A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci!

Én is kérdeztem ezt a szülésznőtől, hogy miért nem lehet legalább a papát beengedni, de mindig azzal jönnek, hogy van aki nem csak a papát, de a tesó(ka)t is be akarja hozni, meg ha már jövés-menés van, akkor ki ellenőrzi, hogy csak a papa menjen be stb. meg különben is a kismamák kérték így. Hát nem tudom, végül is nehéz igazságot tenni. Ilyen szempontból jó, hogy ha teltház van, hamarabb hazaengednek. De különben meg, ha már nem lehet bemenni, akkor jobban is megoldhatták volna a babamutogatást (ha már nemrég felújították a részleget), mert azon a két fél ajtónyi üvegfelületen keresztül elég nehéz megmutatni a babát, főleg ha sokan vannak, akkor ott tobzódnak a babák az egyik oldalon, hozzátartozók a másikon, hát sztem elég gáz. Akkor mért nem csináltak mondjuk egy üvegfalat, ahol nyugodtan odaférnek páran, nem beszélve arról, hogy a huzatos folyosón vannak felsorakozva szegény babák az ajtó előtt...Kép

Egyébként én több kismamát láttam főleg éjjel babával a karjukban kint sétálni a folyosón, meg volt aki kint ült a babával, a folyosón, ahol székek vannak.

Rájuk miért nem szóltak rájuk, vagy őket nem érdekelte?

ruz
ruzicsky

Almodo, en es a baratnem Urban Marta doktornonel szultunk tavaly edaval. Szoval o biztosan tud adni.

Zsanci, vegre a mokusok ele kerultel! Nem mehet be senki es kesz! Punktum. Negy napot mindenki kibir. Meg en is, csak az otodiken sirtam, amikor apa hazament, de a masodik gyereknel mar egyaltalan nem fogok. Vagy csak azert, mert akkor megmar hianyzik majd az elso, aki otthonmaradt Kép Azt viszont nem is tudtam, hogy nem szabad kezben hurcolni a babakat, de nekem eszembe sem jutott megprobalni, mert en tenyleg alig vonszoltam magam a gatsebbel, ugyhogy tuti elvagodtam volna Kép

Manoka, en altalaban mindig furdes utan etettem a csajt, mivel ugy mukodott, hogy eves utan (vagy inkabb mar kozben bealudt) es kovetkezo evesig aludt, ugyhogy eselyem sem volt, hogy eves utan vagy ket eves kozott furdessek, a parom meg anyosom allandoan szidtak is, hogy milyen gyerekkinzo vagyok, hogy mar ehes en meg furdetek. De akkoriban meg ilyen kegyetlen anya voltam, aki miatt tiz percet kellett varnia a gyereknek mindig a kajara (mert a mastitisek miatt minden szopi elott meleg vizzel kuzdottem a csomok ellen).

Es a felvevos temahoz meg: mar csak aludni szokott a csajom a kisagyban, illetve meg reggel, ahogy felebred es megetetem meg tisztaba teszem, akkor egy tonna jatekkal be tudom rakni es kb negyedorat elvan, en addig elviharzok zuhanyozni, de kesobb mar egyaltalan nem. Sajnos a szervezetem meg nem alkalmazkodott teljesen a gyerek eletritmusahoz, ugyhogy naponta 1-2 alkalommal elofordul, hogy olyankor kell slozra mennem, amikor csak ketten vagyunk itthon es o ebren van, ugyhogy olyankor ketpercre berakom a kisagyba. Hat, kb olyan rossz ez neki, mintha a sotet, hideg vilagvegen akarnam orokre magara hagyni, mar mielott leer az agyba, sirni kezd, es annyira, hogy hirtelen tokvoros lesz a buraja, hang nem jon ki a tagranyitott szajan es nyujtja a karja(i)t, hogy vegyem ki Kép aztan meg ugy sir, hogy a ket perc alatt tiszta voros meg konnyes lesz az egesz buraja Kép Kép most mitevo legyek? en felvegyukparti vagyok, de pisilni muszaj, es nem akarom, meg sztem nem is tudom magammal vinni, mint Gigi (mert en ugyetlen vagyok ehhez), meg nem is ferunk be ketten, olyan apro ez a mellekes. javaslatok?

Kisun, ez jo, minden hulyeseget vegigolvashatnak a Hban rolunk, roluk meg semmi Kép viszont igy legalabb ertesulnek rola, mikor hol tudnak ingye fotokat elohivatni Kép Kép

Ja, a nyulam ma megint ketszer alszik napkozben. Mi ez a visszaeses?
moosejaw

Ruz,
pontosan ezt gondoltam én is, hogy akkor miért csak az az egy üvegajtó van, aminek a felét szabadon is kell hagyni, merthogy azon járnak ki-be az emberek Kép szóval jobban is megoldhatták volna.
Egyébként kisérletképpen érdekelne, hogy többedszerre szülő anyukáknál is ilyen szigorúan tartatják-e a kézben ne vigyék szabályt, mert van egy olyan érzésem, hogy inkább az elsőgyerekeseket (ill. az első gyereket Kép) féltik.

vera
kisün

Nekem ma minden hsz elkuldesenel valami mas hibauzenetet irt ez a rendszer(?). Nalatok semmi gond?
moosejaw

Moose,
én Dócit egyedül hagyom addig a szobában, úgyis jön utánam, mire odaér a klotyó elé, már végeztem is Kép
kisün

Moose,
semmi hibaüzenet, sőt, szárnyal a rendszer, nekem tegnap volt töklassú
kisün

Van egy kamera is az etkezoresznel (ahol a mikro, huto stb.), oda is tolhatjatok a gyerkocot, es akkor latjak odakinn valami kepernyon, de ez valami ismeretlen okbol senki nem hasznalja. Marmint a H-i dolgozok elott ismeretlen okbol, merthogy mukodik meg minden, csak egyik kismamat sem erdekli. Meg az eloadason meseltek tobbszor. Aztan persze engem sem erdekelt, mikor benn voltam, es tenyleg nem is tudom, miert.
moosejaw

Egyedul hagyod a szobaban!? Es addig nem donti ki az uveget az ajtobol, nem tepi ki a kutya farkat, nem harapdalja a cipoket az eloszobaban, nem tori fabutorba a fogat, nem esik iszonytato nagyokat, nem sir torkaszakadtabol, nem csukja oda a kezet fiokhoz vagy ajtohoz, nem rant magara valami nagyobb dolgot a magasbol... stb stb?
moosejaw

Moose

Engem azért nem érdekelt, mert nem is tudtam róla, hogy van ott olyan kamera. Senki nem mondta egy szóval sem. Amúgy se mondtak túl sokat, csak ha kérdeztem.

ruz
ruzicsky

Manóka! Én az első pillanattól 2 részletben etetem Grétit, mert mindig bealudt szopi közben, de csak addig, míg meg nem büfizetettem. Akkor már tisztába is tettem, és aztán megint cicire tettem (régen ugyanarra, mostanában a másikra), hogy kiszívja a zsírosabb tejcit is. Ugyanez a helyzet a fürdésnél is. Soha nem jött még neki vissza kaja a fürcsinél, és nem vettem észre, hogy zavarná, hogy teli a poci. Ettől függetlenül a harmadik hónap környékén volt 2-3 hét, amikor fürdés után alig bírtam felöltöztetni, mert úgy üvöltött. Hogy mitől nem tudom,mert előtte is, és mostanában is vigyorog, meg gagyarászik közben.

Zsanci! Azért nem lehet kézben vinni a gyereket, mert akkor még vérzel, és ha jön egy nagyobb adag, beájulhatsz.
Én örültem, hogy nem jött be senki a szobába, mert az én sebes cicim mindig szabadon volt. Viszont mi kicseleztük a népet, mert este odamentem babástól a szülőszobához, ki is toltam Grétit, és ott babáztunk apával. És kitől kaptam a tippet? A dokimtól, ő volt akkor 3 napig az ügyeletes. Egyébként Peti minden egyes alkalommal belépett Grétit megpuszilni, meg megsimogatni az üvegajtónál is, nem szólt rá senki. De hát nehogymá ne puszilhassa meg egy pillanatra a gyerekét.

KépKép
KépKép
lindicita

Hello Lányok!

Fic: gratula Neked, meg kisporontynak üdv itt a Földön Kép

Johanna: mi a hazajövetel napján már lent voltunk egy gyors bébékocsi körre

Zsanc: melyik Chicco bébékocsit nézted ki????

Minden látogató elpárolgott, nyugi van itthon. Király volt, de jól kifingtunk ám. (Tegnap pl. fél 10-től 6-ig városnézés, aztán 8-tól vacsi étteremben...mindez bkv-val, LizaHannával nagy babakocsiban...isteni kisangyal volt, de azért kicsit sok ez még egy egy hónaposnak Kép)

Manóka: HannaManna is napokig bömbizett a fürdetésnél, de aztán feltaláltuk a spanyolviaszt. Nálunk a szopi egy ciciből megy, mégpedig úgy, hogy rárakom kicsiszivattyút a cickóra...amíg erőteljesen, ütemesen kortyol, addig hagyom, utána felvesszük büfizni...büfi után megnézzük a pelust, utána vissza a cicire, kicsit tovább hagyom, hogy jól kikomfortszopizza (jól megaszontam) magát, aztán büfi és játék, majd altatás. Esti fürdetést a ciciszünetben szoktuk megejteni, nálunk két dolog vált be: 1) fürdetővödör, 2)amikor kivesszük, akkor fázik, ezért a nagy tetra fürdetőlepedőbe jól bebugyoláljuk, két oldalról hozzábújva melegítjük és énekelünk, vagy duruzsolunk neki halkan....öltöztetésre szinte teljesen megszárad, de ha nem akkor még áttörölgetjük a tokincáját, meg a hajlatokat.
Ja, és nem olajozunk, mert egyszer kipróbáltuk és a gyermek meztelen csigákat megszédítő sebességgel tekeredett-csúszott ki a kezünkből.....szóval szerintem életveszély!

No, jól megírtam a mai regényemet.

Bogárka: tudod, szüjjélmá', de ha nem, akkor élvezd ki a Petrával meg férjeduraddal töltött időt...mert sokáig már nem húzod, az tutter.

Csajok!
A Gazdagréti patika hol van (tudom, gazdagréten, de mégis hogy lehet oda eljutni pl. bkv-val) és kit kell keresni homeos ügyben? Telefonon meg lehet rendelni a 2,3,4 hós oltások kivezetőszereit? Vagy van nekik?

No, Csóka
ada007

Sziasztok,

Köszi a válaszokat...

Nálunk bejöhet az apuka az osztályra, ami nem biztos, hogy a legjobb megoldás, mert én is szerettem egy szállllllll csöcsben repeszteni jobbra balra... és hát tényleg voltak apucik, akik bizony beköltöztek órákra. Az én kedvesem jött ott volt egy kicsit és ment. Többre se nekem se neki nem volt igénye...különben temérdek munkát adtam neki, mert eléggé nem számítottam ilyen szép és gyors szülésre, mármint a kiírt napon. Azért persze jó volt, hogy bejöhetett és a többiek viszont csak üvegajtón keresztül nézhették... bár volt akinek az párja egy nő képében jelent meg vagy egy anyuka is bejött, ezt nem igazán értettem... de hát az Õ dolguk volt. Tehát tényleg kórháza válogatja. Vannak helyek, ahol abszolút ki be lehet járni, ezt nem tartom jónak. Kell a nyugalom a gyermekágy idején... mondom én, aki szinte ápolónőbe mentem át az utolsó napokban. kedves hiperaktiv anyuka vagyok.... bár ma k...ra fáj mindenem...

Fanni köszöni a dícséreteket, jól esik neki azt súgta a fülembe.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Moose: Pont azért nem használják a kemerát a mamák, mert ott kellene hagyniuk egyedül a dedet és:
1., Ott is mindig huzat van
2., Senki nem néz rá. A csecsemősök legalább elvétve megnézegetik a betolt csecsemőket. Én sem mertem volna ott hagyni, mert nem voltam valami gyors.
Szóval szerintem a csecsemőn kellene valami hasonló megoldás, és akkor használnák is a mamák Kép

Fürcsi: Na az nálunk is macerás, mert Viki is éhes... Bár a oancsi közben már nem mindig visít, de a törölközés az iszonyú.

Leesett ma a kölcsökcsonk! Kép Viki 12 napos.
És ma jön az első K beadása, eddig húztam-halasztottam, de csak nem mutatta meg senki, hogy kell... Nem fogja kiköpni? Kép (Para-mama)

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
K beadás nálunk: kiskanálba pár csepp tejt fejek, bele a K-t, ded arcát egy kézzel megfogom, két oldalról nyomva tartom az arcát, így kinyitja a szopókáját, majd gyors mozdulattal beléöntöm a mannát és összezárva tartom a bagólesőt...így nem köpi ki...

Na, itt SzadiMami bejelentkezését hallották, látták, olvasták.
ada007

De én nem azt akarom, hogy LÁSSA az apja a gyereket, mert akkor lefényképezwm, és kiviszem a gépet. Azt szeretném, sőt, inkább ÕÕÕÕÕ szeretné, hogy megfoghassa, megpuszilhassa a gyereket. És még mindig félreértetek: ne jöjjenek be, hanem a gyereknek legyen joga KIMENNI!!!!!!!!!!!!! Az apjához, tesójához, stb...tbc-s rokonhoz.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vera!
Én masodszor szülő voltam, és jól leszabtak, amikor kézbe vittem a gyereket. De vicces volt, mert épp hányt (mindent össze) és vittem, hogy cseréljék ki a ruhát, és akkor mondták, hogy ejnye, gyereket csak kocsiban, erre, mondom, ja bocsi, és gyerekkel a kezemben kirohantam vissza a kocsiért. Még szerencse, hogy utánam szólt a csecsemős, hogy akkor már azért hagyjam ott a kőcöt...Kép

Lindi!
Egyébként én is ezt a megoldást hallottam, de én gyáva nyuszi lévén, ezt nem mertem bevállalni, és apa sem tudott este jönni, lévén, valakine a nagyra is vigyázni kellett...és hát a rokonok nem igazán segitőkészek a mi kis családunkban...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kamera?Na ne má!Nekem senki egy hanggal sem mondta!
Tetszik olvasni ezeket a sorokat a H-ban?Akkor tessék felvilágosítani kismamákat a kameráról!KöszönömKép

Moose!

Egy extra óriási pelus esetleg egésznapra?Kép

Én csajom ma kutyázott a babcsokiban.Be kell majd kötnöm.Holnap viszem méricskére doki bácsihoz,már elöre mérgelödöm,hogy a tápra akar majd rábeszélni.
Jucus
20170114224602

babcsoki=babacsoki=babakocsi
20170114224602

Az mit jelent,h kutyázott a kocsiban?

Ada!
itt a babakocsi: http://www.recontra.hu/img/news/chiccoct5pla.pdf?PHPSESSID=6e572fc242d42c673d1bc ca4e3bc3530
amit a néni tol...a baba meg örül benne...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!

Miket csinál a Te kőcöd! Nem semmi! Timi épp csak 1-2 napja emelgeti a popóját hason fekve! Viszont már hason is összevissza tekereg meg keresztbe fordul a kiságyban, úgyhogy figyelnem kell rá! Olyan édes volt, amikor bementem épp le akarta húzni hason fekve a macit a kiságy rácsáról!
Ha meg ki akarok jönni a szobából látom rajta, hogy töri a fejét, mit találjon ki gyorsan, hogy ott tartson! Ekkor jön a torokköszörülés stb!
Nem lehet, hogy Pannánál már el lehetne kezdeni a hozzátáplálást lassan? Lehet, hogy neki már igénye lenne rá! Múltkor írtad, hogy cuppogott, amikor ettetek! Ha most nagy hülyeséget írtam, akkor bocs! Még tapasztalatlan vagyok!

Babarózsa!
Igen! Mik ezek a szösszenetek??? Tessék megírni, hogy vagytok!Kép Mi van veletek!

Majd szét robban a fejem egész nap! Biztos front jön!

Ildi
ildi76

Zsanci!

Felhúzza hason a térdét és elöre-hátra mozgatja a fenekét.Kép

Ildi!

Nem írtál hülyeséget mert én is inkább majd gyümölcsöt adok neki de egyenlöre elég a tejem csak doki bá aggodalmaskodik.Pedig jó nagyokat alszik,mosolyog egész nap és pörög-forog.Ha éhezne akkor talán nem viselkedne így.

Fejünk nekünk is fáj(István és én)

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Megvolt az esti fürdetésKép Emma szopizott előtte is, meg utána is, amíg bent volt a vízben, még mosolygott is, ahogy kiemeltem, indult a sírás. Pedig még énekeltem is neki végig. De úgy látom, hogy többeknél, ahol ez a törölközés-fázis a problémás, elmúlt egy idő után, szóval nem adom fel a reményt.

Moose!
Olajozni elvileg a hajlatokat kéne, de nagyon utáltuk mindannyian, ráadásul a tokájában állandóan benne maradtak a vattaszöszök, így most már nem nagyon csinálom, csak ha kimondottan lelkiismeretes napom van.
Ráadásul ma hagytam a fenébe a gyógyszertári fürdetőt és olajos Nivea fürdetővel fürdettem, így fölösleges is lett volna előtte olajozgatni. Utána viszont mindenképpen kenegetni kell a pöttyeit.

Ada!
Most akkor vigyelek Ruzhoz, vagy ne? Vagy nem olvastad, hogy ajánlgattam magam?Kép
Tényleg Ruz, végül is jön valaki Adáékon és rajtunk kívül?

Megyek aludni, hulla vagyok.

Kép
Kép
manoka11

Hello Csajok!
Üvegajtóhoz még annyit, hogy Papa nekünk is többször behajolt egy puszi erejére, és nem szólt senki (persze este Kép ), szobatársnőm 4 éves lánya meg be is jött a folyosóra, ott simogatta az öcsit (na persze, ő egy kicsit "csókos" volt, ő csinálta azokat a gyönyörű grafikákat, amik kint vannak a folyosón)

Ada!
Gazdagréti gyógyszertár a buszok (139, 153, 8) végállomásánál van. A másik kérdésben nem tudok segíteni...

Manóka!
Mi sose olajoztuk Petrát, és mindig szép volt a bőre. Kép

Na, mentem aludni, bár semmi jele semminek Kép, de sose lehessen tudni Kép

Bogárka (39+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose,
nem Kép
kisün

Bogárka,
nehogy ma éjjel szüljél!!!! KépKép
kisün

Kisün!
Ááá, dehogy!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka: igen, igen léci vigyél Ruzékhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs, csak a fürdetéses dolgot mindenképpen meg akartam válaszolni, ez meg elsikkadt.

Zsan: megnéztem a bébékocsit, királyság!
ada007

Szia Lányok!
No végigolvastam a termést.

Fic!
Isten hozta Vincét!Gratulálok!

Mosse!
Annyira röhögtem, mert a biztonsági cuccokkal úgyan úgy jártunk, mint ti.Kép Duplafalu ragasztó, mint halottnak a csók. Lillának 5 perc se kellett, hogy leszedje. Mikor is született Nyúl? Csak kiváncsi vagyok mennyi köztük a korkülönbség. Egyébként Lilla még lassan 10 hósan is 3 szor alszik napközben.

Gyerekek!
Tegnap este nagy dolog történt velem. Moziban voltam és megnéztem a Star Wars-tKép Teljesen elszoktam, hogy ilyen hangos a moziKép Azért élveztem és megállapítottam újfent: szeretek moziba járni.Kép

Ma volt még egy jó dolog: rááltam a mérlegre és már csak 79kg vagyok, azaz -8kg. Éljen éljen! Azért a bikinimben katasztrófa vagyok. A bugyi még csak elmegy, de a felsőbbe sehogy se férek bele. Kinek kellenek a melleim?Kép

Aztán Lilla tegnap óta rájött, hogyan kell tapsolni és állandóan tapsol. Tök aranyos, bezzeg a sok hülye pesti felnőtt nem mosolygott rá, amikor a villamoson nekik produkálta magát a lánykám. Miért olyan nehéz ez?Kép

Vera!
Erre a lemász megtanításra már én is gondoltam, mert a Lillus is kamikázeKépMajd írok mailt!

Péntektől keddig nem leszek, mert Bécsbe és Pozsonyba megyünk kirándulni. Hurrá-hurrá! Utoljára 2003-ban voltam külföldön mielőtt a Lillus megfogant, már várom. Viszont szerintetek egy szállodában a szoba servicetől kell forró vizet kérni a tápszerhez?KépAz vagány lenneKép
Majd beszámolok Lilla, hogy bírta az utazást, befértünk-e a kocsiba sok cucctól, stb...Kép

Azért még holnap jövök! Ma is szalma vagyok, másik felem Prágában üzleti út címszó alatt sörözik és knédlit eszik. Jó lehet neki és hiányzikKép

Ma Manókával tök sokat beszéltünk az esküvő témában teljesen rápörögtemKép Nem elég korán nekikezdeni...

Bogárka!
Milyen néven vagy bejelentkezve a skype-on, majd felhívhatlak? Kép Más ismerősömnek még nincsenKép

Jucus!
Annyira cukik a gyerekek, amikor elkezdik a kutyázást, nem? Kint megnézem én is azt a fisher price akvárium játékot mennyibe kerül, ha érdekel benneteket.

Ja én is hozzá szólnék a papás témához. Én 7 napot voltam a kórházban és a párom már tök ki volt, hogy el vagyunk zárva tőle. Szerintem is kellene valami átmenet. Szerintem kellene egy babázós szoba, ahova csak apuka jöhet be anyukával+baby. De ez ne legyen a szoba, hogy anyuka had legyen békében. Vagy ezt már javasolta valaki?

Na megyek én is aludni! Jó éjT!
beetrix

Moose!
Én úgy wc-zem, hogy Lillust odaültetem az előszobába, hogy lássuk egymást és adok neki valami érdekeset, amit csak ott kaphat meg. Na az a pár perc az enyém és hajrá!Kép
beetrix

Jó reggelt!

Kisün!
Ez nem jött be! Nincs valami más stratégiád???

Bár volt egy hatalmas, hosszú, fájással fűszerezett keményedés, de utána semmi...Kép
Na mindegy, ma du. doki, hátha mond valami bíztatót, vagy hátha a vizsgálat beindít valamit Kép

Beet!
bogarka0512 vagyok a skype-on.
Többiek közül senki sem ismeri??? Nagyon megéri ám, mert ingyen telefonálhatsz olyanokkal, akiknek szintén adsl-es netjük van. Bár én most a rendes telefonon is olyan jó kis csomagra váltottam, hogy de. 10 előtt és du 16 után ingyér beszélek (ez itt a reklám helye...!) Kép

Bogárka (39+6!!!)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Beet,
gratulálok a fogyáshoz!!!! Kép Meg Lillusnak a tapsoláshoz Kép
Forró víz: ha esetleg befér, érdemes elvinni magatokkal egy vízforralót, mit Balatonra vittünk, és nagyon jó volt, mondjuk mi teát is ittunk Kép

Bogárka
Kép javaslom neked is a magyarfocimeccsetKép, nálam az indította be Kép de vigyázz, ez durvább, mint a bábakoktél KépKép

jóóóó reggelt,

vera
kisün

Moose, és ha úgy viszed magaddal a Nyulat, hogy nem csukod be a sloziajtót? Legalább látja hogy csinálják a nagyok!

ancsipancsi

Focimeccs??? Mi olyat nem szoktunk nézni... Kép
Maszatot még ez a kis hidegfront se hatotta meg...
Most jobban bízom a vizsgálatban...Kép

Moose!
Én is mindig hagytam, hogy Petra másszon utánam, és sose zártam magamra az ajtót... de ezt már egyszer itt kitárgyaltuk, hogy mi ilyen meztelenkedős, egymáselőtt pisilős/kakilós család vagyunk... Kép

Bogárka (39+6)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,

te miért vagy még ittKép?????????????????????
figyu,egyezzünk meg,mire én holnap leállamvizsgázom te megszülszKépés te gyorsabb leszel mint énKép
tiszta para vagyokKép
úúúúúúúúgy be vagyok tojvaKép
mindenki nagyon nagyon szorítson nekem,jóóóóóóóóóóóó?
10re kell mennem és 10. leszek,szóval arra számítok hogy olyan 1 körül kerülök sorra!!!!!!!
még egyszer átolvasom az egészet és abbahagyom,mert már a hamut is mamunak mondomKép
este pedig elmegyünk vacsizni apával,kicsit eltelem a gonolataimat,vajon sikerülni fogKép?

cupp
Vendég

Jucus! Ez nem volt vicces! Majdnem megharagudtam...

OK, akkor ma kiprobaljuk, hogy nyuszi a megfigyelom lesz.

Beetrix, 07.26! Es van linux ala is skype? Mert akkor enis! Es nagyon ugyes vagy, hogy mar ennyit leadtal, a cicik meg stipistopi! Juc es Kisun mar tobb honapja beigert nekem egy-egy adagot, de meg mindig nem kaptam meg Kép Tokjo, hogy utaztok. Majd reszletesen szamolj be, hogy el tudjam meselni apanak, hatha ra tudom venni en is valami hasonlora. Az integetesben meg a tapsolasban pont az a jo, hogy visszaintegetnek meg mosolyognak. Kar hogy nem jossz hetfon Ruzhoz, akkor egy csomot integetnenk Lillusnak nyuszival, de majd megoldjuk valahogy. Mondjuk atugorhatunk Dociekhoz es akkor mar harman integethetnek a lanyok Kép

Manoka, nem akarlak elkeseriteni, de meg vissza fogod sirni ezt az idoszakot, amikor csak uvoltott a gyerek torulkozesnel, mert kesobb jo, hogy nevetgelni fog, de egy pillanatig nem tud majd egyhelyben maradni, azonnal atfordul, elmaszik, mindent szetpakol, megrag, szoval menet kozben kell majd hintoporoznod, meg popsit kremezned, meg oltoztetned, szerintem sokkal rosszabb, mintha mozdulatlanul sir...
moosejaw

Bogarkat mindenkit hagyja beken! Ha a srac arra var, hogy mami nyugodt legyen, soha nem fog megerkezni. Bogarka, minden massal foglalkozhatsz a szulesen kivul!

Gigi, ez jo, akkor biztos a 10-est fogsz ra kapni Kép Azaz ket otost Kép Talan tizszer kene atolvasnod meg, az nem lehet?
moosejaw

Sehol senki? Akkor magamban beszeletek:

Nyuszi olyan aranyos, amikor az en hajamat kezeli a hajkefejevel Kép mert fesulesnek meg nem neveznem, sokszor forditva fogja az eszkozt. Ja, es mar oda is ad dolgokat, peldaul aparol leveszi a szemuveget es nekem adja Kép apanak nem igazan adja vissza. Es az elobb leejtette a telefont, ami ugy gondoltam tonkrement (allandoan ledobalja mindet, egyet mar leamortizalt nehany hete), de utana valahogy bekapcsolta (nekem meg nem sikerult), es persze csak ugy tudott elaludni, hogy a telefon a kezeben volt, es mikor mar engedett a keze, akkor megint nagyot koppant a szerencsetlen keszulek... ja, es az elobb belefejelt a nyakamba (mert az olemben ult es hirtelen elkezdett ugralni), es marha rossz volt, meg mindig kellemetlen az (aoa szerint nem letezo) adamcsutkam es kornyeke. Ha tudok lelegezni meg nyelni, meg mozgatni a fejem, akkor ne essek ketsegbe?
moosejaw

aoa = apa
moosejaw

Moose!
Köszi! Lehet, hogy van benne igazság! Kép

Gigi!
Azért nagyon örülnék, ha holnap együtt lennénk túl a nagy eseményen!!! Kép
Nem tudod, FicZsuzsit mikor engedik haza? Jó lenne még talizni vele bent!!!
Akkor kölcsönös drukkkhegyek egymásnak holnapra, okés?!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, taktika 3.0 Kép az nem jo, ha aszondjak, menj, az se valt be, ha aszondjak ne menj, szerintem senki ne mondjon semmit, csak pihengess. Ha nem laknal olyan messze, atugranek kartyazni Kép
moosejaw

Sziasztok!

Ada: Köszi a tippet, mi is valami hasonlóval kezdtünk tegnap Kép

Be vagyok tojva Kép Holnap hazamegy az anyukám és én itt maradok egyedül egész napra segítség nélkül Kép
Persze meg kell tudnom oldani, de olyan sok egyelőre a 3 szint, a kutya-macska-kert.
Jah, és napok óta hányingerem van, nem is nagyon tudok enni. Volt valakinek ilyen? Mitől lehet? Teljesen le fogok amortizálódni. Kép

Para-Oxi és a 13 napos Viki

KépKép
oxigen
Györköny

sehol senki, pedig nincs is joido
moosejaw

Oxi, en is be voltam ijedve, de menni fog, ne aggodj! Plane, ha nem kell egesz nap a karodban tartanod a hercegnot (ahogy nekem anno). Kutya+macska+kert elvannak nelkuled, lakast meg takaritsa mas meg ket honapig. Fontos, hogy ne idegeskedj, mert az nem tesz jot a tejcinek meg egyebkentse. Szoval majd ha mar kethonapos, akkor majd gondolkozhatsz rajta, hogy mit is akartal csinalni, jo? Addig csak pihenjel es babazzal. A tobbi raer.
moosejaw

Már rég jártam a neten, de egy kicsit visszaolvastam, és nagyon örülök, hogy Fic és Vinci jól vannak, alig várom , hogy lássuk a kis névrokont.... Nagy Gratula!!!

Én kezdek elmerülni a háztartási teendőkben, nem tudom, hogy van, de amikor egy nap megcsinálok valamit, másnapra dupla annyi munka kerül a kezem alá... Mondjuk igaz, hogy sok időt töltök a konyhában mostanában, amióta szopin kívül az evés is elkezdődött, próbálok fincsi babaételeket készíteni (finom = frissen fejt anyatejjel ízesítem a főzeléket, gondolom, Neki EZ A FINOM).
A befogadott kismacskánk is jól van, már teljesen önállósodott. Kajálni mindig hazajön, egyébként ott lóg a szomszédban és szórakoztatja a mestereket, akik építkeznek valamit... Kép

Bogárka, Rád is sokat gondolok, és nagyon drukkolok! ÉS Giginek is drukk, biztosan jól fog sikerülni az á.vizsga, ha ennyien drukkolunk!

Sziasztok!
Blaye
blaye

Moose!

Nem akartalak megbántani.(pislogós,szégyenlös smile)

Dokinál ma 30 dk-val volt több Panna mint 1 héttel ezelött.Most erre nem tudok mit mondani,igaz,hogy kaja után és kaki elött volt mérve de a dokibá azt mondta,hogy ez nem számít ennyit.Még jó,hogy nem kezdtem el táppal tömni.Bár azt hiszem nem sokáig huzzuk ki szopival mert mindent elszedne az asztalrólKép

Oxi!

Nem ilyennek ismerlek én,aki egy kis egyedülléttöl megijedKépÉn is be voltam sz...va de csak átvészeltemKépNem lesz semmi gond!Takarítani meg tényleg nem kell annyit!"...Hagyd a dagadt ruhát másra..."Kép

Juc
20170114224602

Jucus Kép vigyazzal, mit szovegelsz, mert most meg Oxi fog megsertodni: ugy erted a dagadt ruhat, hogy fogyjon le? iiii Kép

Ja, es a nyul sokszor a nyakamba konyokol, amikor a karomban van es meg kell fordulnia. Nem eleg a hajtepes es harapas, meg a nyakam is. Biztos nem is szeret engem... Kép

Mi ez a pangas ma? Ruz nem hetfon van a piknik, hanem ma? Vagymiacsuda?
moosejaw

Figyu Csajok!
Itt mindenkinek van légzésfigyelője? Csak én vagyok olyan felelőtlen anya, hogy Petránál sem volt, és most se szereztünk még be?
Kínomban már ilyeneken agyalok, így utsó pillanatban...eszembe jutott, hogy aszongyák a fiúk veszélyeztetettebbek, és nekem most fiam lesz!!!
És ha érdemes, akkor venni, vagy bérelni??? És milyet???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

De jó, hogy nem ilyennek ismertek Kép Akkor majd eszem az önbizalom-cseppeket, mert az most nagyon nincs Kép
Viki még naponta változtatja a hangulatait, ma egész nap nem akar velem lenni, tegnap nem bírtam letenni. Nekem meg ez a kiszámíthatatlanság a halálom egy kicsit.
Nah, abbahagyom a parát. Kép

Jucus: Tök jó, hogy végül még sem kell tápolni a Pannát Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bogarka, en vettem (mert a macska miatt nagggyon paraztam), de egyaltalan nem hasznaltam. Majd most fogom csak bebiorkent, ha vegre kulon szobaban fogunk aludni a nyuszitol (mert egyebkent csak feloras uvoltesre ebrednek fel). Ja, meszvissza a kertbe azonnal! Szedjel malnat, viragot, vagy jatszal Petraval, vagy tervezz uj konyhabutort, mittuomen.
moosejaw

Bogárka! nekünk van légzésfigyelőnk, Angelcare, 20 ezer volt. A bérlés havi 2 ezer, tehát majdnem ugyanott vagy, és mégis a tiéd, ami jó lesz a következő gyereknek, vagy éppen el is tudod adni.
Engem nagyon megnyugtat, hogy van.

Blaye! Nem felejtettem el a tel.számot, csak Peti jön, meg megy, és mindig elmarad, hogy elkérjem tőle.

Johanna! Szerintem ezt a vizet már nem kell forralni. Nincs már benne semmi.

Oxi! Én az első perctől egyedül vagyok, anyukám csak 1-1 napra jött a második héttől, és kibírtam.Sőt az első napokban örültem, hogy csak hármasban vagyunk, a kis család. Kicsit kupi volt, kicsi kosz is, de ennyi kell.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?