A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Csak szólni kell és máris megjelenik doki néni? Ez ilyen egyszerûen és nagyszerûen mûködik? Köszönöm, hogy válaszoltál. Ha kihúzom és nem jön meg csütörtökig, akkor pénteken csinálok egy tesztet. Ha negatív lesz, abbahagyom az Utrogestant és bõgök egy jó nagyot... :-((((((((
Lassan letelik a 3 év sikertelenül. (35. ciklus)
M.
M.

Drága Szonja!Kép

Örülök, hogy végre jelentkeztél, még ha nem is a legjobb hírekkel! Azért ne keseredj el!! Csütörtökig még simán megjöhet, ha meg mégsem, akkor a doki biztosan kitalál valamit! Kitartás!!KépKép
Amúgy én is pont csütörtökön, Valentin-napon megyek dokihoz!Kép Szerintem elküld majd egy kontrol-vérvételre, megnézni, hogy reagáltam-e a Bromo-ra és lejjebb ment e a prolaktinom. Amúgy semmi különös nem történik velünk...várakozunk türelmesen. Aztán, ha lemegy a prolaktinom normál szintre, szerintem nálunk is jön az inszem!
Addigra Te viszont már rég túl leszel rajta, és egy babócával a pocakodban fogsz majd lelket önteni belém!!Kép
Ugye?KépKép
Talira jössz?

Vigyázz magadra és gyere sûrûbben!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sien! Kép
Remélem mindkettõnknek jó ómen a Valentin nap!Kép Kép
Sajnos ha nekem megjön végre akkor még ki kell hagyni egy ciklust, hogy teljesen kitisztuljon a szervezetem...Szóval lehet, hogy te hamarabb leszel pocakos!Kép De nem irigykedem, majd meg próbállak minnél elõbb követni! Kép
A talira nem megyek, de nektek nagyon jó mulatást!!!
Puszi, Szonja
Szonja

Moni! Hajajjj, volt hetvegen akcioKép Mondjuk pont szombaton sajnos kiugrottam az agybol, es csak utana eszmeltem hogy merni kellett volna. Erre vasarnap mar 37 fokon allt a homero, es azota is korulotte maszkal (ma reggel pl 36,95 volt). Szal nem tom mi van, de nekem mar az is sikerelmeny lenne, ha nem kene varni a mensimre 50 napotKép Mert a kovetkezo ciklusban mar jonne a closty, amihez nagy remenyeket fuzokKép

2-tol mar nem leszek, megint delegacio, a valtozatossag kedveert a zagrabi fopolgarmester-helyettesKép Szal megint melo, holnap delelott is. Azert estefele lehet lesz idom meg kicsit beugraniKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Doris!
Köszönök mindent,és szólok mindjárt a babucinak hogy erõss legyen ám.Remélem hamarosan követni fogjuk KépKépKép az én drága hugicámat.
Azért ha tudok benézek ide hozzátok.Irjatok valami jótKép
Pl.azt hogy egyre több közöttünk a pocakos.KépKépKép
Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

Sien,
Képzeld mi történt velem, tegnap teljesen elfelejtettem azt, hogy este még másfél Bromot be kell vennem, úgyhogy tegnapi napi 2 helyett csak fél sikeredett, Veled elõfordult már?
Szerinted van valami káros hatása?
Breki
Breki

Breki!

Én egyszer nem kevesebbet hanem 2-vel többet szedtem, be a Serophonból.
Jól kibõgtem magam aztán felhívtam a dokit, aki azt mondta nem baj.

Szerintem nálad sem gond ha most éppen elfelejtetted beszedni.

Caldea
Caldea

Bocsi, tényleg elcsúszott egy kicsit a lista. Mindjárt felteszem a jót. Nem gyõzlek eolvasni benneteket, tiszta diliháza van itt. Azért mindenkinek szorítok, akinek esedékes. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 74 cn Svájc 27 év
Doris 10c 63 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 60 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 58 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 40 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 38 cn Salgótarján 23 év
Kamilla 4c 35 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 34 cn Los Angeles 35 év
Indigo 3c 31 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 28 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 27 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 26 cn Budapest 27 év
Lora 16c 25 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 23 cn Budapest 30 év
Klari 9c 22 cn Budapest 31 év
Sien 17c 19 cn Budapest 29 év
Edi 11c 19 cn Maglód 33 év
Timea 3c 19 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 18 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 17 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 17 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 14 cn Budapest 24 év
Alice 36c 13 cn Budapest 29 év
Alma 8c 13 cn Györ 29 év
Melinda 7c 11 cn N-o. 26 év
Éva 34c 6 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 4 cn Pécs 27 év
Edus 5c 2 cn Svajc 25 év
</pre>
edelweiss

Moni!

De mi van akkor, ha valaki petefeszekstimulalot kap, ezert tobb peteje erik meg. Azok is mind egy idoben repednek meg akkor? Nem azzal kevered veletlenul, hogy ha mar terhes, akkor nem erhet meg egy masik honapban uj tuszo? En valami ilyen beszelgetesre emlekszem. Mindegy. Azert dontottem es este elcsabitottam.

Marcsi!
Sajnos nem tokeletes az eredmenye. Picivel kevesebb spermaja van, mint a normal. Az orvos E es C vitamint irt fel es jovo heten kell visszamenni ellenorzesre. Azert nincs gond. Csak egy kicsit jobban oda kell figyelni, hogy mikor ido van akkor legyunk egyutt.

Edi Kép

Edelweiss!
Szerintem is mindenki egy napot csuszott. Vagyis ez a tegnapi allas. Kép Ez nem panasz volt!

Most megyek beiratkozni egyetemre. Majd kesobb jovok.

Sziasztok Klari
Klari

Edelweiss!
Latom gyorsabb voltal.Kép Bocsi
Klari
Klari

EdelweisKép
Engem is javíts légyszike, mert ma már a 18. napon vagyok.
Végre közeledek a peteérés felé!
Sajna meló hegyek vannak nálunk is, úgyhogy csak egy percre nézhettem beKép
Hétvégére jó talizást lányokKép, mi a párocskámmal elutazunk Lillafüredre, egy utó valentin napi akciókban dús hétvégére.KépKépKépKépKépKép
Remélem meg lesz az eredményeKépKép
KépKép
Fércegér
fércegér

Klari!

Moninak igaza volt, én olvasgattam/irogattam az ilyen többes ovulációról.
És emlékeim szerint a helyzet tényleg az, hogy a többes ovuláció rendkivül ritka (nem lehetetlen, bár egyes orvosok szerint nem is lehetséges).
A petefészekstimulációkor is ha több érik meg, akkor egyszerre repednek meg (bár az pl. lehet, hogy külön petefészekben!).
Azt hiszem arról is megállapodtunk, hogy ha van akkor közel egy idöben lehet (ez nem tudom mennyire igaz, nekem a görbém és UH lelet (2 közel azonos nagyoságu tüszö) alapján E. azt mondta, hogy lehetett (nem biztos, hogy igy is volt) két ov. 2 napos különbséggel).
Móni helyesen irta, hogy a tüszörepedéskor a FSH már nagyon gátolt állapotban van, igy nem hiszem, hogy egy közepesen érett tüszö be tudná fejezni az érést.
Mivel neked a höd egyértelmüen jelezte az ov.-ot (már alaposan fel is ment), szerintem nem lehetett több. (Nekem igy változott a hö: 36,7 36,5 36,7 36,5 36,6 36,7 36,7 36,9 stb. Tehát az elsö 36,5 után nem ugrott rendesen, és nem is maradt ott. Egyébként én a másodikat számitom a fogantatás idöpontjának, mert onnan kezdett emelkedni a höm, tehát az biztos ov. volt.)
De azért nem szeretek embereket elkeseriteni, föleg elvenni a kedvét egy jó kis elcsábitástólKépKép, ezért nem is irtam.
De azért kivánom, hogy ne legyen igazam, és ez a ciklus legyen a nyerö!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

EdelweisKép
Bocsika, látom már javítottálKép
Fércegér
fércegér

Breki!
Szerintem ne izgulj emiatt, hogy kimaradt a tegnap esti gyogyó! Nem hiszem, hogy ennyire gyorsan reagálna a szervezet a leállásra, fõleg ha reggel már folytattad is a szedést. Amúgy velem is elõfordult még az elején, amikor 2xfél szemeknél tartottam, hogy a reggeli adagot, amit a munkhelyemen szoktam bevenni, otthon hagytam, így aznap csak este vettem be egy felet...Nem lett tõle semmi bajom.Kép (Legalábbis nem vettem észre!KépKépKép)

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!

Szonja! Örülök hogy látlak. Most akkor azért nem jött meg neked, mert nem repedt meg a tüszõd? És akkor most mit lehet csinálni, hogy megjöjjön? Szorítok, hogy megjöjjön végre, és bár egy ciklust ki kell hagynotok, ahogy írod, de minél hamarabb kopogtatna már nálatok is a baba. Szívbõl kívánom, hogy sikerüljön mielõbb. Majd írd meg hogy mi volt 14.-én, mit beszéltetek meg a dokival.
Egyébként az eddigi kivizsgálások milyen eltéréseket mutattak? Mert nálunk Pesten kiderült, hogy mi a baj, másfél évig itt helyben meg azt mondták, hogy minden rendben. És tessék, semmi sincs rendben.
Remélem ti szerencsésebbek lesztek.

Éva
Éva

Lányok!

Február 20. hiszteroszkopia.

Bocsánat a férevezetésért, de nem folyadékkal hanem gázzal töltik fel a méhet. (folyadékot olvastam valahol)

Caldea
Caldea

CaldeaKép
Nagyon drukkolok és hidd el nem lesz semmi gondKép Remélem hamar tudsz majd utána jelentkezniKép

Puszi: Doris
doris

Szia Éva! Kép
Igen, azért nem jött meg mert nem repedtek meg a tüszõim (mindkét petefészkemben volt 1-1; egyébként éreztem is a 17-ik nap körül, hogy felváltva szurkálnak) Köszönöm, hogy dukkolsz nekük! Asszem mondanom sem kell, hogy én is nagyon szoritok nektek! Kép
Miért irod, hogy semmi sincs renben, hiszen ahogy visszaolvastalak ezt találtam:
"Pénteken voltam a Medd&otilde;ségi Központba. A Serocryptin, amit a magas FSH-ra és magas prolaktinra kaptam segített és most már normális mindkét értékem, de továbbra is szednem kell. Az orvos csinált egy uh.-t és közölte, hogy kezd&otilde;dhet az els&otilde; inszem..."
Hiszen ez fantasztikus!!!! Kép Kép Úgy cserélnék veled! Annyira távolinak tûnik most az a nap amikor végre mi is belevághatunk...Ha legalább tudnám, hogy mikor...Na megyek összeszedem magam! Jövõhéten hétfõn jelentkezem, hogy mit mondott a dokim!
Puszi, Szonja
Szonja

Caldea!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Lányok!
Most beszéltem a dokival! Jövö héten HSG Kép, azt hiszem csütörtökön, de legkésöbb pénteken! Húúúúúúúúú most nagyon be vagyok tojva! Kép

Ja igen, már meg is jött Kép, Edelwess kijavítanál?

Üdv,
Moni
mj

MóniKép
Ez nagyon izgiKép Hogy beindultak az eseményekKép Drukkolok Neked isKép

doris

Móni!Kép
Legalább gyorsan túl leszel rajta!Kép Ne izgulj!
Majd mi innen a babnetrõl küldjük a bátorító sugaracskákat Neked!KépKép

Pusz: Sien
Sien

Sziasztok!
Ma egy kissé bajlódott a net.

Breki, Sien és aki érintett a témában!
Ha sikerül a magas prolaktin szintet normalizálni (és a többi hormont is, ha szükség van rá) akkor nekünk csak inszemmel lehet babánk? Kép Tegnap is olvastam ilyesmit, és ma többen is ilyesfélét írogattatok.

Caldea, nagyon bátor vagy! Kép Szorítok neked is és Moni neked is a HSG-hez.

Vanda
Vanda

HSG- s Lányok!(Caldea, Moni)

Kérlek feltétlenül számoljatok be, a HSG-rõl mert lehet hogy én is át fogok esni rajta hamarosan.

Klári!
az egészséges tálálkozás a gyermekáldásért c. könyvben én is a C és E vitamint olvastam igaz természetes formában javasolják. de mit nem. akkor jobb ha csak 2 naponta akcióztok.
Marcsi

Beszti!
Szerintem minél többet kellene pihenned, és nem hiszem Hogy a Doris befogna dolgozni bennünket, ha náluk leszünk. És közel is laksz hozzájuk. Viszont muszály vasárnap zötykölõdnöd?

Moni!
Szerintem azt is célszerû lenne megvizsgálni, hogy nem termel e szervezeted ellenanyagot apuci spermáival szemben, mert akkor azok már a bejáratnál elpusztulnak.

Vanda! ne haragudj nem értem, miért csak inszemmel lehet babátok. én úgy tudtam a hormonszinteket viszonylag könnyen lehet rendezni.
Marcsi

Vanda,
Nem egyátalán nem feltétel, hogy inszemmel legyen babád. Szerintem a lányoknak azért kell inszem mert már vagy nagyon-nagyon rég óta nem jött össze és a lombik viszont elött kötelezö (hacsak nincs mindkét pv elzáródva) ezt a módszert is kipróbálni, vagy pedig a férjuraik eredménye csapnivaló.

Ancsinak sem volt inszem. KépKépKép és láss csodát Kép

Köszi a bíztatást lányok.KépKépKép

Marcsi feltétlenül beszámolok róla! Kép
Üdv,
Moni
mj

Vanda!

Ne ijedj meg! A magas prolaktin önmagában még egyáltalán nem indokolja az inszemet! Nálunk azért merült fel már az inszem gondolata, mert elég régóta próbálkozunk eredmény nélkül.Kép Ráadásul nekem csak az egyik petevezetékem átjárható. Ezért próbálnak majd egy picit besegíteni nekünk az inszemmel...

Szóval nyugi!! Lejjebb viszik a prolidat és hipp-hopp babás is leszel!KépKép

Pusz: Sien.
Sien

Szóval azt akartam írni, hogy lombik elött kötelezö az inszem (hacsak nincs élettani gátlója, átjárhatatlan pv, iszonyatosan rossz spermakép, endo, vagy mittudoménmi).

off leszek:
Volt itt egy hölgy nálam tárgyalni. 20 percet volt itt és mire elment éreztem, hogy elszívta az összes energiámat. Ahogy kezet fogtunk mintha kicsavart volna. Hogy csinálta?

Moni
mj

BesztiKép
Nyugodtan eljöhetsz ha kedved lesz szombaton. Igérem nem engedlek majd mosogatni (meg mást semKép ) annál is inkább, mivel egyszemélyes a konyhámKépKép Azt imádom benne, hogy a közepérõl mindent el lehet érni és könnyû tisztán tartaniKép Szóval garantáltan hamizni meg pihizni fogszKép

doris

Moni, Lányok, köszönöm Kép, egy kicsit nyugodtabb lettem.

Marcsi!
Kicsit megijedtem, hogy mivel nekem is magas a prolaktinom, hogy majd csak inszemmel lehet babám, - mivel pont tegnap hasonlóakat olvasgattam és Sien, Szonja stb. is errõl írt ma. Remélem, hogy nem lesz rá szükség, fõleg még az elején vagyok: csak most próbáljuk levinni a proliszintemet. Aztán jöhet a többi kivizsgálás (bár ne lenne rá szükség).

Sien Kép
Köszönöm, nagyon aranyos vagy Kép És nagyon szeretném, ha így lenne! Kép És kívánom neked is, hogy legyen erõd és az inszemmel végre babás legyél! Kép

Kép És egyáltalán. Kívánom MINDENKINEK ezt a csöpp kincset Kép
Vanda

Sziasztok Lányok!

Sajnos a múlt héten betegszabin voltam, elkapott az influenza, pedig úgy hiányoztatok, alig vártam már, hogy elujságoljam nektek, párom eredményei nagyon jók lettek, aminek nagyon örülök, mert be kellett vetnem mindent, hogy erre az egy vizsgálatra rávegyem. UH-n is voltam. A doktorbácsi azt mondta, hogy ettõl az eredménytõl nyugodtan teherbe lehet esni.

Caldea, Móni,
Én is bõvítem a HSG-s vizsgálatra készülõk táborát. Kb. március 4-5-én megyek. Nekem azt mondta az orvos, hogy be kell feküdnöm egy napra a korházba. Ti tudtok errõl valamit?
Ti biztos elõbb túl lesztek rajta mint én. Meséltek!? Egy kicsit azért mint mindig reménykedem, hogy erre már nem fog sor kerülni.

Beszti,
Nagyon vigyázz magatokra!

Alice,
Fej fej mellett haladunk, észre vetted?

Alma
Alma

Beszti!
Koszi, akkor en tevedtem. Lehet ha tegnap vagy ma elmentem volna UH-ra lattam volna, hogy meg ott van es nem nott tovabb. Olyan furcsa az egesz. Majd drno-vel jovo heten ertekezem, hogy hogy is lehetett. Ami furcsa ebben a honapban, hogy a 16-17. nap felment 37-re es azota ott van. Nekem mindig keson szokott felmenni, elotte ugral egy keveset. Hat lehet, hogy a gyogyszer rendbe tette a ciklusomat. Kép Tenyleg jo lenne!!
Vigyazz magatokra. Remelem jossz a talira.

Moni!
Bocsi!! Azt hiszem azt nem olvastam, vagy csak nem maradt meg az agyamban. A HSG-hez sok sikert!! Szerintem is jo lesz tul lenni rajta, de a legfontosabb, hogy tudod utanna, hogy minden rendben van ott. Kép

Sziasztok
Klari
Klari

Klári!
Nem értem, hogy miért a 10 napon kell mennem, mivel általában 31-33 naposak a ciklusaim. Azért én bízom benne, hogy csak túlóvatosság és nem tévedés!
Prolaktinosok!
Szerintem, a hormonális rendellenességek egyáltalán nem adják, hogy inszem. jöhet csak szóba. Ez abszolút nem logikus. Ahogy én tudom, az inszemre akkor kerül sor, ha a férfivel van gubanc, vagy ha a petevezeték nem átjárható.
Lehet, hogy csak én nyugtatom magam, de minden doki állítja, hogy az ilyen hormon-diliken a legkönnyebb segíteni. Remélem, a módját is ismerik...

Szóval, fel a fejjel!!!!!!!!!!!!

Másikviki
másikviki (m&aacut

Sziasztok,

Másikviki, inszemet akkor is csinálnak, ha hosszú ideig nem jön össze a terhesség (lehet, hogy nem tudják kimutatni az okát), vagy a nyákkal vannak problémák. Nálunk pl ez van, nem jutnak át kisfickók a nyákomon.

Moni, nekem volt laparom, és 4 vágásom van. Persze lehet, hogy elírtam valamit, akkor bocsi.

Ma voltunk Tapolcán. A páromnál minden rendben van, nálam nincs.
1. nem érik meg a tüszõm elég nagyra
2. a ciklus 2.fele rövid
3. nem engedi át a nyákom a matyikat
4. alacsony a hormonszintem
Találtak valami gyulladást, és kaptam egy tök drága antibiotikumot (10 db 4800Ft). 2xfelet szedek, de olyan rosszul vagyok tõle, hogy csak na. Szédülök, hányingerem van, gyenge vagyok. Mást nem szedek, csak is ettõl lehet. A 3. naptól 2x1 Sherophent kell szednem, majd 6.naptól 2 naponta Uh. Ha félidõre elmúlik a gyulladásom, akkor "ELSÕ INSZEMINÁCIÓRA ELÕJEGYEZHETÕ"! Már alig várom, tök izgis.

Sien, ha meglesz a vérvételed eredménye, írd ám meg!

Beszti, vigyázz magatokra! Gondolom, hogy a fiad mellett nem túl könnyû.

Puszi, Lora
Lora

Doris, Orsoly nincs véletlenül tapasztalotok, hogyan tudnám eltüntetni a fejemrõl azokat a nagyon csúnya bigyókat? A doki azt mondta, hogy "akne" a neve, és a PCO-tól van. Már szörnyen nézek ki!

Help, Lora
Lora

Móni! Caldea!
Örülök, hogy végre sikerült elõre lépnetek egy picit! Sok sikert mindkettõtöknek!!!

Lora!
Neked is nagyon drukkolok az inszemhez!

Másikviki!
Ki kell javitsalak: ha nem átjárható a petevezeték akkor a lombik segit, és nem inszem! Egyébként nálunk is azért lesz inszem mert több mint 5 éve próbálkozunk és semmi szervi bajunk nincs ezért valószinü, hogy a nyákom nem megfelelõ a spermáknak!
Sziasztok, Szonja
Szonja

Jo reggelt Mindenkinek!
Timea
Timea

Kedves Lora!

Szerintem menj el bõrgyógyászhoz az akne problémáddal. Amikor nekem az anyajegyeimet leszedték a bõrgyógyászaton, akkor kaptam a a patikra és aknékra - amik a vállamon voltak - 3 szert: egy patikában összekutyulósat, akneroxid 5 gelt és zineryt oldatot. az egyik hámlasztó volt (akneroxid), a másik leszárította a piros patikat (zineryt), a 3. kutyulós pedig büdi, de nagyon sima letta bõröm. De mivel neked az arcodon van te is konzultálj bõrgyógyásszal nehogy nagyon kiszárítsa a bõrödet. Nekem 4-6 hét alatt rendbe jött, annak ellenére hogy ruhával fedett a vállam és nem szellõzik olyan jól ott a bõr.

Marcsi
Marcsi

Lora,Kép off leszek:
Herbáriában Aknezol (Acnezol?) ecsetelö. Nálam nagyon bevált. Állandóan pattanásos voltam, furunkulusok és aknék tömkelege föleg tinédzserként. Ezen felül 6 hónapig 2 hetente jártam kozmetikushoz arctisztításra (magadnak ne nyomkodd), és ez is nagyon sokat segített. Mostmár csak 3-4 havonta járok, ha járok, pedig azért jó lenne egy kis masszázs idönként Kép.

Arctisztításra ne menjetek a ciklus 2. felében és persze terhesség alatt. Nagyon megterheli a szervezetet egy ilyen "beavatkozás".

Alma Kép
Jó hogy itt vagy újra. Feltétlenül beszámolok a HSG-röl. Kedden vagy szerdán megyek megbeszélésre a dokihoz, de nem említette, hogy be kellene feküdnöm. Én úgy gondoltam megcsinálja, aztán bevágom magam egy taxiba és otthon pihi.

Majd meglátjuk.
Üdv,
Moni
mj

Jó reggelt mindenkinek!

Móni, Caldea!
Örülök, hogy egy kicsit elõbbre léptetek. Csak így tovább, nemsokára ott lesz a kis pocaklakó. Kép

Az aknéról jut eszembe. A ciklus 2. felében vagy terhesség alatt szoliba el lehet menni alkalmanként. Nem vagyok egy nagy szolibajárós, de már mindenki betegnek néz, annyira fehér a bõröm. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 75 cn Svájc 27 év
Doris 10c 64 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 61 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 59 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 41 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 39 cn Salgótarján 23 év
Kamilla 4c 36 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 35 cn Los Angeles 35 év
Indigo 3c 32 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 29 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 28 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 27 cn Budapest 27 év
Lora 16c 26 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 24 cn Budapest 30 év
Klari 9c 23 cn Budapest 31 év
Sien 17c 20 cn Budapest 29 év
Edi 11c 20 cn Maglód 33 év
Timea 3c 20 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 19 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 18 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 18 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 15 cn Budapest 24 év
Alice 36c 14 cn Budapest 29 év
Alma 8c 14 cn Györ 29 év
Melinda 7c 12 cn N-o. 26 év
Éva 34c 7 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 5 cn Pécs 27 év
Edus 5c 3 cn Svajc 25 év
</pre>
edelweiss

Edelweiss,
Kijavítanál? Lekerültem a legaljára. 10c 2cn.
Köszi
Moni
mj

Sziasztok!

mj!

Ne izgulj! Ha túl leszel a HSG-n, akkor legalább fogjátok tudni, hogy mi újság odabenn, és remélem nem találnak semmi eltérést. Szorítok neked. Úgy tudom, az egész nem olyan hosszú, kb. 15-20 perc. Nekem laparoszkópiám volt, nem HSG-m, így nem tudom, hogy az altatás hogyan történik a HSG-nél. De ne aggódj, ha túl leszel rajta, meg fogsz könnyebbülni és ezzel is közelebb jutottok a babához! Fel a fejjel!!!

Szonja!
Azt, hogy semmi sincs rendben úgy értettem, hogy itt a vidéki kórházban minden vizsgálatra azt mondta a dokim, hogy rendben vagyunk, vagyis hogy teherbe eshetek bármikor. Most meg hogy felmentünk Pestre ott egybõl kiderült, hogy mégsincs minden rendben, merthogy az én hormonértékeim és a férjem spermavizsgálati lelete sem jó.
De most már az én hormonjaim rendbe jöttek a gyógyszertõl, a férjem spermája meg bár nem túl jó, de az inszeminációhoz megfelel. De abban igazad van, hogy legalább már elkezdõdött az inszem.-es elõkészület. Ha most pénteken az uh.-n a tüszõk szépen érettek lesznek, akkor hétfõn elvégzi a doki az inszem.-et. Remélem, hogy neked sem kell már sokat várni az inszem.-re. De ha most megjön neked, akkor már "csak" egy ciklust kell kihagynotok az inszem.-ig ugye? Írd meg, hogy mi történik veletek, és szorítok nagyon.

Edelweiss: sajnálom, hogy megjött.

Caldea: jól értelmezem a leírtakat? Az inszeminációkat nálad elõzetes hormonvizsgálatok nélkül végezték? Most akkor egy teljes hormonvizsgálat után a lombiknak be kell jönnie. Csodállak, ahogy bírod ezeket a megpróbáltatásokat. Sok sikert kívánok, most már tényleg kijár nektek a babóca.

Lora: Az nem jó hír, hogy nincs minden rendbe veled, az viszont reménykeltõ, hogy hamarosan nálatok is meg lehet próbálni az inszem.-et. Mi a neve a gyógyszernek, amitõl olyan rosszul vagy?

Éva
Éva

Móni
Javítottalak.

Éva
Nekem még nem jött meg. Kép MOst vagyok a 18. napon. Majd talán vasárnap, de legkésõbb jövõ kedden. Bár azt sem bánnám, ha elmaradna. KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lora!Kép
Tök jó, hogy már itt tartotok! Remélem gyorsan elmúlik ez a gyulladásod! Ha tényleg ilyen bika antibiotikumot adtak, akkor biztos hamar túl leszel rajta!Kép
Én a fogamzásgátló abbahagyása után virágoztam ki teljesen, amibõl aranykezû kozmetikusom kéthetenti kínzása tudott csak kigyógyítani egy jó pár hónap alatt..KépÚgyhogy én is szakembert javasolnék mindenképpen!

Éva! Nagyon izgi, hogy már ilyen közel vagytok az inszemhez!! Drukkolok a tüszõcskéidnek!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Edelweiss!

Én enm értek a szolihoz, de egy kis szolid sminkkel is javíthatsz az arszíneden. Amúgy a szervezet a nap és a szoli által a bõrõn át bejuttatott sugármennyiséget elraktározza és évek múlva hajlamosíthat a bõrrákra. asszem évi 20 órát lehet büntetlenül napzni+szolizni.

Marcsi
Marcsi

Moni!

Nekem is tegnap azt mondta a dokim a HSG-rõl, hogy nem szükséges hogy a férjem elkísérjen, meg tulképpen egy röntgenfelvétel, csak elõtte még feltöltenek pár ml. folyadékkal. Az enyém görcsoldót ad elõtte.

Marcsi
Marcsi

Edelweiss!
Bocsi a tévedésért. Móninak akartam írni, hogy sajnálom.

Sien:
Köszi, hogy szorítasz!

Caldea!
Légyszíves írd meg, hogy a te párodnál hány % volt a morfológia a spermavizsgálatnál? És hány %-nál csinálják meg az inszem.-et? Mert az én páromé csak 3% és erre azt mondta a doki, hogy ez az eredmény még jó az inszem.-hez.

köszi

Éva
Éva

Sziasztok LanykakKép
Remelem mindenkinek rozsas-jo kedve vanKép En orommel jelenthetem, hogy tuleletem a varratszedestKépKép
LoraKép
Nekem rengeteg patim meg dudorom volt az elmult fel ev alatt de mostanra teljesen normalizalodtamKép Az a helyzet, hogy amig vakargattam addig minden csak romlott de jo nehany hete kizarolag erosen szarito szappant (holt tengeri) ill. csalan sampont hasznaltam es teljesen rendbe jottek a dudoraimKép Bevallom oszinten (tudom, hogy ez nem dicsekedni valo) de en meg nem jartam kozmetikusnal igy nincs osszehasonlitasi alapom. Ha gondolod probald meg amit a lanyok irtak de nekem a hetkoznapi dolgok is bejottek. Javaslok egy kicsit erdes feluletu dorzsiket is, mert az segit eltavolitani az elhalt hamretegetKép A legfontosabb megis az, hogy ne piszkalgasd oketKépKép
EdelweissKép
Kepzeld, vegre gorcsok kozt fetrengek ami azt jelenti, hogy talan meg fog jonniKépKép Mar emberemlekezet ota varok raKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Doris
Látod milyenek az emberek? Néha egy kis szenvedésnek is mennyire tudnak örülni? KépKép
Örülök, hogy végre új idõszámítás kezdõdik nálatok is. Kép

Marcsi
Akkor jó, mert én abba bõven beleférek. Kép:

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris Kép
Drukkolok, hogy megjöjjön! Jó, hogy itt vagy!

Lora,
Én semmiképpen sem dörzsölgetném a pattikat a fejemen (hámlasztók meg ilyesmi), mert csak elfertözöd öket. Bítd kozmetikusra. Sajnos ilyen módon szétkenheted az arcodon és máshol gyulladást okoznak.
Üdv,
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?