A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt Lánykák!Kép

Képzeljétek, tegnap végre-végre kaptam a gyógyszertárban LH tesztetKépKépKép
Úgy kellett megrendelni. Valami újfajta teszt (Corax), 7 db 4.190 Ft. Nem túl olcsó, de kibírható. A cél érdekében mindentKépKép
Ma vagyok a 13. napon és leesett a hõm 36.5-re. Nekem ennél lejjebb soha nem szokott menni, viszont azt is tudom, hogy az elmúlt 4 ciklusom alatt a 20-25 nap között volt peteérésem. Szerintetek csináljak LH tesztet vagy ne??? Nem akarok feleslegesen "ellõni" egyet sem.
DorisKép
Örülök, hogy túlvagy a fogmûtéten, gyógyulj meg hamarKépAztán nemsokára jöhet a babuciKép
MásikvikiKép
Én is szedek Closty-t már 5 hónapja (igaz, hogy csak 1x1-et), de nekem az égvilágon semmi mellékhatása nem volt.Kép
De szerintem jó hatása sem ,mert nem hozta elõbbre a peteérésemetKép
LoraKép
Örülök, hogy jó kezekben vagytokKép
A táblázatban láttam, hogy lassan másfél éve próbálkoztok, igazán megérdemelsz már egy babácskátKép
Inszemmel tuti, hogy sikerülni fogKép
KépKépKépKép
Most mennem kell dolgozni.
FércegérKép
fércegér

Edelweiss!

Kijavitanal a listan? 2cn. Koszi.

Lora!

Orulok, hogy Tapolcan ilyen jo kezekbe kerultel. Remeljuk hamarosan baba is lesz a dologbol.
Az utobbi napokban sajnos en is ugy erzem, hogy megyek utanad.

Andi
andi28

EniKép
SajnálomKép, de fel a fejjel, még minden lehetséges.Kép
Méred a hõdet?
Fércegér
fércegér

Sziasztok!

Én is voltam tegnap a dokinál, és hát állítólag nem a legjobbak a hormoneredményeim. Nem nagyon vészes, de valami olyasmit magyarázott a doktorbácsi, hogy kevés a progreszteronom. Viszont van egy 19 mm-es tüszõm és szombaton megint menni kell. Valószínûleg kapok pár ampullányi Cliognomin-t, vagy minek nevezik. Képtelen vagyok megjegyezni a nevét. Kép Ez milyen szuri? Mit tudtok róla?

Zebrafarm... Ha valaki talál olyan helyet, ami mindenkinek jó, szerintem átköltöztethetjük oda. Csak ott is levédhetõk legyenek az adatok. Bevallom, nem vagyok egy nagy weblap szerkesztõ, ez meg adja magát. De ha kell, megtanulom. Kép

Beszti Doktor néni! KépKép
Értékeld ki légyszi az eredményeimet. A 24. ciklus 20. napján vették le a vért. Elõre is köszi. Kép
FSH: 2,9 mIU/ml
LH: 2,3 mIU/ml
Progreszteron: 6,22 nmol/l
Östradiol: 83 pmol/l
Prolactin: 536 uIU/ml

Csibe21
A táblázatba úgy kerülhetsz fel, ha megírod a benne szereplõ adatokat, és felveszlek bele. (c=ciklus, cn=ciklus napja)

Doris
De jó, hogy már írni is bírtál! KépKépKép
Gyógyulj ám meg gyorsan!

A mai tabella:

<pre>
Kisvuk 4c 69 cn Svájc 27 év
Doris 10c 58 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 55 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 53 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 35 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 33 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 33 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 32 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 30 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 29 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 27 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 3c 26 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 23 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 22 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 21 cn Budapest 27 év
Lora 16c 20 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 18 cn Budapest 30 év
Klari 9c 17 cn Budapest 31 év
Sien 17c 14 cn Budapest 29 év
Edi 11c 14 cn Maglód 33 év
Timea 3c 14 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 13 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 12 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 12 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 9 cn Budapest 24 év
Alice 36c 8 cn Budapest 29 év
Alma 8c 8 cn Györ 29 év
Melinda 7c 6 cn N-o. 26 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Andi28
Te szerepelsz benne úgy mint Andi?
edelweiss

Vanda,
Sajna' nem tudtam Neked a lapot letölteni, de ez biztos az én technikai analfabetizmusom.Kép
Másikviki,KépÖrülök, hogy lement a prolaktinod, tehát már normális és Bromot sem kell szedned?A gyógyó elhagyását is fokozatosan tetted? írj ha tudsz részletesen a tapasztalataidról! Azért az felháboító, hogy a leletedet csak külön kérésre adják ki. Vajh' mit szólna ehhez az ombudsman?
Doris,KépÖrülök, hogy minden ok.Hidd el minden rendben lesz a fogaddal!
EniKépFel a fejjel!
Breki
Breki

Edelweiss,

A progreszteron bocs, hogy így fogalmazok, de siralmas. Kép A jó hír az, hogy nagyon könnyen gyógyítható Kép 64-nek kell lennie!!!! A többi szerintem jó, bár a prolaktinra nem tudok mit mondani nem ismerem ezt a mértékegységet. Jobb lett volna, ha pé után 7 nappal csinálják a vérvételt. Máskor próbáld így idözíttetni.

Lányok,
Ma voltam progreszteron vérvételen. Talán hétföre kész lesz az eredmény Kép. Szerintem ugyanannyi lesz mint múltkor vagyis olyan 35 körül.
Nem hinném, hogy babás vagyok (a höm miatt) Kép úgyhogy mostmár tutira kiharcolok egy lapart vagy egy HSG-t. Kép

Puszi,
Moni
mj

Haliho Lanyok!

En vagyok a topic nagy "osszefutoja"KépKépKép TEgnap Klarival futottam ossze a HEV-enKép

Ferceger! Hmmm, de azert minek clostyt szedni hogy elobbre hozza a peteerest? Mindenkinek megvan a maga ritmusa, szerintem ez a gyogyo akkor kell ha alacsony a progi vagy nincs peteeres.

Edelweiss: Nagyon alacsony ez a progeszteronKép Mar amennyire en kimuveltem magam a dolgokban...ES ezutan haynadik napra jott meg a mensid?

Doris! Orulok hogy tulelted a mutetetKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Magas Prolaktinosok!
Most egy kicsit ideges lettem.

Mondjátok, hányszor kell még elmondani és piros betübe foglalni, hogy a bromo szedését nem szabad abbahagyni, ha lemegy a megfelelö értékre, mert utána mégjobban megemelkedik. A szedését a terhesség alatt is folytatni kell (csak azt nem tudom hány hétig).

Figyeljetek jobban oda erre a dolgokra, és figyeljetek jobban arra, hogy mit mondd Erazmusz, mert kezdhetitek elöröl az egész hercehurcát!

Moni
mj

Sziasztok Lanykak!

Sajnos ma sok a munkam, csak beneztem Hozzatok, mindenkinek jo munkat es jo kedvet!

Timea
Timea

mj,Kép
köszi és nyugi. Szerintem ezeket tudjuk, de akiknél már tartósan alacsony szinten van, azoknak már eleve nem mondjuk napi kettõ az adagjuk és úgye azért a napi fél szemig fokozatosan csak el kell jutni valahogy.
Egyébként én is ezért papoltam az Ancsának, hogy irány a doki és a Bromo szedése, mert õ pl. magas prolaktin szint mellett lett babás, és nem szedi a Bromot.
Breki
Breki

Szijasztok leányzókKép

Képzeljétek, nagy baromságot csináltam...Kép
Tegnap huncutkodtam a párocskámmal, reggelre pedig ott volt
a barna trutyesz. Pedig hogy aggódott, hogy valami baj lesz!!
Én meg: á, dehogy, nagyon erõs ez a kölök.

Igaza lett!
Meghülyülök, ha valami gond lesz!!!
Lányok, ezennel megígérem, hogy míg meg nem születik a baba,
ilyet nem fogok többé csinálni!!!!

SZORÍTSATOK, HOGY NE LEGYEN BAJ!!!

Csak ezt túléljük....

Ancsi,
aki megrémült!
Nagyon.
Ancsi

Sziasztok!

Új beszálló vagyok,eddig csak olvasgattam a leveleket, most viszont már "érdekeltté" is váltam. Remélem a kérdéseimre tud valaki választ adni!Ti hisztek azoknak a teszteknek (pl RapiPreg), amelyek már 10 napi terhességet is ki tudnak mutatni? Pontosabban volt már ezzel tapasztalatotok? Mindenhol azt olvasom, hogy a menstruáció elmaradása elõtt a HCG kimutatása baromi nehéz, ez a 10 nap nem túl korai? Próbálkozunk a baba témában, és már nagyon szeretnénk. Elég türelmetlen is vagyok, ezért megpróbálkoztam a teszttel, de egyenlõre negatív lett. Egyébként azt mondja már meg valaki, hogy a menstruáció elmaradása elõtt lehet e, és milyen tüneteket észlelni?
Bea

Edelweiss!

Teljesen egyetértek a Mónival. Minden okénak tünik KépKép, de a progeszteron hihetetlenül alacsony KépKép!!!
Szóval ha megreped a tüszöd, akkor a progeszteronpótlást is el kell kezdened! (Duphaston, Utrogestan) (Ha jól emlékszem, akkor Ancsinak E. azt irta, hogy a normál érték egyharmada a progeszteronszintje. Emellett ezek szerint még lehetett babás (bár novemberi hormoneredmény volt, és azóta változhatott). De a te értéked a normál szint kb. 1/10-e!)
Neked szokott lenni a menzesz elött barnás trutyid?

Prolaktinosok!

Megint igaza van Móninak, nem szabad abbahagyni a Bromo szedését, a terhesség elsö harmadában is szedni kell!!!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ancsi,

Vigyázz nagyon magatokra, remélem nem lesz semmi komoly!!!

Tényleg nagyon szoritok. Szerintem nem lesz semmi baj!!
Jó hogy ilyen megértõ a párocskád. Vigyázz rá is!Kép

Puszi
Panna
Panna

Üdv Bea!

Nem, azt hiszem nem hiszünk a 10 napos tesztfeliratban.
Mindenkinek azt irjuk, hogy türelem, mert a peteérés után kb. 18-20 napnak (a menzesz elmaradása után 4-6 napnak) kell eltelnie ahhoz, hogy biztos eredményt mutassanak a tesztek. Ha esetleg nagyon türelmetlen az ember, akkor megcsinálhatja az elmaradt menzesz után 1-2 nappal, de akkor még lehet, hogy a terhesség ellenére negativ lenne.
Az én tesztem a peteérés utáni 16. napon mutatott pozitivitást (32. ciklusnapon). (Nem az elmaradt menzesztöl számitva, mert nekem nagyon összevissszák voltak a ciklusaim, 28-44 nap között.)
Érdemes hüvelyben vagy popóban höt mérni, mert ha még a menzesz elmaradása után néhány nappal is 37 feletti a hö és nem ingadozik nagyon (0,3 fok már sok), akkor az általában már jót jelent.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Moni, Beszti
Ezek után a 24. napra megjött, és nem volt semmiféle barna trutyim. Soha nem szokott lenni. Bár ha jobban belegondolok az elsõ 1-2 napban igen csekély mennyiséget produkálok és a 3-4 nap szokott erõsebb lenni. Az 5. napon meg szépen lecseng. Ez lenne a barna trutyi?
Lehet, hogy az alacsony progreszteron szint miatt fogom kapni a szurit...?

Edelweiss
edelweiss

Orsoly!
A 35-39 napos ciklushossz sajna nem az "én ritmusom", a fogamzásgátló szedése elõtt kb. 30 napos ciklusaim voltak.
Ancsi!
Szorítok! Nem lesz bajKép
Fércegér
fércegér

Jo reggeltKép

Ancsi
Kuldtem sms-t megkaptad??Be fog dogleni a telefonom lehet,hogy nem ment el.
Nem hinnem,hogy baj lesz de tessek pihentetni!!!mert elfenekellek!!Kép

Edelweiss

Tenyleg iszonyu alacsony hallgass Beszti doktornenire!

Beszti

jol vagy??KépKép

MJ

A pasid matyivizsgalata mar meg volt//Bocs ha lemaradtam rola!

pusiz Krisztinka
kriszti

Breki Kép Na azért Kép

Ancsi,
Nem lesz gond, de legközelebb ne emelgess és ne cipekedj, még bevásárláskor sem KépKépKép Szigorú kímélö életmód és semmi busz után futás mert elkések, semmi erösebb testmozgás, és légyszíves ne is nyújtózkodj!

Edelweiss,
Ha az a pár csepp ami az elsö 1-2 napban jön barna akkor az a barnás trutyi. A höd olyankor hogy áll? Ha még fennvan, akkor valószínü, hogy barna trutyi és csak a leesés napján kezdödik az igazi mensi.

Üdv,
Moni
mj

Krisztinka,
A pasim matyivizsgálata olyan tökéletes, hogy akár donornak is elmehetne Kép
Moni
mj

Ancsi,
Azt olvastam, hogy HURCOLKODTAM Kép a huncutkodtam helyett. Na akkor az is betiltva Kép Ó ti szerencsétlenek!
Moni
mj

Ancsi!

Pihenj amennyit tudsz, es nyugi!!!!!!!!!!!!
Azzal teheted most a legtobbet ha megprobalsz nyugodt maradni!

Bea!
Nekem mar van egy babam, ot Rapi Preggel tobb mint egy het elmaradasa utan tudtam kimutatni, van akinek 1-2 nap utan sikerult, de a 10 nap tulzas.
Tunetek: teljesen egyeni, elmaradas elott kicsi a valoszinusege hogy barmit is ereznel. A lehetseges tunetek: mellfeszules, bimboudvar sotetebbe valasa, apro mirigyek kiemelkedese, femes iz a szajban, esetleg emelyges, hanyas, undor izektol vagy szagoktol. Annyira egyeni, hogy nekem pl. 10 hetig az elmaradason kivul semmilyen tunetem nem volt, holott minden rendben volt.

Minden jot!

Timea
Timea

Beszti,
Köszi, egy kicsit megnyugodtam, irány a hõmérõzés

Bea
Bea

Sziasztok Lányok!Kép

Doris!KépJó, hogy végra túl vagy rajta!Kép
Lora!KépHa nem termelsz ellenanyagot, akkor mivel magyarázzák, hogy mégsem jutnak át a kisfickók? Az inszem viszont már tényleg elõre lépés, és hidd el, hogy most már nincs sok hátra a babáig!KépA szülõk miatt meg szerintem ne aggódj! Amióta elmondtam anyukámnak, hogy milyen problémákkal kell megküzdenünk unoka-ügyben, azóta én is sokkal jobban érzem magam, hogy Vele is meg tudom beszélni ezeket a dolgokat, õ pedig nagyon sokat segít azzal, hogy mindig csak bátorít és vígasztal, ha el vagyok kenõdve.
Szóval jó érzés, hogy a párom mellett a szüleim és a testvérem azok, akikre 100%-ig számíthatok!
Ancsika!! Nem lesz semmi baj! Nagyon szorítok!!! Próbálj meg pihizni és szedd szorgalmasan a Duphaston-t!Kép

Pusz, Sien.
Sien

MJ

Akkor nincs mas hatra komolyan neki latni a te kivizsgalasodnak.
Mit javasol kedvenc dokibacsim???Hormonok??

Ancsuri
Te nagyon sokat eszel??En le sem merem irni mit kajaltam ma mar ossze!

Krisztinka
kriszti

Ancsi!
Vigyázz nagyon magadra! A dokid mit mondott a szexre, nem mondta, hogy nem szadad? Lehet, hogy nem is attol volt. Az mindenesetre jo, hogy szeded a Duphastont.

Bea!
Szerintem is korai. Ráirnak mindenfélét a tesztre, hogy azt vedd, de biztosat csak a mensi elmaradása után remélhetsz. Szerintem akár egy megtermékenyült pete is meggondolhatja magát (tudjuk sok oka lehet) és távozik mensikor, holott elötte akár ki is mutathatná a teszt. Persze lehet, hogy ez hülyeség.

Eni
Eni

Na jó ez után már abbahagyom a dumcsit és rátérek a munkámra KépKép

Edelweiss,
A Choriogonin (én is ezt kaptam múlt csütörtökön) az arra való, hogy befejezze az érési folyamatot és megrepessze a tüszöcskédet. FSH és LH stimuláló valami ganrophin van benne vagy mi.

Semmi köze a progi szinthez! Különben nagyon "veszélyes" gyogyi, mert doppingolásra alkalmazzák, szóval bejelentés köteles a gyogyi. Hát nem csoda, hogy olyan jól éreztem magam 2-3 napig, miután megkaptam Kép Tökre feldobott és tele voltam energiával. Én 3 ampullát kaptam, azóta is fájogat töle a bal pf-em. Kiváncsi vagyok nálad mi lesz. Feltétlenül értesíts róla!

Orsoly, Beszti KépKép
A Closty vagy Serophene hogy emeli meg a progiszintet, ha csak a ciklus elsö felében kell szedni? És utána nem kell ultrog-t vagy duph-t szedni?

Üdv,
Moni
mj

krisztinka!Kép
Megkaptam, de annyira a válaszodra koncentráltam, hogy nem küldtem választKép

MoniKépKép
A hurcolkodást könnyebb volt betiltaniKépKép
De most már a huncutkodás is tiltólistánKép

Lányok,
köszönöm, hogy szorítotok és biztattokKép

Ez most nagyon kell, mert elkeseredtem.

Voltam kint megint a budin....mintha szûnne!!
A papír csak egy picit volt tr...is.

Ma korábban hazamegyek és lefekszek!

Na, nem idegesítelek benneteket a nyavalygásommal.
Kicsit visszavonulok olvasóbaKép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

SienKép Neked is köszönömKép

Krisztinka!
Az utóbbi napokban én is úgy faltam, mintha éheztettek volna több hónapon keresztül...
már dagad a fejem...brr....Kép
Ma csak egy répasalira futotta, mert az ijedtség elvitte az étvágyamat...

Most beszéltem párocskámmal telcsin, aggódott, hogy mi van..Képolyan édiKép

Lányok,
ti hogy emlékeztek erre a barnás trutyi eredetére?
Valahol olvastam, hogy mindez vérzés, csak a vassal történik valami, az festi meg, ezért barna.

Hogy is van ez???

Beszti dokinéni!!KépKép

Ancsi
Ancsi

Ancsikam, vigyazz magatokra!!!!

MOni: szerintem a closty tartalmaz is progit, meg gondolom hogy a peteeres rendbetetelevel valahogy hat is a progira. De arrol meg tenyleg nem hallottam hogy leroviditene a ciklushosszt, elobbre hozna a peteerest.

Ferceger! De ha nem segitett eddig a closty ezugyben, akkor miert szedeti veled tovabbra is? Nem kene valami mast kitalalnia?

Lanyok, itten olvasom a Story-t, mindenki babat var en meg minnya sirok...Kép

orsoly
orsoly

Krisztinka, Beszti, Orsoly, Doris és a Többiek KépKép
Ti mit javasoltok?

Szóval a kórelözményem az, hogy már kb 5 éve nem szedek fogamzásgátlót csak hüvelyöblítéssel védekeztem és amúgy is próbáltam úgy idözíteni, hogy ne félidöben történjen az aktus. Augusztus óta próbálkozunk igazán komolyan.

Harcoljam ki kedvenc orvosomtól a lapart vagy HSG-t (mert félek, hogy el vagyok záródva) vagy elöször gyógyszerekkel próbálkozzunk, mert hátha azért nem sikerül mert túl alacson a progiszintem - a fele aminek lennie kellene-?

Várom a meglátásokat, üdv
Moni
mj

Ancsi!
Szerintem ne hezitálj, menj haza és feküdj le, szedd a duphastont és a dokiddal is meg kéne ezt beszélni.

Beszti!
OFF
Mostmár a matávnetnél is van olyan elõfizetés amirõl te írtál, de nekünk nem az van, mert mi egy kedvezményest kötöttünk 1,5 éve. De az ISDN bekötésénel nagyon bénák voltak, kb. 6-szor voltak nálunk, a végén már se telefon se riasztó nem üzemelt.

Melinda!
5 serophent szedek napi 1-szeri adagolásban az 5. naptól és most a pé. után klasszul fenn van a hõm.

Marcsi
Marcsi

Orsoly!

ÉN nem olvasom a sztorit, de bekapcsolom a tv-t vagy rációt és persze épp valaki terhes. Olyankor elszáll az én jókedvem is és padlót fogok.

Moni!
Szerintem elõször hormonvizsgálattal kezd, és nincs-e valami fertõzésed (pl. clamydia) ami miatt nem lehet teherbe esni. Bér biztos lennének tüneteid. És ha minden rendben vagy rendbe tettek de pár hónap alatt nem jön össze a baba, akkor az átjárhatóság. Bár lehet hogy egybõl csináltathatnál átjárhatóságot is, minek vesztegetni az idõt, habár biztos nem kelllemes. Utána nem tudom mit kell.

Marcsi
Marcsi

Ja Móni ha nem jó a hormonszinted azt szerintem gyógyszerrel rendezni kell mindenképp.

Marcsi
Marcsi

Móni!Kép
Én az eddigi tapasztalataim alapján elsõként a HSG-t, de inkább lapart javasolnék, és ha ott kiderül, hogy minden rendben, akkor kezdenék bele (alapos hormonális vizsgálatok után) a gyogyis kezelésekbe. Sok felesleges hormon-adagot meg lehet spórolni így..

Az ember mindig utólag okos...Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sien!

De ha a hormon nem jó akkor a hormon gyógyítására - akár átjárható akár nem gyogyot kell szedni - hisz rossz hormoneredmény is okozhat meddõséget. És az csak pár szúrás, bár kétnaponta még nekem is sok volt, pedig semmi bajom nincs a vérvétellel. az átjárhatóség kicsit komolyabb vizsgálat, de valóban nagyon fontos tudni a végeredményt, mert átjáhatónak kell lennie.

Marcsi

Ui: honnan ered ez a neved, mert számomra olyan távolkeleti hangzása van.
Marcsi

Moni
Puff neki, akkor jó kis gyogyit fogok kapni. A doki 5 ampullával ígért be szombatra.

Egyébként akkor kewzdõdik, amikor a hõm leesik. Ezért is nem tekintettem barna trutyinak.

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Ancsi!
Remélem nem lesz semmi baj! Vigyázz magadra és amennyit csak tudsz, pihenj. Nem szabad kockáztatni, hisz Õ most a legfontosabb!!!! Nem igaz?

Nekem ma megjött (sajnos). Holnap megyek kontroll vérvételre a magas FSH és prolaktin miatt. Hétfõn majd beszámolok,hogy mi volt.
Valaki javítson ki legyetek szívesek a listán:
34 c 1 cn 27 év Nyíregyháza

Köszi

Éva
Éva

Ancsi
Lehet hogy csak egy oblito folyamat jatszodott le nalad, es ez meg a korabbi dologbol adodot trutyi volt. Kép

Mindenesetre a legjobb ha felfuggesztitek egy idore a hancurozast. Legalabb harom honapra.
Melinda

Fércegér, Andi és Sien köszönöm a bíztatásotokat. Kicsit meglepõdtem, amikor a doki közölte, hogy köv. ciklusban inszem. Azt nem lehet tudni, hogy miért nem engedi a nyák keresztül a fiúkákat. Hiába kaptam clostyt, hiába nõtt meg a tüszõm, a nyálkahártya, nem jutottak fel a srácok.
Moni, szerintem elõször a HSG-t csináltasd meg. Nem kell befeküdni a kórházba, hamar kiderül,nem jár altatással. Ha nincs semmi baj, felesleges felvágni, és 4 napig kórházban feküdni. De ez csak az én véleményem.
Ancsi, tessék vigyázni magatokra!

Pusz, Lora
Lora

MJ

Nem akarlak elkeseriteni de a huv.oblites nem vedekezes!!A fiam es ez a gyerkoc is ennek ellenere lett!!!
Te hasznalsz valamit,jodot hozza?Mert en csak tiszta vizet.
Szerintem majd o megmondja mit javasol,a lapart ha nem muszaj ne akard.

Krisztinka
kriszti

Sziasztok!

Isten bizony nem akarom senki szívét fájdítani, ezért aki úgy gondolja ne is olvassa tovább, de mivel sokan kérdeztétek az elmúlt napokban, hogy mikor látszik valami a magzatból az UH-on, ide is megírom, hogy én felraktam egy pár képet a topicomba, ha valakit érdekel.

Ismerjük meg egymást - Kata007 képei alatt

Most megyek olvasni mit írtatok tegnap.

Kata
Kata007

Móni!

Nehéz kérdés.
Én azt hiszem a következöt csinálnám:
1-2 hónap gyógyszeres (progeszteronpótlás), aztán ha nem jön azalatt össze, megcsináltatnám az átjárhatóságit.
Az "csak" 1 hónap eltolódás, és legalább lenne biztos eredmény.

A Closti, Serophene:
A folyamat a következö:
FHS -> tüszöérés (ösztrogéntermelés) -> FHS gátlás, LH termelés kiváltása -> tüszörepedés, sárgatest -> progeszteron.
Tehát, ha sikerül a peteérést aktivizálni és ezáltal a tüszö ösztrogéntermelését is, akkor tüszöérés, és repedés lesz, ami miatt lesz sárgatest és az termeli a progeszteront. A két gyógyi ezt segiti (ezért lehet akár többszörös tüszöérés is). És már önmagában is elég lehet. E. dokinönek az a véleménye, hogy bármely ilyen kezelés esetén is kell a progeszteronpótlás. Igaza is lehet, bár az, hogy nincs tüszöérés, még nem jelenti feltétlenül az, hogy majd a sárgatest nem tud elegendö progeszteront termelni. De mindenesetre biztosan nagyobb a kockázat, mert ez is mesterséges beavatkozás. E. dokinö szerint kb. 30 % (ha jól emlékszem) az esély a progeszteronhiányos vetélésre, ha nincs progeszteronpótlás a peteérésserkentö gyógyszerek után.
Egy biztos:
Ha valakinek amugy is alacsony volt a progeszteronszintje, akkor szerintem a peteérést serkentö gyógyszerek mellé feltétlenül kell kapjon progeszteronpótlást.

Ancsi!

Elöször is: irány haza!Kép
Nem tudom, hogyis van ez a barnás trutyi.
Szóval akkor most az elsö harmadban a huncutkodás KépKép is tilos? (Ha jól emlékszem addig nem ajánlott...)

Krisztinka!

Minden mindenhol, mindekinél rendben!KépKép
Olvastam, hogy enyhült a hányingered. Hurrá!!!KépKép

Marcsi!
OFF:
Szerencsére nálunk 30 perc alatt hibátlanul bekötötték.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

OrsolyKép
De szerintem is valami mást is kitalálhatna már, de nem tudom hogy kezdjek hozzá a mondandómhoz. Még csak 6 hónapja járok hozzá, nem tudom hogy reagálna, lehet hogy azt mondaná: mit akarom én õt kioktatni. Még progi szint mérést sem csináltatott (igaz nincs barna trutyim), csak FSH, LH és prolaktin-t mértek, de ezek jók lettek. Szóval nem tudom, hogy mit tegyek, csak azt tudom, hogy babócát szeretnéééééééék.
Fércegér
fércegér

Edelweiss!

Ugy latom, hogy valahova eltunt a delelotti irasom. (azt hiszem az en gepemmel volt a gond)

Igen, en vagyok a listan. Legyszi javits ki: 2 cn (igy nem kell visszakeresned.)

Koszi!

Andi

Sugar! Mi van veled?
andi28

Lányok!

<BLINK>BÚCSÚZNI JÖTTEM</BLINK>

Beszéltem a nagyfõnökkel, nagyon rendes volt, elmondtam, hogy miért kell táppénzre mennem.
Egyetértett azzal, hogy ne vonatoztassam magam mindennap 4 órán keresztül...Kép

Szóval hétfõtõl táppénzen leszek, remélhetõleg jó sokáigKépKép

viszont a kolleganõm is nagyon aranyos volt, azt mondta, hogy holnap arra a félnapra (péntekKép) már ne jöjjek be, inkább pihenjek otthon.

Így hát könnyes búcsút veszek tõletek, drága barátnõim,
még ígérni sem tudom, hogy mikor jövök ide legközelebb.
Egy biztos: megtalálom a módját, hogy beugorjak a babanetre, az én kis családomhozKépKépKép

Jaj, lányok, el sem hiszitek mennyire fogtok hiányozni, már most iszonyatos ûrt érzek idebenn...

Mindig veletek leszek, szurkolok nektekKépKép

LEGYETEK JÓK, ÉS TESSÉK HAMAR POZITÍV TESZTET CSINÁLNIKépKép

KépAncsi és SzederkeKép

Szer-szer és öl-öl
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ancsi

Sziasztok Lányok!Kép

KláriKép

Csak semmi aggódás, a 18 mm tüszõ az jó!

Krisztinka!

De jó, hogy nem csak a WCkagylót ölelgeted, hanem eszel is valamit!!Kép A másikban olvastam, hogy apa vett egy cuki takarot a picúrnak. Hát nem édes?

KépANCSIKép

Csak nyugi! Semmi idegeskedés és mars haza feküdni. Az utrogestanban több sárgatest van, azt amit te szedsz a 36. hétig folyamatosan kell szedni (E. írta valahol a legelején)
Lehet, hogy legalább az elsõ 3 hóban az utrogestan jobb lenne és hiányolom a bromót is, amit E. is írt, hogy szintén a terhesség 12. hetéig szedni kellene, mert ártani nem árt. Az árt ha nem szeded! Már megint milyen orvosod van???
Szóval csak nyugi! Gyere át a SOTE II.-re és ott akár hetente nézetheted UH-val. Biztos megnyugtatna!!

SugárkaKép

Lányok!

Aki hüvelyi fertötlenítést használ. Hát nem igazán ajánlatos!! Fõleg nem jódos vagy bármilyen más folyadékkal!! Teljesen tönkreteszi ott benn a flórát és mindenféle folyásotok lesz. Hallod Krisztinka!?! Megnöveli a hüvelyváladékot is. Ha esetleg káros baktérium van ott benn, ami egyébként nem okoz tünetet, az feljebb kerülhet és komoly gyulladásokat okozhat.

Edelweis!

A progid tényleg siralmas! De azért ne keseredj el, mert hamar rendbe lehet hozni.

A Closty nem tartalmaz progesteront! A nõi hormonok mûködését serkenti, ezért emelkedik meg tõle a progiszint is és érik jobban a tüszõ is. De tényleg követni kell UH-val és hormonméréssel!

Én is összefutottam a dokinéninél egy friss babanetes lánnyal. Orsoly adta meg a dr.-nõ címét. De a múltkori rendelõs tali sem volt rossz!

MJ!

Fel a fejjel, te is nemsokára babás leszel. Hát lehet, hogy az a 10 perc kellemetlenség (HSG) megéri azt, hogy feleslegesen ne tömjenek bogyókkal. De ha a progid rossz, azt akkor is kezelni kel, ha átjárható a pv. ha nem.

Litánia befejezve, csak hát napok óta nem jutottam géphez. Pedig még akartam valakinek valamit.

PucúrKép
Pucúr

Ancsi

Sok-sok pihit és jó pocaknövesztéstKépKépKép.

Puszi
Panna
Panna

Ancsi,
KépKépKépKépKépKépKép
Vigyázz magadra. A talira ugye azért jössz? Nagyon fogunk hiányolni és kérlek azért ha másképp nem is de telefonon értesíts valakit közülünk, hogy hogy vagytok! Kép Puszika,
szer-szer, öl-öl,
Moni

Pucur,Kép
De régen jártál már itt. Jó hogy itt vagy KépKép
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?