A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi: Te szuper csaj... Nekem kellett a kép, sőt még kell is, hú kedvesem kész lesz tőle.. neki szánom szülinapjára... keretezve mindenelve... jaj, de szuper.... milyen formában van néked??? fantaszikus vagy.

Biopiac: hogy érdemes-e... hát ez egy jó kérdés. Juc. irta egyszer, hogy a zöldségek fonnyadtak stb... Nos, tény, hogy a bájózöldségek szavatossága rövidebb éppen azért, mert nem kezelik őket semmivel. Az izűk sokkal jobb sokszor... De baromi drágák a zöldségek. Én savót, búzafüvet és sütiket és sajtokat veszek és nagyon jó kozmetikumokat a piacon és néha gyógynövényeket.. szeretek oda járni, de nem feltételenül vásárolni. Imádom a feeeeeeelinget...

Ildi: nem ígérem, hgoy elviszlek most szombaton, mert nálunk még nincs igazi rendszer... de később összehozhatunk egy bájopiac járatot...

Bogárka: pihenőszék engem is érdekel. Mert Fanni is tök jól elnézelődik akár hosszú 10 percekig... És olyan édesen magyaráz magának, cuppog, vezényel a kezével. meg kell zabálni.
Tényleg mikor is lesz nálatok a tali? már nagyon várom... legalább összeismerkednek a babók.

Ficánkával mi lehet.. régen volt, vagy csak én nem láttam.

Ada: mivoltKikában?

Kép
Kép
johanna1975

Lányok,asszonyok!

Taliügyben írnék:
Mi aug.6-25-ig Balatonfenyvesen fogunk legelni.Ha addig nem bírjátok ki a talit akkor gyertek oda!Nagy kert,vízpart,kaja,pia,zenéstáncos mulatság stb...Ha kibírjátok akkor 26 után legyen,mert szeretnék elmenni!Köszi a megértést:

Jucus
20170114224602

juc,

igen írt mailtKép
de azért nem kell neki mert ő azt hitte hogy magasségmérőről van szó.és a névtáblát nem tudja hova tenniKép
Vendég

Moose!

Gyere elö!

Juc
20170114224602

Juc: óóóóóóóóóóó hát most elszomorodtam.. akkor mégsem ilyen egyszerű?? mármint a nyelvtanfolyás, nem én még nemt aláltam, mert nekem még nem aktuális. még csak 3 hetes Fanni...

Tejcsin ne aggódj, vagyis hát el kell fogadni, hogy ez van... nekem sem lesz szerintem elég sokáig... most éppen, hogy jó de amikor befejezi 90 gramm után, már egy csepp sincs benne, szóval nemtudom, hogy meddig elég... tényleg egy 4 hónaposnak mennyi az igénye?

Azt nem tudom, hogy ha pihennék és többet innnék akkor mi lenne, de én nem tudok megmaradni a seggemen... pedig a tej érdekében jó lenn, de az sem tuti, hogy az segit...

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok,
megint 1kezes vagyok, a másikban Vince. az előző etetés fél 11-től volt, és most megint óhajt, de én még kicsit várnék.
...
most nyügi, lehet, h mégis kap.
cupp
fic
ficánka

Lányok!

sajna a netem percenként leáll, nem tudom mi van az UPC-vel, de egy hatalmas fülest érdemelnek. remélem azért elmegy az üzi.

Moose! nekem a mostani időjárás megfelel, ha neked meg a Nyúlnak nem túl hideg.

Vera! azt álmodtam, hogy sétáltam és találkoztam veletek, Dóci meg már járt, és mondtam neki, hogy "gyere Dorka, mutasd azt a huncut kék szemedet" és nagy nehezen odajött hozzám! aztán amíg trécseltünk, addig Dóci a babakocsiban lévő cuccok nagyrészét elhelyezte egy járdakátyuban, amitől te elég mérges lettél. Kép

ORRDUGULÁS: eddig a melegtől nem tudtam aludni, most meg attól, hogy állandóan szinte fullákolásra ébredek Kép az az orrlukam dugul be, amerre fordulok, és a másik sem leányálom. aztán ha felülök, akkor fél perc alatt kidugul. szinte semmi nincs benne, csak megduzzad belül. járt így valaki közűletek? fogadom, hogy attól vagyok olyan baromi fáradt napközben, hogy éjjel óránként nézem meg az órát, hogy még mennyi szenvedésben lesz részem. szegény babuci is próbál helyezkedni, miután 20x megfordulok.

ha valaki szült mostanában, és van némi fogalma a szülésznői appanázsról, kérem írja már meg a mamapoc@@@@freemail.hu címemre, mert hamarosan aktuális lesz.

ancsipancsi

Elringattam Ella Fitzgeraldra, szereti. Nem alszik, de sztondul nagyon, ha nem alszik be, akkor kap tejcsit.
...
Nem alszik, megyek adok neki. Csak annyit, h minden okés, csak amikor alszik, akkor én is alszom v. mosok ... meg eszem, zuhizok, fogat mosok, ilyenek. A napok telnek, ő szépen gyarapszik, én is erősödök, a kevés alvás még mindig megvisel. Tudjátok, nekem extra 10 órás alvásigényem van, és most ez elég furi. Vince jó kisbaba, és én nagyon élvezem a babázást, igyekszem jól ellátni és gondozni, sokat szeretgetem, és persze néha apukája is igényel, emellett mostanság nem nagyon van időm babanetezni. De időről időre bejelentkezek, aztán később biztosan újra én is szófosó leszek.

Képek Vincéről: wwwpontdezsovincepontcom

Gigi, Oxi: külön köszönet a jókívánságokért!

Proone: Vince András a teljes neve a kőcnek

Mindenkinek jó babázást, élvezzétek a nyarat, majd jövök!

Cupp,
fic.
ficánka

Ancsi: 20-30-40 Kép
ficánka

Gigi!

Tök jó a névtáblád! Azért majd mutasd meg a magasságmérőt is, ha kész lesz!Kép

Jucus!

Köszi az útbaigazítást! Abban még tudsz segíteni, hogy 61-essel melyik megállónál kell leszállni?
Én inkább bioalma párti vagyok! Legalább komplettálom is rögtön neki a kaját egy kis husikával!Kép

Johanna!

Köszi, majd valamikor akkor összehozunk egy bájopiac járatot!
Szerintem nem függ a rohangálás a tej mennyiségétől! Talán csak annyiban, hogy olyankor jobban izzad az ember és több folyadék kell!
ildi76

Jucus,
fejés: próbáld meg esti utolsó szopi után 3/4-1 órával, akkor már bőven lesz, én ezt csináltam, nálam bejött Kép

Ancsi,
álom Kép ugyan még nem jár, de pakolni már szeret Kép
kisün

Ildi!
Bocsi a téves infóért, ezek szerint a pénztári nyugtán nem sorrendben volt az ár. Akkor a második oltás volt 4.773 ft volt, mert az első tuti 8.231 ft. Mikor mentek oltatni? Majd számolj már be, milyen tünetek lesznek utána.

Johanna! A Freud-os kép egy fénykép, egy falon lógó fénykép fényképe, és sajnos a képbe belelóg egy virág. Majd mindjárt beszkennelem, és elküldöm, és ha van Photoshop-od, ki tudod szedni belőle.
Kellene az e-mail címed!
Az oltásos prospektust végül megkaptad valakitől, vagy azt is küldjem?

Képzeld, kíváncsiságból bemértük a Humana babavizet, és 410 egység adalékanyag van benne, míg a víztisztítón keresztül olyan víz jön nálunk, amiben csak 30 egység van. (a sima csapvízben 530 egység van). Úgyhogy a Humana vizet ki is dobtuk a fenébe.
Ha valakit érdekel ez a víztisztító szóljon, tudok róla prospektust küldeni.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Engem érdekel a víztisztító, meg nekem az oltásos prospektust sem küldted el. Kép

rozsacskakukachotmail.com

köszi

Amúgy szép napot meg ilyenek, de nem nagyon van időm írni, azért gyorsan átfutottam a termést. Kép

ruz
ruzicsky

Lindi!

Víztisztító érdekel!

Kisün!

De akkor is csak 20-30-t tudok lefejni kettöbölKép
Ez a gond.Szóval mire összejönne egy adag addigra éhen is halt a csajom.Reggelre lesz tele.Zárlatos az én cicim.Pedig méretileg nincs aztán gond.
Nem a méret a lényeg csajok!

Juc
20170114224602

Fejés : nekem az elején egyáltalán nem ment , aztán vmitől ( fogalmam sincs mitől ) megnőtt a mennyiség , és csak egy cicit evett ki így a másikat kénytelen voltam lefejni és láss csodát sikerült . Én voltam a legjobban meglepve , mert az elején abszolút nem ment . De így sem jön ki az egész , csak 80 ml max. Én csak akkor tudok fejni , ha totál tele van .
Mostmár újra visszaállt és újra két ciciből eszik , azaz éjszaka csak egyből általában , így néhamég akkor fejek .

Kép
Kép
greenolive

Ildi!

Nem tudod eltéveszteni:MOM bevásárló központnál kell leszállni.A BAH csomópont után.Azt hiszem a 7.megálló.
20170114224602

Rúz! Pedig én elküldtem, nem lehet hogy a hotmail-nek kicsi a tárolókapacitása és nem fért?
Mindegy, most elküldöm mind a kettőt.

KépKép
KépKép
lindicita

Off téma.

Londonban robbantgatnak, ezt nem hiszem el. Kép

ruz
ruzicsky

Lindi

lehet, akkor próbáld meg a czimerkukacemkpontsoteponthu-ra

köszi

ruz
ruzicsky

Lindi: nem kaptam még meg az oltásos infót, jöhet az is... az emilcimem: johanna1975 kukac vipmail pont hu köszi előre is. Hú, tök jó..
Tök jó, hogy nektek is bevállt a viztisztitó én imádom. Más termékeit is használjátok, már ha ugyan az van nektek, mint nekünk....

Kép
Kép
johanna1975

Lindi!

Engem érdekel a víztisztító prosi! Hogy tudjátok a vízet bemérni???

Juc!

Köszi!

Ruz!

Én is be vagyok tojva, hogy ez egyszer nálunk is megtörténik!Kép
ildi76

Ildi! Van erre egy műszer, ami méri a vízben lévő anyagok mennyiségét, olyasmi mint egy digitális lázmérő.

KépKép
KépKép
lindicita

Ficánka! dokiknál is van ilyen három szám? Kép

ancsipancsi

Ancsi!
Ez az orr dolog attól van hogy megduzzad az orr nyálkahártyája és amerre fordítod a fejed(amelyik lik alúl van) az duzzad be jobban. Nekem is szinte 2 évig folyamatosan volt , aztán szinte egyik napról a másikra elmúlt magától, illetve télen egy bizonyos orrspray segített,de azt babásan tuti nem szabad használni mert szteroid tartalmú. Én is sűrűn "tekergettem" a fejem alvás közben, így bírható volt... lehet ez allergiától (fű-fa-virág-akármi) és állítólag még a terhességi hormonoktól is Kép
Szóval kitartást, elmúlik egyszer!!!
Gyereke, London tényleg nem semmi... 2 halott és több mint 90 sebesültKép
zozi

Johanna (és Mások is)!
Akkor tali Jucus kérésére csak aug. 26 után! Viszont akkor lehet, hogy áttolódna szeptemberre, mert mi szept 1-2-3-4 nem vagyunk itthon, és a kettő között csak 3 nap van, abból egyben biztos pakolok, szóval sűrű lenne. Nagyon nagy baj???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Voltam dokinál, minden rendben van. Íme itt van pár UH kép:
Kép Kép Kép Kép
A legutóbbi kép a talpacskája.
Azt nem akartuk tudni, hogy kisfiú vagy kislány...

Proone
19+2</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Idemásolom, mit regéltem a téli babásoknál:

Voltunk UH-on és dokinál is. Először is: Minden rendben, megint előrébb jött ugyan a szülés dátuma, de így közelebb lesza szülinapomhoz...
Írom az adatokat, még nem vizsgáltam meg, hogy mi mit jelent...

BPD 4.73
OFC 5.81
HC 16.64
APD 5.13
TAD 5.01
AC 15.93
FL 3.33

Fejvégű fekvés, hátsó fali placenta, átlagos magzatvíz. Ép koponya és gerinc, hasfal és a rekesz zárt. Hiánytalan végtagok. yomorban, hólyagban folyadék. Négyüregű szív. Az érvényben lévő szakmai protokoll alapján vizsgálva durva rendellenesség jelenleg nem látható.

Egyébként jó sokat vártunk, aztán jó rövid volt az UH, egy fiatalabb nő volt, mint múltkor és nagyon gyorsan, de mindent végigmutogatott. Először éppen bukfenc közepén találtuk a babát, aztán az ultrahangos nő szavaival élve 'úgy látszik, lement hídba'. Hátra volt hajtva a feje jó sok ideig. Elég természetellenes pozíciónak tűnt... Persze biztos csinál cifrábbakat is. Képeket majd küldök, ha lementettem.
Átkapcsolt 4D-re is, látszott szemből is a baba, meg profilból is.

Utána átmentem a dokihoz, AFP eredmények:
AFP
AFP 29,7 ng/ml
wAFP 29 ng/ml
MOM 0,8
Grav.s. 16
Testsuly 61
B-hCG
B-hCG 39000 U/L
wB-hCG 38144 U/L
MOM 1,5

Erre azt mondta a doki, hogy az én életkorommal jó eredmény, magyarázott is hozzá, de ez nekem túl magas volt, aztán a végén mondta, hogy amúgy meg nem ér semmit.

Orvosi vélemény: F:k/2 az uterus nem kontraktilis. Burok áll, vérzés nincs. C3000

Azt mondta, zárt a méhszáj, 20 hetesnek megfelelő méretű a méhem.
Elfelejtettem írni: UH alapján most a november 29 helyett november 18-i szülést állapítottak meg (a múltkori UH nov. 24), ezek alapján doki kiszámolta, hogy november 21-ére leszek kiírva, ez már nemfog változni, ha ezek után nagyobb a baba, akkor egyszerűen azt mondják már, hogy nagy lesz a baba, ha elmarad a növekedése, akkor kicsi, de a kiírt időpont nem változik.

Mondta a dokim, hogy 19-én ő fogja tatrani az előadást a Szent Imrében, ajánlja, hogy menjünk el rá.

Beutalót adott Teljes vérkép, teljes vizeletre és terheléses cukorra. Kaptam egy receptet, amit a vizsgálat előtt ki kell váltanom a gyógyszertárból, ezt kell majd az első vérvétel után meginnom (doki mondta, hogy keverjek bele egy kis citromot, akkor nem kívánkozik majd annyira kifelé). Háromszor vesznek vért; éhgyomorra, cukros lötty után egy óra múlva és erre rá még egy óra múlva. HUH!

Aztán augusztus 1-én megyek vissza a dokihoz, előtte csináltatom meg a vérvételt, hogy friss eredménnyel mehessek.

Ennyit elsőre egy szuszra. </font>

KépKépKépKép
proone

Szuperek a képek, édes ahogy a 3.-on mosolyog Kép
mintha a zuhany alatt énekelne a tusfürdőbe!
Gratula!
zozi

Mostanság már automatikusan küldenek cukorra?
zozi

Bogárka!

Te egy angyal vagy!

Lindi!

Az árfekvésröl elfelejtettél tájékoztatniKép
20170114224602

Zozi!

Cukorterhelést kérdezed?Igen,mindenkinek megcsinálják a 26-28.hét környékén.
20170114224602

Igen,arra gondoltam, köszi a választKép
zozi

Bogárka: dehogy baj... hát te vagy a házigazda, úgyhogy ahogy neked jó. Persze fontos, hogy sokan ráérjünk, de.... Én szomorú vagyok, mert szívesen látnálak titeket és lemenőiteket....

Ildi: ha erre jársz, mármint nálam, élőben is láthacccccccc viztisztitót. Mérőm nincs sajna.

Hát igen, London nem semmi... nem akartam hinni a szememnek. Illetve a fülemnek, mert éppen a Dán Királyi rádiót hallgattam ékes dán nyelven...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Proone: gratula a jó eredményekhez és jók a képek... Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!
Most olvastam csak vissza a reggeli termést, kérdezted az intimtornás csajsz számát, ha otthon leszek megírom! (kis szórólapot osztott az ea. végén, az meg valahol otthon van)
zozi

Sziasztok!

Jucus, akkor együtt megyünk a mókusok elé, mert Réka estére tápszeres pipi lesz. Igaz, utána még álomba szopizza magát.
Ma voltunk dokinéninél és azt mondta, hogy próbáljuk meg az esti pépevést, hátha ezzel is sikerül átaludni az éjszakát. Majd elválik.

Murr vagy még?
zanza

Zozi!

A telcsiszám nem nekem kell, csak valaki kérdezte! Nekem nem sikerült előguberálnom, úgyhogy köszi!

Johi!

Akkor megyek víztisztítót is nézni!Kép

Proone!

Tényleg ilyeneket csinálnak a bébik a pociban? Azt tudtam, hogy be tudják fogni a fülüket is, meg eltakarják a szemüket, de ilyen mutatványokra nem gondoltam! Milyen érdekes, hogy aztán amikor megszületnek mindezt elfelejtik! Vagyis egy más világba csöppennek! Gondolom olyan, mintha valaki eddig gravitációban élne, aztán hirtelen a gravitáció nélküliségbe kerülne!Kép
Egyébként jók a képek! Kérünk még!
Mi is a 19. hét táján voltunk annakidején 3D-n, nálunk is ilyenforma volt akkor a picúr!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Én még új vagyok, de megköszönném, ha tudnátok segíteni. Most vagyok 6 hetes terhes, így a gondozás és az egész terhesség legelején vagyok. Mivel eredetileg vidékről jöttem, elég nehezem boldogulok a pesti ellátási rendszerben, viszont nagyon jókat hallottam a Szent Imréről.
Szóval hogyan lehet oda bejutni?
Szükséges-e, hogy pesti állandó lakcímem legyen, illetve 11. kerületi legyek?
Kit javasolnátok az orvosok közül? Mert hát akkor célszerű lenne oda járni gondozásra is, akinél szülni szeretnénk...Nemde?

köszi előre is
Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="0000ff">Mariannka!

Ajánlom neked a Szent Imre kórház honlapját, ha még nem nézted: http://www.imreszul.itx.hu/index.php
Nézd meg ennek a topicnak a tábláját, ott látod, hogy kik a népszerű orvosok... http://proone.fw.hu/szentimre.htm

Proone
19+2</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Proone!

Köszi szépen, megnézem azokat az oldalakat.
Mariannka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Lindi!

Akkor a Freud-os képet elküldöd nekem is? ihoman @ freemail. hu
Köszi!

Köszi a víztisztítós prosit! Megkaptam!
És...csak kíváncsiságból! Többiektől bocs, ha OFF!
A Szentkirályi vízet mértétek már? Kíváncsi lennék rá! Egyébként mi az, hogy adalékanyagok? Mármint, ami sok van benne! Fémek, meg ilyenek? Vagy, amikkel tisztítják a vízet?

Ja, és az oltás árában lehet, hogy nem tévedtetek! Dokinéni azt mondta, hogy szerinte is drága volt! Úgyhogy holnap felhívom a rendelőt, hogy mennyi, mert a 3 oltásban is változatok vannak! Az egyikben van HIb a másikban nincs és lehet, hogy a patika elnézte! Szóval sokat fizettünk!
Csak a párom mániája, hogy nagyvonalúan otthagyja a blokkot mindenhol! Így az most nincs, viszont a recipének meg kell lennie elvileg a gyógyszertárban!Kép

Ildi
ildi76

Gigi!

Mél ment!

Mariannka!

Üdv közöttünk!Kép
Még nagyon az elején vagy, de esetleg próbáld átgondolni, hogy mit vársz el egy nődokitól és hogy képzeled el a szülést! Ha megvannak az "igényeid" úgy könnyebb dokit keresni, mintha később jössz rá, hogy mások az elképzeléseitek!

ILdi
ildi76

Szia Mariannka!
Szent Imrében szültem januárban és nincs pesti lakcímem - debreceni vagyok-, de ez soha nem jelentett akadályt sem a vizsgálatok során, sem szüléskor. A lényeg, hogy a választott orvosod a Szent Imréből legyen, ha az ő nevét látják majd a kiskönyvedben, az elég.
Ági
zsombóc

Sziasztok!
Ma voltunk látogatóban annál a barátnőmnél, akivel egy napon szültünk a Szt. Imrében, neki is kislánya van. Tündéri volt a két csajszi, megbeszéltük, hogy biztos az előző életükben is barátnők lehettekKép Feküdtek egymás mellett a kiságyban, dumáltak és összeért a kezük, mintha meg akarták volna fogni egymás kezét. Aztán elaludtak, Emma hason, Petra háton és egy idő után észrevettük, hogy teljesen összebújtak, Emma odakúszott Petrához, mintha a vállára akarta volna tenni a fejétKép Majd holnap felteszek egy képet.
Ja, és Emma megfordult a hasáról a hátára! Kíváncsi vagyok, hogy ez most csak egyszeri lendület volt-e, vagy innentől elkezdi rendszeresen csinálni?

Juc!
Táp miatt ne szomorkodj, azért így is elég sokáig csak szopizott a Panna, és ha jól értettem, csak este kell a kiegészítés, az nem olyan vészes!

Proone!
Jók az uh képek, elképesztő, mit tudnak művelni a kis mukik odabentKép Nem is akarjátok megtudni, hogy fiú lesz vagy lány?

Na megyek aludni, jóccakát! Kép

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

Ez aranyos amit írtál a csajokról!Édesek lehettek,tedd fel majd a képet!

Már nem szomorkodom csak a nyomás amit néha érzek.Utcán megkérdezik:"Mennyi idös,FIÚ?csak szopik még?"És ez megy mindenhol.Nem,nem fiú és nem csak szopik!Majd egy cédulát fogok a homlokunkra ragsztaniKép
Na jó ez csak vicc,de tényleg ilyen idióták a vadidegen emberek!Föleg idös nénik akik még meg is akarják tapizni a gyerekem kezét,brrr!

Juc
20170114224602

Manóka!

Aranyosak lehettek a babók!
Mi is nemrég jöttünk össze egy rokonunk kisfiával! Egy hóval idősebb Timinél! Botond már össze-vissza forgolódik és egyszer odaért a pofija Timiéhez! Hát látni kellett volna Timi milyen pofit vágott!Fülig ért a szája! Olyan édi volt!

Van aki már járt Dévény Anna-féle vizsgálaton? Vagy a Petzvál utca ideggyógyászatán? Kell fizetni a vizsgálatért? Mikorra adnak időpontot?
Timi kicsit lusti a dokinéni szerint, meg kicsit gyenge az izomtónusa, ezért javasolta, hogy menjünk el! Egyelőre nem aggódom, én is csak másfél évesen indultam el és lassan fejlődött a mozgásom, úgyhogy öröklés is lehet a dologban!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Ildi!

Szerintem se aggódj!Timi jó husiban van,ezért szerintem kicsit késöbb fog mozgolódni!De egy vizsgálatot azért el lehet végeztetni bár én nem ismerem az általad felsoroltakat csak hallomásból(Dévény )
Szúrit hogy viselte Timi?Nem lázasodott be?
Nincs véletlenül maradék homeos bogyód az 5 hós oltáshoz?Zsanci igért de most nem annyira tudunk kommunikálni és nem vennék meg egy egész fiolával.

Pusza:Jucus
20170114224602

Jucus!

Ne foglalkozz az idegenekkel! Én ha megkérdezik azt mondom: Igen, csak szopik!
Mi az az 1-2X-i tápi adag a 6-8 szoptatásból! És Te csak akkor fogsz adni, ha kell még este! Legalább majd Panna átalussza az éjszakát!
Úgysem lehet mindenkinek megfelelni! Miért is kéne?
Nálunk a családban volt, akinél ezt éreztem a kérdésben: Hogyhogy csak szopik? Még mindig? És elég neki?
Szóval tök mindegy mit mondassz, úgysem tudod kinek felel meg a válaszod!Kép

Erről jut eszembe! Van akinél ennyi idősen még mindig 4 óránként kelt a babó éjjel? És pár napja mostmár vissza sem alszik Timi reggel, úgyhogy kezdek kicsit kómás lenni!

Hát....lehet, hogy korábban kéne lefeküdnöm?

Ja! Jucus! Az 5 hós oltás kivezetőszerét szívesen odaadom, ha még nincs meg!
Vagy másnak, ha kell!

Ildi
ildi76

Jucus!

Egyszerre járt az agyunk!Kép
Akkor bogyóügyben majd talizunk!

Eddig még nem lázas Timi! Kicsit nehezen aludt el! Éjjel majd figyelem, remélem most nem lesz gond!
ildi76

Jucus,
szerintem se foglalkozz senkivel Kép ezt most mondhatnám durvábban is, de hát mégis nyilvános fórum Kép a lényeg, hogy van egy gyönyörű fiad és egy gyönyörű lányod, egészségesek és boldogok, mindenki más elmehet a sunyibaKép

Ildi,
abszolút lehet "lustaság," viszont megnézetni nem árt Kép

Manóka,
ez valami hihetetlen aranyos lehetett!!! Kép a képeket várom Kép

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?