A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!
csak egy gyors hellóóóóóó! nem igazán műkszik a net, mert felraktam egy vírust...
Köszi nektek, hogy érdeklődtetek, Jucusnak külön, hogy felhívott...:D
Proone!
Hogy lehet bekerülni a listára???
Van emil címem is: zsancikantkukacchelloponthuuuuu Annyira teccik az az oldal a szalagokkal...:D
na, most megyek, MINDENKINEK PUSZI, JÖVÕ HÉTTÕL LESZEK!!! ismét aktív...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi: nálunk amikor szívja í cummert ezerrel és biztosan tudom, hogy nem éhe (előtte kajált), akkor tutter pocakfájás van, és utána a cumitartás jutalma megapukk v. rotty.
ada007

Húúúúúúúúúúú, nálunk ezerrel megy az entertainment üzemmód :-))))
Mondhatni viccesek vagyunk. . . . én énekelek, api meg táncol a Pocokkal a kezében. . . . mi jól szórakozunk, ő meg gondolja. . . . jesszus, kik ezek a marhák??????

Mindenesetre szerencsére úgy tűnik ennyire redukálódott le mára már a pocakfájás, hogy csak kézben van el Lizzi. . . sebaj, nemsoká fürcsi. . . . .

(Jajj, szarrá röhögöm magam Viken, olyan hamisan énekel, hogy kín hallgatni, de kőc élvezi :-D

Na, megyek besegíteni, mert nem bírom tovább.

Jucus: hintás etetőszéket nem láttál valamerre hirdetni?????
ada007

Szia Juc!

Ahogy ismerlek meg a vezetési stílusodat szerintem nem lehetett olyan vészes!

Nem túlzol egy picit??Kép

És különben pedig apa sem mondta. Azt sosem hagyja szó nélkül ha valaki vmit nem csinál jól. De rólad sosem mondott rosszat. Ma pedig azt csicseregték a verebek, hogy kaptunk TÕLED vmit!!

Nagyon ari vagy köszönjük!
Hihetetlen hogy milyen szived van és mennyire odafigyelsz másokra. Kívánom hogy ezt 1.000.000. szor visszakapd az élettől, és csak jó dolgok történjenek veled és a családoddal!

Nem tudok elég hálás lenni azért a sok kedvességért, segítségért, amit tőled kapunk!

Remélem valahogy meghálálhatjuk neked! Ha már másként nem engedted, mert azt is tudom. Apa elmondtaKép

Képzeld tegnap éjjel kimaradt 1 felkelésKép !!

Este 10 kor elaludt és nem kelt 1kor hanem csak 1/2 3kor. Tökre örültem neki!

Aúgy babóid jól vannak? És Te?

Pusszzz
eszti25

Johanna!

Igen most az új oltást kapta! Infanrix Hib...kutyafüle vagy mi a neve! Homeós bogyókat meg a Ledumot vettük meg, az jó a többi oltáshoz is a szúrás miatt, meg az 5 hós oltás kivezető szerét!

Egyébként az oltás ára stimmelt! 7ezer! Nem nézték el a patikában!

Ma extra nyűgös volt Timi egész nap! Most is megy a nyűglődés!

Jucus!

Vezetés: Rád is hathattak ám a frontok, ilyenkor nehezebben koncentrál az ember!
Holnap mentek sétálni? Hány körül szoktatok?
ildi76

Sziasztok Csajok!
Gyors bekukk: mindenki jól van?
Ki a következő Pocakos? Ancsipancsi?
Enyém kiskrapek is azt csinálja, mint Manóka csajszija, hogy reggel meg délelőtt nem nagyon alszik, aztán délután meg este behozza. A délutáni alvást már tradícionálisan a nagyágyon kettesben nyomjuk, éjszaka jól elvan a kiságyban, de nappal ahogy beteszem, kipattan a szeme, egy ideig nézegeti a játékait, meg csörgőzik, aztán jön a nyervogás, mint egy macsek, ami persze egy idő után beerősödik. Nemtom miért csinálja, lehet, hogy csak minket hiányol. Most szopizott hattól, és már meg sem kíséreltem bevinni az ágyába, itt a nappaliban a kanapén tök jól durmol. Így mindhármunknak kellemesen telik az este. Csak kicsúszik a füri. Amúgy nem mindennap van füri, mert nagyon száraz volt a bőre, és a svéd barátaink azt mondták, hogy náluk az ilyen piciket csak hetente egyszer fürdetik, úgyhogy marad a nedves pelusos áttörlés. A reggeli nyafitól eltekintve (ami ma 5-től volt áááááálmos voltam nagyon ... meg kicsit még mindig, de mindjárt melléfekszem, csak akartam nektek híradózni) szóval ettől eltekintve jó babóca, nagyokat szopizik, mosolyog, nézelődik, élvezem a vele való foglalatoskodást.
Manóval beszéltem úgy 1 hete, Zsombi is bealszik szopi közben, akárcsak Vince, így egy szopi kb. 1 óra. Megbeszéltük, hogy a huggies pelus egy nagy sz.r, merthogy nem csak a pisi, hanem még a kaki is kifolyik, babylove viszont tök jóóóó! Õk is jól vannak, csak amikor nem szopi van, akkor pihizik ő is, vagy mos Kép Nem baj Csajok, nemsokára megnőnek kicsit ezek a babók, és akkor újra intenzíven visszatérünk. Meg nagyon jó lesz augusztus végén találkozni Veletek! KépKépKépKép
Már írom a szül(et)és sztorit is!
Vince már többször lepisilt, meg sokszor csinálja azt délelőtt, hogy tisztába teszem, és rögtön belekakil az újba. Kép Szereti a tisztába tevést, persze közben beszélgetünk meg simizem és puszilgatom. Egészen jól combosodik, ma megmérem pucéran, kíváncsi vagyok hány kg. A szopikat is mérem néha, de nagyon rapszódikus, van hogy 70, de már 130-at is mértem, ami szerintem nagyon durva. Persze azt másfél ciciből nyomta.
Tényleg, ha így szopizik, akkor a végén fejjem le a félig kiszopott cickót?
Még egy kérdés: ma észrevettem, hogy a gátmetszésnél kilóg egy tök hosszú cérna belőlem, úgy néz ki, azt ottfelejtette dokibá. Ez olyan felszívódós, de mielőtt eljöttem a H-ból kiszedte a többit. Megpróbáltam kihúzni, de nagyon fáj. Most hívjam fel a dokit, ugyi?
Nem tudok visszaolvasni, ezért légyszi a mélemre írjatok: zsuzsannapontromankukacfreemailponthu KÖSZI!!!!
Még egy kicsit vagyok!
Cupp,
fic.
ficánka

Ildi,
szióka! mikor kapta az oltás Timi baba? Lehet, hogy az esős idő miatt volt nyügi?
ficánka

Ada!
Csak nekem kerülte el a figyelmem, vagy nem írtál még a kikás körútról, és arról, hogy sikerült-e pihiszéket kapni? Nagyon érdekelne, mert csak akkor kelek útnak, ha jók a tapasztalatok. Kép Bár gondolom Ti a XIII. kerülteiben voltatok, én meg Budaörsre mennék, de gondolom ugyanaz a kínálat.

Zsanci!
Még ha nem is olvasod...örülök, hogy előkerültél. Kép Olyan nyomasztó volt, hogy az a nagyon depis üzeneted lett az utsó Kép Már komolyan aggódtam...

Manóka!
Kaphatok én is édi képet???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Eszti!

Méltem.Rendes kis krapek Bendi,hogy nem kelt fel!reméljük így is marad.

Ildi!

Front ide vagy oda,baromi szar voltam.De szarul is voltam:gyomorrontás éjjel,nem alvás,fejfájás.Ettöl olyan gyengus lettem,mint amikor szülés után pár nappal itthon éreztem magam.

Séta:holnap elvileg délelött kettesben leszünk Pannóval.Ti mikor séta?Találkozunk ha nem ömlik esö?Vagy délelött bájópiacolsz?Kép

Ada!

Most nem tudok hirtelen hintázos széket,de figyelek!

Fic!

Pusza!

Akkor most Moose és Neet is megutált minket!
GIGI!Te kommunikáltál Moose-al.MIért nem jön?
20170114224602

Bogár: 6 ezres pihiszék gagyi, de van 20 e-ért Chicco, az jónak tűnt a 13. kerben
ada007

Jucus!
Pusza! Gyönyörű kőceid jól vannak?

Bogárka!
Veletek mi újság? Mit szólt Petra az öcsköshöz? Maszat ügyesen szopikál? Van segítséged?
ficánka

Ada!
Milyen az a pihiszék? Mekkora babónak való? Lesz nyanyatorna a Bokrétában? Írd meg légyszi mégegyszer a Cindy torna pontos nevét? Hol lehet olyan kapni?
ficánka

Juc!

Már ment is válasz Képlukingold meg!

Pusz
eszti25

Eszti!

Meglukingoltam(ez teccik)Kép
Palacsinta!

Fic!

Köszi,jól vannak!Soma még áztatja magát a kádban ,Pannikó szuszmákol.
Hol látunk képet Vincédröl?

Juc
20170114224602

Fic!
Méltem Neked...

Ada!
Ez kár Kép Nagyon gagyi volt?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Ancsi!
Jóvanna, nem rágódok már. Egyébként én is biztos forrásból (tőle) tudom, hogy nem szokta olvasni...
A moderátornak írtam még rágódásom közepette, de sz*rik rám...

Pénzügy:
Írnátok nekem priviben (főleg, aki az én dokimnál szült (vagy fog szülni)), hogy szülésért mennyit adott neki? Férjem kicsit ki van akadva az árakon, és makacsul mondja, hogy ezek után a horror rendelési árak után n(meg az UH árak) nem fog neki egy fillért sem adni... Azért én nem így gondolom, de szeretnék tájékozódni, hogy mi a szokás errefelé. Szülésznőnek is 'kell' adni? És neki mennyit illik?</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Szerintem se rágodj,bár nem tudom,hogy min.Viszont én meg már azt várom,hogy valaki beírjon ide,vagyis adjon életjelet magukról.Szerintem ez tök jó lenne!Igy nem csak olvashatnának hanem bele is folyhatnának a topikba.Akár pozitív akár negatív a véleményük.
20170114224602

Proone,
mél ment Kép
kisün

csajok,

csak bekukk,bálint baba lázas Kép ,nem tom mikor leszek megint,de most még jobban kell kényeztetem mint eddigKép szegény hártányos helyzetű gyerekKép
holnap megyünk dokihoz Kép majd írok hogy mi volt!

juc,
nem tom,nem mondta hogy miért nem jön,de megkérdezem tőle,ok?

proone,
már ne foglalkozzál vele,szerintem ezt hogy kiről mit hallottál név nélkül nyugodtan leírhatod,végül is ezért vagyunk,nem?legyünk már kicsit On-ok Kép

na tipli,mert nyüszög a ded
cupp
gigi
Vendég

juc,
ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóKép
várjuk együttKép
Vendég

Fic!

Jó, hogy tudtál jelentkezni!Kép Várjuk a történetet!

Gigi!

Remélem nincs nagy baj! KépÍrj majd, hogy mit mondott a doki!

Jucus!

Délelőtt, ha nem lesz eső, akkor megyek a biopiacra! Mi este szoktunk sétálni 6 és 8 között! De így hétvégén még bizonytalanabb! Általában 4-5 felé van (est)ebéd, aztán ki tudja kijutunk-e! Szóval, ha esetleg nem tudunk talizni, de erre jártok, akkor csöngess fel vagy csörögj rám és leviszem a bogyeszokat!Kép

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Bogár: Chicco nem 20, hanem 10,elírtam. 6 ezres meg annyira gagyi, hogy mivel mi 3 kőcre tervezzük, bizti nem vesszük meg, no meg csúnyák voltak Kép

Fic: nézelődni tud benne a baba...elvileg újszülött kortól, de talán jobb, ha már tudja egy kicsit tartani a fejét....nem teljesen vízszintes.

Gigi: puszmák a meleg Bálont kobakra Kép

Nyanyatorna max szept-től lesz a bokrétában.

Jóccakát lányok.
ada007

<font color="0000ff">Táblát frissítettem, remélem nem haygtam ki senkit, ha mégis, akkor szóljatok!!!

Lindi!
Beraktam a profilodban lévő képet, de ha mást szeretnél, küldhetetd emailben nyugodtn!

Kisün!
Köszi a mailt!

Aki szeretne még táblába kerülni, küldje az adatokat ide vagy az emailcímemre!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,

Ildi: voltál piacon? én megjártam már kora reggel... de nem sokat vettem...

Lányok: én eddig vakuval fényképeztem a picit... ez gáz? lehet ettől valami baj.. mert valahol azt olvastam persze csak most, hogy nem jó, ha igy fényképeztem. Most persze jól beparáztam... mindig van valami hülyeség.

Cumi: sajna tegnap sem segített, egyszerűen bármit is csinálok nem fogadja el. Azt hogy sírás elött kell elkapni, kicsit nehéz, mert álmából pikkpakk felébred és már sír is. És ha berakom a cumit, akkor szinte megfullad tőle.

Zsanci: jó, hogy jöttél... várunk jövő héten.

Keresünk fa 120*120-as járókát, matraccal, ha van valakinek ötlete vagy ilyen eladója, az szóljon bátran... Ja és mi is pihenőszékben is utazunk...:-))

Ildi: köszi az infót az oltásról. mi is szerintem hasonlóan fogjuk csinálni. A kivezető szer mennyibe került?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Lányok!
Átgondoltam a tali dolgot, és arra jutottam mégiscsak jó lenne augusztusban megszervezni, mert ha szeptemberben Blaye-éket is megvárjuk, akkor az már nagyon a közepe lesz. Szóval mit szólnátok augusztus 29-hez???
Van akinek nagyon nem jó???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!

Neked jó-e az idöpontKép?

BOgárka!

Nekem jó!

Ildi!

Majd csörgök,de nálad van-e a telefon?
Juc
20170114224602

SENKI SEHOL?
20170114224602

hali,

na most értünk haza,bálintnak torokgyulladás vanKép
ilyen kis hólyagocskák vannak a torkán,kaptunk rá ecsetelőt.....elég gáz,lekezelniKép
de szerencsére nem kell antibiotikumKép

bogárka,
tali előre láthatólag jóKép

johi,
nekünk volt fa és utána kellett venni egy hálósat isKép a gyermek nagyon be tudta verni bele fejét és csikorgatta rajta a fogát és addig rágta amíg már a szája is vérzettKép persze ez mikor már fél éves volt akkor valahogy de kellett venni egy hálósat is.az bejött,rághatta vagy bármi,nem sértette meg magát és az sem fájt neki ha nekiesett a hálónak!persze a fa nekünk is praktikusabb volt az elején mert meg lehetett emelni,csak utána nem.
gondoltam elmondom az én tapasztalataimat!

és most én kérek tanácsot:bálint lehújabb tudománya hogy felkapaszkodik a kiságy felső részére és addig hintázik amíg ki nem bukfencezikKép és ki-be műkszik már nálaKép szóval akár a nyakát is törhetiKépa kiságyat már nem tudom lejebb rakni,a legalsón van már!de ahhoz meg még kicsi hogy leszereljem a rácsot,nem? valaki helpeljen aki nálam tapasztaltabb ilyenekben!!!!!!!!!!!!!!!lövésem sincs mit csináljak,de marha gáz,mert hiába a babaőr,5 percenkét futkosok be hozzá,nehogy ha felébred kibufencezzen!!!!!

gigi
Vendég

Gigi!

A terv:Ha leszerelnéd rácsot és egy matracot tennél az ágy elé,hogy ha legurul álmában akkor ne essen nagyot.

B terv:Vagy:leesésgátló.Az nem engedi,hogy leessen,viszont le tud mászni mellette ha felébredt.

C terv:csak egy matracon altatod a földön.Onnan nem nagyot tud esniKépBár én hülye még a matrachoz is oda tttem a leesésgátlót SománakKép

Más ötletem nincs,esetleg nem altatni,megtiltani kimászást,el nem mozdulni kiságy mellöl...stbKép

Torokgyuszi fúj!
Juc
20170114224602

b terv jó,(többi is,de ez a favoritKép )
csak mi a XXX az a leesésgátló?
hogy néz ki?
kűdsz nekem képet róla?
Vendég

Leesésgátló olyan izémicsoda amit matrac alá bedug sz és nem esik le köc.Van fából,müanyagból is.Képet majd keresek mert már nem használjuk és el van téve de biztos van valamelyik fotonkon.Kis türelem!

Juc
20170114224602

Na pl.ilyen:
Kép
20170114224602

Gigi!
Mi is leszereltük tavaly nyáron Petra ágyáról a rácsot (ugye akkor kb. annyi idős volt, mint most Bálint), mert egyszerűen már nem tűrte a kiságyat. Õ is "leesésgátlót" kapott. Ikeában beszerezhető!

TÖBBIEK!!!
Nyilatkozzatok tali ügyben!!! Akár itt, akár emilen!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Én a babaszobán szoktam aktívan jelen lenni, erre csak most találtam rá. :-) Tudnátok segíteni? Faludi Pál doktornál mennyi a szülés (ha nem magánrendelésre jár hozzá az ember)? Igaz az, hogy nem kér (de elfogad) pénzt?
Köszi a segítséget: Eszter
galibaba

Bogárka: nekünk jónak tűnik a tali....

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Johanna!

9 körül jártam a biopiacon! Tök jó nagy, de tényleg jó drága is!

Bogárka!

Nekünk elvileg bármilyen időpont jó a talira!

Jucus!

Telefon nálam van! Délután elmegyünk sétálni, de a bogyók nálam lesznek, ha hívsz, őket is megsétáltatom!

Normális, hogy Timi meg akar fulladni az almapéptől? Mit csináljak vele? Tegyek hozzá anyatejet? De akkor meg hasmenése lesz! Vagy nem?

Ildi
ildi76

Ildi!

Kicsit csináld hígabbra.Almalevet is tehetsz hozzá vagy narancsot .Anyatej?Nem tom,de biztos nem attól lesz hasmenése.Próba cseresznye!

Még 2 hetünk van oltásig,annyira nem sürgös de ha nálad van abból nagy baj nem lehet!ÉS nem is olyan nehézKép
Még nem tom,hogy mit csinálunk délután.Soma kapott egy bicajt,lehet,hogy azt fogjuk kipróbálni.JA és jönnek a PP autósülésért,sikerült eladnom!Kép

GAlibaba Eszter!

Sajnos ebben én nem tudok segíteni,de valaki majd biztosan ír neked csak nézegess be gyakran!

Jucus
20170114224602

Proone!

Szerintem Lindinél valami nem stimmel a táblázatban.Grétit kevesebbnek mutatja.SzerintemKép

Juc
20170114224602

PANNIS KRISZTI!

HA olvasol akkor küldj egy emilt mert én írtam de visszajött!

Jucus
20170114224602

sziasztok!
Bogárka!
Nekünk tali jónak tűnik...Kép

Mi történt az elmúlt 1 hétben? megpróbálok olvasni, de nem sok esély rá...kicsit itten nyüszít...

na, megyek olvasni, de én is szeretnék táblázatba kerülni...ugye lehet???

na, szasztok lányok!!!

Zsancirén

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi!
Örülök, hogy Bálint nem "olyan" beteg!!! De azért gyógyuljon gyorsan!
Bogárka!
hogy vagytok? Majd mélek neked, mert azt biztos megkapod...
Proone!
Mein adataim mennek mélbe, jó?
most olvasok tovább....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi!

Bálintnak jobbulást!

Jucus!

A citrusfélék nem allergizálnak? Nekem a védőnő ezt mondta!

Séta megvolt! Hulla vagyok egész nap!

ILdi
ildi76

Sziasztok,

A depresszió része az is vajon, ha haszntalannak érzem magam. MIntha semmi hasznosat nem csinálnék, mert csak manót szoptatom, büfiztetem, ringatom,tologatom stb... várom, hogy ébredjen, és hasonlók. Közben pedig úgy tennék valamit, nem történik semmi, nem megyek sehova stb.. másnak is van ilyen érzése??? vagy megőrültem...

johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!

Mi most megyünk sétaKép
20170114224602

Johanna!

Szerintem túl sokáig dolgoztál! Szinte a szülés napjáig bejártál, nem?
Át kell állni, kell egy kis idő! Egyébként meg most ez a dolgod, hogy gyönyörködj Fanniban és gondozd Õt, nagyokat sétálj vele stb!Kép
ildi76

johi,
nem őrültél meg,de ez azért még nem depresszióKép
tök normális,ingadozik a hormonszinted meg ilyenek!
én pl folyton bőgtem mert hiányzott a pocimKép nekem az első 3 hét volt kemény,de nagyon!gyerek a hálóban bőgőtt én meg a nappalibanKép idő kell míg hozzászoksz,te sem csináltál még ilyet meg a baba sem!és most semmi nem hasznosabb mint hogy a fannit ellásd és kényeztesd!nekem semmi nem fontosabb mint hogy anya lehetek,nem tudok ennél hasznosabbat elképzelni,de tényleg!mondjuk én egy ilyen csibéit terelgető tyúk lettemKép és komolyan úgy érzem hogy én erre születtem!na befogom mielött félholtra röhögitek magatokat rajtamKép Kép Kép

juc,bogárka,

köszi az infókat,akkor veszünk ilyen kütyüt az ikeában és követem a példádat bogárka.....

gigi
Vendég

Sziasztok Mindenki!

Egy kicsit bejelentkezek Kép
Most hétvégén anyuéknál "nyaralok". Válogatom a gyerekruhákat, hogy mi lesz jó Marcinak meg Benőkének Kép
Úgy néz ki, (kop-kop-kop)hogy lesz netünk és akkor többször tudok jelentkezni.
Ficánkát meglátogattam a kórházban, azóta viszont semmit nem tudok senkiről. ill. egyszer beszéltem vele telcsin, de nem akarom zavargatni őket!

Kérdésem is lenne: Kedden (12-én) lesz torna? Tudja valaki, jár valaki? Amióta megszülettek a júniusi babák Kép nem is jártam arra.
A lányom is hazaköltözött! Így még bonyolultabb elmenni, mert két gyerkőcöt mégsem vihetek. Igaz Õ már 6 és fél éves, de talán ezért néha nehezebb vele, mint a kicsivel.
Most kinek várható bébi születés?

Bogárka: Mikor lesz tali? Én még beleférek? (aug. vége felé várom Benit) Hogy bírod a két kicsivel? Én most kezdek nagyon félni, mert Marcit "le sem lehet lőni". Mindenre mászik, csibészkedik és vigyorogva hozza rám a frászt! Kép Így a végén nemhogy túlhordom, de korábban fog jönni a picur!

Most megyek válogatni, de holnap kb. 4-ig közelben leszek! Légyszi írjatok Kép Hagy érezzem, hogy emlékeztek rám Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lányok!

Én hülye elnéztem a naptárat! Anyukámat elinvitáltam volna ruhabörzére holnapra az Õrsre, erre ma volt!
Műltkor volt szó valami Máriáról, de nem jöttem rá, hogy az egy üzlet vagy valamilyen online akármi! Nem figyeltem eléggé! Lécci, valaki megírná nekem? Ugye az is óccsó!
Jucus! Azthiszem Te írtál róla valamit! ???
Köszi!

Ja, és van valahol kép olyan pihenőszékről? Kíváncsi lennék rá, hogy milyen! Végül vett valaki?

Ildi
ildi76

Pocakpacni!

Hogy ne emlékeznénk rád!Kép
Egy kérdésedre tudok válaszolni! Azthiszem Ancsi lesz a következő Augusztusban!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?