2005.06.08 14:06
csinik a csajok és Marci is olyan édes
2005.06.08 15:45
2005.06.08 18:40
2005.06.09 12:07
Sokáig ül meg így egy helyben?
, bár Boga a régebbi fogmosásokhoz képest már csak pillanatokat hagy engem érvényesülni a szájában - utána átveszi az irányítást, és sorra megmossa az összes viziállata (hal, béka, kacsa, hajó -szóval sokfogú élőlények
) fogait.
Egy -két napja próbálom a két fogkefés felállást, így talán már dupla ideig sikálhatok én, utána az eredetileg ő kezébe adott kefe repül, és kiszedi az enyémből...
Szerencsére Boga imádja őt, és ő is Bogát.
2005.06.09 21:52
gyakran használtátok vele a fülest? mert nagyon nyugodtan tűri a fején
de ezt úgyis tudod.
nem semmi a kisasszony.
és aztán magyarázta az apjának, hogy "mama be" és mutogatott. voltunk az esőben is sétálni. nem találkoztunk túl sok emberrel
, de csigával többel is
szarrá áztunk az esőruha ellenére, legalábbis én így éreztem, a csaj nem, mert amikor megjöttünk még ugrált a homokozó-fürdő műa.tálca tetején és paskolta a vizet, alig bírtuk becipelni anyámmal
aztán persze 2 nagy pohár meleg teát bevágott
2005.06.09 22:37
2005.06.10 13:03
2005.06.10 13:59
én inkább nem számolom az időt
még kézzel mosogatok, nincs gépünk. majd talán az új házban
nincs is kedvem semmihez
2005.06.10 14:43
2005.06.10 18:38
2005.06.10 20:25
ez a híres fél foci labda torta Ricsi ezért volt megveszve 2005.06.10 23:09
nekem mindegy, hogy kedd vagy csüti. De én hétfőn leküldöm anyóst a játszóra, hogy nézze meg, milyen a vízállás
Gondolom dagonyázni ti sem akartok. De azt sem tudom, hogy csütörtökre várható-e valamilyen javulás ? Hát hihetetlen, hogy júni közepe van mindjárt és nem lehet megbeszélni semmit már több hete, mert ilyen trágya az idő ! Bár ha nincs hideg engem nem zavarnak a pocsolyák. A kölkök úgyis futkároznak.
Legalábbis nekem, mert akkor van fürdés. Vagy Nikinek vagy nekem. Az a baj, hogy nem tudom elkerülni, hogy ne jusson a szervezetembe a sok szar anyag a kajákból, mert mindenben műanyag van. Persze odafigyelni lehet rá valamennyire, de Nikának is bármit adok, biztos van benne valami trutyi.
De ez van. Hiába vagyok pesti csaj, attól még szoktam keringeni.
Meg mosogatni is szoktam és annak ellenére, hogy egyedül vagyok (Niki nem sokat koszol) nekem is naponta 2x kell mosogatni. Hogy honnan jön az a sok cucc , nem tudom ? Pedig 2-3x rendelek kaját, nem is főzök. 2005.06.11 03:49
. Nagyon jók a témák, bár néha eszembe jut az a levél, ami a neten keringett, az volt a címe, hogy Akik a nyolcvanas évek előtt születtek, hősök. Olvastátok? Előkotrom, ha érdekel valakit.
, ott is talizhatunk
. Nagyon jók a képek! 2005.06.11 06:27
.
.
.Keresztlányom van mikor 20percig fetreng a földön és nem zavarja hol van
. 2005.06.11 08:44
, akkor viszont hiszti van, ha valamit a fejébe vesz, és én azt nem akarom, pl. a pocsolyában való hasalás, ha az nem lehet, akkor hentereg egy kicsit
, nálunk is fürdésidő van akkor, de ez ugye felvételről megy, így nem maradok le a csajról
Fanni ébresztése pedig jogos volt, én sem akarnék pisis ágyban aludni
Niki
lényeg, hogy jól érezte magát
fotózni nem szoktunk, de ugyanúgy rohangál és játszik őrült módon, mint ahogy Nikit leírtad
néha tényleg nehéz elvonatkoztatni attól, hogy mások mit gondolnak rólunk, ezzel viszont a gyermekünket is megzavarjuk, mert valószínűleg nem ugyanolyanok a reakcióink, mint nyugodtabb, ismertebb környezetben. a kis büdös kölkök pedig pontosan tudják, érzik ezt
szóval semmi nem jó, pedig enyém uram nem is nagyon szól bele a vezetésbe, és én sokat autózok.
én felfedeztem egy olyan kis üzletet, ahol jackpot ruhák vannak olcsóbban, mert kirakatiak, vagy visszacserélt darabok, viszont kb. 60%-kal olcsóbban, mint a márkaüzletben. nekem nagyon tetszenek a jackpot pamutholmik, csak iszonyú drága, néha megboldogult lánykoromban a leárazáskor vettem normális áron pulcsikat, nagyon bírják a kiképzést. most majd megnézem ezt a boltot rendesen, a kozmetikusom melletti üzletben vannak, néha eljutok arrafelé. 2005.06.11 21:33
),Panu,Andi és aki talizna!!
2005.06.11 21:59
Már csak, mert szerintem nem az a hisztizős fajta. Én egyébként röhögtem rajta, mikor a gyerek mondta ezt a locsolós dumát. Ha az anyja mondta volna, akkor már nem lett volna vicces. (de az sem amit én mondok neki )
) és ez igen kellemetlen volt ma. Anyós ugyanis mindíg nagy kajálást rettyint, ha megyünk. Mondta is, hogy egyek rántott húst az nem hízlal.
Hát nem volt egyszerű. Apának meg kell tanulnia mentőhajót vezetni. Nem örült neki.
Csak az alvásidejét pazarolják el, úgysem lesz jó semmire. de ilyen hülyeségek mindíg vannak. 2005.06.11 22:08
2005.06.12 14:35
2005.06.12 21:05
2005.06.12 21:28
2005.06.12 22:20
2005.06.13 06:12
, de még nálam is a legtöbb áll
.
. Oké, akkor még egy kérdés: lehet ott kajálni valahol, valami vendéglőben? Mert nem fogunk hazaérni ebédre, ahogy elfigyelem... De ha nincs megfelelő alkalmatosság, akkor viszek valami szállítható ebédet. Remélem, elég meleg lesz, hogy esetleg leheveredjünk a fűbe
. Amúgy várni fogunk rátok kb. tíz percet, de majd eltöltjük az időt valahogy. Dorkiék már a játszóra jönnek? Mert ha az állomásra jönnek tíz körül, akkor mehetünk eggyel későbbivel is.
.2005.06.13 06:25
2005.06.13 07:37
,most várjuk a mamát és már rohanok is. 2005.06.13 09:23
.
.
.
. Inkább visszafogottabb vagyok, mint nagyszájú. Régen hatalmasakat röhögtem, poénkodtam mindenen, ma már lehiggadtam.
. 2005.06.13 12:03
2005.06.13 13:02
most kénytelen volt
mert én szombaton melóztam du. 2-ig, 3 volt, mire hazaértem. aztán jött apa öccse és nője, elvittek minket autóval a törökbálinti max city nevű lakberendezési üzletközpontba, ahol is minden drága és nagyon szép, de legalább sok lépcső volt, ahol rohangálhatott a gyermek és én, míg apa nézegette a szebbnél szebb parkettát, zuhanykabint, konyhaszekrényt, stb. és aztán húzhattam le a fellegekből, hogy nekünk mindenre nincs pénzünk
vasárnapra lehiggadt. így vasárnap közös családi kirándulás keretében meglátogattuk a praktikert és az obit, de ott csak egy lépcső volt fel és egy le, nem volt annyira felemelő
, mert nagyi most nincs itt. a héten remélem, már lesz autónk. holnap bulit így kihagynám, különben is szerződünk végre lakásügyileg, szóval én izzítom az ügyvédünket, apa pedig kötözködik az eladóval
és várom a fotókat.
jó volt olvasni.
tropicárium? 2005.06.13 13:23
,
. 2005.06.13 15:29
2005.06.13 21:55
A csajok mindig a csatarokba szerelmesek !!!!

Hat kocsi nelkul tenyleg rossz lehet. A max city engem is erdekelne, de valszeg csak a nyalam csorgatnam vagy felidegesitenem magam.
Mindent bele az ugyveddel !!!! Hajra uj lakasvasarlok !!
Az en tesom lanyaval, aki 10 honapos. Nagyon aranyosak voltak egyutt. csak a sogornom huzott fel megint, mert olyan vegtelenul ....
.....
........
....... !!!!!!!! Nem nagyon tudom szepen megfogalmazni
Makacs, onfeju, de kozben rettentoen bizonytalan es ideges. 2005.06.13 22:21
hahó, ébren van még valaki??
mi is sétálunk majd nagyokat.
apa azt mondja, általában a képcső romlik el, és azt nem nagyon javítják
kaka-ügy
ma jó idő volt a játszóhoz
én is sajnáltam, hogy nem lehetek itthon. viszont apa egész délután vitte a csajt, így csak én maradtam ki a jóból, ők nem
ügyesen lefoglaltad a csajt
mi a repülőn csináltuk ezt. új könyv és új játék volt kéznél, no, abban gyönyörködött egy darabig
anyós 4 napot volt itt. elég is volt. gondolom, most Erdély után te sem vágysz rá. bár azt nem tudom, mennyit voltatok nála????
(mi az nekünk???!!!) én meg rángatom le a földre
nem túl hálás feladat. remélem, holnapra elmúlik ez a vágy, és nem jön rögtön a helyébe másik
2005.06.13 22:40
2005.06.14 12:33
2005.06.14 12:55
2005.06.14 13:07
). Már éppen elbóbiskolt volna, ezért beraktam a kendőbe, hogy úgy aludjon el, de közben megérkeztünk, és nem aludt el. A metrón sem, és aztán már hazáig ébren volt, csak most aludt be fél kettő körül. Hattól ébren van, hát jól bírta a srác
. Egyáltalán nem nyűgösködött, evett almát, ivott gyümölcslét, dumált, vizsgálta a világot nagy komolyan, ahogy szokta.
, Dorkiékat meg már nem kell bemutatni
.
. 2005.06.14 14:03
2005.06.14 19:55
Marci tényleg tünemény, ellentétben az én csajommal, aki csak néha tud az lenni, de én így is imádom
hisztis, rosszkedvű, bújós, ment du. a hasa. meglepő módon ma a játszóra nem akrt bemenni, pedig nagy elánnal robogott arrafelé, aztán már csak az ölemben volt hajlandó bemenni és csak percekkel később játszott az unszolásomra. délután, kora este már olyannyira hiszti volt, hogy minden nem-re illetve igazgatásra a földhöz verte magát, másfél óra múlva már nem tudtam, hogy sírjak, vagy ordítsak, végül is sikerült nyugiban maradni, a játszótérről még úgy vonszoltam el, aztán meg hazáig, ami több száz méter és forgalmas főúton is át kell menni, jött rendesen mellettem, én meg toltam a kocsiját. egészen meglepett.
jönnek a szemfogak, csücske kint már egy hete legalább.
de még mindig szemtelenül fiatal
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|