most már mindent sokkal lassabban csinálok, így ma van először időm elolvasni Benneteket.
Cserkeszőlőn egyébként azért is volt tök jó, mert ugye nagyon meleg volt, és én az árnyékban, meg szaladgálás közben is össze tudtam szedni szép kis barna színem, ami ugye a +16 kilóhoz most roppant jól esik. Mármint a lelkemnek.
Kamilla persze tegnap óta nem alszik délután, remélem ez csak átmeneti, mert nagyon kipurcanok, ha sokáig így megy, most viszont szép csöndben eszegeti a sárgadinnyét a teraszon... Nagyon édesek tudnak szerintem is lenni, ha látja, hogy mérges vagyok valamiért rá, mindig kérdezgeti, hogy Anya, nem vagy haragos? Ilyenkor igyekszik a kedvemre tenni, tegnap pl., megmaszírozta a lábam, tudja, hogy azt nagyon szeretem.
Nana, azt hiszem Te kérdezted, hogy miért Szeged. Mivel mindketten szegediek vagyunk (4 éve lakunk Kecskeméten), az ottani kórházat jobban ismerem, már Kamilla is ott született, no meg szimpibb is a légkör ott. Csütörtökön leköltözünk Anyáékhoz Kamillával, Apa itt marad, dolgozni, majd csak akkor jön, ha elindult valami. Remélem oda is ér Szegedre időben. Így járok oda NST-re, választottam szülésznőt, terhesgondozásra pedig ide jártam Kecskemétre. Szóval kicsit bonyi, bízom benne, hogy jól sül el minden. Kamilla 2 héttel hamarabb született, így már minden nap rimánkodom pici Emesének, hogy bírja ki, ameddig le nem megyünk Szegedre.
Roz,
hát eddig sem volt semmi, amit a 3 poronttyal véghezvittél, de ez a felújításos dolog ez a csúcs! Úgy látszik, Ti minden "jóból" részesültök.. Irigyellek a kitartásodért, bár azt hiszem, ezt már írtad, hogy Te a gyereknevelésben éled ki magad. Megnéztem a fotóalbumotkat, gyönyörűek a gyerekeitek!
Sbea, Kamillának tegnap a felrakott képetek volt a kedvence, fél óráig kellett nézegetni Lillát és Beát...
Sam, átérzem, hogy csak egy ideig jó "kölcsönadni" a gyereket, addig, amíg nem kezd el hiányozni a nyafizása.
Minoval mi lehet vajon? Remélem egyre jobban vannak!
Syg, Seriff, a nyűgösség biztos a melegnek tudható be! (Vagy fogjuk rá...)
Puszi, megyek vasalni
Kobudo 37+1

. Amúgy is ha fent van, egy pillanatra sem áll le, vmilye mindig mozog