A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Liv: ORIASI GRATULA Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Hogyan maszik? Edes, mi? Kuldj kepet, en is kuldok majd ha sikerul elkapnom a pillanatot Kép
En is ugy emlekszem, hogy erre a korra teheto a szorongas kialakulasa, irtak is itt paran, hogy meg hatat sem tudnak forditani a picinek mert rogton el kezd sirni, igy valoszinu amikor felkel ejjel azt akarja ellenorizni, hogy a mami ott van-e mellette, biztos ki fodjak majd noni.
Ha ennyire sir tenyleg nem lehet hagyni, az enyem csak nyoszorog egy kicsit vagy kiabal egyet-kettot aztan alszik tovabb, legtobbszor be sem kell mennem hozza de ha be is megyek, berakom a szajaba a cumit es mar alszik is.

Editt: errol is ir a konyv:

"Ejszakai retteges:
Nagyban kulonbozik a remalomtol, bar igen konnyu osszeteveszteni vele. Remes elmeny vegignezni egy ilyen jelenetet, kulonosen ha gyermekunk nem ismer meg bennunket, es visszautasitja ha meg akarjuk nyugtatni. A kicsi masnap reggel felebredve semmire sem emlekszik az ejszakai esemenyekbol, azok ugyanis a legmelyebb alvas idoszakaban tortennek, altalaban egy-ket oraval a lefekvest kovetoen.
Ilyenkor annak ellenere, hogy melyen alszik ugy tunik, mintha ebren lenne. Nagyon izgatottnak es halalosan riadtnak latszik a kicsi. Valoszinuleg sikoltozik es nyoszorog.
Ugyanakkor mivel a felelemerzet nem jar egyutt alomkepekkel, a gyermek nem lesz riadt, ha felebresztjuk ( pedig ez normalis reakcio egy remalmot kovetoen), epp ellenkezoleg, azonnal abbahagyja a kialtozast, es csendesen visszaalszik. Habar az ejszakai rettegest nem epp kellemes vegignezni, a legjobb modszer, ha nem teszunk ellene semmit. Ha megprobaljuk felebreszteni a kicsit mielott elmulna a retteges , valoszinuleg a sajat aggodalmunkkal fogjuk leginkabb megilyeszteni. Raadasul mivel a gyermekunk nem emlekszik semmire, ezert nem is okoz gondot, amikor masnap este ismet agyba kell bujnia."

Hviola: NEKED IS HATALMAS GRATULA Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Hova koltotok most? Haz, lakas? De jo, hogy megszabadultok ezektol a szomszedoktol. Irigy!!!

KépKép
KépKép
tontica

Edit, és hova fogtok menni? A Madarász utcába? Majd írd meg, mit mondtak!

Lányok, míg el nem felejtem: ha meglesz a következő találkozó pontos helye, időpontja, mindenképp írjátok le, mert Maccsnak meg akarom majd írni sms-ben!

Tontica, egyelőre csak 4x-5x indul el naponta, és csak akkor, ha közel van a cél (én, csörgő, vagy ez a számítógép, mivel a földön írok most, segítsééég! - na, biztonságba helyezem magunkat), amit el akar érni. Kép
De olyan érdekes, úgy mászik, mintha mindig is tudott volna. Én azt hittem, eleinte bizonytalan lesz, először csak 1-2 lépés0t tud00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000 tud megtenni, de tök ügyes!!!! Ezt most ő gépelte, nem törlöm ki. KépKépKépKép Ugyanis idemászott újra. Olyan boldog vagyok! Kép
Elmentem, mielőtt mindent kitöröl.

Kép

Kép
liv

sziasztok
mi jól. megjöttünk nagyszülőzésből.
majd visszaolvasok, milyen volt a tali?
Képek?

Edit
Kép

Kép
reditke

Liv Kép
Egy korábbi kismamában van egy lista az alváslaboratóriumokról. Holnap de. az lesz a program, hogy végighívom őket, és ahol előbb fogadnak oda megyünk. Minél előbb el akarjuk vinni a mi kis éjszakai ordíbátorunkat. Majd megírom a fejleményeket.

Tontica Kép
Amit beidéztél nagyjából fedi a mi éjszakai történéseinket, azzal a különbséggel hogy Balázs csukott szemmel kiabál, ordít, hosszasan nyekereg (eeeee), tekereg a kezünkben, és próbálja magát eltolni tőlünk. Ilyenkor azt szoktuk csinálni, hogy kihozzuk a szobából és felébresztjük, mert úgy látjuk, hogy nincs is magánál. Az hogy hagyjuk békén, majd visszaalszik, nálunk nem jön be. Egyre jobban belelovalja magát, nem hagyja abba. Már kipróbáltuk és nem bírtuk idegekkel. Már előre rettegek a mai éjszakától. Most kipróbáljuk azt a verziót, hogy beviszek az ágya mellé egy matracot azon próbálok aludni, ha akciózik akkor azonnal tudok intézkedni.
Egyszerűen nem tudunk rájönni mi a baja - nincs meleg, kislámpát is égve hagyjuk, nem éhes ...
Este 1/2 9-kor szó nélkül elalszik, kb. 3 órát szunyál és indul a műsor. Arra gyanakszunk, hogy a REM szakaszt követő éberebb állapotból nem tud visszaaludni. Kíváncsi vagyok mit tudnak velünk kezdeni az alváslaborban...

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

ViolaKép: gratula a lakáseladáshoz Kép. Elég hamar sikerült vevőt találnotok Kép. (remélem, jövőre majd mi is ilyen könnyen találunk vevőt Kép)

Pedit, nem semmi, amit az alvással szenvedtek Kép. Kíváncsi vagyok, mit mondanak az alváslaboratóriumban.

Livike is rosszul alszik pár napja (többen is írtátok). Én arra is gondoltam, hogy lehet, hogy ez az időjárás is összezavarja a babákat: egyik nap melegrekord, másik nap hidegrekord. Ehhez hozzájön, hogy egyre tovább van világos + reggel is egyre hamarabb lesz világos. Persze lehet, hogy ezekhez semmi köze.

Livike tegnap körülnézett a TropicáriumbanKép:
Kép

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok! Kép

Megvan az időpont az alvásrendelésre: jövő hét 21., du. 13.00 óra a Madarászban. Sajnos ennél korábbi időpont nem volt Kép. Csak addig bírjuk ki vhogy.

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

SziasztokKép

Köszi a hajfestős válaszokatKépKép
Látom, a gyed-gyes témában nem sokan vagyunk otthonKép

TonticaKép
Babakocsi szupiKép

Áron-AndiKép
Eszti is csak körbe haladt(Kép) először. Azt sokáig csinálta. Aztán egyik napról a másikra előre is araszolt picit. Pár napig csak azt csinálta, azóta pedig irtó gyorsan kúszik, úgy mint a kommandósokKépKépKép De tényleg...Kép

NoémiKép
Remélem már jobban vagyKép

LivKép
MászásKépKépKépKépKép HurrááááKépKép Ügyesek vagytok nagyonKépKép

ViolaKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon örülök, hogy sikerült túladni a lakáson. Végre fellélegezhettekKépKép Elhiszem, hogy boldog vagyKépKép

TimócaKép
TropicariumKépKép

Szerintem is belejátszik a hülye időjárás a babák rossz alvásába, nálunk is gyakrabban van most ébredés, mondjuk kb. 5 perc alatt visszalszik Eszti (persze szopivalKép). Bár előfordul, hogy csak ringatás kell. Úgyhogy egyelőre nem visel meg minket...

Kép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy írjak -e egyáltalán. Legutóbb, mikor bejelentkeztem Anitán (Vasani) /KÖSZI ANITA!/ kívül senki a füle botját sem moccantotta. Nem mintha kötelező lenne reagálni arra, hogy ismét előkerültem, csak valahogy olyan piszok rosszul esett, hogy még egy "áááááá, de jó, hogy megvagy, és hogy vagy", vagy ilyesmi. Olyan érzésem van, mintha csak "felületes" lenne ez az egész topik és a mély érzéseknek nem lenne helyük. Muszáj volt leírnom, ne haragudjatok, és nem akartam senkit megbántani!!! Persze az is lehet, hogy én vagyok érzékenyebb mostanában. Vagy Csirkesz bejelentése a kistesóról elvonta a figyelmet arról, hogy ez a szegény tyúk is itt van.

És ha még van kedvetek hozzám:

Csirkesz,
gratula a kistesóhoz Kép!

Viola,
Nektek pedig gratula a lakáseladáshoz Kép! Egész gyorsan ment, szerencsére!

Liv,
Dávidnak pedig a mászáshoz Kép Képsok-sok gratula!

és biztos kihagytam néhányotokat, bocsi!

Tontica, látom mostanában rendszeresen irogatsz ide, régebben még olvastalak egy másik topikban, mint kezdő anyuka. Örülök, hogy most már vidáman tudsz örülni a babádnak!

Nálunk zajlik az élet rendesen. A temetésen a gyászmisét Andris végigaludta az ölemben. Mindenki elájult, hogy micsoda egy békés babóca. Azóta visszakaptam anyu lakáskulcsát, úgyhogy már elkezdtem rendezgetni ott a dolgokat, leginkább a papírokat, amik kellenek majd a hagyatéki tárgyaláshoz. Szerencsére a lakás az én nevemen volt, de a telek az ő és a huga nevén van. Most kicsit aggódom, mert anyu ugyan kb. 15 éve megvette a hugától az ő részét, de nem lett papíron átvezetve. Most az a kérdés, hogy mennyire lesz tisztességes ez ügyben. Ha nem, akkor úszik a pénznek az a része ami papíron őt illeti majd az eladás után. Hülye egy dolog.
Közben Andris leesett az ágyról (apja elaludt, én meg már háztartottam a konyhában). Felhívtam a dokit, aki azt mondta, hogy ezeket komolyan kell venni, még ha púp sincs a fején, úgyhogy rohantunk a Madarászba. Ott annyian voltak, hogy eljöttünk és átmentünk a Bethesdába. Itt szerencsére nagyon kevesen voltak, gyorsan végeztünk. Szerencsére minden rendben.
Aztán a mellemen lett egy tályog, amit pénteken felvágtak, most gyógyulok. Hát elég pocsék fizikálisan is, meg pszichésen is.
Na, hát szép hosszú beszámolót zúdítottam Rátok.

Újabban Andris is fel-fel sír éjjelente és rászokott a hajnali 5-6 körüli kelésre. Köszi Tontica a könyvből idézetteket, sokat segítettek a lelkemnek. Tök lelkiismeret fordulásom volt (még kicsit van), hogy biztos én tehetek róla, mert mostanában nem volt annyi időm rá. Egyébként az én lurkóm majdnem ugyanúgy eszik, mint a Tiéd. És klassz a babakocsi Kép

Sziasztok:
Cedit
cedit

Cedit Kép
Szerintem nem baj, hogy leírtad mit érzel, de én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy sokszor-sokszor fordul elő, hogy az én hozzászólásomra sem reagál senki. Én azért nem veszem ezt zokon, mert tudom magamról, hogy én sem tudok mindig mindenkiéhez hozzászólni és annyira nagyon sokan vagyunk itt a topikon (ami pesrsze jó is), hogy egyszerűen sokszor nincs idő-energia mindent végigolvasni, nyomonkövetni, ráadásul még reagálni is.
Ez az én véleményem, más lehet másképp látja.

Szerintem most joggal, de biztos érzékenyebb is vagy a nehéz időszak miatt.
Azért jó, hogy újra itt van ez a szegény tyúk Kép Kép

Pledit Kép ha már így Editezünk Kép
Ez az alvásizé engem is érdekel, mert én nem csak mostanában kezdtem el a zombisodát, hanem most szombaton már 10 hónapja lesz.
Csodálkoztam is, hogy az utolsó állatkerti talin sokan mondtátok, hogy milyen jól alszik a gyerek.
Tuti valami életkori dolog lehet, mert van aki 3 hónappal is fiatalabb itt, mint Bálint, nála most kezdődtek. Bár az más kérdés, hogy mi még sosem aludtuk át az éjszakát és most lesz 10 hónapos Kép vagy Kép
Én már hozzászoktam, ha lehet ehhez hozzászokni.

Liv Kép Most látom Dávid mászik Kép Hurrá!!!

Anita Kép lakáseladáshoz én is gratu.

Bocs, de csak felületes volt a visszaolvasás, így sokmindenről lemaradtam, de azt látom hogy randi elmaradt.

Most lesz?
Hol? Mikor?
na pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Cedit Kép, csatlakozom Reditkéhez, nehogy személyes sértésnek vedd, ha nem reagálunk arra, hogy x ideig nincs valaki, aztán újra van, mert tényleg nagyon sokan vagyunk (ami tényleg jó!), és szerintem mindannyian általában csak konkrét kérdésekre válaszolunk, konkrét dolgokra reagálunk, az pedig természetes, hogy hosszabb-rövidebb időre mindenki eltűnik néha.
Remélem, hogy most már jobb napok következnek számotokra is! Kép

Voltunk dévényezni. Kérdeztem a gyógytornászt, hogy most, hogy elmúlt a tónuszavar, és Dávid elkezdett mászni, nem függeszthetnénk-e fel a dévényezést. Azt mondta, azt még szeretné megvárni, megnézni, hogy feláll, ami szerinte 1-2 héten belül bekövetkezik. Most 2 hétig megyünk, júniusban, utána ő 3 hétig szabadságon lesz, aztán 1 hétig lesz, aztán 3 hétig megint nem, tehát a nyáron - június után - amúgy se mennénk, csak 1x, de ahogy feláll Dávid, mindenképpen hosszabb szünetet tartanánk, amint ez most kiderült, és utána majd telefonon tartjuk a kapcsolatot, amíg elindul.
HURRÁ!!!! KépKépKépKép Nagyon boldog vagyok!!!! KépKépKépKép

Liv

Kép

Kép
liv

Hali

Ani
Nálam 2 év a korkülönbség a két fiú között. Már gyeden voltam, mikor terhes lettem Kisgével. Én akkor táppénzre írattam magamat, mert azt nálunk kiegészíti a céges biztosító 100 % fizura. Így a fizeteésemet is rendezte a cég. A szülés után megint szülési sazbin voltam, most pedig ismét gyed, mondjuk nem max gyed, de majdnem, tehát jobb mint vártam.
Eszti képKép

Cedit
Reditkéhez csatlakozomKép nekem pl. nagyon ritkán van időm mindenkihez név szerint írogatni, a két kicsi mellől. de örülünk NekedKép és sokszor nem reagál rám se senki, de engem nem zavar. szerintem meg az tűnik felületesnek, hogy most mindenkinek írjak valamit, de csak azért, hogy senki meg ne sértődjön, inkább a lényegre próbálik én is koncentrálni.
Jobbulást fizikailag-lelkileg. a tályog mitől lett?

Apropó lényeg:
Liv
Gratula a mászáshozKépHurrá szünetKép

Viola
EladásKép

Alvás: nekem pár napja mind2 rosszul alszik, úgyhogy valami lehetKép

Talira nem biztos hogy tudunk menniKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Míra kisasszony szabotálta,hogy géphez üljek ritka hisztis volt ma délelött.Most is gépelni akar talán délután tudok jönni hosszabban is.Aludni nem nagyon akar napközben,de lekopogom éjjel egy-egy felsíráson kívül nincs nagy vész.Barátnőm kislánya 2 hónappal idősebb,eddig egy kis angyal volt,de amióta egy napra másra hagyták éjjel nappal sokat sír.Állítólag ha közelítenek vele a kiságyhoz már ordít,pedig én is láttam hogy eddig magától,zokszó nélkül alukált kb 2 hónapos kora óta.Biztos még mindegyikünkre várnak nehéz éjszakákKép.

CeditKép

Én duplán átéreztem a helyzetedet,még a páromnak is meséltem,de nem nagyon mertem rákérdezni hogyan élted meg az egészet.Nem sok jó történt veletek látom,de talán túl vagytok a nehezén.Én is elvoltam havazva a saját problémáimmal,alig jutottam el az írásig.Andrisodnak sok puszi,szerencse hogy nem lett baj a leesésből!

AnitaKép

Zabálni való Esztike,annyira huncut nézése van,én tényleg mindig jó kedvre derülök amikor meglátomKépKépKép!

TimócaKép

Sokat öregedtem ebben az egy hónapban amíg hirdettük a lakást,szerintem aki benne van az érti igazán,pláne most,hogy a használt ingatlan eladás nem egyszerűKép.Mi is engedtünk az árból,de még mindig jobban jártunk mintha kötbért kellett volna fizetnünk és elesünk a szocpoltól is meg innen csak a bolondokházába vezetett volna az útKép.Majd szorítok NektekKép!

ReditkeKép

Nem Anitáék árulták a lakást,bár hozzájuk szívesen költöznékKépKépKép.Én is felébredek Míra minden nyűhintésére,de azért volt sok átaludt éjszakánk isKép.

PleditKép

Majd légyszi írd meg mi volt az alváslaboratóriumban,addig is nyugodtabb éjszakákat!!!!

Teljesen kész van ma Míra ordít és kiabál folyton,most mire halál fáradt lett hazaértek "fapapucsék" is,megint mehetünk az utcára altatniKép.

Puszi
Viola
Kép
h_viola

SziasztokKép

CeditKép ReditkeKép Én nagyon örültem, hogy újra olvashatok rólatok, de napok óta még az olvasás is nehéz Kornéol miatt. A zombisodás nálunk is megy ezerrel. Szerencsére a visszaalvás is cicvel. Ha felkel a nap, akkor simi és itatás/ cicizés után én bizony hagyom ordítani abból kiiandulva, hogy így már nem félhet.

Cedit, kitartás. Nagyon nehéz időszak ez most neked. Szerintem sokan nem is tudtak/ tudnak mit mondani, vagy tanácsolni. A hagyatéki tárgyaláshoz a legjobbakat a kis Andrisnak pedig minden szépet. Ha szerdán tudtok jönni a Margitszigetre, akkor a többit inkább személyesen.

VasaniKép Az index fórumán van TB szakértő, aki tud pontos választ. A jogszabály azt modja akkor jár, ha 2 éven belül min. 6 hó munkaviszonyod volt.Ha jól tudom ebbe a szülési szabadság is beleszámít. Tehát akkora babának 2 éven belül kell megszületnie. Ami azt jelenti, hogy 15 hós babánál legkésőbb meg kell foganni a következőnek. Mondom mégegyszer, nem tudom jól okoskodom-e.

ViolaKép LakáseladásKép
LivKép MászásKép
PleditKép De jó újra hallani rólatokKép Már azt hittem elköltöztetek.Mi mostanában 10 órakor járunk játszótérre homokozni meg tombolni. Ha van kedvetek talizhatnánk.
Balázs alvásaKép Szórnyű lehet hallaniKépKép Remélem segít a vissgálat.
ReditkeKép Tali nem voltKép Vacak idő miatt, de a héten pótoljukKép Jó lesz már látni a nagyfiút.Sikerült pihenned a nagyszülőknél?

Vasani, TimócaKép Livike és Eszti gyönyörűek. nagyon tetszettek KornélnakKép

TonticaKép Tök jó a babakocsiKép Köszia a szakszerű és megnyugtató válaszokat alvás ügyben.

LauKép tök jó, hogy nincs más baj.Nálunk a mászás ülésből sikerült, de Kornél előbb állt, aztán mászott. AndiíKép szerintem minden variáció előfordulhat. Balázsnak nagy gratula a felüléshez. Duma nálunk is. A legújabb szó a labda. Néha mondja még csak, de a labdára, meg arra a játékra, amit épp nagyon szeret.

Lassan látszik a második fogcsücsökKép A játszótéren ügyesen és kitartóan játszik( értsd. szedi el a cuccokat mástól) és azóta egyre többet áll. Pá másodpercre már egyedül is megy, de azért általában az egyik kezét fogni kell még. a kosz felszedése is megy 2 ujjal. A "gyere ide" már nagyszerűen megy, sajna a hiszti is egyre jobbanKép

Remélem mindenkinek válaszoltam. Bocs, ha vki kimaradtKép

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok!

Akkor SZERDÁN 14 órakor a MARGITSZIGETEN a SZÖKÕKÚTNÁL jó?

Ki jön?

Macsek

u.i.:

Cedit, jó, hogy megint vagy! Kép
Viola, gratulálok a lakáseladáshoz!!! Kép

Kép

Kép
macsek11

Cedit Kép
Ugyanezen vívódom én is...
kyrandia

Macsek Kép

Hol van a szigeten a szökőkút? hülye vagyok margit szigetből.

És akkor lányok hogyan, pokróc, meg fűben hempergés?
Kaja-pia dőzsölés vagy mi a terv?

Edit
Kép

Kép
reditke

Viola Kép
Tényleg nem Anita volt Kép
Õket a nyuszik és őzikék biztos nem zavarják a szomszédban Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit, hogy van a testvéredék babája?

Kép

Kép
liv

LivKép
Egy hete otthon van, képzeld Kép
De bunkó vagyok, hogy el is felejtettem ide megírni.
Szépen növöget, már 2,25 kg, 2-vel engedték el.
Szopizik nagyon, kis zabagép.
Ma voltam náluk, cuki nagyon. Kis vörös és édes a pofija, mint egy kis kobold Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke, Liv, Juti, Viola, Vera, Macsek Kép köszi az észrevételeteket. Nem akarom nagyon ragozni most már, valóban érzékenyebb vagyok, mint kéne, tudom, hogy nem lehet mindig mindenre reagálni és szó sincs személyes sértés érzésről és azt is tudom, hogy erre az egészre elég nehéz bármi "okosat" is mondani. Azért jó, hogy örültök nekem Kép.

Liv Kép,
nagyon jó híreket írtál a dévényezéssel kapcsolatban Kép. Úgy tűnik, hogy teljesen jól sínen van Dávidod és most már minden rendben lesz. Hát elhiszem, hogy boldog vagy! Fantasztikus klasszul bírod ezt a sok herce-hurcát.

Viola Kép,
nagyon szépséges Mira ezen a képen Kép. Olyan aranyos ahogy kilátszanak a fogacskái. Remélhetőleg kevésbé lesz nyűgi holnap.

Írtál a szocpolról. Tudsz nekem segíteni abban, hogy hol lehet utánanézni, hogy kinek, hogyan, mikor és mennyi jár? Most majd ha végeztünk a miminden ügyintézésekkel, hagyatékkal és egyebekkel valószínűleg belevágunk egy építkezésbe. Jó volna tudni ehhez ezt a szocpol dolgot.

Kyrandia Kép,
nem tudom, hogy jól értelek -e. Azon lamentálsz, hogy érdemes -e írni ide a topikba? Ha gondolod válaszolj privát, szívesen megbeszélem veled: celebrini.edit@chello.hu /Persze másoknak sem titkos az emil címem Kép/

Reditke Kép,
tesódék akkor végre megnyugodhattak, hogy rendben van a baba Kép Nagyon jó hír.

Juti Kép,
azt mondta a doki, hogy a tályog attól alakulhatott ki, hogy a szopis cicik sokkal vérbőbbek és egy egész kicsi kis baci is nagy gubancokat tud okozni, ha bekerül. Én a rengeteg eszemmel azt követtem el ellene, hogy a rája nőtt pattanást ezerrel elkezdtem nyomkodni, mondván, hogy milyen ronda. Hát ez lett a vége úgy tűnik. Szóval vigyázzatok a cicikre.

Na megyek, mert már többet javítok, mint ahány betűt leütök...

Cedit
cedit

SZiasztok!

Cedit, en is egy kicsit igy ereztem es azt hiszem pont ez kelett most, hogy valaki egy kicsit folrazza a topikot. Kép
De azert en nagyon orulok, hogy idetalaltam itt nincs folosleges kioktatas, vitatkozas mint sok mas topikban tobbek kozott az enyemben is (kezdo anyuka gondjai)
Azert kezdtem el azt mert nem ismertem meg a babanetet es nem tudtam, hogy hova is irjak a problemammal.
Kicsit helyettesititek a csaladomat akik nem tudnak itt lenni velem igy hogy ide irogatok nem erzem magam annyira arvanak Kép Sajnos nekik nincs meg szamitogepuk de dolgozunk az ugyon, tenyleg itt irta valaki, hogy van valami kabel nelkuli internet lehetoseg, nem tudtok rola tobbet? Anyueknak se telefonjuk se kabeltevejuk nincs.

Azt hiszem a babak mar abban a korban vannak, hogy nem lehet oket egyedul hagyni egy percre sem igy nekem sincs mindig idom irni, multkor en neteztem, o meg jatszott mellettem aztan fel akart kapaszkodni a szekembe de lecsuszott es most tiszta kek-zold a szeme felett.
De meg mindig konyebb az orokmozgo 9 honapos babammal mint egy ujszulottel, akkor tenyleg nagyon sok problemam volt, talan emlekszel a szoptatas nem nagyon ment meg bevallom nem is szerettem szoptatni alig vartam, hogy abbahagyhassam. Tudom ez furcsa de igy volt.

Viola: tegnap hajnali 2-ig fennt voltam mert a szomszed no klaffogott, nem tudom mi a fenet csinalhatott, takaritott vagy mi? Mondtam en is a paromnak, hogy en bizony elmegyek innen akar a hid ala o meg csinaljon a lakasaval amit akar Kép
Azota mar megnyugodtam egy kicsit es o megigerte, hogy ma beszel a szomszeddal.
Ugy irigyellek Kép hova koltoztok?
Nagyon meno Mira a kis kendocskejeben. Kép

Vera: mit jelent az, hogy par masodpercre mar egyedul is megy? jar? az nagyon durva! Kép Marmint, hogy nagyon ugyi, ilyen koran elkezd jarni? Hany honapos pontosan?

Reditke: CSODALLATOS, HOGY ILYEN JOL VAN A BABA, NAGYON DRUKKOLTAM! Kép Kép Kép

En tegnap vettem Raticonak egy cipocsket ami tutul ha ralep es tok elvezni azota "setalni" akar. De meg abszolut nem megy neki. Kép

Most mennem kell dokihoz, ugy nez ki allergias vagyok, tele vagyok kiutesekkel, mar nagyon kivagyok!!

Mindenkinek szep napot kivanok!
Ani

KépKép
KépKép
tontica

SziasztokKép

CeditKép
Megértem a reakciódat, tényleg néha felszínesen írunk (írokKép) de csak időhiánynak és a figyelmetlenségnek tudható be.
Cicidnek gyógyulást!

LivKép
Davidnak GRATULA a mászáshoz KépKépKép, neked is a kis VUK-hoz hasonlít amikor mászik?Kép
1-2 hét és állni fog (nálunk is bejött az 1 hét)
Végre nem kell kínozni a tornával.

VasaniKép
Azért a szájába is kerül hami?Kép Kitől örökölte a kisasszony a kék szemeket?
Jobban vagyokKépKösziKép

TimócaKép
TropiKép De jó lenne elmenni! Biztos szép élmény volt Livikének.

ReditkeKép
Szépen fejlődik a "kis kobold"KépNagyon örülök neki.
Nekünk sem volt még 1 átaludt éjszaka semKép
2 szopi lazán becsúszik, az esti szopi után még 40 percet játszik rajtamKép akkor alszik el ha annyira kifárad hogy afejét sem bírja már tartaniKépReménykedjünkKép talán egyszer átalusszák.

ez a hozzászólás első fele du-án megy a másikKép
ez van

Noémi
fantikbaba

CeditKép

Nekem anno Nikk segített,origo-Üzleti Negyed itt nézzél körbe,illetve a BankWeb fórumon akár nyíltan akár emailban kérhetsz segítséget.Építkezést nem néztem,társasházi lakásba megyünk.Tegnap megint kiakadtam,hitelhez szükséges összes papírral a kezemben közölték,hogy az OTP nem ad Gyed-re hitelt,vagy adóstársat keresek,vagy másik bankotKép.Eddig is látták mi a helyzet,hisz jövedelem igazolást kértek amin feketén-fehéren ott állt,hogy Gyeden vagyok,és most újra kell jegyzői igazolás is(fél napot álltam csak ezért sorba,min. 1 hét míg elkészül+illeték bélyeg újraKépKépKép).

Megyek lefektetem a kis hiszti-pókot,aztán igyekszem még jönniKép!

Szép napot!
Viola
h_viola

Viola Kép OTP Kép

Noémi Kép Ez az éjszakai balhézás kész cirkusz. Ma éjjel óránként volt fenn és rettegve ordított, még a nappaliban a tök erős fénynél is. Egyszerűen nem tudom kiszámítani, mert tegnap csak egyszer kelt.
Viszont mostanában, amitől kivagyok, az az, hogy a cicizés, az minimum 45 perc. Ha leveszem róla, akkor tátog mint a halacska és rácuppan a karomra, majd sírni kezd. Pedig nekem, aki imádtam szoptatni kicsit kezd kellemetlen lenni a dolog, mert kopp-kopp mostanában nem harap meg, de valahogy úgy szopik, hogy a fogaival folyamatosan tartja a mellbimbót.

Fürdés: képzeljétek el, kb 1 hónapja Bálint kezelhetetlenül üvölt az esti fürdésnél. Nem tudjuk mi lehet az oka, mert a vizet imádja, a strandot, a medencét, a csapból folyót. Este viszont úgy üvölt, mint akit gyilkolnak. Már mindent próbáltunk, apja ül be vele, én ülök be vele, egyikünk sem, kiskádban, mosdóban csap alatt, zuhanyozva együtt, kismedencében. És nem és nem és nem.
Borzasztó élmény.
Van esetleg valakinél ilyesmi vagy csak nálunk "kattant" meg a gyerek. Lehet, hogy volt valami olyan rossz élménye, amire mi nem is emlékszünk. Mindenesetre szörnyű.
Ja, ahogy fürdés vége és törcsibe beletesz, mosolyog. Ki érti ezt??!!

Talira senki nem reagált, hogy hol a szökőkút és hogy pokróc meg kaja pia vagy mi?

Edit
Kép

Kép
reditke

Kép
Sikerult elkapni ahogy maszik. Kép
Kép
Es ahogy pakol. Kép

KépKép
KépKép
tontica

SziasztokKép

Míra meglepett,2 perc alatt elaludt igaz elötte körbe mászta a lakást vagy 100-szor,jól kifáradtKép.Lányok én mostanában egyszerűen nem tudom megsaccolni sem,hogy mikor és mennyit alszik a kisasszony napközben,pedig elötte 2-3-szor alukált kb ugyanolyan időben.Emiatt szervezni előre képtelenség,most hogy futkozok a sok hivatal és bank között még nehezebb.Másnál is van ilyen,mert lassan csak egyszer alszik napközben?!

VeraKép

Nagyon ügyi Kornélod,Mírával egyidősek de Õ még csak feláll a remegő hurkás lábacskáin,de lépegetni nem mer.A szókincse is csak ennyi:nem-nem-nem-nem(sajna mostanában sokszor ezt hallja,mert nem tudok neki lekeríteni biztonságos játszósarkotKép)Persze a hablatyolás ba-ba-ba,ma-ma-ma már régóta sláger és néha mintha mondaná az Apát isKépKépKép.

ReditkeKép

Igazán jó hírek a picurról,pláne hogy a szopi is megyKép!Két hete szült unokahúgom is,sajna császárral mint én,de neki is van elég teje szépen fejlődik a kis Barni.Alig mertem kézbe venni olyan törékenynek tünt,hihetetlen hogy a mi gyerkőceink is ilyen aprók voltakKépKépKép

TonticaKép

Ma 4.34 perckor kezdte a felettünk lakó a takarítást azóta vagyok fent,szerencsére Míra hamar visszaaludt.Teljesen megértelek,én már mondtam a páromnak hogy meg kellene filmesíteni ami ebben a lépcsőházban történik.Az tartja bennem a lelket,hogy szeptemberben kész lesz az új lakás,addig meg igyekszünk minél kevesebbet itthon lenniKép.Ennyi voltam tombol alattunk a kutya,Míra sírva ébredtKépKépKép

Viola
h_viola

Sziasztok!

Cedit, én is csatlakozom az előttem szólókhoz: örülök, hogy előkerültél! És bocsi, ha nem reagáltunk.

Én mostanában csak végigfutom a hozzászólásokat, megnézem a képeket az édi-bédi babuszokról, írok 1-2 sort (néha többet) arról, hogy Pipike hogy van, és megyek is.

Talinak nagyon örülök, igyekszünk ott lenni! Jövő hét szerda, igaz? Vagy e hét? Mert akkor sajnos nem tudok menni már megint, Nikinek évzáró Kép.

Pipike tegnap végre 4kézlábra "ereszkedett", úgy fikszírozta a dvd-t, de mászni még nem nagyon mert (ha elindult, hasra vágódott :o).
Üdv,
Andi
Vendég

Viola,
Nálunk is változó, mikor mennyit alszik Pipike. Van, hogy csak egyszer, de olyan is akad, hogy háromszor. Azárt de. 10-kor majdnem mindig sikerül elaludnia.
Andi
U.i.: Szomszédok miatt részvétem.
Vendég

Sziasztok!

Talira sajnos én sem tudok menni, mert már pár héttel ezelőtt megbeszéltem holnapra talit a szintén kismama kolléganőimmel Kép. (akkor még úgy tudtam, hogy múlt héten lesz a tali Kép)

ReditkeKép: nálunk is sokáig ment a fürdetésnél való ordítás. Nem tudom, mi lehet az oka. Arra gondoltam, hogy fáradt olyankor. De van, hogy nem akar aludni fürdés után, hanem játszana még. Pár napja nem ordít fürdetésnél, hanem pancsol (vannak új fürdőjátékai Kép - esetleg próbáljátok ki), de ha megunja a fürdést, vagy legkésőbb, ha kivesszük, elkezd ordítani, és addig ordít, míg cicire nem kerül Kép. De már hosszú hónapok óta.

Reggel voltunk vérvételen Kép. Úgy sajnáltam szegényt, hogy ordított Kép. De igazából inkább az volt a baja, hogy lefogták. Utána ahogy felvettem, rögtön megnyugodott Kép. (most itt áll a lábamba csimpaszkodva, és nevet, ahogy gépelek, olyan édi Kép)

Na, megyek, mert már unja a dolgot Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

SziasztokKép

Hú, jó sokat írtatok... SebajKépKép

CeditKép
A hagyatéki tárgyaláshoz sok erőt kívánok... Én közjegyzőnél dolgozom (illetve most nemKép), úgyhogy láttam már egy-két kacifántos ügyetKép
TályogKép LepottyanásKép
Ja, még azt akartam írni, hogy velem is nagyon sokszor előfordul, hogy nem reagál senki a hsz-omra, de ezt már előttem kifejtették egy páran. Engem sem zavar, tényleg sokan vagyunk (szerencsére), van, hogy napokig nem tud jönni valaki, aztán nem győz utánaolvasni, meg válaszolgatni... A konkrét kérdésekre egyébként mindig válaszol valaki. Talán most egy kicsit jobban megérzed a legkisebb rosszat(?) is. Egyébként érthető. De hidd el, tényleg nem az van, hogy itt tojunk egymás fejére... SzerintemKép
Remélem gyorsan helyrejössz, testileg-lelkileg egyaránt.

ReditkeKép
KépKép
Mi szerencsére nem készülünk eladni a házunkat, bár látom, hogy már helyrekerültek a dolgokKépKépKép
Örülök nagyon, hogy a pici babó ilyen stramm kisfiúKépKép Szuper, hogy már otthon lehet, meg, hogy ilyen szépen növögetKép
Nálunk nincs ilyen balhé fürdéskor, nem tudom, mi lehet ezKép Meg az éjszakai ébredések...
Mondjuk mostanában kicsit nyűgösebb estére, de csak picit sír.

JutiKép
Köszi!!
Gyed alatt lettél terhes? Akkor is született Kisgé, vagy már átment a Gyesbe?
Tényleg teljesen el vagyok veszve a témábanKép

ViolaKép
Mirád egyszerűen gyönyörű ezzel a kis kendővel, meg a fogacskákkalKépKépKép
Édes lehet, ahogy mondja a magáétKép
ÜgyintézésKépKép
Az alvás nálunk is változik mostanság. Eszti is kevesebbet alszik napközben, már én sem tervezekKép
KutyaKép Felső szomszédKép
Hát, mostmár tényleg csak kitartást tudok kívánni Nektek!

VeraKép
Köszi a gyed-es választKép
Egyedül is megy Kornél? De édi lehetKép

NoémiKép
Eszti Apától örökölte a kék szemeit, az én szemem inkább szürkeKép
Örülök, hogy jobban vagy! És mi volt ez egyébként? Megfázás?

TrompipiKép
Gratula Pipikének a négykézlábazáshozKép

TimócaKép
VérvételKép

Magunkról most nem is tudok írni, mert felébredt Eszti...

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok,

Szóval Kyr, CeditKép ne tegyétek ezt velünk. Olyan kiváncsi vagyok a pici Lizára meg Andrisra. Én mndenképp szeretnék menni a szigetre. Akkor eddig Lau, Reditke, ki még?

ReditKép A szökőkút az Árpád Híd felőli végéhez van közel. Én valszeg az 1-es villamossal megyek, aztán a népfürdő utcától séta a babakocsival.
Tök jó, hogy a pici Gergő jól vanKépKépKép

Kajcsinak muffint sütök, törpéknek meg esetleg háztartási keksz?, banán? Ja és persze a pokrócKép

Most ennyi, muszáj mennemKép
folyt köv.

Vera

hvera

SziasztokKép

megint előkerültemKép Persze visszaolvasásról eddig szó sem lehetett, Botond örökké pakol, mászik, "rendet rak"Kép
Hazamentem egy hétre a szüleimhez, mert a férjem visszament a germánokhoz egy hétre, én meg nem akartam társaság nélkül lenni.
Örülök, hogy a tali most szerdán lesz (jól értem hogy MOST SZERDÁN???).
Szerintem mi megyünk, legalább is igyekszem odaérni. Sütni szerintem nem lesz időm, de majd meglátom mit tehetek a zabaparti érdekébenKép Pokrócot viszek, de csak azért, hogy legyen miről lemásznia Botinak.

Megyek pakolni, mert még a germános pakolásnak sem értem a végére a távollét miatt, most meg a nagyizás cuccai is mosásra-pakolásra várnak.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

VeraKép
Nem a Margit-híd felőli bejáratnál van? Tavaly, amikor pocak-tali volt, én onnan mentem, és csak pár perc volt gyalog a szökőkút. vagy több szökőkút is van????

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Nekem lenne egy kérdésem a talival kapcsolatban, mivel nagyon szeretnénk menni!!! Nem lehetne, hogy mondjuk előrehoznánk 1 órára? És a Margit-híd felőli szökőkútnál lenne? Csak ennyi nyűgöm vam Kép.Andi
Vendég

Hali!

Megint csak villámként...Kép

A szökőkút a Margit-híd felőli oldalon van, ha bemegy az ember a szigetre, akkor a jobb oldalon sétál kb. 200 métert és ott a szökőkút. Nagyon nagy! Kép Máshol amúgy nem tudok szökőkutat, a másik végén halastó van. Kép

Szerintem vigyünk pokrócot, innivalót, sütikészítésre sajna időhiányból nem futja.

Andi, szerintem sokan ebédelnek délben és akkor nem biztos, hogy 13 órára odaérnének, de ha megszavazzák, tőlem lehet akkor is, vagy legyen köztes megoldás, 13.30?

Összefoglalás: Kép

TALI

HOLNAP, TEHÁT 15-ÉN SZERDÁN A MARGITSZIGETEN, A SZÖKÕKÚTNÁL (MARGIT-HIDHOZ VAN KÖZEL). GYÜLEKEZÕ 13.30-TÓL, 14.00 ÓRAKOR TOVÁBBSÉTÁLUNK AZ ELSÕ FÜVES TERÜLETIG, AHOL LEDOBJUK A POKRÓCOKAT. Kép

Jó így? Este még benézek, hogy ki mit ír...

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Igaz igaz, nekem a halastó ugrott be.BocsKép De megyünkKép

Vera

hvera

Hali

Reditke
Nálunk volt ilyen időszak a nagyobbik fiammal, hogy sírt fürdésnél, pedig azelőtt szerette. Nálunk végül az szüntette meg, hogy csinnáltam egy érdekes vízi játékot. Egy fél lityós üveget pár helyen kilyukasztottam és abból töltögette a vizet és tetszett neki, ahogy spriccelKépKép
Örükök, hogy jól van GergőKép

Anita
Igen én gyed alatt letem terhes, amikor Gergő 15 hónapos lett. Még gyed alatt szültem volna, de én nem maradtam gyeden, hanem táppnzre írattam magam a szülésig. Utána pedig amúgy is újra tgyás van.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nekem jó lesz így, közben megbeszéltem apával, ő megy az évzáróra, ha én nem érnék oda (még nem tudom, mikor kezdődik).
Vigyünk valamit? Sütit, üdítőt?
Vendég

Sziasztok!

Mi is megyünk. Remélem Áron kedvet kap a sok mászó, álló babától. A gyógytornász szerint 7 hónaposan már négykézláb kellene állnia. Nálatok ez így volt?

Reditke! Áron fürdés után, öltözéskor sír. Már nagyon várja a cicit Kép Nálunk de. van hiszti. Mostanában úgy tudom megnyugtatni, hogy megmasszírozom az arcát. A szemöldöke felett, a halántékánál, a tarkóján... Igaz Áron sokkal fiatalabb, de próba szerencse.

Timóca! Vérvétel Kép Áron is nagyon üvöltött, szerencsére gyorsan felejtenek.

Viola! Nem semmi szomszédaitok vannak Kép. Hogy lehet valaki ilyen bunkó, ha tudja hogy kisbaba van a szomszédban!?

Tontica! Mindig nagyon csodálkozom, hogy mennyit jelent 2-3 hónap korkülönség. Nagyon aranyos Ratico Kép.

Cedit! Sajnálom Kép A net elég személytelen, nagyon nehéz érzelmekre reagálni. Az tény, hogy a topic kicsit kifulladt az elmúlt pár hétben. Hiányozik egy-két "húzó" anyuka hozzászólása. Ez a tályog nagyon rosszul hangzik Kép Jó hogy meggyógyult Kép

Pledit! Remélem tudnak valami okosat tanácsolni az ambulancián. Elképzelni is nagyon rossz, amit írtál Kép

Liv! Szuper KépKépKép Mi még nem hagytuk abba a dévényezést, annak ellenére hogy a neorológus már engedélyezte. Megvárom én is a mászást. Most nálunk is sok kihagyás lesz a szabik miatt.

Andrea

KépKép
Áron

Reditke Kép, örülök, hogy otthon van és szopizik a bébi.
Fürdés: próbáljatok meg időpontot változtatni, egyszer fürdesd meg reggel vagy délután. Hátha...
Hiába van a kedvenc játéka a vízben meg minden? Esetleg hagyj ki egy pár napot, addig csak mosdasd meg, töröld le vizes vattával.
Nincs több ötlet.

Köszönöm mindenkinek, hogy így örültök a jó híreinknek.

Noémi Kép, Vuk? Ez még nem jutott eszembe. Kép

Viola Kép, biztonságos játszósarok: nekünk nagyon bejött a medence, Dávid nagyon szereti, és elég nagy is, tud benne mászni, fel tud térdelni stb.

Áron-Andi Kép, arról, hogy 7 hónaposan négykézlábra kellene (kellene!) állnia: ez szerintem nem igaz. A védőnő mondta, hogy 10 hónapos korig várják el egy babától a mászást, tehát akkor ráér majd 9 vagy 9,5 hónaposan is négykézlábra állni, de máshol azt olvastam, hogy egyéves korig van "határidő". És a tónuszavaros babáknál pedig ez különösen igaz, hogy egyáltalán nem sürgős semmi: se a négykézlábra állás, se a mászás, se az elindulás. Pl. az elindulás is másfél éves korig bármikor teljesen normális!!!! (Nemcsak a tónuszavaros babáknál, hanem mindenkinél!)

Ma találkoztunk Maccsékkal, együtt sétáltunk velük, aztán megnéztük az új otthonukat, nagyon szép. Õk is mennek holnap a találkozóra. Lili nagyon édes, mosolygós, pápázik, pár mp-ig már egyedül megáll, nagyon jófej. De majd holnap ti is meglátjátok. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Csirkesz!

Furcsa volt látni a hozzászólásod a 2005/2006 téli babák között Kép

Andrea

KépKép
Áron

AndiKép
Nekem is fura oda írogatni, mert még senkit sem ismerek, és még egyáltalán nem vagyok szerves résza a topiknak. Na de majd januárra!!!
Legalább is remélemKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Nagyon régen nem jelentkeztem, de azért olvaslak titeket.
Mennénk mi is a talira, ha tudok. Több mint egy hete mindkét csuklóm begyulladt a babakocsi tologatás/emelgetéstől, így gépezni se tudok nagyon, meg babával közlekedni se.... Nekem csak annyi problémám lett volna a tali időpontjával, hogy holnapra már 30 fokot mondanak, s így pont déltájban közlekedünk a babákkal, amit nem nagyon szabadna...

CsirkeszKép
Gratula az új topichoz csatlakozáshoz! Itt súgom meg, csak nagyon halkan, hogy ugyan hangosan kimondva nem dolgozunk a kistesón, de nem is teszünk semmit a jövetele ellen... S most jön a napokban az izgi kérdés, hogy megjön-e avagy nem...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

KormiKép
he-he-heKépKépKép: Nagy titok őrzője, akkor megy a drukk, hogy úgy jöjjön, vagy ne jöjjön, ahogy ti szeretnétekKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok lanyok!

Mar jo regen jartam feletek.
Hogy vagytok.
Olvasom, hogy holnap tali.
En sajna nem tudok menni, meg annyira meleg is van, hogy jo nekem itt a huvos lakasban.

Nagypapa meg korhazban, de mar jobban van.

Nyaralast lemondtuk, igy nem voltunk. Kép

Nos miket is olvasok en itt.

Csirkesz!
Hatalmas gratula!
Kép
Most kicsit irigykedem, de nem baj, majd nekunk is lesz, de az meg odebb van egy kicsiket.
Majd ha lejar a gyed. Kép

Kormi!

Szerintem nemsokara Csirkesszel fogsz te is irogatni a masik topicba. Kép

Nahat a vegen meg itt lesz a 2004. oszi es 2005/2006 teli babak topicja is.

Meg valaki valamilyen meglepi???

Nalunk Zolika szepen eszik, nem hajlando szopizni. Finyasan elfordul mikor megszivja.
Igy nem is eroltetem.
Szepen eszik es hizik. Mar ha fogom a ket kezet megy szepen.
Tegnap tort at az 5. foga. Kép

Kép

Magi
Vendég

Hali

Mi sajna nem megyünk holnap. Nem vállalom az utat a kettővel a hőségben. Főként a közlekedési káosz miatt, meg amúgy is pont Gergő alvásidejére esik. Ott meg úgyis utána kéne rohangászni. Mármnit Gergő után. Bár lassan Gellike is kezdiKépKép

Nektek jó talizást és várjuk a képeketKép

Csirkesz,Magi
Üdv ÚjraKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Tali-mamikKép
Egy kérdés: most hallom, hogy a fél város fel van bolydulva a 2-es metro átalakítása miatt. Holnap én a 4-es, vagy 6-os villamossal mennék. tudtok erről valamit? Jár rendesen a megszokott útvonalon? Megy a margit-hídig?

lécci-lécci válaszoljatok!!KépKép
Köszi előre isKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!

Tudtommal semmi baj a 4-es 6-os villamossal, én is azzal mennék, meg a párom is azzal jön most haza épp.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Hali!

Akkor holnap 13.30 és 14 óra között a szökőkútnál.

Meleg sajna egész nap van, ma pl. 10-kor is majd megsültünk a napon. A szigeten majd keresünk valami jó árnyas helyet és ott kellemes.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Csirkesz,
Persze, szerintem az most a legmegbízhatóbb járat a belvárosban.
Lehet,hogy sikerül odaérnünk értelmes időben és megtalálni Titeket, hogy hova vándoroltatok a szökőkúttól.
Szedjük a lábunk (és a kerekeink)...Kép
kyrandia

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?