A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Wish!

Szerintem nem fog menni a négy, ha jól emlékszem, csak harmadik sikertelennél mehet annyi. de úgyis megmondja Dévai Kép

Png!
Hurghadán voltunk, csak all inclusivban, s nem volt semmi bajunk. S azért vonz ennyire, mert a Vörös tengernél kevés szebb hely van búvárkodás szempontjából.

Enigma!
Ha nem előre nézek, akkor beleőrülök, főleg, hogy amúgy is van elég problémánk. Viszont örülök, hogy veled többé kevésbé minden rendben van. Kérlek, írd meg holnap, mi volt Dévainál. Pihenj, most az a legfontosabb.

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Ja, kicsit későn kapcsoltam, tényleg nem lehetnek még blasztók, látod, hogy be vagyok lelkesülve Értetek?!Kép
Júl. 31. sajna még nem tudom. Ha sikerül, jó, ha nem, akkor Füreden szomizunk (már lefoglaltuk az apartmant). Sorry megint a vagy-vagyért, de nem merem biztosra mondani. Zárójeles mosoly.Kép
EnigmaKép
Utólag is köszi az sms-t! (csak szombaton olvastam, de nagyon jól esett!!Kép) A péntek sajna elég zűrös volt, sikerült a munkából úgy eljönni, hogy jól felhúztak. Meg a pihi sem lesz 100%, mert be kell mennem szerződéseket írni, meg ügyelni, de végülis nem olyan megerőltető, csak az utazás lesz szar.
Gondolok Rád holnap, minden rendben lesz!!!
Majd gyere a hírekkel!
hajnesz

RoxalKép Így leszKép

FarkaskomaKép Örülök, hogy elmentél Zuxx-al futni. Tegyétek ezt máskor is! Õ bent nem tud netezni - belső szabályzat, csak egy közös gép van a netre cstlakoztatva - bár ideje sem lenne rá. Itthon néha, úgyhogy tőlem értesül az eseményekről. E-mailt azért ha tud, néz.
Gratula az új kocsihoz, bevallom nekünk nem tűnt fel a különbség - talán, hogy tisztább?Kép Figyi, fúróügyben fordulj Zuxx-hoz, ezen ne múljanak a lámpák!!!
pussz
enigma

Roxal, mi is Hurghadán voltunk, csodákat hallottunk a Vörös tengerről, sajna élőben csak egyszer sikerült kipróbálni, mivel idén egy hónappal hamarabb jött a nagyon szeles idő, ami kihozta a medúzákat. Úgyhogy a Hilton partján fürdeni nem lehetett, egyszer mentünk be hajóval, ott fürödtünk egy kicsit, de a szél miatt kicsit durván dobált a hajó Kép
png

Hajni!

Mikor mentek Füredre? Nekünk úgy néz ki vagy Siófok lesz, vagy Hévíz. Lehet, hogy összefuthatunk Kép

Png!
Nekünk októberben isteni időnk volt. 28 fokos tenger, 35 fokos meleg, s sima víztükör. Igaz, maga a hely nem túl nagy (mondhatnám porfészeknek is), de a tenger felülmúlhatatlan. Ráadásul van egy magyar pár kint, akik vizsga nélkül is levisznek búvárkodni 5-6 máterre. Csodás volt. Meg pihenni nagyon szuper. Sajnálom, hogy nektek nem tetszett.

Eszter
Kép
roxal

WishKép

Megy a drukk a transzferhez. Nekünk jó a 23.-a. De nem Dunakaszin, hanem Dunaharasztin lakunkKép

Írtátok, hogy nézitek a JóbarátokatKép Én is azt tettem. Transzfer után kezdtem. Néha olyanokat röhögtem, hogy féltem, hogy kirázkódnak a bébik. Nyolc évadot sikerült végig néznem. Most rendeltem meg a kilencediket, de azt még nem kezdtem el. Szóval soka a hasonlóság köztünk. A Jóbarátok szerencsét hoz!!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Éljen! Remélem tényleg szerencsét hoz a Jóbarátok. Én is szeretem nézni, de én csak akkor jutok hozzá, ha megy a TV-ben. Bár egyik barátunknak megvan a teljes sorozat. A múltkor Dévainál is az ment, a mellettem ülő lánnyal hangosan röhögtünk rajta.
Emi
emi31

Wish mostanság kaphatja vissza a babóit. Akkor mostantól kell neki küldeni a tapasztó energiákat.

Én is csak a tv-ben szoktam nézni a Jóbarátokat. Csak sajna kevés időm van...

Eszter
Kép
roxal

Enigma,

Fúró ügyben ma egyeztetek Zuxxal, igaz barkács kell, ipari az van csak kölcsön adtam.

nagyon jó volt a futás, iagz kicsit visszafogtam az uradat, de majd bele lendülök.

Kulcs meglett este (tároló)?

Illetve ma viszem a protein cuccokat, mert reggel megjöttek!Hurráááá.
Remélem otthon vagytok este.

Majd egyeztessük óráinkat!

Farkaskoma

Kép
farkasok

RoxalKép
Júli 28-aug 3. között foglaltuk le a helyet.

Lányok, ez a Jóbarátok szimpátia tök jó, mi is most fogjuk beszerezni az évadokat dvd-n, már amennyire futja.Kép Egyébként úgy hallottam, Courteney Cox babája is asszisztált baba!Kép

EmiKép ugye nem Téged láttalak az előbb a 9-es buszon, csak mert felszállt egy lány, kezében bukósisakkal??Kép

Megvolt a mai uh is, rengeteget nőttek már megint, van 3 30 körüli, a legkisebb is 22-es! Az asszisztensnő is csak ámult, hogy ennyi rubrika nincs is a stimus táblázatban! Ugye nem fognak szerdára eltűnni???
Lányok nektek kell Betadine kúpot használni? Képzeljétek, most derült ki, hogy valahogy kimaradt receptíráskor, meg a stimutáblázaton sem volt felírva, így fel sem tűnt, hogy esténként nem ezzel fekszem le. Gáz. Most egy darabért, a mai adagért ki kellett váltanom egy dobozzal. Nagy baj nem lehet belőle, remélem. Úgy tudom, nem mindenhol használják. Ugyi???
(Tudom, velem mindig történik valami...Kép)
WishKép
Hírek?
Szia FarkaskomaKép Jössz hozzánk porszívózni?Kép
Jó dolog ez a futás, majd szólok az uramnak, hogy nézzen be ide inspirációért!Kép
hajnesz

HajneszKép
Én még nem hallottam senkitől, hogy Betadine-t használt volna!
Szerdán lesz a pungi? Akkor ma kapod a repesztőt?
Ügyesek ezek a dokik a gyogyikkal, biztosan ott lesznek szerdán is a petik Kép!
A Jóbarátok nálam is napi műsor (csak TV-ben).
A párom viszont nem szereti, mert alig látott pár részt és nem érti. Azt mondja utálja a sorozatokat, de a Jóban-rosszban mindig befigyel nála. Ettől viszont én mászok a falra Kép!

WishKép
Még mindig drukkolok!

LányokKép
Tegnap adtam be magamnak a 15. szurit és az igazi, tüszőnövesztős stimu csak csütörtökön indul.
Ehhez még hozzajönnek a holnapi cérnák...
Lassan nem lesz hely a pocimon, ahol ne lennék kilyukasztva Kép!

EnigmaKép
Az ikres sorozatból én is néztem néhányat.
Néha én sem jutok szóhoz, pl:
- 1 éves totyogó mellé hármasiker kistesók;
- 2 éves kétpetéjű ikerpár mellé egypetéjű kistesók;
- 15 éves kiscsaj egypetéjű babákkal és az anyukájával, aki 34 évesen nagymama...
Hol vagyunk mi ettől?? Az asszisztált ikresek mindig szimpibbek, vajon miért???

Pusza
Stella

Kép
stella9

Hajnesz
Nem én voltam! De már most ez a bukósisak téma annyira hozzám nőtt hogy a következő talira abban megyek!
Irigyellek a 3 db 30-asért. Nekem 1 db maradt. Tényleg általában meddig nőnek? Mi is lesz neked szerdán?

Emi
emi31

Lányok!
Most hülyeséget kérdezek, de ugyi akkor kell akciózni amikor tüszőrepi van? Ha nekem ma reggel 31-es volt az nő még valameddig vagy bármikor reped? Dévai azt mondta mindent bele szerdáig.
Persze ő biztosan tudja mit beszél. De megkérdezhettem volna még ezeket. Ja és tudtok valami biztosat arról, hogy a spermák hány napig életképesek? Azt olvastam akár 72 órát is.
Emi
emi31

StellaKép
Ma tényleg éjfélkor lesz az éjféli injekció! Szerdán meg én leszek az első, szerintem 8-fél 9 között lesz valamikor.
Mondd meg a Párodnak, hogy ha legalább 3-at megnéz a Jóbarátokból, garantált fan lesz ő is! Nálunk kb. egy hétig ment a nevek tisztázása, aztán kész, az uramból is rajongó lett!Kép
Én a Jóban rosszban alatt olyan jókat tudok szundítani, ezért is szeretem!Kép
Nem semmi ez az ikres sorozat, most már én is belenézek, ha még megy.
Jaj, szegénykém, Te aztán tényleg hős vagy a javából, ennyi szurkálást így tűrni!!! De meglesz a gyümölcse, meglátod!!!
hajnesz

Hajni!

Mi juli 23-30. Ha gondolod, egyeztethetünk.
Én nem hallottam még Betadine kúpról. Szerintem semmi nincs, hogy nem kaptad. Biztos meglesznek még szerdán, ne aggódj. Csak semmi takarítás, gugolgatás. Pihenj, s pozitív energia! Szerdán várom a híreket tőled.

Stella!
te egy igazi hős vagy. De biztos, hogy ennek a sok szurkálásnak meglesz az eredménye.

Emi!
A bukósisak az összenőtt veled. Én is onnan ismertelek meg Dévainál, de azért biztos ami biztos, megkárdeztem Wishtől. Bár nem sok lány rohangál robogóval Kép
Neked egy petécske is elég ahhoz, hogy baba legyen. Nekünk, akiknek lombik kell, nekünk sokkal több petécskére van szükség ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Ne aggódj, teljesen jó ez így. Nem tudom meddig nőnek, nálunk leszívás 20 cm fölött van. Punkció=petesejt leszívás, ez lesz Hajninak szerdán Kép

Eszter
Kép
roxal

EmiKép
BukósisakKép
Én is attól félek, hogy ezek a 30-asok nem érik meg a szerdát, de mindenki bíztat, úgyhogy tartom magam és remélem, ők is a petikéiket!!!
Én azt hittem, max 25-ig nőnek, mert nekem eddig akkora volt a legnagyobb. Hát ezek szerint 30-31-ig. Ennél nagyobbra nem hiszem, mert a stimus táblázaton nincs 30 fölött rubrika...Kép

Tüszőrepi előtt kell akciózni sokat, tehát most! Tüszőrepi napján is van még némi esély, de jobb, ha előtte van akció. Úgy kell, ahogy Dévai mondta!Kép Én is úgy tudom, hogy 3 napig is elúszkálnak még a kiskatonák.
hajnesz

EmiKép
Én úgy tudom, hogy 2 napig élnek a katonák, de ha Dévai azt mondta, hogy mindent bele szerdáig, akkor tényleg mindent bele!!!
Akció minden nap Kép!

Kép
stella9

Ja, kimaradt, hogy mi lesz szerdán, de látom, RoxalKép éberen figyelt és megírta! Köszike!Kép

Jól van, megnyugodtam Betadine témában.Kép

RoxalKép
Küldd el a számod az emil címemre, ha megyünk, telcsizek és összefuthatunk!
hajnesz

Emi, én sem hallottam még 31-esről, abból egy óriásbébi lesz Kép Nekem 21-es volt a legnagyobb, abból volt kettő, meg két 20-as asszem, amikor utolsó UH-n voltam (szerda), és nekünk szombat-vasárnap este kellett akciózni (nem tudom, hogy az este mennyire számít, nekünk ezt mondta). azért két nap, mert nem tudja pontosan belőni a peteérést, ráadásul az is gyakori, hogy a két oldalon egy-egy nap különbséggel történik. Én amúgy úgy tudom, hogy 24 órát életképesek a kiskatonák.
png

Hajni!

Elment a szám. Kép

Emi!
Hallgass Dévaira, s nem lesz gond. Én is úgy tudom, hogy a katonák 2-3 napig élnek. Csak szorgalmasan akciózni!

Eszter
Kép
roxal

Télleg, valszeg azért mondott a doki estét, mert utána már fekve marad az ember Kép
png

Sziasztok Kép
Három babával jöttünk vissza. 8,7,6 sejtesek (a negyedik öt sejtes volt).
Az egyik petefészkem nagyon meg van duzzadva (78x49x55) és Dévai azt mondta ha visszakérem mind a négyet akkor leveszi rólam a kezét Kép
A háromra is eléggé szívta a fogát, Õ annak örült volna ha csak kettőt teszünk vissza, körülbelül hússzor megkérdezte, hogy biztos-e a három, de kitartottam. A végén mondtam neki, hogy mostmár olyan, mint a Vágó a legyen ön is milliomosban, annyiszor megkérdezi, hogy biztos-e.
Azt mondta, ha mind a három megtapad akkor elég nagy baj lesz, de azért nem olyan vészes, mintha négyet tesz vissza és mind a négy megtapad.
Szóval volt paráztatás rendesen, de azért nagy nehezen megegyeztünk.
Mondtam, hogy a múltkor meg se indultak, adjunk már egy picit több esélyt. Bár szerinte ez nem így működik, az hogy a múltkor nem volt semmi nem jelent semmit.
Azt mondta még, hogy ha mind a három megtapad, akkor három nap múlva hatalmas fájó hassal fogok jelentkezni nála. És persze le lettem tolva, hogy nem eszem elég húst.
A végn megkaptam a két puszimat Kép

Hajni Kép
Mi Dévainál kapunk valamilyen kúpot, de csak a punkció elötti két napon kell használni.

Emi Kép
Úgy tudom a petesejt kb 24 a kiskatonák kb 48 órán át életképesek.

Enigma Kép
Bármikor szívesen látlak! Kép

Farkasok Kép
Fúrógépünk nekünk is van, úgyhogy annyi lukat fúrtok, amennyit csak akartok.

Wish

wish

Wish, hármasikresünk úgy sincs a topicban, ezen ideje változtatnod Kép szorítok neked! A doki mostanában mindenkit a sok babától félt Kép
png

Wish!

Ezek szuper hírek. Remélem azért "csak" ikrek lesznek belőlük.
Amit mi kapunk kúpnak az fertőtlenítő, én megkérdeztem a transzfer előtt... Te is kaptál kiselőadást, hogy az utro miatt fokozott a fertőzésveszély, s tessék a higiéniára odafigyelni? Vagy ez már lekerült a napirendről?

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nekem nem volt kiselőadás, biztos látszik rajtam, hogy én odafigyelek rá Kép

Wish

wish

Hello,
Nagyon be vagytok indulva, vagy csak én vagyok belassulva. Mától az egyik kolléga elment szabira így egy másik részleg is rám szakad és persze mindenkinek most van valami kínja. Nem baj mert így legalább gyorsan megy a nap.

Wish,
Fogadjunk hogy elásod a húst valahol a lakásban amikor Laci nem néz oda, vagy lepostázod Kexnek és Rágcsának, vagy feldobod a Bakacsi hörcsögöknek a teraszon azért néztek rám a felügyelet alatt olyan furán hogy mit akarok én a zöldségekkel amikor húst kapnak. Este csinálok tejberizst és levizsem, tudom csokisan szereted. Előtte meg kell enned a húsadagodat.
Az jutott eszembe, hogy miért is nem úgy táplálkozunk, mint a sci-fi filmekben, hogy beveszek egy tablettát ami a hús vagy gyümölcs adagot képezi(hihihi).

Hajnesz,
Fekvés barátocskám ezerrel, szép kis bébi alapokat ettél és szúrtál össze. Tessék nyugizni, nem takarítani- Margitot küldöm, ha megtaláltam.

Emi,
Tessék apát elkapni rendesen, ha bejön neki a tengeri herkentyűs kaja akkor meg nyomasd neki még a következő 2 napban, mert attól állítólag rendesen fickósak lesznek. Sajnos nem tudok tapasztalatról bezsámolni, mert Krisztián egyáltalán nem szereti az ilyen herkentyűket.

Roxálkám,
Olvastalak ma, de nem látom, hogy mi lett a mai beszélgetésedből?

Ja igen hát nekünk is lett új autónk. Mikor megláttam elsírtam magam mert nem tudtam a másiktól elbúcsúzni, és azt annyira szerettem, soha nem hagyott minket cserben, és balesetünk sem volt. Az új is nagyon szép és jó, (hófehér Ford Focus, caravan)csak meg kell szokni.

Stella,
Kitartás, mindjárt kezdődik!

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Judit Kép, Enigma Kép
Nekem most kifejezetten mondta a doki, hogy fehérjepor is jó a hús helyett, ha már nagyon nem birom. Szóval Judit, lehet, hogy én is beneveznék egy adagra.

Wish

wish

WISH!!!
Rettentően szorítok neked és a mini bébiknek! Szuper érzés lehet babával hazamenni a hasadban. Remélem minden rendben lesz! Most aztán pihi van!

Lányok, köszi a biztatást. Szóval azért nem teljesen vagyok képben. Én úgy értettem, hogy 31-es ami szerintem lehet, ha Hajnesznak is 30-asai vannak. De azt mondta a tegnapi akció még korai volt, ma és holnap mindent bele. Szóval nem értem, hogy másnak megmondta több nappal előtte, nekem meg csak ma tudta, hogy mikor? Lehet, hogy azért mert nem volt papirom. De hát a méretből csak lehet következtetni.
Na mindegy, remélem Apa jó hangulatban lesz és elkaphatom ma. Bár már bejelentette, hogy jön hozzánk az iker tesója. Remélem nem marad sokáig.

Még egy kérdés, ha valaki tüszőrepi injekciót kap, az miért is kell?

Emi
emi31

WishKép
Dévai doki nagyon vigyáz Rád is, mint mindannyiótokra, biztos így lesz a legjobb, mostantól akkor nagyon belehúzok a drukkba, minimum egy vegyespárosért!!!KépKép
Jaj, ez a puszi olyan édes!!!Kép
Nahát, mégiscsak befigyel a kúpocska nálatok is? Ez is fertőtlenítő, amit nekem kellett volna használni.

FarkasokKépKép
Várom Margitot!

RoxalKép
Köszi a számot! Majd én is elküldöm, csak most folytatják a Hetedik mennyországot!Kép
hajnesz

ez nem ér, a Hetedik mennyországra is rászoktam pár hete Kép Többiek? Kép
png

Png Kép
Én még nem, de már nézegettem, hogy pl. azt is lehet nézni délutánonként Kép

wish

Szia Wish!
A júli 31 nekem is jó.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

EmiKép
Talán attól függ mennyi és mekkora tüsző fejlődött ki, hogy mit mond a doki, mikor kell akciózni. Én arra gondolok, hogy ha van mondjuk 3 különböző méretű, annak megfelelően mondja, hogy mikortól meddig érdemes próbálkozni. A tüszőrepi injekciót is azért kapjuk, hogy tuti megrepedjen és időzíteni lehessen.
Most mégegyszer elolvastam az üzidet, de igazad van, én sem értem, a 30-asnál miért nem kell előbb, de szerintem megbízhatsz a dokiban, biztos tudja, mit mond.
Remélem sógorod már elbúcsúzott!Kép

Hú, nálam a Hetedik mennyország már nagyon régóta top ten, olyan jó kicsit belefelejtkezni ebbe a tökéletes kis miliőbe. A végén mindig "megfejtjük", hogy mi volt a mai epizód erkölcsi mondanivalója, mert általában kettőt is elrejtenek benne!Kép
hajnesz

Hajni Kép
És mi a többi top? Jóbarátok...

Nem is mondtam Nektek, hogy a páromnak ma van a szülinapja. Dévai mondta is, hogy reméli jó ajándékot ad neki Kép

wish

WishKép
Húúú, nagyon drukkolok!!!
Én simán bevállalnék 3-at is, ha megtapadnak!
Nyomatsd a husit, amíg bírod! Nálam ez nem gond, mert totál ragadozó vagyok és akkor van mindenféle bajom, ha nem kapok husit. Éppen ezért a pulykák és pipik messze elkerülnek Kép!

EmiKép
Drukkolok a kiskatonáknak, hogy célba érjenek!
Ne hagyd apát!!!

Lányok!
Ma megyek varratni, úgyhogy ha szirénázó mentőt hallotok a Határ út környékén, akkor az én vagyok Kép!

HajneszKép
Hogy bírod? Most már csak egyet kell aludni, nagyon drukkolok!!!
Stella

Kép
stella9

WishKép
Te kérdezted...
Jóbarátok-Sex és New York-Csengetett Mylord?-Hetedik Mennyország-Monty Python repülő cirkusza-24-A hóbortos Twist család-Szívtipró gimi-Vízizsaruk-Polip-South Park. Na jó, top eleven...Kép
Utólagos boldog szülinapot Apának!!!Kép
StellaKép
Sikeres varratást kívánok, most légyszi, ne mentővel indulj haza, oké?Kép Gondolok majd Rád!!!
Köszi a drukkot, pihizek ezerrel. Remélem, gyorsan túlleszünk a mai napon!!!Kép
hajnesz

Hajnesz, hogy van neked ilyen sok időd? Én munka mellett csak Jóbarátokat néztem, most, hogy itthon vagyok, még egyet besuvaztottam, de többre így sincs időm Kép
Stella, kérdezz rá, hogy hogy lehet elkerülni az ájulást, hátha mondanak valami tippet! Gondolom, nem árt, ha utána ottmaradsz még csücsülni egy fél órát, és iszol valami élénkítőt Kép
png

Hajnesz Kép
Van sok közös Kép (Jóbarátok-Sex és New York-Csengetett Mylord?-Monty Python repülő cirkusza-24-A hóbortos Twist család-South Park.)
A hóbortos Twist családot nem is ismerem.
Én még szeretem a sci.fi sorozatokat is. Csillagkapu-Star trek-Csillagközi szökevnyek. Nem sci-fiből a Vészhelyzet, a Helyszinelők, Kés alatt, Vaczak szálló, Providence. És régen ment a Kaméleon, azt nagyon szerettem, meg a Roswell-t is Kép Ja! és Pete és pete, ami a nikkelodeonon ment. Na jó abbahagyom, mert még egy csomó szembe jutott Kép

PngKép
Mi mindig felvettük videóra a kedvenceinket és hétvégén esténként megnéztük, vagy hétközben, ha nem volt semmi jó a TV-ben.

Na megyek eszek tízóraira egy kis húst.Kép

wish

PngKép
Ez kb. 15 év top listája volt.Kép Persze én sem tudok mindent nézni, csak Wishnek válaszoltam, ha már megkérdezte.Kép Sokszor mi is csak videóról nézzük meg a sorozatokat, mert nem vagyunk itthon, mikor mennek.Kép
hajnesz

WishKép
Úristen, kihagytam a STAR TREKET!!! Volt egy kis hiányérzetem...Ja, Vészhelyzet, Vaczak szálló, jó, ezek evidensek.Kép Amúgy gondoltam, hogy hasonló lesz a válogatásunk!Kép Ú, Pete and Pete, azt én is nagyon szeretem, szerintem Neked is tetszene a Twist család, hasonló kategória csak ausztrálban.
Videó....Kép
Oké, befejeztük!!!Kép
hajnesz

Hajni Kép
Még annyit azért maradjunk a sorozatoknál, hogy hol lehet nézni ezt a Twist családot?

wish

Csajok, csak hogy kissé még paráztassam magam az időzítés gondon, ma reggel megmértem a hőmet. Fenn van, 36,8. Na akkor ez most mi? Tűszőrepi? De azt mondtátok tüsző repi előtt kell az akció.
Azt tudom,hogy ha valaki terhes akkor is fenn marad a hő. Szóval ez is két esélyes? Lehet, hogy már terhes vagyok és lehet hogy nem? Viszont ha nem akkor már tüsző repi után nem nagyon érdemes próbálkozni. Viszont akkor a vasánap miért volt korai és miért mondsta a doki, hogy szerdáig próbálkozhatunk?
Lehet, hogy nem kéne ennyire agyalnom ezen? Végülis nem matematika.

Néhány sorozatot én is szeretek, pl.: Jóbarátok, meg régebben volt a Bűbájos boszorkák. Sajna mostanában kevesebb az időm így nem nézek annyi tévét sem. Tudom, hogy kicsit gáz, de hétközben néha befigyel a Barátok közt is...
VISZONT! 5 napja kiraktuk a TV-t a hálószobánkból. Eddig függő voltam, csak úgy tudtam elaludni ha szólt a TV. Azóta olvasunk esténként és szexuális életünk is igen aktív! (na persze ebben közre játszik, hogy most azán fel volt írva receptre is!)

Emi
emi31

Wish!
Hogy érzed ma magad? Ugye otthon pihensz? Mikor lesznek hírek?

Hajnesz!
Akkor neked ugye holnap? Szorítok!

Roxal
Mi újság a munkahelyeden? Lépél valamit az új törvény miatt?

Emi
emi31

Wish, azért pihizz is, ne csak fórumozz Kép
A Csillagkapu, Vészhelyzet nálunk is megy, nem hagytam ki egy részt sem Kép
Emi, tüszőrepi után 24 óráig életképes a petesejt, addig van esély a megtermékenyítésre. Innen most kb. hét nap, amíg a megtermékenyített petesejt levándorol a méhbe, és 4-5 nap a beágyazódás, onnantól beszélünk terhességről Kép
png

Png
Köszi az infot. A vándorlást tudom, rosszul fogalmaztam. Megfogant-e már vagy nem?
Egyébként mindenkitől bocs, csak itt kombinálgatok egy kicsit. Tudom nem kéne.
Ne vegyetek komolyan, csak túl aggódom a dolgot!

Emi
emi31

Emi,
Ne agyalj ennyit, szexelni és kész.
Farkasok J

Enigma,
mi volt a dokinál???
Gondolom már hazaértetek.

Wish,
Remélem az ágyból nyomod az aktivitást.

Hajnesz,
tik-tak. Kitartás.

Kép
farkasok

Ja ja, ágyban vagyok, onnan nyomom a fórumot is. Hol fekszem, hol félig ülök.
Dévai szerint ugye nem kell feküdni.

Megnéztem a Hetedik mennyország ismétlését. Aranyos volt, tegnap csak a végét láttam.

Emi Kép
Nyugi-nyugi, két hét múlva minden kiderül. Addig is élvezzétek apácskával egymást.
Én is szívesen tenném, de nekünk meg megtiltotta Dévai Kép Úgyhogy nekünk pont most került be a hálóba a tv Kép

Olyn álmos vagyok...

wish

Wish
Csak aludj szépen! Most sok pihi!
emi31

Wish, helyettem is Kép
png

Wish!

Neked most sok pihi. Jók ezek a sorozatok, nem véletlenül értjük meg ennyire egymást, mindenkinek hasonló az izlése. Kép

Enigma!
Helyzet?

Emi!
Doki azt mondta, akciózni, tehát minden vendéget kirúgni! Ha azt mondta, úgy van, ne agyalj, higgy benne! S meglátod, sikerülni fog! Nem léptem munkahelyen semmit. Megírtam, hogy kifogásolom a dolgot, innentől nekem már nem fontos, ha nem beszélnek velem, akkor sem.

Farkasok!
Beszélgetés elmaradt, mert tegnap sem volt a főnököm. Ma meg én jöttem később, vizsgáztam. Holnap is fogok Kép

Hajni!
Holnap a nagy nap. Tessék minél előbb mesélni nekünk, ne izguljunk.

Hajni!
Az a privát, sms-t nem nagyon szoktam nézni rajta. Hívás meg át van állítva a cégesemre, viszont szabadság alatt nem biztos, hogy élni fog a céges. De majd megoldjuk Kép

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?