A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Moni Kép
Igen, már én is eltökéltem, hogy szól neki a csuda, ha "idõ" van. Csak annyira lelkes vagyok, mindig mutatom neki a hõmet, meg számolgatok neki, hogy na ekkor meg ekkor és mondom neki, hogy "nehogy elfelejtsd" Kép, Úgyhogy mikor akciózni kellene akarva akaratlanul figyelmeztetem, meg hát õ is nyomon követi a papírjaimat.
De ígérem, urrá leszek lelkesedésemen, majd megpróbálom nem elmesélni a dolgaimat és hûvös nyugodtsággal fogom elcsábítani. Kép

A magas prolaktin - és páfrányos PG/53 teszt kapcsolathoz nincs semmi ötleted (ötletetek)? Gondolhatok arra, hogy most a magas prolim "nyomja el" a többi hormonjaimat, és ha ha a proli szintet rendezzük, a többi hormonom is helyreáll? (nem kell majd clostyt szednem stb.)

Egyébként most is páfrányos!!! Pedig reggel semmi nem volt.

Boldog Valentin Napot!! Kép

Vanda
Vanda

indigó!

nekem ugyanez volt!
pecsételés, egy nap vérzés, pecsételés. a dokim azt mondta, a tabletta utóhatása... vagy négyszer volt, de a legutóbbi mensim már "normális" volt... ja, és a doki azt is mondta, hogy amíg így menstruálok, valószínû nincs peteérés se... rég abbahagytad a gyógyszert? vagy nem is szedtél?

mzs
mzsperx

Cipomama!
Koszi, remelem igazad van es tenyleg nincs semmi baj.

Doris!
Hatha sikerul a 3 honap alatt. Aki ennyire bizakodo, annak sikerulnie kell. Szerintem nagyon sokat szamit az optimizmus. Szoritok, hogy minel elobb megjojjon, utana pedig 9 honapig, a baba miatt, ne!!!

Caldea!
Mielobbi gyogyulast kivanok!

Puszi,

Edus
Edus

Jó estét!

Sien, azért írok ilyen késõn, mert éjszakás vagyok. Nem tudsz máshová menni vérvételre? Egy hónap az nagyon sok. Mi van, ha rendbe jöttél, és nem is kéne ennyi gyógyszert szedned?

Doris, neked is gondod van a veséddel? Én, illetve "mi" évente 1x csinálunk egy kalcium-oxalátos kövecskét. Rendszerint elmegy magától. Kicsit félek tõle, hogy a babavárás alatt gondot fog okozni. PCO a dokim szerint önmagában nem kizáró ok, de ha más baj is van, akkor már foglalkozni kell vele.

Vanda, ha szerdán volt a minimumod, akkor a csütörtök és a péntek még jó. Azt hiszem a hõ min. után 24-36 órával reped meg a tüszõ (vagy addig él?), nem is tudom, de próba szerencse. Attól, hogy barna izéd van, még lehetett peteérésed, sõt, meg is repedhet. Lehet, hogy nem nõ meg elég nagyra, így azt hiszem nincs esély a "randira".

Caldea, remélem meggyógyulsz a beavatkozásig. Szorítok neked, majd üzenj, jól vagy-e, és hogy mindent rendben találtak.

Szép álmokat mindenkinek
Lora

VandaKép
Ne csüggedj! A féfriak agya kissé másképp mûködikKép Én szinte sosem terhelem a Páromat a hõmérõzõs meg endos problémámmal. Egyébként is elég feszült a munkája miatt tehát úgy kezelem a "témát" mintha egy teljesen természetes dolog lenne. Amikor kell elcsábítom de sosem mondogatom, hogy talán most..., ma a legalkalmasabb..., legyen már belõle baba....stb. Pusztán elcsábítom amikor szükséges, mert szerintem lelkileg nyomasztaná, ha úgy érezné most aztán meg kell felelnieKép Próbáld meg abszolúlt háttérbe szorítani a "témát", inkább velünk beszéld megKépKép Így rajta sem lesz lelki nyomásKép
CipómamaKép
Valamiért rosszúl emlékeztem, mert úgy derengett, hogy amikor írtad az orvost akkor "holnap"-ra gondoltam az meg ugye már tegnap elött voltKép Na ha ebbõl nem értettél egy kukkut sem az nem a Te hibádKép Nagyon drukkolok és írj ha tudszKépKép Puszi Cipócskának isKépKép
LoraKép
Én vesevérzéssel születtem aztán rengeteg vesekövem + homokom volt. Idõnként megindult egy-egy darab tehát kihajtották. Aztán néhány éve kicsit olyan szúrkálást éreztem (mint amikor a homok távozik) és elmentem az orvoshoz. Erre az UH-on közölték, hogy sem kövem sem homokom nincs viszont tele van a vesém cisztákkal(???). Erre én megkérdeztem, hogy mi a teendõm. A válasz az volt, hogy semmi, ha gyermekfej nagyságúra megnõ, akkor leszívják a tartalmát. Azóta sem nõtt.....szerencsére!
EdusKép
Én is bízom a csodákban és hát miért ne sikerülne spontán a dolog? Hisz jön a tavaszKép Viszont a menzis görcseim elillantak, úgyhogy nem tudom mi lesz...várok türelemmelKép
EdelweissKép
Veled minden rendben? RemélemKép Velem még semmi...
LányokKép
Hol tudnék olyan mûanyag salátás dobozokat beszerezni, melybe majd a "maradékokat" csomagolhatnám? Nincs ötletetek? Tegnap este voltam az Alfában, de csak tányérok meg poharak voltak salistálak fedõvel nem. Ha tud valaki biztos helyet akkor szóljonKép
Már csak egyet kell aludnunkKépKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt!Kép

Egy kémcsõnyi vérrel kevesebb csörgedezik ereimben...Kép Viszont rájöttem, hogy ezeknek a vérvételeknek is megvannak az elõnyei, hisz most már szinte egyáltalán nem vagyok rosszul tõle, annyira megedzõdtem. Mire babás leszek és vérvételek tömkelegje vár majd rám, addigra meg már teljesen rutinos leszek!Kép
Lora!KépA dokim szerint nem valószínû, hogy egy hónap alatt rendezõdik a proli-szintem, mert annyira magas volt. Ha meg tényleg lejjebb is ment, akkor is még valószínûleg pár hónapot szednem kell a Bromot. Most amúgy úgy érzem, hogy nem fog olyan soknak tûnni ez a 3 hét, mert jövõ hét végén elmegyünk síelni 1 hétre és utána nemsokkal már meg is lesz az eredmény!Kép
Úgy látom ma eljutottam az abszolút optimizmusig!!KépKép
Vanda!Kép Ezt a 'magas prolaktin mellett nincs peteérés' dolgot én sem nagyon értem, mert az én hõgörbém alapján is volt peteérésem ebben a hónapban.
Szonja!Kép Mi volt tegnap a dokinál? Mondott valamit, hogy mitõl késik a vérzésed?

Pusz, Sien.
Sien

MJ,Kép Nagyon aranyos vagy, hogy elkisértél volna a Margitba, de sajnos én tegnap már fél öt elõtt leléptem és csak most tudtam elolvasni az ajánlatodat. Köszi, éltem is volna veleKép
Legközelebbre is áll még?
Egyébként Te arra felé laksz?

Sien, Vanda,
Nekem a doki azt mondta, hogy magas prolaktin mellett is lehetséges az ovuláció, Ancsa is magas prol. mellett lett babás. Szerintem a Bromo egyébként nagyon karban tartja a prolaktint. Nekem pl. amióta szedem (lassan egy hónap) egyszer sem fájt migrén szerûen a fejem, elõtte pedig majd megörültem.

Lányok, Ti szedtek folsavat? Azt olvastam és hallottam a dokitól, hogy már a tervezett terhesség elõtt 1-2 hónappal kellene Ti tudtok errõl valamit?
Pusza: Breki
Breki

Sziasztok Lanyok!

Doris: nincs otletem sajnos....talan nagyobb aruhazakban (Tesco, Auchan)?

Ti unneplitek a Valentin-napot? Parom nagyon nem szereti, szerinte csak egy amerikai szokas, amit kereskedelmi erdekekbol atvettunk. (Ezt sokkal rondabban fejtette ki, de attol inkabb megkimelnelek benneteketKép) Ezert total meglepeteskent ert, hogy este hamar hazajott es hozott egy nagy csokor viragot. Vannak meg csodak!KépKépKép

orsoly

Ps: Ma gyumolcssali gyartas lesz otthon ezerrelKép
orsoly

Breki,
Én már jó 2-3 éve szedek follsavat. Nem a baba miatt kezdtem el, hanem párommal láttunk egy amerikai tudományos filmet, mely jó hatásait taglalta. De csak napi 1-et veszek be.

Törökbálinton lakom. Én is a Margitba járok, és ha korán reggel megyek akkor tesóm szokott bevinni Kép, mert amúgy 5.50-kor el kellene indulnom otthonról, hogy beérjek vérvételre.

Puszi,
Moni
mj

OrsolyKép
Köszi én is gondoltam, hogy ma este bemegyünk valamelyikbeKép
A Valentin napot eddig mi sem ünnepeltük pont azon okból melyet Te is leírtál. Erre tegnap az én Drága Párom vett egy csokorka száraz virágotKép Én meg egy somlóit vittem NekiKép
Sali és süti gyártás ma nálam is beindulKépKépKép
LányokKép
A Folsavat lehet recept nélkül kapni? Már én is sok hasznosat olvastam róla és biztosan rám férneKép
Viki(26)-ról tudtok valamit? Nem jelentkezett...

doris

Sziasztok Lányok!

Kedves Kismamák, követendõ példaképeink!
Nagyon örülök, hogyátjöttetek és megosztottátok velünk tapasztalataitokat, és fõleg azért mert láthatom, hogy vannak kivételek, a szabályok mellett. Ezért ma még bizakodom annak ellenére hogy 2 napja határozottan esik a hõm, már "csak" 37-nél járok.

Orsoly!
Mi sem ugrunk a Valentin napért, fõleg azért mert annakidején, amikor még nõnap dívott a szoci általános iskolás koromban úgy tanultam angol órán, hogy valentin napon Angliában a lány ír név nélkül egy (szerelmes) versikét a kiválasztottjának, és ha a fiú kitalálja hogy kitõl kapta a levelet és viszonozza az érzéseit akkor másnap visszaír.
Na ehhez képest tegnap pasik tucatjai szponzorálta a virágkötõket. Azért mi is elmentünk vacsorázni utána moziba.
És a Lurdí házban vért akartunk adni, de potenicális kismama jelöltként nem fogadták el az enyémet (tegnap a 28. napon nagyon bíztam) a férjem meg átesett ugyebár tavaly azon a ronda fertõzõ betégségen, ami miatt az õ titel száma magasabb és õ már soha nem adhat vért.

Marcsi
Marcsi

Orsoly!
Csak nem a tali gyártod a gyümölcssalit? Mert én is.

Doris!
a talival kapcsolatban: Természetesen diszkréten kezeljük a témát majd. A férjem mondta, hogy nálunk is tarthatunk. Csak mit mondunk a szüleinek (mert 100m-re laknak és õk sem tudnak semmit) miért áll ott az a sok kocsi? Szerintem elég azt mondani, hogy buli van.

Ja és vért meg azért is akartam adni mert már annyira hozzászoktam a szurkáláshoz, hogy meg se kottyan. Sõt olyan régen voltam vérvételen, hogy félek kiesem a gyakorlatból. Na meg olyan kevés a véradó manapság.

Marcsi
Marcsi

Doris!

Mûanyag dobozokat, tányérokat stb már láttam papír írószerben is, ha jól emlékszem. De ami marad kajcsi maradhat nálatok, valami jó a zuradnak is jusson a nálatok tartott buliból.

Marcsi
Marcsi

Doris,
Lehet folsavat recept nélkül kapni, csak kérdés az, hogy szedhetjük-e csak úgy, nem káros-e kell-e elõtte orvossal konzultálni? szóval tele vagyok kétségekkel e téren (is).
Nem tudom azt sem, hogy meddig kell várnunk a magas prolaktin szintem miatt igaz, hogy egy hónapja szedem a Bromot, de mikoról lehet pl. védekezés nélkül együtt lenni.
Szóval ma igen marcangolós hangulatban vagyokKép,Kép
Breki
Breki

MJ,
Te kihez jársz a Margitban?
Breki
Breki

Moni!

A te orvosod mit mond az izotópos rontgenes HSG-re? Lehet abban a hónapban próbálkozni?
Az enyém majd minél hamarabb csinálja meg és akkor nem kell kihagyni hónapot.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Sajnos nem tudok menni a talira, dolgoznom kell. KépKépKép
Felrobbanok a méregtõl. Mért pont most?Kép

Valaki átvállalná tõlem a husi készítést. Nem szeretném, ha éheznétek miattam.

Hétfõn majd meséljetek. Jó szórakozást!KépKépKép

Puszi, a Nagyon Szomorú Edi
Edi

Sziasztok lányok Kép
Nagyon köszönöm bíztató szavaitokat!

Lora Kép
Biztos jó még az emelkedés napján is az akció, mert tegnap is páfrányos voltam. Viszont valakivel összekeversz: nekem sosincs barna trutyim mensi elõtt. Inkább az jellemzõ, hogy megjön rendesen és a napok múltával egyre kevesebb van és sötétül, majd a negyedik napra már csak tisztasági b. kell, mert alig van. Nem tudom, ez normális?

Doris Kép
Sajnos, hogy a férfiak agya így jár....De hát szeeeretjük Õket, ugye? Kép Egyébként én sem szeretem kényszerbõl, és ha még õ is tud róla és kényszernek érzi, na akkor még inkább lehetetlen. Megfogadtam, nem avatom be irgum-burgum semmibe! Kép

Sien! Breki!
Ezt én sem értem! Mert ha azt vesszük: magas a proli -> alacsony a progi szint. Tehát, ha emellett minden rendben, akkor elvileg van tüszõérés és ovuláció is, történhet megtermékenyítés is, és beágyazódás is, csak az alacsony progi miatt nem marad meg a baba (vetélés). DE a magas proli FSH-LH aránytalanságot is okoz, ami már önmagában kizárja az ovuláció lehetõségét. Ki érti ezt?? Lehet, hogy mégis rendben van minden az FSH-LH arányaimmal?? Van ovi, nyák meg minden és a hõgörbe is kettõs, rendesen kivehetõ a hõcsökkenés, majd hirtelen növekedés (bifázisú).
Egyetlen dolog, ami feltünt eddigi hõmérõzéseim alapján, hogy túl alacsony az alaphõm: elsõ fázis 36,0-36,3 között, második fázis: 36,6-36,8 között (igaz ez szájban, de három napja nézem hüvelyben is).

Nekem a doki nem mondott semmit,hogy mennyi idõ alatt hozza rendbe a gyógyszer a prol.szintemet. Arra kérdeztem rá, hogy most már ezzel a gyogyival kell élnem? Erre azt felelte, hogy ha létrejön a terhesség, az alatt a kilenc hónap alatt minden meg fog változni.

Breki, a folsavra már én is gondoltam, de egyenlõre megálltam ezen a szinten. Kép

Vanda
Vanda

Breki! Én úgy tudom, a Bromo szedése nem akadálya a védekezés nélküli akciónak!!! sÕÕÕÕT Teherbe LEHET és KELL esni, és még akkor is 8-12 hétig szedni KELL a Bromo-t, fokoztosan abbahagyva (lecsökkentve az adagot mindig, úgy mint az elején a hozzászoktatásnál)!
Ti nem így tudjátok?
Vanda
Vanda

Sziasztok!

Szerintetek mire utal az, hogy most jott meg, a hasam elegge gorcsol, viszont a verzes szinte semmi, olyan amilyen az utso napon szokott lenni, nagyon enyhe barnas.
Duphaston okzhatja mindezt?

kamilla
kamilla

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jelentkezek, de nagyon be cagyok havazva munkailag. Meg most egy kicsit magam alatt is, mert most mikor végre beindulnának az események, a dokim szívrohamot kapott szerdán. Nem tudom mit csináljak. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 77 cn Svájc 27 év
Doris 10c 66 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 63 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 61 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 43 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 41 cn Salgótarján 23 év
Orsoly 2c 31 cn Nagytarcsa 27 év
Marcsi 4c 29 cn Budapest 27 év
Lora 16c 28 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 26 cn Budapest 30 év
Klari 9c 25 cn Budapest 31 év
Sien 17c 22 cn Budapest 29 év
Edi 11c 22 cn Maglód 33 év
Timea 3c 22 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 21 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 20 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 20 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 17 cn Budapest 24 év
Alice 36c 16 cn Budapest 29 év
Alma 8c 16 cn Györ 29 év
Melinda 7c 14 cn N-o. 26 év
Éva 34c 9 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 7 cn Pécs 27 év
Edus 5c 5 cn Svajc 25 év
Moni 10c 4 cn Törökbálint 28 év
Indigo 4c 4 cn Budapest 25 év
Cipomama 5c 3 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 2 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Kamilla
Én a helyedben azt hiszem elmennék vele a dokihoz, vagy vennék egy tesztet. Épp tegnap olvastam, hogy a terhességnek lehet jele az alhasi fájdalom is. Bár az is lehet, hogy már mindenkibe bele akarom beszélni a kisbabát. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LányokKép
Orsoly már rákérdezett, hogy hogyan tálaltam a talitKép Nem kell izgulni, a talival-bulival semmi gondKép Szimplán szóltam, hogy bulit tartok, barátokat hívtamKép Pusztán a "kilétetek" nem tisztázott még de nem hinném, hogy ha össze is futtok Velük az elõszobában vagy a kertben akkor megkérdezik. Ha mégis elég annyit mondani, hogy kollégák voltunk, vagyunk...stb. Én már nagyon profi vagyok "a sok a beszéd nulla tartalom" címû elõadássorozatban, mivel több mint 8 éve közös házban élünkKépKép Természetesen az én Anyósom is kíváncsi (csakúgy mint a legtöbb Anyós) de nagyon rendes és beéri, ha választ kap a kérdésére nem fog gyanút a tartalomtólKépKép Aztán a tetõtér már a saját birodalmunk tehát mindenki azt mond amit akarKépKép A bulival nincs gond csak nem szeretném ha a baba-projectrõl hallanának mert már így is túl sokat érdeklõdnek és ha tudnák hogy gond van.....na gondolom ezt már nem kell részleteznemKépKép A parkolással viszont nem tudom mi lesz mivel zsákutca de majd megoldjuk a dolgotKépFel tudjuk térképezni kb. hány autó lesz?
EdiKép
Ne csináld...!!! Meddig dolgozol? Utána nem tudnál csatlakozni Hozzánk? Ha gondolod a Párom elmehetne értedKép
BrekiKép
Ne marcangold MagadKép
VandaKép
Nagyon helyesKép Nem kell mindent az orrukra kötniKép

doris

Marcsi! Te is vallaltal gyumolcssalit? En aszittem ezt lestoppoltam magamnakKép Egyebkent pedig ugye en is csomagoltam nektek kajat, es megis meg ket napig abbol eltunk ami nalunk maradtKép

Breki! Ugy van ahogy Vanda mndja, de ezerszer volt mar szo rola korabban! A Bromo alatt teherbe lehet esni, sot, ez a feltetele lehet a teherbeesenek...es utana majd fokozatosan kell elhagyni. Isten ments, hogy vedekezzetek!

Csajok! Lehet hogy tenyleg neki kene allni leirni a dolgokat, es feltenni az oldalra, mert minden honapban ugyanazok a kerdesek, problemak jonnek elo.

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Én sem szeretném a "maradékot" megtartani ezért merült fel a dobozka kérdésKép Beugrunk este a Tesco-baKép Egyébként mi lenne, ha a biztonság kedvéért mindenki hozna magával mûanyag dobozkát amiben aztán este viheti a vinni valótKépKép??? Tudom, hogy furin hangzik de ez jó ötletnek tûni nem?
Én mindenképp majonézes salit készítekKépKép

doris

Lányok Kép Kép
Nagy zavaromban el is felejtettem.....
Tegnap a párom hatalmas rózsacsokor kíséretében megkérte a kezemet! Meg persze gyûrû is volt....
Vanda
Vanda

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ VandaKépKép Hogy lehet ezt elfelejteni!!!KépKép Na ez aztán az emlékezetes Valentin-napKépKép
GratulálokKép!!

Doris
doris

Doris!

Akkor részemröl a tali jó, 12-15.30-ig. Jó?
Husit én is csinálok (fasírt), meg akkor még kitatlálok valamit, ugyhogy ne legyen rá gondotok.
Én biztos autóval megyek. (Oda tudnék érni busszal is, csak az 15-20 perc helyett 1 óra lenne, meg legalább egyszeri átszállás. Igy inkább marad az autó.)

Sien, Vanda, Breki!

Szerintem:
A prolaktinnak elsödleges hatása tényleg a tüszöérés, repedés gátlása. De ez (gondolom) hormonszintfüggö: ha nagyon magas, akkor nincs peteérés (olyan nagyfokú a gátlás), ha alacsonyabb, akkor lehet.
Mint már irtam, a folyamat párhuzamba vonható a szoptatással: amig az ember kizárólag szoptat (magas a prolaktinszint, hisz ez a tejelválasztásért felelös hormon), addig az fogamzásgátló hatású is (általában), aztán ha már kap a baba a szoptatás mellett mást is, akkor már lehet peteérés.
Nekem a fiammal 8 hónapig nem volt menzeszem (5,5 hónapig szoptattam kizárólag, ugy hogy semmit nem kapott mellette (teát vagy vizet sem)), tehát peteérésem se. Utána lett ujra menzeszem és (valószinü, persze nem biztos) peteérésem is.
De azt is figyelembe kell venni, hogy az egész rendszer nagyon bonyolult és sérülékeny. Tehát egy hormon nem feltétlenül csak egy dologba kavar bele (ilyen is lehet), hanem pl. a magas prolaktinszinttel alacsony progeszteronszint is párosulhat.
Valaki irta, hogy ha alacsony a progeszteronszint, akkor teherbe lehet esni, csak elvetél.
Ez sem feltétlenül igaz.
Az igen, hogy megtermékenyülhet a petesejt, viszont mivel a progeszteron már a beágyazodásért is felel, ezért lehet, hogy be se tud ágyazodni. Ezt viszont nem lehet észrevenni. (Mármint, hogy a megtermékenyült pete nem tudott beágyazódni), mert ugyanolyan menzeszt jelent.
Gondolom itt is a hormonszintek a mérvadóak: ha magasabb, de még igy is alacsony, akkor beágyazósik, de esetleg vetélés lesz, ha pedig nagyon alacsony, akkor be se tud ágyazódni.
Nem biztos, hogy mindenben igazam van...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
HURRÁÁÁÁÁÁÁ!! Azért nem fogunk ám éhen halni úgyhogy nehogy túl sokat bajlódj a kajcsival, fõként azért, mert Neked most pihenned kéneKépKép

doris

Vanda!KépKép Gratulálok!Kép Teljesen meglepetés volt a dolog?
Breki! Az én dokim is mindig elmondja, hogy emiatt a magas prolaktin miatt azért ne álljunk le az akciókkal és húzzunk bele, fõleg az esélyes napokon!
Edelweiss! Sajnálom, ami a dokiddal történt!Kép Ha kell szívesen megadom az én dokim telefonszámát. (Bár már õ is elég idõs, és már nekem is megfordult a fejemeben, hogy mi lenne, ha történne vele valami..Azért nem festem az ördögöt a falra, hisz nagyon jól tartja magát!)

Pusz, Sien.
Sien

Dorin, Sien Kép Köszönöm a gratulációkat! Igen, teljesen meglepi volt!! És olyan kedves, a gyûrût csináltatta egy ismerõs ötvössel. A kisujjára lett méretezve... nekem az a középsõ ujjamra jó. Kép

Beszti!
Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen részletesen leírtad ezeket a dolgokat. Sok mindennel tisztában vagyok, de most azért merültek fel kétségek bennem, mert ha a magas proli miatt (nekem 1300 mIU!!!) nem lehet ovuláció (mert szerinted ez így van) akkor miért van nyák, miért páfrányos a PG/53 a leesett hõ napján és másnap, és miért bifázisú a hõgörbe? Mert ez utóbbiak rendszeres peteérésre és ovulációra utalnak, nemde?

Kép Lányok, éhen halok itt ebéd elõtt, annyira szervezitek a találkozó menüjét... Kép Kép Hm, sok fincsi kaja! Kép

Vanda
Vanda

Gratulalok, Vanda!

Kamilla: Amikor az elso babat vartam nekem az elmaradas idejen ket napig nagyon gorcsolt a pocakom, es utana olyan gyonyoru babam szuletett!
Vegyel egy tesztet!

Timea
Timea

Vanda
HÚÚÚÚÚÚÚ!!!! Hatalmas gratula. Ez szuper Valentin nap volt akkor Neked. KépKépKép

Sien
Köszi, de én szegedi vagyok. Ráadásul a doki ismerõsünk. Szóval várok néhány napot, és majd meglátjuk. Ha nem tud velem foglalkozni most, majd megmondja, hogy kihez menjek addig, amíg õ beteg. Remélem. Csak egy kicsit földhöz vágott a dolog. Nagyon aranyos vagy, hogy segíteni akarsz. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!Kép Bocsi, igazán ránézhettem volna a táblára!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Szegény Edelweiss, szegény dokid!

Doris, Orsoly! Akkor most mi legyen a menüvel? Én is gyümölcssalit vigyek vagy gyümölcssali helyett vigyek grillcsirkét? Vagy csináljak gyümölcsrizst gyümi nélkül? De akkor már sok lenne a tejes kaja és az édesség.

Vanda! Hát neked SZUPER estéd volt. És Igent mondtál?

Doris!
Engem a párom visz és hoz, úgyhogy nem parkolok. Kb meddig fog tartani a buli, hogy tervezze a visszafuvart?

Marcsi
Marcsi

Szia MarcsiKép
Én Rád bízom, hogy mit csinálszKép A grillpipit talán nehézkes elosztgatni nem? A buli idõpontja egyáltalán nincs behatárolva úgyhogy szerintem úgy beszéld meg a Pároddal, hogy majd hívod ha már mennél hazaKépAddig maradunk amig jól érezzük magunkatKépKép Õ meg büntetlenül dolgozhat amig jónak látja Kép Kép

doris

Doris!Kép
Engem is szállítanak, mert utána megyünk tovább anyós-pajtásékhoz. Úgyhogy nekem sem kell parkolóhely! (Szerencsére, mert amúgy nagy parkolómûvész vagyok!Kép Csak oda tudok beállni, ahol elég nagy a hely, ja és kizárólag orral elõre!Kép)

Pusz, Sien.
Sien

SienKép
A parkolást ne is emlegesd...Nekem is gondot okozKép Pár hete (Andris pont nem volt itthon) kocsiba merészkedtem egyedül. Nem túlzok, a parkolo 3/4-7-kor teljesen üres volt és nem fogod elhinni. Sikerült fának tolatnom(?????). Na ez nem csak az én hibám volt, mert nem vettem észre, hogy a járdán egy ferde törzsû fa áll. Ahogy a hátsó ablakon kiláttam ott teljesen távol volt a fa viszont a törzsében volt egy jókora fordulatKépKép És én mire lettem figyelmes? Hogy valaminek sikeresen nekitolattamKépKép Alig hittem a szememnekKépKépKépÉs mindezt azért, hogy 2 felfestett vonal közé szabályosan parkoljak. Na azóta tojok a felfestésekreKépKép
Azért remélem nem kell nagyon korán elszaladnotok AnyósodékhozKép

doris

Sziasztok!

Kamilla!
Nekem a Duphaston szedésekor 2 hetet késett, barna trutyizással, ami eleinte alig volt, csak pisiléskor, aztán elmult, aztán 2 nap mulva visszajött, egyre sötétebb és több lett. 2 hét után azt mondta a doki, hagyjam abba a Duphastont, csak akkor jött meg rendesen. Ja, és közben görcsölgetett végig a hasam, de csak épphogy, nem is fájt.
Azért remélem, nálad más az ok, csinálj tesztet!

Lányok!
Nagyon jo talizást holnap!!!! Uuuuuugy irigyellek titeket! Néha egészen hátrányos helyzetünek érzem magam, hogy nem Pesten lakom.

Eni
Eni

EniKép
Sajnálom... Talán a következõ talit úgy kéne megszerveznünk, hogy elutazhatnánk valahová ahol mindenki ott aludhatnaKépKép Azért sokat gondolunk majd RátokKép

doris

Eni, ezzel én is így vagyok néha.

Lányok!
Érezzétek jól magatokat holnap, és várjuk a beszámolókat!!! Kép No meg a fényképeket is. KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Vanda,

Nagy gratula, nagyon szép Valentin napi ajándékot kaptál.

Edelweiss,

Nagyon sajnálom a dokidat és persze téged, de ha ismerõs akkor biztos egy nagyon jó orvost fog ajánlani neked és elmeséli neki, hol is tartotok, ha õ nem tud mostanában dolgozni.

Alma
Alma

Lányok,

A talihoz elfelejtettem jó kis beszélgetéseket, jó étvágyat kívánni a kajákhoz, de ahogy olvasgatlak benneteket csak irigykedem én is, hogy nem tudok ott lenni köztetek. Olyan jó lenne személyesen is beszélgetni. Sokkal könnyebb lenne nyomon követni az eseményeket, ha arcot is tudnék párosítani a hozzászólásokhoz.

Alma
Alma

Parkolás:

Jelentem én sem szeretek, csak orral elöre (tolatni sem szeretek), és elég nagy helyre. Lesz olyan?KépKépKép

Vanda!

Gratula! Mikor lesz az esküvö?

Ja, amit irtál, ahhoz annyit. akkor valószinü volt ov. Ne gondolkozz, hogy miért, csak örülj!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Marcsi!

En tejszines gyumolcssalit csinalok. Ha a tied masmilyen, akkor szerintem johet, de ha hasonlo akkor inkabb mastKép Lehet hogy a grillcsirket nehezkes osztani de en imaaaadomKépNa ehenhalni tenyleg nem fogunkKép

Doris!

Dobozvives hatalmas otlet, nem is tudom miert nem jutott eszembe. sak otthon ne felejtsem...de akkor meg majd hazahozom a salis talambanKép

orsoly
orsoly

Marcsi!

En tejszines gyumolcssalit csinalok. Ha a tied masmilyen, akkor szerintem johet, de ha hasonlo akkor inkabb mastKép Lehet hogy a grillcsirket nehezkes osztani de en imaaaadomKépNa ehenhalni tenyleg nem fogunkKép

Doris!

Dobozvives hatalmas otlet, nem is tudom miert nem jutott eszembe. sak otthon ne felejtsem...de akkor meg majd hazahozom a salis talambanKép

orsoly

Ps: Vanda, hatalmas gratulaKépKépKépKép Soha rosszabb Valentin-napotKép Es eskuvo mikor lesz?Kép
orsoly

Lányok Kép annyira kedvesek vagytok, nem gyõzõm a gratulákat olvasni ! Kép Kép Hogy mikor lesz az esküvõ? Még nem fixáltuk le, talán a nyáron. Kép

Küldtem e-mailt mindenkinek, akinek a címét tudtam, úgyhogy aki nem kap(ott) az szóljon!

Beszti, amióta hõmérõzök, az alapján mindig volt ovim eddig. Nyák is volt, de akkor még nem volt PG/53, tehát azt nem tudom, hogy "páfrányos" voltam-e. (Egyébként olyan klassz látni, egy egyenes és rajta keresztbe sok sok egyenes vonalka- tehát nem is páfrány ez; de nagyon érdekes, hogy milyen szabályos alakzat, amibõl nagyon sok van!)

Szeretnék nektek nagyon jó dumcsizást kívánni holnapra, érezzétek jól magatokat, egyetek-igyatok jó sokat Kép és várom az élményeket, na meg ha lesznek fotók, akkor azt is! Kép

Vanda
Vanda

Vanda,Kép,Kép NAAAAAAAAAgyon gratulálok! Remélem a válaszod IGEN volt, bár errõl nem írtál!
Lányok, irigykedek a tali miatt, de kívánok Nektek nagyon jó szórakozást és vidám mulatozást!

Beszti,
Tehát a magas proli progi hiánnyal jár, akkor ha abeágyazódás meg is történik vetélés lehet a vége?
És mi van a méhen kívüli beágyazódással??
Breki
Breki

VandaKép
Ahogy idõm engedi kitöltöm a táblázatot és küldöm.)
BesztiKép
Ha elsõ leszel akkor garantáltan lesz hely, késöbb pedig garantáltan nem úgyhogy gyere hamarKépKép
LányokKép
Légyszi mindenki hozzon magával mûanyag dobozkát vagy mást azért, hogy ha lesz maradék hamcsi akkor legyen mibe csomagolni. Még nem adtam fel, hogy vegyek de nem biztos, hogy sikeredikKép
Ha kérdés, óhaj, sóhaj van akkor csörögjetek a mobílomra légysziKép

doris

Breki,
pont ezt vetettem fel délelõtt: magas proli - alacsony progi - vetélés.
Erre reagált Beszti, hogy szerinte nem is jön létre terhesség (nem ágyazódhat be a megtermékenyített petesejt) mivel a progi szint oly alacsony.) Kivételek pedig mindig vannak: lásd Ancsit. (Bár nem emlékszem, hogy õ milyen gyogyit szed.)

Ahhoz hogy normális legyen a progi szint és hogy sikerüljön a beágyazódás valószínû Closty-t is kell szedni (szednünk), Igaz, ez peteérés serkentõ, és nekem habár ovulációm van, de nem elegendõ a progi szintem. (A Closty közvetett hatása a progeszteron szint normalizálása.)

Bennem az a kérdés merült most fel, hogy ha pl. még mindig nem okés a proli szintem, ezáltal a progi szintem sem, akkor fogok-e kapni Clostyt?

Nagyon jó hétvégét kívánok! Kép megyek, letelt a munkaidõm Kép

Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?