A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi,
pisigyűjtés! Kép Kép

Hajni,
Jozsónak is kipöttyösödik a derekánál, meg a gumi részénél a meleg miatt. De neki a háta, pocija is tiszta piros szokott lenni.
Gratula a bilizéshez!

Enikő,
mi kösz jól vagyunk, Jozsó megint a régi (kopp kopp kopp), étvágyát leszámítva. Jól alszik, nem nyűgös, igaz most ordít, nem akar elaludni. Kép

Bea,
igaza van Gabinak, ha a baba jól kapja be a melled, és nincs seb rajta, akkor nem szabadna fájnia!!!!!!!!!!!!!!! Nekem Medela krémem volt, Brendonban kapható, de az AVENT állítólag pont ugyanolyan, azt meg meg tudod venni patikákban, DMben is.
Vendég

Sziasztok!

Bea, remélem lassan összerázódtok a kiscsajjal szopi ügyben, ne nyugodj ilyenbe bele, hogy fáj azt kész. Ilyen szerintem nincsen. Próbálkozz szotatási tanácsadóval, a védőnők néha...inkább hagyjuk.

Erika, sok boldogságot Beninek!!

Hajni, látod milyen ügyes a Luci:-) A kakmercój Pipinek is csak este jött az első bilis napján, addig tartogatta:-) Szerintem félt egy kicsit tőle....
Pipinek csupa kiütéses a keze mostmár teljesen, ráterjedt egy picit a hasára, hátára és a combjára is:-( Hiába nem voltunk se pancsolni, se homokozni, se sehol mégis terjed ez a szarság.Pénteken valószínű megint dokizunk. Bár úgy tűnik nem sok mindent tud vele csinálni.

Virág, Dorka nagyon édes, jó pihit a Balcsin.

Karmen, Orsika hihetetlen, úgy tűnik ráunt a pelusra, tudom nektek nem volt annyira vicces, de én is jót borultam rajta:-) Ügyesek vagytok, hogy máris átköltöztetek, jajh rám még mi vár.....

Enikő, Bogi fent marad Pesten péntekig? Nem sokára eljön a péntek és újra magadhoz ölelheted.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Köszi lányok a köszöntést. Vasárnap volt a szülinapja, nem volt olyan nagy buli, csináltam egy tortát és kész. Néhány kisebb játékot kapott, majd szombaton Baján ( oda megyünk )folytatjuk a szülnapozást. Halászlé főző verseny lesz( mi otthon eszünk) és ilyenkor apukámék meghívják a nagy családot.
Egyszer látogassatok el ilyenkor Bajára, kellemes a hangulat.

Képek nem lesznek egyelőre, a férjem kell hozzá, ő meg megy ki holnap Bécsbe, ma már haza se jönKép Így talán csütörtökön este tudok feltenni. Majd Bajáról is küldök, ha sikerül.

Bea, szerintem se normális, hogy fájjon a szopi, kérj segítséget mástól is!

Ildi, örülök, hogy sikerült a pisigyűjtés!

Anita, szegény Pipi, viszket is neki?

Enikő, gyorsan itt lesz a péntek!Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika,
utólag is boldog szülinapot kívánok Benedeknek! Kép Kép
Vendég

Hajni: Az biztos, tegnap elbőgtem magam amikor beszéltünk, mondtam neki, hogy hiányzol ám anyának, meg Violának nagyon, és akkor mondta, hogy mi is NekiKép Zokogtam!Kép

Ildi: Azt el is hiszem a Ti lakásotok se "családbarát" méretű! Áruljátok?

Anita: Igen marad, tudod a viziló miatt! Bogi megőrül a vizilovakért és még sose látott élőben, ezért tesóm már fél éve megígérte Boginak, hogy nyáron elmegy Bogi hozzá Pestre és együtt elmennek az állatkertbe megnézni a vizilovat Kép A szülinapi tortája is vizilovas voltKép
Bőrgyógyász szakorvoshoz kéne elvinni Pipit szvsz! Annyi kórság van, lehet a házidoki nem ismeri fel mi a gond. Csak 1 5let volt!
Tényleg Ti mikor költöztök? Nem irigyellek! Karment sem!

Dancsi: Örülök, hogy jobban van Jozsó. Lehet a meleg miatt nem eszik úgy! És Te hogy vagy? Pocak?

Bea: Amit írt Gabi3 az a krém télleg nagyon jó!!! Nekem a dokim a Garmastant javasolta, de úgy hallottam, hogy ez az Aventos sokkal jobb!

GErika: Jaja itt ám a péntek, most már nem aggódokKép. Mentek Bajára? Hűűű de jó lesz nektekKép Imádom a halászlét, remélem a párom kimegy a 7végén pecázni és hoz nekem halacskát, most nagyon megkívántamKép Hány napra mentek Bajára?
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hol van az Ifjúsági Rendelő?Légy szíves,írja meg valaki!!!Oda kell mennünk szemészetre augusztus 1-jén.

Erika!

Mennyi ideig lesztek Baján?

Anita!

Szegény Pipi.Remélem,hogy gyorsan meggyógyul,és nem terjed tovább.

Ildi
tfildiko

Aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni, tényleg, és nagyon jól esik, meg erőt ad!
Most úgy áll a helyzet, hogy megpróbálok Ágcival kapcsolatba lépni, ő segített Karmennek is, hátha nekünk is tud.

Gabi: A krémet ki fogom próbálni. Bepanthennel kenegetem egyébként most.

Erika: Tavaly voltunk Baján a halászléfőzőn, 3 napos kiruccanás volt, a Sugovica partján, sátorban aludtunk, nagyon jó volt! De máskor nem leszünk bent a téren tűzgyújtáskor Kép

Anita: Szegény Pipi Kép Õt zavarja?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Bátor annó kirepesztette a mellbimbómat, és egy! nap alatt helyre hozta! A medela is tényleg ilyen jó! A Garmastan és a Bepanten kutyafüle ezekhez képest! A garmastanban van antibiotikum, ha jól tudom és a bepantennel sem lehet szoptatni. De az aventtel és a medelával igen, sőt védi a mellbimbót!

Gabi
inecsg

Ildi! A Szentháromság utján van.

Enikö! A Kornél doki szerintem is rendes és alapos. Nekem ö is bent volt császárnál.

Pénteken akkor ott leszünk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok Bogiék 5 perce landoltak ferihegyenKép én olyan izgatott vagyokKép Már hívtam őket, de még kikapcs!
Uncsitesómék küldtek képeket Bogiról és a nyaralásról, ugyanis ők is ott nyaraltak, csak már a 7végén hazajöttek!
Majd megpróbálok kicsinyíteni és egyet felrakok!
Pusz
E

ceniko
Szeged

Gigi!
Én a klinikán voltam uh-on, aznap éppen a Pál Zoltán csinálta.Nagyon rendes volt, kb. 15 perc videóanyag van, meg kb 7 kép cd-n.Van 4 db fénykép is. Ha jól emlékszem 15000 ft volt.
zita
zita_29

Kép
Bogim a tengerpartonKép

ceniko
Szeged

Gabi: Bepanthent nem kell lemosni a ciciről, lehet vele szoptatni, ez tuti, szüléselőkészítőn is így mondta Inci, a védőnőm is ezt mondta, és ezt is írja a betegtájékoztatón, és a kórházban is mondták.
De mindenképp veszek Aventos krémet!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok

Köszi a 4d-s infókat.
Zita, Virággal 1,5 éve a klinikán voltunk annál a dokinál, akinél te és nem voltunk elégedettek, reklamáltunk. Jól felment az ára.

Enikő, nem is látszik nagyon szöszinek Bogi a képen. Remélem sikerül a vízilovas találkozó. Kép Kórházas uh-ra tudod esetleg hol lehet bejelentkezni, vagy érdeklődni?

Hajni, gratula a bilihez, ügyi lány. Kép

Jégvirág, nekem 2 hónapig fájt a szoptatás, és nem jöttünk rá miért, bár szoptatási tanácsadót nem hívtam. Remélem találtok gyorsan megoldást.

Ildi, szemészetre mi a sportorvosiba vittük Virágot, az a Boldogasszony sgt-on van egy zöld épület, felső emeleten, babakocsival nem lehet felmenni.

Anita, lehet a napsütés se jó Pipi kiütéseinek, csak ötlet. Remélem gyorsan elmúlnak végre.

Gigi (kb 28)
gigi1

Ildi,Gigi! Ildinek is oda kell mennie, ez az Ifj. rendelö más névenKép Viszont tényleg Boldogasszony én irtam rosszul, az uj nevét nem szoktam használniKép

Bogi irtó jol érezhette magát!! Aranyos a képen!

Hajni! Nagyon ügyes már Luca!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
gabi3

Gabi3!
Ez a nick nem túl jó, már van valaki itt a topikon, akit így hívnak.
wer

Ildi! most jut eszembe nekem nem lesz netem péntekig valszeg, honnan tudom hogy mikor lesz tali? várj irok mailt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen,Gigi!

Köszönöm.Majd valamikor megkeresem előtte a rendelőt.Konkrétabbat írnátok?Mi van a rendelő közelében?Itt lakom 7 éve,de csak azt tudom,hogy hol van az a sugárút.

Ildi
tfildiko

Telefonkönyvből:
Ifjúsági Rendelőintézet Boldogasszony sgt. 15.

Ezt egyébként szvsz. sosem hívták Szentháromság utcának.

Egyébként imádlak olvasni benneteket csajok.
wer

Bea: Helyzet? Válaszolt Ágci?

TFIldi: Wer írta jól a címet! Kihez mentek szemorvosi vizsgálatra? Melyik dokihoz? Agusztus 1-re kaptatok időpontot? Nem siették el, bár ez annyira nem sürgős vizsgálat! Mivel mentek villamossal, vagy autóval? Viliről a Hősök kapujánál kell leszállni és tovább sétálni a vasútállomás felé. Lesz egy utca jobbról a Vitéz utca, és tovább kell menni, és jobbról lesz egy zöld színű, régi "szocreál stílusú" -vagy hogy szokták ezt mondaniKép- épület. Na oda kell menni! Volt a doki? Mit mondott?

Karmen: Nekem is nagyon szimpi volt a doki, bár csak UHát csinált, de mindent mondott, mutogatott, nagyon alapos volt, ahhoz képest, hogy végül is ingyen bérmentve nézett meg!

Gigi: bebarnult a haja Boginak, mondjuk tavaly nyáron tényleg szöszke volt, de őszre, télre szépen bebarnult! Most nagyon kiváncsi vagyok, milyen színt kapott és úgy egyáltalán nagyon kíváncsi vagyok már Rá! Kép Alig várom, hogy megszeretgessem, sok volt ez a 10 nap és még 3 mire hazajön...Kép De annyira jól érezte magát, este beszéltünk, mesélte, hogy utaztak metróval és nagyon gyors volt és hangos a metró, de mondta, hogy nem féltKép MegzabálomKép Ja és akart beszélni ViolávalKép Odatettem a Viola füléhez a telefont, és hallottam, ahogy mondogatta, Viola itt vagy? Mit csinálsz? Holnap megyek haza (neki a holnap az úgy cakkumpúder a jövő idő)!!! Nagyon édes volt!

Gabi3, Wer üdv!Kép
E

ceniko
Szeged

Enikő,
ngyon édes Bogi a képen!

Én tök jól vagyok, kutya bajom, nincs róka, fáradtság tűrhető, főleg mert pár napja gyermekemet megszállta az Álomtündér, és nagyon klasszul alszik. Kép Kép

Gabi3 & Wer! Sziasztok! Kép
Vendég

Sziasztok!
Lányok, nem mondjátok, hogy ilyen drága itt az ultrahang!!!!!!!!!!!!!! duplája a kecskemétimek?

Enikö, klassz a csajszi a képen, irigylem nagyon, biztos tele lesz élményekkel:-)))

Gabi, nekem anno a Medela nagyon bejött, de kritikus helyzetben nem próbáltam, mert csak a szokásosproblémák voltak a mellemmel. A szopitanácsadót és is javasolnám, hihetelen, hogy mennyire nem egységes a szemlélet:-))
H
babamama

Enikő!

Köszi.Majd előtte elmegyek,és megkeresem.
A Lajos Judit dokihoz megyünk.Õt ismerem,vele beszéltem telefonon.(Egyébként nem oda tartozunk.)Autóval fogunk menni.
Aranyos a Bogi.Kép

Gabi és Wer üdv.itt!

Ildi
tfildiko

TFIldi: Azon agyaltam, hogy feltegyem-e a képet vagy sem,mert nincs rajta bugyikaKép Mi viszont hozzá tartozunk (Lajos doktornőhöz)! Aranyos volt amikor Bogit vittem az 1 éves kontrollra.

Hajni: Hogy álltok a bilivel? Mindennel kapcsolatban ennyire változó a szemlélet sajna (vagy nem sajna?)

Dancsi: Ez igazán jó hír! Jól vagy, Jozsó is rendesKép, áhhh szupi terhességed van Kép Mit érzel, fiad lesz megint vagy lányod?

E

ceniko
Szeged

Wer! tudom, irtam hogy összekevertem a 2 sugárutat, mert én a régi neveken szoktam emliteni, az ujakat keverem néha.

Ildi! A Béke bisztró mellett van nem sokkal. Szemben van a gyakorló iskola.

Dancsi! ennek örülök!! hány hetes vagy már?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő: Holnap jön Ágci! Úgy várom, hogy el se tudom mondani! Emiatt azonban elhalasztódik megint a látogatásunk. Majd jövő héten. Kép

Dancsi: Örülök, hogy rendeződtem nálatok a dolgok Kép

Gigi: És csak úgy hirtelen egyik napról a másikra már nem fájt?

No, leugrunk a lányommal Aventos krémet venni!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A Noémi arcát 6 helyen megcsípte a szúnyog.Kép

Bea!

Remélem,hogy Ágci tud segíteni.

Dancsi!

Örülök,hogy jól vagy.

Kármen!

Köszi.Most mát bizti,hogy megtaláljuk.

Ildi
tfildiko

Ildi! mi tavaly vettünk a Conrádban UH szunyogriasztót, Orsit is csipkedik rendesen, mérges is vagyok rájuk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea: Ágci egészen biztosan tud majd segíteni, ő nagyon otthon van szopi témában!Kép Drukkolok+++++++++++++++++++++++

Ildi: Nekünk a konnektorba dugható elekrtomos szúnyogriasztó vált be (Raid). Nincs szaga, nem zúg, de legyilkolja a rohadékokat! Pár hétig nem volt szúnyoghálónk, mert csináltattuk az újat! Az volt bedugva és egyáltalán nem jöttek be a szúnyogok a szúnyogháló nélküli nyitott ablakon se, pedig amúgy sok van itt az ablak alatt a bozótban! Csak éjszakára dugom be, és 2 hónapig elég benne a folyadék! Én erre esküszöm, nálunk ez vált be, de nagyon!!

Csajok Viola már 3 napja nem kakiltKép Most adtam neki Laevolact szirupot, mert már szilvás bébiételt is evett és az se hozta meg a kívánt eredményt! Most nagyon drukolok, hogy jöjjön már a kakamanó!

E

ceniko
Szeged

Gigi: bocs elfelejtettem válaszolni tegnapKép
Szóval a kettes kórház központi számát kellett felhívnom és ott kértem a szülészeti részleget az UH-át. Elmondtam mit szeretnék, és adtak egy időpontot. Időponttal is 1,5 órát vártam, de megérteKép
E

ceniko
Szeged

Enikő,Kármen!

Van elektromos szúnyogriasztónk,be is dugtuk.Szúnyoghálónk is van.Tuti,hogy az ajtón jött be ez a szemét...

Enikő!

Volt a doki tegnap,elvitte a pisit.Azt mondta,hogy felhív,ha valami gond lenne.De nem hívott,így hát minden rendben.Utoljára írta fel a tápit.Remélem,hogy találunk majd olyat,amit megeszik a lány.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Te mikortól adtatok bébiételt a babáknak? A múltkor azt mondta a doktornő, hogy lassan lehet adni a Márknak is főzeléket. Krumplit, répát. Szokja az izeket. Meg anyukám is azt mondja paradicsomot is összelehet turmixolni, bele egy kis szőlőcukrot, és az is mehet. De én félek adni neki. Amit a tescoba láttam bébikaját,az is mind 4 hónapós kortól volt.
Meg volt aki azt mondta a tápszerbe is tegyek egy kis babánt meg szőlőcukrot, mert akkor jobban beszopizza. Mondjuk amig van valamennyi lefagyasztott tej, meg a cicibe is van, addig nem akarok nagyon mást adni, csak ha muszáj. De Márk kb. 5 percig cicizik, és aztán ordit ha a cicit a szájába adom. Hiába adom neki a másik cicit, olyankor már az se kell. Igy kénytelen vagyok kifejni és üvegből adni. De igy meg csökken a tejem, mert nem tudom ugy kifejni, minta Õ kiszivná. Nem egyszerű a helyzet. Kész cirkusz minden etetés.
Várom a tanácsokat.
Zita
zita_29

Zita!

Én a paradicsommal várnék.Még mi sem esszük,pedig már 1 éves lesz a Noémi.(A doki mondta,hogy ne adjak még neki.)Almát adtam először neki,majdnem 4 hós volt.(Akkor még csak pár kanállal.)A 4 hó betöltése után kezdtem a hozzátápit.Alma,krumpli,sütőtök,répa,őszibarack.(A krumplit nem ette meg,és a répa sem ízlett neki.)A szoptatással kapcsolatban nem tudok tanácsot adni,mert én is így jártam.Akkor még nem írtam ide,és tanácsot sem kaptam senkitől.Majd a többiek segítenek.

Ildi
tfildiko

Zita: A bnőmnek van egy babakonyha című könyve 2001es kiadás. Abban is azt írja, mehet a paradicsom, meg a citrom, meg a narancs...stb, máshol meg a csapból is az folyik (kismama magazin),. hogy ezeket még nem szabad adni!!! Volt valahol egy táblázat mikor mit lehet adni! Nem tudom hol. Hátha valaki emlékszik a linkre! Talán a kismama.hu oldalán?? Nem tudom!!! Almával kezdetm én is, őszibarack, sütőtök,répa mostanában evett borsófőzeléket (bébiételt), de tegnap már az általam készített borsólevest is ette (áttörve, paszírozva), meg szilvát is adtam neki, bébiételt. A lényeg, hogy az almát ne fém, hanem üvegreszelőn kell lereszelni, mert különben oxidációs folyamatok indulnak meg, lévén az alma savas vegyhatású és hasfogó hatású lesz, és lereszelés után azonnal használd el! Nem szabad, hogy megvárd, hogy bebarnuljon!! De először csak a levével itasd manót! Saját vélemény volt, nem kell megfogadni!Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Karmen,
ma léptem a 12. hétbe az Uhos mérés alapján.

Enikő,
Jozsó tényleg egy angyal, ma is 9-ig aludt, előtte fél 8-kor benyomta a tápiját, majd visszaaludt még. Kép A játszón beszéltem egy mamival,akinek a kislánya volt ilyen, és azt mondta, ebben a pár hétben, amíg ilyen nagyon nagyon jól aludt, baromi sokat nőtt. Szal lehet ez van nálunk is, de nem bánom, mert most olyan aranyos, kipihent, kevés hiszti van. Kép Kép

Zita,
mekkora a babád? Én a tesónak 6 hóig nem fogok kanalas kaját adni. A szőlőcukrot miért kell beletenni a tápszerbe?
Vendég

Zita: Tényleg ezt én is akartam kérdezni? Miért kell bele szőlőcukor?

Dancsi: nagyon rendes gyereked van Kép Le a kalappal előtte Kép

ceniko
Szeged

Bea!

Írtad valamikor, hogy a doki ki volt akadva, hogy Grétinek a pelusában mindig van kaki... Hááát Réka 10 hetes múlt, de nála is ez a helyzet. Lehet, hogy ez kóros??? Nekem nem kérdezte a doki, nekem meg eszembe se jutott, hogy ez rossz lehet, de mostanság nagyon megszenved minden kakival, de azért 5-6-7-szer minden nap van.

Gira
Vendég

Lányok!

Tényleg az lehet, hogy Réka nem szívja ki eléggé, de mit tegyek? Ha már nem ömlik a szájába, akkor nem is szívja tovább. Mit csináljak?
Vendég

Zita:Én mindenféle képpen várnék a hozzátápival, akár mondja az orvos akár nem. A bébiételeken lévő hőnapot nem kell szentírásnak venni. A WHO ajánlása szerint a csecsemők ható hánapos korukig csak anyatejes táplálása szükséges, ha ez nem lehetséges akkor a megfelelő tápszerrel. Ezt azért írják, és találták ki, mert a babák emésztőrendszere még nem elég fejlett, hogy az anyatejen ill. tápszeren kívül mást megfelelően megemésszenek! Én várnék a hozzátápival és nagyon megnézném, hogy mit tartalmaz egy-egy bébiétel. mert már olyat is láttam, hogy ananász, eper volt a négy hónapos kortól ajánlott bébiételben, Ezeket az ennivalókat jó ha másfél éves gyereknek lehet adni. Ezek allergizáló hatásúak lehetnek!
A tápszer édesítése nem javallott, mert hozzászokhat az édes ízhez, meg nem is tesz jót a szervezetének a túlzott cukor bevitel. Tudom, nem öntessz bele egy kilót, de egy csecsemőnek ez is sok!
Ha almával kezdenéd a hozzátápit hat hós kora után, akkor érdemes megfőzni egy kicsit az almát, úgy nem fáj tőle a pocak. Ezt nemrégen olvastam.
Sajnos, tényleg nagyon nehéz így fenntartani a tejet, de próbáld meg, én 6 hétig szinte csak fejtem, sőt utána is, és remekül megmaradt, még tejtesója is volt Flónak. Az a lényeg, hogy ne hagyj ki egy alkalmat sem és mindig ugyanannyi ideig fejjél. Esetleg, ha belefektetsz egy motoros mellszívóba, az elég jól bírja a strapát, mert ha sima kézid van az tényleg nagyon macerás. Tudom milyen munka fejni és etetni, de ha arra gondolsz,hogy milyen jó lesz később büszkélkedned, hogy ilyen sokáig tudtad anyatejjel táplálni a babádat. Akkor megéri, arról nem is beszélve, hgoy egészségesen táplálod!

Gira: Próbálj cserélgetni többször a melleket!Kép

Bocs kicsit sok voltam!

Üdv: Wer!

Gabi3: Idetaláltál! Sajna az én régi nevem volt GAbi 3, mert 3 Gabi volt és én voltam a harmadik! Kép

Gabi
inecsg

Sziasztok!

Pipinek ma már nem pirosodtak ki a pöttyei, talán túl leszünk rajta. De lehet csak azért, mert ma hosszú cuccokban volt. Enikő, Pipivel bőrgyógyásznál voltunk, ő írta fel a kencéket. De szerintem ez elég hosszú folyamat lesz nála, ő is mondta, lehet egy hónap is lesz. Elméletileg csak itthon lehetnénk és az utcán sétálhatnánk. De amikor nem mentünk sehova, csak sétálni, akkor is csupa pötty volt. Tehát tök mindegy, ez a nyavalya szétterjed és aztán elmúlik remélem. Bogid nagyon édes a képen:-) Olyan büszkén, boldogan, nagylányosan áll:-)Violával voltatok 5 hós szurin?

A kajalista, hogy mit lehet és mit nem az a Kismamában volt. Szerintem túlzás cukorral tömni a csecsemőket, meg mindenfélét turmixolni a tápszerükbe. Ha megeszi ezek nélkül és már miért ne enné meg, akkor meg totál fölösleges felturbózni cukorral. Régen volt ez nagy divat, hogy mindenbe cukrot nyomattak, sok gyereknek meg is látszott a fogán. Szerény vélemény volt:-)

Dancsi, álom gyerek lett a Jozsóból? Isten tartsa meg a jó szokását:-)

Ma lerakták a laminált padlót is nálunk:_))))) Nem soká költözünk!

Ildi ti áruljátok a lakást?

nyúlanyó

Sziasztok!
Nálunk a fiamnak néhány hónapos koráig minden etetés után volt a pelusában csomag, a lányaimnál viszont csak 1-5 naponta.A dokinénink azt mondta mindkét eset normális, csak a csomag színére és szagára kell figyelni. Mindhárman 1 éves korukig csak szopiztak, ők nem fogadtak el mást.
gabi3

Gabi3: Három gyereked van? Gratulálok! Kép Mekkorák? Nem minden gyerek egyforma, valaki elfogadja van aki nem. A gyerek igényihez kell alkalmazkodni én ezt vallom szvsz!

Anita: Akkor szted mi a gond? Napérzékenység, vagy melegkiütés vagy mi? Szegény Pipi, drukk hegyek++++++++++++++++++
Mikor költöztök pontosan??? Net lesz? Kép
E

ceniko
Szeged

Gira: Doki néni nem kérdezte, védőnő kérdezte, de nem a mi védőnőnk, hanem aki helyettesítette amíg a miénk nyaralt.
Most hétfőn mondtam a miénknek, hogy mit mondott a másik, és csak fogta a fejét, és mondta, hogy semmi baj, ha van kaki minden pelusban!

Gabi: Gyógyszertárban nem volt Aventos krém, nem is lehet gyógyszertárban kapni, vagy csak ebben nem volt? Brendonba nézzem inkább? Ott van?
Viszont vannak homeós bogyók ebben a gyógyszertárban, ma megkrdeztem. Ez tök jó, nem kell a Vasasig menni!
És még egy kérdés...a férjemnek időnként fáj a feje, a homlokánál, leginkább akkor amikor fáradt. Szerinted mit adjak neki?
Már hajlandó kipróbálni a bogyókat, látta én is szopogattam szüléskor meg utána.

Zita:
http://www.otlettar.try.hu/kismama/babaetrend.htm
http://www.otlettar.try.hu/kismama/szilard_etelek.htm

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anita!

Igen,a héten már hirdetjük megint.
De jó nektek,hogy költöztök!

Ildi
tfildiko

Zita! én azon voltam, hogy mivel volt anyatejem, Orsi 6 hós kora elött ne kapjon mást. Akkor sem ha elvileg lehetne. Paradicsom korai még neki! Barack,alma, krumpli, sütötök, répa ezek legyenek az elsök!

Enikö! Annak nincs szaga? Nekem tablettás riasztom volt kölcsönbe de idegesitett hogy éreztem a szagát a szobában

Dancsi! de jo már tul leszel mindjárt a veszélyes idöszakon!! Örülök neki

Gira! Orsi is igy kakilt, nem baj. Söt, még ált. ki is folyt mindig. Most is van naponta 2-3x kaki, de már nem hig. Orsi is lusta volt szopizni, fejtem a szájába. Én probáltam szoptatást honalj alatt is, miután ülve megszoptattam.

Anita! mikor tudtok átköltözni? még a régi lakásban laktok v. albérletben?

Nekem is azt mondták a Bepantent le kell mosni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő, ez vírus Pipinél, minden irritálja és terjeszti ezért nem lehetne sehova se mennünk. De ha itthon is terjed neki akkor inkább megyünk, nem bírunk úgy se a hátsónkon maradni:-) Valószínűleg kb 3 hét és költözünk, de lehet csak 2, még nem tudjuk pontosan. Lesz net is.

Ildi sok sikert a lakás eladáshoz!

Bea, én a medela krémet használtam és a klinikán vettem, mert ott ajánlották. Nagyon jó, még pár hónappal ezelőtt is használtam, totál cici gyógyító:-)

nyúlanyó

Jah én is úgy tudom, hogy a bepantent le kell mosni.
Karmen, még a régi helyen lakunk, itt maradhatunk is, de nem akarunk és remélem nem is lesz rá szükség:-) Orsi leszokott a ciciről végleg?

nyúlanyó

Megőrülök Kép Felhívtam a védőnőm, azt mondta BIZTOS, hogy NEM KELL LEMOSNI!!!
Mindegy, én hiszek nekik, mondom, nekem eddig minden védőnő, nővér ezt mondta, viszont mindenki más meg azt, hogy le kell Kép
Én eddig se mostam, eztán se fogom. Ennyi Kép
Csak jó lenne az Aventost beszerezni. Azt le kell mosni?????????

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ceniko:A fiú 11 éves, a nagylány 6 éves, a kicsi 13 hónapos.
gabi3

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?