A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ancsi
Pihenj sokat, kerekedj szép nagyra, és néha azért ugorj be hozzánk is. Kép

Pucúr, Móni, Beszti és a többiek
Akkor ez az alacsony progreszteron hiány azt jelenti, hogy a szuri uán valószínûleg fogok még valami gyogyit is kapni? Vagy ettõl a serkentõtõl az is beáll?

Andi
Oksi, javítalak.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss,
Mindenképpen kell progit kérned. Jó sokat! Ultrogestánra szavazok. Az sokkal jobb, de sajna drágább is. A duphaston szájon át az ultrogestan hüvelybe való.
Moni
mj

KépKépSzijja Pucur-mamiKép

Uuugy orulok neked!!KépKépKépKépKép
En nem oblitek csak mi is vedekezeskent gondoltuk hasznalni es hat nalam duplan beigazolodott,hogy arra nem jo.Tudom ,hogy nem szabad.Hal istennek a folyas is szepen apadKép
Emlexem ti is babapleddel kezdtetek!istenem,hogy orultem nektek akkor,hogy vegre varjatok a babytKépKép
Nagyon is sokat eszem az emelyges-kipp-kopp-most 2 napja nem jelentkezik-kiveve paradicsomleKép!

pussssz lanyok

Krisztinka
kriszti

Sziasztok lányok!
Mire elolvastam a napi termést Kép

Breki! Kép
Nem baj, ha lesz alkalmam, utána nézek a honlapnak! Én is csak úgy "szívom magamba" a sok sok információt.

Másik Viki! Kép
Az nagyon jó, ha három hónap alatt rendbejött a prolaktin szinted, remélem az enyém is rendezõdik hamarosan. A leletet én megkaptam, - de ez szerintem teljesen orvosfüggõ. A vérvételtõl én is idegenkedtem, de már kezdem megszokni. Ráadásul nekem alig látszik a vénám, - sõt sehogy, és mindig tanácstalanok,hogy melyik karomból vegyék..

Mj! Kép
Igen, én is úgy tudom, hogy a Bromot szedni kell, addig míg terhes nem lesz az illetõ, és még akkor is 12 hetes terhességi korig! (Fokozatosan abbahagyni addigra)
Csak valszeg ha valaki szed Bromot, akkor majd szednie kell Clostyt is a progiszint miatt, és ha így terhes lesz, ez már indukált terhesség, azaz szedni kell a 36. hétig a Duphastont vagy a hüvelybe helyezhetõ Ult..mi is a neve?
A HSG-t szerintem harcold ki az orvosodtól, ha megnyugtat téged.

fércegér! Kép
Nekem a legalacsonyabb hõm eleinte a 36,2 volt, azt hittem ennél nincs mélyebb pont, de volt már 36,0 (!) is, igaz szájban, de szigorúan nyelv alatt és csukott szájjal.. Kép LH tesztet szerintem még ne csinálj, várd meg legalább a 19. napodat, ha 20-25 körül van pé-d.

Bea! Kép
Sok szeretettel üdvözöllek én is! Kép Én a mensi elõtti terhességi teszt pozitivitásában nem hiszek! A lányok már leírták fentebb, hogy mikor is van esély a + tesztre.

Eni!
Kép Sajnálom a negatív tesztet. Kép

Vanda
Vanda

Ancsi!

A mihamarabbi viszontlatasra!!!!
Megegyszer gratulalok! Kép

kamilla
kamilla

Ancsi!
Ha itt vagy még, nagyon szép heteket, hónapokat kívánok Neked és a pici családodnak! Kép Pihenj sokat, és ha teheted gyere hozzánk a friss híreiddel! Kép Kép
Vanda
Vanda

Edelweiss!

Igen, feltétlenül kellene progeszteronpótló gyógyszereket is kapnod (Utrogestan, Duphaston). Ha a doki nem adna, akkor kérdezz rá.
Ha jól emlékszem, valaki azt válaszolta, hogy amit kapsz, az csak a tüszörepesztésre szolgál, tehát a progeszteronpótlást nem oldja meg.

Vanda!

A Bromo szedése mellett nem biztos, hogy kell a Closti, mert az nem progiszintemelö (direktbe, bár van ilyen hatása is), hanem peteérésserkentö. A magas prolaktinszint (ami miatt a Bromot kell szedni) már önmagában elég arra, hogy ne legyen peteérés, tüszörepedés, igy ha azt (a prolaktinszintet) gyógyszeresen csökkentik, akkor az elég lehet a peteérés, tüszörepedés beindulásához.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ancsika!KépKépKép Adj majd valahogy hírt magatokról! Nagyon jó lenne, ha legalább a talira jönni tudnál!KépKép

Puszi Szederkének is!Kép
Sien
Sien

OFF:
Marcsi!KépMost olvastam csak a kérdésedet a nevemmel kapcsolatban.Kép Szóval nem ferde a szemem, ha erre gondoltálKép.(Bár a párom szokott azzal szórakozni, hogy reggel mikor még álmos vagyok és be vannak gyógyulva a szemeim, akkor közli, hogy vigyázzak, mert kihívja az idegenrendészetet.Kép)
Igazából semmiféle módon nem utal rám ez a név. Amikor eldöntöttem, hogy csatlakozom Hozzátok akkor éppen Van Gogh-ról olvastam egy könyvet és pont ott tartottam benne, ahol az egyik szeretõjérõl írtak, akit Christine-nek hívtak, de a beceneve Sien volt. Megtetszett a név, és mivel nem akartam a saját nevemen bejelentkezni, ez jutott eszembe.
Úgyhogy se nem Kriszti az igazi nevem, se nem vagyok alkoholista Kép, mint ahogy a könyvben ez a nõ volt, és sajna terhes sem vagyok Kép, mint ahogy õ éppen az volt.
Az igazi nevem, meg a talin úgyis kiderül!Kép
ON

Pusz, Sien.
Sien

Ancsi!

Nagyon örülök, hogy jobb belátásra tértél, és otthon fogsz pihizni, reméljük néha egy egy egészségügyi séta alkalmával betérsz egy netcaféba és jelentkezel.

Addig is Jó pihenést és vigyázzatok egymásra!

Marcsi
Marcsi

Beszti! Kép
Bízom én is abban, hogy ha rendezõdik a prol.szintem, helyreállnak a többi értékek is.
Sajnos, hogy a magas prolszint elõtt milyenel voltak a hormonjaim, nem tudom. Úgyhogy az sem biztos, hogy szednem kell majd clostyt, de az sem, hogy nem. Azért nem élem magam bele, fõleg ha arra gondolok, hogy sokszor volt rendszertelen és hosszú a ciklusom, és három éven át megszakított "védekezés" mellett még csak véletlenül sem csúszott be bébi.
De úgy legyen! Kép

Egyéként hogy érzed magad? Pici pocid? Kép
Vanda
Vanda

Lányok!
Segítsetek! Ha meg szeretném nézni valakinek az eddigi összes (vagy valamennyi) hozzászólását, azt hogyan lehet kigyûjteni? Bocsi, off.
Vanda
Vanda

Vanda!
Csak egy bizonyos valakinek? Szerintem sehogy. A keresöbe beirhatsz dolgokat, de irto macerás lenne kibogozni. Szerintem szépen elöröl lapozd végig, és ami érdekel, olvasd el.

Mindenkinek kellemes estét, reggel szép magas höt (vagy épp alacsonyat, aki a hancurozos résznél tart épp) Kép

Sziasztok, Eni
Eni

Vanda,
Bemész a keresés menüpontban. Itt látható balra, jóval a Pampers hirdetés alatt, a segédletek fája alatt. Ott a keresse a ... -ba beirod az emberke azonosítóját és lejjebb megadod, hogy melyik topikban keresse ki az összes hozzászólást.
Moni
mj

Moni!
Köszi, kipróbálom! Ez azért jutott eszembe, mert minden igyekezetem ellenére sok mindenkinél elveszítettem a fonalat..
Emlékeztek ilyesmire, hogy régebben valakinek az ötlete volt a táblánk kiegészítése az áttekinthetõség érdekében.
Nem vehetnénk bele pl. hogy ki szed gyogyit, ha szed milyet, vagy valami hasonlót? Vagy ez már túl személyes?
Vanda
Vanda

Lányok annyit írtatok az ilyen-olyan szintekrõl, hogy felhívtam tegnap a lombik labort.

2000. februárjában voltam 20. napos vérvételen ahol minden rendben volt. Lapor. 2000. júliustól klimax kúra endo miatt. Hormonokat letették a béka feneke alá.

2001. Gyógyszerezés, szurizás 6 inszem. (Vérvétel one!!)

2002. lombik elõtti 3. napi vérvétel. Eredmény: Prolaktin 403. Magas, de 470-ig elfogadják, majd a doktor úr eldönti mi legyen. Szóval úgy néz ki csúszás lesz ami az endónak kedvez.

Elkenõdve nem vagyok mivel úgy tudom ezen is lehet segíteni.
Dühös az vagyok, de nagyon. Lehet, hogy ezen múlott az inszem sikere???

22. naposon hétfõn voltam annak az eredménye csak febr. 25-én derül ki.

Caldea
Caldea

szasztok lányok!

Képzeljétek el lefénymásoltam az aviva torna könyvét és nem tudom hova tettem a fénymásolatot. még van 1 hetem hogy megtaláljam.

Figyeljetek, jól értettem, hogy a hsg-s ciklusban nem lehet próbálkozni, ki kell hagyni azt a hónapot?

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Most nagyon rohanok, de iíme a mai táblácska. Holnap megyünk a dokihoz, szurkoljatok nagyon, jó?

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 70 cn Svájc 27 év
Doris 10c 59 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 56 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 54 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 36 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 34 cn Salgótarján 23 év
Edus 4c 33 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 31 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 30 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 28 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 3c 27 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 24 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 23 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 22 cn Budapest 27 év
Lora 16c 21 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 19 cn Budapest 30 év
Klari 9c 18 cn Budapest 31 év
Sien 17c 15 cn Budapest 29 év
Edi 11c 15 cn Maglód 33 év
Timea 3c 15 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 14 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 13 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 13 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 10 cn Budapest 24 év
Alice 36c 9 cn Budapest 29 év
Alma 8c 9 cn Györ 29 év
Melinda 7c 7 cn N-o. 26 év
Andi 5c 3 cn Székesfehérvár 28 év
</pre>
edelweiss

Szép jó reggelt mindenkinek!
Remélem a mai reggel hozott pár kismamát közénkKép

Edelweiss !

KépNagyon szorítok neked és mindent beleKép

Puszi Alice
Alice

Caldea,
A helyedben én is mérges lennék, de nem feltétlenül ezen múlt a siker, hiszen Ancsinak kifejezetten magas a proli szintje és mégis babás lett, neked meg "csak" a legmagasabb értékhez közelít. Bár azért tudom, ahány lány annyi szokás, vagyis mindegyikünk másképp reagál a hormonszintekre. Mindenesetre odafigyelhettek volna. Kitartás és minden rendben lesz KépKépKép

Marcsi,
Igen a hsg-s (és a laparos ciklusban sem) nem ajánlott próbálkozni, mivel feltöltik az üregeket és még rtg-is van.

De én úgy vagyok vele, hogy mostmár mindegy, csak tudjam meg rendben vannak e a petevezetöim. Lelkileg úgy érzem, hogy itt gond van és lehet, hogy ezért pszichés alapon nem jön össze (pszichés eredetü "meddöség"- idézöjelbe mert mi nem vagyunk azok). Ha tudom, hogy legalább egy átjárható, akkor már tudni fogom nincs akadálya a terhességemnek. KépSzóval ez a hsg, vagy lapar nekem sokat számítana, nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Kép

Hétfön megyek a progi szint leletemért és beszélek a doki bácsimmal.

Lányok,
Találtam egy angol nyelvü értekezést arról, hogy ha terhes vagy akkor a két fázisú görbéd három fázisú lesz. Ezt eddig is sejtettem, kikövetkeztettem, de mostmár bizonyosságom is van róla, ezért is kerestem rá.

Szóval, a két fázisú görbe ugye az elsö fázis, majd peteérés, második fázis amikor a progiszint emelkedik így a hömérsékleted is. Ha terhes leszel, akkor a peteéréstöl számítva 8-12 nap a teljes beágyazódás ideje. Beágyazódáskor a progi szint mégjobban megemelkedik, így a höd is kissé feljebb tornázza magát. Így lesz háromfázisos a görbéd. Szóval innen is lehet tudni, hogy babás vagy e. Mindezek alapján én most biztos nem vagyok babás, hacsak csoda nem történik.

Üdv,
Moni
mj

Moni!
A 2. es a 3. fazis kozott mennyi lehet a homersekletkulonbseg?

Timea
Timea

Caldea!

Ha jól tudom, bár mindenféle petefészekhormonra is hat, a prolaktin elsödleges hatása a peteérés és tüszörepedés gátlása. Jellemzö tehát az anovulációs ciklus.
De nálad az inszemeknél biztosan volt tüszöérés, -repedés. Tehát ezt nem tudta befolyásolni. Aztán persze lehet, hogy még a beágyazódásnál is bekavarhatott.
A többi hormont nézték közben?

Moni!

Jó megfigyelés, de azért a görbéböl elég nehéz ezt elsöre kinézni.Kép Az emelkedés nem nagyon nagy, és az is változó, hogy ez a 3. fázis mikortól is kezdödik. Nálam még az ov. utáni 11. napon is volt egy esés, és csak az ov. utáni 14. napon ugrott még fel (de csak egy tizedet), Norcinál az ov. utáni 16. napon is volt esés (36,9-re!), és csak a 17. nap ugrott megint fel (nála is csak egy tizedes).
A lényeg: nem ugrálhat, nem eshet nagyot, söt menjen feljebb!KépKép

Az biztos, hogy sokat számit az, ha az ember biztosat tud.Kép
Pl. nekem sokat jelentett az, amikor kiderült, hogy férjemnek semmi baja.Kép

Marcsi!

A HSG-t, lapart csak akkor csinálják meg, ha biztosan nem vagy babás. (Emiatt, ha jól tudom, inkább a ciklus elsö felében csinálják.) Viszont utána, ha megcsinálták, akkor meg a bejuttatott anyagoknak kell eltávozniuk, tehát utána azért nem lehet akciózni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, KépKépKép
Köszi a kiegészítést.
Norci görbéje meg van neked valahol? Vagy hol lelem meg?

Timi,
Azt hiszem Beszt válaszolt a kérdésedre.

MI EZ A PANGÁS LÁÁÁÁÁÁNYOOOOOOOOK! Kép

Moni
mj

Beszti!

Mint írtam is 2000-ben egy 20. napos vérvétel.

2001. 6 inszem vérvétel nélkül klimax kúra után.

Caldea
Caldea

Haliho Csajok!

REggel voltam vervetelen....Kép Hat jol megcsapoltak, plusz dokineni a biztonsag kedveert - hatha van valami rejtett cukorbetegsegem - megcsinaltatta a terheleses cukrot is. Na emiatt eloszor is mindenhol hulyenek neztek (vagy otKép), na meg az a genya cukoroldat nem valami kellemes. Vittem ugyan citromot csak arra nem keszitett fel az elet, hogyan facsarjam bele a lottybe, ha egyik kezemmel a vattat fogom az elozo szuras helyen, a masikkal meg a bogretKép Na mindegy, tul vagyok rajta, a masodik szurason is, ami gaz volt, mert a csaj szerint csufitsuk el csak az egyik kezet, es az elozo sebbe szurt megintKép Hat mit mondjak, legkozelebb ragaszkodni fogok a masik kezemhez!

Pusssz: orsoly

Ps: Jovo het szombaton taliiiiiiiiiiiKépKépKépKép
orsoly

Caldea!

Azért ez számomra hihetetlen. Mert hogy bogyókat adnak idönként hormonvizsgálat nélkül orvosok... De hogy inszemnek is nekiállnak!
A 2000. évben készült vizsgálat nem jelent semmit, föleg, hogy utána az endó miatt szüneteltették is a menzeszedet.
De most legalább megcsinálták!
Biztos sikerülni fog most már a lombik!KépKépKép

Moni!

Excel táblázatban van meg, az övé, a Pucuré, a Katáé, meg az enyém. Ugy jó? Mert akkor elküldöm...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MOni, Beszti koszonom!
Bar attol tartok az egy tizedes valtozas nem tartozik a jol merheto kulonbsegek koze. Nem baj, hatha sikerul elcsipni majd az informaciot.

Jo hetveget mindenkinek!

Timea
Timea

Orsoly!

Ez az "egy kézben szúrjunk" tiszta butaság.Kép
Ha jó a vénád, jobban jársz a másik kezeddel, mert 5 percig azt is fogod, aztán 1 óra múlva már nem is emlékszel rá (ha jól csinálják).KépKép
Azt hittem az, hogy ugyanabból a kézböl veszik, csak kényszermegoldás. (Nem találják a másik kezeden...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti KépKép
Légysziiiiii!
Köszi
mj

Lányok,

Én személy szerint azért nem jöttem mert ez az öreg gép nem bírta letölteni a babanetet, na meg dolgoztam is.

Beszti, Móni,

köszi az infót a hsg-rõl. Kár hogy nem lehet próbálkozni.

Megyek enni.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!Kép

Orsoly!Kép Mikor lesz meg az eredmény? Most pontosan milyen hormonokat néznek nálad?
Caldea! Utólag már nem éri meg bosszankodni! Most már minden rendben lesz a lombiknál!Kép Kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a dokid erre, hogy csak kicsit magasabb a prolaktinod!
Dorisról mi hír? Remélem nem a mûtött foga rosszalkodik, és ezért nem ír!
Már én is várom a talit!!Kép

Lányok! Szerintetek egy rossz álom befolyásolhatja a reggeli hõt? Ma pont akkor riadtam fel egy ilyen álomból, amikor mérni kellett volna a hõmet, és ugyan vártam még pár percet, hogy megnyugodjak, de éreztem, hogy ez nem sikerült teljesen. Így 37-es hõt mértem, ami nálam így a 15. nap környékén elég magas, hisz ált. a 16-17-18. napon szokott lenni tüszõrepedésem...
Dehát az álmaimat nem nagyon tudom befolyásolni..!

Pusz, Sien.Kép
Sien

Lányok,
Suliba kell mennem, mindenkinek nagyon jó hétvégét. Már csak 8-at kell aludni és TALI!!!!!!!!!!! KépKépKép
Moni
mj

Caldea,

6 inszem alatt egyszer sem neztek a hormonszinteket? Teljesen hihetetlen. Most az uj fejlemenyek tudataban nem lehetne meg egy inszemet kerni? Szerintem megiscsak egyszerubb es kevesbe megterhelo a szervezetedre mint a lombik. Vagy mar te vagy nagyon turelmetlen?

Beszti, Moni,
Tenyleg nem lehet HSG utan probalkozni? En ugy tudtam, hogy szendioxidot vezetnek a petevezetokbe, ami egy-ket oraval a rontgen utan eltavozik. Hu, akkor most el vagyok keseredve. Lehet, hogy nekem megint csinalnak egy HSG-t, de a zendo miatt nem nagyon szeretnek egy honapot sem kihagyni.

Cipomama
Cipomama

Cipomama, nekem úgy csinálták, hogy ment széndioxid (ettöl felpuffad a pocid, és jobban látnak). Aztán pedig egy fertötlenítö anyaggal átöblítik a hasüreget. Nekem kb 2 nap után múlott el a puffadtsági érzésem, és ki is kellett hagynunk azt a honapot (had erösödjenek a hegek).

Jo hétvégét, Lora
Lora

Cipómama!

Én sem szeretnék 1 hónapot sem kihagyni, egy ciklus mar magaban is olyan hosszu, nem hogy 60 nap.az már szinte nyar. Mikor josztok haza?

Caldea!
Szörnyû, hogy mind a 6 inszemed hiába volt, és csak most jön a kivizsgálás. Ez szerintem szakmailag nagyon kifogásolható. Menniybe kerül önköltségesen egy inszem?

Lányok sajnos a munkahelyemen egyre vacakabb a gépem, remélem a hetvegen kipiheni magat.
Úgy utalom, hogy mar megint telejen feszül a méhem - feltételezem a serophentõl - és az az illúziom van hogy van ott bent valaki.

Jó hétvégét, még benézek a farmra:

Marcsi
Marcsi

Köszi a válaszokat!
Klári!

Én is 2x1-et szedek, remélem minden OK. lesz. Erazmusz doktornõ csodálkozott, hogy miért kell a 5-9 napi Closti szedés után a 10. napon vérvételre és UH-ra menni. Másnál ez hogy van?

Breki!
Sajna a Bromot továbbra is szedni kellett, ugyanugy felet, mint eddig. Nem okoz semmi tünetet, úgyhogy mindegy. Az rossz kicsit, hogy a múltkor, amikor hólyaghurutom volt, annyi gyógyszert szedtem, hogy teljesen meghülyültem. Azt hiszem, hogy a Bromoval hosszú barátságot kell kötnünk.

Mi most nálad a következõ lépés?

Másikviki
másikviki (m&aacut

Lora,
Koszi szepen a magyarazatot. Elegge letort, de majdcsak tulelem valahogy.

Marcsi,
Az en ciklusaim 35 naposak. 70 napot kell varni! Az mar tenyleg egy nyar. Erdekes, hogy az elso 3 het aranylag gyorsan elszalad, de a pe. utani 14 nap csak vanszorog. Az elso harom hetben meg neha elmereszkedek tornazni is, az utolso feleben meg egy kilo kenyeret sem merek felemelni, nehogy pont attol ne tudjon a baba beagyazodni.
Szeptemberben megyunk valszinu 3 hetre. Remelem akkor is lesz egy tali es talalkozhatom mindenkivel. (Persze mar pocakos kismamakkal)

Doris,
Ugye hetfon mar leszel?

Cipomama
Cipomama

Kedves Cipómama!

Látom akkor most te is a tehetetlne vánszórgós napokat taposod. nekem is meg egy hetet kell kibirnom. A tornával pontosan igy vagyok en is. Tegnap en is egy 2 kilos csomagot cipeltem es gondolkodtam, hogy nem tul sok-e. Es meg azt is utalom, hogy a serophentol a 2 ciklusban mar olyan az elhasam es ugy erzem magam mint egy 6 hetes kismama,ami nagyon jo lenne ha utana nem jonne meg.
Ha hazajottok feltetlenul szervezunk egy talit szeptemberre. Ha mar megvan az indulas idopontja szoljal rogton.

Doris!

Remelem jol vagy a mutet utan, es mar hetfon dolgozni is tudsz. Ha pedig nem erzed jol magad akkor majd kitalaljuk mi legyen a talival, mert betegen nem terhelhetunk egy ilyen nagy vendegsereg fogadasaval.
Most en is egyedul vagyok tegnap ota, de ma estere mar varom a parom. csak annyira feltem mert sokat kell vezetnie.

Marcsi
Marcsi

Cipómama!

javítás: "...hogy a serophentol a ciklus 2. feleben mar olyan az alhasam ..."
Marcsi

Szióka,

a PCO-s lányokhoz lenne egy kérdésem. Lehetséges az, hogy a ciklus második felében (gyakran) érzett petefészek szurkálás, feszülés a kis cisztáknak tudható be? Lehet hogy volt régebben is, de most hogy tudom (én is az vagyok) erre tippelek. Persze nem biztos hogy igazam van.

Doris, gyógyulj meg minél hamarabb.

Kedden megyünk Tapolcára, eredmény hírdetés lesz. Izgulok, de már nagyon várom. Akkor mondják el, mik a következõ lépések. Képzeljétek, elmondtuk otthon. Anyosék nem nagyon szóltak, kérdeztek. Anyukám nagyon el volt keseredve, azt hitte, az õ hibája (hogy nem vigyázott a terhessége alatt velem). Alig tudtam megvigasztalni.

Vigyázzatok magatokra. Legközelebb kedden éjszaka leszek.
Puszi, Lora
Lora

Masik Viki!

Nem tudom hany napos a ciklusod, de ha rovidebb, mint 28 akkor talan azert nezik a 10. napon. Nekem 31-32 napos szokott lenni. A doktorno mondta menjek a 13.napon UH-ra. (Ez vasarnap volt igy hetfon mentem Kép ) Aztan szerdan es penteken is mentem. Nekem kicsit osszevisszanak tunt, amit mondtak, hogy mikor melyikben mekkora van. Fel is hivtam a doktornot, aki "megnyugtatott", hogy neha osszekeverik az oldalakat.
Valszeg csut. vagy penteken volt az ov.-m. Mi nagyon akartunk jol idoziteni, igy szerintem lemaradtunk rola. Kép De penteken volt meg egy 12mm-es tuszom. Ez is megerhet? Ha igen, akkor hetfon vagy kedden. De hogy megrik-e? Szerintetek? vagy ez mar a kov. honapra lesz?

Orsoly!

Tetszenek az ilyen mini talik. De mi eleg gyakran osszefutunk mostanaban, nem? Milyen hormonokat neznek nalad? A terheleses cukornal csak 2X vettek vert? En is voltam anno, de tolem 3X vettek. (azt hiszem) Eloszor meg kellett innom a folyadekot, elotte nem vettek vert. Es utanna vettek ra felorara, majd megint vartak fel orat es aztan 1 ora mulva. Nem volt kellemes, de eleg jol vettek le.

Klari
Klari

Cipomama!

1,2,3 inszem gyógyszerek, szurik kb. 6.000 Ft
4,5,6 inszem gyógyszerek, szurik kb. 25.000 Ft

Inkább lombikkal folytatjuk, mivel a férjemnek asthenozoospermiája van ill. nekem is kiújulhat az endo. Az inszem sikeressége nem több mint 20-30%.

Egyik ismerõsömnek a lombikos stimulációs gyógyszerei szintén 25.000 Ft-ba kerültek. (Hozzá kell tennem nem ez a jellemzõ összeg lombik esetén.)

Még nem jött meg a 29. napon vagyok, de nemsokára megjön és akkor irány a doki, hogy a hiszter idõpontját megbeszéljük (jövõ héten lesz).
Február 25-én lombik megbeszélés.

Caldea
Caldea

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt Mindenkinek! Köszönöm a jókívánságokat és a Hozzám intézett szavakatKép Sajnos a péntek esti levelem melyet Felétek írtam valamiért elveszett így nem tudhattátok, hogy reagáltam a hozzászólásokra. Sajnos most nincs idõm újra végigolvasni az elmúlt 5 nap termését és mindenkinek válaszolni a kérdésére de mától már leszek. Küldök magánban egy levlet Felétek a talival kapcsolatban, kérlek jelezzétek ha valaki esetleg nem kapta megKép Szerdán varratszedésre megyek ezért arra a napra kivettem egy szabadnapot de elötte és utána is leszekKép A fogmûtétem helye még fáj de ez teljesen normális hisz a luk helyén még nem képzõdött friss csontKép

Puszi: Doris

ui: Aki magánban írt Nekem annak elöbb-utóbb válaszolok csak egy kis türelmet kérnék mert hegyben áll a tennivalóm az asztalomonKép
doris

Sziasztok!

Végre nem kell kétségek között vergödnöm. Szombaton megjött.
Edelweiss, feltennél ujra a listára? Eni 6.c 3.cn Pécs 27 év. Köszi. Eddig nem akartam visszakerülni, hátha nem is kell. De ugy néz ki, meg egy darabig itt leszek.

Caldea, szerintem ezen a hormondolgon már ne idegeskedj, igy, hogy állandoan UH-al követett a doki, mérette a hödet, csak észrevette volna, ha valami nem jo. Meg amennyi gyogyit meg szurit kaptál, azok irányitottak mindent, és biztos jol ki van találva. Különben se olyan magas. Persze én én is ki lennék bukva rá, és meggondolnám, visszamegyek-e ahhoz a dokihoz. Bár lehet, hogy magánrendelésen ö is több dolgot megcsinálna (ha másért nem, a pénz miatt).

Eni
Eni

Edelweiss!

Legyszives vegyel le a listarol!
Ettol a ciklustol kezdek Norcolutot szedni, 3 honapon at, s mint Erazmusztol megtudtam, az ido alatt nem eshetek teherbe. Igy nincs ertelme a listan valo szereplesemnek is.
Meg nem sikerult ezt magamban feldolgozni, rengeteg idonek tunik ez.
Remelem mire visszaterek, mar senki nem lesz itt a mostaniak kozul. Maximum latogatoba pocakosan.

Koszi!

Andi
andi28

LoraKép
Nekem mindkét petefészkem PCO-s de mivel endom is van nem tudom eldönteni, hogy mi az ami a PCO tünete ezért inkább nem írok semmitKépNagyon drukkolok NektekKép Kedden mindenképp jelentkezz légysziKép
CipómamaKép
Válasz magánban mentKép
MarcsiKép
Írok hamarosanKép
LányokKép
Ancsika lemondta a talitKép sajnos! Remélem minden rendben van VelükKép
Itt a kajcsi lista:
Süti: Breki, Alice, Kamilla, Doris
Ital: Sien, Tündi, Beszi, Doris
Pogi: Doris
Sali: Orsoly, Móni, Doris
Gyümi: Marcsi
Husi: Edi, Beszti

doris

Sziasztok Lányok,
Szép idönk van, csak ne hétfö lenne! Lehetne mondjuk már péntek! Kép

Ma elmentem a leletemért és 53-as lett a progi szintem! Az elözö ciklusban 34-volt! Szóval haladok felfelé a büvös 64-es értékhez, minden gyogyi nélkül!

Arra a kérdésemre, még mindig nem kaptam választ, hogy mit szólnátok, ha átmennénk a babavárósok topikjába és megkérnénk öket írják meg ebbe a topikba a terhességi görbéiket, azzal együtt, hogy hol mérték. Ezt az infót feltehetnénk a honlapunkra Kép

Aztán arra is gondoltam, hogy a talin összeírhatnánk ki hol tart, milyen gyogyikat szed, hova jár, milyen vizsgálatai és leletei voltak és mi következik, táblázatba foglalhatnánk és azt is feltehetnénk a weboldalunkra Kép Vagy az mégjobb lenne, ha egységesített excel táblába írnánk be.

Aztán még arra is gondoltam, hogy a megfelelö hormon értékeket is fel lehetne tenni és azt a sok okosságot is amit érdemesnek tartunk feltenni, pl. Bromo szedése, HSG lapar vizsgálat tapasztalatok (Marcsi, Lora! azt hiszem összekevertétek a HSG-t a laparral! A laparnál fújnak be gázt, hogy a has felemelkedjen és ott vannak a hasidon hegek, azt hiszem 2 db, a hsg pedig egyszerüen csak egy kontrasztanyag feltöltés, melyet megröntgeneznek).

MIT SZÓLTOK?

Most megyek,
Moni
mj

Sziasztok!

Én is újra itt vagyok, bár semmi jó hírem nincs.

Pénteken voltunk dokinál, vittük a férjem pocsék eredményét is. Hát nem vigasztalt meg a doki. Azt mondta, hogy ennyi rosszat nem is lenne szabad egy papírra felírni. Képzelhetitek milyen az eredmény.Kép Most két hónapig bogyót szed a párom, aztán újra megnézik javult-e valamit. De valószínûleg inszem lesz, vagy ha nem sokat javul, akkor egybõl lombik. A doki szerint a csodával lenne egyenértékû, ha ilyen eredménnyel spontán terhes lennék.

Pedig volt egy nagy 30 mm-es tüszõm.Kép Kaptam repesztõ szurit (Profasit), hátha a koncentrált akciózás segít a csodában. Egyelõre a HSG-t is elhalasztotta.

Andi!
Egy percig se aggódj, mint látod én három hónap múlva még biztos itt leszek. Addig is maradj itt, együtt könnyebben eltelik az a fránya 3 hónap.Kép

Caldea!
Olyan jó lenne, ha jönnél talira!KépKép Egy csomó kérdésem lenne, most, hogy úgy néz ki átkerülök a lombikosok táborába.
A férjed kapott valami bogyót, hogy javítsanak a spermák állapotán? Ha kapott használt valamit? Csak kíváncsi vagyok mire számíthatunk.

Moni!
Szerintem jó ötlet, hogy a talin összeállítsunk egy táblázatot. Én mindig belezavarodom, hogy kinek mi baja és mit szed. Nem kéne állandóan visszaolvasgatni.

Már úgy várom a talit!KépKép

Puszi, Edi
Edi

MóniKép
Nekem minden ötlet nagyon tetszik amit leírtálKépSajnos én sem tudom teljesen követni, hogy kivel mi történt és sokszor azért nem kérdezek sokaktól semmit, mert nem szeretnék butaságot kérdezniKép
EdiKépAndiKép
Én is itt leszek Veletek az elkövetkezõ hónapokban, csüggedésre semmi ok!Kép Mi lenne ezzel a jó kis topiccal meg a társasággal ha mindenki egyszerre babásodnaKépKép

doris

Sziasztok!

Kijavítottam a lábázatot mindenki kívánsága szerint.

Andi
Sajnálom, hogy ki kellett vetetned magadat a listából.

Én megúsztam a szurit. A tüszõkém megrepedt magától, a hóm a béka popsija alatt. Nem nagyon akaródzik neki 36,7 fölé menni, úgyhogy az esélyek pillanatnyilag úgy érzem egyenlõek a nullával. Kép

Moni
Szerintem is jók az ötletek, de ezeket a táblázatokat és okosságokat azt hiszem csak a Zebrafarm irattárában tudjuk elhelyezni pillanatnyilag. Ahhoz is hozzá tudtok férni amikor csak akartok. Még meg kell tanulnom weblapot szerkeszteni. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 73 cn Svájc 27 év
Doris 10c 62 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 59 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 57 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 39 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 37 cn Salgótarján 23 év
Edus 4c 36 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 34 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 33 cn Los Angeles 35 év