Laktóherb tea? Senki többet másodszor?
Myra
Mindig is szopi után adtam, bár többnyire nem de. és napjában többször is. De már leálltam! A szopiról NEM AKAROM LESZOKTATNI, tényleg ez a legegyszerűbb nem kell melegíteni, pepecselni vele, csak előveszem a tejeszacsikat és már hamma is van! Igen azt tudom, hogy egy hétig csak ua-t adjam, eddig csak barack volt.
Nyalogatás: Kori is mindent ízlelget, a fürdés közben pedig be a vízbe a keze, aztán a szájába, vízbe-szájába. Megpróbáltuk lefoglalni játékokkal és mi lett? Lsd képek alább.
Viki
Persze olyan üveges bébi ételt vettem, ami 4 hónapos kortól adható. Hasmenés: Kori kakija, amúgy is elég híg, akkor honnan tudom, hogy ez pl.: a gyümitől van?
Cas
Na igen nem könnyű ebben a helyzetben Neked. Van a barátnőm, aki másnap szült és mindig emlegetem, ő már az elejétől kezdve küzd a szopizással, és mindenki őt hibáztatja. Meg múltkor beszéltük, hogy mentünk oltásra és mi a kérdés: ugye anyatejes? Miért ez a legtermészetesebb dolog? Szóval nagyon nehéz, és nem szép ez a hozzáállás! Örülök, hogy Kori szereti az új ízeket, de akkor most adjam vagy ne adjam? Tényleg nem tudom már! Megyünk az oltásra és akkor majd a dokit megkérdezem, az ő szava lesz a döntő, most ezt döntöttem.
Alvás: este 9 körül fekvés, hajnal 3 körül kaja, aztán szunya. Ha 3 előtt eszik és pl 5-kor van a kövi kaja, akkor még talán visszaalszik, 6-kor már nem. De egész nap az van pl.: 6-kor kaja, akkor 7-kor már alszik. Szóval egész nap minden kaja után egy órával alszik egy órát, persze néha többet is. Ha pl hideg front jön, mint most, akkor 2 órákat is szokott aludni, nagy ritkán még többet is.
Múltkor még Myrától kérdezted, hol vették azt a színes polifomszerű micsodát, erre látom már nektek is van!
Nálunk is rácsodálkozás van a fényképezőre, és aztán már csak avval foglalkozik Kori is!
Eszty
Most megnéztem a régi leveleimet (mh.-i) és ugye heszty-s az Te vagy?! Tóth doki a (nagyobbik) gyereked orvosa és a piramisok mögött laktok.
Strandolás: a gyerekorvos javasolta, hogy az 1évet várjam ki. Szóval csak jövőre fog Kori pacsálni, marad a babaúszás és itthon.
IGEN, IGEN mikor lesz a kövi tali? Múltkor már majdnem a rákövetkező héten akartuk, aztán azóta nagy csend. Kinél és mikor?