A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

fic,
nálunk a babaőr őrzi az álmátKép Kép Kép
Vendég

oké,de apa nálunk rosszul van,most hányt csórikámKép
úgyhogy ma nem ünnepelünk veleKép
nincs msn-ed?
Vendég

Moose,
köszi a jókívánságokat! Igérem, nemsokára lesz beszámoló és kép is! Annyit röviden, hogy minden résztvevő számára izgalmas végű, de NAGYON SZÉP szülés volt, a kisfiam gyönyörűséges, nagyon szépen szopizik, én ügyesedek, és nagyon boldogok vagyunk mindhárman! Kép
De most el is köszönök, megyek pihizni!
Remélem, mindnyájan jól vagytok!

CUPP,
fic. + gyönyörűséges angyal Vince
ficánka

msn??????
ficánka

fic,
olyan jó ilyeneket olvasni,mindig bőgőkKép Kép Kép
én is akarok már egy vincééééééééééééétKép
Vendég

szegény apának meg jöbbulást! de mi a túró? valami baci vagy gyomorrontás?
nem tudok elszakadni, pedig már leragad a szemem!
fic.
ficánka

tudod az a messenger......ahol tudsz dumizni...elvileg alapban rajta kell legyen a gépen ha XP-d van.k...a jó fej,tudod rezegtetni a képernyőt meg ilyenek....vicces
Vendég

gigi,
kívánok Neked sok-sok vincééééééééét! Kép
babaőr van, csak még most tanulmányozzuk.
ficánka

múúúúsz,
nem akarok kötöszködni de olvastad hogy 4 kaptam?????????????????????????????tessék nekem is gratulálniKép
Vendég

macről netezünk, mert az biztonságosabb! mostmár tényleg elmegyek pihizni, ne haragudj légyszi! imádlak és puszi!
fic. Kép
ficánka

fic,
egy hanna adél meg egy vince,ebben a sorrendben ha kérhetemKép
Vendég

Lenocsrol nem tudunk semmit. Johanna mar otthon van a lurkoval, kep a profiljaban. Oxiek szenvednek a melegben.

Ja, Oxi, enyem macska beugrott nehanyszor a kisagyba, de csak olyankor, amikor nem volt benne gyerek, es mindig kilopta a plussallatokat, mert o is akart kisbabat (hulye kasztralt kandur) Kép babakocsit csak utcan hasznalunk, a lakasban osszecsukom, macska meg nem jon setalni, szal errol nem tudok tudositani. Most, hogy a gyerkoc mar kozlekedik meg mindent csinal, abcsolut nem felek attol, hogy a kozelebe megy a macska, inkabb attol, hogy ha a gyerek megy a kozelebe, akkor vedekezik. Ma is szornyen fujt meg vicsorgott ra, en meg jol fejbevagtam, arrebbraktam, kizavartam a szobabol, meg kikuldtem az erkelyre, mikor melyik verzio. De valtozo, attol fugg, milyen kedve van a macskanak, van, amikor nem is erdekli, hogy eppen tepik a szoret, vagy utogetik az oldalat. A farokhuzast mondjuk sose birja, de van, hogy odebball.

Blaye, en is epp ezen problemazok, hogy ot perc alatt is beleizzad a gyerkoc az autosulesbe, pedig csak egyszal polo van rajta. En is lattam mar ilyen frottirbetet es muszaj is lesz venni, de epp most rendeltem ujabb ulest, mert ezt mar szornyen kinotte, ugyhogy ha megjon az, akkor abba veszek. Tenyleg, ez is olyan hulyeseg, mint a pelenkanal a meretezes (amibol 11-25 kg hord a 9 kilos lanyom), mert a 0-13 kg tipusu mar 9 kilosan regen rossz. Meg a kor szerint se stimmel, mert nem masfel evesig jo, hanem talan talan 10 hosig.

Es ma visszavittem az uj szemuvegem, amit tegnap vettem at, mert rajottem, hogy az egyik lencse sokkal sokkkal kisebb volt, mint a masik. Eloszor persze probalta a spine magyarazni, hogy csak azert erzem furanak, mert ez erosebb dipotria, mint a masik. Nyullal mentem, es meg igy is az utanunk erkezokkel kezdett el inkabb foglalkozni, ugyhogy mar kezdtem irto pipa lenni, de aztan aszonta, kicserelik, ugyhogy vegul nem kellett raboritanom az asztalt Kép
moosejaw

oké, gyönyi család lesztek, csókpuszi!
ficánka

fic,
haragszomKépde azért imádlak én is!most pihizzél kicsit pár hét múlva megyek értetek és jöttök vincével hozzánkKépés bandázunkKép
na szétpuszillak és még asszem most is imádlak 2 sorral lejebbKép ez jó jelKép
Vendég

Jovanna Gigi, gratulalok Kép de hagyjad szegeny Fict aludni, nagyon kimerult lehet szegeny. Majd mi is hagyunk teged, amikor parnapos Hannat meg Vincet supportalsz. Ablakokat meg hogy hogy nem vagtad meg ki a kukaba? Linux, ember!

Anyak! Ugye tudtok rola, hogy a hetvegen tilos napra menni?! Szerintem egyebkentis mindig r.h.dtveszelyes, de most hetvegen kimondottan, ugyhogy bemondottak a tvben.
moosejaw

Oxi!

Sajnos nyelvfolyást nem fizetik,vagyis fizetnék de nincs olyan tanfolyás ami ezt vállalja vagy nem is tudom,hogy miért.Legalább is eddig nem talált senki az ismerös anyukák közül.Ha esetleg rálelsz egyre akkor szólj!

ZSanci!

FElhívom majd Bogárkát és lebeszélem vele,ok?

Juc
20170114224602

gyerekek,mi ez a pangás,végre marha mód ráérek,ded alszik,apa szintén,diplomás lettem szóval már tanulnom sem kell(szeptemberigKép ) erre mindenki kivonja magát a forgalombólKépez nem szép tőletekKép
Vendég

moose,
köszi köszi kösziKép és isten vagy hogy fogsz hagyni te is....mindig tudtam hogy van benned valami igazán különlegesKép
milyen ablak???????mi linux??????????????én mozillaKép ????????

na mindenki gatuláljatok márKép
gigi,adilpomásego
Vendég

Oxi, okj-s tanfolyamokat se alljak a dogok. Mondjuk a baratnem most elvegzett valami hasonlot, valami eu-s oruletet, ami ingye volt, de sztem nemcsak kismamaknak. Ha erdekel, megkerdezem, mi volt az.

Gigi, Juc itt van mar, lehet, hogy msn-je is van, cseveghettek, ugyhogy akkor en megyek is. Bar szerintem apat keltsed fel, igenis unnepeljen veled egy jot Kép hacsak nem azert rokazott, mert mar elore megunnepelt teged, mert akkor viszont orulhetsz, hogy csak alszik Kép
moosejaw

Gigi szivem, nem az internet bongeszo progidrol beszeltem, hanem az operacios rendszeredrol! tudod, bennem az az igazan kulonleges, hogy tobbmillio ev windows hasznalat utan belattam, hogy egy kalap sz.r, javitasokat sose es rosszul vegzik es meg aranyarban is van, szal linuxot hasznalunk. Minden szempontbol sokkal jobb, csak a jatekok miatt kell windowst inditani apanak. De engem egyaltalan nem erdekelnek a jatekok, foleg az r.h.dt fps-ek nem, ugyhogy reszemrol microsoft kampec az osszes ocska ablakaival egyutt Kép
moosejaw

sziasztok!
Gigi!
Gratula!
Fic!
Ugye jó otthon????

Irtam sms-t Bogárkának, nem kellett Doninak szurit kapnia, hála Istennek, meg annak, hogy elfolyt a magzatviz viszonylag korán...Kép

na, megyek tovább töltögetni a képeket...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

moose,
te pótolhatatlan vagyKép juc el van tűnve,asszem én is megyek,most érzem hogy jön ki rajtam a fárdtság meg a stressz meg minden,mingyá megint bőgők,szóval elvonulok,úgyse látnám a könnyeimtől a monitortKép
jóccakát mindenkinek
Vendég

moose,
te pótolhatatlan vagyKép juc el van tűnve,asszem én is megyek,most érzem hogy jön ki rajtam a fárdtság meg a stressz meg minden,mingyá megint bőgők,szóval elvonulok,úgyse látnám a könnyeimtől a monitortKép

zsanci,
köszi,te jösszKép

jóccakát mindenkinek
Vendég

Sziasztok CSajok!
Akkor gyorsan egy kis szüléssztori:
Nem sokkal azután, hogy leírtam Nektek a dokinál történteket elfolyt a magzatvíz. Gyorsan összekaptuk magunkat, irány a kórház. 9-re értünk be. Fájások sehol, így Papit haza is küldték, én a vajúdóban pihengettem.
Fél 1 körül jött az első fájáska, azután szépen a többi, de még elég rendszertelenül. Fél 2 körül telefonáltam a zuramnak jöjjön, mert itt nemsokára lesz valami. Kértem a szülésznőt, hogy vizsgáljon meg, ekkor már 2 ujjnyi volt a méhszáj. 2ó. előtt kaptam beöntést, na ez rendesen begyorsította a dolgokat: 1-2 percenként jöttek a fájások, és egyre erősebbek. Úgyhogy be is mehettünk a szülőszobába.
Dokibácsi háromnegyed 3 körül érkezett meg, ekkor már 4 ujjnyi voltam, és már tolófájásféléket is éreztem. Dokibá mondta, hogy még ne nyomjak mert van egy kis pereme a méhszájnak. A következő fájásnál, már nem bírtam nem nyomni. Maszat valami brutál erővel tolta magát előre.
A szülésznő profin védte a gátat, így a gátmetszést megúsztam, viszont az valami iszonyú érzés volt, mikor nem volt szabad nyomni és éreztem, hogy majd szétszakít a feje.
Szóval, Donibaba teljes valójában (3450gr. 54cm) 3 óra 24 peckor bukkant elő gyönyörűen, rózsaszínen, szép sima bőrrel. Azóta is itt gyönyörködöm benne....
Lesznek majd fotók is igérem!!!

Üdv: Bogárka

Az üzenetet szeretettel másolta be a gépbe: Nyanyííí (Bogárka anyukája és most már két unokás nagymama!)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszönjük szépen a röviditett szüléstörténetet!!!!
Pusziljuk Bogárkáékat!!!! És persze Petrát is!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nyanyííí!

Köszönjük szépen a bemásolást és ezúton is gratulálunk a 2.unokához!

Gigi!

megint vagyok, csak vendégeink voltak és nem volt pofám Netezni.GRATULÁLOK!

MOOse!

Nincsen nekem msn de mostmár látom,hogy nincs élet nélküle ezért majd szeptemberben beújíttatom Zapával.Most elutazik Svájcba utána meg már lassan nyaralás stb..

Juc
20170114224602

Gyerekek, én úgy eltüntem, hogy csak kapkodom a fejem...
NAGYON NAGY GRATULA A JÚNIUSI BABÁKNAK ÉS MAMÁKNAK ÉS PAPÁKNAK!!!

Valaki közületek jár(t) suliba a skac(ok) mellett, segítség nélkül? Hogy lehet megoldani a ded felügyeletét? Minden megoldás érdekel, de öszintén szólva egyik se tetszik, ahol nem én vagyok a felügyelö... Kép Bölcsi, dadus, szomszéd??? (Nincs szomszéd, nagyik q messze laknak, idegen dadusban nem bízom) Bölcsi? Beíratás? Egy héten 1 nap is mehet? Ki van itt nagyon okos? Plíz, help! Thx.

Gigi, Kisün, írjatok mélt, legalább egy sorral, mert sikerült kitörölnöm a címeiteket. Kép
Béna neet...
neet

Neet!

Én nem vagyok nagyon okos csak okoskodóKép
Szerintem a bölcsibe ha felveszik dedet akkor viszed amikor Te akarod,de mivel elég kevés hely van ezért azoknak a szülöknek a gyerekét veszik fel aki dolgoznak.Érdeklödj ott nálatok a körzetben,hogy mi a helyzet,de túl sok jóra NE számíts!

Juc
20170114224602

Sziasztok
Nagyon nagy Gratula az Új Babanet Babákhoz a mamáknak és a papáknak.

Jo régen voltam itt! DE hihetetlenűl rohanosak a napjaink.
Ma voltunk baba-fotzáson, ha minden jol megy lehet, hogy a két csajszi is benne lesz a most készűlő Libero reklámban.
Most egy kicsit megyek visszaolvasni.

Pusszantás
kókuszdió

Neet!
Én pont igy jártam egyetemre 2 évig. Hogy mi a megoldás? Nálunk az volt, hogy apa nem dolgozott...Kép Nagggyon szar volt...anyagilag. Különben meg tök jó, soha nem lesz olyan jó!!! Egész nap itthon volt a Levi, mindenhova együtt jártunk, olyan voltunk, mint egy család...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogarka
Grat itt is! Kép Nagyinak pedig hála a szupigyors beirasert! Kép Ugy tnik nem volt egy nagyon nehez szules?!

Neet
Sajna bolcsikkel rossz hirem van a kornyeken...eselytelen. En is beirattam Jázit,de mivel itthon "unatkozo" anyuka vagyok, nem vettek fel fél naposra sem Kép

Kokuszka
Kerunk majd kepeket!

Gigi
GRATula! Kép

Norka
norkini

Nem hiszitek el de a képeket sincs igazán időm kiválogatni, minden nap eszembejut, de képtelen vagyok este még erre is időt szakitani.Sőt még egy csomo mindenre. Segény párom már a kűszöböt rágja mert én mindig alszom mire Õ bejön és igy csak anyaként űzemelek és egyikőnknek sem jo. Ma Anyu elvitte a Benit így van egy kis időm , de holnaptol megint jőn a mokuskerék.

Mano
Oxí
BKriszta
Bogárka (képtelenűl is)
Kűlön gratulálok a szép gyerkőcökhöz!!!!!!
kókuszdió

Köszi a válaszokat csajok! Sajna nem kecsegtettek sok jóval. De végülis abba sem halok bele, ha a tetves sulit nem kéne folytatnom, söt! Kép

Apa munka nélkül nem rossz ötlet, de mivel 2004 márciusa óta nagyjából ez a helyzet, lassan megyünk kölcsönkérni kedves (babanetes) ismerösöktöl... szóval ha összejönne valami, inkább a sulit hanyagolnánk. Érthetö módon.

Norka!
Ha te úgyis otthon unatkozó kismama vagy, majd jól átviszem hozzátok. Te úgyis csak egy szopizós kis csomagra, meg egy eleven kiscsajra felügyelsz, mit neked akkor majd egy épp járnitanuló kislány még, nem? Kép Nem kell semmilyen hülye kifogás, közel laksz, így jártál, szevasz! Kép
neet, aki meg is oldotta az öszi kérdést Kép
neet

Jó reggelt lányok!

Bogárkának még egyszer gratula a gyors szülésért.

Neet! Az egyik ismerősöm hetente 2x "magánbölcsibe" adja a gyereket, ami tulajdonképpen egy családi ház, ahol egy csajnak van saját gyereke és 3 másikat bevállal úgy, hogy ott van az anyja is. Ez Szolnokonvan, de biztos Pesten is vannak ilyen helyek.

Ada, Zsanci! Próbálom mellékelni az oltásos prospektust.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

fic: Hogyte milyen aktív vagy! Kép tessék még sokat pihizni. Kép

Suli: Hát ez nem jó hír... Kép De ha találok valamit, akkor majd meghirdetem itt is Kép

Neet: Esztinek gratula a fogacskához! Legyen neki ilyen sok: Kép Én is gondolkoztam ezen a magánbölcsin, sztm biztos van a környéketeken. Én most kezdem szervezni (előrelátó Oxi), hogy az itteni anyukák majd forgóban vigyázzanak egymás skacaira, aki teheti. Mire megszerveződik, addigra lesz akkora a csajom, hogy ki is tudjam majd használni Kép A védőnő meg már most utál, mert nyúzom, hogy adjon neveket-számokat-mailcímeket.

A családom meg tök hülye Kép Ha nem épp anyósommal van baj, akkor az apámmal. Szegény OxiApa ahelyett, hogy a lányával bandázna, villanyt szerel az apámnál, mert neki az idén nyáron kll teljes házfelújítást csinálnia. Tavasszal megmondtam, hogy nem engedem a párom segíteni, oldja meg, nekem is szükségem van rá itthon, erre ez a második hétvége, amikor mennie kell (csak azért a 2., mert ez a lány 2. hétvégéje itthon). Még jó, hogy a csaj ma alvós napot tart, nem nyűgiset Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Itt az ingyenes nyelvtanfolyam:
www.kismamaweb.hu

KépKép
KépKép
lindicita

Hi Babes!

Helyzetjelentek, aztán visszaolvasok:
Tegnap éccaka nem akart aludni LizziBébi, evett is egyszer, amit nem szokott. . lehet, hogy megkezdődött az a híres-neves 6 hetes növekedési ugrás.
Ja, és netto max 10 perces a cicizés nálunk, kezdek aggódni, hogy nem elég, mert utána úgy tekereg, meg olyan, mintha szopizni akarna, de a kiszopizott cici nem igazán kell neki már, a tele cicibe is csak bele-bele kortyol, meg folyik ki a száján oldalt. . . . cumit is kiköpi, sem kézben, sem magában nem marad nyugton, ficereg össze-vissza, le akar mászni a kezünkből is!!!!!
Most van először, hogy fogalmunk sincsen, mi a kínja szegénynek. Tejcsi valószínűleg elég, mert ha megnyugszik, utána 4-4, 5 órákat is alszik, gondolom éhesen nem tudna. . . vagy igen????
Az egyik ötletünk az volt, hogy elaludni még nem tud, cici meg már nem kell neki, ezért nyugtalan; próbáltuk szórakoztatni, de az sem műxik. . . .
Másik ötlet, hogy a hasa fájhat, de mostmár nagylány és nem ordít, csak ficereg. . . . de ez sem valószínű, mert pocak nem mozog, puki és rotykó nélkül egyszercsak megnyugszik és elalszik.
Szóval ficergőLizzi kész rejtély most már vagy 3 napja nékünk ;-)
Valakinek van valami tippje? Eddig akikkel beszéltem mindenkinél bealszik a ded cicin...
Csak a mi Tündérbogyónk ilyen hiperaktív (öööööööö volt honnan örökölnie, ha igen Kép)????

Bogárkánál voltatok? Na jó, kiderül, ha elkezdek visszaolvasni, nemde?

Na, regénynek vége, legyetek jók.
(U. i. : ma este törpéstül babakocsistul elnézünk a múzeumok éccakájára, művelődni soha nem lehet túl korán; holnap meg futóverseny, Vikapa a célba már a kisTörpével szeretne befutni, de ez még ándör diszkássön)
ada007

Bogárka: de jóóóóóóóóó, akkor mégis hipergyors volt a szülés, Nyanyihoz, Donihoz és a 4 fős Családhoz (huhh, de jó) GRATULÁLUNK.

Mondtam már, hogy mi 3 gyereket szeretnénk?
Képzeljétek a hét közepén bevállalósok voltunk Apával, de nekem még fáj valami egészen bent....pedig úgy, deúgy....
Nyugtassatok meg, hogy elmúlik és szabad lesz a szerelem. Nagyon beparáztam, hogy mostmár mindig ez lesz, hogy majd fáj Kép Ugye 2 héten belül majd már nem is érzek semmit...

Green: én mérnök vagyok, és ez ilyen mérnök-közgazdász 2,5 éves szösszenet, ami rendes egyetemi közgázos diplomát ad.....220 eFt félévenként, de kismamiknak ingyenes.....szerintem van PSZF-eseknek is valami kiegészítő képzés; nézd meg a www.uni-corvinus.hu oldalon a posztgraduális képzéseknél!!!!

Oxi: dehát miért engedted el OxiApit? Tartsd otthon !!!!!!!!!!!!!

Neet, és a Törpiek: ha magánbölcsit majd találtok, plíz beszéljetek róla, az majd adott esetben játszana nálunk is...habár most még nem adom a 6 hetesemet Kép

Képzeljétek, most döntöttük el, hogy hétvégén hazavonatozunk a szüleimhez Debrecenbe!!!! Az lesz ám a kaland a kis 6 hetes Csodabogyesszal, ráadásul meglepis lenne az út, azaz nem szólnánk anyukáméknak...szegények szívrohamot kapnak, ha ajtót nyitnak majd nekünk Kép
ada007

Sziasztok!

Nem tüntem el, csak tanulok Kép De már nincs sok hátra!

Nagyon nagy gratula Oxi, Johanna, Ficánka, Bogárka a babákhoz!

Ruz, nagyon kecsegtetö a party meghívásod, de sajna 29-én vizsgázom, és még szeretnék egy keveset tanulni. Kép

Lányok, láttam Mazsola babát! Egerben Kép 1200 pénzért, bordó és szürke filcböl készülteket. Egyet mindenképpen veszek majd, és majd képet berakok róla.

Réka már feltudja húzni magát ülésbe a babakocsiban! Kép Viszont most azon problémázok, hogy akkor állítsam feljebb a háttámlát? Az úton végig felemelt fejjel nézelödött (ahogy azt már láttátok a legutóbbi találkozón is).
Valakinek vmi jó ötlet e témával kapcsolatban?

Zanza
zanza

Hú, de gyors volt Bogárka születéstörténete Kép Köszönjük szépen Nyanyinak a közreműködést, hogy már olvashattuk is. Kép

Ada

Nálunk sem akart Bendi tegnap éjjel nagyon alukálni, este 9-kor az utcán tologattuk a babakocsian, hogy végre elaludjon, de nem nagyon akart, aztán nagy nehezen sikerült, de mikor felvittük felébredt. Kép Akkor megint egy órát szenvedtünk pedig máskor legkésőbb 8-kor aludni szokott. És éjjel is szopi után egy óra volt visszaaltatni.

És Bendi is így szokott tekeregni, ficeregni, szerintem a pocija bántja, csak előbb-utóbb győz az álmosság. De én is csak találgatok. És abban reménykedek, hogy most, hogy már 3 hónapos (pont maKép) csak elmúlik már és nyugisabb baba lesz.

ruz
ruzicsky

Bogárka, Nyanyi,
hát ez villámsebességű szüléstörténet volt, szerintem rekordgyanús a topikban, köszönjük Kép

Zanza,
Réka még mindig fekszik? Ha igen, akkor állítsd a háttámlát nyugodtan ülésbe, Dócit én már 5 hós korától félülésben tologattam, és olyan 6 hós korától már teljesen ülve Kép a lányod is imádni fogja Kép

Ada,
szerintem qrva jó ötlet a debreceni meglepi!!! Kép majd számolj be az arcokról!!!! Kép
kisün

neet,
mail mentKép
Vendég

Nálunk meg Gréti tegnap este 9-kor lefeküdt és ma reggel 7-kor ébredt. Eddig ez volt a csúcs. Ráadásul reggel sem úgy ébredt, hogy éhes, csak meghallottuk, hogy mocorog és apjukmég behozta hozzánk az ágyba.

KépKép
KépKép
lindicita

Ada! Arra készülj, hogy az intercityn a babának is kell helyjegyet venni! Én ezen teljesen ki voltam akadva, mert még a repülőn sem kell jegyet venni 2 éves kor alatt.
Én egyébként rendszeresen vonatozom Szolnokra, kettesben Grétivel. Első osztályon olyan hézagosak a helyek, hogy még szoptatni is lehet, bár én mindig fejtem le előtte tejet, és vittem cumisüvegben.

KépKép
KépKép
lindicita

Nyanyi, koszonjuk a gyors beszamolot es gratulalunk a masodik kisunokahoz Kép

Blaye, ma egy textilpelust raktam az autosulesbe es egyszal ujjatlan napozoban utazott a csajom, raadasul ossze-vissza, meg ki-be kapcsolgattuk a legkondit, igy egesz jol birta az utat es nem izzadt annyira. Csak valamennyire Kép

Ada, a hajam egnek all ettol a hathetest vonatra projekttol! Szornyeteg anya vagy, tudd meg, en nem biznam rad a lanyodat. Kisunre ne hallgass, hulyesegeket beszel, azt sem tudja, mi az a vonat. Lindinek mondjuk mar van tapasztalata, de akkoris korai meg. Es a meglepetes is baromsag, mi ven, ha nincsenek otthon? Akkor orakig dekkoltok a napon az ozonlyuk alatt szegeny aprosaggal, vagy micsinaltok? Vagy van kulcsod? Megorulok! Allandoan ilyenekkel stresszeltek, tiszta ideg leszek toletek... lehet, hogy tenyleg takaritanom meg mosogatnom kene inkabb, nem itt logni mindig...

Oxi! Apa ne menjen sehova, mit kepzel! Soha tobbe nem lesz kethetes a lanyod, nem tudja majd bepotolni a hianyzast. Es a papad is mit kepzel! De mivel a te papad, es nem a parode, siman leugathatod a fejet, nem?
moosejaw

Sziasztok!

Gigi, te diplomás!
Gartulálok!!!

Bogárka, Nyanyi!
Köszönjük a szüléstörténetet!!

Ada!
Nem kaptam semmitKép

Én is gondolkodtam a tanuláson, de aztán letettem róla, elég volt nekem egy egyetemet+egy fősulit elvégezni, már nem lenne energiám vizsgázni, és nem vagyok benne biztos, hogy megérné.

Ma voltunk a gyerekszigeten, nagyon jópofa programok vannak nagyobbacska gyerkőcöknek, érdemes megnézni.

Na megyek, mert Emma valamiért nagyon nyöszörögKép

Kép
Kép
manoka11

Kisün, eddig próbáltam fektetni, de ellenállt a csaj.Kép Megpróbáljuk majd a középállást a háttámlán. Köszi a tanácsot!

Moose, ne stresszeld magad! Milyen boldog és mosolygós anya leszel így?Kép
zanza

Ruz!
Akkor a fiaink közt pont 1 hónap van??? Kép
Én ma pont 17:17-kor néztem rá a telómra, ami épp a mi időnket mutatta...És akkor jól megsimiztem a Bigit, ő meg válaszul bealudt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A Fitt Mamaban van egy harom oldalas interju a harom Balint dokival. Aranyosak. Olvastatok? Ja, es nem irtak benne, hogy az idosebbik mar nem vallal kismamat.
moosejaw

Lindi: Köszi! Megnézem majd! Kép

Ada: Nem lehet, hogy a frontot érzi a csajod? Az enyém teljesen érzi a dolgokat, sajnálom is. A pocakban nem volt érzékeny, de mióta kint van, érzi.
Én nem mernék meglepiként elindulni Debrecenbe, mondjuk a vonat ellen nincs kifogás, csak tényleg jobb, ha készülnek a szülők és otthon vannak.

Sajna apcikám és a párom a hátam mögött egyeztettek, én hiába dühöngök...
Jah és ma megindult a látogatási roham. Mondjuk naponta csak egy párt engedünk, de nekem még akkor is korainak tűnik... Nem sok kedvem van hozzá. Egyébként is tiszta depi vagyok, állandóan bőgök. Mondjuk megértem, hogy kíváncsiak, a baráti körből mi kezdtük a sort a babaprojekttel.
És még a hasam is fáj. Baloldalt, ahol normál esetben a petefészkem volt (az már ott van? Kép) Ha nem múlik, fel kell hívnom a dokim, pedig reménykedtem, hogy most 6 hét vizsgálatmentesség lesz. Annyira fáj, hogy nem bírom a gyereket felvinni a szobájába. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?