A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tényleg és az normális ,hogy miota nem szedem a fog.gátlot azota nem változott a mensim 3 napig tart és nem sok van,vagy még nem tisztultam ki rendessen (11 honap altt ki kellett volna)Ti hogy vagytok vele?
Vendég

Bartika!
En is minden honapban azt gondolom (mert erezni nem erzem), hogy MOST! osszejott, es aztan mikor megjon, akkor huppanok egy oriasit, hogy nem sikerult mar megint. Borzasztoan rossz, raadasul en alapbol nagyon gorcsolok minden alkalommal elso nap es a menszesz harmadik napjan is, es miota azt varom, hogy ne jojjon meg, dupla olyan rossz az egesz. Lelkileg is szenvedek tole, ami kihat az egeszsegre is, es olyankor TOTAL es duplan beteg vagyok. Nekem kinok kinja az egesz noi havi baj.
Most megnezegettem a tablazatot, amit mutattok a babasokrol, es a datumokat figyeltem. Olyan sokan probaljak mar olyan regota a babazast, hogy az en 7 honapom eltorpul mellette. De abbol erot nem tudok meriteni, inkabb elkeserit, hogy esetleg elottem is ilyen hosszu ut all.
Egy vki viszont iden marciusban kezdte a probalkozast, es maris terhes maradt - hogy van ez? Ne vegyetek komolyan, amit most mondok, de fel se kerulhetne a listara Kép

Babszi

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Én szerencsére nem szoktam görcsölni(mensi alatt),viszont lelkileg eléggé kikészit hogy "má megint megjött".De hát majd csak lesz valahogy,bár én még természetes dolgokat probálom(hömérözés..)De lehet hogy a vér vizsgálat után nekem is bogyot kell szednem" ki tudja"!Meg egyszer majd csak ösze jön,csak az a baj hogy tul sokat gondolok rááKép
és szerintem azért,anál inkáb se sikerül!!Puszika nektek
Kitartás csajokKép
Vendég

Babszi! Teljes mértékben megértem az elkeseredésed, és néha bevallom én is dührohamot kaptam attól, hogy másnak hipp-hopp... de ma már úgy gondolom, hogy amíg nem tudunk örülni a másikénak is, addig nem érdemeljük meg igazán a miénket. És a minap voltam egy kineziológusnál, aki azt mondta, hogy a gyerekek választanak mindket, nem mi őket. Érdekes elgondolás. És igyekszem ez alapján élni most.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Tenyleg erdekes elgondolas ez, de nem teljesen hiheto. Pedagogus vagyok, kicsit mas szemmel is nezem a gyerekeket. Nem tudnam azt elkepzelni, hogy engem egy se valasztana Kép Persze, elgondolkodtato a dolog. Latom az egetoen rossz gyereket is, meg az ahhoz hasonlot is, akit en szeretnek. Marmint viselkedesre. Kép
Hol kesnek a babak, akik valasztanak minket?
En tudok orulni, ha masoknak siekrul, csak abban az esetben nem, ha latom, hogy nem is erettek hozza; ha nem is akartak, vagy ha mar megszuletett es azt kell mondanom, hogy nekik minek... mert nem jo anyja, nem jo apja a gyereknek. Es latok az iskolaban sokfele szulot. Oket miert valasztottak?
Kepzeld, van olyan gyerek, aki KENYSZERITETTE az anyukajat, hogy megirja helyette a lecket. Hogy hany eves? 10!!! Hogyan kenyszeritette? Utotte a sajat fejet, es csak akkor hagyta abba, mikor az anyuka megigerte, hogy megcsinalja. Es az anyuka ertelmisegi no, hiszen patikaban dolgozik!!! Diplomas, es 3, azaz HÁROM gyereke is van.
Azt hiszem, kicsit elkeveredtem a babavallalas temajatol, es a pozitiv dolgoktol. De nap nap utan ilyen szuloket latok.
Bocs, ha untatok vkit

babszi

Keditke Kép a véralvadás gondot NAGYON kevés orvos ismeri el, szerencséd van, hogy odafigyel erre. Van egy lány a lenti topikban, akinek 6 terhessége és 9 magzata halt el emiatt a probléma miatt, és ha Õ nem jár utána, akkor nem lenne gyereke. A megoldás rá bébiaszpirin, úgyhogy nyugodtan próbálkozzatok, ha terhes leszel, akkor gyakorlatból (szerintem) bébiaszpirint kell szedni rá. Úgyhogy semmi baj, ne izgulj.

Bartika Kép én is hallottam már ezt a tételezést. Remélem minket is választ(anak) hamarosan valaki(k).

Puszi
Noémi

Ui: a sógornőm az első próbálkozós hónapban lett terhes az unokaöcsémmel. Szeptember elejére van kiíva Kép
Vendég

Noémi22Kép köszi h irtál picit megnyugodtam,de kiváncsi leszek az eredményre (és remélem nem örököltem anyutól),de majd meglátjuk.Megprobálok pozitivan állni a dolog eléKép

De jo a sógornődnek!!Remélem nekem se kell sokat várniKép
Vendég

Babszi Kép
Nekem is mindig nagyon görcsölt a hasam mensi alatt. Most jártunk akupunktúrás cérnabeültetésen és utánna a mensit szinte meg sem éresztem. Már most jobban feszít a hasam a stimutól, mint amennyire fájt a mensi alattKép Szóval szuperül használt, remélem a babásodásban is segít majd (alapvetően ezért mentünk el) Kép
Ha valaki korábban azt mondja, hogy ez ilyen is lehet sem hiszem Kép

wish

Wish!Remélem pocaklakod lesz nem sokára!Nagyon drukolok Kép
Szia!!
Vendég

Kedves BabsziKép

Elég sokat rágódtam, hogy hozzászoljak-e a 34. üzidre vagy ne, de hát végül úgy döntöttem miért ne, hisz ez egy társalgó!Kép

Viccesen odaírtad a végén, gondolom Olikra gondoltál, hogy fel se kerülhetne a táblára, olyan hamar sikerült neki. De ez azért nem olyan vicces... soha nem tudhatod, hogy Õ miben vagy miért szenved sokat, viszont a babó hamar össze jött neki. Te lehet hogy nagyon sokban szerecsésebb vagy mint Õ, csak nem is tudsz róla.

Vegyünk engem: Mikor befejeztem a fogigátló szedését még ki sem tudtuk várni a fél évet és összejött a babó.Kép Viszont amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment. Iszonyú fájdalom volt átélni, és csak az tudja aki járt már így.Kép

A műtét után 4 peteérést vártunk, aztán belehúztunk májusba és össze jött megint a baba, most elsőre. És hidd el, nem kell nekem se 7 hónap se szurik és gyógyszerek, hogy eléggé tudjam értékelni ezt az áldástKép

SaciKép
Azt hiszem te kérdezted hogy érezni lehet-e a terhességet. Nekünk természetes úton sikerült, és hidd el hogy lehet érezni, egyszerűen tudod belűlről és érzed hogy itt most van valami.
Amikor 2 napja volt folyásom és a 3-on az az a 14cn-on együtt voltunk tudtam hogy most "betalált", jókor vagyunk jó helyen. Pár nappal később szurkált a hasam alja és felpuffadtam, és akkor tudtam, sikerült!!Kép
Mensi előtt egy héttel apa azt mondta: Kicsim Te terhes vagy? Másként áll a hasad! Esküszöm hogy így volt.Kép

Puszi Alina
Vendég

Sziasztok!
Kérlek súgjatok nekem a hőmérőzésről.
Habár én nem mérem magam a mensi idejém, de azután igen. Nos az 5. napon 36,8, 6.-, 7. 36,5, 8. 36,5, 9. -, 10. 36,6, 11. 36,7, 12. 36,8, 13. 36,8, 14.36,4, 15. 36,6, 16. 36,7, ez ma van. tehát elképzelhető, hogy ma van a pé. napja?

Kép
lara26

Alina Kép úgy örülök az örömödnek!!!
Ez tényleg hihetetlen, hogy másodikra így sikerült! Nekem két peteérésem volt a vetélés óta, mostanában lehetett a harmadik. Nem védekezünk, de igazából azt sem tudom, hogy mikor volt a peteérés. Mostanában olyan gyakran vagyunk együtt apával, hogy nem tudom követni Kép. Remélem nem lesz baj belőle. Viszont olyan 10. nap körül már szúrkált a hasam, gondolom ekkor lehetett a peteérés. Múlt hónapban a 24. nap körül jött meg. Ki tudja? Kép

Babszi Kép nekem is eszembe jutott ez a gondolat, de gyorsan el is hessegettem. Ez a topik "a ma megint megjött" és nem az "egy éve próbálkozunk hiába" vagy a "meddőségi próbálkozások" című. Azért ne érezd rosszul magad, sajnos ez is a depresszió egy jele. Próbálj meg magadra gondolni és az életedben a szép dolgokra.
És jegyezz meg egy okos gondolatot:
HA MÁSHOZ HASONLÍTOD MAGAD, LEGJOBB ESETBEN IS CSAK MÁSODIK LEHETSZ. MIÉRT ÉRNÉD BE A MÁSODIK HELLYEL?
Vendég

Wish - tok jol hangzik ez a cernabeultetes. foleg, h aennyire hasznalt

Alina - kosz a valaszt..szoval akkor te erezted rogton es biztal is benne. Es bejott.
Ki van olyan aki nem erezte es megis osszejott?

Noemi - jo a mondas ! nagyon tetszik !

A veralvadas vizsgalatot csak akkor kell kerni, ha mar volt a csaladban? vagy veteles eseten folmerul a kerdes? hogy van ez?
saci

Alina!!
Hidd el, mikor ezt irtam, semmi rosszra nem gondoltam, csak arra, hogy a neve mellett olyanok allnak, akik mar tobb, mint 1 eve probalkoznak. Es arra plane nem gondoltam, hogy kinek milyen egyeb gondja van az eletben; ez csak amolyan "vicc" volt, sajnalom, ha a te szad ize szerint ez keseru volt. Komolyan nem annak szantam!
Azzal, hogy ezt mondtam, nem erzem rosszabbnak magam, mint mas, mert abszolut nem rosszindulatbol irtam, de mar nagyon megbantam, hogy volt merszem a vicc megjegyzes melle leirni.

babszi

Sziasztok!
Én is hozzátennék egy pár mondatot...ki érdemli meg a gyereket stb. témához!
Ha utána néztek,párszor leírtam,hogy első vetélésem 92-ben volt,majd sorban még 3 vagyis,fiam születése elött 4x vetéltem!Esküvőnk a terhességem miatt lett elöbb megtartva májusban,augusztus helyett.Majd esküvő elött 1 héttel elvetéltem!!!Minden orvos hitegetett,hogy minden oké-fiatal vagyok,majd következett még 3 vetélés!Hormonkezelés-insemináció/első!-és 98.november 9.-én foghattam kezembe elöszőr a saját fiamat(terhességem alatt 2babát még elvetéltem,de Nati megszülethetett!!!}Soha sem védekeztünk,soha sem volt rendszeres ciklusom,PCO-s vagyok!Ebbe a topikban már kétszer napi tag voltam és feladtam-eltüntem!Hormonkezelések=nulla siker!Mindig 3 babát szerettem volna!92-óta sikerült egyszer egy csoda ...Egy jósnő azt mondta soha sem lesz több gyerekem-örüljek,hogy majd 7év alatt,de van egy fiam!...pedig Én szeretnék...
Soha sem ittam alkoholt-nem cigiztem,káros szenvedélyem nincs,férjem az első az életemben(19éve!)Jósnő szerint ez egy büntetés az elöző életemre!?
Ki tudja,milyen sors van megírva Nekünk???
...bocsika,hogy hosszú voltam-szorítok mindegyikötöknek,hogy Ti is legalább egyszer átéljétek azt amit Én majd 7év után:SAJÁT GYEREKET ÁTÖLELNI!!!
pusza: Andi Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Babszi

Tudom hogy nem rosszindulatból írtad én sem kioktatni akartalak. Hidd el. És egyébként fel a fejjel, biztos nektek is nemsokára összejön a kisbabátok, lehet hogy már a jövő hónapban!Kép

ui: én viszont a diplomádért irigyellek, én nagyon szenvedek vele, semmi kedvem nekiállni az államvizsgára tanulni, jó neked hogy már megvan!

A.
Vendég

Saci!

Milyen jo, hogy pont ma nezek be?????????

Szoval, hogy mit ereztem annakidejen. Hala Istennek most mar mondhatom, hogy annak idejen.
Szoval, igen, volt olyan hogy azt ereztem, hogy nekunk talan soha nem lehet babank, es akkor mi lesz, lehet hogy pont en leszek az, aki 10 evet var, es utana sem lehet majd?????? Orokbefogadunk, vagy megse????
Szoval foleg a sikertelen inszemek utan, foleg a 4. es az 5. utan sokat gondoltam erre. Aztan ugye tavaly majusban osszejott nem inszemmel, hanem utana spontan clostival, nagy remenykedes, boldogsag 2 napig, aztan megint letargia. De aztan valahogy nem is tudom, teljesen atvaltozott es nagyon ereztem, hogy nekunk lesz babank hamarosan, foleg, hogy a josneni is megmondta, azt is megmondta, hogy 28 evig valami akadalyozta a dolgokat, azert nem lehetett, de egyebkent nem tudta hogy 2-3 eve probalkoztunk akkor mar... Szoval o is mondta es mondta, hogy abszolut anya tipus vagyok, lesznek gyerekek, meg minden, szep csalad, ugyhogy valahogy marhara megnyugodtam, es csak imadkoztunk, imadkoztunk, es egyszer csak meghallgatasra talalt az imank.
Es most mar a 19. heten vagyunk, es nagy rugkapaszast csapunk kerem szepen itten bent a mamanak ejnek evadjan, de ez a mi idonk!!!!!!

Bocsi, a tobbit nem olvastam vegig, csak ezen akadt meg a szemem, es azert valaszoltam. de azert nagyon drukkolok nektek mind.

pusz

dodo (egy regi megint megjottos, aki most 3 ev utan nagyon boldog)
18+3

KépKép
Kép
dodo32

Lara
Inkább 14. napon lehetett, ott volt egy jelentős leesés, és azután elindult a hőd szépen felfelé.

Tündi
Vendég

Ki erdemli meg a gyereket? Szerintem elso es legfontosabb, hogy akarjak a gyerekeket, nem? Hiszen akkor keszulsz ra, van elkepzelesed mit hogyan szeretnel csinalni. Van egy pozitiv jovo-keped.
Persze van olyan, hogy csak "besikerul", megis csodas anya valik az illetobol.

Tanultuk pszichologiabol annak idejen, hogy a legfontosabb es legjobb a gyerek szempontjabol, ha varjak, aztan jon az, hogy nem vartak, de szeretnek, es a legrosszabb, mikor nem akartak, de megtartottak, es a vegen utalja a sajat gyereket. Ezutobbiakat abszolut nem tudom megerteni.

Mi akarjuk, es varjuk nagyon a babakat.

Kandi! A Nati minek a becezese?

babszi

Szia Babszi!
Nati=NÁTÁN jelentése:Isten adta,Isten ajándéka!
Anno Nátániel-t szerettünk volna,de szülés elött 2 héttel derült ki,hogy csak 99-ben lesz hivatalos név...igy maradt az utónévkönyvben lévő röviditett változat!Szerencsétlenségére pont aznap született,mikor a névnapja is van! Kép)
Sok sikert!
pusza Andi
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/1673.html?1044315497
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=58
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép nem is tudtam, hogy ilyen nehezen jött össze a kisfiad. Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a kistesó(k) is.

Babszi Kép egyet értek. Nekem van egy húgom, akit az anyján kívül (féltestvérem apáról) senki se akart. Rosszabb helyzetben van mint pl én, akit akartak. Milyen érdekes ez.

Alina Kép az államvizsga akkora nudli, mint az érettségi, így visszatekintve. Ne aggódj miatta. Én két napot tanultam rá, és azt a tételt húztam, amit akartam (erősen fókuszáltam rá). Tavaly áprilisban volt az államvizsgám.
Kitartást, ha már idáig eljutottál, nehogy itt feladd!!! Menni fog!

Puszi
Noémi
Vendég

Szépségesebb jó napot kívánok mindenkinek!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már alig várom, hogy végetérjen ez a hét... olyan lassan telik az idő!
Lányok előbb utóbb mindenkinek lesz babója, én ebben próbálok hinni! Kép
Én továbbra is tűkön ülök, várom a hétfőt, hogy tesztelhessek.
A fentebb feltett kérdés engem is érdekelne! Mikor lehet először érezni, hogy esetleg most sikerült? Ma van a 25. nap, tegnap este olyan furcsán fájdogált a pocakom alja. Nem korai még? 30 napos a ciklusom. Amúgy semmi más, kicsit émelygek, de azt máskor is szoktam mensi előtt.
Aki már volt babás, vagy most babás az mikortól sejtette? Vagy mindenki próbálja elhessengetni a dolgot, hogy ne csalódjon nagyot? Tud valaki válaszolni? Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Köszi Noémi!Kép
Vendég

Bartika

En amikor terhes lettem az elso jelet akkor éreztem amikor meg kellett volna jonni és olyan felfázos menzis érzésem volt, de menzi nem jott. Egy hét múlva állandóab álmos voltam. És akkor még csak nem is sejtettem hogy a baba miatt volt, azért mert akkor azt mondta egy doki nekem hogy természetes úton nem lehet gyerekunk./csak sajnos azután jott a vetélés/és ezért nem happyendel végzodott. Hát ennyi. Sok sikert.
mili

KAndi - hihetetlen a torteneted ! teljesen meghatodtam ! es hogy a nevnapjan is szuletett a fiad, ami raadasul jelenti, azt amit,,,nem semmi !! Ezek a NEM veletelenekKép ennek nagyon igy kellett lenni. A gyerek tema, de mas sem olyan, hogy "aki megerdemli, az kapja" . nincs ilyen !!!!!!!!!
azt ki erdemli, hogy tobbb szaz millio ember ehezik?? !!!

nem ilyen egyszeru az elet, es ettol szep. A mi kis agyunkkal nem tudunk ugysem rajonni, hogy mi mitol van,,,szoval tok felesleges ettol kiborulni. Na,ezt magamnak is mondom, hogy "latod, SAci,,nem kell kiborulni"
Ilyen egyszeru Kép

Dodo, kosz a valaszt, de en inkabb arra lennek kivancsi, hogy amikor vegre osszejott, akkor total hittel benne, hogy fog sikerulni? vagy akkos is legbelul vmi azt mondta, hogy nem jon ossze. Es aztan ennek ellenere, megiscsak ! Erted, hogy mi a kerdes? vagy nagyon zavaros vagyok?

BArtika - sokan mondjak, hogy szurkal a hasuk...szoval az jo jel !
saci

Alina! Egyet ertek Noemivel az allamvizsga ugyben. Nem az allamvizsga nehez, hanem odaig eljutni. Nekem ket diplomam van, magyar szak es angol szak, es mondhatom, az erettsegi szerintem nehezebb vot, mint az allamvizsga - legalabbis nekem. Nem tudom milyen iskolat vegzel, de azt tudom, hogy sikerulni fog- altalaban allamvizsgan nem olyan szigoruak a tanarok, mint esetleg ev kozben.
Ja, es vigasztaljon az a tudat, hogy sokkal kevesebb izgalommal jar, mint pl. a baba-project.

babszi

Csajszik!
Azt hiszem elégedett vagyok azzal amim van...de ha az ember minden nap olvas Benneteket,sürűn kedvet kapok az új próbálkozásokra!Dokim meg mindig letör-és hála nagyon őszinte!Tehát a földön járok,de mégis nagyon-nagyon sok tesztet használok!2 hónappal ezelött volt is 2db 2csikos-om/aztán zuhatagként megjött.
...a remény hal meg utoljára...-ugye?
A másik meg az,hogy bölcsiben dolgozok és sok anyukára ráfért volna,hogy negyed annyit várjon a gyermekére...-talán akkor jobban értékelné,azt:MI KINCS VAN A BIRTOKÁBAN!
1-2-3-4 is talán!
Remélem nem nagy baj ha írogatok néha?!
na pusza:Andi
Ilyet kívánok mindegyikötöknek Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Andi Kép miért lenne baj??? Tessék írni! Kellenek a pozitív emberek mindenkinek!!

Alina Kép egy kalappal Kép
Vendég

Andi, irjal sokat es batran ! Kép
saci

Alina
Drukkolok én is az államvizsgádhoz.
Én is borzasztóan izgultam, de ott már lehetetlen elvérezni!

Saci
Nagyon igazad van abban amit írtál, hogy a gyereket nem kiérdemli az ember. Sajnos ez is olyan dolog, mint pl. az egészség. Van aki végig dohányozza az életét, vagy iszik mint állat, és semmi baja nem lesz, vannak mások, akik pedig egészségesen élnek, és mégis komoly betegségük alakul ki. Ezek a dolgok megtörténnek az emberrel, nincs rá magyarázat, mint ahogy arra sem, hogy két egészséges embernek miért kell annyit várni a babára.

Sokszor megtörténik velem, mikor kesergek a magam baján, hogy rádöbbenek, az én problémám sokkal kisebb, mint sok más embertársamé, úgyhogy ilyenkor kicsit jobban érzem magam.

Voltam ma UH-on. A jobb oldalon van két tüsző, 15 és 17 mm-ek. Szerencsém van, hogy a jobb oldalon vannak, mivel a bal sajna el van záródva. Nagyon örültem neki.
Úgy néz ki, hogy hétfőn vagy kedden lesz az inszem.

Szívbemarkoló dolognak voltam ma szemtanúja:
Egy pár érkezett a BMC-be, a lánynak már volt kis pocija. Valami nagy baj történhetett, mert a lány rettenetesen zokogott, mikor kijött a vizsgálóból. Szörnyű volt látni őket! Nagyon sajnáltam a lányt.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép ezt tényleg szörnyű lehetett látni. Ha ilyet hallok, akkor mindig azt mondom, inkább várok még 3 hónapot, mintsem át kelljen élnem egy veszteséget (mégegyszer). A vetélésnél is ugyanezt éreztem. Bárcsak inkább ne sikerült volna csak később, de az egészséges legyen. Végül is tanult belőle az ember... De szörnyű lehetett.

Gratulálok a tüszőcskékhez, nagyon szépek! Csak így tovább! Ügyes vagy!!!
Vendég

Noémi

Igen, pontosan erre gondoltam én is, hogy inkább ne! Sokkal rosszabb lehet elveszteni a babát, mint vágyakozni rá! Sajnos te ezt már tudod... Nagyon drukkolok neked az elkövetkező időkben!!!!

Kép
Kép
szilva069

... köszönöm szépen. Én most inkább NÉKED drukkolok!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Szilva Kép

Gratulálok a tüszőkhöz, nagyon jó hogy a jobbodon vannak! Nagyon szurkolok hétfőre vagy keddre. Köszi a drukkjaidat.

BabsziKép
Neked is köszi, azt hiszem igazad van hogy kevesebb izgalom mint a babaprojekt...KépKépKépKép

Csajok azt hiszem mégsem halasztok a jövő évigKép

Köszönöm
Vendég

Saci!
Nem arra akarsz rakerdezni, hogy amiota gyereket szeretnenk, azota megjobban figyeljuk a testunk valtozasait, hiszen merjuk a hot, es minden alkalommal "vizsgaljuk" magunkat. Van-e vmilyen valtozasa a testnek mikor terhes vki, vagy ilyen jelek es valtozasok nincsenek a menszeszt megelozo hetekben.
Nem ezt akarod kerdezni?

babszi

Babszi Kép Saci

Az biztos, hogy mielőtt még nem "gyúrtunk" annyira a babára a férjemmel, azelőtt nekem soha fel nem tűnt, hogy szúrkál a p.fészkem, feszül a mellem, vagy émelygek. Ezeket csak azóta érzem, mióta a babára koncentrálunk ezerrel. Tudom, hogy ez nem jó, és másra is kéne gondolni, de ez nagyon nehéz!

Saci, szerintem biztos megérzi az ember, ha babát vár, és nem csak arra gondolok, hogy émelygés... Remélem mielőbb megtapasztalhatjuk ezeket az érzéseket, és akkor majd megvitatjuk ezt a dolgot!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Köszi Tündi a választ. Akkor azt a napot sikerült "körbelőni". Tudod mi az érdekes? A hasam éppen tegnap, a 16. napon kezdett "fájni". Ezért voltam összezavarodva. Nos akkor nincs más hátra csak várni.

Kép
lara26

Amikor terhes lettél, akkor totál biztos voltál benne, hogy sikerulni fog megszülni is? vagy akkor is legbelül azt mondta vmi, hogy nem jön össze?

Ezt kérdezi szegény Saci már 2 napja.
kisegér

Amikor terhes lettél, akkor totál biztos voltál benne, hogy sikerulni fog megszülni is? vagy akkor is legbelül azt mondta vmi, hogy nem jön össze?

Ezt kérdezi szegény Saci már 2 napja.
kisegér

Saci, én biztos voltam benne, hogy nem fog megszületni a babám. Tele voltam kétségekkel és önváddal, hogy így érzek. De ha egyszer tudtam...! (még mielőtt kiderült volna, hogy baj van vele, már akkor is tudtam) Valahogy ezt érzi az ember. Sőt, én már a terhesség előtt tudtam, hogy nem fogom megúszni, hogy az elsőt elvetéljem.

Most pl. azt érzem, hogy a következő meg fog maradni, de várnom kell még az érkezésére.

Annak idején, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, még azt is éreztem, hogy nem lehet akkora szerencsém, hogy elsőre összejön (első próbálkozásra!), és még meg is marad. Nem az én formám, hogy ekkora ajándékot kapjak az élettől, ezt gondoltam. És így is lett.
kisegér

Sziasztok!

Saci!
Én, anno 11 éve, biztos voltam benne, hogy meg is szülöm. Pedig nagyon sokat barnáztam, amivel a dokim nem foglalkozott. Pedig most már tudom, hogy az nem jelentett jót.

Puszi Kriszta

mohácska

SziasztokKép
Ma nem tudtam jönni, de látom jól körbejártátok ezt a témát.
Bennem időnként felmerült, hogy lehet hogy baj van, de nem éreztem semmi bizonyosat erről.
Annyira nem, hogy amikor mondtama dokimnak, hogy már másfél éve nem sikerül, akkor én azt mondtam, hogy majd úgy három hónap múlva kezdjük el a kivizsgálást. Õ meg moindta, hogy mi a túróra várjunk, kezdjük elmost, és azóta is hálás vagyok neki ezért Kép
Most meg nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog Kép

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Tegnap olvasó üzemmódban voltam jelen és tényleg
jól körbe írtátok a témát. Hát én nem tudom, hogy lehet e érezni azt, hogy valaki terhes-e vagy nem én azt sem érzem, hogy mikor van pé-m. De van olyan ismerősöm, aki azt mondta, hogy már a pé után pár nappal érezte, hogy terhes, pedig nem voltak meg még a jellegzetes tünetei.
Lehet a "fejemben" van a baj,- hiszen 6 éve már nem védekezünk a férjemmel és még a szele sem érintett meg a terhességnek- és bemagyarázom magamnak minden mensi előtt, hogy képtelenség hogy terhes legyek.

Wish!
Javítsd már ki a táblában a 4.cn-n vagyok, és mióta probáloznak?-hoz írd be a 2003. október ugyanis akkor voltam HSG-n. Tehát akkor kezdődtek a kivizsgálások.

Bahika
bahika

Lara
Azért csak mérd a hődet tovább és ne hagyjátok abba az akciózást, oké? Kép Na meg a türelmes várakozás... Kép

Tündi
Vendég

Lányok Kép ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, rázom a fejem. Szeretnék valamit hozzátenni, ami nekem nagy változást hozott az életemben, mert nekem is gondom volt vele. Ne haragudjatok meg érte, ha esetleg bántó.

Ez pedig az elvárás törvénye.

Mert ha valamihez pozitívan állsz hozzá, akkor igazad lesz. De ha negatívan, akkor is! A hozzáállás az a dolog, ahogyan a realitásokat kezeljük. A tényeket lehet negatívan és pozitívan is látni. És szerintem ez teszi a nagy különbséget.
Sajnos a negatív elvárás eddig nálam is beigazolódott. Most kipróbálom a pozitívat is... mert jól is esik.

Bahika Kép Kisegér Kép és a többiek! Hadd kérdezzem már meg, hogy úgy történt minden ahogyan gondoltátok? A félelmeitek beigazolódtak? Hát persze, hogy igen!!! Miért történt volna meg az ellenkezője? Hiszen évek óta erre gondolsz. Én is, sajnos, ez nem csak ellenetek szól. Én is mindig azt hittem, hogy én nem vagyok olyan szerencsés, hogy... BASSZUS!!! Miért ne?!?!?!?!?!?! Hiszem, hogy ha a jó dolgokon gondolkodunk, akkor azokat vonzzuk be az életünkbe. És a félelmeink 80%-a csak az agyunk szüleménye. Én a vetélésem óta biztosan tudom ezt. A legszomorúbb az egészben, hogy nem nagyon lepődtem meg azon, hogy elvetéltem. Iszonyúan fájt, de fel voltam rá készülve, mert évek óta az a félelmem, hogy nehezen tudok majd teherbe esni, és ha teherbe is esek, biztosan nem leszek olyan szerencsés, hogy az első sikerül. De Isten áldjon már meg minket! Lányok! Ne éljétek ezt át ti is! Vagy ne éljétek át ezt mégegyszer!!! Nem tudom, hogy mikor leszek újra kismama, de azt tudom, hogy foggal és körömmel, testtel és lélekkel fogok ragaszkodni hozzá és nem engedem őt el. Egészséges kisbaba lesz. Erre gondoljatok ti is. Ígérem, hogy az eredményt megosztom majd veletek.
Tessék kiverni a rossz gondolatokat a fejetekből és jókat tenni a helyükbe. Ez sokkal könnyebb, mint hőmérőzni, vagy görcsösen számolni a napokat, időzíteni és így tovább. Hiszen a gondolataink egész nap, folyton ott vannak a fejünkben, nem függ időtől, körülménytől, helyzettől. Tőlünk függ.

Elnézést, ha hosszúra sikeredtem, de remélem el tudtátok olvasni. És kívánom tiszta szívemből, hogy sikerüljön nektek és nekem is.

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi

Teljesen igazad van abban, hogy ki kell vernünk ezeket a negatív gondolatokat a fejünkből.
Csak a már régóta egymást követő eredménytelen hónapok kiölik az emberből a pozitív hozzáállást.
No én még nem vagyok nagyon elkeseredve, de azért kezdek elbizonytalanodni a témában.
Tudom, hogy egyszer sikerülnie kell a babának, és nem is próbálkozunk még olyan régóta (azért másfél év mégiscsak sok), de időnként bevallom sötéten látom a világot.
Nagyon jó, hogy írsz nekünk, lelket versz azééé belénk!
A másik, hogy szerintem sokan vagyunk úgy, hogy ismerősökkel, családtaggal nem szívesen beszélünk ezekről az érzéseinkről. Aki ebben nincs benne az nem tudja milyen. Azért "beszélünk" róla a topikban, ez segít. Én még a férjemet sem szoktam terhelni ezzel.

Nem is olyan régen kicsit kiakadt rajtam.
A történet a következő: Van két gyönyörű kutyánk. Fiú és lány. Már 2. éve, hogy tavasszal mindent beleadnak a szex terén. Sajnos ebben az évadban sem születtek kiskutyák, pedig vártuk hogy majd nő a kislány pocija, de nem történt semmi. Azt mondtam a férjemnek félig viccesen, hogy ebben a családban még a kutya is meddő! (Ezt a szót marhára utálom!!) Na ezen teljesen kiakadt, hogy én hogy mondhatok ilyeneket.
És persze teljesen igaza van! Azóta nem viccelődöm ezzel.

Egyébként nyáron sokkal könnyebben viseli szerintem az ember a gondokat, hiszen annyi mindent lehet még csinálni!
Kicsit negatívra sikeredtem, pedig most éppen fennt vagyok!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi
Igen, ez már az a szint, amikor átalakul az ember higgadt, nyugodt leendő kismamává, mert ez kell hozzá! Persze sajnálom hoyg téged talán nagy részben a vetélés ébresztett rá ezekre a gondolatokra, de mindenben igazad van! Persze ez nem könnyű, a félelmeinket lehúzni a WC-n, de nem lehetetlen! Amúgy a másik oldala nagyjából csak annyi, hogy legtöbbünknek ezt hiába mondják, magunknak kell ráébredni, megtanulni együtt élni a gondolattal hoyg kisbabát szeretnénk, és ezt hogyan kezeljük! Ebben az esetben nagyon nehéz tanulni a másiktól! Kép
Én mindenesetre hálás vagyok a szavaidért! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép tényleg kár, hogy nem lehet mástól megtanulni. De azért próbálkozom, hátha legalább a szele elindul felétek, illetve azok felé, akiknek szintén gondjuk van ezzel. Szeretnélek megóvni titeket ezektől a kudarcoktól. Én sem mindig tudtam, hogy milyen a hozzáállásom, alapvetően pozitív beállítottságú ember vagyok. Csak a félelmeim voltak nagyok. De hát ez se jó.

Nagyon drukkolok nektek!

Szilva Kép néha én is poénkodom. Nálunk a minap volt egy sztori: Mondom a páromnak, már csak egy kisbaba hiányzik az életünkből. Erre a párom, hát ő mostanában mindent belead Kép mire én... azt mondják most úgysem sikerülhet. Rámnéz mérgesen! Ezt nehogy mégegyszer ki merjem mondani, sikerülni fog! Íme: nekem sem könnyű ezt betartani. De már legalább gondolatban eljutottam oda, hogy figyelek rá.

Menni fog, kitartást. A többit meg hozzáteszik az orvosok.

Puszi
Noémi
Vendég

Wish Kép mi volt az ultrahangon?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?