltam olyan 7-7-5-5-3-3 perces horrorfejést...hát, tényleg horror...

ajjaj, bazirotyi volt
ada007

Zsebi!

Szerintem az elején,de megnézem magam.te merre vagy benne?

Jucus
20170114224602

RékaViki, Isten hozott ezen a borús reggelen, ennél jobb hírrel nem is indulhatott volna a nap!!! Oxinak pedig óriási gratula!!!

Kriszta!
Ákos nagyon édes!!! Eleinte én is paráztam a hason altatástól, és néztem, hogy lélegzik-e, de most már végre leszoktattam magam róla.
Nekünk is a NUK alvós cumi jött be!

Votiv!
Hogy is van ez a Gladiátoros fordítás? Kép
Istit Isten éltesse!!!

Ada!
Nem értem, mi ez a 7-7-5-5-3-3 perces fejés???

Kép
Kép
manoka11

Zsebi!

Kispasidat megtaláltam de mi nem vagyunk fent.Úgy látszik kicsit szenilis kezdek lenni.
Homeos füzetecskét szereztél nekem?II.számút a gyerekeset.

Jucus
20170114224602

Oxi,

Kép
szuperek vagytokKép
mi gartulálunk,sok jóóóóóóóóóóóóóóót kívánunk......

Johi,
köszi,köszi megkaptam pont most a cd-ket és műkszik mind a kettőKép

pipocs,
te megkaptad a sab simlexet?
a cd-kkel adtam fel és a cd-k azóta már fordultak egy kört!

juc,
a vaterenán nekem a párom van jelen finilaci néven

gigi
Vendég

ja,zsanci,votiv,

akkor most mit adjak a dednek majd a 15 hósra,milyen kivezető szert?
Vendég

Sziasztok lányok.

Az első sztárfotó, bővebben majd egy kicsit később...

Kép

Oxiapa

KépKép
oxigen
Györköny

Oxiapa,
Neked is sok gratula, nagyon szép RékaVikiKépKép

Várunk minden hírt Rólatok!!!!
zsebi2004

Oxinak hatalmas gratula Viki babához!

Zsanci! Köszi a bogyót!

Manóka! Gréti nekem is nagyon sokat bukott, pedig egyáltalán nem evett sokat, sőt! Volt, hogy a hátam mögött a padlón toccsant. Ettől függetlenül, ha beraktam az ágyra hason aludni, SOHA nem jött vissza semmi. Csak akkir, ha nem aludt, hanem elkezdett fekvőtámaszokat csinálni.

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus,

Egyszer voltam lenn, nem volt kedvem ebben a szar időben kidugni az orromKép, de csak az idegbeteg banya volt azzal meg nem állok szóba.

De megyek mindenképpen. Ha nem adnak és jó neked a fénymásolt akkor azt tudok küldeni.

mindenkinek akinek jó a másolat azt tudok csinálni, ha megyek a dogozóba, márpedig megyek Kép megvan mind a 3 rész.

Ugye-ugye, mégis csak jól néztem meg a népszámlálástKép Gondoltam megleslek benneteket, mert a talis képek nekem még nem beszédesek csak sok szép anyukát és babát látok.
zsebi2004

Oxiapa!
Köszönjük a képet, csodálatos a sztárfotó, gyönyörű a kislányotok! Biztosan nagyon boldogok vagytok! ÉLJEN!!! Kép

Zsebi!
Én szeretnék fénymásoltat, mert nekem sehol sem adnak - Móriczon elfogyott, itt a Pávában meg az "ÁNTSZ betiltotta" szöveg van ... szóval kérlek szépen, fénymásolj nekem belőlük!

Megint tök nyomott vagyok, és fájdogál is néha a pocim, nem nagyon tudok semmit sem csinálni, asszem alvás lesz megint belőle. Jobb, mint bedepiződni.

Fic. (ma 40)
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?