Úgy néz ki hogy Balcsira nem megyünk, igy szinte biztosan tudunk menni vasarnap. Illetve én tudok, Zolinak meg majd megint kérvényt nyújtok be. Bár szívesen elutaztam volna valahova, mert a párom műszakokban dolgozik, és igen ritka, főleg nyáron hogy a teljes hétvégéje szabad, igy igyekszünk azokat kihasználni. Azért lehet hogy szombaton kiugrunk Nagymarosra, es vasarnap tali a kertben. Igy legalabb megnezhetem melyik házba kell a lombikosoknak költözni
Én teljesen azt hittem, hogy a Suprefactot felváltja a Gonal és nem mindkettőt kell nyomni ??!! Akkor mi lesz velem jövő héten(kedd-szerda utazás)? Tiszta stressz az életem.... na jó, nem. Ma már fél hatkor itthon voltam, ez az elmúlt 1 évben még nem fordult elő. Remélem július második felében sem fog senki hiányolni a munkahelyemről. Még mindig nem tudtam eldönteni hogy két hét betegácsit vegyek ki, vagy a második hétre mondjam azt hogy otthonról dolgozom... Azt hiszem inkább a betegácsi lesz.
Húúúú de önzően sokat írtam magamról ....
Wish,
Érleld szépen a barackmagokat, a kertbe is csak férjed urad ölében jöhetsz

és hagyd hogy Judit kényeztessen a főztjével
Süni,
Nagyon szép lett e kerítés, a ház is jól mutat. A kertben már alakíthatod a homokozót a babóknak, jövő nyáron már visszük a csemetéket

Lara,
Hogy te milyen perpetum mobile vagy
Igazán irigyellek... én azzal hitegetem magam, hogy a gyerkőcöm sosem fog nyolcnál korábban ébredni-mivel én utálok korán kelni
Izgatottan várjuk a képeket
Azért néha ülj le legalább 2 percre
Zsebi,
Ok, megyek akkor is ha a párom nem jön !
Kavicska
Már csak 10 nap !! A tüneteid akár babát is mutathatnak, csak bízz bennük

Mi szorítunk ++++++++++++++++++++++++++++++. Stella
Hajrá a tüszőnövesztésre

Úgy tűnik pár nappal jársz csak előttem. Remélem a jó példával 

Farkasok,
Én lehetek a bor és süti beszállító a kerti partin ?
Kriszta

Remélem elérted a dokidat és tudott valami kosat mondani.