Reni!
Köszi a felvilágosítást, már el tudom képzelni, milyen az a testvérfellépő. Ilyen drága?
Ebben a bolond időben csak a lakásban vagyunk. Elég sokat játszunk, mondókákat mondunk, (jobban mondva csak én mondom) ő meg hallgatja!
Az éjszakai alvással már régóta nincsen gondunk, kb. 6 hónapos kora óta. Azért már egyre ritkábban, de előfordul,hogy felriad éjszaka, és elkezd sírni, de mikor kiveszem a kiságyból, akkor már el is hallgat. Felhúzom neki a "nyöszörgőjét" és alszik reggelig. Olyan is szokott lenni, hogy reggel 7.45-kor én keltem fel, mert még alszik!
Délután szokott még aludni, mármint ebéd után. Elég sokáig, van, hogy 16.00-ig is alszik! Most tettem le az előbb, de nem akar aludni! Kiabál, hogy: "ányá"!
Beszélni még nem-nagyon akar, egyenlőre csak pár szót mond, de szinte mindent megért! Mondjuk ő mindent később csinált, mint a vele egyidősek!
Érdekes lehet Nálatok a felváltott alvás. Ezt a tesóm úgy oldotta meg, hogy a pici baba zajban is alszik, a többi 3-at meg egyszerre teszi le aludni!
Cirmike!
Mi is elmennék a Módszertanis baba-mama klubba. Mit kell vinni? Kell érte fizetni? Mindkét babát viszed? Mikorra lehet menni? Ot tis találkozhatnánk!
Légyszi, írj le mindent róla! Köszi!
Sziasztok!
Melinda