A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci! Milyen volt az úszás?

Jucus! Ez az ingyenes fényképrendelés hogy működik. Megerndelem és házhoz hozzák? Ha e-mail címenként 20 képet lehet előhívatni, de én csinálok még egy címet, de az én adataim ugyanazok, az nem baj?

KépKép
KépKép
lindicita

Moose!

Megakartam csillogtatni irodalmi tudásomat ezen idézettel.Te meg itt belerondítasz!meg fogok sértödni!Kép

Lindi!

Nem hozzák házhoz,ált.kiválasztod a hozzád legközelebbi üzletet ahol átveheted.Csinálj másik címet de mondjuk anyukád vagy férjed vagy gipszjakab adataival.Mert a megrendelö nem lehet ugyanaz!
Ja és a megrendelés számát tessék megjegyezni mert sokszor ezt kérik a bótban nem is a nevet.
Jucus
20170114224602

Lindi!
És hol vettétek ilyen olcsón? Mert én is ezt a típust nézegettem neten, de 35 körül/fölött van mindenhol.

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ígérem visszaolvasok, de nem tudom, mennyi időm van, ezért inkébb írok előbb.

Bogárka?????? Vagy még?????

Homeósok (Jucus, Zsnci, Bogárka, és a Törpiek):
Valakinek nincs kedve összefoglalni az oltásos kivezetőszerek neveit, meg potenciáját? Tudom, mondjam meg, hogy mire kérem és már kapom is, de sajna valahogy ez nekem eddig nem működött, mert csak bután néztek rám a patikusok és mondták, hogy keressem fel a homeos orvosomat.
Meg egyáltalán lehet őket kapni??? Mármint a kivezetőket. HEEEEEEEEEEEEELP!!!!

Én most beszéltem a Teréz krt-i patikával, ők nem rendelhetik meg a nozódákat, mert Magyarországon még nincsenek törzskönyvezve...szóval én nem értek már semmit.

Ja, és még egy kérdés: Ti hogyan oldjátok meg a homeos bogyeszok beadását???? (Feloldjátok forró vízben? mert azt asszem nem lehet, langyos, meg hideg vízben meg nem oldódik....Kiskanállal adjátok be?)
Véssétek már fel a fórumunkra a kipróbált módszereket léci!!!!!!

No, most jól kikuncsorogtam magamat.
Ja, erről jut eszembe: nekünk dokinéni most mondta, hogy a 4 hós ilyenolyan brutál, mert ugye két vakcinát szúrnak a babók 2 combijába és van egy nem tb támogatott vakcina, ami ugyan 5-6 eFt, de egyben van a kettő, azaz csak egy szúrás kell a dedeknek. . . Szóval mi ezt szerintem beszerezzük, ami úgy megy, hogy dokinéninek fel kell írnia és mi meg kiváltjuk. Node, épp most tárgyalnak a támogatásáról, szóval mire odakerülünk, addigra lehet, hogy tb támogatott lesz, így érdemes az utsó pillanatban kiiratni.
Gondoltam tudjatok róla. Bocs, ha már szó volt róla, de én csak valami higanyos, nem higanyos témára emlékszem.

Manóka: nemtom írtam e, hogy mi vödörben fürdetünk és azóta nincs bömbi Kép

Egyébként mindenki ma akar minket meglátogatni, most dobtam ki a harmadik eresztést és még lesz kettő :-)))) Kicsilány meg álomkórban szenvedélyez, ilyet még nem pippantottam. Kimostam, elpakoltam, kiteregettem, főztem, ettem, vendégekkel dumcsiztam, meg szoptattam és sétáltattam ma Kép Jujj, király ez a gyerekes lét!!!!!
Ide nekem a másik két gyermekemet is de azonnal Kép

No, visszaolvasok, hogy ápdételjem az ismereteimet.

AMúgy ki jön Ruzhoz rajtunk, meg Manókáékon kívül? Azért remélem Ruz ott lesz Kép
ada007

Ada! Kép Kép Én ott leszek! Kép

Na, de tényleg, Moose, Manoka, Kisün, Ada + jómagam eddig a tali résztvevői! Többiek???? Friss kismamák, meg akik nyaralni mentek, felmentve. Ancsi, most már nem dolgozol, gyere talira!!! És hol van Votiv? Lindi, Blaye, Ildi, Jucus, Zsanci, Gigi, meglesz addigra az államvizsga Kép? Tudnivalókat e-mailben küldöm.

ruz
ruzicsky

Ruz, valszeg a metrofelujitas is megneheziti a dolgot, tomegkozlekedessel igy senki nem mer nekivagni az utnak babaval, es autoval meg a dugok miatt nehezkes Kép Persze ha hetvegen atkoltozol a 11kerbe, akkor biztos szazan leszunk. Nekem mindegy, mert innen obudarol egyforman messze van mindenki...
moosejaw

Ja, Sis kozel van, de teljesen eltunt! Mar vagy egy honapja. Nem tudtok rola valamit? Meg Zanza anyosa is kozel van Kép Tenyleg, Zanza is eltunt! Segitseg! En akarok en is eltunni! Kép
moosejaw

Ruz!
Én sajna nem tudok menni. De remélem te nem sértődsz meg. Kép

Bogárka! Ez azért ilyen olcsó,mert ez csak légzésfigyelő, nincs hozzá bébiőr.

Ada! Én is kaptam a védőnénitől egy tájékoztatót erről az új oltóanyagról. 4770 ft, de ez csak a Di-per-te. Ha érdekel, be tudom szkennelni.

KépKép
KépKép
lindicita

Ize, azt akartam irni, hogy: NEM akarok en is eltunni! Hu, tehat egy betum maris eltunt az elozo hsz-bol...
moosejaw

Na most mi van? Elküldtem egy hozzászólást és nem jelent itt meg. ???? hogy van ez Kép

Jó, értem én metrófelújítás Kép, pedig a Volvo buszok járnak metró helyett, azokra könnyen lehet babakocsit feltolni, tudom, hogy ez nem sokat számít, mert olyan idétlenül újítják a metrót, hogy állandóan át kell szállni, ide-oda, tök béna. Kép

Ja, Moose, már akartam mondani, hogy én is laktam 5 évig Óbudán a Lajos utca végén és a házban ahol laktam volt két nagy malamut, a múltkor emlegetted, hogy környéketeken van malamut és fiatal srác sétáltatja, ez is stimmel, mert a malamutos családban két fiatal jóképű srác is volt. Kép Lehet, hogy egy helyen laktunk?

ruz
ruzicsky

Lindi

Dehogyisnem! Kép Megsérődök és punktum! Kép Kép

Tényleg Sis és Zanza is eltűnt, ki is felejtettem a felsorolásból.

ruz
ruzicsky

Lindi!

Igen, léci szkenneld be nékem.
ada007

Ruz, en hazsor eleje Kép Latod, ha nem koltozol el, akkor minden nap talizhattunk volna.

Meg az is lehet, hogy azert nem tolonganak, mert meg szo sem esett sutikrol!
moosejaw

Ruz, engem is kifelejtettel... KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

egyebkent en is obudan laktam vagy 10 evig. igaz kicsit odebb: a florian kornyeken. anyukam meg mindig ott, igy minden heten jarunk arraKép

Coolio
recca

Bocsi Recca, tényleg, de béna vagyok, óóóóóóóó. Kép Meg amilyen béna vagyok biztos van még más is akit kifelejtettem és nem megy nyaralni, meg nem nagyon pici babás, de nem direkt van, csak én vagyok ilyen béna, úgyhogy ne haragudjatok. És te nem jösz? Gyere, kiengesztelhetlek valami finomsággal? Mivelhogy én már ígértem, hogy sütök valamit, de még nem döntöttem el, hogy mit. Kép

ruz
ruzicsky

Moose

Hát igen, de most már nem költözök ezért vissza. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz, vegulis lehet, h en tehetek rola: hisz tobbet olvasok, mint irok. az meg kevesbe latvanyosKép
egyebkent meg meg egy kicsit vacillalok: a bkvzast meg be is vallalom, de nem tudom, mit vigyek???Kép

Coolio
recca

Ada: Az én lányom is álomkóros ma, azt hiszem éjjel lesz nemulass Kép Mindenesetre igyekeztem előre pihenni és még ettem is egy kicsit. Meg befejeztem végre a bábakönyvet, most írogatom ki a teákat (mert a homeo nekem nem megy). Anyukám meg majd megveszi a sok növényt, mert azt nem bízom OxiApára. Kép
Most kezdem érezni, hogy milyen sok lesz ez a 6 hét... illetve még 4... Vagy csak a mai pihenés teszi? Kép

Ruz: Nekem felmentésem van a holnap 2 hetessel, de majd gondolok rátok Kép Pedig mennék én...

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok!
Ada!
Én már egy csomószor leirtam ezt, de még eccer....jó??? Kép
2-3-4-5 hós oltáshoz acth-HIB+DPT D30. Remedia gyártja.
Puklira, amit a szuri okoz: Ledum D30.
Adagolás:
szuri előtti este 1-1 bogyó. Szuri napján reggel 1-1 bogyó, szuri után közvetlenül 1-1 bogyó.
Én csak a szájába rakom, mert olyan pici, hogy elolvad, és fulladást sem okoz.

Ruz!
Ugy néz ki, hogy sajnos mi sem...Kép Apa nem tud szabit venni, én meg 2 gyerekkel egyszerűen félek elindulni. Kocsival meg csak városból KI megyek...bocsi...

Lindi!
szkenneld be!

BOgárka!
Mi nem vettünk, már 2 fiam van, és az első túlélte, a második meg remélem túl fogja. És ami a legfontosabb, ha nem vesz levegőt a gyerek, újra kell éleszteni, a rázogatás nem használ. Tehát ha veszel, irány az újraélesztős tanfolyam!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Köszi Zsan, remélem enyim fiam is túléli. KépEgyébként a védőnénim szerint, aki alapból egyébként egy paragyár, fel van fújva a téma, ő ezért nem is javasolta...

Na, a lényeg:
Ma doki, méhszáj 1 ujjnyi, méhnyak vagy 2 cm, szóval iszonyú rövid, és puha. Kép Kicsit már érztem is a vizsgálatot, ez jó jel. Kép Azt mondta, ha van kedvem, menjek holnap du. be, megvizsgál, és abból már bármi lehet...
Most itt vagyok nagy dilemmába. De remélem nem kell rajta gondolkodnom, Maszat hamarabb eldönti magától... persze lehet, hogy este megpróbálkozunk Papival egy "romantikus vizsgálattal"...

Bogárka (holnap 40)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
áll az alkuKépfic azt hiszem talán szombaton jöhet haza,de ez nem tuti!mi napjába háromszor "romantikáztunk" a kiírt naptól kezdve(ez szombat volt)és szerda este indult meg,úgy hogy eldöntöttem hogy nem akarok szülni azon a héten!szóval ne akarjál de tényleg ne,ne csak azt mond!most már akard kivárni petra szülinapját és majd csak utána szüjéééééééé.Én azt akartam kivárni hogy a tapintatlan rokonok húzzanak a rákba,akik szerdán jöttek,jó pofátlanulKépés nem jött beKép de szültem tőleKép

ruz,
sajnos te irdatlan messze vagy tőlem,alapban is,de gyerekkel meg végképpKépde gyertek inkább egyszer ti hozzánkKép

na jó,most már megyek pihikézni és felkészülök lelkileg a holnapra!
cupp
gigi,aki már elérte a minden mindegy stádiumot!!!!!
Vendég

Bogárkának elfolyt a magzatvize!!! Kép Fájás semmi...Kép
HAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Jucus!
Ugye holnap látogatunk????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

pár perce még itt dilemmázott...ilyen az élet...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok,

Gyorsan benéztem, hogy lehet-e látogatóba menni és látom, hogy Bogárka még itt irogatKép Kép
De akkor, hogy fogok neki sütit vinni???
Nagy rokon mizéria van nálunk, utána meg utazunk el 2 hétre. Csak után leszek, remélem nem felejtetek el és ismét jöhetek közétek.
AZért még megpróbálok benézni indulás előtt.

Ne legyetek nagyon jók, vigyázzatok a skacokra, akinek itt az ideje az szüljön írjatok sokat, hogy legyen mit visszaolvasnom.

zsebi
zsebi2004

Bogarkanak nagy drukkhegyek! Bar lehet, hogy mostmar meg is van a sraca, amilyen gyorsan o ezt intezni szokta Kép Kép

Latod Ruz, igy jarnak akik r.h.dtmesszi H.at valasztanak (te+Oxi+en+Blaye+kiis?). Szoval en most bandazhatnek Eltunt Sissel, Zanza anyosaval meg Recca mamajaval, latod, ez sem egy szerencses kornyek Kép akkor baratkozzunk a kornyeken szaladgalo kismamakkal vagymicsinaljunk?

O, ma ketszer pisiltem megfigyelovel Kép nagyon elvezte a dolgot Kép
moosejaw

Zsanci!

Látogatásra készeállok(ülökKép)Hívj ha action van!

GIGI!

Egy jó nagy kalappal!
Jucus
20170114224602

Zsebi!
Süljön az a süti!!! Kép Bogárka útban a H felé...
Jucus!
Mikor menjünk? Nekem gyak. egész nap jó...akár este is...Kép Na, jó, inkább ne este...
Ma vettem egy domina ruhát a mexxben, vagy legalábbis a Levi szerint az...Kép Mindenesetre ebben megyek a ZP-be, ha majd aktuális!!!
Most már Bogárka és Fic is tud csatlakozni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Másodjára kérdezem, hogy milyen volt a babaúszás? Miért hagysz engem tudatlanul.
Szkennelni nem tudok, nem értek ezekhez a kütyükhöz. Apjuk ma későn jön, holnap korán megy, de holnap dél körül meglesz.
Ma beugrottam a gyógyszertárba, hoyg megnézzem magamnak ezt az oltóanyagot. Persze nem volt nekik, meg kell rendelni, és 3 féle van belőle, és tényleg tartalmazza a többi oltást is, így tényleg csak egyszer kell szúrni.
Ez most azért vált mégis aktuálissá, mert azt álmodtam, hogy megint Koppenhágában voltunk, és a férjemmel kimentünk a tengerpartra sétálni, és elkezdett sírni, és mondta, hogy el kell mondania valamit. Azt, hogy neki már volt egy Szabina nevű kislánya, aki 5 éves korában meghalt, mert nem kapott védőoltást, és a tesója gyerekeitől, elkapta a gyermekbénulást. Mert ezek a gyerekek mindig éheztek, és az oltást kajával együtt kapták, ezért ők soxor beoltatták magukat,és fertőztek.
Na, ehhez nem kell álomfejtőnek lenni, hogy rájöjjek az üzenetre. A tudatalattim akarja azokat a fránya védőoltásokat.

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka,
ÉLJENÉLJEN, drukkok mennek!!!!! KépKép

Gigi,
természetesen neked is, bár te "csak" államvizsgázol KépKép de hát hogy húzhatnának meg egy olyan szép napon, amikor Bogárka szül... Kép
kisün

Zsanci!

Dominaruha?Kiváncsivá tettél!Fekete és csatos és bör vagy milyen az?Kép

Mi délelött legelünk,de gondolom ha ki is jön Kis Maszat azért még a család fog bemenni.DÉlután is jó elvileg mert anyum itt van és tud vigyázzni dedekre ha kell,de vinni is tudok egyet belölük.
Nekem szombat is jó és vasárnap is és ...szóval alkalmazkodom hozzád de leginkább Bogárkához!

Juc
20170114224602

Olyan rengeteget írtok, hogy az ember nem győzi követni és 3 hetes babóval nehéz időt szakítani (vagy csak én vagyok gyakorlatlan?)

Láttam, hogy van már gigi, de a regisztrációm már kb 1 éves és nem akartam újra kezdeni, de majd csak megleszünk valahogy. Kép
Én Bardóczy Zsolt - Nyulas Jolán párosnál szültem és azt ultra szuper választás volt (ha még valaki előtte áll csak ajánani tudom). Mindketten hagytak mindent a maga ütemében történni, nem erőltettek semmit. Én nagyon rettegtem, mert első baba és a családban pár éve történt egy tragédia szüléskor és mégis egy nagyon könnyű szülésem volt ami abszolutt pozitív élményként maradt meg.Bár indítani kellett a szülést, de 4 óra alatt lezajlott. Volt ott minden zuhanyzás, illóolaj, gyertya sőt a szülőszobában ágyba kaptam a kávét és szülés után a legfőbb gondom az volt hogy a párom elküldjem valami kajáért és 1 óra múlva már sétálgattam és tudtam ülni, mert nem szabdaltak szana meg széjjel. Szóval ma már újra mennék szülni pedig már szülés előtt azon gondolkodtam, hogy Benedek baba azért nem akar kibújni(9 napig túlhordtam), mert én annyira rettegek.

gigi01 (aki tonképp gabi)
gigi01

Gigi (amelyik holnap fog vizsgazni), en is drukkolok am neked.

Kisun, bocs a "sebesseg"ert, mar kb a felenel tartok a melnek.
moosejaw

sziasztok!
Jucus!
Fekete, zippzáros és hosszú, ja és szűk...
Egyébként jó a délután is, de azért lenne jobb holnap, mert akkor még Fic is bent van, meg a hétvége az nagyon tömegnyomor...

Gigi, aki egyébként Gabi!
üdv közöttünk! Örülök, hogy neked is szép emlék a szülés, és, hogy van egy Benedeked...Kép

Lindi!
Babaúszás csak a jövő héten kezdődik...de amikor B-vel jártam, akkor nagyon imádtuk...Kép
Az álmod tényleg könnyen megfejthető...én is beadatnám...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Velem lehet beszélniKép

Juc
20170114224602

Szia Lányok!

Most csak röviden: hajrá Bogárka!!!!!!!!

Na legyetek jók! Elutaztunk aztán majd jövök jövő héten!
pusz
beetrix

Jó, akkor mikor is??? délelőtt vagy délután? nekem a délelőtt jobb, mert kisebb a forgalom...az "új" kocsival kicsit elveszettenek érzem magam...

Ezt olvastam: http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=76&cid=18378
ha a fele igaz, már akkor szomorú...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Délelött ,játszótér elött szívesen beugrom a dedekkel.KB.fél11-11 körül jó lenne neked?Na de egyáltalán Bogárkának?Ugyis téged értesít ugye?na akkor délelött még hívjuk egymást ok?

Jucus
20170114224602

Ja és az a cikk nekem nem tetszik.Kicsit eröltetettnek érzem.

Juc
20170114224602

Hi Babes!

Kimenős estém volt, trallala, találkoztam az egyetemi barátokkal a Holdudvar-ban, juhéééj. Hulla vagyok, de azé' még visszaolvasok.

Jóccakát.
Ada

BOGÁRKA HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!
Visszaolvastam.
Cikk hülyeség, szerintem.
Zsanci: köszönöm, lejegyeztem a cuccost.Dominaruháról fotót kérünk...veled együtt.

No, ényleg Jóccakát, mert leesek a székről.
ada007

Hi Babes!

Én vagyok a sőőőőőőőőőőőő..........Kép

Bogárka még mindig hajrá, bár sztem már Maszattal a mellkasodon durmolsz Kép
ada007

Bogárka írt: 06.24-én 3:24-kor megérkeztem! Nevem Galasko Donát, 3045 gr és 54 cm vagyok. Ja és gyönyörű! Mami is, én is jól vagyunk. Puszi: Doni!

Kép

Robogok tovább... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus!
Talán már Bogárkának is jó lenne 11. Nem? Úgysem hagyják alunni...Kép
Irnék neked sms-t, de a telóm anyagilag lemerült...Kép
Legyen 11?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BOGÁRKA, sok boldogságot a kisbabucival, meg az apucival!!!

Gabi! Én is szeretnék Bézsénél szülni, de vagy korábban kell, h megjöjjöna babám, vagy kicsit később, mert éppen szabin lesz majd. Kép

Gigi! Egy nagy vagyon sz...t az államvizsgához.

ancsipancsi

Bogarka, de jo! csak bekukkantottam, de erdemes volt! minden szepet nektek!!!!

Coolio
recca

Jucus!
láttogatás lefújva, mert Bogárka nagyon fáradt...sajnos válaszolni nem tudok neki, mert elfogyott a piiiiiiiz a telómról...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Helló!

én is csak bekukk, jaj, de jó, megérkezett Donát! Gratula a gyönyörűséghez! Kép Lehet, hogy Bogárka fáradt, de biztos nagyon boldog. Kép

Képzeljétek, mikor szültem volt nálunk egy videokamera, igaz, hogy elég béna, mert csak pár percet bírt, meg akkor annyira más dolgok kötöttek, le, hogy igazából még fényképeket is alig csinált a férjem és nem is emlékeztem, hogy csinált videót is, amikor a 2 órás együttléten voltunk. Aztán most kiderült, hogy csinált ő, igaz, hogy még 1 perc sincs az egész, de annyira jó, hogy van, imádom nézegetni Bendit rajta, amikor még annyira pici volt. Kép

és most már nagyon bánom, hogy nem csináltunk többet, meg több fényképet

ruz
ruzicsky

ZSanci!

OK!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a szülésznőknek mennyit szokás adni szülés után?
Már csak 1 hetem van hátra, és fogalmam sincs, mennyit adjunk a szülésznőnek.

Mesi
jnmesi

Bogarkanak nagy-nagy gratula, erot, egeszseget meg minden Kép Szoval akkor nem is volt gyorsabb a srac Petranal? Majd kivancsi leszek a beszamolora. Hivatasos latogatok, szerintem vigyetek fotogepet es akkor fel tudtok tenni egy kepet Donirol, mert Bogarkaeknak a ket kisded mellett egy ideig ugysem lesz idejuk, energiajuk valszeg.

Ruz, mi rengeteg kepet csinaltunk, meg ket nehany perces movie.t. A gyerkoc szuper rajtuk, de mi (es kulonosen en) remes vagyunk, es ahogy idetlenul gugyogunk, hat tenyleg szornyu Kép
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?