A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

saci

SaciKép
Bocs, hogy belepofázok, de nagyon hasonlít az eseted az enyémre. Nekem 25 volt a prolaktinom, és a dokim nem adott eleinte erre semmit, mert azt mondta, hogy először próbáljuk a peteérést serkenteni, aztán ha no siker így sem, akkor lesz bromo. Persze no siker volt, és elkezdette negyed szemenként a bromot.(nem túl nagy meggyőződéssel) Szedtem 2 hónapot és mivel így sem estem teherbe, így abbahagytam önhatalmúlag. Utánna csináltak egy hormontükröt 2 hónap múlva, már tisztán, és 16-os volt a prolaktinom. Nekem azóta meggyőződésem, hogy 30 alatti prolaktin szintnél nem kell szedni rá semmit, mert az lehet pillanatnyi kiugrás is, mert ez a hormon hektikusan ugrál. Ilyenkor nem ez az oka a meddőségnek.
Én is csak azt tudom mondani mint OrsiKép, hogy 3 év után már csak a lombik jöhet szóba. Ha nagyon türelmes az ember (bár azok nem ide írogatnakKép), akkor lehet várni a spontán teherbeesésre, és lehet, hogy 5-8-10 év után teherbe esik az ember, de gondolom, hogy ennyi időd nincs.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép
Nálunk minden rendben. Skacok kapaszkodnak, Anya pihen Kép

Saci Kép
Nem hivatalos tippem nekem is van írtam róla mailt.

Noémi Kép
Mi a helyzet? drukkolok nagyon Kép

wish

Mi turelmesek voltunk, 3 ev es egy honap utan jott ossze lombik nelkul spontan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugy latszik segitett a termeszetes gyogymod is, meg a stresszmentes munka!!!!!! A vegen ez tetozte be, ettol jott a siker!!!!

Juhhhej!!!!!

dodo
20+2

KépKép
Kép
dodo32

Alina Kép Szilva Kép Negatívat teszteltem. Kép mensi meg sehol. Kép
Köszi a drukkokat! Várok Kép

Orsi Kép köszönöm szépen, én is azt gyanítom, hogy a vetélés vagy a terhesség maga tehette rendbe a dolgokat. Ha most megjön, elmegyek hormonvizsgálatra, ami szerintem úgyis kell.
Vendég

dodo Kép ismet gratula neked, nekunk mar lassan a 3 ev es 4 honap is lejar ! nem stresszelek, mar oldott kineziologus, jartam masszorhoz, csaladterpaiara, pchichologushoz,,nem tudok mar mast tenni a varakozason kivul.
Ami nem is rossz, csak hol a hatar? mikor mondjam azt hogy eleg volt? a 4 evnel? a 6 nal? vagy holnap?
ertessz?? Kép
jo pocakodast ! Sacko

Noemi Kép Az meg jo is lehet !! megy a ++++++++ drukk !!!!hanyadik napon is vagy??
saci

Noémi

Nem ilyen hírt vártam, azért amíg nem jön meg, addig még van remény.

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép Szilva Kép köszönöm a drukkokat. Én is bízok, hiába lett negatív a tesztem. És bízok is addig amig egyszer csak pozitív lesz! Szilva Kép nagyon várom a zebráidat! KépKépKép
Ma 29. cn.
Vendég

Saci Kép Isten Éltessen sokáig Névnapod alkalmából!

Ezt küldöm neked és ezt kívánom!

Kép

Kép
Vendég

koszike NOemi Kép Kép

es hat olyan jol allsz a temahoz, hogy mar csak ezert is sikerulnie kell !!

saci

a foto nagyon nagyon helyes !!
saci

Saci Kép mindenkinek sikerülnie kell! Mind azért vagyunk itt. Én nektek köszönhetem, hogy a vetélés után nem húztam le magam a wc-n azonnal. Én nem ugrottam a Dunába. Egy évvel ezelőtt elsírtam magam egy kismama láttán. Ez is megváltozott. Remélem a gólya hozzád is hamarosan beköszönt. most van a szezonja! KépKépKép
Vendég

Saci Kép

Én is boldog névnapot kívánok!
Csak most tértem magamhoz, hogy ma van, pedig még a naptáramban is bekarikáztalak.

Puszi! Én is küldök neked valamit!
Kép

Kép
Kép
szilva069

nincs itt senki???
Vendég

biztos mindenki szabin van!! Remélem!!! KépKépKép
Vendég

Noémi Kép

Én voltam, de már megyek haza!

Jó pihizést neked is, aztán a vörösökkel ne találkozz!!!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép neked is jó pihizést! 5-kor én is lelépek. Egyenlőre elkerült a vörös, holnap megint meglátjuk! Kép

Küldök neked egy kis extra babatapasztót!
KépKépKépKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika
Vendég

koszi Szilva Kép

meg Noemi neked is, Kép remelem tenyleg "itt a szezon"

saci
saci

Saci Kép most már én is nagyon remélem! KépKépKép
Vendég

Wish Kép hogy érzed magad? Mivel telik a napod? Sokat gondolok rád. Nagyon drukkolok.

Küldök is neked még egy kis extra babatapasztót!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Vendég

Sziasztok!

2005.06.25-én 11.35, 3480g-al és 51cm-el megszületett András kisfiam Kép
Nem volt egyszerű meccs, de ezzel nem untatnálak titetket, csak gondoltam közlöm az örömhírt és, hogy végre itthon vagyunk és minden oké velünk Kép Kép

Puszilunk mindenkit,
Drika+András

Ui.: majd rakok fel képet is...
drika

Kép
Kép

wish

Drika Kép
Sok szeretettel gratulálok Kép
Várjuk a képeket!

Noémi Kép
Köszönöm jól vagyok szúrkál a hasam, de ezen kívül nem érzek semmi különöset.
Pihenek tv-zek, olvasok, alszom. Néha netezek egy kicsit Kép

wish

Drika!

Gratula a kissrachoz!!!!!!! Sok tejcit kivanok nektek!!!!! Vigyazzatok magatokra!!!!!!

Saci!

Bocsanat, nem akartalak huzni, tudod, ne haragudj, tudom megteszel mindent. Csak Catra akartam reagalni, hogy azert ki tudja, mindig van remeny a spontanra is, de az igaz, hogy nem szabad vele veg nelkul varni... Egyebkent lassan mi is elmentunk volna lombikra szerintem egy fel even belul, ha most nem sikerul, mert mi is megprobaltunk mar mindent. Azert nagyon drukkolok nektek, es latod azert sok lanynak segitett a lombik, vagy akar kozotte vagy elotte rogton a spontan teherbeeses!!!!!! Soha nem lehet tudni!!!!

Noemi!

KépKépKép Kitartas, tudod, egyszer mar sikerult, menni fog masodszorra is, de akkor mar teljes sikerrel! Most csak felkeszult a szervezeted, de akkor mar szepen pontosan tudni fogja mit kell tennie!!!!! Akkor nekem is tobb remenyem volt mar, amikor egyszer mar sikerult! Valahogy ereztem, hogy csak ido kerdese!!!!! En is tudtam, hogy csak varni kell, es meglesz ujra!!!!!

Wish!

Neked is nagy drukk, melengesd csak a picurkakat!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Drika!
Gratulálok! Az felemlő érzés lehetett amikor először tarthattad karjaidban a picikédet! De jó!!!! :-)

Noémi!

Én még nem mertem tesztelni. Szerintem neked még azért nem mutatta ki mert még nem termelődött annyi hormonocska. De majd 2-3 nap múlva + lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép

Kép
lara26

Sziasztok Kép
Egész nap nem voltam, csak most tudtam jönni.

Noémi Kép
Mikor is kezditek az inszemre valő felkészülést? Kép Előre! Kép

Saci Kép
Boldog névnapot. Kép

Wish Kép
Mond nekik, hogy erősen kapaszkodjanak.Kép
2 hét múlva lesz eredmény?

Drika Kép
Gratula! Kép

Szilva Kép
Mennek a drukkok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Három hét múlva megyek dokihoz, de valószínűleg már elötte valamikor fogok tesztelni.

Ti jól vagytok?

wish

Agi - koszi Kép

Drika Kép haat akkor gratulalok ! es majd kuldj kepet a fiurol !!
sok tejet es turelmet kivanok ...remelem hamarosan kovetunk teged !

DodoKép dehogy haragszom, csak nem tudom hogy mire es meddig varjak? ! neha egy erzem, hogy halogatnam meg egy ideig, neha pedig, hogy holnap szeretnek egy lombikot

Wish Kép majd priviben megirod legyszi amit mondtal? tudod az elerhetoseget....koszi elore is
saci

Saci Kép
Persze, holnap megkérdezem.

wish

Wish Kép
Igen jól vagyunk. Kép
Tegnap egy kismamitársal voltam az Ázsia Centerbe. Néhány dolgot vettem és az egész napom ráment, de legalább egy kicsit hosszabb időre kimozdultam otthonról. Persze éjszaka úgy aludtam, mint a bunda. Kép
Hétfőn megyünk 4D-re, amit már nagyon várok. Kép
Hétvégén viszont megyünk Welnesselni egy kicsit. Azt hiszem itt nekem az úszás, a pezsifürdő és a nagy séták jöhetnek majd szóba. Kép

Kép

Kép
pkagi

Drika Kép
Gratulálok a picifiúhoz!

Wish Kép
Szorítok érted továbbra is. Csak semmi stressz!

Noémi Kép
Ugye még ma se semmi!?
Te mikor éreztél valami különöset az inszem után, amiből sejtetted, hogy babás vagy?
Ne örülj, én ugyanúgy vagyok, mint eddig mindig, csak kérdem.

Ági Kép
Köszi a drukkot, rám fér!

Kép
Kép
szilva069

Wish

Talán emlékszel, már írtam, ha nem jár sikerrel a 3. inszem, akkor áttérünk a lombikra. Azt szeretném kérdezni, hogy a beültetés után feküdni kell, vagy csak pihenni?
Azért érdeklődöm, mert engem nagyon nehezen tudnának pótolni a munkahelyemen. Irodai munkát végzek, azt sem lehet dolgozni?
Írd meg légyszi, hogy mi a véleményed erről, mert ha nem tudok jönni melózni, akkor valamit ki kell addigra okoskodnom!
Köszi

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Nem kell szigorúan feküdni. Elvileg a transzfer napján kell feküdni. Az én dokim szerint utánna lehet normális életet élni, kerülve a nehéz dolgok emelgetésést és a tömegközlekedést, szerinte az a jó, ha gyalog tud járni az ember munkába Kép
Ha visszamész dolgozni, akkor arra kell figyelned, hogy ne üljél egész nap, hanem óránként sétálj egy kicsit, hogy jobb legyen a kismedence vérkeringése.
Azért azzal számolj, hogy nem lehet tudni, hogy hogyan fogod érezni magad a punkció után, van aki meg sem érzi, de nekem most 2-3 napig, a múltkor egy hétig erősen fájt a hasam, ami mellett nem tudtam volna dolgozni.

Wish

wish

Wish

Kösz a választ, megnyugtattál, azt hittem, hogy szigorúan végig feküdni kell.
A gyalogmunkábajárás nem fog menni, mert messze dolgozom a m.helyemtől. De miért? Nem jó a rázkódás?
A sétálgatást megfogadom, pár napot meg el tudok lógni azért, csak a 2 hét lett volna sok!
Most, hogy érzed magad? Fájdogál a pocid?
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön! Kép

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Régebben irogattam ide is és most visszaolvastam néhány napot. Mindenkinek drukkolok és remélem sikerrel jártok.

Szilva!
Sokszor gondoltam rád, mert mi kb. egy időben fogtunk bele a dolgokba. Ha jól értettem most a 2. inszem eredményére vársz. Hát én egy kicsit lemaradtam, mert még reménykedtem egy kicsit. Úgyhogy most még csak az 1 irányítottan vagyok túl. A clostyra túlságosan intenzíven reagáltam, így végülis csak uh-k voltak. Hát majd meglátjuk.
Drukkolok neked is nagyon++++++++++++
puszi, Emi
emi31

Szia Emi! Kép
Örülök, hogy jelentkeztél!
Mit jelent azt, hogy intenzíven reagáltál?
Sok tüsződ lett tőle?
Ezek szerint érted is kell izgulni.
Hányadik napon vagy?
Nekem jövőhét kedden nem kéne megjönnie!
Én is szorítok érted! Remélem jó hírekkel jössz majd, és nem kell eljutnod az inszemekig!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Igen, sok lett a tüsző. Először 8 db viszonylag nagyok! Így abba hagyatta velem a gyogyit. De képzeld a végére csak 1 db maradt, az viszont 31-es volt. Most kellett akciózni, még talán ma is. Úgyhogy én majd 17.-e körül izgulok. Szorítok neked, az első inszemnél lehet tudni miért nem sikerült?
Emi
emi31

Emi Kép

Akkor ne hagyjátok ki a mai napot se!
Drukkolok, hogy sikerüljön.
Azt sajnos utólag nem tudni, hogy miért nem sikerül az inszem!

Kép
Kép
szilva069

Drika Kép óriási gratula! várjuk a képeket! hogy vagy?

Emi Kép sajnos sosem tudják miért nem sikerül. Ha tudnák, nem kellene ennyiszer próbálkozni. Kép Szorítok a 31 mm-esnek! És semmiről sem vagy lemaradva!!!

Szilva Kép ma is semmi. Azért csináltam meg a tesztet tegnap, mert egyszer már agyon idegeskedtem magam, amikor a 32.napon megjött. Azért várok még, vettem holnap reggelre is egy tesztet Kép Múltkori tüneteim: álmosság, éjszakai pisilés. Ennyi. Ez nem túl egyértelmű jel, ugye? Különben szúrkál a hasam minden nap, de nem olyan mensis görcs szerűen. Kép

Dodo Kép drága vagy! Köszönöm szépen! Ti hogy érzitek magatokat?

Lara Kép amig nem jön meg lehet reménykedni Kép

Ági Kép szeptemberben, most akarok visszamenni a dokihoz ha megjön. Te jól vagy? Fotóalbumod van?

puszi
Vendég

Noémi!

Igen még lehet.Kép

Kép
lara26

Szilva Kép
Nekem is azok a tüneteim voltak, mint Noéminak. Kép

Noémi Kép
A profilomban megtalálod az albumcímet.

Kép

Kép
pkagi

Noemi!

KOszonjuk, nagyon jol, tudod ez a kozepso ido a legjobb, ugyhogy nagyon elvezem. Nagyon kivanom neked is, hogy minel hamarabb te is buszke kismamakent kozlekedhess az utcan...
Oriasiakat rugkapal, mar kivulrol is latni, ferjemmel mindig azt mozizzuk TV helyett...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép Lányok, még mindig semmi!
Holnap reggel tesztelek megint! Kép Holnapra már
31. nap... úgy szúrkál a hasam, mintha meg akarna jönni, de nem tudom, hogy ez tényleg az-e, mert nagyon hasonlít ahhoz, amikot terhes voltam.

Jó éjt mindenkinek! Kép

A bizakodó Noémi Kép
Vendég

Noemi!

Hajra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juj, de izgi, holnap gyere a jo hirrel koran!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Noemi Kép Kép de jo!! drukkolok !
reggel akkor tesztelsz! jujjjj, de izgi !
ez ossze fog jonni ! ERZEM !! Kép

jo ejt mindenkinek ! saci

Wish - remelem jol vagy !!! Kép
saci

Noémi Kép

Remélem nagyon jó hírekkel jössz!
Már nagyon kíváncsi vagyok! Szurk, szurk....

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Ez nagyon izgi. Kép
Nektek van már otthon is netetek? Ha jól emlékszem az előző inszemnél még nem volt, mert internet kávézóból írtál.
Szurkolok. Kép

SzilvaKép
Fáradság vagy hasonló tünetek vannak?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Kösz, hogy leírtátok Noémivel a tüneteiteket.
Nos, sajnos én nem érzek ilyesmiket. Azért is kérdeztem. Éjszaka pedig általában ki szoktam menni pisilni, úgyhogy ez sem lehet az.
Nem akarok negatívnak tűnni, de szerintem nekem most sem sikerült... Majd a jövőhéten kiderül.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi
NAgyon drukkolok, várom a teszteredményt! Kép

Tündi
Vendég

Negatívat teszteltem Kép
Kár Kép
De nem adom fel!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Talán a következő hónap. Azért mensi még sehol. Ki hallott már ilyet? 31. cn????
Vendég

Tündi Kép és te??
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?