Örülök hogy legalább a méhen kívülit kizárták. A Gynex cseppről én nem hallottam, de ha senki nem tud segíteni van egy jó pár gyógyszertár amelyik homeos tanácsadással rendelkezik érdemes felkeresni vagy egy homeost és akkor alkati szert ad neked ami a legjobb a te szervezetednek, mi is ezt tesszük.
Hogy eleged van azzal teljesen egyet tudok érteni! Sokszor én is ezt érzem, de amikor megbeszélem magammal, hogy alzítani és nem görcsölni belémhasít hajnalban a fájdalom, de spontán vajmi kevés esélyünk van most kell menni amíg legalább "fiatal" vagyok és az esélyek jobbak.
Farkasok!
Mi a fene van a gépek sorban mondják fel a szolgálatot. Akkor hajrá a spontán babó.
Farkasok tali miatt
Úgy látszik nekem sikerül mindig olyan hétvégét jelezni, hogy nem jó ami a többségnek viszont jó. Így jártam. De szomorú vagyok mert most szerettem volna nagyon ottlenni.
Stella!
Hát ez nem semmi....... Fú lehet hogy mégsem kéne most mennem. Mondjuk ezek után egyedül tuti nem indulok, mert én meg ilyen orvosi dolgok után sokszor szoktam szédülni, ilyen esetem mint neked egyszer volt. Remélem ma már toppon vagy!!!!!
Holnap mész a dokidhoz, írd majd meg mi volt!
Renóca!
Ez nagyon jól hangzik. Ezek a tanfolyamok legalább ingyenesek vagy ezért is kell fizetni? És miből áll egy ilyen tanfolyam?
Wish!
Fogorvos az anyukád, ez egyrészről jól hangzik legalább nem idegen csinálja másrészről fú!!! Már már már mindjárt itt az időd!!!!!!!!!!!!!
Lara!
Hol vagy? Hogy vagytok?
Dina!
Hát nem vagyok valami nagy szakértője a spontán babóknál az urtonak, az biztos, hogy csak úgy nem lehet szedni. Ha a nőgyógyászod nem írja elő akkor szerintem nem kell a terhesség előtt. Viszont ha létrejött a terhesség már többször is és ugyanaz a doki nem tudta megtartani véleményem szerint lehet orvost kéne váltani, olyanra aki jobban odafigyel rád.
Mi igaz már a tarnszferfől kapjuk a progit, de azért szerintem egy lombik esetében máshogy támogatják a szervezetet.
Byby! Zsu!Reno!
Mi van veletek?
Zsebi

, háááát, nem volt semmi ! Még mindig fáj egy-két helyen ?