A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó Reggelt Lányok!

6-kor keltünk ma reggel, most alvás van....de csak a cumi volt jó neki Kép nálam és az apájánál sem nyugodott meg Lizzi Kép cicire meg nem szeretem rátenni gyakran cumizni a pocófájás miá'....
Most egy kicsit szomorkás vagyok, hogy a hülye cuclit jobban szereti, mint anyuci/apuci ringatását, meg ölelését, de hátha csak a pocakja kínozza....
Na, ennyit erről, persze hülyeségeken gondolkozni felesleges, ugye?

Megyünk ám be ma a munkahelyemre bemutatkozni, meg ügyet intézni Kép már nagyon várom, ott fogok majd jó büszkén feszíteni Kép
Tudjátok ez egy olyan hely, ahol a karrier előrébb való, mint a család, szóval már az is botrányt keltett, hogy 25 évesen babát várok, juhééééééééééj, de királyság Kép

Na, jók legyetek.
(Juc, és mindenki, aki tápot ad, meg cumit (szóval én is)akkor is mi vagyunk a legjobb anyák és kész!!!!!!!!!!!)
ada007

Sziasztok!

Milyen aranyosak lehetnek ezek a babák, ahogy "egymásra találnak" Kép Na majd megnézem én is, ha végre ki tudunk mozdulni Kép

Ada: Ne légy elkeseredve, van hogy nálunk is csak az a vigasz, ha hiszti van. Kép De legalább nem rág szét... Kép

Szaladok, amíg nyugi van, hátha haladok valamit a lakással is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manoka,
nagyon édesek lehettek, én is várom a képeket Róluk!

Bogárka,
Tali ügyben múltkor is olyan aranyos voltál, hogy miattunk tetted hétfőre! Most meg az van, hogy mi pont szept. 4-11-ig utazunk el (azért ekkor egyébként, mert találtunk egy nagyon szép helyet Ausztriában a Traunsee-nél, de nagyon drága, viszont szept. már utószezon, és harmadannyiba kerül!) Hátha más is akkor nem lesz, és mivel Ruzhoz sem tudtunk elmenni, már annyira várom a következő talit! Kép Kép Kép

Ildi,
V. sem alussza át az éjszakát, hanem felébred szopizni, de szerintem ez normális, mert az anyatejet nagyon könnyen emészti, és szomjas is lehet (én is mindig iszom vizet éjszaka), úgyhogy szerintem ez oké. Amikor majd vacsira is szilárd ételt fog enni, akkor biztosan ki fog tartani reggelig. Ja, meg fog-probléma is lehet, talán fáj neki, csak jól tűri (nem sír miatta). Timinek nem jön esetleg a fog?

Puszi mindenkinek, Blaye
blaye

Szia Zsombóc!

Köszi szépen az infokat a dokiválasztással kapcsolatban. Hát most rajtam a sor, keresgélni kell, de ezek szerint az állandó lakcímből nem lesz gond.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Ada: de jó nektek, hogy elfogadja a cumit. Fanni nem hajlandó. Kiköpi és hisztizik tovább. Tegnap volt is nyügi rendesen.
cici az kéne neki minden mennyiségben, aztán meg jól azért sír, hogy túlette magát. Hááááááát nem könnyű. Most édesen alszik, persze mert tudja, hog mennék vele valahová, kicsit időre. Na de sebaj. Jól elmondom majd neki,hogy édes kicsi lányom ezt icccccaka kellett vóna előadni, mert ott bizony ment a sírás rívás. :-))

Lindi: köszi minden infót, képet. szuper... bár párom nem ugrott ki a gatyájából örömében, de nekem nagyon teccccik akkor is.

Figyi: én gondban vagyok a D vitamin adásával, egyszerűen ez az egy csepp sehogy sem jön össze. Vagy elfelejtem beadni, vagy két csepp megy a cickómra vagy a kanálra. Nekem azt javasolta a dokinéni, hogy cicire cseppentsem, mert akkor tuti lenyalja onnan. Mert a akanálon mindig ott éreztem az izzét. Parázok, nehogy túl adagoljam, vagy alul... olyan nehéz anyának lenni....

Ja és egy kicsit kacskák a lábai, úgyogy masszíroznom kell az oldalát. ha hagyná, mert ugye vagy alszik vagy hisztizik. Egyenlőre még talány, hogy mikor tudom rávenni őt egy kis nyugira.

ja és még egy kérdés: böfiztetés... az egy dolog hogy most tanultam meg, hogy hogyan is kell, eddig rosszul tartottam. De mi van akkor, ha tök békésen beájul a cicimen és utána én elkezdem böfiztetni és jól felébred. Az én leánykám olyna éber lesz, hogy csak na és akkor kezdődik előről minden. Nem lehet megnyugtatni, az álom kiment a szemémből és hasonlók.

Szóval tanácsokat várok, a hogyan legyünk jó anyák jeligére.....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: dévény annához kell beutaló? mert én is elvinném szívesen hozzá. Annyi jót hallottam már róla, egy megnézést nálunk is megér. Nálunk a lábára mondta, hogy nem teljesen okés. Kicsit kacska... na nem nagyon, de akkor is egy ilyen szép kislány ne járjon görbe lábakkal...

Kép
Kép
johanna1975

Zozi! köszi, megnyugodtam, remélem a terhességi hormonoktól van.

Proone! iszonyat édi a bébi! ugye neked is az én dokim a dokid? Kép) mert nagyon ismerős amiket mondott!!! Kép) korábban mesélte, hogy 1:300 az esélye az AFP eredménynek, hogy valós, tehát, hogy tényleg gáz van, és emiatt korábban 300 babát elvettek, mert hogy 1 ebből beteg lehet. kicsit rossz arány! igazából a tudomány is találgat. képzeld, hogy én olyan laza voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni az eredményt, mert aszonta, hogy majd úgyis hív, ha gáz van. aztán 2 hónappal később jutott eszembe Kép . addig se izgultam.

nekem is mondta, hogy 19-én ő tartja az előadást, de mivel éppen vizsgált, a nagy izgalomban elfelejtettem a dátumot, úgyhogy köszike, Proonika, mi ott leszünk a papával, hogy meghallgassuk a doki előadását. Kép jöttök ti is??? hánykor is lesz, meg hol? Kép))
na! és cukros vérvétel: figyi! lehet, hogy hülyeség, de én vittem jég hideg fél lityós mentes ásványvizet, és kértem, hogy azt keverjék be, mert hogy hideg és attól nem lesz olyan hányingerem. persze nekik is ásványvizük van, de komoan mondom, zongorázni lehet a különbséget! régebben majd kidobtam az italt magamból, mikor ilyen vizsgálaton voltam, most meg, hogy hideg volt a víz... és egy fél citromot a kezükbe nyomtam, mert csak ők keverhetik be, és nyomhatják bele. aztán mikor bementem ivásra, mondták, hogy a maradék vizet is beleönthetem, mert az alján mindig marad cukor a bögrének. így tökre kellemes volt, nem mondom, hogy egy coca-cola, de a cukortartalma majdnem.... Kép Kép Kép
és mikor megittam, akkor elmentem sétálni a kórházban, felmentem a szülészetre, és ott a fotelekben ültem végig az 1 órát, majd vissza vérvételre, és megint a fotelek. így nem kellett a tömegben várnom az "sztk" részen.

hát ez a tábla, valami fantörpikus! én is bekerülhetnénk naivan???? ha igen, hát itt vannak az adataim:

Ancsipancsi 30 gyerök még nincs, a dokit még hagyjuk ki (majd ha végleges lesz), lakhely Bp. XI. , UH kép a profilomban Kép)

Ildi! képzeld, hogy mikor UH-n voltunk, egyszer nagyon közel a fejéhez matatott az UH-s néni, és akkor szétnyitotta az ujjacskáit, és rátette az arcára a kezét. ez is megerősített abban, hogy valamilyen módon igenis érzékelik ezt a számunkra hallhatatlan ultrahangot.

Vera! ha Isten is megsegít, akkor a te párosodnál szülök!!! ha nem, akkor csak félig Kép

Ancsipancsi
34 (vagy mennyi is? Kép

ancsipancsi

Sziasztok !
Ancsi te már lassan szülsz Kép hihetetlen hogy telik az idő !!!
Proone ! Képek szenmzációsak !
Ancsi ! Nekem is többször "menekült " nem is szerettem sűrűn zargatni . AFP vel kapcsolatosan egyetértek , nekem okozott néhány kellemetlen napot , feleslegesen , szerencsére .

Johanna!
D vitamint én is mellre cseppentem , úgy tudom egyébként nem lehet túladagolni !
Böfi : szerencsére viszonylag gyorsan jön , de egyre nehezebb Kép , így van hogy az ölembe böfizik , "ülve " .

Blaye ! Irigykedem Ausztria miatt , nagyon szép helyre mentek !!!!

Ildi ! Mi kelünk bár fiatalabbak vagyunk . Most ( 2 napja ) kezdte , hogy alszik egybe 7 órát , de előtte 5,5 volt a rekord . Viszont szerencsére éjszaka csak eszik és már alszik is vissza ( 15 perc az egész ) .

Manóka ! Én is várom a képeket !

Kép
Kép
greenolive

Proone, köszi, már megnéztem a szt. Imre honlapján az előadás időpontját, helyét.

ancsipancsi

Pedig éppen készültem megírni... Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Jövő hét csütörtökön elmennék a kismamaklubba, úállítólag ott jó sok szülésznő van, választani szeretnék.
Ti kit ajánlotok jobban, Kecskeméti Verát vagy Nyulas Jolánt?
Tudnátok pár szót írni róluk?

Köszi!
Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Greenolive!
mikor menekült a baba, akkor gyors elhúztuk az egeret arról a részről. de nagyon édi az a felvétel, mikor az arcára teszi a kezét.

ancsipancsi

<font color="0000ff">Ancsipancsi!
Írd meg azt is, hogy mikorra vagy kiírva! A választoss doidat beírnám, legfeljebb ha másnál szülsz, akkor odaírom majd azt is. Vagy mért nem akarod..?</font>

KépKépKépKép
proone

aug. 18-án szülök, és B.Zs. a dokim, de szabin lesz elméletileg! meg a Vera a szülésznőm.

babonából nem írnám be, hátha mégis itthon lesz, mikor szülök, és akkor sikerül nála lebabáznom. Kép

na, lekapcsolódom, mert megint 115 a pulzusom, ami igen zavaró.

ancsipancsi

Sziasztok!
Szeretnék infokat kérni Bálint Mihályról hozzá szeretnék járni nem tudom a Bártfai u-i sztkba rendel-e még és vállal-e szülést mennyiért?Van-e magán rendelése és az mennyibe kerül?
Köszi mindenkinek.
beat

Sziasztok!

Köszönöm az éjszakai felébredéses válaszokat!

Timi hál'Istennek jól van! Ezek szerint tényleg jobb ez a vakcina és a homeos bogyók is használtak! Most nem is lett forró a bőre a szuri helyén és be sem pirosodott!Kép

Ancsi!

Én a következő babának automatikusan el fogok menni a 3. hónapban méhboholy tesztre! Mármint, ha lesz lelkierőm! Nem csinálom végig, amit most...rossz AFP, ismétlés, kiborulás, magzatvíz mintavétel!
Abból is látszik, hogy milyen félrevezető ez a vizsgálat, hogy nekem 5,8 volt a BétaHCG-m 1,0 helyett és negatív lett a magzatvíz vizsgálat eredménye! Szóval én ezt az AFP-t legközelebb meg sem csináltatom!

Proone!

Én annyit tudok, hogy Nyulas Jolán a vajúdásnál használ homeos szereket vagy illóolajokat (derékmasszírozáshoz, párologtatóban)! Akit ezek a dolgok megnyugtatnak és szeretne ilyet, azok szokták Õt választani! Kecskeméti Vera nekem nagyon nyugisnak, visszafogottnak tűnt!
Persze a szimpátia is számít a döntésnél!

Johanna!

Dokinéni írt beutalót Dévény Annához is! De már kaptunk jövőhétre időpontot, ide a kerületi ideggyógyászhoz a Petzvál u. -ba! Az közelebb van és akkor nem kell senkit megkérni, hogy hurcolásszon minket kocsival!

ILdi
ildi76

Ja!Lindi!

Köszi! Megkaptam a Freud-os képet!
ildi76

<font color="0000ff">Ancsipancsi!
Igen, megyünk az előadásra majd, majd jól előre ülünk, hátha most is halkan beszél. Rendelőben úgy kell néha fülelnem, hogy az csak na! Vagy én lennék nagyothalló? Kép
Köszi szépen a cukros löttyös tippet. Nem lenne egyszerűbb kólával itatni minket? Kép
Vérvételek között szabad valamit fogyasztani? Gondolom sima vizet azért szabad inni, de enni szabad, vagy inkább drukkoljak az inzulinomnak, hogy jól dolgozzon?

Szent Imre laborjával kapcsolatban még az lenne a kérdésem, hogy ha délelőtt elmegyek erre a cukros vérvételre, annak mikor tudom elhozni az eredményét (meg a teljes vér és vizeletnek)? Csak mert friss eredményt kell vinnem a dokinak, hétfő estére vagyok bejelentve hozzá, de előző héten Balcsin leszünk, nem akarnék péntek reggelre hazajönni, ha nem muszáj. Tehát ha hétfőn reggel elmegyek vérvételre, akkor hétfőn mondjuk 6-ig van eredmény???

Köszike!

Proone
19+3
vagy
20+0 (I. UH szerint)
vagy
21+0 (II. Uh szerint)
KépKépKép </font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Köszi Ildi!
B.Zs. AZt mondta, hogy Jolán kicsit sírós, kicsit nevetős, érzelgősebb, aranyos nő, Vera pedig (hozzá képest) kicsit visszafogottabb, 'katonásabb'.
Az illóolaj szimpi. Kép

Van valakinek tapasztalata szülés előtti (hetekkel előtti) gátmasszásról gátmasszázsolajjal??</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de valamit meg kell osztanom. Anyósom szomszédjába született egy baba, aki most fél éves. Az Apuka Pakisztáni, és kellett neki a vízum. Hogy megkapják, a babát itthon hagyták a nagymamánál. Én ezt annyira nem tudom elképzelni. A gyerekemet soha nem bíznám másra. Lehet, hogy eltúlzom, de ilyenkor nem a baba kellene, hogy legyen a fontosabb a férjnél? Hogy lehet egy anyának pár hetes babáját itthon hagyni??

Voltunk tegnap szülőszobát nézni. Kép Nagyon tetszett, annyira igényesen, szépen néz ki, hogy csak na. Teljesen üres volt, még a vajúdóban sem volt senki. Jó, hogy elmentünk. Kép

Állítólag szüléshez a babának nem kell vinni semmit, csak pelust, meg popsitörlőt. Ez hogy néz ki a gyakorlatban? Tényleg kap mindent a babóca? Vagy csak addig, míg át nem kerül a gyermekágyas osztályra?
mkatus

Sziasztok!
Írok gyorsan, míg el nem felejtek mindent.

Proone! Nagyon cuki a baba a képeken!
Én Verával szültem, nekem ő szimpatikusabb volt, de Jolánról is csak jót hallottam.
Én szülés előtt 2 héttel kezdtem el használni a masszázsolajat, elvileg 4 héttel előtte kellene, de nekünk Gréti ugye hamarabb jött. Hát maga a procedúra nem túl kellemes, mivel én a nagy hasam miatt már nem fértem hozzá, ezért apjuk maszírkázta. Első mozdulatra Gréti felugrott majdnem a nyakamig, lehet azt hitte valami más jellegű akció lesz, és nem volt kedve hozzá.
Szóval, max. 10 perc masszírozást tudtam elviselni, mert nekem fájt.
(táblázatba hogy lehet bekerülni?)

Green! Én meg úgy tudom, hogy túl lehet adagolni a D vitamint, úgyhogy 1 cseppnél nem szabad többet adni. Én míg kicsi volt a szájába cseppentettem, amikor teli torokból sírt szopi előtt, most a pelenkázásnál az ujjamra cseppentem, és bedugom a szájába.

KépKép
KépKép
lindicita

Proone!

Én éppen tegnap kérdeztem a szülésznőt, gátmasszázsról, hogy érdemes-e. Mondta, lehet, persze, de első gyereknél ritka, hogy sikerül gátvédelemmel szülni. Viszont, ha használ valaki, akkor azt hozza a szüléshez is, mert akkor azzal maszíroznak kitoláskor. Sokkal jobb, mint bármi más, mert beszívódik a bőrbe, és puhítja is. A szülőszobán csak paraffinolaj van, ezért kell vinni.

29+1
mkatus

Ildi! A csapvízben a klóron kívül még egy csomó szemét van, vírusok, baktériumok, hormonok, gyógyszerek, fémek, ásványi anyagok.
Van egy másik műszer, ami áramot vezet a vízbe, és ennek hatására a vízben lévő anyagok kicsapódnak. Hát ezt mindenkinek látnia kéne, mert az egész pohár víz csupa sötét kosz. Ha az uram hazajön, lefényképezem nektek, és megmutatom, nagyon érdekes.

Jucus! Az 5 hós oltásnak mi a kivezetőszere? Mert nekem van egy egész doboz diperte kivezető bogyó, meg Ledum. Ha ez kell én is tudok adni nagyon szívesen. Sőt bárkinek adok, mert egy dobozban nagyon sok van, és igazából csak háromra van szükségünk.

KépKép
KépKép
lindicita

Proone + Mkatus! A lényeget meg elfelejtettem, Gréti nekem első baba, olyan nagy volt, hogy 14 óra elteltével, amikor még mindig nem tudott atjönni a szülőcsatornán már meg akartak császározni, amit végül nem engedtünk, és ezek után se vágásom, de még csak repedésem se lett a szülésnél.
A Verához meg nem viheted ezt az olajat, mert ő csak a paraffinolajat használja, mert azt mondja, hogy ő ezt minden nap használja, és ki tudja, hogy a különféle olajok mennyire szívódnának fel az ő szerveztébe, így ő csak a sima olajat használja.

A babának a kórházban meg a peluson és a popsitörlőn kívűl tényleg nem kell semmi, mert ők öltöztetik, ők fürdetik, a szobában meg van popsikenőcs.

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi! mi az a méhboholy teszt? a dokim azt mondta, hogy a rossz AFP után kettő választás van, az egyik a hasbaszúrós (magzatvíz) a másik meg nem tom milyen, mindenesetre mindkettőnek van vetélési kockázata.

Proone! a kispapa is azt mondja, hogy nagyon halkan beszél Kép)). nekem nem tűnt fel.
Dehogyis szabad enni a vérvételek között! Nem is leszel ám éhes! Az a 70 g cukor eltelít! Épp az a lényeg, hogy az X órakor benyelt cukorból 1 és 2 óra múlva mennyi marad a véredben! A véreredményed, ha reggel mégy, délután 1-re meglesz. 1 és 3 között veheted át!
(hacsak nem kért valami különleges vizsgálatot is, de sztem nem, úgyhogy ne félj. én is reggel fél 8-ra odamentem, nagyon sokan voltak, de akkor még istenes a sor, aztán du. visszarohantam az eredményért, mert féltem tőle)
Azt, hogy a doki melyik csajról (szülésznő) miket mondott, inkább priviben nyomjátok, mert mindenki olvassa a fórumot, nem kellene sértődéseket okozni! Többek közt ezért sem reklámozom ki a dokim.
Úgyhogy az üzeneted jobb sarkában lévő kis füzetlapon szerkeszd újra a hozzászólásod (szerintem) és vedd ki belőle ezeket a dolgokat.

ancsipancsi

Lindi!

A gyermekágyas osztályra se kell neki semmit vinni? Csak ha hazahozzunk? Tényleg mindent adnak?
mkatus

Proone!

Mi is masszíroztunk, szülés előtt négy héttel kezdtük! Nem volt gátmetszés, úgyhogy hatásos volt! Gátvédelemmel szülni sem kellemes, viszont gátmetszés után meg a seb fájdalmas, azt mondják!

Ildi
ildi76

Ancsi!

A méhboholy teszt is hasbaszúrásos és ugyanúgy a rendellenességeket tudják kiszűrni, mint a magzatvíz-vizsgálatból, csak korábban csinálják, a 12. héten!
A másik lehetőség rossz AFP után a genetikai tanácsadó lehet! Ahol össze-vissza számolgatják az esélyeket, meg a nyaki redő vizsgálatból próbálnak következtetni, hogy mennyi az esély erre vagy arra! De az nem olyan megbízható!
ildi76

Én nem értem azokat a nőket, akik inkább gátmetszést csináltatnak, csak 10-20 perccel hamarabb bújjon ki a baba. Nekem már x óra után olyan mindegy volt, és egyáltalán nem fájt jobban, mint maga a fájás, csak máshol fájt. Úgyhogy én még 2x ennyit is kínlódtam volna a kitolásnál, mert ahogy kibújt a baba, én már semmit nem éreztem, más meg napokig alig bír ülni, meg menni, szóval szerintem megéri.

KépKép
KépKép
lindicita

<font color="0000ff">Ancsi!
Már nem tudom szerkeszteni, de megjegyeztem, befogom... Nem akartam senkit megbántani, ha mégis sikerült, akkor bocsánat.
Köszi a cukros vizsgálat-infót!

Lindi!
Te milyen olajjal masszíroztattál otthon? Én azt ismerem csak, amit innen lehet rendelni.

Mkatus!
Én úgy tudom, hogy kb 30%-ban lehet elkerülni első szülésnél a gátmetszést. Megcéloznám szívesen azt a 30-at. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

én is a gátvédelem mellett állok, csak kérdés, hogy a nagy böhöm gyerekem kifér-e rajtam Kép Kép Kép Kép
a doki szerint nagy baba lesz. a nem régi UH-n a méretei alapján 2 nappal saccolták korábbira, mint amit én számoltam eddig, úgyhogy remélem azért nem lesz 4 kilós a kis Buckómackó.

ancsipancsi

Egyetértek Proone! Kép

A szülésznőm is mondta, hogy egyénenként változik.
mkatus

Proone! remélem érted, hogy nem ellened irányult a bejegyzésem, hanem mert netes gyakorlatom során számtalanszor bebizonyosodott, hogy nagyon sok kukkoló innen szedi az infokat Kép . szegény Pipocska is milyen kellemetlen helyzetbe került!!

HÁNYINGEREM van folyton evés és ivás után. tisztára mint a terhesség elején :/

ancsipancsi

Ancsi! Gréti 3900 gramm és 56 cm volt. Kifért gátmetszés nélkül. Az uh-án mért adatokról meg annyit, hogy 1 héttel szülés előtt 3200 grammra saccolták, nem hinném, hogy 1 hét alatt hízott 700 grammot. és ez az elszámolás visszafele is működik, amikor ijesztgetik az embert a nagy babával, és a végén sokkal kisebb születik.
Próbáld ki az olajat, ártani nem árthatsz vele.

Proone ! Én orbáncfűolajat meg mandulaolajat kevertem össze.Az előadáson mondták, de ott még a búzacsíraolajat is ajánlották, csak azt nem kaptam. Szülés után közvetlen bejött hozzám Zsanci, és nekiadtam ezt a kotyvalékot, és neki is bevált.

KépKép
KépKép
lindicita

Bár nem nekem szólt, Kép de azért mégis megerősít, hogy érdemes a gátmasszázst elkezdeni. Hátha nem kell majd vágni. Kép Vesztenivalóm úgy sincs. Kép

Még egyszer megkérdezem. A babának tényleg csak a hazavitelhez kell ruhát vinni? Vagy fakultatív?
mkatus

<font color="0000ff">Ancsi!
Értem, hogy miről van szó, igazad van.
Azóta ezen rágódom. Kép

Megyek teregetni, hátha elfelejtem...</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Az én férjem jött azzal, hogy ha ő szülne, akkor otthon szülne. Bele is ástam magama témába, szimpatikus is a dolog, de nagyon sokat rágódtam... Aztán egy levélváltást olvasva rájöttem, hogy én bizony nem érezném magam itthon teljesen biztonságban, így kórházba megyek... Viszont szeretnék minél kevesebb beavatkozással szülni, remélem, lesz rá lehetőségem...
Férjem azt is mondta már jó régen, hogy ő letöri az orvos kezét, aki gátmetszést akat csinálni nálam. Nevelgetem őt, de nagyon megvannak az elképezlései... Azért aranyos, hogy így véd engem, nem? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Juc, Green, Kisün, Oxi, Ildi!

Mailben küldtem el nektek a tegnapi képeket a két csajsziról, nem akartam a barátnőm beleegyezése nélkül kirakni a fórumra. (Blaye, neked nem találtam az email címedet!) Ugye milyen édesek?

Johanna és D-vitaminosok!

Én egyszerűen a szájába cseppentem szopi előtt, néha 2 csepp megy, akkor másnap nem adok.

Proone!
Vera volt a szülésznőm, nekem ő jobban "bejött", nagyon meg voltam vele elégedve, de a Nyulas Jolán is szimpatikus volt. Gátmasszázst én is csináltam 4 hétig a szülés előtt, és be is vált, én is gátvédelemmel szültem, meg ahogy itt olvasgatom, akinek ő volt szülésznője, többünknek sikerült, szóval tud valamit ez a VeraKép

Emma is csak szopizik még, így ő sem alussza át az éjszakát, de az ez egyszeri ébredés, ami össz-vissz 20 perc, nem vészes. De estére már nekem is sokkal kevesebb a tejem!

Kép
Kép
manoka11

Ancsi!

A terhesség vége felé megint emelkedik a terhességi hormon szint! Biztos ettől van a hányingered! Tényleg hihetetlen, hogy már a 34. hétben vagy!Kép Hiába...örekszünk!Kép

Proone!

Azért ne menj a falnak!Kép Kicsi az esélye, hogy pont most, pont valaki illetékes személy olvasgatja a topicot!

Az előbb elmeséltem Timinek a Piroska és a farkast! Hogy hogy élvezte! Mintha értette volna, úgy változott folyamatosan az arca! Persze gondolom az én arcom változására reagált a mesélés közben!Kép

Ugye látszik, hogy most mennyire unatkozom!Kép
ildi76

örekszünk=öregszünk!!!
ildi76

Szia Jucus!

Na mi van tütükével? Összejött? képzeld mától már nem a new babys pelust használjuk hanem a sima 3-6kgst. már 4400g a babó!!

jó sokat hízott, bár valahogy nem látszik rajta mert nem lett dagiKép

pussz megyek szopiztatni aztán jövök még
eszti25

Proone,
nyugi, semmi olyat nem írtál, ami gond lenne, de Ancsinak igaza van, jobb ezeket privátban Kép Gátmetszés: üzenem férjednek, hogy gátmetszés NEM kivánságműsor, maximálisan törekszenek rá, hogy elkerüljék, de ha nem lehet, akkor nem lehet... megnyugtatásul: dokink picit vág, és annyira jól varr, hogy én és sokan mások már aznap törökülésben szoptattunk Kép szóval semmi napokignemülünk vagy hasonló Kép

Ancsi,
szurkszurk, hogy összejöjjön a páros, nagyon jók Kép de ha BB lenne helyette, szerintem az ugyanúgy megfelel Kép Mikor kéne szülnöd, hogy összejöjjön?

Manóka,
köszi, megyek, megnézem Kép

vera
kisün

Na, megérkeztünk a nagykörútról. Munkahelyen természetesen mindenki el volt ájuldozva Bogyesztól. Hájóóóóóóóhogy.

Képzeljétek, töröljük a ma reggeli sirámomat, mert a lánykám mégis jobban szeret engem, mint a cumiját Kép
(Johi: cumit tartani kell a szájában, mert eleinte nem tudja megtartani; és az a titka, hogy amikor már lefelé konyul a szája, akkor kell odaadni, mert ha bömbö van, már az istenek sem segítenek....)

Képzeljétek, 25 percet játszottunk a szőnyegén, imádja magát nézegetni a tükörben (ez az egyetlen játéka, amit igazán élvez, a kis nárcissza), meg kacag a Lizzipofira...aztán elénekeltem neki egy egész daloskönyvet, a kedvence az egy kis malac...ekkor már a kiságyában volt, azaz altattam.
Szegénykém elkezdett csuklani, felvettem, elmúlt a csuklás, letettem, simogattam a hátát és elaludt Kép
Ebben az a nagy sztori, hogy most másodjára volt, hogy nem kézben aludt el.....mostanában már direkt letesszük, mielőtt elalszik, hogy hátha...és most sikerült.....juhéééééééééj ! Kép
....és még csak hét hetes és kezdettől fogva átalussza az éjszakát és ha a pocakfájás nem vóna (ami anyukám szerint úgy igazságos, hogy nekünk is azémá kijusson a jóból), akkor igaz sem vóna, olyan gyereket küldött az én főangyal-dédimamám odafentről. Na, úgy tűnik, hogy megint csöpögős, nyálcsorgatós napom van Kép Mea culpa, Lányok!

Manóka:
én is kérek szépen Emmás képet (Vik azóta is Emmát emlegeti, hogy úgy várja már, hogy HannaPannánk is olyan kis helyes hurkái legyenek, mint Emmának, zabálnivaló...de a mi dedünk egyelőre szinte csak hosszra nyúlik, már a 62-es ruhák is szinte kicsik rá)

Ja, és szombaton megyünk moziba, jön Lizzi keresztmamija (országos barátosném), ő fog szitterkedni.
Jut eszembe: nem tudtok megbízható szitternénit?
Ha órát akarok tartani, akkor muszáj lesz szeptembertől találni valakit, aki heti 2×2 órát vigyázni tud a lánykára. De akarom én ezt???? ÁÁÁÁÁÁÁ, majd elválik, de még olyan kisbögyörők leszünk akkor...Kép No, ezt még végig kell gondolnom. Tényleg, valamelyiktek nem vállal felvigyázást? Mert bennetek megbíznék ám!

No, kihazsnálom a csendet és adok a fenékizmaimnak Kép
Csóka
ada007

Mkatus!
csak a hazaútra kell a saját ruha, bennt a kórházi rucikban van, ez nem fakultatív, hanem kötelező, de nagyon édes kis cuccok vannak.

KépKép
KépKép
lindicita

Manóóóóka,
fantasztikusan aranyosak KépKépKép
kisün

Ada: megpróbálom a cumit akkor igy... tegnap egy kicsit hajlandó volt, de csak úgy hogy tartottam... de aztán rájött, hogy tej nincs benne, pedig iszonyatosan szívta. Szegény..:-((

Proone: bár nem engem kérdeztél. Én weledás olajat használtam és az is jó vóóóóóóót.... az a neve hogy gát olajd. Egyszerűen ennyi, de a mandula olaj is nagoyn jó és ha marad akkor az tök jó a bébinek. Én néha jól bekenem őt is és hát később a babamasszázshoz is tök jó lesz.

Ildi: akkor most az új fajta oltást adták be neki? és milyen homeós bogyit vettél, kivezető szert?

Lindi: szerintem is hihhhhhhhhhhetetlen, hogy mi minden szar van a vizben. Gusztustalan, nekünk is többször megmutatták azzal a kütyüvel, hogy mi minden van a vízben. Nagyon gáz.
És az is tök jó, hogy nem hagy vizkövet sehol és a tea is sokkal szebb színű belőle. Ja és nem kell még a bébinek sem forralni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vera! pont 1 héttel később, mint ahogy ki vagyok írva Kép . vagy jóval korábban, úgyhogy azt nem vállaljuk Kép Kép Kép BZS v BB ez itt a kérdés! Kép

Proone! nehogy rágódj már! csak gondoltam szólok! amúgy ha írsz a moderátornak (aki errefelé műxik), lehet, hogy ki is veszi a hozzászólásodat. különben legjobb tudomásom szerint BZS nem olvassa Kép

Ildi, dehogyis örexünk! a gyerkőcök nőnek csak. amúgy olyan lusta vagyok, hogy nem számoltam ki hány hetes vagyok. aug. 18-ra vagyok kiírva, szóval nem sokára már csak 1 hónap.

a babám ma keveset mozgott. lehet, hogy úgy megnőtt, hogy nincs helye. ha ülök, kifejezetten nyomódik a bordám Kép

ancsipancsi

Johanna és egyéb Csajszik, akik víztisztítóznak! Sajnos már nem tudom hol olvastam, de víztisztító berendezéseket vetettek teszt alá, és kiderült, hogy volt olyan, amely működése következtében még károsabb lett az ivóvíz, mint előtte. Ha itt lenne Moose, ő biztos tudná, mert ő sok ilyen tesztet ismer.

ancsipancsi

Eszti!

Hát a mai teljesítményem alapján még kb.200órát kellene vezetnem.Nagyon rossz napom volt!
István rajta van az autó
témán,lehet,hogy hamarosan összejön.De legkésöbb szeptember mert augusztusban nyaralunk!

Mano!

Tüneményesek!
Pusza:Jucus
20170114224602

Lindi!

Köszönöm a bogyó felajánlást de inkább Ildiét fogom kérni mert itten lakunk jó közel!
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?