A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,

Tuti senki nincs Rákóczi prof-tól???

K.

cuiccolo

Jucus!

Panna már kész kishölgy. Bűbáj.

Ficánka!

Nem semmi milyen energiáid vannak tartalékon.
Drukk neked is, és Bogárkának is, hogy mostmár történjen valami.Kép

Akik a múltkor kérdezték a pókot, azoknak üzenem, hogy eltüntek. Fogalmunk sincs, hogy hova, de sem a kicsik, sem a nagy nincs meg.Kép
/Remélem nem a kertben széledtek szét/

Képzeljétek!
Picúrkó két napja komunikál velünk.
HEÖ, HEÖ felkiáltásokkal, amihez még mosoly is társul néha.
Meg lehet zabálni.Kép

<blink>Jucus!</blink>
A kutyás történetedhez egy kis szösszenet!KépKép
Kép
Kép

Kép
Kép
pipocska

Cuiccolo!
El kell, hogy keserítselek, de azok közül, akik rendszeresen írnak a topicba senki se jár a prof-hoz. Van viszont valaki, aki nála kezdte a terhességet, de aztán váltott, nemcsak orvost, de kórházat is (ez talán mond valamit ... Kép ).
Õ azonban most szült pár napja, egy darabig még biztos nem fog netezni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pipocs!
Nem semmik ezek a kutyás szösszenetek ...
Én igaz kutyapárti vagyok, de laktam az Újlipótvárosban pár évet, és ott néha én is ki tudtam volna nyírni az összes kutyást Kép

Édes lehet Marci, ahogy HEÕ-zik, Petra is ilyenekkel kezdte. Az volt a kedvencem, mikor szopi közben elengedte a cicit, rámnézett, vigyorgott, és heőzött egyet, majd folytatta tovább Kép

Képzeld ma az én uram is talált a kertben egy hatalmas pókot, rögtön Ti jutottatok eszembe. Persze ez annyira nagy nem volt, csak a potroha volt hatalmas..., de így is szörnyű látvány volt. El is vitte Papi a kert végébe...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,

Köszi, korábban én is olvastam hideget-meleget de sajnos van egy terület amiben Õ a legjobb szakmailag így le kell nyelni mindent ami Vele jár :-(

Kriszti

cuiccolo

Gigi!
Ügyes vagy, hogy elkészültél a dogával! KépKépKép Nagyon drukkolok, hogy mostmár ne legyen semmi gebasz! Majd SMS-zd meg, ha van valami fontos, mert hétfőtől (remélem csak a 7végéig) nem leszek net közelben. A kedvesem majd bejelentkezik néha helyettem hírt adni, de olvasni nem hiszem, hogy fog, csak ír, hogy mi van velünk. És persze én is írok sms-t, hogy mi van!

Pipocs!
Jaj de jó, hogy leléptek a pókok!!!! Kép Azért még légy résen, és figyelj! Nagyon aranyos lehet a kisfiad, biztosan rengeteg örömöt okoz Nektek! Kép Az energiák nemtom honnan lettek, de kihasználom. Bár a bokám iszonyatosan meg van dagadva, és kicsit fáj is. Pocaklakó nem nagyon mocorog ma, csak ritkásan, kicsit feszülgetek, fáj a derekam, de semmi komoly. Lehet, hogy onnan jön az energia, hogy tudom, hogy mostmár tényleg nemsokára én is gyönyörködhetek a kisfiamban. KépKépKép

Bogárka!
Ha nagy volt a potroha, lehet, hogy tele volt kispókokkal. Kép Én is laktam az Újlipótvárosban, a Falk M. u.-ban kb. 10 évet, és nagyon szerettem ott lakni!!! Kép Te merre? A kilencker aknásítás szempontjából sokkal rosszabb, mint az ötker. Vannak utcarészek, amerre egyszerűen nem megyek, pláne nem majd babakocsival! Tök undi!
fic.
ficánka

Fic!
Igen, mi is arra gyanakodtunk pókügyileg, hogy "kollégával" állunk szembe, ezért is vitettem jó messzire Kép

Mi a Vígszínház mellett a Pannóniában éltünk 3 évet, én is nagyon szerettem, kettőnknek nagyon ideális volt, minden közel, ami a szórakozáshoz kell (barátok mindig irigyeltek is minket, hogy mi mindenhonnan csak hazasétálunk Kép ), viszont oda bébit nem vállaltunk volna (na jó a lakás is kicsi volt). Így jöttünk ide a XXII-be, ahonnan minden messze van, viszont a kőcöknek egy paradicsom Kép

Mikor mész be holnap? És mikor indítanak? Persze reméljük nem lesz rá szükség, de mi a végső határidő?

Telszámom ugye megvan a talis emilből? Mert ha van fejlemény sms-ezz!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok!

HELP

Ki akar jönni az aranyerem, léci valami tutter tippel segítsetek ki (aszaltszilvát nyelek ezerrel), akár homeos, akár nagyanyáink receptje, vagy bármi más; heeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, megyek visszaolvasni.
Csóka

U.i.:Létezik, hogy HannaManna 5 hetesen a hasáról a hátára fordult? Kezdettől fogva hason alszik, szépen ki is nyomja magát. Mikor szoktak? Vagy tényleg igaza van Vikapinak és hátra tettem le??? Szerintem hason feküdt, na mindegy ....
ada007

Cuiccolo,
nekem is volt szerencsem(?) megismerni a profot. kb. a 13. es 20. het kozott jartam hozza. aztan mar nem. inkabb nemKép.
de! hallottam rola jo velemenyt is. igaz, ott nem terhesgondozas volt, hanem myoma kioperalas...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

No, visszaolvastam.
És lássatok csodát, kőc még mindig alszik,igaz ma jól kifingattuk, mert voltunk az ikejában vásározni bkv-val, nag babakocsival...szóval mi is kifingtunk, lehet ám azt is mondani, mevel a Nagyvárad tér azé messze van az Örstől...

Jut eszembe...van valaki aki el tudna vinni kettőnket a Ruz féle Örs közeli talira????
Ha nincs, akkor sem szomorkodok, mert elmegyünk bkv-val, csak az kicsit hosszú, de jó kis cselendzs, nem??????

Neet, meg mindenki, aki a Balatonhoz megy nyaralni: MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZLISTÁK!!!!
Én imádom a balcsit, de Vikkel mind a ketten Keletiek (Miskóc, Döbröceny) vagyunk, szóval ismerős nyaraló nagyon nincsen Kép bruhahaaaa

nyaralás: 3 hétre megyünk haza a szüleimhez Debibe, ők legalább kertes házban laknak, meg azalatt legalább látnák az elsőszülött unokájukat es....szegénykéket úgy sajnálom, olyan ritkák a talik velük Kép

Jucus: Panna irtózatosn hasonlít Rád, no meg persze Somával le sem tagadhatnák egymást Kép

Fic, Bogárka, Lenocs: szüjjetekmá' Kép

Oxi: hogysmint így otthon?

Johi: gratulálok a kicsi lányhoz!!!!!!

Pipocs: pókok menjenek haza!!!! (készítsek neked egy ilyen pólót?)

Csajok, valaki próbálta a Gripewater-t? Jó volt? Hol lehet kapni?

Az elmúlt két napban visszajött a pocakfájás...valószínűleg a bodzaszörp a ludas, szóval harakiriiiiii Kép

Na, mostmá megyek, mert teleírom a netet, ha így folytatom Kép

Csóka, Ada
ada007

Cuiccolo!
Kérdezd meg Oxit Kép őt vizsgálta csak a prof....
ada007

Bogárka,Ada,Fic...!

Köszi a kölkök nevében is az elismerö szavakat.Tényleg ennyire hasonlítanának egymásra?Mindenki ezt mondja de nekem azért különböznek nagyonKép
Mi ma elindultunk Hídünnepre.Útközben már gyanús volt,hogy nincs ezért kitaláltuk,hogy Siklózunk.Kiszállunk kocsiból és belebotlottunk 2 kis barátunk családjába.Ök is hídünnepre(nemtomhogykellírni)jöttek.Aztán jót váraztunk,siklóztunk együtt.Fiúk most el korcsolyázni Pannával mi itthon.

Neet-nek milyen jó ideje lesz a Balcsin,a mázlista!

Ada!

Simán megfordulhat már HAnna bébi!

Jucus
20170114224602

Cuiccolo!

Nem háborítja fel a gondolat!Kép

Jucus
20170114224602

Ada!
Aranyérre én ajánlottam már itt a talpmasszázst, nekem bejött: nem is a talpon van a reflexzóna, hanem a belső lábszáron a bokacsont fölött. Ott kell masszírozni lefelé...vsz. nagggyon fog fájni...Kép, de szerintem hatásos Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi LÁnyok!

A barátnőm megy holnap hozzá és nem kismama.:-( Szintén egy -speciális nőgy.- műtét előtti konzultáció, remélem túléli Kép

Jucus,
vhogy. sejtettem Kép

Kriszti

cuiccolo

Lányok!
Teljesen elbizonytalanodtam a recepteket illetően. Ugye úgy kell kiváltani, hogy az én TAJ-számom, csak a 0 helyett 9-es? Mikor a védőnő rákérdezett, hogy emlékszem-e Petránál hogy volt mondtam, hogy óóó persze! De most teljesen elbizonytalanodtam, hogy jól emlékszem-e...

Fic!
Hol vagy? Csak nem szülsz? Vagy kidöglöttél a sok lépcsőzéstől? Kép
Lenocs mostmár tuti megszült, egésznap nem jelentkezett...Kép

Bogárka (39+2)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Timinél úgy volt a taj, hogy az én taj számom első számjegye helyett 8-as volt. Vagyis a O helyett 8-as.

Más nem volt ma a ruhabörzén? Vettem Timinek 8 rucit 4ezer maniért! De, amit szerettem volna, vékony ujjatlan rugit, azt nem kaptam. Hiánycikk, pedig most nyáron az kellene a legjobban! Legalábbis én azt használom. Az egyik eladó csaj mondta, hogy egyre inkább az a trend, hogy felnőtt rucikat készítenek a babáknak is, tehát kis sortot, harisnyát stb. Nekem nem tetszik!

Egyre depisebb vagyok, hogy mi nem megyünk nyaralni!Kép

Fic Te is jelentkezz, ha még egyben vagy!Kép Ne hagyj minket izgulni!

Ildi
ildi76

Bogárka!

Szerintem 8-s.

Jucus
20170114224602

Fic, Bogarka, akkor kezdem a drukkolast. De azert ne eroltessetek meg magatokat, minden energiara szukseg lesz. Bogarka, meg ha tiz perc alatt erkezik a sracod, es szuperfitt meg pihent leszel, mint multkor, otthon azert elkelnek majd a tartalekok, hiszen Emma anyukajanak is kell majd segitened, tudod Kép

Ruz, a C&Aban is van olyan oldaltispatentolos body, de eleg borsos az ara, ket darab 2690 asszem. Tokjo polot vettem most naluk a nyuszinak, az van rairva, hogy "my favorite toy..." alatta egy macko rollerrel, alatta meg "ALLWAYS READY TO PLAY..." Kép

Zs, kosz a beszamolot, akkor nesze neked is egy: 5-6 evesforma voltam, es a tuzo napon a melegvizben valszeg ugy beajultam, hogy egyszercsak azt vettem eszre, hogy mindenfele labak vannak a viz alatt es nem tudom hogy sikerult partra vetodnom, tok valoszinutlen az egesz (valami foldonkivuli szerethet engem odafonn), es aztan elmeseltem faternak, aki napozott es radiot hallgatott valahol. Ja, kesobb meg olyan is volt, amikor a nagyobb gyerekek azzal szorakoztak a csillaghegyi strandon, hogy lenyomtak a kisebbek fejet a vizbe. En akkor is kisebb voltam... Kép Ezek az en szuleim soha nem vigyaztak ram! Szornyu! Es aztan meg a fogaim is hagytak jol kilyukadni! Marha pipa vagyok.

fustolgomoose
moosejaw

Szerintem is 8as. Es szerintem mi sem megyunk nyaralni, ugyhogy nagyon ne buslakodjal, mert en sem akarok.
moosejaw

Nyuszi es Maci (aki allways ready to play) Kép
Kép
moosejaw

Sziasztok!

Bogárka!
Igen, kidöglöttem, aludtam meg romiztunk kispapival, tök jó nap volt, és csak az előbb egyszer tört el a mécses, de még az is jól esett, mert olyan kedvesen vigasztalt. Kép
A talis mail már nincs meg, légyszi küldd el újra a telószámot!
Aztán odabent, remélem találkozunk, és bandázunk egy jót! Kép Hajrá Maszat!

Holnap legkésőbb 10-ig kell beérni - na, nem fogunk kapkodni -, aztán lesz NST, meg dokibá is mostmár biztos megvizsgál, kíváncsi vagyok, hogy hogy állunk odalent. Aztán kapok valami bogyót, indítás nemtom, majd meglátjuk. András (a kedvesem) majd tájékoztat Titeket (+SMS).

Ezt a kiskrapekot semmi sem hatja meg, több, mint 1000-et lépcsőztem, sztem holnap tuti egy kis izomláz, és - bocs az indiszkrécióért- kétszer is volt nagy-nagy szerelem ... és még hosszú az éjszaka! Kép
Úgyhogy most elköszönök, remélem, hogy a 7végén már újra személyesen tudósítok! Drukkoljatok!

Mindenkinek csodás hetet! Tök jó idő lesz, nyomás vízpartra! Kép
fic.
ficánka

Moose!

Nyúlon csak nem MOOSE-s body?Kép

Jucus
20170114224602

Juc, DE Kép Miert, a tieidnek nincs Jucus-os polojuk? Kép Kép
moosejaw

Ja, es harom moose van rajta, ket fiu meg egy lany: Mitch, Melvin es Meggie Kép De szerintem meg nem biztos, hogy a masik ket kismoose fiu lesz Kép Kép
moosejaw

Na, de jó, hogy megkérdeztem! Akkor 8-as! Köszi Csajok!

Moose!
Ezt a pólót csináltattátok, vagy tök véletlenül találtál egy ilyet, hogy nyulas is, Moose-os is? Tök jó! Kép
Persze, tudom én, hogy elkel majd az erő, és "Emma anyukája" is igényt tart majd rájuk, de szerencsére nekem majd csak a lelki oldalával kell törődni, először Papi lesz itthon, aztán a Nyanyi lesz itt minden nap kora reggeltől altatásig, úgyhogy szerencsére lesz segítség. Remélem nem is fogja megsínyleni nagyon.
Bár tegnap, mikor este még odamentem adni neki egy puszit, majdnem elbőgtem magam, hogy hogy fog nekem hiányozni. Mostanában annyira szeretgetős hangulatában van, néha csak úgy idejön, hogy "Babi megölel/mepuszil/megsimiz Mami" én meg olvadok el Kép Remélem nem fog megutálni, hogy eltűnök 4 napra, ráadásul egy "kiscsomaggal" érkezek haza Kép

Fic!
Küldöm akkor a telszámom! És fel a fejjel!!! Kép Remélem találkozunk. Kép De Lenocs már ott vár Téged! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, a C&Aban vettem (harom body 1590 tipusu kiszereles). Es nem nyulas! Azok ott javorszarvasok mind a harman es a nagy kek, narancs meg rozsaszin izek agancsok, nem fulek! Szal tokveletlen szereztem, ezek a C&Asok nagyon be akarjak lopni magukat a szivembe, mar csak valami ugyes torzsvasarloi rendszert kene bevezetniuk jo kis kedvezmenyekkel es akkor kesz lennek Kép De eloszor masfel eve vettem ilyet 62esben, most nemreg meg 80asban, ugyhogy egesz sokszor tudom feliratozni a lanyomat Kép
moosejaw

Fic: Nagyon szurkolok, hogy ne kelljen indítani! Vince, tessék elindulni!

Moose: Hogyte milyen mázlista vagy! Kép Én is akarok Oxis rucit a kisasszonynak Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!

Majd csinálok Jucusmamusos-t mert ez nem igazságosság!ÉS a C&A nem árul Jucusost majd reklamálok is!Kép

Juc
20170114224602

Szia Lányok!

Na megint rég voltam, de olvastalak benneteket!

Új babáknak és anyukáknak ezer puszi és gratula!!! Kívános sok-sok finom összebújást, meg soksok tejet!

Lányok a finishben!
Gondolok sokat ám rátok és küldöm a pozitiv energiáimat, hogy gyors szülésetek legyenKép és mielőbb babázhassatok!

Sajnos a talira nem tudunk menni , mert hétfőn Pozsonyban leszünk, de szívesen csatlakoztam volnaKép

Jucus! Moose!
Isteniek a lányok!

Pipocs!
Elég nehéz a helyzet, de bármit döntesz szerintem mindenki melletted áll! Igaz csajok?

Mint korábban említettem Lillus zavart alvása miatt elég keveset jutok a géphez, pedig szeretnék. este meg a párom telepszik ideKép

Egyébként jól vagyunk. Lilla állandóan áll, na jó ha kell neki valami akkor mászik. A kiságyáról már teljesen lerágta a glazúrt, állandóan rágni kell neki. Egyébként meg állandóan beszél, kiváncsi leszek ha már tényleg fog tudni beszélni akkor is ilyen kis cserfes leszKép

Alvás projekt egész jól áll már, kézben nem alszik már semmit. Moose többször is gondoltam rád, mert egyenlőre Lillust is a franciágyra szoktattam. Viszont most már annyit ficánkol, hogy félek leesik, így a következő szűk keresztmetszet a kiságy lesz.

Múlt héten sétáltunk Manókával és Emmával. klassz volt, ezen a héten megismételjük. Édes a lány élőben is, csak ennyit mondok!Kép

Kissün te is nyaralsz? Nem akarsz hozzánk csatlakozni Manokával?

Ja még egy kis sztori az életünkből: tegnap vendégségben voltunk és nem ismertünk a lányunkra. Ment mint a kis tank, elvette a játékot a 10 nappal fiatalabb kisfiútól, aki persze ezt zokon vette és sírt. Õ is mindig ott akart felállni, ahol a kisfiú, ezért félre lökte, persze megint sírás következett. Ilyen agressziv kismalacot nevelnék vagy pedig ez korbeli sajátosság? Mondjatok valamit aggódom?

Úgy tűnik júliusban csak egy-két napot leszünk itthon, mert mindenfelé megyünk nyaralni. A programból leginkább Kővágószőlősre gyúrok. Ott kibéreltünk baráti áron egy kis felújított parasztházat és ott fogunk vagánykodni a környékenKép

Tényleg ha ti elutaztok a picikkel milyen gyógyszereket, elsősegély cuccokat visztek magatokkal?

Ja tudja valaki hol lehet Maxi cosi kocsiülést kapni? Megatoysban, brandonban nem volt.

Még egy: ismeri valaki a skyp-ot, amin keresztül ingyen lehet neten keresztül telefonálni. Csak egy kis progi + mikrofon és kész. A skyp.hu oldalon többet olvashatok róla.

Na majd jövök még!
pusz
beetrix

Szép Jóestét Mindenkinek!

Bogárka!
8-as ez tuti, mert most kapott Zsombi receptet!

Szóval itthon vagyunk!
Már tegnap hazajöttünk csak nem tudtunk betelni apával a fiúnktól:-ÖÖ

Még nem olvastam vissza mit irt ez a drága jó ember mindjárt bepotolom....

Azért köszönök minenkinek minden gratulációt!

Manó
manó27

Ficánka!
Bogárka!

Nagyon sokat gondolok rátok!!!!
drukk-drukk

Oxi!
Hogy birod???
manó27

Sziasztok!

Fic!
Én kolozsvári vagyok, de már 16 éve (hú, leírni is sok) itt élünk. Tök jó, hogy néptáncoltálKép
Szorítok neked nagyon, remélem te is olyan mosolygósan bírod majd a dolgokat mint Oxi.

Pipocs!
Remélem a pókok nem felénk másztakKép

Gigi!
Szorítok, hogy mehess vizsgázni, majd írd meg, mit reagáltak az irományodra!

Bogárka!
Igen, 8-ast kell írni!De figyu, te hova sietsz be a kórházba, hisz az Emma anyukája is igényt tart rád:o:o:o

Képzeljétek, Emma ma először rámmosolygott!!! Olyan boldog voltam, és úgy meghatódtam. Jöttünk haza a szüleimtől, én vezettem, Adi meg hátul ült Emmával (valamelyikünk mindig hátul ül vele). Ahogy megálltunk a ház előtt, kiszálltunk, Adinál a bébihordozóban Emma, és ahogy meglátott, elkezdett szélesen mosolyogni!!! Olyan kis drága volt! (persze azóta nem sikerült belőle újabb mosolyt kicsalni)

Moose!
Tökjó a póló, nem tudsz Manókásat intézni a C&A-sokkal? Te úgyis olyan profi vagy az ilyen intézkedésekbenKép

Kép
Kép
manoka11

Szia Manó!

Hogy vagytok?
Már nagyon várom a történetedet, de türelmes vagyok, most inkább pihenj sokat és foglalkozz Zsombival! Kép

Kép
Kép
manoka11

Manó: Dejódejó! Kép Üdv itthon, sok tejcsit Neked is! Foglalkozz sokat a Zsombival Kép Meg apával is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Beetrix!

A Badacsonyi u-ban van a Recontra Kft., ők forgalmaznak Maxi Cosi cuccokat.
www.recontra.hu
Kép

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Leány csudiszép!!!! Kép És én sem láttam még zsancikantos pólót, viszont ifi úrnak volt egy rugija, amire az volt irva, hogy Mummy's new man. azt imádtam...
Bogárka!
Én is pont igy éreztem magam szülés előtt és B is igen bújós volt,csak hát én nem tudtam "sérülés nélkül" megoldani a dolgot, mert 1. apa ugyan itthon volt, de folyton konyhát szerelt 2. teljesen előtört belőlem a baby blues...éééés 3. a rokonok nagy ivben kerültek, mert féltek, hogy segiteni kell és a segitség nem abból áll, hogy a babát nyüstölik egész nap...Anyukám még a mai napig nem látta Igit Kép de telefonon havonta egyszer-kétszer bejelentkezik és érdeklődik...Kép
Jucus!
Holnap akkor csörgök, ha végeztünk uh-n, ha nem lesz nagyon trutyi idő..
Ficánka fia, Vincsenzó!
Aki bújt, aki nem...tessék előjönni...Kép látod, ilyen szép mosollyal várunk idekint...Kép Kép Kép és ez nem vicsorgás...Kép
további szépet mindnekinek!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manó!
Isten hozott titeket itt!!! Kép Kép
Beet!
asszem a www.bebibolt.hu oldalon is van maxi cosi ülés. Egyébként én is készülök a recontra boltba, chicco babakocsit venni...Kép A lányod pedig teljesen egészségesen "agressziv"...gondold el, mit gondolhatnak a kisfiú szülei..."jaj, a fiúnk ilyen kis prütyi, nem tudja megvédeni magát...Kép" mi is ezt gondoltuk, mert mindig B volt az, akit löktek...most már B az,aki lök...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Beetrix!

Nem Lillus nevelésével van a gond,maguktól ilyan kis agresszív malackák.Soma lazán fejbevágott idegen gyerekeket kisautóval.Alig volt ciki!nagyon sokat idegeskedtem miatta még sírtam is,hogy az én kölköm milyen kis disznó.Aztán egyik napról a másikra elmúlt.Amikor meg a kis barátai lettek ilyen vadocók akkorra ö már kis gátlásos lett.Talán kicsit elöbbre jár Lilla is a fejlödésben,legalább is ezen részén.De majd elmúlik!Kitartás!

Utazáshoz vigyél lázkúpot,kullancs és szúnyog riogatót,kullancs csípeszt,ragtapaszt,sebfertötlenítöt (pl.:Dettol),én lázcsillapítónak Panadolt is viszek.Aztán orrszívót is érdemes betenni.Mást meg úgy is lehet kapni a helyi patikában.Esetleg fogzásra valamit?Ja és én beteszem a homeos orrcseppet is és az Arnicat a sérülésekre.

Jucus
20170114224602

Bocs Csajok!

Helyesen írva Skype.hu
beetrix

Beetrix!

A Mária nagykerben(Visegrádi utca) vettünk 2 hete MAxi Cosit itt a legolcsóbb a városban.Hátha pont van amit Ti kerestek.Amit Zsanci belinket az az ö honlapjuk egyébként és én is onnan néztem ki az ülést.Amikor odamentünk akkor olcsóbb volt mint az oldalukon!A Recontra a leghúzosabb.Zsancikám hallod?

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Beet!
Én rendszeresen skype-olok, tök jó! Kép
Lillus miatt meg ne aggódj, Petra ekkoriban, meg később azt csinálta, hogy odament a gyerekekhez és jól megmarkolta az arcukat (néha még most is előjön belőle, lásd Pocakpacni Marcija a tornán Kép ), de már ritkán, viszont 1 éves kora körül mindennapos volt. Nekem meg tök égő!

Manó!
Üdv újra itt! Kép Úgy örülök, hogy bementünk Hozzátok, jó volt látni Titeket Kép És bocs, hogy nem mentem utánad, dehát Maszat az úr Kép!

Manóka!
Nem sietek én, azaz de, ugyanis Emmamamának 27-én van a szülnapja és jó lenne tutira hazaérni addigra. Szóval ezért kérnék drukkokat holnapra, holnaputánra!!! Kép

Na, megyek aludni...
Jóéjt!

Bogárka (39+2)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johanna,
hatalmas gratuláció SáraFanni/FanniSárának Kép

Beetrix,
köszi, nem tűntem el, vagyok-vagyogatok, most épp Dóci eléggé lefoglalja mindkét kezem, gépelni lábbal még nem tudok Kép Manókával egyébként állandóan (na jó eddig csak kétszer) összefutok Kép de tényleg, egyszer előre megfontolt szándékkal is lehetne Kép

Fic, Bogárka,
óriási drukk, gyerkőcök: bújjatok elő, látni akarnak titeket a szüleitek!!! Kép

Moose,
dögös póló, nem mondom Kép Dóci haja pici korában úgy meredezett, mint egy sünié, ezért neki nem is kellett póló, ő maga testesítette meg a családi totemállatot Kép

Pipocs,
borzasztó nehéz helyzet! Kép nagyon sajnállak, mert itt jó döntést hozni a legnehezebb dolog, ami létezik Kép sokat gondolok rád, és remélem, minden rendbe jön!!!!!!

Dóci még nem agresszívkedik más gyerekekkel, de ahogy az akaratát elnézem... hááááát, lesznek még ciki perceim nekem is Kép

Utipatika: lázcsillapító, kötszer, fertőtlenítő, hasemnés-hányás elleni gyógyszer, orrcsepp, kullancscsipesz nálam is van mindig.

vera
kisün

sziasztok csajok,
képzeljétek,képzeljétek,rossz fej tanát bácsi 2 adottKép Képmehetek államvizsgázniKép Kép Kép
na most aztán azért drukkoljatok hogy ott is átmenjek,mert ennyi kavarás után megbukni holt égő lenneKép

Fic,
nem tom olvasod e még,de gondolunk rád bálinttal és csörgess meg ha van valami és visszahívlak!!!!Ügyes legyélKép

moose,
ez a lyány csudaszépKép
adaadnád a receptetKép???????????

na csajok ha sűrűn jönnék zavarjatok el tanulni,ez a taktika múltkor is bejöttKép

cupp
gigi
Vendég

Bogárka!

A ti pókotok is a földben él?
Milyen édes a párod, hogy elköltözteti.Kép

Ada!

Szerintem hasa tetted.
Marci is átfordult, és nem hittem a szememnek, pedig előttem csinálta az egész mutatványt.
Igaz ez még csak egyszer fordult elő.
Kisbendővel hogy álltok?

Tudsz polót készíteni????

Juc!

Én is elismertem kölköket!Kép

Ildi!

Egyelőre még nekünk sincs semmi tervben nyaralásügyileg, de én reménykedem, hogy ez még változik.Általában tök hirtelen jön mindíg az ötlet.
Én is irigylem Neetet!Kép

Moos!

Nyuszi sokkal-sokkal édesebb Macinál.KépKépKép

Fic!

Mi az a romizás?

Beetrix!

Nagyon köszönöm, sokat jelent, hogy ilyen jó kis csapatba kerültem.Kép
Ezt a skype-ot nem ismerem, de szerintem hamarosan megfogom.Kép

Zsanci!

Döbbentem olvasom, hogy anyukád még nem látta az unokáját.Messze laknak, vagy ez egy másik történet?

Hallottatok arról valamit, hogy a staphisagria jó a kullancs csípésre?
Milyen a kullancs csipesz?
Én félnék haználni.

Kisün!

Neked is köszi, jól esik.
Mostmár kilábaltam a letargiából, várom a kövi talit a dokival.

Gigi!
Ezt jó hallani./Olvasni/

Ruz!

Mikor lesz a találkozó?
Erről már nem szeretnék lemaradni.Kép

Kép
Kép
pipocska

Lányok!

Johanna párja azt írta a nyári babáksokhoz, hogy leírta ide is a kis történetüket, de én nem találtam.
Lehet, hopgy csak nagyon szelektív vagyok.
Azért bemásolom, inkább kétszer legyen meg, mint egyszer se.
Johanna profiljában van kép.
Gyönyörű a kiscsajszi.Kép

Tehát:
Sziasztok !

Johanna kedvese írja-e sorokat....

Örömmel értesítek mindenkit, hogy Péntek déli 12:06-kor megszületett Fanni Sára kicsi leányunk. Hosszú vajúdás után (15 óra) látta meg a napvilágot 3250 grammal és 52 centiméterrel. Azóta a földi élettel barátkozik, időnként magyaráz, fel-fel sír, de gyönyörű kisbaba. Akik látták, azt mondják rá "tiszta apja"... No ettől féltem én, mert egy kislány aki az apukára hasonlít, főleg rám... brrr.... de szerintem is a világ legszebb legaranyosabb Fannija.

Johanna jól van, már ugral s táncol, s viccelődik. Szülés közben is két gyötrő fájdalom közt el elengedett egy egy poént, a doki is próbált komolyan viselkedni, de Johi viccein &Otilde; is elmosolyodatt, s örült hogy ilyen víg kismama az &Otilde; betege. Volt minden "fincsiség" többek közt, Oxitocin és gátmetszés.

Zanzásítva az én előadásomban a szülés, -Johanna majd bővebben fog értekezni róla szerintem kedden, mikor hazaér az első dolga a Net beszámoló írása lesz. vagy aza második? mert először a kisbabával lesz, vagy az is lehet hogy egyszerre mindkettőt csinálja, ahogy &Otilde; szokta. - Szóvala szülés. Első rendszeres fájdalmak csütörtök 8 körül jelendkeztek, - ezek 10 percesek voltak - fél 1 kor mikor 5 percesekké váltak elindultunk a kórházba. Hajnali 3 kor bejött a szülésznő is, addigra sűrűsödtek 2-3 percessé váltak a fájások, de nem voltak erősek. 5 körül már 3-4 újnyira kitágult, s 8 kor megvolt a 4 újnyi , de a fájások rendszeresek hol rendszertelenek, s nem "nagyok" voltak.

Ott hagytam abba, hogy voltak fájások, de nem "nagyok".... Doki megérkezése után megvizsgálta Encsit (Johannát) és azt mondta, hogy ebből ma baba lesz... (ma ? ) 10 körül mivel a fájások még ekkor sem készették a babát arra hoyg elinduljon a szülőcsatorna felé, no meg állítólag a burok is eléggé körülölelte, a szívhang végé rendben volt, így burkot repesztett a doki, hogy s méhe jobban húzódjon össze, no de ekkor a fájások iszonyatos erővel törtek elő... ez igy ment vagy egy órán keresztül fájások, pihenések, Encsi egyre fáradtabb volt, mint énis, hiszen ha jól szoltuk akkor már, kb 28 órája ébren voltunk, hiszen előző nap reggel fél 7 kor keltünk. (Enikő még dolgozni is volt csütörtökön, mint én is) Szóval intenzívebbek, és iszonyú fájdalmasok a fájások, (kivülállóként látva, rettenetes volt látni ahogy fájdalmak közt szenved - brrr senkit nem szeretnék elriasztani a szüléstől, fájdalmakon kívülállóként látszott elviselhetettlennek a fájdalom). Háromnegyed 12 megjelenik a doki tapogat, nyomogat, majd azt mondja délre baba lesz. ??? s Lett, egy gyönyörű szép kisleány. Minden fájdalom amúlté, ohanna újra viccelődik, nevetgél.... életerő, vidámság visszatér.

A másik szemszögből majd kedden....

Zsolt, bolog zSebi papa.

Kép
Kép
pipocska

johi,

fanni sára valami csudaszépKépgyorsan megkuksiztam a profilodban a képet és el vagyok ájulvaKépszóval recept tőled is jöhet,egy sárát is szeretnékKép

a babnetnek van ilyen varázsa hogy az itteni babák mind gyönyörűekKép???????????????????lényegtelen,engem innen kipaterolni úgysem tudtokKép

pipocs,
helyzet változatlan?sab simplex még mindig használ?remélem igen,találtam még egy dobozzal, kő?????????mi akkor anno jól bevásároltunk belőle mert ugye nagyon bejött és gyorsan elfogyott egy üvegcse és hogy ne kelljen folyton patikába járni.aztán egyszer elfelejttem adni neki és nem sírt és kipróbáltam többször is és nem béntotta őt apocija és onnantól nem adtam már neki.és most előkerült néhány megmaradt.

cupp
Vendég

Helló!

Én is megnéztem Fanni Sárát és naggyon édi, milyen picurka még, az én fiacskámhoz képest. Kép Nagyon gyorsan nőnek ezek a babák, főleg Bendi, jó kis husika, nemsokára eléri a 7 kilót és még csak 3 hónapos..., remélem nincs semmi baja.

Pipocs

A tali 27-én lesz, délután 3-kor. Küldj egy mailt a rozsacskakukachotmailpontcom-ra és elküldöm a paramétereket.

Ja és többiek, más nem akar/tud jönni a talira?? Még nem sok e-mailt kaptam. Jó a tali ha kevesen vagyunk akkor is, de azért többen még jobb lenne, ígérem sütit is sütök! Kép Szóval várom a maileket. Kép

Moose

Hú az tényleg borsos ár..., jó ez a C&A, csak ne lenne ilyen drága! Kép

Na mire végigolvastam és írnék, addigra felébred a kis husim, úgyhogy megyek.

ruz
ruzicsky

Na, csak szomjas volt és aludt is vissza. Kép

Moose, nagyon cuki a kisnyuszi, és ez nem ér, hogy te ilyen jó Moose feliratos rucikat tudsz venni. Kép

Szomorúan olvastam, hogy Ficnek nem használt a koktél, de ezek szerint Vincének még dolga volt odabenn. Kép Remélem a kórházban minden jól alakul és nemsokára kibújik. drukkolok
Bogárka te is siess be hozzá és babázzatok együtt! Kép

Gigi menjél tanulni! Kép Sok sikert a vizsgádhoz, vagy inkább kéz és lábtörést, vagy oroszország évi sz..r termését...Kép, szóval ügyes legyél!

Hú nekem is hamarosan vizsgáznom kell, majd decemberben, most még elég hihetetlen, hogy lesz időm rá, kicsit lelkifurdim volt, hogy halasztottam, de most már örülök, mert tuti, hogy most nem tudnék levizsgázni semmiből.

Én amúgy egyáltalán nem vágyom vissza a pocakosságot, nem az, hogy rossz lett volna, de én már örülök, hogy nincs nagy hasam, meg Bendegúz már idekint van, túl vagyok a szülésen, én így sokkal jobban érzem magam. Szóval 9 hónap pont elég volt nekem ebből. Azért szeretnék majd másik babát. Kép

Szerintem Ficnél a romizás romantikázást jelent, vagy nem?

Ja és képzeljétek Bendegúz tegnap éjjel csak egyszer kelt fel enni, kíváncsi vagyok ma éjjel mi lesz. Kép

ruz
ruzicsky

Szia Gigi83!

Új vagyok itt, még csak 11 hetes kismami.
Gratulálok a kettesedhez, én is erre várok, mert akkor szabad az út az államvizsgához.
Szorítok érted!
Cicabo

Kép
cicabo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?