A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép

Neked még1x sok sikert a holnapi beavi-hoz!
Mondd meg nekik, hogy szépen sokasodjanak!
Mikor kapod őket vissza?

Mili

Sajnos mindig történhet valami előre nem látható dolog, de nálad már vége lehetne!
Nekem is volt egyszer egy cisztám régen, és az magától (illetve egy kis gyógyszeres segítséggel) felszívódott. Neked is ezt kívánom!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Valószínűleg hétfőn bútoroznak be a srácok.

wish

Wish, Kép
Noemi Kép
Szilva Kép

kosziiiiiiiiii Kép Kép - ez aztan erot ad !!!

saci
saci

Saci, a kisegér a férjemtől jön, ő így becéz Kép

Noémi, tesztelj egyet jövő héten Kép Köszi az üzenetet, olvastam!
kisegér

Noémi!Szilva!MiliKép

Köszi a bókotKép

Szilva!Kép

Igen a staffink barátságos, csak a kutyákat nem szereti.
Kicsit izgulok mi lesz a babával, de küldök én is haza majd valamit UrammalKép
Remélem nem lesz nagyon féltékeny, bár annyira agyon kényeztetve nincsenKép

Puszi Nektek!

Mea
mea

Kép
Kép

wish

Sziasztok
Koszonom a biztatást mindenkinek

Wish
Szorítok és drukkolok neked hogy sikeruljon minden.

En tegnap szúrtam be magamnak a tuszorepi szurit és szombat reggel kell menni leszívásra.
mili

Mili Kép

Megy a drukk!
Be tudod adni magadnak a tüszőrepit?
Hogy csinálod?

Wish Kép

Gondolunk rád!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép Kép Kép Kép

nagyon szoritok !

veled vagyunk !
puszi Saci
saci

Sziasztok Kép
Itt vagyok, csak ide-oda kell járkálnom, ami természetesen nem panaszkodásnak szántam. Szerdán le kellett mennem Szolnokra védőnőhöz, de olyan jó volt, mert szabin volt az anyu és a húgom is otthon volt, így az egész napot együtt töltöttük. Kép

Wish Kép
Gyere, hogy mi van. Nagyon sok drukkot küldök neked. Kép

MiliKép
Itt is mennek a drukkok. Kép

Szilva Kép
Neked mikor lesz teszt? Küldök neked sok-sok babatapasztót Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++

Noémi Kép
Nekem akkor szúrkált így, amikor már a pici itt lapult a pocakomban. Kép

Wish Kép
Beírhatod a táblába a szülés várható időpontja : 2006.01.01 (Könnyen megjegyezhető dátum Kép )

Ma egyszer valami nagyon belenyilalt a hasamba, valami görcsféle volt, nagyon megilyedtem, de gondolom csak méhösszehúzódás volt és a doki azt mondta napi 10 alatt még nem probléma. Amúgy jól vagyunk Kép, semmi hányiger meg hasonlók nem volt. Gömbölyödöm rendesen és már a köldököm is kezd kifelé jönni. Kép Érdekes nézni a testnek a változásait. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép nagyon drukkolok!!!! Eszeveszetten!!!!

Mili Kép tiéd a holnapi drukkom!!! Nektek is nagyon drukkolok! Pláne annak az egynek! Duplán!!! KépKépKépKépKép Õrülten drukkolok!!!

Ági Kép de jó lehet Kép... remélem hozzánk is beköszönt a gólya hamarosan. Úgyis szezonja van, ugye?? Kép

Nagyon szeretném azt a zebrát jövő hétre! Van valakinél fölösleges? KépKépKépKépKép Mára különben elmúlt a szúrkálás. Ellenben látok magamon néhány felesleges zsírpárnát, ami eddig nem volt. Gáz. Kép
Vendég

Sziasztok!
Wish túl van a punkción, 11 petesejtet tudtak leszívni tőle!

Kép
stella9

Noémi Kép

Rendben, a jövőhéten tereljük feléd azt a zebracsordát, de a következő héten én szeretnék találkozni velük!

Ági Kép

Köszi a drukkot, örülök, hogy jól vagytok.
Azért nézz be hozzánk néha!
Nekem valamikor 12. után kell majd nem megjönnie!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép ez nagyon jó hír!!! Gratulálunk! Egy-két fickó biztosan visszakerül hozzád! Drukkolunk nekik, hogy mielőbb visszakerülhessenek a mamijuk pocakjába!

De Jó lesz!!! Stella Kép köszönjük a hírt.

Szilva Kép a nemet nem veszi az agy... Tehát: 12-e után lesz pozitív a teszted! Kép és ígérem küldök zebrát! Remélem sikerül addig befognom egyet és továbbadom neked!
Vendég

Szilva
Gyakorold amit Noémi írt,nincs olyan hogy nem.
Kulonben a tuszorepit izomba kell adni, azt mondták hogy ugyan úgy mint a merional. Hát én úgy szúrtam magamban tukorben, farba és tovig a tút. Remélem hat Kép

Wish
Ugyi voltál. Továbbra is drukkkkk.

Noémi
Koszi a drukkot,remélem odaér valamilyen zebra jovo hétig azután pedig majd kuld át hozzám is hogy csíkozzon be azután és is tovább kuldom valakinek Kép
mili

Kép rajtam ne múljon! Csak találjon meg engem a zebra hétfőn!
Vendég

Noémi Kép

Ezek szerint hétfőn teszt?

Wish Kép

Vigyázz magadra, pihizz sokat, és megy a drukk, hogy minél több petike akarjon baba lenni!

Mili Kép

Ügyes vagy szuri beadásával kapcsolatban. Ebben a hónapban úgy volt, hogy már a férjem adja be a tüszőrepit, de aztán inkább mentünk az ismerősömhöz, aki ápolónő.
A Merional-t adagoló tollal kell szúrni?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép ha semmi jel hétfőn, akkor kedden reggel tesztelek. Kép

Hétvégén parkettázunk, lépcsőzünk, félig költözünk, úgyhogy ha nincs pocaklakóm, szerintem meg is jön hétfőre. Ha viszont van... KépKépKépKép
Vendég

<!--attachment: lilipie-237830.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*29.1**lilipie%2ebmp --><center><pre>
Kép
lilipie.bmp (29.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szerintetek megőrültem?! KépKépKépKépKép
Vendég

Nem sikerült Kép
Vendég

Noémi

Azért meg lehet nyitni!
Nekem nagyon gyanús vagy!

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Ez fantasztikus. Kép Ilyen jó hírekért öröm benézni. Kép

Noémi Kép
Bizakodjál légyszives. Kép Tudod ha nem sikerült mostmár lassan inszem. Kép Csak előre nézni nem hátra.

Kép

Kép
pkagi

Szilva
A merionalt klasszikus injekcios tuvel szurizom és a pregnyl tuszorepit is. Vettem egy vastagtut a felszívásra és vékonyabbat a szurira. Legeloszor az ugyeletre jártam én is-mert ismerost nem akarunk beavatni, másodszor már a párom adta és most már én is tudom. Az elso szurim kicsit belilult de a tobbi már ment mint a karikacsapás.

Petri
Nézzél azért be hozzánk, én legalább is kíváncsi vagyok hogy vagy és a baboca.
mili

Wish!
Ez fantasztikus csak így tovább! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Most aztán már muszály összejönnie! Drukkolok a picikéknek, hogy sikeresek legyenek!
Nekem ma van a 25.cn -om még minimum 3-at kell aludnom, hogy megtudjam mi van velem. A c.hossz 24-28 nap.
Kép

Kép
lara26

Lara Kép
ilyen görbével csak 24-28 naposak a ciklusaid????
kellene egy hormontükör, mert akkor nagyon rödid a második fázis, ami nem jó!
Egyébként látszik szépen, hogy van tüszőrepid, de ennek utána kellen járni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!
Jaj!
24 akkor volt miután abbahagytam a fogamzásgátlót ez volt márciusban. A múlt hónap 27-es volt.De ha most nem jön össze akkor meglátogatjuk az orvost! Amúlt hónapban pedig a 27.cn kivételével 10 napon át 37.1 körül volt.

Kép
lara26

Lara Kép
szerintem, ha nem telt el a fogigátló óta 3 hónap, akkor még nem kellene azonnal orvoshoz rohanni. Várjuk meg a 4. ciklusi görbét.

Van görbéd a korábbi ciklusokról is? vagy legalább azt meg tudod mondai, hogy a tüszőrepi után hány nappal jött meg?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

NoémiKép

Nyitsd meg a centidet képszerkesztővel,jó a sima Paint is és a "mentés másként" funkciónál a fájl menüből JPEG formátumban mentsd el!A bmp itt sajna csak így jelenik meg, de a jpeg rendesen is!Remélem,sikerülKép!

Anyapoc

anyapoc

Orsi

December 25.-én vettem be az utolsó fogigátlót.
4 napig tart a menzesz, ez mindig állandó. Január, febr. 28cn-os volt, ferb-ban baby markkal néztem van-e pé, és ott 28cn-re néztem, mert az előző hónap 28-as volt. Itt csak arra voltam kiváncsi, h van-e pé. Ott pont a 14.cn-n volt + és 14 napra meg is jött. Márc. 24cn-os. Ez volt a 3. gyógyszermentes hónap.
Ápr. 25-ös, május: 27-es és sajna csak ebben a hónapban a 17.cn-en kezdtem mérni a hőmet hüvelyben:
17.37.1,
18.37.1,
19.37.1,
20.37.1,
21. 37.1,
22. 37.1,
23. 37.2,
24. 37.3,
25. 37.2
26. 37.1
27.36,8.
Hónaljban: (ugyan ez a hónap)
11.cn 35,8
12. 36,6
13, 36,3
14, 35,8
15, 36,8
16, 36,7
17, 36,6
18, 36,1
19, 36,6
20, 36,6
21, 36,6
22, 36,6
23, 37
24, 36,8
25, 36,6
26, 36,5
27, nem mértem.
Aztán jött június amit látsz a táblázatban.Kép
Hát ez nem v.mi kecsegtető előrejelzés.

Lara

Kép
lara26

Sziasztok
Mindenkit üdvözlök, és köszönöm azoknak akik gratuláltak a 3 babóhoz. Sajnos én már rögtön, ahogy megtudtam eldöntöttem, hogy csak kettőt tartok meg, de sokan megerősitettek ebben. Azért irok még mindig erre az oldalra, mert egyszerüen a többi nem müködik, senki nincs rajta. Szerintem ide pedig mindig ir valaki. Remélem nem baj. Szeretnék tőletek segitséget kérni, ha bárki bármit hallott az ikerterhességnél a redukció menetéről irjon. Egyenlőre annyit tudok csak, hogy a SOTE I. Női Klinikán kell jelentkeznem, egy tü segitségével szúrják meg a babát, tudom szörnyen hangzik, de sok rosszat hallottam olyanokról akik megtartották mindhármat, vagy az anya ment tönkre, vagy a gyerekek. Kérlek, ha bármit tudtok irjatok, Köszönöm szépen.
berci

Sziasztok Kép
nagyon szépen köszönöm, hogy ennyit drukkoltatok Kép
A tizenegy petesejtből hét kezdett el osztódni, úgyhogy nagyon büszke vagyok rájuk. Kép Majd hétfőn kell megint telefonálni és akkor eldől mikor lesz a beültetés.

wish

Wish
Ez nagyon jo hogy hét osztódik, sokat gondoltam rád és drukkoltam. Nektek IVF vagy ICSI metodussal csinálták?

Szilva
Hogy érzed magad?

Nekem ma leszívták az 1 petikémet és holnap kell hívnom érdeklodni felole. Remélem eros lesz és a mi kisbabánk akar lenni és meg fog tenni mindent ennek érdekében.
mili

Mili Kép
Nagyon drukkok a petikédnek Kép Remélem tényleg erős lesz. Szombaton csinálta meg a dokid punkciót, de rendes.
Mikor ültetik vissza?

wish

Berci Kép
több dolog is történhet. Nem tudom, hogy egyformák-e a petezsákjaid, vagy van amelyik kisebb, esetleg le van marava?
ha van ilyen, akkor akár a spontán redukcióra esélyed van, ez a legfájdalommentesebb, mert ilyenkor a természet elvégzi dolgát.
A redukciót káliummal (ha jól emlékszem) végzik, UH alatt. A 14. hétig, de ebben megint nem vagyok biztos.
Próbálok Neked valakit kereseni lombikos körökben, akinek volt ilyen, jó?

Lara Kép
elvileg az előző ciklusokkal minden OK lehet, és a mostaninak sincs vége, tehát ne ítélkezzünk hamar. Várjuk meg, mi lesz belőle. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish
Holnap reggel kell telefonálnom, és ha minden ok akkor úgy néz ki hogy kedden /ami hozzáteszem most nálunk munkaszuneti napot jelent/

Kulonben ma kb 12 lánynak csináltak punkciot ebben az intézetben -két doki ugyeskedett a mútoben.
mili

Wish - eljen !!!! erre szamitottal kb???
mert a 7 nagyon jol hangzik,,de nincs ebben tapasztalatom - meselj !!!

Kép
saci

Orsi

Tudod, h mi lehet a hiba? Az,h nem alszok mindig ugyan annyit. Az ébresztőm 5 órára van beállítva és ha nem alszok 7 órát akkor az már 2-3 tized fok eltérést hoz magával. Ma megfigyeltem: kb 01:30 órakor elaludtam, 5-kor megmértem a hőmet 37.0 volt azután 08:30 kor megmértem megint: 37.3 lett. Nem gondoltam volna, azt hittem ennyit azért nem befolyásol.

Kép

Wish

Ez aztán a jó hír. Üzenem a picikéidnek, h nagyon ügyesek legyenek!

Kép
lara26

Sziasztok
Nem lesz transzfer mert nem sikerult a megtermékenyítés.Kép -koszonom a drukkokat elteszem a jovo honapra.
mili

Mili Kép - nagyon sajnalom Kép
en nem ertek ehhez a lombikozashoz,,de nem ugy van, hogy a megtermekenyites mindig sikerul , csak a visszaultetes es/vagy a beaagyazodas nem? bocs, hogy ha hulyesegeket kerdezek...
saci

Wish Kép
Nagyon szurkolok neked. Kép

Noémi Kép
Sokat gondolok ám rád. Kép Remélem hétfőn hamar jössz a teszteredménnyel. Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish - hogy vagy azota???? Kép

en 1 cn en vagyok ma. De mar meg sem lepodom Kép
lehet, hogy ez a baj??
saci

Lara Kép- koszi, hogy leirtad a tapasztalatodat a homerozessel kapcs.
Idaig is utaltam,,de most meg jobban. Kép
Ha ennyire elter par ora alvassal az eredmeny,,akkor semmi ertelme csinalni - foleg komolyabb kovetkezteteseket levonni belole....szoval nem ir tudom, hogy mit tegyek, mert nekem most meg 2 honapig closyt mellett kell(ene) mernem,,de ha ekkora elteres lehet, hogy eppen 7, 8, vagy 5 orat aludtam,,akkor ez veszelyes "jatek". Foleg, hogy a kesobbiekben ennek alapjan adagolna nekem a doki a bromot.
vki okos segitsen !! koszike Sacko
(mar egy honapig mertem,,tehat azt mar tudjuk, hogy van peteeresem..)
saci

Mili!
Sajnálom...
A következő alkalomra.....négylevelű!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Saci

Itt az a jó, h mindenki ír v,mit magáról és azt szinte mindenki tudja hasznosítani magán valahol!

Lara

Kép
lara26

Kép
Kép

wish

Mili Kép
Nagyon sajnálom Kép
Akkor gondolom marad a következő hónap.
Nem akar a dokid, valami erősebb stimulációval próbálkozni, hogy több petesejted legyen? Ez így eddig nem nagyon működött Kép
Kérdezted, hogy nekünk milyen megtermékenyítés van, nálunk ICSI kell.

Saci Kép
Köszönöm megvagyok, javult a hasam, és remélem a babócák is jól vannak és szépen osztódnak.
Egyébként abszolút nem biztos a megtermékenyülés. Nekünk most a 11 petesejtből 7 termékenyült meg, de a múltkor csak három. És még onnan is kétséges hány sejtesig képesek fejlődni. Persze ez többnyire nem derül ki, mert legkésöbb 100 sejtesen (5 napos) visszateszik őket, de általában már korábban 3 napos körül, amikor 8-10 sejtesek szoktak lenni. Szóval nem egy sima ügy sajnos.
A hőmérőzéshez nem tudok okosat mondani. Több alvás? Kép

wish

Noémi Kép
Látom még korán jöttem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish - kosz az infot..akkor a mostani 7 , az jo arany !
.en ezek utan azt hiszem nem homerozok,,mert ugyse jelent sokat az egesz. Ha majd meglepodik az ertekeimen,,,megmondom, hogy nem aludtam rendesen. ennyi.
saci

Mili Kép

Nagyon sajnálom, hogy nem volt elég erős az az egy petike!
Mi lesz a cisztáddal? Ezek szerint az nagyon nem jó, hogy ott van, mivel nagyon rontja az esélyeidet. Fel a fejjel, veled vagyunk.
Kérdezted, hogy vagyok.
Semmi különlegeset nem érzek magamon, pedig holnap lesz 1 hete az inszemnek.

Wish Kép

Nagyon drukkolok, hogy ma jó híreket kapj a Petiéidről!

Saci Kép

Sajnálom, hogy lecsúsztál a tábla aljára!

Kép
Kép
szilva069

Saci
Én sem értem annyira. Pedig a petesejt érett volt,kiválaszottták a legjobb kiskatonát és ICSI volt. Es mégsem.

Wish
Talán te jártasabb vagy ebben. Mi okozhat ilyet hogy nem jutok el a transzferig? Remélem ez nem zárja ki hogy a kovetkezo sikeres legyen.
mili

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?