A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi!

Megnézik Timi pajzsmirigyét, ezért kell a vérvétel! Eddig még nem nézték meg neki, pedig kellett volna, mert terhesség alatt is gyógyszert szedtem, most meg gyógyszerrel meg túlműködéssel szoptattam már 5 hónapja, a tejjel meg minden átmegy! Azt sem tudom, hogy amit még a H-ban vettek le vért Timitől, annak mi lett az eredménye és tényleg megnézték-e nála a pajzsmirigy hormonokat, mert a nagyokosok, csak akkor adják ki a leletet, ha gáz van, egyébként nem! Most mondta a dokim, hogy hát igen, annak az eredménye kellett volna!Kép

Lehet, hogy lassan elkezdek adni Timinek almalevet meg hasonlókat egy-egy kanállal!
Kérdés!
Tejpépet mindig szokás adni a gyerkőcnek vagy ki lehet hagyni és elég a bébikaja meg szopi vagy tápszer?
Ha felbontok egy almaleves vagy bébikajás üveget és berakom a hűtőbe, meddig lehet felhasználni?Az almalevet pl. csak melegítsem fel kicsit szobahőn és úgy adhatok 1-1 kanállal neki naponta? Vagy hogy kell ezt elkezdeni?

Egyébként Timi továbbfejlesztette a nyögési tudományát! Ha hasra rakom teljes gőzzel kinyújtott nyelvvel elkezdi köszörülni a torkát! És csak akkor hagyja abba, ha megfordítom! De, hogy miért csinálja?

Ildi
ildi76

Lenocs!
Igen, én is akartam kérdezni, hogy ki(k)nél szülsz, és tök buta vagyok, mert azt sem tudom, hogy fogják hívni a babócádat!

Zsanci!
Tök jó lesz a nagyobb csomagterű autó, biztos imádni fogjátok, és akkor azzal jöttök majd Zalakarosra? És hol is van az a nyaraló?
fic.
ficánka

Ildi!
Mert biztosan nem szeret hason lenni, talán mert nem lát annyi mindent a világból, mint hanyatt. Kép Vagy nyomja a hasát, és az nem jó neki valamiért. De nem úgy néz ki, mintha fájna neki, ugye?
fic.
ficánka

Ildi, jó kérdéseid vannak, most írunk egy csomó okosságot, csak tudjál dönteni.

Én őszilével kezdtem, mivel az alma elvileg fog és nekünk az elején gondok voltak a nagydologgal.
Az adagokkal azért nem bántam ennyire óvatosan azt mondták, hogy duplázzak, így 2-4-8 stb. kanállal adtam Brúnónak és semmi gond nem volt.
Felbontástól 48 óráig áll el a hűtőben talán rajta is van az üvegen.

Tejpép szerintem nyugodtan ki lehet hagyni, de nem mindenki tudja, mert az ugye laktatóbb mint a tej/tápszer, Brúnónak egy ideig be kellett iktatni.

Valószínűleg útál hason lenniKép, de milyen diszkréten jelzi, Brúnó ordított annak idején ha hasra tettem.
zsebi2004

Zsebi!

Köszi a választ!

Fic!

Vigyorog nyögés közben és akkor sír, ha hanyatt fordítom! Úgyhogy elvileg szeret hason feküdni!
Kép
ildi76

Zsanci:

kösz, most vgeztem a visszaolvasással .)

Johanna: gratula
Jucus: remélem leordibáltad a hajat a kutyaszarató nő fejéről Kép
Pipocs: fel a fejjel...biztps a legjobb döntést hozzátok meg adott esetben Kép
Fic: hajrá
ada007

Ada!

Ha Te azt hallottad volna!Utána szégyeltem is magam a kölkök elött(kb.4db volt)de ismernek már!

Ildi!

Ha veszel 5L-s almalevet amit én is vettem a Városközpontban,akkor az sokáig eláll.És szerintem úgy sem lesz elég 1-2 kanállal a csajodnak,mert fincsi a gyümölcslé,ezért önts ki 10-15ml-t egy pohárkába és abból kanalaz neki.Ha már elég akkor úgy sem fogja nyitni a száját.Ha meg túl sokat evett volna belöle,majd ki jönKép
Tejpépet nem kötelezö adni de finom és szeretik a babák és laktató is!

Zsanci!(de ha nem ö akkor bárki)

Talán te írtad,hogy ACDsee-ben is lehet méretezni a képeket.HOgyan?Mert megméretezem,de elmentve mindig az eredeti lesz.Angol nyelvü a programunk,kéretik angolul az útbaigazítást!Photoshoppot használok egyébként erre de szeretném tudni.

Jucus
20170114224602

pipocs,
dettó!!!!!!!és nekem is lelkismeret furdalásom vanKép
meg volt is!kb addig úgy elvoltam amíg nem kellett visszamennem a 6 hetesre.é szerintem azáltal tudtolsult bennem hogy ennyi volt, ez a fejezet lezárult,most kezdődik a köv.és azóta minden nap arra gondolok hogy de jó lenne ha már ha a következővel lennék terhes!!!!és nekem meg amiatt van lelkiismeret furdalásom hogy itt van a kis tündérkém akit imádok és mégis azon sóvárgok amióta megszületett hogy jöhetne már bizony a következő.....dr gigi öndiagnózisa:szerelmes lettem a tehességbeKép rád a tünetek alapján ugyanezt mondanám!ja meg magamra ismerek bennedKép

fic,
ebbe hogy örökölhetjük anyáink dolgait én is tapasztaltamKép
anyu jan.31-re volt kiírva és febr.10-én születtem
én május 28-ra voltam kiirva és bálint juni 3-án született
én 3850 grammal és 58centivel születtem,bálint ugyanezeket a méreteket produkáltaKép
anyukámnak indítottak,este 10kor és én 7:05kor születtem.nekem megindult fél 11kor és bálint 7:25kor született.szóval nálunk minden stimmel Kép
de egyébként asszem ez benne van a bába válaszol című könyvben is,a farfekvéssel kapcsolatban,hogy ha te vagy az apa faros volt a babátok is az lehet!vagy valami hasonló.......

zsebi,
te mit tanulsz,meg hol?

én egész nap tanultam,most kicsi pihi,aztán megint továbbKép
drukk megy mindenkinek,egész nap rátok gondolok,ezért nem haladok a tanulássalKép
cupp
gigi
Vendég

Fic!
Mink nyaralónk a szabadtéri mozi felé van...tehát a strandtól kb. 10 perces séta...húú, de régen voltam arra...Kép Jó lenne összehozni egy zalakarosi találkát!!! Kép
Ja, és a te szülésznőd, ki?
Ildi!
Tejpépet kihagyhatod...mi csak azért vettük anno, mert gondoltam megkóstolom, és igen: NAGYON finom volt! B nem is kapott belőle...de nem is kért...Kép
Zsebi!
Még nem tom, hogy fogunk praktikusan csomagolni...Kép
Lenocs!
Én is állandóan csúnyákat gondolok bicaj berakás közben...és ált. a hátsó ülésen köt ki...de már nem sokáig....heheheheeee

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus!
én irtam acdseet. Szóval, ugye először MODIFY, aztán RESIZE, aztán a PIXELnél beirsz vmi elég kicsi számot Kép ,aztán DONE, aztán visszarak a képnézegetőbe, és akkor megnyomod, hogy menjen tovább egy másik képre, és akkor fogja kiirni, hogy elmented e az új képméretet...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

nem hiszed el,hogy nekem nincsenek ilyenek,hogy MOdify meg DONE.De azért kisakkoztam és most sikerült.TOOLS van meg PHOTO ENHANCE stb...
Tuti,hogy nem egy verziónk van.Már amennyit értek hozzá.ACDsee v3.0 van nekünk.DE köszi a segítséget mert én egy képre kattintva próbáltam és így nem mentette el,de ahogy te írtad úgy igen!

Jucus
20170114224602

Jucus!
Nekünk 6.0 van...Kép akkor ezért nem stimmelt. De a lényeg, hogy megvan!!! Mikor látunk képet??? vagy nem gyermekekről akartál felrakni??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja,akinek 6.0 meg új autó!KépÉn is akarok autót már!!!!!!!!!!!!!!!
Rakjak?

Juc
20170114224602

Ildi, en meg nem probaltam tejpepet, mert a mi gyerekdokink azt mondta, hogy az hizlal es a parom+tesoja+anyaja elegge hajlamos erre a dologra, en meg a 3tesom tokcingarak vagyunk, de nemtom, a csajom melyik oldalrol orokolt testalkatot. Almalevet enyem nem szereti (persze nem olyan tokjot vettem, mint Juc), ugyhogy nalunk eloszor a repa, sutotok, alma, alma-banan stb. pepek voltak.

Gigi, biztos irtad, csak nem emlekszem, de mit szolt a sracod az allatkerthez? Mert en is el akarom vinni majd az egyevest, ha erdemes.

En utalom Zalakarost, mert kiskorkomban majdnem vizbefulladtam ott Kép apam "vigyazott" ram... legyszi ezt melezzetek inkabb, nem szeretek ra emlekezni.
moosejaw

Akkor tessék:
Kép
Képaz új autósülésben
Kép
20170114224602

Moose!

Soma meg a sütötöktöl rázkodott állandóan.Nem egyformák ezek a kölkök!Pl.én sem szeretem a céklalevet Kép

Mi Balatonfenyvesen bérlünk (mert nem vagyunk olyan gazdagok mint Zsanciék és Ficék talán?Kép)3 hétre augusztusban házat.Ti többiek merre mentek nyaralni?
Juc
20170114224602

Jucus, király képekKép
zsebi2004

moose,
szerintem én jobban élveztem mint őKép
de tetszett neki,csomót szaladgált meg "ó"-zot,a tigriseket nagyon szerette,annan alig lehetett elvonszolniKép
meg kapott fagyit meg perecet meg lufit.....
szóval nagyon jó volt,én úgy érzem érdemes volt!
na jó,mászok vissza tanulni mert ez a szünet nem volt bekalkulálva csak keresnem kell valamit a neten és a babanet jött be kezdőlapnakKép
Vendég

lldi!
Szóval vigyorog nyögés közben, akkor lehet, hogy ez produkció, tatatataaaaaam! Kép

Zsanci!
Enyém szülésznő V.né Ica, aki tündér! A nyaralást meg lemélezzük Moose miatt, oksi? Még ráérünk, egy kicsi babázok, és aztán valamikor augusztus közepe/vége ... mit szólsz?

Moose!
Nem tudhattuk, de bocs, nem akartam, hogy Neked rossz legyen! Te párod aki össze tömörítette múltkor a topicot? Mert ha igen, sztem tök jó lenne a májust, nem Csajok?!

fic.
ficánka

Jucus!
Helyesek a srácaid! És Panna milyen jókedvűKép

Vazzeg, valami tüzijáték vagy mi lehet a közelben, durrogtatnak mint az állat, persze Emma felébredt rá. Vagy lehet, hogy őt is a szél zavarja??? Pedig már olyan jól elaludtKép

Kép
Kép
manoka11

Jucus!
Tök jó képek, gyönyörűek a kőceid! Kép
És Balatonfenyvesen 3 (!) HÉTIG nyaralni nagyonhiperszuper! Mert "Balatonnál sej-haj de jó ..." Kép
fic.
ficánka

Nyaralás: júliusban talán 1 hét Balaton hármasban, feltéve ha nagybátyámmal meg tudom beszélni, hogy kölcsönözze a házát. Augusztusban pedig 1 hét Beetrix+Lillával négyesben a Szelidi-tónál. Pasiink meg szerintem a Szigeten fognak nyomulni, asszem pont akkor lesz.

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Halihó! Nagy tüzijáték volt valahol a Dunaparton, kb. Erzsébet hídnál, ma volt a Hídünnep, lehet, hogy azért. Mi láttuk is a nagyobbakat, mert arra néznek az ablakaink itt a hatodikon. Ti merre laktok? Lehet, hogy az volt? De már vége! Kép
fic.
ficánka

Manó!

Hídünnep van,Lánc-hídnál.Merrefele laktok,mert még nálunk is hallható a tűzijáték.Ilyen jóban vagytok Beetrixékkel?Biztos jó lesz a közös nyaralás!

Juc
20170114224602

Fic,
mi a körtéren, szóval simán lehetett az. Nem láttam, de hangja "kárpótolt". Habár lehet, hogy mégis a szél miatt nyűglődik, ha belegondolok, a felújítás alatt itt kopácsoltak meg fúrtak-faragtak az ablakunk alatt, Emma meg békésen aludt.

Apropó, felújítás befejezve, ahhoz képest, hogy júni 31-re ígérték, egész jó, de a munka minőségéről inkább nem zengek ódákat. A közös képviselőnk nemtörödőmségéről annál inkább. Tényleg Zsanci, nálatok hogy áll a dolog?

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Ti is hallottátok a tüzijátékot? Akkor nem lakhatunk messze egymástól...Kép
Jucus!
Gyermekek a változatosság kedvéért gyönyörűek!!!! És Panna az új babaszékben??? Az is gyönyörű...Kép

És mi kicsi fijjunk is mostanság kezdett igy nevetni, ha már mosolyogva indulok felé, elkezd hangosan kacagni, azt meg kifejezettem imádja, ha a nyakát puszázom...Kép Kép

Fic!
Nyaralást lemélezzük...Kép

Moose!
Én anno Pécsett fulladtam majdnem bele a Hullámfürdő egyik medencéjébe...Az olyan volt, hogy néha hullámoztatták...és olyan nagyon hullámzott...brrrr...és csak a mély részen volt hely, és a haverokkal voltunk (kb. 10 évesen) és akkor elkezdett hullámozni, én meg néhányszor viz alá kerültem, bepánikoltam, kimenni meg nem tudtam, mert az emberek végig álltak a korlát mellett, és abba kapaszkodtak...arra emlékszem, h kiabáltam, h segitsenek, és nyújtottam a kezem kifelé, akik meg néztek, azok röhögtek rám vissza, és SENKI nem segitett....már nem emlékszem, hogy jutottam ki, de RETTENETES volt...azóta is tartok a viztől...

Ja, vizről jutott eszembe, hogy mostanság indul új csoport a Rubinban. Valaki??????? Én mennék, bár nem tom mit csinálnék B-vel. Talán kapna egy karúszót, és úszkálna mellettünk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
Beetrix lenni enyém legjobb barátnőKép
Gimiben 3 évig padtársak voltunk, azóta tart a szerelemKép

Ja, azt nem írtam, most a csajommal kettesben vagyunk itthon, apa elment kerti partyra (ezt azért nem merném talinak nevezniKép). Baráti társaságunk egyes tagjai már igazán figyelembe vehetnék, hogy egyre több a gyerkőc a csapatban, és szervezhetnének matinékat is, most olyan uncsi itthon ülni, és a tévében is kaka műsor vanKép

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Nálunk csúszik a dolog, hétfőn állványozzák fel a házat. Tehát arra nem számithatok, h előbb befejezik...Kép De nagyon szép lesz, pont olyan, mint a mom parknál lévő új lakóházak erkély korlátai...kár, hogy a ház olyan hűűűűűűűűűűű, de csúnya...

látom, mi mind nagyon közel lakunk egymáshoz...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hű, mik derülnek itt ki barátnő-ügyileg...Kép Én "régi" barátnőim közül 1 lány szült eddig rajtam kivül...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hát az én "régi" barátnőim közül, akikkel még Erdélyben jártam suliba (általános), senki nem szült. A kolléganőimről nem is beszélve... pedig mind idősebbek nálam, van, akiről tudom, hogy szeretne is már babát, csak éppen nincs kitől. Ezt áén olyan szomorúnak találomKép
Viszont a mostani baráti társaságban (főleg egyetemi csoporttársak) már több helyen van gyerek, van ahol kettő is.

Kép
Kép
manoka11

Köszi szépen a bébikaja infókat! Már okosabb vagyok és akkor lassan nekilátunk!Kép

Fic!
Szerintem is inkább produkció ez a nyögés, csak a torkának nem tesz túl jót szerintem! Na mindegy, majd ezt is kinőjük!Kép

Jucus!
Tök jók a képek! A háttérben anyukád látszik?

Ide is hallatszott a tűzijáték, de látni itt már nem lehetett, meg most szerintem nem is lőtték olyan magasra, mint augusztusban!

Mi nem megyünk nyaralni...sajna!KépKép

Lányok! Holnap elvileg babaruha-börze lesz a KUSZA-központban! Én megyek, mert már nem tudok mit adni Timire, mert mindent kinőtt! Remélem semmi nem jön közbe!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Manóka!

Az én egyik kolléganőm pár napja szült meg! Most küldött képet a picurról!2 órás volt a szülés! Másik kolléganőm utánam szült egy hónappal és még ketten vannak terhesek a csapatban egy meg készül a babára infóim szerint, úgyhogy a főnökünk tök happy!Kép

Ildi
ildi76

Ildi!
El tudom képzelni... öt ember távozik, majdnem egyszerreKép

Na csajok, megyek aludni, mert Emma 2-kor majd enni akar, addig jó lenne egy kicsit pihenni.
Jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
manoka11

Jó reggelt Csajok!
Hű, de jó, én vagyok ma az első! KépKépKép Csak az a gond, hogy még mindig 2:1, pedig tegnap este lefekvéskor megint beszéltem a fejével.
De gyönyörű idő ígérkezik mára, úgyhogy igyekszem be happy. Kép
fic.
ficánka

Még mindig sehol senki?
Na, sebaj, majd később még bekukk ... Kép
Már nyomtam 6 perc alatt 200 lépcsőt a gépen, hátha ez segít.
fic.
ficánka

Zsanci!
Én most csináltam egy új emilt, direkt babanetes használatra, és benne is van a profilomban! Kép

Manóka!
Merrefelé éltél Erdélyben? Én imádom, sokfelé jártam, mert néptáncoltam, és mentünk a csopival, meg az apai nagyapám gyergyóremetei, és mentünk családilag látogatni a rokonságot. Azok a hegyek nagyon hiányoznak! Kép Egyébként a párom apai nagyapja is Brassó mellől származik. Õ még sosem volt ott, úgyhogy tervbe van véve, hogy ha Vince megnő kicsit, akkor megyünk és megmutatom nekik a szép helyeket! Kép
fic.
ficánka

Hello Fic!
Én is itt vagyok, és még mi is 2in1. Most valahogy nincs is semmi megérzésem..., csak azt tudom, hogy kedden már nem szeretnék nst-re menni... úgyhogy a köv. két napban jöhetne valamikor Maszatka Kép
Ma nagyon hasogatott ott lent két oldalt a lábaimnál, egyszer kétszer hirtelen össze is görnyedtem annyira sz@r volt Kép, úgyhogy remélem ez már tényleg nagyon a vége Kép

Lenocs!
Te is itt vagy még? Vagy megszültél éjszaka?

Bogárka (39+2)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Kőcök gyönyörűűűek, és félelmetes, hogy hogy kezdenek hasonlítani egymásra Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Bogárka!
Drukkolok nagyon Neked! Kép Nekem csak nagyon enyhe fájdogálásaim vannak, úgyhogy folytatom a lépcsőzést! Kép
Ártani nem hinném, hogy tudok vele, a terhesség alatt is lépcsőztem, csak az utsó 2 hónapban tiltott le a védőnéni, mondván, hogy be tudja indíani a szülést. Hát most indíthatja! Kép Ha másra nem, popsi/lábformálásra biztos jó lesz!
fic. (én meg már 41+2, leírni is szörnyűséges, de mindig Oxira gondolok, ő a példaképem)
ficánka

Fic!
Én is lépcsőzöm eleget itt házon belül, persze próbálom minimalizálni, mert már rendesen kifulladok, mire feljövök, de mindig lent jut eszembe, hogy fent felejtettem valamit. Egyébként én is vigyáztam az elmúlt hónapokban, és mostmár én is pont arra gondoltam, hogy mostmár nem is baj, lépcsőzzek csak Kép

Egyébként asszem túlhordásban Votiv a nyerő (eltűnt Votiv Kép ), úgy rémlik ő 41+6-tal szült..., úgyhogy akad még példakép... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Tényleg Votiv megint nagyon nagyon eltűnt. Pedig én nagyon kíváncsi lennék Rá meg Istibabára! Kép
Jujj, ez a 41+6 igen durva, az azt jelenti, hogy jövő hét csüt., én addig nem hiszem, hogy bírom cérnával a H-ban. Õ is bent volt?
Hajrá, lépcsőzésre fel! Kép Most 7,5 perc alatt nyomtam 246-ot.
fic.
ficánka

Nyaralni mentem, ha valaki közben megszülne, akkor minden jót!
Balatonnál sejhajdejóóóóóóóó!Kép
neet
neet

sziasztok!
most már csak ti maradtatok "épp szülés előtt állók". A többiek mind nyaralnak...mi is megyünk a gyerekszigetre, és akkor a héten szeretnénk már meglesni titeket kispocakkal...Kép
jó készülődést...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Jó gyerekszigetezést! Kép Én meg nyomom tovább a lépcsőket, hátha sikerál! Kép
fic.
ficánka

Hát Fic, tényleg csak mi maradtunk. Mindenki megy ide-oda, mi meg itthon várjuk, hogy legyen már valami...Kép
Jó lépcsőzést Neked, én nem bírnám... inkább megyek Petrával aludni Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lenocs se jelentkezik, lehet, hogy már rég babázik Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Fic: Én, mint példakép? Ne tedd Kép Inkább szüjjémá' Kép

Bogárka: Neked is drukk!

Megyek, ma megint nyűgös a ded, én meg lassan elájulok a fáradtságtól Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jó pihit Bogárka! Különben az az érdekes, hogy most kidurranok az energiától, kedden meg majd meghaltam 1 órás ügyintézéstől, olyan nehéz volt a pocim, és olyan fáradtnak éreztem magam! Akkor én is pihiztem, most meg csinálok mindenfélét. Kép Igen, lehet h Lenocs már babázik, akkor dejóneki! Kép
fic.
ficánka

Oxi!
De igen, mert Te tök sokat voltál H-ban, és mégis végigcsináltad úgy, hogy még mosolyogni is tudtál! Kép Én nagyon szeretnék má', de nemtom, hogy hogy csináljam!!! Van valami javaslatod?
fic.
ficánka

csajok,csajok,
mingyá' én megyek má' szülni mindannyiótokat beelőzveKép tegnap éjjel befejeztem azt a sz@r dogát és elküldtem.....és nem tom mikor fog rá valamit mondani,de ha csütörtökön közli hogy pénteken nem mehetek vizsgázni eret vágokKép Kép Képszóval drukkoljatok tovább én meg elhúzom a belem és belevetem magam az EU intézmény és jogrendszerébeKép

cupp
gigi
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?