A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép
gratula a 7 margarétához! Drukkolok Nektek!

Mili Kép
sajnálom, hogy így alakult. De azt azért tudni kell, hogy nem 100%os a megtermékenyítési arány, ICSIvel sem. Nekünk 11 petesejtünk volt, és 9 termékenyült meg. Azt, hogy miért nem indul be a folyamat senki sem tudja igazán.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mili Kép
Sajnos az van, amit Orsi mond. Írtam Neked a másik topikba is.

Az én kicsikéim mára négyen vannak, délután megyünk is értük és hozzuk őket haza.

Wish

wish

Nagyon szép a 4 manó is!!!
DRUKK!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Én is elégedett vagyok velük Kép
Köszi a drukkot Kép

wish

Wish Kép

Csodálatos, vigyázz rájuk nagyon.
Jól értettem? Mind a 4-et visszakapod?
Nagyon szurkolok értetek!

Kép
Kép
szilva069

Berci,

a Családineten van a lombikos, illetve most már a 2005/2006-os babák között egy lány akinek Eliz (Liziantus)a neve ha jól emlékszem. Õ most esett át a redukciós beavatkozáson. Keresd őt ott, megadta az e-mail címét is, azért hogy tudjon segíteni annak aki szintén hasonló cipőben jár
Nekem iker babák vannak a pocimban, de valszeg én is így döntöttem volna! Viszont tényleg várd ki a legkésőbbi időt, mert sokszor elintézi a természet!
Sok sikert és kitartást!
M.
kmoncsi

Noémi Kép
Hol vagy már?????????

Kép

Kép
pkagi

Moncsi az indexről??? Kép Kép Kép
helló itt is Neked!

Wish Kép
mind a 4 teleportálva lesz?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági Kép olyan drága vagy! El sem tudom hinni, hogy ennyire drága! Vezettem ma reggel Kép
Mensinek semmi nyoma, holnap tesztelek, akkor 29. cn Kép Olyan, mintha meg akarna jönni, nem görcsölgetek, hanem csak érzem a méhem. Ez furcsa. Kár, hogy nem mérek hőt. Most nem idegeskednék annyira KépKépKépKép Ágica Kép ti hogy vagytok? Látom, hogy rohan az idő! Hipp-hopp és a karodban lesz a bébi Kép

Mili Kép nagyon sajnálom. Remélem, hogy a következő pocaklakó lesz!

Wish Kép tudod már, hogy mikor lesz a transfer? És hányat kaptok vissza? Remélem tényleg hányatnak is majd KépKépKépKép bocsánat, de ezt nem hagyhattam ki Kép

Szilva Kép számolom a napokat neked!!! Befogtad már a zebrát nekem??? KépKépKépKépKépKép

Berci Kép nagyon drukkolok nektek! Szerencsére sok hozzáértő van itt. Minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek.

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Na akkor holnapra szurkolok. Kép
Köszönöm szépen jól vagyunk. Úgy néz ki minden a legnagyobb rendben van. Voltunk genetikán is, ahol megnyugtatott az orvos, hogy nem örökölheti a csöppség a családomban előforduló betegségeket. Kép 11.-én megyünk 4D ultrahangra, ahol még mindig az egészségére vagyok kíváncsi. (anyunak volt egy agy koponya hiánnnyal született gyermeke.)
Biztosan nem lesz semmi ezt én is tudom, de mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy ha van valami kiderüljön. Kép
Igen telik az idő, néha úgy érzem gyorsan, néha úgy érzem ólom lábakon jár az idő. Kép
Nagyon szurkolok neked és tudod mindig csak előre nézni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish - akkor mind a 4 et visszaultetik?
vagy hogy lesz??

noemi - lehet, hogy most jott el az ido??? drukkolok !!!

Mili - sajnalom,,de azert jo lenne errol tobbet tudni..

Szilva - ja

Berci - hogy dontottetek?
saci

Noémi Kép

Az már fél siker, ha még nem jött+! Nagyon szurkolok neked holnap reggelre!
A zebrákkal csak este fogok találkozni, akkor majd útba igazítom őket! Így jól lesz?

Puszi

Kép
Kép
szilva069

Ági Kép köszönöm. Furcsa, izgulok. December óta nem izgultam. Az inszem olyan más volt. Ma megtudtam, hogy egy barátnőm ikreket vár első inszemből. Hát... érdekes érzés. Nagyon bízom. És csak előre nézek! Becsszó! Kép

Saci Kép én is neked nagyon!!!
Vendég

Gyors hülye kérdés Kép
Én mensi előtt mindig barnáztam egy-két napot. Múlt hónapban először nem. Most sem. Ez jó? Vagy ez a normális?
Vendég

Szilva Kép tökéletes!!!! Kép
Remélem a fenti példa felvillanyzott! KépKépKép
Vendég

Noémi Kép

Igen, már csak az a baj, hogy én már a 2.nál tartok! Azé nem adom fel!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép az nem baj! KépKépKép Én akkor is drukkolok!!!

Valakinek van valami hasznos ötlete a fenti kérdésemre? Plíz... KépKépKépKép
Vendég

Szia!
Nem tudom, én nem szoktam barnázni előtte, de mindenkinél más. Lehet jó jel is, nem? Nem tudom.
dbogica

Bogica Kép köszönöm. Hátha még ír valaki.

Orsi Kép esetleg te nem tudod a tudományos részét?
Vendég

Sziasztok!
Ma tudtuk meg, a férjem titkárnőjének sikerült a sokadik lombikja. Mindenkinek mihamarabbi zebrásodást és megértő munkáltatót kívánok!
Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Noémi, én úgy tudom a barnázás a progeszteron szintet mutatja, vagyis ha barnázol nem mükődik jól a progesteron szinted. Nálad akkor minden oké!!! Drukkkkk

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ez jó jel Kép Most olvasom vissza a vetélés előtti két hetet. Így visszagondolva, egyértelmű volt a baba lemaradása. Találtam a tavaszi topikban egy táblázatot a babák UH értékeiről. Már az első UH-on majdnem a fele volt az átlagnak, a másodikon ez maradt, a harmadikra pedig nem is került sor, de az utolsó UH mérete (amikor már nem volt szívhangja sem) épp a fele volt annak, aminek 9 hetesen lennie kellett volna. Remélem, hogy ez a fajta progeszteron dolog most rendben van nálam, mert eddig tényleg MINDIG barnáztam mensi előtt legalább 1 napig, és csak utána jött meg rendesen. A vetélés óta más, most már nem barnázok. Az előző ciklus is csak zutty, már jött is. Ez a ciklus volt a 3. ciklusunk. Nagyon köszönöm.

Azért ha van még hozzászólás szívesen várom. Köszönöm szépen.

Noémi
Vendég

Noémi Kép
ha nincs barna az a normális! Ha van barna az alacsony progiszintre utalHAT! de nem bizti.
Hüvelyi fertőzés is okozhat barnát.

Most el, este jön, kölökök ordít

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noémi

Érdekes dolog ez a barnázás. Én soha nem barnáztam régebbe, mindig csak normálisan +jött.
Az inszem után viszont 2 napig csak barnáztam, aztán abbahagytam az Utro kúpot, és utána rendesen +jött.
Tényleg remélem, hogy összejön nektek a babó, és akkor nem kell ismét inszemezni. Drukkolok reggelig!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!

Másik topicban írogattam eddig, de most felfigyeltem a "mensi előtt barnázok" témára!

Most kezdődött a 7. ciklusom a gyógyszer abbahagyása óta! Az előző két hónapban 3 napig barnáztam, aztán iszonyatos fájások közepette volt rendes vérzés. Barnázással együtt 9 napig tartott a dolog. Most ismét már harmadik napja barnázok. Igazából nemis tudom, hogy melyik naptól számoljam a ciklusomat. Júniusban kezdtük a babaprojektet. Kicsit kezdek aggódni!!

Betti
betti73

Szilva Kép Betti Kép én tanácstalan vagyok, én mindig azt hittem, hogy az a normális, ha barnázol előtte és amikor zutty, akkor van 1 cn. Most is csak azért kérdeztem rá, mert megváltozni látszik, és ehhez nem voltam hozzászokva. Aztán kiderül, hogy ez a normális?? Mi mindenre jó egy vetélés! Kép Bocs, kicsit morbid voltam, de talán így van. Eszembe jut az idézetem: Az élet a ... KépKépKép
Vendég

Noemi - en is csak a multkor halllottam az orsitol, hogy nem olyan jo a barnazas,,bar neha en is szoktam, - neha nem.

de veled minden rendben lesz !! azert persze mondd a dokinak is ezt a barnazast

Tundi - te hogy vagy? megerzesek?
saci

Jéééééééééééééééé KépKépKép
Csütörtökön leszek egy éves babanetes társalkodós! KépKép és ráadásul egy csomó levelemet ki se írja az üzenetek számába. Kép
Próbálok egy zebracsordát csődíteni ide szerdáig, jó? És akkor ünneplünk csütörtökön
KépKépKépKép Puszika
Noémi
Vendég

Betti

A ciklust mindig a rendes vérzéstől kell számolni. A barnázás nem ér!

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép TE hogy vagy?
A minap jutott eszembe, ne haragudj, hogy megkérdezem. Nem szeretnétek folytatni az inszemeket? Vagy lombikra menni? Vagy egy friss kivizsgálásra? Lehet, hogy most rögtön sikerülne. Úgy szeretném, már kijár neked, eleget vártatok ti is rá. Kép
Vendég

Lányok!

Beszéltem az orvosommal. Hétfőn megyek hozzá, megbeszéljük a barnázás-progeszteron-bébi dolgot. Mindenképpen érdemes beszélni az orvosotokkal, akinek ilyen problémája van!

Betti

Betti
betti73

Sziasztok Kép
Három babót kaptunk végül vissza, és most itthon pihen a család Kép

Wish

wish

Wish KépKépKépKépKépKép Jujj de jó! Akkor sok-sok babatapasztó energiát küldök nektek!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NAAAGGGGGGGGGGGGYYYYYONNNNNNN!!!!!!! drukkolok, hogy sikerüljön. Klasz mamija leszel srácoknak!
Pihizz sokat!

Puszi
noémi
Vendég

Wish Kép

Nagyon szurkolok az apróságoknak!!!!!!!

Vigyázz rájuk!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi

Én is ma vagyok a 28.cn-n, de nekem elég kacifántos a görbém.
Képzeld ma reggel fordítva vettem fel a felsőmet és csak itthon fordítottam meg a küszöbön állva. :-9

Kép

Kép
lara26

Lara Kép én sajnos nem értek a hőgörbéhez. Kívánom, hogy visszamenjen a hőd! Vagy legalább is babócád legyen.

Kép
Vendég

Betti -Kép majd legyszi mond el, hogy mi volt a dokid velemenye

Wish ---Kép Kép szuper hir !!! 3 babo !!! de jo ! akkor jo pihit, pozitiv gondolatokat, mindent bele !! Kép Kép

Noemi Kép - koszi kedves kerdesed: nincs kedvem inszemezni,,mert semmi ertelmet nem latom, viszont az en dokim 6 alatt nem enged engem lombikra. Ezert (is) mentem egy masikhoz, aki VEGRE Kép talalt vmi bibit nal;unk,,magas a prolaktin szint es erre ad majd bromot (sajnos elotte viszont 2 ciklusban clostyt kell szednem - amit nem fogok,,) mert mar 2 x szedtem, es azon tul, hogy a borom es a hangulatom szetment, semmit sem segitett. Szoval 2 honap utan kapom a bromot es remelem, hogy az meghozza az alacsonyabb prolakt.es jon a bebi magatol ".
roviden" ennyi...

puszko: saci
saci

Saci Kép ez nagyon jó hír! És akkor meg se mondod hogy nem szeded be a clostyt? A bromot szeded már? Mindenképp negyed szemekkel kezdd és lassan emeld, mert nagyon rosszul is lehetsz tőle. Sajnos. De a prolaktint lenyomja. A closty alatt nem is ad bromot? ez nem normális szerintem, mert a magas prolaktin gátolja a peteérést. Kép
Orsi Kép hátha többet tud ebben a témában. Este talán be tud nézni a két fiú mellett.
Vendég

Kép JAjj, koszi Noemi - remelem az Orsi is "meg tud egy kicsit szakerteni" a temaban.Kép

igen, nem veszem be a clostyt. elegem van - es csak azert mert doki nem tud o sokkal tobbet. sajnos. CSak en magamnak nem tudom folirni a bromot,. szoval szuksegem van ra Kép Kép (marmint a dokira)
Lehet, hogy amikor visszamegyek es folirja a bromot, akkor meg kene szednem a clostyt is. Annak mar jobban van ertelme.
De tuti, hogy negyeddel kezdem a szedest, azt meg a Tundi is mondta annak idejen. Szoval figyelek ra. koszonom !!! sac
saci

Saci,
no ezt én sem vágom. Ha a bromo, akkor mi a frászkarikáért kell a 2 clostys ciklus??? ez nekem magas.
A másik. Mennyi lett a prolaktinod? ahhoz, hogy annak bármi hatása legyen a peteérésre (az elméleti lehetőségen kívül), iszonyú/rettenetes magasnak kell lennie. 25-30 körüli érték még semmit sem gátol, mutatóban jó rá a bromo, de nagyjából halottnak a csók.
Ez nem elkeserítés, sosem az a célom, inkább a realizmus.

pusszancs. Orsi

Noémi Kép
Neked akartam írni, hogy lehet, hogy a vetélés tette rendbe nálad a dolgokat, ahogy sok maminak a terhességgel rendeződik pl. a ciklusa.

Orsi
KépKépKép
icsilya

NoémiKép

Olvasom a jó hírt, remélem holnap még jobbal jösszKépKép Szurkolok!

WishKép

Nálad viszont a 3 babódnak szorítok, huzzatok bele gyerekek!Kép

A.
Vendég

Sziasztok!Voltam dokinál és azt mondta elöször a páromat kell kivizsgálini"kiskatona vizsgálat".,azután következek én.Azt akarom kérdezni hogy ott h müködik,mikor van eredmény,még aznap.vagy várni kell??Ha valaki volt ilyen helyzetbe kérem irja le (pontossan hogy müködik).Elöre is köszönöm Kép
Ugy izgultam de olyan rendes volt a doki velem , és mondta hogy anyu problémájának nincs köze(szoval nem örökölhetö és nem kell vele foglalkozni)"tudjátok a véralvadással kapcs...,Gondoltam muszáj leirnom mert jo lenne ha valaki mesélne nekem a dologrol.és igy okosab lennék. Kép Szerintetek azért folytasam a hömérözést?
Vendég

Keditke - hol az az ott? a kaaliban kb par nap es megvan az eredmeny. De amikor inszemre mesz pl, akkor par ora alatt megvan az eredmeny.(mert ugye fol kell hasznalni rogton)
a verlalvadassal kapcs. semmit sem tudok sajnos

Orsi,,dehogy keseritessz el,,vagyis igen Kép, mert bizonytalan vagyok, de orulok a joindulatu es okos infoknak, amit kapok toletek. Szoval nekem a prolaktinom : 28, 6 (de az nem fugg attol is, hogy melyik nap csinaltak??) Azt mondta a doki, hogy azert nem adja meg a bromot, mert eloszor" csuzlival akar loni, aztan ha az nem hat, akkor puskaval es csak a vegen az agyuval" szep hasonlat Kép ha-ha
Szoval 28,46 ra nem fog hatni a bromo? nem ugy logikus, hogy egy kevesbe magas erteknel tobbet tud tenni? hulye vagyok?
A masik, hogy nekem csak ez a magas prolaktin szint a kapaszkodom, mert mast nem talaltak nalunk, ->nincs mit orvosolni.
De ha ez sem segit, akkor mennek lombikra, csak azt nem tudom, hogy ott mit "hazudjak", hogy elkezdjek csinalni, mert en meg 4 inszemre nem megyek el. Majd azt mondom, hogy a pasim spermaszama nem eleg es kesz. Kép
vagy mi legyen? koszi Orsi !! Kép
saci

WISH, GRATULA, ÉS DRUKKOLOK 2 HÉT MÚLVÁRA! LETTEK FAGYIBABÁK IS?
kisegér

Saci Kép
nekem is ennyi volt, és még gyógyszert sem szedettek rá velem a kaáliban, és sikerült ennyi mellett a lombik. Ez tökre nem magas. 25 a felső határérték, és éppen csak felette van, tehát ez a teherbeesést, még nem gátolja.
Arra írtam, amit... hogy ha picivel van a harátérték felett, akkor a bromo sokat nem tud tenni, mert nem a prolaktin az oka a meddőségnek. Ha 35-40es lenne a prolaktinod, akkor már okozhatna meddőséget. pl. szoptató anyáknál akár 40 vagy még felette is lehet, és ezért nem esnek teherbe (már aki Kép).
Te hazudni lombik ügyben sokat nem tudsz, mert minden orvosi igazolással kell alátámasztani. Annyit írhatok, hogy pl. a kaáliban nem erőltetik a 6 lombikot, azt hiszem max. 3-t csinálnak, de ha odamész, hogy már volt kettő, nem hiszel benne, lombikot szeretnél, lehet csinálnak 1-t, de többet tutira nem ill. meg kell beszélni a dokival, hogy ne legyen.

Keditke Kép
én azt nem értettem, hogy mire vonatkozott a kérdésed. A kiskatonák eredménye a Krio Rt-nél azonnal megvan, kb. 1 órát kell rá várni, mi eddig mindig ott csináltattuk, mert ők szinte a legprofibbak ezen a téren.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Saci Kép a prolaktin a ciklus során állandó értékű viszonylag, így tök mind1, hogy mikor veszik le.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noémi

Mi van?

Kép
Kép
szilva069

Orsi -Kép Kép hat ertem ! koszi megint!!! de akkor mi a baj nalunk?
mert a prolaktinon tul semmit sem talaltak.
Menjek lombikra? 3 eve probalkozunk es semmi eredmeny !
meg egy dolog lehet esetleg: a peteeresem a multkor a 19. nap korul voltes 28 napos a ciklusom. Lehet, hogy nincs eleg ideje beagyazodni ? vmi ilyet mondott a doki. Arra lehet vmi szedni? (E vitaminon tul)
Halas koszonetem, hogy 2 gyerek mellett van idod velem foglalkozni, puszko : Saci

Wish - naaaa? erzesek? Kép
saci

Orsi - meg egy dolog . csak ugy "csalhatok",hogy pl apu nem "friss" spermakkal megy oda (a lombikhoz ugyis mindegy hogy hany van) Hogy lehet levinni meg a spermaszamot? Kép Kép
jo mi??
saci

Saci Kép
sajnos sok esetben nem tudni, mi a gond. Lásd Cat Kép esetét, ahol mindkettőjüknél fullra minden OK, és mégsem sikerült sem spontán, sem a 6 inszemmel... csak a lombikkal.
pl. ha kemény a petesejt burka, az sosem serült ki, de lehet még ezer más ok is akár.
Szerintem 3 év után menj lombikra... én azt tanácsolnám, mert 3 év nagy idő.
A kisfickókkal sehogy sem tudsz igazán csalni, mert ha nálatok a pároddal minden OK, akkor akkor is jó lesz a spermaképe, ha előtte eset összebújtok ill. többszöri spermaanalízis kell (kell amikor bejelentkeztek ill. kell az igazolás, hogy kevés), így mindnél csalni nem lehet.
plusz, ahhoz, hogy apával igazoljatok valamit, ahhoz tényleg nagyon alacsony szám kell 5mió alatti, amit sehogy sem fogsz tudni kívülről elérni.

Én azt javasolnám - most konkrét intézettel írom, mert őket ismerem, és tudom, hogy mennek a dolgok. Jelentkezz be a kaáliba, mondd el, hogy mi a helyzet, mondd el, hogy nem akarsz már kínlódni, és akkor tutira nem erőltetik a dolgot.
(van még ötletem, de azt inkább írnám magánban... mert az már azért nem igen publikus dolog. Dobsz egy mailt?)

pusz. Orsi
skacok alsz

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?