Sziasztok,
Köszi mindenkinek a körömrágásról a véleményeket, sajnos a helyzet változatlan

. Leginkább elalvás előtt szokta, no meg amikor egyedül van, sokszor megyek be a szobába és látom, hogy akkor kapja el a kezét a szájától. Már mindent mondtam neki, semmi sem hatott rá, remélem, hogy hamar rájön, hogy ez nem egy jó dolog.
Rit,
Hát ez, az, hogy ő már túlrágja, még reszelni sem lehet, mert már fáj neki. Sőt néha mutogatja, hogy látod anya ott bibis, de majd begyógyul, én meg csak hüledezek.
Hozzánk még nem jutott el Tesco-s katalógus, nem tudnál feltenni egy képet róla, olyan szívesen megnézném én is

.
Tali,
Mit szólnátok a következő hétvégéhez? Lehet délelőtt vagy akár délután is, ahogy a többségnek jó.
Halacska,
Bőrápolás

, édes a kép, olyan nagyok már ezek a gyerekek, röpül az idő.
Kataa,
Nem tudom meddig lehet ezt használni, de elég strapabíró.
Vajon hol lehet ilyen gyerek körömlakkot kapni?
Judy,
Nincs javulás, azért a fogcsikorgatás sem jó, de bevallom én is szoktam állítólag

. Főleg ha nagyon fáradtan fekszem le.
Szilcsike,
Nem semmi mormota a férjed, tényleg ennyire kimerítő a munkája, vagy szimplán csak ilyen? Az enyém hétfőn hajnali 5-kor felkelt kertészkedni utána letusolt szépen felöltözött öltönybe és elment dolgozni, csak lestem

. Aztán napközben mondta persze, hogy azért ez kicsit jobban megmozgatta, mint a reggeli úszásai

.
Zita,
Köszi, azért múlt héten kicsit kikupált a fodrász meg a kozmetikus

.
Mi szombat estére tervezzük szintén a Star Wars-t, úúúúúgy várom

, lassan 1 éve nem voltunk moziban, anyós addig vigyázza majd a kicsiket.
Manó,
Emma is milyen nagy már, csak ámulok

.
Pusz,
Ilke