A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Edi!

Igen kapott gyógyszert és szurit is, de semmi javulás nem volt. Astenozoospermiája van.

Voltunk talpmasszõrnél aki javasolta, hogy szedjen Peponen (tökmagolaj kapszulát.
Gyógyszertárban lehet kapni kb 800 Ft 10 db. Napi hármat kell szedni.

Nekünk bejött a motilitás ami eddig max. 40% volt egy doboz után 60 % lett.
Így lombik elõtt lassan veszek egy új dobozzal.

Jól tudom hétvégén lesz a tali?
Most nem megyek sehova (Pécsrõl) nem akarok megfázni, mert jõvõ héten hiszter.

Caldea
Caldea

Doris!

En nem kaptam e-mailt! A talira megyek en is. Mit vigyek? A multkorira vittem hazi sutesu kenyeret. De szerintem annyi kaja volt, hogy az mar sok volt. De ha szeretnetek szivesen csinalunk most is. (En szoktam nezni mig baratom csinalja Kép) Italt is tudok vinni pluszban. Ha kenyer nem kell, talanvalamilyen Holland sutit vihetnek.Van baratomnak egy nagyon egyszeru receptje. De nagyon finom! Na, melyik legyen?

Ma voltam az elso vervetelen progi szint meres miatt. Szerdan es penteken megyek kov. Remelem jo lesz. A hom a 17. nap felment 37-re es azota ott stagnal. Hatul a derekamtol lejjebb fura bizsergest erzek. Kb. tegnap ota. Lehet, hogy a penteki 12mm-es tuszom ad magarol eletjeleket? Szerintetek mikor probalkozzunk, ma vagy holnap? Pentek ota ezen gondolkozom. Tenyleg tanacstalan vagyok.

Sziasztok
Klari
Klari

Sziasztok lányok! Kép

Moni Kép
Valamelyik nap már én is javasoltam, hogy vegyük fel a táblánkba, hogy ki milyen gyógyszert szed, vagy ehhez hasonló plusz infó(ka)t, csak nem reagált senki....... Kép Kép

Én sajna a találkozóra nem tudok menni, de ha a talcsin megbeszélitek, hogy milyen adatokra van szükség az excell táblába, akkor emilben juttasátok el hozzám és megválaszolom nagyon szívesen. Kép

Vanda
Vanda

Lányok,
Emil mentKépKépKép
Üdv,
Moni
mj

KláriKép
Még nem küldtem el az e-mailt mert tiszta dili van, de igyekszemKépKép
Mindenki maga dönthette el, hogy mit szeretne hozni a talira. Én azért írom idõnként ide, hogy lássátok és aki még nem döntött e szerint választhassonKép Részemrõl vevõ vagyok a házi készítésû kenyérnek (még sosem próblátamKép ) ezért ha nem túl macera hozhatsz kenyeret csak fixáljuk le mert akkor én is úgy készülök majdKép Persze a süti sem rossz ötletKép
CaldeaKép
Sajnálom de megértelekKép Nagyon szorítok NektekKép Olyan jó lenne, ha Neked végre sikerülne akkor én is csatlakoznék ám Hozzátok Sikeres Endo-sok KlubbjáhozKépKép Eddig Cipómama Cipócskájával a klubb egyedüli tagja, de ha sikerül a második babácskája akkor kétszeres taggá választhatnánkKépKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lányok!

Megkaptam a táblázat tervezetet. Sajnos én sem tudom mindenkinek a kórtörténetét a fejemben tartani, és valóban jó lenne innen puskázni, de nem túl részletes ez? Pl nem elég annyit odaírni hogy alacsony progiszint, vagy magas prolaktin, HSG vizsgálat eredménye: mindkét petevezetõ átjárható, stb. És lenne egy oldal ahol pedig a jó eredményeket írnánk le, ahol mindenki meg tudná nézni a jó progiszintet pl, nem kellene egy olyan delikvenst keresni a táblázatban akinek jó a hormonszintje? Szóval attól félek, hogy ha feltöltjük akkor a sok adat miatt nehezen átlátható lesz.

Klári!
Ha a barátod andrológiai eredménye rendben van akkor szerintem ma is, holnap is és aztán csütörtökön.

Marcsi
Marcsi

Móni!

Úgy igazából gözöm sincs a laparról sem meg a HSG-rõl sem. De most azt írta nekem Erazmusz, hogy HSG-nél nem muszály kihagyni azt a hónapot sem, mert közvetlenül a mensi után megcsinálva az a pár ml kontrasztanyag hamar kiürül, még a peteérés elõtt.

Hallod Cipómama?

Marcsi
Marcsi

Talis LányokKép
Levél ment! Jelezzetek magánban ha valaki mondjuk kimaradt vagy egyéb észrevétele van a dologgal kapcsolatbanKép

doris

VikiKép
Megtelt a postafiókod ezért visszajött a levelem. Törölj kérlek és elküldöm újra csak szólj, hogy mikorKépA legjobb lenne magánban írnodKép

doris

Sziasztok lanyok

Sajna le kell mondjam a talitKépCsaldi osszeroff leszKépRaadasul nincs is kedvem az egeszhez ugyhogy most nyugos vagyokKép

nektek jo szorakozastKépKépKép

Krisztinka
kriszti

Edi!
Ne légy elkeseredve a férjed eredményén. Nálunk is hasonlo a helyzet, de nem szabad igy nekikeseredni. Gondolj bele, hogy Ö hogy éli ezt meg. Tudod, a teremtés koronái... Nagyon nehéz ezt feldolgozni. Mi mikor megtudtuk az eredményt orvosi javaslatra elmentünk a Kaáli Intézetbe és február 22-én kezdõdik az elsõ lombik stimulációja. Az ottani orvosunk is azt mondta, hogy felesleges a férjem szervezetét terhelni a gyogyszerekkel, ez sokkal jobb megoldás ilyen helyzetbe.
Szoval a lényeg az, hogy fel a fejjel, hiszen vmilyen modon, de ugyis lesz mindannyiunknak gyereke!!!
Hajrá lányok!!!
Ányez
Névtelen

KrisztinkaKép
Sajnálom, hogy nem lehetsz ottKép Nem lehet a családi összejövetelt elnapolni? Ha nem akkor se szomorkodj! Biztosan hamar megtartjuk majd a következõtKép
Viki, Lotti, Pucúr, GabómanóKép
Merre vagytok? Légyszi adjatok hírt MagatokrólKép

doris

Ányez!Kép
Köszönöm a biztatást.Kép Csak most már nem értem miért tömik a páromat bogyókkal. Caldea is azt írta, hogy nem használt. Kép Mindegy, ezt a két hónapot már kibírjuk.

A páromat tényleg megviselte a dolog, próbálom õt vigasztalni. A kesergés meg nektek marad.Kép De valahol muszáj kipanaszkodnom magam.

Krisztinka!
Már megint nem jössz talira? Ne csináld má! Irgum-burgum.Kép

Klári!
Mindent bele! Hajrá!KépKépKép

Edi
Edi

Lányok!
Küldtem emilt Kép !
Vanda
Vanda

Sziasztok!

Pénteken voltam a Meddõségi Központba. A Serocryptin, amit a magas FSH-ra és magas prolaktinra kaptam segített és most már normális mindkét értékem, de továbbra is szednem kell. Az orvos csinált egy uh.-t és közölte, hogy kezdõdhet az elsõ inszem. Így most kapok 7 injekciót, ezen a héten pénteken lesz egy újabb uh. és ha kellõ mértékben nõnek a tüszõim, akkor a jövõ héten hétfõn megtörténik az elsõ inszem. Annyira izgatott vagyok, csak attól félek, hogy nem fog sikerülni és akkor azt nem tudom, hogy hogy fogom átvészelni. De végre kiderült, hogy mi a "baj velünk" és kaptam gyogyit, és most indul végre az inszem. is.

Majd jelentkezem.

Valaki írja át lécci az adataimat: 34 c, 5 c, 27 év Nyíregyháza.

Köszi

Sziasztok: Éva
Éva

Besztiiiiiiiiiiii KépKép
Olvastam mit írtál E-nek!!! Ugye azért minden ok veletek?

Edi,
Nagyon tetszik a hozzáállásod, hogy vígasztalod a párodat. Kép Ez jót tesz neki hisz most úgy érezheti a férfiasságát vesztette el. És egy jobb eredmény 1-2 hónap múlva már öt is büszkeséggel fogja eltölteni. KépKép Addig pedig kívánok neked nagyon sok kitartást kívánok!

A lombik azért is jó, mert ott kiválasztott spermiumot még be is tudják fecskendezni a petébe! Én a helyetekben nem sokáig próbálkoznék a gyogyikkal.

Klári,
Jó, hogy más sürübben látlak KépKépKép
Sajna nem hiszem, hogy a másik 12 mm-es tüszöd tovább fejlödne, bár azért elég nagynak tünik Kép! A peteérésed már megvolt és Beszti doktornõ elmondása szerint ha két pete érik meg egyszerre az nem napokkal késöbb történik, hanem maj egy idöben. Peteéréskor leáll a pf-kekben azon hormon termelése amely stimulálja a petét, vagyis növeszti (FSH). Persze minden megtörténhet! Ha bírjátok akciózzatok 2-3 naponta, akkor tuti. Amennyiben ilyen stabil a höd, akkor aznap csináljátok tutira, amikor egy kicsit visszaesik. Ez csökkenés is jelezheti a 2. pé-t.

Krisztinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kár hogy nem tusz eljönni Kép, de a család az mindenek elött Kép

Üdv,
Moni
mj

Vanda emiljét küldje át valaki, én nem kaptam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggg.
Moni
mj

Moni pedig neked is elküdtem! Megnézem mégeccer Kép és elküldöm!
Vanda
Vanda

Kedves Lanyok!

Sajnos ma ismet megjott, kerlek javitsatok ki a listan!
Edus 5c 1cn.

Krisztinka!

Kerlek ird meg Fabian doktor telcsiszamat az alabbi emilre:
nedina76@hotmail.com
Ma vagy holnap szeretnem felhivni, kerlek irj, amint tudsz!

Elore is koszi, puszi Mindenkinek!
Edus
Edus

Andi28! Most olvastam mit irt neked Erazmusz! Hat hogy oszinte legyek, en sem hallottam meg ilyet hogy a Norculutot kuraszeruen felirta volna valakinek a doki. Biztos hogy tenyleg ezt kellene csinalnod? Nekem sokkal hihetobbnek tunik az, amit Erazmusz javasolt, hogy Norculutot beszedni azert, hogy meghozza a verzest, aztan johetnek a peteerlelo gyogyikKép Nem gondolod meg magad??

Edelweiss: Evanak szerintem megjott mult heten a mensije...

orsoly
orsoly

LányokKép
Köszi a visszajelzéseketKép Ha tudtok valamit Vikirõl, Lottiról, Pucúrról és Gabómanóról akkor mindenképp írjatokKép

doris

Moni!

Igen, minden rendben.KépKép
E. nagyon kedves volt, már válaszolt is, azt irta, hogy veszélyeztetett terhesnek számítok, és semmi megeröltetöt nem csinálhatok (pl. nincs szex Kép), nehogy nagyobb méhösszehúzódás legyen belöle.
Nagyon bizom benne, hogy feljebb megy a lepény, és rendes hüvelyi szülésem lesz.KépKép
Nagyon nagy dolog, hogy eddig sem történt semmi, mert én azért annyira nem kiméltem magamat, csak egy picit, föleg, hogy a fiam is itt van, és azért ö vágyik rá, hogy emelgessem. Meg pl. amikor kórházban volt, vittük haza, akkor apukája nem merte leállitani a kocsi motorját, mert elötte kellett szerelöt hivatnia, hogy inditsák be (utólag kiderült, hogy rossz az akkumulátora), és én cipeltem ki minden a kórházból: a gyerek nem állhatott lábra + a csomagok.
De most már mindent kétszer meggonondolok. Kép Igyekszem vigyázni. Nekem ez a gyerek kell! KépKép

Éva!

Nagyon jó.Kép Sikerülnie kell az inszemnek! Szoritok!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Nagyon vigyázz MagatokraKép Remélem nem lesz semmi gondKép Kicsi Fiad hogy van? Teljesen meggyógyult már a lába?

doris

Caldea,
Nagyon-nagyon fogok drukkolni. Megertem, hogy nem akarsz meg egy inszemet es a leheto legbiztosabbra mesz. Az ember egy ido utan belefarad ebbe az egeszbe. Most sikerulnie KELL!!!

Doris,
Nagyon szeretnem mar boviteni az "endo-klubbomat" veled es Caldeaval. (Meg persze a dupla tagsagommal, ami ebben a honapban mar nem valoszinu, mert szerdan meg fog jonni. Annyira, de annyira faj a hasam - de ez sajnos nem terhessegi fajdalom)Az emilt megkaptam, irok. A fogad hogy van?

Marcsi,
Ez volt ma eddig a legjobb hir. Valami kapizsgalt, hogy az inszemem elott kozvetlenul nekem is volt egy HSG-m, de az orvos nem mondott semmi olyasmit, hogy nem lehet probalkozni. Akkor azert nem vagyok teljesen szenilis sem, meg a marcius sem marad ki!!!! Yippy!!! A kinai naptar szerint, ha marciusban foganna meg a baba, akkor kislany lenne........ En mindig ugy szeretem volna egy lanykat..... ALMODOZOM!

Beszti,
Nem olvastam a leveled Erazmusznak, de vigyazz nagyon magadra, barmi legyen is a "veszely". Ne emelgess..., ja, es ird meg nekem, hogy hogyan lehet nem emelgetni a lurkokat. Sokszor en is felkapom a kisfiam, ugy hogy ha terhes is lettem volna, akkor biztos megszakadt akkor. (Mennyi van meg hatra a terhessegedbol?)

Eva,
Neked is nagyon szoritok az inszemhez.

Cipomama
Cipomama

Szia Doris!

Megkaptam az emailed, nagyon örülök, hogy viszonylag simán ment a mûtét.

Beszti!
Azért próbálj meg minél többet pihenni. Szerencsére ott van a te elsõszülött pici fiad, csak az a szomorú nektek hogy nem emelgethetnéd.

Cipómama!
Szóval HSG-s ciklusban volt az inszemed? És arra nem emlékszel, hogy röntgenes vagy ultrahangos HSG volt?

Moni!
Na milyen vizsgálatokra "sugallod" a dokidat?

Alice-szal mi lehet, hogy nem jelentkezik szegény?

Marcsi
Marcsi

Haho mindenkinek!

Koszonom a biztatast mindenkinek. Sajnos nagyon ram fer.

Orsoly! Ma egesz nap azon ragodtam, hogy mi legyen. Lehet, hogy rosszul teszem, de megbizom az orvosomban. Sok dokinal voltam mar, de messze O a legrendesebb. Es azert videken nincs akkora valasztasi lehetoseg, mint Pesten. Remelem nem fogom megbanni a dolgot, es igyekszem turelemmel viselni az elkovetkezo 3 honapot. Parom nagyon aranyosan mar szervezi nekem a programokat, igyekszik tartani bennem a lelket.

Probalok minel gyakrabban benezni hozzatok, de sajnos egyre tobb munkat soznak a nyakamba, igy keves idom marad a netre.
Ha irni nem is fogok, azert remelem 2-3 naponta sikerulni elolvasnom az irasokat es nyomon kovetni a babasodasokat!

Jo szorakozast a talira!

Vigyazzatok magatokra!

Andi
andi28

Sziasztok Lányok!

Sajna adóbevallások tömkelege, úgyhogy csak lopva olvaslak benneteket.

Szóval: Lotti és én is megyünk a talira. Lottika fog vinni engem is. Bizti odatalálunk!

Beszti!

Megyek és megnézem E.-nél, hogy mit írtál. Remélem nincs semmi gond.

Gabómanónak a térdével van még mindíg baj.

Ancsi és Kriszti!

Irgum-burgum!! Krisztinka ez már a 2. tali amit kihagysz!!

Remélem Ancsival minden rendben és nem az az oka, hogy nem jön.

MJ és Vanda!

Táblázatokat megkaptam, szerintem jó ötlet.

Majd még jövök!

Pucúr
Pucúr

Sziasztok,
Sajnos nem tudok menni a taliraKép, de remélem a következõn már ott lehetek. Pedig annyira szerettem volna már megismerni a név mögötti arcokat.
Beszti,
Nagyon vigyáz Magatokra, csak semmi megerõltetés!

Andi28, Én szedtem Norcolutot akkor amikor a fogamzásgátló gyógyót abbahagytam és nem jött meg.
Elmentem a dokihoz, aki megnézett UH-val (õ is kizárta, amit én 100§-osan tudtam, hogy terhes nem vagyokKép )majd Norcolutot írt fel, hogy "beinduljon" a szervezetem. Nekem az akkor is soknak tûnt 5 napon keresztül napi 3 szem, majd az abbahagyás után meg is jött és azóta rendszeresen 28 illetve 25 napra meg is jött.
A barátnõm viszont kúra szerûen szedte, minden hónapban (3 hónapig) 5-6 napon át , ezzel segítették ciklushoz, és kapott Clostit, majd a negyedik hónapban mire bevette a Norcolutot már nem jött meg neki, mert babát várt. Azóta van egy egészséges 2 és féléves fia.
Breki
Breki

Breki!

Koszi, hogy megirtad. Most mar sokkal, de sokkal jobb a kedvem. Vegre valami jo hir is!
Remelem kovetni fogom a baratnod peldajat!

Napsuteses, vidam napot mindenkinek!

Andi
andi28

Sziasztok!

Akiket kellett javítottam.

Beszti
Vigyázz magatokra. Pihenj amennyit csak bírsz a fiacskád mellett. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 73 cn Svájc 27 év
Doris 10c 62 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 59 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 57 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 39 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 37 cn Salgótarján 23 év
Kamilla 4c 34 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 33 cn Los Angeles 35 év
Indigo 3c 30 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 27 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 26 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 25 cn Budapest 27 év
Lora 16c 24 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 22 cn Budapest 30 év
Klari 9c 21 cn Budapest 31 év
Sien 17c 18 cn Budapest 29 év
Edi 11c 18 cn Maglód 33 év
Timea 3c 18 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 17 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 16 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 16 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 13 cn Budapest 24 év
Alice 36c 12 cn Budapest 29 év
Alma 8c 12 cn Györ 29 év
Melinda 7c 10 cn N-o. 26 év
Éva 34c 5 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 3 cn Pécs 27 év
Edus 5c 1 cn Svajc 25 év
</pre>
edelweiss

Szep jO reggeltKép

Pucur
Sajna muszaj mennunk kulonben kitor a parasztlazadasKép

Lanyok
itt is rengeteg a melo,ismet elarasztanak meloval eddig azt hittem ennel tobbet mar nem lehet a nyakamba varrni.hat nagyot tevedtemKép

Beszti

Nagyon-nagyon vigyazz magadra es ne hncutkodj!!!

puszi Krisztinka
kriszti

Sziasztok Lányok,
Azt hittem rosszul látok a hömérö ma reggel sajna csak 36,5-t mutatott. Gyorsan visszafeküdtem újra megmértem, de akkor is csak 36,6-ig ment "fel". De semmi, semmi, de semmi mensis tünetem nincs. Mégcsak nem is görcsöl a hasikám, ahogy szokott, nincsenem PMS tüneteim. Bár azért estig minden megtörténhet. Na mindegy.

Marcsi,
Úgy döntöttem amikor megjön aznap felhívom a dokit és egyeztetek vele egy átjárhatóságit. Hagyom ö döntse el lapart vagy HSG-t akar e. Nekem mindegy, csak azt tudom akarok egy ilyen vizsgálatot. Szóval igen, megvan az elhatározás.

Edus,
Jó volt dumcsizni tegnap. Mindjárt küldök egy emilt.

Mindenkinek szép napot,
Pusszantás,
Moni
mj

Sziasztok Lanyok!

Edelweiss: nekem ez a 28. nap, leci javitsd kiKép

Pucuuuuuur! En is LOttira palyaznek mint taxisoforre, szamitsatok ram is, ha beferekKépKépKépKépKép

Akkor most Gabo sem jon talira?Kép Ugye jon? O a mindig megbizhato valaki, aki sokaig maradKép

Nalam semmi hir, hacsak az nem hogy a hom egesz normalisan mar 37 fele ugral, pedig ugyebar allitolag anovulacios a ciklusom....na majd kiderul ha beborulKép

orsoly
orsoly

Edelweiss!

Kérlek javíts ki, ma van a 26 cn-om.

Moni!
És hormonvizsgálatot meg immunológiai összeférhetetlenséget nem vizsgáltatsz?

Marcsi
Marcsi

Marcsi,
A hormonjaim jók, kivéve a progiszintem ami kissé alacsony. 34-53 között van a 64 helyett és apárom matyijai tökéletesek.

Összeférhetetlenség? Egyelöre a petevezetékeim érdekelnek! Nem ok nélkül! - (voltak gondjaim jó pár évvel ezelött). Aztán majd meglátjuk hogyan tovább KépKépKép

Orsoly,
Remélem voltak akcióhegyek a hétvégén! KépKépKép Lehet, hogy nem is olyan anovulációs ez a ciklusod!

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok Lányok!
Szeretnék valamit kérdezni: Mely naptól lehet + tesztre számítani? Általában 28 naposak a ciklusaim (1x volt már 35 napos is), ma már a 30. napon vagyok. 15. napon volt a tüszõperedés - UH-gal követtük az eseményeket. A 16. naptól 3x1 Utrogestant kell pakolnom h.-be. Erazmusz azt írta, hogy a tüszi repi után 18. napig várjak a teszttel. Megfogadom a tanácsát - ha addig meg nem jön. Szerintetek az Utrogestan meddig húzhatja el a ciklust? Van valami tapasztalatotok?
Akiknek sikerült, hányadik napon mutatta ki a 2 csíkot?
Miért van az, hogy van akinek már a várható mensi elõtt is kimutatja?
Ha tudtok kérlek, válaszoljatok!
Üdv:
M.
M.

Sziasztok!

Edelweiss! Már a 4cn-on vagyok, kérlek engem is javits.

Eni
Eni

Kedves M.

Nekem 15 napot is késett, bár nem Utrogestant kaptam, hanem Duphastont. Aztán a végén csak nem lett belöle baba. Mérd a hödet, abbol talán látszik, ha tartosan 37 felett marad, van rá esély. Tesztelésre nincs okos ötletem, azt mondanám, kicsit várj, de én is többször teszteltem az alatt a 2 hét alatt. Azért nagyon szoritok! Kép

Eni
Eni

Sziasztok LánykákKép
Szép jó reggelt mindenkinek!Kép Sajnos itt is tiszta dili van így keveset tudok írogatni Nektek de azért figyelek mindenre. Sajnálom, hogy sokan lemondták a talit....talán majd a következõn összejön a dolog! Szerintem Gabomano jönni fog csak ritkán jut net-hez a betegácsija alatt de biztosra ígérteKép
Lotti,PucúrKép
Örülök, hogy végre jelentkeztetekKépKépTi mit hoztok a talira? A szervezés szempontjából érdeklõdömKép(Az eddigi kajcsis listát majd a levél végén látjátok. Ha semmit az sem gondKép) Ahogy látom nem fogunk éhen veszniKép
LányokKép Vikirõl tudtok valamit? Nem jelentkezik semmire...
CipómamaKép
A klubbõvítésen dolgozni fogunk ahogy megjön a mensim végre! A fogam ill. szám húzódik és feszül de szerintem ez teljesen jogos hisz a csont még nem forrhatott össze ennyi nap alatt. Holnap megyek varratszedésre ezért holnap nem leszekKép
MarcsikaKép
Ugye vidámabb vagy márKép
EdelweissKép
Mi újság van Veled? Hogy meg a festegetés? Nálad is dili van gondolomKép

Kajcsi lista:
Süti: Alice, Kamilla, Doris
Ital: Sien, Beszti, Doris
Pogi: Doris
Sali: Orsoly, Móni, Doris
Gyümi: Marcsi
Kenyér: Klári, Doris
Husi: Edi, Beszti

doris

Sziasztok Lánykák!

Itt vagyok nem veasztem el csak elromlott a gépem.Kicserélték de nem mûködik ígyhát lopva tudok irni csak.
Velem minden OK.eggyenlõre,de remélem ebben a hónapban összejön a dolog.
Igaz most más problémáim vannak és hogy most egy kicsit szüneteltetném a baba eljövetelét mert az apukám miatt elég nagy stresszben vagyok.
Ja és a hugicám a héten szülni fogKépKépKép és megyek haza babázni.Nagyon izgulok érte.
Puszilok mindenkit
Alice
Alice

Sziasztok!

Ancsi küldött tegnap SMS-t.

Minden okés nála, Szederke is jól érzi magát. Tegnapelõtt az állán felvágtak egy gyulladt patit és csövet raktak bele. Nagyon hiányzunk neki, és puszil mindenket.

Edelweiss!
Szerintem mindenki egy nappal odébb van. Nekem ez a 19. napom.

Beszti!
Vigyázz magadra nagyon, pihenj amennyit csak tudsz. A talira azért jössz, ugye?

Moni!
Kíváncsi vagyok mit fog javasolni a dokid, HSG-t vagy lapart.

Edi
Edi

Sziasztok!Kép

Én is itt lapulok a háttérben és csendben olvasgatok!Kép
Lányok! Szonjáról nem tud valaki? Lehet, hogy õ is jönne a talira, meg már amúgy is nagyon régen jelentkezett!
Breki! Sajnálom, hogy nem fogunk találkozni, remélem majd legközelebb összejön!Kép

Puszi mindenkinek: Sien.
Sien

EdiKép
Ugye megkapta Ancsi az SMS-emet tegnap. Remélem.... Sokszor pusziljuk Õket és jobbulást a pofija miattKép
AliceKép
Azért ugye tudsz jönni a taliraKép
BesztiKép
Nagyon vigyázz babácskákraKép
CaldeaKép
Úgy izgulok értetekKép Legyél te az endosok 2. tagja Cipómama után, nekem megteszi a 3. helyezés is csak ott tartanánk márKépJárjatok elõ jó példával!Kép

doris

Edelweiss!Kép
Igaza van Edinek, valahogy elcsúszhatott a tábla, nekem is ez a 19. napom!

Pusz, Sien.
Sien

Doris!
Mindent megteszek hogy ott lehessek.
Alice

AliceKép
Tudom, és kösziKép Nagyon szorítok Nektek hogy Apukáddal is és a Hugicáddal is minden a legnagyobb rendben legyenKép A babácskának meg sok-sok erõt kívánunk a "nagy útra"Kép

doris

Sziasztok!
Sien! Kép
Teljesen meghatódtam, hogy hiányoltál!Kép Azért tûntem el ennyire mert amikor utóljára irtam azt hittem a hõm alapján, hogy hamarosan megjön, de tévedtem! Sajnos nem baba van a dologban...Ma már az 53-ik napon vagyok egy ideig még mértem a hõm 36.7 és 37,1 között ugrált. A múlthéten voltam UH-n nem repedtek meg a tüszõim, ezért nem jött meg; de a vizsgálat után azt mondta az orvosom, hogy most már tutira megjön, de sajnos nem jött és semmi jele sincs hogy meg akarna jönni...Nagyon szomorú vagyok mert igy nagyon eltolódik az elsõ inszemKép((( Valentin napon megyünk inszem megbeszélésre, az orvosom biztos meglepõdik majd hogy még mindig nem jött meg...
Remélem te jól vagy! (Tudod amióta nem irtam, nem is olvastalak benneteket)És köszi, hogy gondoltál rám! Kép
Puszi, Szonja
Szonja

Eni, kedves!
Köszönöm a válaszodat! A hõm folyamatosan fenn van az egekben, de azt az Utrogestan is okozhatja. A melleim egy icipicit feszülnek, de azt is okozhatja az Utrogestan. A derekam fáj, mint mikor meg akar jönni. Hát nem tudom mi lesz...
Beszti doki néni nincs a közelben :-(((
M.
M.

Mindenkinek!

Kösz, az aggódást, vigyázok!KépKép
Szer-szer!!KépKépKép

Doris!

Irtam e-mailt, nem ment el?
Na mindegy. Szóval:
1. Vasárnap mindenképpen el kell mennem egy hosszabb utra, ezek után nem tudom, hogy szombaton menjek-e talira.Kép
A kettö együtt nem lenne sok? Még eldöntöm...
2. Ha megyek, akkor csak 1/2 4-ig tudok maradni, nagyon örültem, hogy 12.00-t javasoltad idöpontnak, mert akkor az több idö lenne.

Kedves M!

Mindenképpen várd ki a +18 napot, ahogy E. javasolta! Az már csak pár nap. A progeszteronpótlás el tudja tolni a ciklust pár nappal. Tudom, hogy izgulsz, de általában tényleg itt is az a tapasztalat, hogy nem érdemes korán tesztelni. Van akinél kimutatta, de volt aki teljesen elkeseredett a negativ teszt miatt, aztán mégis babás volt.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Sajnos megint nem jött meg az e-mail-edKép Emlékszel? A múltkor sem sikeredett pedig mindenki mástól megkapom a leveleket csak Tõled nem... Miért? Figyu, küldök Neked egy levelet magánban aztán próbálj meg légyszi reply-val válaszolni hátha... Gyere el a talira ha tudsz, majd pihenhetsz a kanapén és nem baj ha elmégy fél 4-kor csak olyan nagyon szeretnélek megismerniKépKép Persze Rád bízom, nem szeretnék önzõ lenni...Kép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?