Bori
hova a Jóistenbe akarsz te fogyni ??????? Hát cérna vagy !
Sajna nem sikerült olyan képet csinálni, ahol az összes kölök látszik, de hát ez ált. így szokott lenni.
Várom apa telijét,úgyhogy most jó éjt mindenkinek.
Dorki

2005.06.15 17:44
Csak győzzék végignézni a többiek.
Barátnőmék is tegnap mentek oda nézelődni, majd kifaggatom őt is róla.
Bár ő még nem kell szaladgáljon a gyerek után, egyelőre még a pocakjában hordozza.
(3 hónapos terhes)
Én még így is sokallom a mosogatással töltött időt, pedig tényleg csak azt mosom el, amit nagyon nem kéne betenni a gépbe.
2005.06.15 21:18
és mondd)több,mint 4 órát aludt a találkozó után!Persze én is melléborultam,csak akkor keltem fel,amikor jött a mosógépszerelő.Persze nem csinálta meg
2005.06.15 22:27
Most kezdem tölteni a képeket a tetű modemmel !!!!!!
2005.06.16 04:59
és néha a hasa is fut, szegényke
azért bírja az iramot. reggel 8-kor már hozza a szandálját és üti az ajtót
hasonlóan csak villanásokra láttatok volna
mostanában. ilyenkor mindig eszembe jut a lányod arca. na, akkora színészetet még nem produkál Liza, de szorgalmasan gyakorol.
egyébként hallottam ilyent, hogy garancia lejárta után is szakszervizt kérnek. mert most már a cégek, illetve a kereskedők szerződést kötnek a szerelő-javító céggel. szóval, nézd meg. és különben is jobb, ha olyan szerelő turkál benne, akinek van fogalma az adott gép technikai jellemzőiről, és csak ilyeneket javít "ezeréve".
én szeretem az ilyen összejöveteleket, mindig nagyon kíváncsi vagyok, kivel mi történt, és én kicsi általánosban és gimiben végeztem, a többség még ott él. nemrég volt az általánosnak találkozója, a 20 éves
és sokat beszélgettünk, jól éreztük magunkat, volt olyan, akit tényleg 20 éve nem láttam. 2005.06.16 21:23
pedig még csak csütörtök.
végigasszisztálta a fürdő elkészítését, majd a vízben nem engedte rendesen lemosni magát, be kellett kenni az arcát krémmel, stb. nagy jól bírta.
2005.06.16 21:53
2005.06.17 05:10
szerintem nem lesz rossz idő, bízzál benne.
) alul is jönnek a szemfogai, és nagyon mérges rám, amikor nem-et mondok valamire. 2005.06.17 06:22
a márkaszervízből,és tényleg nem vertek át,lehet,hogy ingyé meglesz. 2005.06.17 12:27
sok a távoli kép
kíváncsiságom (Bori és Eszti) megmaradt
ez nem kritika alar lenni, mert látom, hogy próbálkoztál Dorki
, itt a kézzel fogható bizonyíték, hogy a 3 gyerek 6 felé szaladt
velünk ugyanez történne
2005.06.17 13:13
Muris, úgy látszik a név kötelez.
Szinte mindenki befutott, igazgatók, karrier, stb. Na de nem untatlak ezzel tovább titeket! 2005.06.17 17:46
2005.06.17 20:49
2005.06.17 22:39
Gratulálok az új verdához. Nincs is jobb, mint egy új illatozó autó.
) 2005.06.17 22:51
Talán 60-62 kötelező olv. volt egy év alatt,Esztivel olvastuk
Azóta normalizálódott a helyzet,de a 18 éves fénykoromnak azt hiszem,búcsút inthetek
? 2005.06.18 07:46
(1987-ben érettségiztem!!!) azok lettek aránylag hamar családosok, akik nem tanultak tovább (egyetem, főiskola), otthon maradtak a szülőknél, vagy egyszerűen hamar találták meg az igazit. jó, hogy jól érezted magad, és hogy tudtál szórakozni egy kicsit
és végül mennyi fotót vittél?
ügyes fiú volt!
és gratulálok a vizsgákhoz
azzal meg ne foglalkozz, hogy pocak miatt engedtek-e át, a lényeg a görbület
egyik töri vizsgámra minden lány szoknyában ment, mert köztudott volt a tanárról, hogy szereti a csajokat
és az egyik csop.társam ezerrel kisminkelte magát (inkább festés-mázolásnak nevezném
), pedig sosem szokta, hát szörnyen nézett ki
az viszont tény, hogy a tanár úgy rendezte be a vizsgaszobát, hogy amikor bementem megnézett elölről, majd őt megkerülve tudtam csak az asztalhoz ülni, illetve tételt húzni
vén majom volt.
anyós ma kora reggel elment, de előtte mindenkit felébresztett. reggel fél 6-tól nem bírt magával, 6 után már mindannyian fent voltunk
nem nagyon érdekelte semmi, csak a maga ügyeit sorolta, meg azt, hogy az ő fiai mit csináltak, és hogy Liza csak rájuk hasonlít, rám nem
2005.06.18 14:07
2005.06.18 16:53
Dorki és Niki jött velünk, négyesben riogattuk az állatokat
bent tárlatvezetés volt az intézményről, persze, minduntalan módosítani kellett a csajok miatt
néztünk malacot (mangalica), van egy kicsi is, a ludakat nem tudtuk rávenni a gágogásra
, a nyuszit csak Niki merte megsimogatni, Liza félt tőle. a kecskéket viszont mindkettem imádták. kiengedték az összeset egy kis karámba és ott rohangáltak közöttük, innen alig lehetett elráncigálni őket. végignéztük a gazdátlan kutyusokat, akik nagyon hangosak, majd láttunk alig pár napos kutyákat és macskákat is. nagyjából egy órát voltunk. 2005.06.18 18:39
Láttunk malacokat (kicsit, nagyot) persze sok kutyust is. Egész picurkák is voltak. Meg még cicákat és etettünk kecskéket. A nagy dög racka juhtól bezzeg egyik gyerek sem félt. Összességében nekünk ez felért egy állatkerti simogatóval.

) Most is a mamáék gépén randalírozok. 2005.06.18 19:58
egyébként 2 gyermekes apuka.
2005.06.18 23:19
2005.06.20 13:44
2005.06.21 21:15
2005.06.21 22:06
csupa hivatalos ügy van előttünk, ami a lakáshoz kell. már hét eleje óta ez megy. úgy várjuk az anyukámat, mint a messiást
, mert addig Lizát is kell mindenhová vinni, ahol mindkettőnknek jelen kell lenni. pl. a szerződés aláírásánál is így volt. az ügyvéd csak röhögött, meg mindenki, hogy hol az egyikünk, hol a másik rohant a gyerek után
aki egyébként egész jól tűrte a sok unalmat (könyv, ropi, rendetlenkedés, rohanga a ház körül). 2005.06.22 18:24
Komolyan !!! Most vitték a barátnőjét a kórházba és menni kellett, ő volt a segítség. Hát azóta biztos megvan a baba. Értesítést kérünk, hogy hogyan zajlottak az események.
2005.06.22 19:10
2005.06.22 19:20
ja és 35perc alatt Újpesten voltam.
2005.06.23 04:57
, csak sajnálni tudom, hogy nem lehettünk ott
a gyerkőcök és a mamák is láthatóan jól érezték magukat
tegnap csak 4 órát kellett várni az apehnél a jövedelem igazolásra, és még a java előttünk van.
megrendeltük, előleget kifizettük. kompromisszumot kötöttünk apával, ugyan az általa kiválasztott parketta lesz, de a 7mm-es vastagságú, 2 lamellás, így jóval olcsóbb, kifizethetőbb, de gyönyörű.
gratulálok
apáék hogy bírták az ünneplést? 2005.06.23 21:55
Tök lassan (idegesítően lassan) vezetve - végül Dunaharaszti felé sikerült menni - fél óra alatt értünk haza, bár ebbe még néhány hazai kör is belejátszott, csak hogy a fél óra alvása meglegyen a csirkémnek. Utána kicsit nyűgös is volt a kiscsaj, de hamar elmúlt, miután kimentem vele babakocsival sétálni egy kicsit.
)
egy Marci-félét már én is szívesen elfogadnék.
Bár ez a jelen pillanatban mégse olyen közeli lehetőség, mint a milyennek még tegnap gondoltam.
(Dorki, Brigi biztos értitek mire gondolok.) 2005.06.23 22:56

2005.06.24 13:46
{remélem nem bántotalak meg nem volt szándékomban}. 2005.06.24 14:32
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint