Hat igen ,nekem is nagyon kicsi a vagasom,kb 8 cm

Csalad nagyon nem lepodott meg mert a noverem,sot soginom is csaszarral szult tehat volt mar tapasztalat.Viszont nekem mar alig latszik...az meg kulon jo hogy a dki megigerte ujra ugyanitt lesz majd a vagas anno
Egyetertek ahogy irtam is nagyon jo hogy bent volt velem a kis-friss papa

Katus
Fius mamisag(bar nekem eg csak 1-es tapasztalatom van)izgi nagyon,bar nekem szereencsre eleg nyugis volt ,neha meg mnidig az Alex
Gondolom Ti a vegyes paros utan mar nem terveztek babat.. Bizti fogja elvezni a vizet Liza.Mi jartunk babausziba is es igy Alex mar 7 hosan azelso nyaralasan nagyon ugyi volta viyben,mindenki csodajara jart

A balcsiba nem vittem de csak tavaly,van nyaralonk Siofokon es ott a gyerek/felnott medenceben is nagyon jol elvolt
Igen gondolom mar tobbet lesz a Balcsiban is
Dori
Na orulok hogy megint egy velemenyen vagyunk oltas ugyben
is
Hat hetkozben amugyis csak este van egyutt a csalad,tehat nem nagy valtozas a munka.Sot kicsit megnyugtato a sok otthon let utan

Hetvegen meg most junius vegeig hogy itt vannak a noveremek,veluk mindig van program.Gondolhatod ha az 5 kisfiu unokateso osszefog jatszas teren,milyen a zajszint

Kulfoldi utakat nem vallalok,de azert lesz par vacsi,vagy vevohoz megbeszeles,de szerencses vagyok hogy 4-kor mar a bolcsiben vgyok Alexert es nem estig kell robotolni
Imadok anya lenni de ez a haztartasosdi nem tul vonzo tobb even at....azt meg kicsit lustinak ereznem hogy otthon nvagyok es kozben emg takineni jar hozzank vagy rendeljem az ebedet... Nagyon jo lesz ez az ido arra hogy ujra teljes bedobasal keszuljek a tesora tesben,lelekben
Heti 2* a konditeremben mar erositek is ra
Kata