Azért kérdeztelek titeket Baba és Eszti, mert nálunk sem egyszerű a döntés. Egyik héten jönni akar a párom, a másik héten inkább nem. Remélem a szülésre már el bírja dönteni.
Tegnap pedzegettem neki, hogy legalább 1-2 alkalommal elmehetnénk júliusban is felkészítőre, de nem volt elragadtatva az ötletemtől. Nem érti, hogy hova sietek. Valahogy annyi a dolga az embernek az utolsó trimeszterben, hogy tuti nincs olyan hónap, hogy minden hétfőn ráérnél, szerintem jobb a biztonság.
Baba, nálunk is az esküvő napján izgult mindenért a párom, én akkorra már valahogy kiizgultam magam
Myra, kérhetek én is? zkata@freemail.hu
Szia Zseppy, kitartás!
Én is gondolkodom az egyágyas szobán, elsősorban a külön fürdőszoba miatt, valahogy nem szeretek a közösben tolongani.
Tegnap rávettem magam, hogy olvassak egy kis rendelői okosságot itt a babaneten, hát nem kellett volna, mert megint olyat találtam, amitől hetekig izgulni fogok. Azt írták, hogy a gerincsérveseknek és más gerincbetegeknek sem ajánlott az eda. Én meg pont abban bíztam, hogy ha szülés közben a gerincem rendetlenkedni fog, akkor elnémíthatom az edával. Tanácstalan vagyok
Kati 23+2

, leginkább az előzményeink (akik ismernek tudják miről beszélek) miatt választottuk ezt és azért is mert a kispapa az egyágyas szobába szinte időbeli korlátozás nélkül bejöhetett, persze igazódva a kórházi házirendhez.