A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, azt meg még nem is írtam, hogy az oltás óta jéghideg Timi mindkét keze! Az oltás utáni éjjel, amikor lázas volt, a két kis karja is olyan volt, mint a jég, pedig föl volt öltöztetve és be volt takarva! Meg öklendezett is szegénykém éjjel! Most hajnalban meg le kellett szívnunk a noziját, mert nem kapott rajta levegőt és halvány kiütések is voltak a mellkasán! Lehet mindez az oltástól? Remélem nem lesz semmi szövődmény!
ildi76

Ildi!
A hideg kéz-láb és láz esetén a Belladonna a nagyon jó szer. Remélem nem lesz nagyobb baj Timivel. Igi úgy látszik jobban van, bár picit érzékeny...
Bogárka!
Nekem volt a 17 perces gyorsszülésem, és volt BLUGGY! vagy PLUTTY...ÉS nagyon jó érzés volt!!!!!Húúúúú....
Egyébként Borisznál sem volt SOHA semmilyen oltás utáni gebasz, még a 15 hós után sem...se láz, se pöttyök...ezért volt rémisztő most. hajlamos vagyok mindig azt hinni, h a gyermekeim klónjaik egymásnak. Pedig nem!!!Kép csak kivülről hasonlitanak...

Gigi!
Mi is 3-at akarunk, (gyerekek talán inkább kérünk - ala Neet) de úúúúúúúúúúúgy sajnálnám Igit a középső gyermek szerepében (tudjátok, őket szeretik a legkevésbé Kép) hogy még meggondolom... De eccccccerűen a szivem szakad meg egy lyányért....Kép
Fic!
Ahogy Jucus is mondta, szurikhoz nem lehet hozzászokni, talán csak azt érheted el, hogy nem sirsz mindegyik után...Kép a gyerekkel...
Jucus!
Mikor lesz ZP buli? És ki csatlakozik még Gigin kivül?????????????????????Ada????

Zs. aki naggggyon tart a szektásoktól és toleráns sem vagyok velük, mert félek tőlük...egyébként a "túlzott" vallásosság is tasziiiiiiiiit...főleg,ha kedvesen mosolyognak...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

zsanci,
azt tudom hogy ti 3-at szeretnétek,azt megjegyeztemKép
és ha a 3.is fiú lesz feladjátokKép??????????????????
beletörődsz hogy ti csak fiút tudtokKép?ZP-be milyen nap megyünk,péntek vagy szombat?nem mintha számítana mert nem kocsival megyek és nem úgysem fogok tudni inniKép (gigi az alkeszKép )
de csak az vígasztal hogy ti sem Kép
na tiplizek,kimenős vagyokKép

cupp
Vendég

Sziasztok !
Néha szoktam bekukantani,Johanna és Pipocska topik társa vagyok!

A 3 gyerekhez: Nekem van egy 8éves és 5 éves fiam és most vagyok a 37 hétben a kislányal!!!!!!
Érdemes probálkozni!!!!!!!

Rita

rita77

Ildi!

A kiütések lehettek meleg kiütések is,ha fel volt jól öltöztetve és betakargatva.Ezt nem zárja ki a hideg kéz.Vasárnapi Müsor ATV-n 11-töl látható Vidám Vasárnap címmel.

Zsanci!

ZP csak jó idöben játékos.Panna csüti kap 4 hós szurit,nem tudom,hogy hogyan reagál rá.
Ami biztos,hogy a 25-ei hétvége sem jó,mert István elutazik Svájcba.Ja és Timi barátnömmel is egyeztetni kéne vagy miKépKép!szeparié miatt.

Jucus
20170114224602

Rita!
köszi!!! Kép én is ebben bizom!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!

Köszönöm a gratulákat, az anyukának szólókat továbbitottam. Viki képeit itt találjátok:

http://www.henna.hu/viki/

Jucus nem ismerős neked a sapija?

Oxiapa

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus!
Én is arra gondoltam, persze!!! csak jó idő, csak a barátnéddal, és csak akkor, amikor minden ded ép és egészséges...Kép Tehát, BÁRMIKOR! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxiapa!

Soma 3x nézette végig a képeket.Nagyon tetszett neki Viki és ahol Oxi a szülöszoba elött áll.
Sapi nagyon jól áll a kicsi lánynak!

Jucus
20170114224602

Zsanci!

Rajta vagyok ezen a témán is!OK?!Ja és képzeld el,hogy jártam a NL-n.

Jucus
20170114224602

Húúúúúúúúúúú ZP!!!!

Menek én is ezerel....max majd debütál a McMami cumisüveggel...juhéééééééj....Mindjárt megnézem a progit és felvetek valami időpontot, oké?
Eddig a kimenősök: Gigi, Zsanci, Jucus, Jómagácskám, és még??????

Tegnapi horror után ma KisBotrány TündérBogyesszá avanzsált ismét Kép

Timi: Madagaszkár rulez....

Jut eszembe: ma csak 3× öltöztettük át a lánykát Kép

Oxiapa: hihetetlen, hogy TörpeKisasszony mennyire hasonlít az anyukájára Kép

Na, megyek amíg tudok, alszom egyet...
Csóka Csajok!
ada007

Oxiapa!
Köszönjük a képeket, gyönyörű a lányotok! Kép És tényleg tiszta anyja Kép

Zsanci!
A 17 percet honnantól számítod? Kép

Egyébként mi is hármat szeretnénk - bár harmadik nem már nincs Kép (de ahogy Woody Allen mondja egy filmjében: "három gyerekünk lesz, mindegyikből egy") - és nekem is eszembe jutott, hogy akkor szegény Doni lesz a középső Kép Viszont ha a 3. is kislány (én titkon így szeretném Kép ), akkor ő az egyetlen fiú, és ez talán kompenzálja a középsőséget Kép

Szekta: ma két mormon srác is becsengetett, hogy reklámozzák magukat Kép A múltkor meg két jehova nénike bóklászott errefelé Kép

Jaj, most látom, elmúlt 11, megyek aludni ... vagy a mókusok elé? ... de mentségemre szóljon aludtam délután Kép

Bogárka (38+1)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Oxipapa: nagyon édesek a képek a kis csajról..gyönyörű baba. Jó egészséget hozzá és sok sok tejcsit Oxinak.

Rita: jó itt látni téged...hogy vagytok?

Ildi: Remélem Timcsivel már minden okés.

Zsanci: hát ne is add fel, mert harmadikra most már lánynak kell jönnie.....hajrá hajrá

Na pocakosok, hogy vagytok. Én most megyek CTG-re, de hát semmi jele, hogy valamikor is ki akarna belőlem bújni a kis gyermekem...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka!
A 17 percet onnan számitom, hogy bementünk a szülőszobára, beengedték apát, talpig KÉKBEN...Kép mert mi stréberek voltunk, és kértünk egyszer használatos műtősruhát a nagypapitól...Kép
Vagy apákat előbb is beengedik??? Nekem nem szorongatta senki a kezem, amikor beöntés után, ott álltam a wc előtt, váárva, hogy leteljen az 5 perc...Kép
Asszem a következőnél nem szeretnék beöntést...de amit tényleg nem szeretnék, az a burokrepi, mert utána azonnal ömlött ki a gyerek...asszem kicsit gyors volt...
De nyugtassatok meg, h a doki nem rutinból csinálta a burokrepit...4 és fél ujjnyira volt nyitva a méhszájam. Bár vhol azt olvastam, a geréb Ági nyilatkozta, hogy 4 és 5 ujjnyi között azért legtöbbször magától megreped a burok. Nekem már csak ez hiányzik a szülés-élményből...Eddig még eccer sem volt részem "spontán" burokrepiben...Kép Kép
És ma ÉN vagyok az első????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neeeeem! Johanna az első!!!! Kép
Oxi család!
A kis Oxi tényleg anyja lánya!!!!!!! És nagyon édi! Remélem jókat eszeget és alszik!!!!
Votiv!
Még a múltkori Vonnegut idézetért köszi...könnyeket csaltál a szemembe...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szekta:
hát aki vasárnap hülyít, meg becsenget, az "csak" idegesítö, azt nem engedem be, vagy elkapocslom. De amikor a MUNKAHELYED hülyít, na az nagyon durva, ilyen még nem volt. Ez a létezésed, az életed vágja keresztbe! Dióhéjban: új meló, végre, nagy az öröm, az ember összehúzza magát, nyal, szop, zacskót ragaszt, csak dolgozhasson már, és legyen zseton. Persze hogy részt akarok venni továbbképzésben, persze, hogy hatékonyan akarok dolgozni, persze, persze. De amikor munkaidö után bent KELL maradni (nem fizetik ki, sööööööt), és azzal kezdik, hogy ne ölj, ne igyál alkoholt, és különben is, ezt a "tanfolyam" lapot továbbítjuk kiértékelésre a ... egyháznak ha aláírod, az azért már sokk. És a legszebb, hogy ezek a "tanfolyamok" vagy hívjuk egyszerüen agymosásnak, horribilis összegekbe kerülnek, és ha ki akarsz lépni, vissza kell fizetned. Szóval menjenek a picsába, ha én hívö akarok lenni, majd a vasárnapi szabadidömben hívek, de nem hétköznap este, mikor otthon vár a család, és nem ilyen feltételekkel, és pláne nem pénzért és nem ennyiért!!! És egyáltalán! A munkahelyemnek mi köze ahhoz, hogy nevelem a gyermekem, és kivel és hányszor és milyen pózokban???
Jajj, ne is beszéljünk róla. Marad a további munkakeresés, ez van. Pont.
neet
neet

Neet: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kép

Zsanci: én nemtom, hogy nekem a burokrepis pontán volt e, vagy sem, mert dokinéni vizsgálata közben történt...szóval ki tudja...mindenesetre nem műszeresen Kép ez biztos, ennél a résznél még magamnél voltam Kép

Júniusban nincs olyan jó koncert a ZP-ben...júliusi progi meg még nincs meg....szóval még egy kis időt kérek, oké?
ada007

Zsanci!
Nekem is vizsgálat közben repedt a burok, mint Adának, de már én is túl voltam a 4 ujjnyin Kép Védőnőm szerint tuti rásegített a doki, szerintem inkább már annyira feszes lehetett - ezt előtte is mondták - hogy nem bírta már a vizsgálatot. Onnantól még 2 óra volt Kép
Beöntés: én nem kaptam, de ha ennyire rossz lehet, hogy most se szeretnék...

Bogárka (már csak 12 nap - hivatalosan Kép )

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka!
Emmának nagyon boldog egyhónapos évfordulót!!! Kép

Bogárka (aki meg már egy hónapja "klubtag" Kép )

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Halihó Csajok!

Bogárka!
Köszi Neked is a megnyugtatást oltás-ügyben Kép, bízom én is a mázliban! Az a nagyon szép homlokzatú ház Veletek szemben, ott laknak a "szektásék"?

Ildi!
Mi pénteken néztük meg a mesefilmet, mármint a Madagaszkárt, gondolom, erre gondolsz! Naggggyyyyon jó volt! KépKépKépKép Este fél nyolcas előadáson a Corvinban már nem voltak kőcök.

Zsanci!
Miért félsz a szektásoktól? Szerinted lehet olyat, hogy nem kérek beöntést? És az nem lehet gond közben? Merthogy én is idegenkedek kissé a dologtól, de úgy látom, hogy rutinból csinálják a kh-ban.

Oxi család!
Gyönyörű a kiscsajszi, nagyon jó képek, köszi!!!! KépKépKép (énisénisénisénis akarom már végre látni az enyémet, vagyis mi a miénket) Kép

Johi!
Vasárnap CTG? Mi volt? Nekem tegnap este óta máshogy fáj a pocim, mint előtte, de tudtam aludni, és most is jól vagyok. Kár, hogy nem süt jobban a napocska, hajózni akartunk, így nemtom mit fogunk csinálni még. Kép

Neet!
Tényleg grrrrrrrr, meg brrrrrrr! Jó, hogy megszabadultatok tőlük! Már nem nyomulnak?

fic. (40+2)
ficánka

Fic!
Igen, az a nagyon szép régi ház az - ottan laknak Kép

Beöntés: szerintem nem rutin, legalábbis nekem nem volt, fél11 körül mentünk be, kérdezte a szülésznéni, hogy volt-e reggel székletem, mondtam, hogy igen, erre azt mondta, hogy akkor nem kell Kép Persze nem sikerült teljesen megúszni, hogy ne jöjjön semmi az első tolófájásoknál Kép Akkor gondoltam is, hogy a következőnél inkább kérek beöntést, minthogy ez történjen, de ha tényleg ilyen rossz (bár sztem ez egyénenként változó, de én alapesetben is nagyon parázok a hasmenéstől Kép ), akkor inkább kakis lepedő Kép Szerintem nekik ez nem jelent semmit, Te meg közben nem éled át, hogy ciki lenne, hisz tök módosult tudatállapotban vagy. Én is csak utólag gondolkodtam rajta, hogy húúú, nem volt-e nagyon ciki...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Az igen!!! Tényleg van ott pénz rendesen!
Szerintem biztosan nem jelent semmit a kh-i személyzetnek, és Neked sem kell vele foglalkozni! Akkor ezt a kérdést is nyitva hagyjuk, az időzítéstől függetlenül. Kép
Dunaparti sétát szavaztunk meg, megyek is ... cupp!
fic.
ficánka

Oxi és oxiapa,
gyönyőrűek vagytok még azóta isKép

bogárka,
akkor jó,még éltethet hogy nem ez az utolsó terhességedKépén előre parázok hogy mi lesz ha a 3-kal leszek terhes és azt már úgy kell élveznem hogy most élem át utoljáraKép Képjaaaaaaaaaaaj inkább nem is gondolok rá,addig még jön azért egy második is!!!!ha már válogatni lehet én másodiknak szeretnék kislány és 3.-nak megint fiútKépnem abból az elgondolásból amit te írtál hanem csak úgyból,de ezentúl azért fogom így akarni amit írtálKépmert ez jó,teccik az elvKép

burokrepi:nekem spontán voltKépés zsanci tanácsára a másodiknál nem is fogom engedni hogy repesszék!ha egyszer repedt magától másodjára is fog!és punktum!
beöntés:én is kaptam,de én nem éltem meg olyan vészesnek,igaz hogy én nagyon rákészültem mert attól előre rosszul voltam és alegrosszabbra számítottam.Aztán szerencsére még csak kellemetlennek sem volt mondható!de én mikor elindultunk voltam wc-n és mégis kaptam!mondjuk nem is bánom,féltem volna hogy nehogy....Kép de nekem nem kellett várni öt percet........nem is tudtam volna...de így is elvoltam vagy 10 percetKép
Vendég

Van olyan, hogy szülés elötti depresszió? mert akkor én biztosan abban szenvedek... talán túlságosan várom a pillanatot és nem tudom élvezni az elvileg tök szép órákat még igy az utolsó napokban. Egyszerűen semmihez sincs kedvem. No és kispapa még depressziósabb, katasztrófa... úgyhogy most elment moziba egyedül én pedig itthon pityergek szintén egyedül. Illetve nem is, hát itt van velem Zsebi, de hát ez igy nem jó... Pedig a világ legédesebb pasija az enyém és mégis olyan mint egy depis viziló... Ki érti ezt. Pedig hát tényleg boldogság meg minden és erre tessék. Ez normális jelenség, vagy már most kikaptam a gyermekágyi depresszió előszelét?

Más: normális, hogy mindig csak egy oldalon érzem a gyerekemet rúúúúúúúúúgni? másik oldalon talán soha, kezdek hülyeségeket gondolni.

Neet: hát tényleg nem semmi ez a szektás story...

Fic: hajózni? az jól hangzott volna, még remélem azért meg tudjátok ejteni bébibaba érkezése elött.
JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Megjöttünk moziból! Tényleg jó volt a Madagaszkár! Bár az én fülemnek kicsit sok volt a 90 decibel, meg olyan pörgős volt, hogy kimaradtak részek, nem tudom a gyerekek, hogy tudják követni! Lehet, hogy csak az én agyam van lelassulva! Kép Aztán elmentünk cukiba! Jól elfáradtam!

Jucus!

Köszi a megnyugtatást! Lehet, hogy tényleg a láztól jöttek ki a kiütések Timin! Nem vészesek, csak halványan látszanak!

Fic!

A beöntést én úgy tudom, azért csinálják, hogy ne legyen akadály a baba útjában! Hát én is paráztam, mert amikor még csak gyengén fájdogáltam, akkor nem akart még adni a szülésznő beöntést! Pontosan nem tudom miért nem adnak még ilyenkor! Már jó erős fájásaim voltak, amikor megkaptam, de hamar túlestem rajta! Ennek ellenére volt még ami távozott a tolófájásoknál, de ez tök természetes ilyenkor! Majdnem mindenkinél így van szerintem! Akkor ezt nem lehet kontrollálni! Kár miatta idegeskedni!

Johanna!

Küldhetsz nekem SMS-t, ha történés van! Páromtól ma visszakobzom a telefonomat! Nagyon drukkolok neked (is)!

Ildi
ildi76

hahó!
sztem sem gáz a beöntés. amiért rossz emlékeim vannak vele az az, h ennek fájás-felgyorsitó funkciója is van...és utána már nagyon fájtam...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johanna!

Normális az egy oldalon rugdosás! Már nem fér el a baba a pocidban, ezért nem nagyon tud a másik oldalára fordulni!

Pityergős hangulatom nekem szinte végig volt, a vége felé is! Érthető, hogy mind a ketten türelmetlenek, izgatottak vagytok már! Végülis óriási változás lesz az életetekben és ez az ismeretlen dolog pillanatokra félelmet is kelthet bennetek! Most ez így jön ki rajtad is kispapin is! Máskor meg öröm formájában!
Gyere addig dumcsizz velünk és elmúlik a rossz hangulatod!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Van köztetek olyan Kismama vagy már anyuka aki a Bálint Sándornál császárral szült?

Nagyon megköszönném, ha írna nekem egy privit a loblie@freemail.hu -ra, szeretnék megkérdezni néhány dolgot Kép

Köszi

Loblie
loblie

Oxi család!
Viki nagyon édes, főleg ahol csukott szemmel mosolyogKép És az a kép is nagyon tetszik, ahol Oxi a szülőszoba előtt áll. Mi is úgy terveztük, hogy majd csinálunk egy képet még itthon, indulás előtt, de már nem volt rá időKép

Bogárka!
Emma nevében köszönjük a gratulát! Vettünk is neki egy hold formájú lámpát ajándékba. Már most kényeztetjük a gyereket, aztán majd minden hónapban megköveteli az ajándékotKép

Burokrepesztés: nekem is a doki vizsgálata közben történt, de nem műszeresen, és nekem már tűnőfélben volt a méhszáj. Onnantól pedig nekem is kb. 15-20 perc volt.

Johanna!
Szülés előtti 2-3 hétben én is hasonlókat éreztem, néha elviselhetetlen voltam, és olyankor senkit nem akartam látni, meg mindenen megsértődtem...

Neet!
No commentKép

ZP: én is benevezek egy rövidebb programra!

Ma 18:35-kor lesz a HírTv-n egy Keresztmetszet című műsör, az előzetesben láttam, hogy az első riport arról szól, hogy tényleg okozhat-e autizmust az oltásokban található higany, ha érdekel, nézzétek meg!

Kép
Kép
manoka11

Johanna!
Ahogy Ildi is írta, teljesen természetes az egy oldal: ott érzed a lábacskáit, és ilyenkor már rég nem forgolódik a tengelye körül, csak mocorog Kép Nekem Petránál is, most is jobb oldalon voltak/vannak a kis tappancsok Kép
És ne depizz, irgum-burgum Kép (na most jó kis pszichológus voltam Kép ), napok múlva a világ legcsodálatosabb pillanata vár Rátok Kép

Zsanci!
És tényleg igaz, hogy a másodiknál erősebbek a fájások?

Bogárka (38+2)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szijasztok,

Köszönöm a megnyugtatást depi ügyben...:-)) Már jobban vagyok, de azért kispapit néha nem értem. De hát férfiiiiiiiiiii.

Ildi: te jutottál eszembe, mert tök simán elnézi, hogy tergetek, mosogatok stb... miközben Õnagysága újságot olvas. Pedig nagyon segítőkész csak éppen nem mostanság. És ilyenkor mindig az jár az eszembe, hogy jézuska mi lesz, ha már kisbaba is itt lesz és apjuk csak ül és olvas én pedig majd szét esem a fáradtságtól... na de ezen ráérünk akkor gondolkodni, ha már itt lesz a probléma. Amúgy imádnivaló és alig várom, hgoy hazaérjen a moziból....

Este pedig vendésgség.... pedig én mára tettem kisbabám születését. De ez ma már nem fog bekövetkezni, még ha most indulunk is, de ennek semmi jele.

Jó kis Emilrulezt hallgatok, a Hello Turist c. számot, ezt mindig leadom a turpistáimnak is.

Ildi: voltál végül bájopiacon?

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Nem voltam végül a biopiacon! Mert elrettentem tőle, ahogy elmesélted hol van!Kép
De valamikor mindenképpen elmegyek! Mert kíváncsi vagyok! Meg lassan majd, ha Timivel áttérünk a szilárd kajákra fogok oda járni vásárolni! Meg tudod majd kérdezni nekem a címet, hogy hol van pontosan? Hátha úgy jobban be tudom tájolni! Köszi!
Ma megverem apát, ha nem írja át a CD-idet! Ha még egyben leszel, akkor kedden tudunk talizni, akkor megyek Gyed-et intézni! Ha nem akkor párom elviszi neked!

Ildi
ildi76

Bogárka!
Az igazat akarod hallani fájás ügyben, vagy a vágott verziót?????????
Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Tegnap este meg ma délelőttől kb. mostanig máshogy fájok, mint korábban, de most megint elmúlt. Gondolom, hogy ez már olyasmit jelent, hogy közeleg az idő. Mert most nem olyan villámszerű, hanem hosszabb ideig tart, és nem is szúrás vagy húzódás, hanem görcs, de ilyet én még sosem éreztem, nem olyan, mint a menstr.-ós. Most kíváncsi vagyok, mikor folytatódik. Egyébként nagyon jól vagyok, remélem Ti is!

Johi!
Nem szabad pityeregni, mert babácska megérzi, és ő is szomorkodni fog a pocidban. Megértelek Titeket, néha nem könnyű, néha én is legszívesebben bőgnék egyet, meg néha össze is kapunk, aztán gyorsan megölelgetjük egymást. Lehet, hogy a párod csak azért ment el moziba, mert ő meg ott pityereg! Beszéljétek meg, és szeressétek egymást! Kép
Manóval beszéltünk erről az egy oldalról való rúgásról, nekünk is egyik oldalon, a jobbon de nem rúg, inkább nyom. És a szülésznőm is azt mondta, hogy szokott kedvenc oldaluk lenni. Úgyhogy NORMÁLIS!!! Kép Aztán nem mentünk hajózni, viszont hatalmasat sétáltunk itt a Dunaparton egészen a Nemzetiig, jót dumcsiztunk és romiztunk. Klassz volt nagyon! Kép Remélem, Ti is jobban vagytok! Kép Emilrulezt én is csippantom, mi mindig utazás közben szoktuk hallgatni, letekert ablakkal, hangosan énekelve a számokat, pl. a Hello Turistot is! Tök jó és nagyon vicces! Kép

Ildi!
Örülök, hogy tetszett a film! Nekem is kicsit hangos volt, a pocakomat be is takartam a kabátommal, nehogy zavarja Vincét. Bár nem lett volna baj, ha annyira zavarja, hogy kibújik, de hát nem ... na, mindegy. Beöntés ügyben azt hiszem a meleg cucc hatására sokaknak felerősödnek a fájásai, lehet, hogy kíméletességből nem kaptad még az elején. Köszi, nem fogok mostmár izgulni miatta, jöjjön, aminek jönnie kell Kép Most olvasom, hogy Zsanci is ezt írta, akkor már tuti!

fic. (40+2)
ficánka

Zsanci!
Ne rémizgess! Kép De csakis az igazat! Kép

Manóka!
Mi is vettünk Petrának egyhós szülinapra ajándékot, aztán leszoktunk róla Kép A másodikra már nem kapott...

Gigi!
Ha a 2. terhességet is úgy akarod élvezni, mint az elsőt, akkor mindenképpen várd meg, amíg Bálint ovis lesz (bár azt hiszem Ti úgy is tervezitek, nem?). Petrával való pocakosságom maga volt a tökéletes harmónia és nyugalom... Kép, most egy kicsit más a helyzet: itt egy pörgős, néha hisztis, néha nagyon akaratos, a mamát egésznap foglalkoztató 2 éves, aki nemhogy azt nem hagyja, hogy mást csinálj, ha ő is jelen van, de néha azt sem, hogy másra gondolj Kép ... és így sajna nem lehet minden pillanatát kiélvezni a várandóságnak, úgy mint az elsővel. Este pici pocaksimi, duruzsolás a babának, aztán bealvás Kép...

Bogárka (40mínusz12)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Csak gyors beugrottam szolni,hogy csinaltam a csajoknak egy albumot, ha van idotok lessetek meg (az utobbi 10 uj album kozt van) Es tádááám alszik mar mind a 2 ded! Kép

Johi
Hogy vagytok? Biztosan ez a pocsek ido is kozrejatszik am. Ha 7 agra sutne a nap azert Ti is maskent lennetek tuti, de mar nincs sok hatra, kitartas!

Ada
Nalatok mi a helyzet? Kép

Norka
norkini

Sziasztok!

Gyermekem most lőtt le egy pukival Kép

Másodjára szülő kicsi Bogárka: első kézből származó infóim szerint a második sokkal jobb és kevésbé fáj, mint az első Kép Kép Na, nekem elhiszed? Pedig csak tippeltem....Kép

No, megyek, mert van még bent puki, ergo ordítás erősödik Kép

Jóccakát Lányok!
ada007

Sziasztok,

Előkerültünk.
Oxipapa nagyon szép Viki baba olyan aranyos, ahogy kukucskál ki a péld alól.

Kerti party egész jó volt, időjárás is megkímélt bennünket, kicsit hűvös volt és csak estére jött a nagy vihar, éjjel semmit nem aludtam, forgolódtam, miközben a két fiú felválta horkolt körülöttem
Tényleg milyen dolog az, hogy egy 10,5 hónapos horkol????????????? Eddig csak apja horkolt ha fáradt volt most kiderül, hogy a gyerek is. Lehet, hogy én is csak nem tudok róla?????

Johi, depi husssssssssssss!!!!!!!!!! Ilyenkor sokkal érzékenyebbek az anyukák, is a rossz hangulat gyorsan rátör az emberre.

A szektadologgal kapcsolatban pedig számomra az a félelmetes, hogy nagyon befolyásos helyekre férkőztek be. Pédául a pénzügyi szektorban sem a pénztári ügyintézőket környékezték meg.....és szerintem ennek néhány év múlva akár súlyos következményei lehetnek.

A másik kedvencem nekem is a vidám vasárnap című rendezvény szervezői, minden alkalommal meglepődöm amikor ismerőseimről kiderül, hogy közéjük tartoznak.
zsebi2004

Ada!
Anno mindkét fiam lepukizott egy kis kakival...ezt nem hagyhatták ki...mint ahogy azt sem, hogy közvetlenül születésük után le ne pisiljenek...Kép
Bogárka!
Mennyire fájt az első? Mert nekem ku....hűűűűű, de nagyon!!!! és biztos voltam benne, h fájdalom ennél nagyobb már nem is lehet...de lett!! Viszont vigasztaljon a tudat, hogy SOKKAL rövidebb ideig tartott, és lehet, h csak nekem volt ilyen fájdalmas...az az igazság, hogy mindkét esetben meg akartam szökni a fájdalom elől...
miért van az, hogy mostanság csak a fájdalom jut eszembe a szülésről??? és nem az, hogy milyen irtózatosan jó volt?????? mert tényleg az volt!!!!!!!!Nincs az a kábszer, ami igy feldobna, mint egy jó szülés!!! Kép Kép

Szerintetek miért van ma nekem farkas-éhségem????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
haláli vagy,szétrögöm magam a poénjaidonKép Kép Kép (kábszer-szülés hasonlat)
más:mi a bárányhimlő elleni oltás kivezetőszere????
na ne hidd hogy rossz volt a fiam és most büntetem,nekem kell,mert én még nem voltamKépaz elsőnél nem csináltam gondot mert úgy voltam vele nincs senki gyerek a környezemben akitől elkaphatom,de most kezdek fosni hogy mi van ha a bálint pont akkor lesz bárányimlős mikor én terhes leszek a másodikkal??????szóval hosszas rágódás után úgy döntöttünk inkább beoltatom magam,csak megmaradok,nem igaz?????????????????
farkaséhséged?passzolom a kérdést,te vagy a dokiKép
amúgy meg tünetszegénységed miatt nem tudok diagnózist felállítaniKép

bogárka,
de igen,mi megtvárjuk míg bálint ovis lesz,bámulatos a memóriádKép
én mikor terhes lettem kedztem elfelejteni dolgokat.aztán ez azóta is tart,pedig azt mondták szülés után elmúlik....de átráztakKép
szóval iszonyatos feledékeny lettemKépnem túl jó tulajdonság így már nem egész két héttel az államvizsgám előttKép
de most már irány szülni mert nagyon kivi vagyok a tapasztalataidraKép na jóóóóóóóóó,meg a pocilakó is érdekelKép Kép imádom a kis kukisokatKépa gyengéimKép
Vendég

Hali!

Aki magára ismer az jelentkezzen:ma fél 4 magasságában egy pasival,egy babacsokival(benne gondolom kölök)Képegy kutyával csíkos felsöben,napszemüvegben áll piroslámpánál Budapest határában.Én láttam öket!!!!

Anyukám volt a MOM-i bájópiacon,mert az utca végén lakik.Nagyon sokan voltak,csak egy salátát vett mert azt mondta,hogy azt a bio almát akkor sem hozta volna el ha fizetnek érte.Tele volt kukaccal és olyan kis nyamvadt voltKépMOndtam neki,hogy ez a bio!

És képzeljétek el,hogy vettem egy új autósülést Pannának a Peg Perego helyett amiben mindig nyüszített.Ez egy Maxi Cosi cabrio és a csajomnak egy hangja sincs és alszik benne!Olyan boldog vagyok!(30.000-ért)Kép

És két napja olyan kis nyugtalan Panna.Nem tudom,hogy esetleg jön-e a foga vagy sem de az biztos,hogy ezerrel rág mindent föleg az ujjamat .

Na most ennyi jutott csak az eszembeKép

Ildi!

MIkor mész vásárolni?

Jucus
20170114224602

fic,
telefon a fejem mellett,de ne szüjéééééééééééé' má'
hát talizunk,nem????????????
mailt olvastad?csak mert nem kaptam rá választKép
Vendég

KukkolósJucus!
Magamra ismernék, minden stimmel, csak a napszemüveg nem, jól láttad? Kutya, Bphatár, baba(kocsi), férj. És ha visszafele láttál, akkor fagyit is nyalogattunk. Kép Diósd, Osváth cuki. Na? Tényleg, mikor hoppanálsz ide? Kép

Zsanci!
Mer' nem ettél eleget, vagy mert épp kiugróban vagy fejlödésileg.Kép

Eszter falja a banános milupa tejpépet. Kép De csak ha nem túl híg és nem túl sürü... jellemzö... mint a zapja... Kép

Johanna!
Papinkó és háztartás miatt ne depizz, mondd meg neki a frankót, hogy fáradt vagy, eleged van, segítsen már vazzeg, különben no sex. Vagy yes sex, attól függ, hogy áll hozzá... Kép De komolyan, kérd meg, hogy segítsen, pl mondd azt, hogy a múltkor is de ügyesen megcsinálta ezt meg azt, és ilyesmi. Hátha nátha. Ne legyél mártír, nyomogasd az F1-et! (Help...)
neet
neet

Jucus!
És hogy viheted már a kiscsajszit a NÉGYHÓS oltásra? Csak a minap született!!!

És Oxi!
Mi az a kép a szülöszoba elött, még pocakkal? Hát olyat röhögtem!! Én ott már mindenre gondoltam, csak a fotóapparátra nem, nem vagy semmi, komolyan! Kép
neet
neet

Sziasztok!

Hát csajszik még mi is egyben vagyunk....
Bármennyire szerettük volna nem hallgatott ránk a törpe!
Mondjuk most kivételesen nem is vagyok morcos miatta.
Képzeljétek tegnap éjjszaka feltörték az autonkat az ablakunk alatt.
A gáz csak az, hogy a kereket is kiszúrták amit még csak most törlesztünk...
Szóval a páromnak gipszelt kézzel kerékcsere,
nem nagyon menne,
ezért most drukkolunk, hogy ne jöjjön a törpe.

Kérdés: Ha kihívom a mentőket akkor hova visznek kórházba???
Oda ahova én mondom???
Vagy az ügyeletes kórházba?

Na jó nem akarlak titeket untatni a problémáinkkal ....

Oxi!
Gyönyörű ez a kiscsaj és az NST-s kép nagyon tetszik!
Ráadássul mosolyogva mentél be a szülőszobára ez rekord szerintem!

Bogárka!
Nekem mindenki azt mondja, hogy a második könnyebb... Dehát Zsanci már csak tudja!
Mikor kell menned a kórházba???

Fic!
Te meg menet közben fogod kipottyantani Vincét!
Hogy vagytok?

Johanna!
Kincsem neked pihenni kéne már nem házimunkával foglalkozni! Tessék rászólni a pasira!
Tudod az enyém is egy angyal de magától semmit nem csinál meg!!!
manó27

Jucus!

Hétvégén nagynénémék segítettek bevásárolni Auchanból, úgyhogy most a jövőhétre el vagyok látva kajával! De szólok majd, ha nekiindulnék!

Bogárka!

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy különbözik-e az első szülés a másodiktól! Ahogy eddig én hallottam, semmi törvényszerűség nincs benne! Van akinek rövidebbre, van akinek hosszabbra sikerül a második szülés! Kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra!

Fic!

Rég jelentkeztél! Voltatok sétálni?

Gigi!

Én is beoltatom majd magam, ha befejeztem a szoptatást! Bárányhimlő ellen és az MMR-t is beadatom, ugyanis nem voltam rubeolás!
Az első 3 hónapot végigparáztam, nem-e kapom meg a gyerekektől az óviban, ahol dolgoztam!
Meg volt olyan eset, hogy 2 hós terhesen az Azúrban vásároltam és bejött egy nő egy pöttyös gyerkőccel! Az eladó kérdezte mi baja? Mondta, hogy rubeolás! Jót nevettek, hogy milyen jó, hogy Õk voltak rubeolások, engem meg a hideg rázott egy hétig, hogy hátha elkaptam! Szóval inkább én is be fogom magam oltatni a második baba előtt!

Egyébként megint pocsékul vagyok! A pajzsmirigyem úgy megdagadt,hogy alig tudok nyelni! Mintha lenyeltem volna egy ping-pong labdát és megakadt volna a torkomon! Meg lehet ettől fulladni? Remélem nem!

Most megyek csicsilni! Jó éjt!

Ildi
ildi76

Manó!

A mentő az ügyeletes kórházba visz be, csak akkor visz oda, ahova Te akarod, ha van beutalód!
Úgyhogy a taxival jobban jártok! A Budapest taxi a legolcsóbb és zokszó nélkül beviszik szülni a kismamákat! Mi is velük mentünk!Kép

Ildi
ildi76

Neet!

Odafelé láttalak és napsyemüveg rajtam voltKép

19-én lesy 4 hós a csajom,16-án oltásKép
Nemsokára hoppanálnék felétek,de most apa vezetett mert dedek aludtak és ilyenkor mi autókázni szoktunk.Tökre megéri benzinilegKép
De mostmár nagyon közeleg,hogy megvesszük Jucuskának autót és akkor megyek!

Jucus
20170114224602

Szia Lányok!

Na én is előkerültem a semmiből. Azért még vannak hiányosságaim az elmúlt napokkal kapcsolatban, csak a latest news-okat tudom.

Először is Oxi!
Gratulálok a pici kis lánykádhoz. Nagyon ari a képeken és a te képeid is királyok!

Rólunk annyit kell tudni, hogy lassan 2 hete Lilla éjszaka teljesen meg van zakkanva. 4-5-ször felkel és feláll a kiságyban, hogy vegyük fel, mindezt sírva. Egy ilyen kis ébredés fél- háromnegyed órás. Így kész vagyok teljesen.Kép Eddig tudtam délelőtt netezni, amíg rajtam aludt. Most muszály aludnunk együtt, mint anno a kezdetekkor, különben nem bírom a strapát.

Anno elképzeltem, hogy a gyereket nem fogom hozzánk az ágyba szoktatni. Hát, amikor már 4-szerre veszem ki az ágyból nem bírom már a sötétben ringatni. Oda rakom közénk, ott még tud valamenniyt aludni. Tényleg nektek mi a véleményetek e témában?

Itt jegyzem meg, hogy ágyra szoktatással jól haladunk. Persze még csak a franciágyig jutottunk. Viszont így naponta 3-szor bealszik és 1- 1,5 órát alszik franciágyon velem. Persze közben egyszer biztos megébred és akkor itt könnyebb álomba simogatni.

Jaj tudnék még mit írni, de hulla vagyok. Holnap folytatom.
Jóccakát!
beetrix

Manó!
Megcáfolnám Ildit: barátnőmet oda vitték ahová kérte Kép. Pláne sztem ha benne van a kiskönyvedben hátul a doki pecsétje, azzal nem vitatkozhatnak.
Holnap megyek nst-re délelőtt fél 11-re, a keddi tornát asszem már kihagyom, nem esik már jól semmi... Te mikor leszel a H-felé?

Húúú! Úgy látom nagyon fel kell kötnöm a gatyámat. Annyian vagytok már kíváncsiak rá, hogy hogy lesz, hogy nagyon jónak kell lennie...Kép

Zsanci!
Én teljesen elfelejtettem a fájdalmat. Arra emlékszem, hogy majd eltörtem szegény Papi ujját (milyen fura, akkor még nem is hívta így őt senki, Petra ragasztotta ezt rá... Kép ), de hogy olyan nagyon fájt volna arra nem. Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok. Kép

Johanna!
Tényleg szólj a párocskádnak, hogy segítsen! Nevelni kell őket! Kép Ilyenkor mindig a Nagyimra gondolok, aki ötvenakárhány év házasság után is morog, zsörtölődik, ha Nagypapám széthagyja a cuccait, de zokszó nélkül pakol utána. Talán ha az első években rászól ilyenkor...
Nálunk a mosogatással volt így: férjemék családjában nem divat férfiaknak mosogatni, nálunk viszont hétvégi ebédek után mindig Apukám mosogatott. Mára sikerült elfogadtatnom a Zurammal, hogy néha ő is megcsinálhatja ezt, sőőőt mostanában mindig ő mosogat...Kép

Na megyek, már megint ott várnak a mókusok az ágyban Kép

Bogárka (38+2)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?