A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocakpacni: én ugyan nem emlékszem Rád, de azért örülök, hogy újra itt vagy és nagyszerű, hogy talira is jöttök majdan...

Ildi: hát igen, még az utolsó nap is dolgoztam. Én meg ilyen hülye teljesítmény orientált barom vagyok.... A doktornő is megmondta, egy feladatom van, Fannit ellátni és lehiggadni, hú ez mááááááá kettő...
Vettél valamit a piacon? én majdnem mindig uazt veszem... savó, búzafű, sütemény, meg ilyesmik...

Gigi: köszi a biztatást, remélem én is eljutok majd idáig... jó lenne, mert imádni való kis emberke Fannibébi. Anno nem Te mondtad, hogy vannak mese és egyéb gyerek cdid?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!
www.bebibolt.hu ez a mária bót címe...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johanna: én olvastalak, csak nem sokat írtam Kép
Kicsit visszaolvasgattam, és látom, hogy aug 29-én lesz tali. Remélem eljutunk Kép, bár elég necces, mert papíron szept. 1-re vagyunk írva, de mint írtam én előbb szeretném az eseményt, mert a lányom most kezdi az elsőt és jó lenne addigra otthon lenni!
A táblázatot is megtaláltam! Én is, én is Kép Küldök adatokat, de hova kell? Ide is jó?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok !

Ildi ! Én is voltam biopiacon ! 1/2 10 körül , jó drága , de azért vettem meggyet és barackot , már le is fagyasztottam .

Gigi ! Gyerköcnek jobbulást !!!

Johi ! Tényleg hormonok is meg kell az átállás is ! Kitartást lesz ez még sokkal sokkal jobb is ! Kép

Kép
Kép
greenolive

johi,
tutiraKép minden kezdet nehéz....tudod hogy van ez: a rutin... meg az évek...Kép de azért szólj ha úgy érzed tényleg depis vagy,mert azt nem szabad,akkor segítünkKép
de nekem van:judit és a zenemanók 1-4(k...a jó),halász jutka,mesovi,cifra palota,meseház,bőrőnd ödön!

pocakpacni,
én csak a nevedre emlészme de veled kapcsolatba semmireKép mesélj!eddig hol lakott a lányod?nagyon nem vagyok képbe!

green,
kösziKép

pihenőszék:nem tom mennyibe kerülnek de én láttam egy hauck-ot a vaterán 6500 ért asszem,az szerintem korrekt!és új!csak nincs rajta játék,de az megoldható...bocs ha off!
Vendég

Gigi!

Ezt a pihenöszéket mutattam Adának és nem tetszett neki.
Kép
Juc
20170114224602

Pocak!
De jó, hogy be tudtál nézni! Kép És jó lenne ha tudnál jönni a talira is, ami elvileg most aug 29-re lett belőve Kép Hányadikára vagy kiírva?
Egyébként én is végig azt hittem, hogy korábban fogok szülni, annyit rohangáltam, pakolgattam, hajolgattam Petra után (na meg néha jól fel is húzott), aztán Maszat-Doni épp a terminus napján született... ilyen kis precíz baba ő Kép Egyébként most is, mintha óra lenne a popójában Kép, múlt éjjel szinte percre pontosan 2 óránként kérte a cicit Kép A kiszámíthatóság nem rossz, csak állítani kéne az időtartamon. Még keresem, hogy hová dugták az óráját, és ha megtaláltam jól átállítom Kép

Zsanci!
Hogy mi történt az elmúlt héten??? Mindenki Téged kereset, és halálra aggódta magát, hogy mi lehet Veled. Méljél nekem, várom! Kép

Na megyek aludni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocakpacni,

Én úgy tudom, 12-én már lesz torna újra.

Ildi,
A Mária egy bolt a XIII. kerületben, de online is van, ahogy Zsanci írta. Arról beszéltünk még, hogy lehet kedvezményesebben is vásárolni az üzletben "jelszóval", ezt én terjesztem. Kép Kép Kép Ha érdekel bővebben, írj egy emailt.

Móni, 32

KépKép
nonni

Gigi
Mi kivagtunk egy vekonyabb fa lapbol egy katica mintat es kifestettuk. Jázinak ez a leesesgatloja. (Itt meg nincs kesz). Azota sokat forgolodik es meg sosem esett le. Ja es nagyon szereti Kép

NorkaKép
norkini

juc,
Kép bocs,nem is emlékszem rá
Vendég

Gigi!

Csak azért írtam,hogy úgy se nem tetszödik nekiKép

Norka!

Nagyon ügyesek vagytok!És milyen ötletes!Szerintem szabadalmaztassátok és dobjátok piacraKép
A marketinget vállalom!
Juc
20170114224602

Jucus
Nem is rossz 5let! Kép
N
norkini

Szia Lányok!

Na megint itthon vagyunk, de csak egy rövid időre, mert hétfőn megyünk a Szelidi tóhoz 2 hétre.

Addig is el akartam mesélni minden alvásproblémás sorstársamnak, hogy az elmúlt másfél hónap sikeresnek bizoyult és Lilla már napközben is az ágyában alszik 3-szor. Persze a ringatást még nem tudtam leszoktatni, de majd szép lassan. Viszont annyira örülök neki, végre van magamra is egy kis időmKép, amíg ő alszik.

Lilla már a bútorok metén végigmegy a szobán, de ha valamit nagyon akar akkor négykézláb spurizik , olyankor annyira aranyos.Kép Úgy tűnik nő az 5. foga is, de ez nem annyira viseli most meg. Moose nyúlnak hány foga van már, Vera Dócinak?

Múlt héten még voltunk fél napot szelidin és belémjött 3 kullancs. Jucus ugyan sokaltam 1100Ft-ot egy kullancscsipeszért, de megveszem az eddigi tapasztalatok alapján. Kár, hogy nincs oltóanyag kullancs ellen egy éves kor alatt.

Tényleg milyen rovarrisztót lehet gyerekekre kenni?

Bogárka elvileg nekünk jó az aug 29. Úgy is akkor van a Lilla szülinapja és az én névnapomKép

JOHI!
Nyugi csak a hormonok kínoznak még, pár hét és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Majd ha hazajöttünk mennyünk el sétizni, ha mát itt laksza közelünkben.Kép

Proone!
Beteszed a táblázatba a profilomban található képet a Lillusról? Köszi

Bocsánat valaki kérdezte tőlem , csak már nem emlékszem ki, hogy az úszáson kaptunk már el valami fertőzést. Eddig lekopogom még nem szedtünk össze semmit. Utána mindig jól felöltöztetem fülét jól kitörlöm és kap egy sapkát vagy kendőt.

Zsanci jó hogy itt vagy újra!Kép

Na megyek alukálni! Jó éjt!
beetrix

Norkini!

Nagyon király a katica, de nekem még jobban tetszik a falvédő. Saját készítés vagy vettétek?

Tényleg mennyi idős kortól kell a gyereket a rácsoságyból átteni egy normál ágyba?
beetrix

Itt vagyok, csak elszaladtunk falunapozni, meg tüzijátékot nézni Kép
Gigi: van egy 6 és fél éves lánykám, aki anyuéknál fejezte be az ovit, mert áprilisig mi is itt laktunk csak azután beköltöztünk Pestre, és nem akartuk arra a pár hónapra másik oviba vinni. A sulit viszont már Pesten kezdi ősszel. Van még egy 14 hónapos kisördög Marcipánom, meg egy 32 hetes pocilakó Benjáminom Kép Ja meg egy (asztalos végzettségűKép) férjem!

Nonni: Én is a XIII.-ban lakok! Te merre? Láttam a táblázatban, hogy te is, és a szept. 7-et is láttam. Te mikor jársz tornára? Délelőtt vagy du.? Jó lenne együtt menni.

Képzeljétek, jól rám hozta a dokim a frászt, mert a véremben talált ellenanyag miatt havonta járok vérvételre, és azt írták a leletre, hogy szoros UH-os monitorozás szükséges, erre elküldött a Szabolcs utcai klinikára. De semmi gond nincs, nem magas az ellenanyag szint, csak figyelni kell! Még egy két vérvétel, meg UH belefér az időnkbe.
Bogárka: ha időben jön, akkor szept. 1. Így még belefér a tali Kép Sőt, ha már így alakul, akkor ki kell várnia elsején a szülői értekezletet és csak utána jöhet! Kép

Proone: látom te csinálod a táblázatot! Ha lehet és beférek akkor légyszi minket is írjál fel:
Név: Pocakpacni
Kor: 26 év
Gyerekek: Daniella 1998.11.25.
Marcell 2004.04.21.
Benjámin várható: 2005.09.01.
Doki: Dr. Szőnyi István
Szülésznő: Daniellánál Terka ügyeletes(teljes nevére nem emlékszem, de még ott dolgozik, csak a gyermekágyon volt tavaly)
Marcinál: Váradi Sándorné Ica választott
Most szintén ők lesznek, ha minden jól megy
Lakhely: Bp. XIII.

Most elmegyek szunyálni, Marci életében először külön Tőle Kép Kicsit fura, de szokni kell, a H-ban sem lesz ott.
Holnap még jövök!
Jó éjt!

Pocak 32+ valamennyiKép

pocakpacni

sziasztok!
Proone!
akkor az én adataim is Kép :
1. gyermek: Borisz Levente (2002.08.06.)
2. gyermek: Igor Benedek (2005.02.25.)
Doki: Elsőnél Szekszárdon:
Dr. Varga József választott
Szülésznők: Nyúl Anita, Farkas Anita ügyeletesek
Másodiknál itt sztimrusban:
Dr. Balogh Tibor választott
Szülésznő: Molnár Gabi választott
Életkorom: már 30
mi kellett még??

Bogárka!
mél majd hétfőn leghamarabb...Kép

Gigi!
neked is írok majd...

pusza mindenkinek!!!!
Zsancus

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó estét!

Most jutott eszembe, hogy valaki kérdezte:
Cindy Crawford: NewDimensions a címe a jó tornakazinak.

Juc: nem nem tetszet a Hauck szék, hanem nem volt kedvem licitálni......én olyant nem tudok.

Nincs valakinek Bécsbe, konkrétan az SCS-be járó ismerőse? Megőrülök, hogy minden babadolog 20-30 %-kal ócsóbb ott (babakocsit is onnan vettük 40 eFt-tal olvcsóbban, őrület).

Pihiszéket nem vettünk, mert nincs a Máriában Kép
Lehet, hogy a Kikás Chicco lesz a vége.

Bogár: nekünk okés az aug. 29!!!!

Leragad a szemem. Csóka
ada007

Bogárka,
aug. 29. nekünk is jó, felvéstem naptárba Kép

Zsanci,
dejóhogyvagy Kép akkor nem egy helyen voltatok Moose-szal, mert ő még nem jött vissza Kép

jut eszembe
MOOSE!!!! Kép

Pocakpacni,
hát persze hogy emlékszem rád Kép

Beetrix,
tökjó, hogy Lillus már így cikázik!! Dóci még csak néhány lépést tesz a bútorok mentén, de egyre biztosabban áll Kép tényleg, Lillus beszédileg hogy áll?
Kullancs-csipesz: nem emlékszem, milyenről volt szó, ezért bocs, ha olyat ajánlok én is: van egy fém rugós k.csipesz, hosszú évek kullancskiszedő tapasztalatával nekem az volt a legjobb. A műanyagok kutyakakit sem érnek Kép
Jó nyaralást, várlak vissza!!!! Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Bogárka, nekünk is jó a 29-e.

Norkini, nagyon ügyesek vagytok. Apának mutattam a leesésgátlót, és mindjárt csillogott a szeme. Legalább megint furhat-faraghat a manónak.Kép
zanza

Sziasztok!

Bogárka: Előreláthatólag nekünk is jó az aug 29, de még olyan messze van Kép

Szerintem én is küldöm Apát a Kikába azért a Chicco székért, Vikkababa már nagyon nézelődik, a babakocsi meg tök zárt, hiába rakom ki abban a teraszra... meg a Rossmannos kenguru is jó lenne, de azt nekem is meg kellene néznem, nem biztos, hogy Apára bízom Kép

Ha elkezditek a leesésgátló sorozatgyártását, szóljatok, nekem is tetszik, de Apa csak fémmel szeret dolgozni.

Beszéltem Manóval pénteken. Zsombival együtt jól vanna, csak Zsombi iszonyúan hasfájós, nem nagyon marad másra ideje Manónak. Ha épp csend van, akkor ő is pihen. Majd jól meglátogatom a jövő héten, mert úgy döntöttem elkezdem szocializálni a ma egyhós cseppemet. Kép

Johanna: Nálam is vannak ilyen ingadozások, mozdulj ki többet, babakocsival, vagy anélkül, meg hagyd 2 szopi között apára a babát, nálunk nagyon bejött Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Zsanci, Nonni!
Köszi a Mária infót!

Norkini!

Tök jó a katicás leesésvédő!Kép

Kisün!

Jó, hogy írtál erről a kullancscsipeszről, mert én már mióta meg akarom venni azt a műanyag vackot, csak jó drága! A fém is patikában kapható, ugye?

Johanna!

A biopiacon vettem: káposztás lángost, meggyes háromszöget, ezek útközben hazafelé el is fogytak! Nagyon fincsik voltak! Meg kekszet, ez már tegnap délután elfogyott itthon!Kép Gyümit meg: almát, babánt, szedret, ringlót...na ez utóbbinak meg is volt a hatása éjjel...Timi felébredt, volt sírás-rívás, durrogtatás! Eszembe sem jutott, hogy le kellene húzni a ringló héját! Szegénykém! Azt hittem már szinte akármit ehetek, ezek szerint mégsem!Kép

Na, nekiállok takarítani!
Jó sz r idő van!Kép

Ildi
ildi76

Hali!
Vagyok ám, csak ált.ban rídonli.
Eszter továbbra is S-baby, csak most már az Isten kajája se elég neki, pedig nem is hízik, remélem, megmarad tininek is ilyen, és nem kell majd sanyargatnia magát. Kép
Gyanús, h a 2. fogócska is mintha jönne, mert tök szét van nyílva az ínye ismét.

Aug 29én még épp nem tudom hol leszünk, de ha úgy alakul, ránk számíthattok.

neet
neet

Ja, és Ildi!
Vasárnap még a Jóisten se dolgozott... hagyd holnapraKép
neet
neet

Bogárka,
Köszönöm ismét! És aug. 29. nekünk is nagyon jó!!! Kép

Ma megyünk szüleimhez nagy családi ebédre, úgyhogy most mennem kell...

Sziasztok,
Blaye
blaye

Johanna: Én iszom a Bábakönyvben lévő teát, nekem bejön, kb. 3-4 nap múlva kezdtem el érezni, hogy használ: palástfű, orbáncfű, citromfű, cickafark. 1:1 arányban kevertem.

KépKép
oxigen
Györköny

Hello Csajok!

Szigetről most jöttünk vissza, reggel 8-kor indultunk, bazi kevesen voltak kint, eddig ott tobzódtunk Kép
Kiscsaj imád az apájával futni Kép

Hello Neet! hogyhogy itthon?????
Blaye: téged is ritkán látni Kép
No, visszaolvasok, mert csak az utsó 2 hsz-t láttam.
ada007

Johi: gyógyír a hasztalanság-érzésre a férjed bókjai, no meg a hosszúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú babakocsis séták Kép

Norka: nagylányod eszméletlen módon hasonlít rád!!!!!!
ada007

Sziasztok Csajok!
Bár a szülés napján kaptatok egy rövidke szüléstörténetet, de most végre lejegyeztem az utókor számára kicsit részletesebben a történteket, úgyhogy gondoltam beszúrom ide is, hogy aki szereti a szüléssztorikat, meg érdekli Doni születése az elolvashassa Kép!

<!--attachment: Don_t_sz_let_se-240272.doc*mime_msword.gif*application/msword*66.0**Don%e1t+sz%26uuml%3blet%e9se%2edoc --><center><pre>
Kép
Donát születése.doc (66.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Üdv,
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!

Engem érdekelne részletesebben Eszter kajálása.Lehet?

És képzeljétek,eladtam a Peg Perego autósülést,olyan jó!

Jucus
20170114224602

Ildi,
igen, patikában kapható. Rugós, a végéből jön ki egy ilyen kis kétkaros fogószerűség, azzal fogsz rá a kullancsra, ami azért jó, mert miközben tekered kifelé, nem kell még arra is figyelned, hogy szorítsd a csipesz két szárát Kép tudom, miről beszélek, én a családi kutyákból-macskákból szoktam kikapni a kullancsokat, és rájuk vajmi kevéssé hatnak a maradj nyugton, mindjárt kész van stb. Kép ezért jó csipesz kell.

Bogárka,
így részletesen is szép szülés volt Kép

vera
kisün

Bogárka,
olyan szépen leírtad Doni születését, köszönjük Kép

Pocakpacni,
Mi a Petneházy u-ban lakunk, Ti merre laktok?
Tornára elég rendszertelenül járok, egyszer voltam már délelőtt, néhányszor délután, ahogy kijön a lépés. A héten délután megyek, mert szeretnék maradni utána előadáson.
Lassan kellene gyerekorvost találnom. Te ismersz jó gyerekorvost a kerületben?

Móni, 32

KépKép
nonni

Ada!
Úgy, hogy kaki az idö, kocsi a szervízben, pénz az ablakban... ha leküzdöttük ezen nehézségeket, megyünk majd vissza, nyugi. Kép

Jucus!
Lehet. Mire vagy kiwi?
neet
neet

Beetrix
Apa novere gyartotta a falvedot Kép

Egyebkent orulok,hogy igy belelkesitettem a csapatot leesesgatloval kapcsolatban Kép

Bogarka
Nagggyon szep volt a szulestortenet.Teljesen beleéltem magam!

Norka
norkini

Hahó!
A talival kapcsolatban: aki már volt itt az tudja a részleteket (parkolás, kapu, meg egyáltalán, hogy hol lakunk), viszont aki még nem volt, és most jön, az dobjon nekem mélt, hogy leírhassam ezeket.

Örülök, hogy tetszik a szüléstörténet. Én is már vagy 20szor elolvastam mióta leírtam, annyira jó újra átélni Kép
Van egyébként egy fotó is a végén, ami nekem csak akkor jön be, ha odaklikkelek az üres területre...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!

Konkrétan arra,hogy mit jelent a rengeteket eszik és mit és mi a kedvence és Te kotyvasztod neki vagy veszel üvegeset stb...
Elküldöd priviben a címedet?

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Képzeljétek, OTTHONRÓL jelentkezek!!!!
Van internetünk, igaz csak mobilról, de VAN!
Majd kiderül, hogy a max. 100 MB mennyi ideig elé, mert letölteni ugyan nem akarunk, de minden letöltésnek számít!

Nonni: Ez hihetetlen! Mi is Petneházy utca.Kép Mi a 35-ben. Tök jó lenne találkozni egyszer, és utána tologathatnánk együtt a babákat. Tényleg azt nem is néztem, neked fiú vagy lányzó lesz?

Lányok, én úúúúgy örülök most ennek a netnek is!
Ma biztosan szépeket fogok álmodni! Kép Kép
októbertől, meg lehet, hogy benevezünk ADSL-re, majd rádumálom apátKép

Pocak 33

pocakpacni

HAli Pihen&#337;szék keresök!
http://img.vatera.hu/photos/langs/hu/234888/300/2703820.jpg

Segíteni tudok a licitálásban.Egyébként az eladót ismerem,megbízható!

Jucus
20170114224602

Jucus!
Aki ilyen széket be tudott szerezni, az tud nekem halacskás bigyót is meg ilyeneket szerezni. Mert ezt is csak Amcsiban kapni. Egyébként ebből a fajtából csorgatom a nyálam egy hordozható kiságyra, ami kb. 20 ezer Ft. Nagy titok szted, hogy ő hogy szerzi be????
NyálcsorgatósZsanci, aki pont ilyen széket akart a dednek, csak Moose lebeszélte róla, mert felhomályositotta, hogy enyém baba már nagy ehhez...de ez a szék rengeteg extrát tud, ha kell, küldök róla linket...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

itt lehet megnézni, hogy mit tud a babaszék:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000324Y7U/ref=pd_sxp_f/102-951366 9-9635344?v=glance&s=baby
aztán ráklikkelni a watch a preview-ra...
nekem teccikk, de nekem minden teccik, ami halacskás, vizes, zenélős, stb...szines...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Nagyon szép!!!! Kép Én láttam a fényképet is rendesen!! Kép Kép
Na, jóéjt mindenkinek!
Holnap kezdődik a nagyüzem. 2 gyermekem egész nap itthon csak velem, csak egész nyáron!
De tudom, hogy 15 év múlva visszasirom én még ezeket a napokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusza!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Mármint a real címem kell, mert idelátogatnál, vagy a freemailes címem? neet az eleje, a többi ua, mint a tied. Kép
Kaja: fözök is meg tejpépet is kap, Milupa, Milumil, imádja ezeket, most a sláger a barackos tejberizspép, hát azt nem gyözöm úgy adni, ahogy ö nyeli, mint kacsa a nokedlit. Védönéni most volt, aszonta, mehet a husi is a fözelékre, amit már be is lehet picit rántani, csak rizsliszttel, mert az gluténmentes. Meg mehet a trappista meg a túró is. Magyarul minden, csak bab meg gomba meg ilyen nehezen emésztehtö cuccok nem. Múltkor pl föztem neki rizst taknyosra (bocs...), nyomtam bele egy fél banánt, és úgy bekapta! A husival még csak most fogunk póbálkozni (csirkecici), meg egyebekkel. De még szopizik is vagy 3-4 x per nap. A rengeteg alatt meg azt értem, h van egy tálkája, amibe keverem neki a cuccokat, eddig csak bemaszatoltam az alját az adagjával, most meg kb egy kétdecis adagot bevág, ha éhes.
Ha valami kimaradt, még írok, de kérdezhetsz is.
Ja, és csak vizet adok neki, szereti, felforralom, lehütöm (mármint szobahöm.en lehül) és már issza is, a cukros teákat nem eröltetjük, hiszen MÁR VAN 1 FOG! KépÉS készülödik kifelé a 2.
neet
neet

Bogárka!
Ilyenkor mindig elcsodálkozom, ez másodjára is iylen jó? Kép
neet
neet

Neet!

real címet!
Ez tök jó,hogy ilyen jó az étvégya Esztinek.Fogacskára pedig tényleg vigyázzni kellKép

Zsanci!

Valaki hozza neki a cuccokat,majd megkérdezem .Hát nem tom de Panna is elnézelödik a székben mivel fekve nem sokat lát viszont ülni még nem tud.

Juc
20170114224602

Ildi! gondolom, hogy emelkedett a hormonszintem, mert még szédültem is szombat-vasárnap.

Proone! nagyon kafa a tábla! tök jó látni a lánykámat rajta!! Kép

Johanna! a XI. kerületben tudsz támogatható inglis tanfolyásról??? majd jól jönne nekem.

BIOcuccok: amit eddig ezen a címen vettem, viszonylag tele volt kukaccal. Kép MÉG A ZÖLDHAGYMA IS Kép Kép Kép

HABTAPI: a Tescoban akciós a feliratos és a sima is. a sorok végén van, a pénztáraknál (budaörs)

Proone! én is úgy látom, hogy elég magasak a rendelési árak a dokinknál, de sajnos ha behívjuk őket, akkor kő nekik adni. én is örülnék, ha valaki írna egy tólig árat, mert lassan ott tartok, hogy mindenből csak a TÓL-t tudom adni.
A moderátor lassú, nem ér rá, de biztos szakít majd rád időt! Ne féljél!!!

Vera! volt infláció az orvosi rátákban? Kép) Többen azt mondták, hogy a doki tarifájának teljesen jó a mindenkori anyasági segély. Az most kb. 50 körül van, emlékeim szerint.

Bogárka! augusztus 29. nekem biztos nem jó, de rám ne adjatok, mert mostamában elég sz...ul vagyok, úgyhogy nem igen mozdulok ki, csak ha muszáj.

Galibaba! nyilván, ha egy dokit úgy hívunk be, hogy nem ügyeletes, akkor kell neki fizetni. ingyen nem fog a kedvünkért bejönni. a tarifáját sajna nem tudom.

Pocakpacni! naná, hogy emléxem rád! utánam fox pár nappal szülni. Kép)

Zsanci! klassz, hogy ilyen szláv neveket adtál kőceidnek. Van valami családi indíttatás, vagy csak megtetszettek?

BERGON: ismeritek??? Magyar tervezésű - ennél fogva jóval olcsóbb - cuccokat árulnak. Mi egy bazi jó babakocsit vettünk ott, meg hordozót, meg matracot, meg pelenkázót és apróságokat. De az etetőszék is csak 7eFt, tiszta fa, és van benne egy párnázott ülésrész is.

Ildi! a biobanán mitől biobanán? Kép))) az összes banánt sugárral kezelik, mielőtt beengedik az országba, hogy ne legyen benne semmi baci. asszem szedret sem szabad még ilyenkor enni, mert Timcsi túl pici hozzá. (mármint átmegy a tejjel)

Neet, végre, hogy jelenkeztél.

MÁLNALEVÉL TEA: most jut eszembe, hogy lassan kezdenem kell. Aug. 18-ra vagyok kiírva. Hol tudok venni??

A bordámat nyomja a méhem. Lehet ez????

Ancsipancsi
34+4

ancsipancsi

Ancsi,
málnalevél teát a Kosztolányi-téren a fitotékában kapsz (legalábbis én ott vettem Kép). Majd mélek. Aug. 29-én meg már TÖKJÓL leszel, csak lesz egy nagyon fiatal lányod Kép vele meg még tényleg ne gyere talira Kép

vera
kisün

Bogárka: Ez tényleg nagyon szép. Hiába, így is lehet szülni... Kép Irigykedek, ha már nekem nem jött össze

Ancsi: Lehet. Nem kellemes, de majd elmúlik Kép

Ma reggel rámnevetett a lányom Kép Tündérédesbogárvirágszál Kép És rettenetesen tetszik a forgója, győzöm felhúzni neki Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus: mennyiért szeretné elpasszolni az illető a pihenőszéket? hol jár a licit? Egyáltalán menniyt ér egy ilyen? Ja és szeretik a gyerkők? ebben el tudja magát ringatni? Mert nálunk ha valami van, akkor csak a ringatás segít....

Kép
Kép
johanna1975

Más...

Leánykám: nagyon űvölt kaják után fél háromnegyed órával... gondolom a pocója... ilyenkor semmi sem segít... néha akár 2 órán át is képes bömbikézni és persze főként éjszaka... mit lehet tenni? ki mit csinált hasfájós picikéjével? már 3 hetes múlt Fanni, vajon meddig fáj még a pocakjuk.

Megint más: gyermekágyi vérzés meddig normális? Nekem már elmúlt, eztán most beerősített, már megőrülök, lassan minden piros itthon. Mert a legváratlanabb pillanatokban tör rám.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jucus!
Szóval azt mondod licitáljak a székre? Most mennyinél tart?? ÉS meddig lehet???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok !

Bogárka ! Köszönjük hogy megosztottad velünk , bővebben is ! Jó volt olvasni Kép
Időpont előreláthatólag okés , de addig még annyi idő van Kép

Ancsi ! Málnalevéltea : corában is van . Bioboltszerűségben .
Biotermék : meggy is kicsit kukacos volt , de legalább tudom hogy tényleg bio Kép
Bergon nekünk is bevállt ( kocsi +hordozó ) .

Oxi ! És ez napról-napra jobb lesz : Áron már kétszer kacarászott is ! Kép

Pihenőszéket végül nem vettem , mert amit néztem az 9 kilóig volt jó és Áron már lassan 7 kiló . Egyébként Õ jól elvan a kiságyában is , fekve is szeret játszani . Meg mostanában szeret "ülni " .

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?