A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajni Kép
Gratulálunk Kép Pihengessél az ikrekkel Kép

wish

Kép

wish

Hajnesz és Hajneszpapa Kép

Vigyázzatok a kiscicákra!KépKép
Sok pihenés és vidámság!
Kép
Stella

Kép
stella9

Hajni!

De jó! 2 kis blasztó, az nagyon jó indulás. Pihengess, vigyázz rájuk, s minden ok lesz!

Eszter
Kép
roxal

Hajneszek,
Gratula,Husi-víz, husi-víz, husi-víz, Hajrá cicmicek!!!!!

Roxálkám,
Szuper,remélem nem vagy maximalista, ha a pénteki is így sikerül akkor az sirály és remélem te is meg leszel elégedve.

Minden cicmicnek, barackmagnak és mikiegérnek sikeres kapaszkodást és bútorozást kívánok. Esetleg ha valamelyikőtökre most jönne rá a lakás átrendezése akkor legalább tudjuk hogy belső indíttatású a dolog.

Sok puszi Farkasok

Kép
farkasok

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hajnesz és Hajnesz Papa!!! Nagyon ügyesek voltatok, meg főleg Õk nagyon ügyesek voltakKépKépKép Nagyon vigyázz magatokra, Hajni!!! Üdvözöl Hajni zebrájaKépKép
lkt

Sziasztok!

Én tudok gratulálni MA elsőnek Hajneszéknak, vigyázzatok magatokra!
Roxal! Biztos a drukk segített, semmi más, majd hasonló lesz pénteken is, de azért egy picikét tanulgass is. Kép

Most indulok a belgyógyos vizsgálatra, remélem ott sem lesz semmi gond velem. Otthagytam a háziorvosom, mert béna volt, tegnap pedig amikor találkoztam vele, nem köszönt vissza. Vannak ilyen bunkó dokik is.

Wish!
Ilyenkor már biztosabbra vehető a három babóca? Vagy még nagy az izgi? Fognak vizsgálni, hogy minden rendben van-e?
vanda978

Húú, még egyszer gyorsan benéztem!!!! HajneszKépKép és HajneszpapaKépKép Most már csak nyugi, pihenés, aztán 9 hónap múlva vehetitek az ikercuccokat!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hajnesz,
Nézz át a Kaális topikra Süni feltett egy új képet a kutyuról, biztos megnyugtat ha gondolatban megsimized. Most kaptam SMS-t Keksztől és Rágcsától, azt írják hogy nagyon bírják a cicmiceket, és ezerrel szorítanak Nektek, nem mernek Neked közvetlenül SMS-t küldeni ne hogy felriadj a pihenésből. Remélik nagyon jól vagytok.
Farkcsóva Keksz és Rágcsa

Lkt,
szerintem lassan lemerül a blökik kártyája, feltöltőkártya-kérelmet is küldtek

Farkasok = a blöki hang

Kép
farkasok

Hajni!
Ügyesek voltatok, most aztán csak pihi ezerrel.
Vigyázz magatokra!

Wish!
Te is!
emi31

Sziasztok Lányok!
Ezer éve jártam erre, de azért néha olvasgattalak Benneteket.
Roxal, a táblázatból úgy tűnik, hogy a 2. köröd következik, ezek szerint nem sikerült az 1. Mindenesetre ügyes vagy, nem tűnsz elkeseredettnek.
Magamról annyit, hogy voltunk a BMC-ben Koncznál és a Dévaiban a Főistennél és úgy döntöttünk, hogy BMC-sek leszünk. Az összkép jobb volt, mint a Dévaiban. Nagyon nehéz eldönteni, hiszen jókora zsákbamacskát veszel egy ilyen döntéssel, de hátha. Valamikor aug. közepe felé kell mennünk egy nagy vérszívásra és úgy döntött Koncz bácsi, hogy hysteroscopiám még úgysem volt, és én se maradjak ki a jóból, így azon is túlesünk.
Kaálisok, volt Kaálisok és ICSI-sek! Tudtátok, hogy herebiopsziát csak FÉLÉVENTE lehetne végezni? Nekünk ha kellett, ha nem, 3 havonta kaszaboltak és nem a fagyasztott spermiumokat használták. Ez érdekes lehet azoknak, akik hason cipőben járnak. Nagy akciónk novemberben lesz, mivel transzfer nélküli punkciónk és biopsziánk május elején volt. Bizakodunk, újra és újra!
Szurkolok minden várakozók és vágyakozónak: Picur
picpac

Lányok, itt vagyok!Kép
Annyira aranyosak vagytok, köszönöm a mérhetetlen sok drukkot, dobozos, zebrás, blökis bíztatást!!!KépKépKép Pihi megy ezerrel, itt van Anyukám, sürög-forog a konyhában készül a sok finom husi!Kép
Bocsi, tegnap kicsit elbénáztam a telcsivel, de hát nem is én lennék, ha simán menne minden.Kép Viszont Apa megoldotta a problémát!
Picit néha érzem a méhemet, jobb petefészkemet, remélem, ez nem zavarja a cirmókokat a bevackolódásban.
RoxalKép
Nagyon ügyes csajszi vagy, ha így folytatod, még évfolyamelsőként végzel!!!
AnnaKép
Bár már nem olvasod, érezzétek nagyon jól magatokat, várjuk az élménybeszámolót!
WishKép
Bírod még? Nekem egyelőre még nem gond a sok fekvés, élvezem a nagy semmittevést! Bíztató ez az émelygés, drukkolok nagyon, hogy a Barackmagok okozzák!!!
StellaKép
Hajrá a tüszőkkel, érzel már valamit? Holnap már többet tudunk!!!
FarkasokKép
El sem hiszem, hogy Kex és Rágcsa üzentek nekem, ilyen jófej kutyákat, öregem!!!Kép
TimiKép
Bocsi, hogy miattam merül a keret, remélem, tudtál róla, hogy üzengetnek nekem a blökik!Kép Köszi Hajni zebrája!Kép
EmiKép
Minden rendben, ugye? Mit néznek meg?
hajnesz

HajneszKép
Jól van, látom pihengetsz ezerrel és kiosztod a melót! Csak így tovább!!!
Azt hiszem kezdek érezni végre valamit! Pocakom jó nagy, de igazán nem feszít most semmi.
Tényleg nagyon izgi így uh nélkül, de remélem, hogy holnap még nem lesz késő a repedésgátló szurihoz!
Majd jelentkezem, hogy mi van velem!
Addig vigyázz magatokra!!!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKépKépKépKép!!!

Remélem, emlékeztek még rámKép! Beugrottunk a gimibe egy kicsit, és muszáj volt már beleolvasnom, mi van veletek!! Annyira örülök Png sikerénekKépKép!!! Szívből gratulálok!! És nagyon drukkolok Wish-nek meg HajninakKép!! És persze mindenkinek, csak látom, hogy most ők a legaktuálisabbak. Ez a táblázat tényleg szuper, mert egy pillanat alatt lehet tudni, ki hol tart! És örülök, hogy eljutott a hír, hogy kisfiam lesz. Mi még nem tudjuk a nevét. Már hetek óta gyötrődünk rajta, de nincs egy elfogadható magyar férfinév. (Majd ti is rájöttök, ha kisfiút hordatok a pocakbanKép!) A lánynevek sokkal könnyebbek, szebbek, és több van belőlük. Már arra gondoltam, nem választunk előre nevet, hanem majd szülés után ránézek a drágámra, és ami illik hozzá.. Csajok, a babavárás egy csoda!!! Itt mocorog, időnként pedig úgy nekifeszül a hasamnak, hogy szinte ki tudom tapintani, melyik testrésze az. Imádom őt!!!!! Már alaposan kitört rajtam a fészekrakó ösztön. Ma jött a beépített szekrényes pasi, holnap a kerttervező jön, és kezdem ismerni az összes babaáruházat, az összes babamagazint, az összes babatémájú könyvet. Néha már érzem, hogy ez túlzás, 3 hete alig alszom, mert annyira elborít a babatéma. Szóltam is a férjemnek, hogy rejtse el előlem az összes babával foglalkozó dolgot, mert begolyózom. Így most egy könnyed Danielle Steel regényt olvasokKép.

Láttam, hogy találkozó szerveződik. Én szívesen elmennék, csak azon töprengek, hogy jövök haza. A férjem mindkét szombaton zenél, én meg nem vezetek pocakkal. Tömegközlekedéssel meg iszonyú lenne, mert javítják a HÉV-vágányokat, pótlóbuszok.. Hol lesz a tali? Nekem elvileg bármelyik szombat jó, gyakorlatilag pedig kérdéses a mozgásom.

Sajnos nem jövök gyakran internetközelbe, de azért igyekszem, hogy továbbra is képben legyek.

Sok-sok puszit küldök nektek, és szép nyarat, boldog pocakosodástKépKépKép!

Szani
szani

Hajni Kép
Mondanám, hogy nem fekszem, de ezért ez nem igaz, mert nagyon sokat alszom és az ugye fekve megy a legjobban. De azért ücsörgök és sétálgatok is bár az ücsörgést nem nagyon szeretik a petefészkeim.
Most azon szoktam vidámkodni, hogy nagyjából egyszerre fogunk majd szülni, ha minde jól megy és miért ne menne Kép.

Wish

wish

wish

Wish-Hajnesz!! Hát persze, hogy hamarosan a Ti bébiitekről kapjuk a cumocsatározós képeketKépKép

Farkasok, Hajni!! Valóban szóltak már Kutyákok, hogy kéne tölteni a kártyát, én vagyok a bűnös, elfeledkeztem róla. Látod, Hajni hogy megszerettek Téged, hogy ennyire érdeklődnek utánadKépKép

Ha már a kutyusoknál tartunk, beszámolok kicsit a növekedésükről. Hát ez Keksznél igencsak intenzív, a régi kosarait már kinőtte, megelőlegeztük neki a legnagyobb kosarat, amit a kutyaboltbann árultak, ha így haladunk 2 hónap múlva teljesen belenő. Rágcsával még mindig nagy a haverság, habár Rágcsa már kényelmesen átfér a hasa alatt. Kicsit viccesek, ahogy ezekkel a méretkülönbségekkel gyepálják egymást. Ja, Kekszet beírattam a suliba,, csütörtökön megyünk először okosodni meg megtanulni gazdira hallgatni.
Nem tudom, hogy viszem -e a talira. Egyrészt függ a közlekedési módomtól, másrészt kezdődik a rossz kutya korszaka, lehet, hogy emiatt inkább itthon hagyom, hogy ne kutyát kelljen nevelnem, hanem teljesen Veletek lehessek. MeglátjukKép

Szani! De szép is amit írsz, én is így képzelem a babavárást. A lélekgyógyásznál is sokat boncolgatjuk a milyen lesz ha babát várok témát, és mindig nagyon szépnek írom le. Apropó holnap megyek újra, hát... voltam már lelkesebb egyéb elfoglaltságokért. Nem jó olyanokat kivesézni, amit el szeretne az ember örökre felejteni.
De ha ez a mi utunk a babához, ám legyen.KépKép

Apropó (még egyszer), az e heti Nők Lapjában van egy 2 oldalas cikk a fogantatásról, főleg a lelki oldaláról. Érdemes mindannyiótoknak elolvasniKép

Roxal! De jó lesz, ha pénteken végzelKépKép Már mindjárt itt vanKépKép

Wish! Aludj csak sokat, az csak jót tehetKépKép
lkt

Szóval, a belgyógyos papírjaim is rendben megvannak, lassan, de biztosan haladok a cél felé....

Kicsit nevetséges ilyeneket írnom, amikor nektek igen nagy dolgokon kell átesni testileg és lelkileg. Na de ez van! Kép
vanda978

Vanda! Dehogy, rosszul gondolod. Mindannyian túlestünk a kivizsgáláson, az sem olyan szép időszak, mert félsz, hogy mi derül ki, meg az idő is csak telik vele, ahelyett hogy történne már valami. Szóval számolj csak be a kivizsgálás eredményeirőlKép

Farkasok és Anna! Most esett le nekem Wish szenzációs táblájából, hogy Nektek is augusztus a köv. akció ideje. Sejtitek már hogy a hónap melyik részében kezdetek? Én már számolgattam, hogy 3-a körül várható a mensim, tehát rá 2 hétre kell belőnöm a szabit.
lkt

Vanda Kép
Tényleg rosszul gondolod. Senki nem úgy esett be a dokihoz, hogy terhes és nála szeretne szűlni, jóval előrébb kezdünk sajnos. Úgyhogy igenis érdekel minket, hogy hol tartasz a vizsgálataiddal és minden rendben van-e. Aztán meglátod nemsokára majd érted is a baba miatt izgulunk Kép

wish

Sziasztok!
Most jöttem vérvételről. Vigyázzatok, ha mentek a Szent Imrébe, mert egy új szabály szerint nem fogadnak el olyan beutalót, aminek a fejlécén a Pergrin cég szerepel... Az csak a Fehérvári útra jó.
Vanda, hamarosan túl leszel a vizsgálatokon, bár ezt így menet közben el sem hinné az ember Kép
Mindenkinek drukk ezerrel! Megint álmodtam ikreset, de nem konkrét személlyel, csak hogy a fórumon valamelyikőtöké volt Kép
png

Png
Jó dolog, hogy ilyeneket álmodsz, remélem mindenkinek jut belőlük. Én nem ragaszkodom az ikrekhez, de hát ha muszály..., akkor jöhet!

Szani, ez nagyon szép és én nagyon irigyellek. Kívánom mindannyiunknak, hogy mihamarabb érezzük ezt.

Vanda, nyugodtan írj mindenről. Mindenkinek más útvonalat kell végigcsinálni. Úgyhogy a te vizsgálataid is fontosak és ugyanazon célt szolgálja, mint a többieknek.

Lányok,kicsit el vagyok szomorodva, a recepciós kolléganőmmel együtt. A fia barátnője ma veteti el a babáját. Ettől kész vagyok, miért nem hozzánk látogat inkább a gólya? Megértem, hogy ő meg még fiatal (és a kapcsolatuk sem túl szilárd) és nem biztos, hogy jó lenne a babának sem. DE AKKOR IS!!!

Emi
emi31

Mi újság? Mindenki elhúzott melegebb vidékre????
emi31

SzaniKép
De örülök, hogy végre Te is tudtál írni! Csodás időszakot élsz most át, olyan jó volt olvasni! A névválasztási problémád miatt meg nagyon irigyellek Kép, nálunk van már minimum 3 fiúnév és egy biztos lánynév...csak a tulajdonosára várunk még.Kép
Majd gyere, ha tudsz és mesélj még! De legalább halljunk Rólad valakitől, okés?!Kép Vigyázz Magatokra!
VandaKép
Ezt meg sem hallottuk, itt tényleg mindannyian így kezdtük: vizsgálatok, papírok, vizsgálatok, papírok...Annál izgalmasabb lesz végre odaérni, hogy történik is valami, addig meg azért drukkolunk, hogy minél előbb túllegyél a folyamat ezen részén.
EmiKép
Tényleg nagyon lehangoló ilyennel szembesülni, főleg nekünk. De sajnos ez is az élet része, nekik az jutott, nekünk ez. Nem érdemes ezen túl sokat agyalni, inkább a saját sorsunkat kell megpróbálni pozitívan felfogni, pl. hogy mekkora öröm lesz a karjaidban tartani a kisbabádat az út végén!
TimiKép
Köszi a beszámolót! Annyira szeretném látni őket! Biztos szóhoz sem jutnék Keksz termete láttán! Nagyon vicces lehet, ahogy bírkóznak, szegény Rágcsa biztos nem érti, mi lehet a baj.Kép
hajnesz

Elszomorodtam, vasárnap kéne megjönnie és a szokásos módon elkezdett fájdogálni a hasam. Miért nem tudnak végre a kiskatonák odaszaladni ahová kell?
Emi
emi31

Stella híradó Kép
"Helló! Végre hazaértünk. Megint jó sok tüszőm van (jobb oldal kb. 15, bal oldal kb. 10), de a többségük még kicsi. Pénteken újra UH és vérvétel.
Puszi mindenkinek:
Stella"

wish

Emi Kép
Nyugi, még akármi lehet belőle. Amíg nem jön meg csak érzed, addig nincs baj. Sokan még pecsételnek is mikor terhesek.

wish

StellaKép
Akkor most tudod, mi következik, sok-sok husi és víz!!! Csak ügyesen, növesztgesd szépen őket, péntekre megy a drukk!!!
hajnesz

Stella! Csak szépen növögesd a gyerekpalántákatKép

Wish! Ezentúl már nemcsak táblafelelős vagy, hanem híradófelelős is. Én ünnepélyesen kinevezlekKépKép Aztán Te is csak szépen beszéljél a már megtapadt gyerkőcökkelKép

Emi! csak akkor lesz biztos ha megjön. Csomóan arról mesélnek, hogy ugyanazt érezték mint mensikor, aztán a végén babó volt.KépKép

Hajnesz! Pihi-husi-vizi!!! A sorrenden változtathatsz, megengedemKép
lkt

Legyen kedves mindenki nyilatkozzon, hogy mikor szeretné inkább a talit 23-án, vagy 31-én. Segítségül itt a tábla az eddigi visszajelzésekkel.

Tali. 2005. Július 23 vagy 31. Budapest

wish

Sziasztok!
WishKép
Köszi a híradózást!
Hogy vagy mostanában? Még mindig annyira fájnak a petefészkeid? Émelygés?

HajneszKép
Nálatok mi újság? Bútortologatás megy odabennt?

SzaniKép
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Vigyázz magatokra!!! És írj, ha módodban áll!

Szóval, ahogy Wishnek is írtam, megint mennyiséget termelek és csak reménykedem abban, hogy ez nem megy a minőség rovására.
Hiperelegem van és sokkal jobban szeretnák már túllenni rajta, mint bármikor!
mivel a dokim külföldön van, egy másik doki vizsgált meg és ő ragaszkodott hozzá, hogy holnap újra menjünk fel Tapolcára vérvételre és uh-ra.
Ez elég rosszul érintett minket, de úgysem tehetünk mást.
Szeritem az én dokim sokkal rutinosabb. És tudja, hogy amúgy is sok a macera, úgyhogy nem utaztat minket!
Na, mindegy.
A pungi úgy néz ki, hogy hétfőn lesz, addig meg a tüszőhízlalás.
Holnap sem tudok majd jönni Kép, se hétvégén, se hétfőn, úgyhogy majd sms-ben küldöm a híreket Wish-nek és Hajnesznek felváltva.
Jó lesz így?
Légyszi drukkoljatok, hogy nőjenek szépen a tüszők és ne repedjenek meg idő előtt!
Stella

Kép
stella9

Wish, Nekünk inkább mégis csak a 31 lenne jó, ha mégsem nyaralunk :-))

Bocs

Farkasok

Kép
farkasok

StellaKép
Persze, majd híradózunk! Kitartás, nemsokára túlleszel rajta! Az utazás tényleg elég macerás, de nézd azt az oldalát, hogy legalább nézik, minden rendben van-e. Szomorú, hogy nincs ennyi együttműködés intézetek között, hogy ezt elvégeztethessétek Pécsen.
Nagyon-nagyon drukkolunk, nyugi, Wish is, én is ugyanígy éreztünk és nem lett semmi bajuk a petéknek!!!Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++
WishKép
Mi lemondtuk Füredet, így most biztosra mondhatom a 31-et. Akkor én is ezt választom.
hajnesz

Wish! Mivel nekem mindegy, akkor legyen a 31-e, ha a többségnek ez a jóKépKép

Stella! Ma van Stella névnap!!! Isten éltessen!!Kép Még egy pár nap van a punkcióig, aztán már másért és másképpen kell izgulni. Megértem, ha gyorsan túl szeretnél lenni az egészen ,de már tényleg közel a végeKépKép

Hajnesz-Wish! Várjuk nagyon a híreket StellárólKép
lkt

Júli 31 nekem is jó, nyaralás után kipihenten...

Holnap vizsgázom, rettegek tőle. Ez az utolsó, s ezen múlik, hogy be tudom e fejezni a félévemet. Szurkoljatok nekem is.

Stella!
Kitartás, meglesz ennek az eredménye. Tényleg nézd a jó oldalát, legalább felügyelik, hogy ne legyen baj! Nemsokára itt a vége!

Wish, Hajni!

Hogy vagytok? Minden rendben, sokat pihiztek, s felváltva vizeztek, meg husiztok? Ugye!! Kép Hogy én hogy utáltam, mikor nekem mondtátok...

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nagyon fogok drukkolni a vizsgádra!
Megy a husi és a víz Kép

Akkor a tali legyen 31-én, ha nincs ellenvetés. De jó lesz Kép Az lehet, hogy akkor Szaninak is jó lesz, mert az nem szombat, hanem vasárnap Kép

Én közben eldöntöttem, hogy hétfőn fogok tesztelni, az lesz a transzfer utáni 14. nap. Fosok tőle rendesen már előre, de remélem feleslegesen Kép

wish

Tali. 2005. Július 23 vagy 31. Budapest

wish

Wish

Én is a 14. napon teszteltem. Szerencsés számKép Nekünk jó a 31.-e

Puszi

KépKép
gigi28

WishKép
Nagyon jó döntés a hétfői teszt!
Nagyon drukkolok!!

Nekem ez a tali is Kép
De lélekben feltétlen Kép ott leszek!

RoxalKép
Egy kis egészséges para még belefér! Drukkolok nagyon!
Stella

Kép
stella9

Na akkor...

Roxalnak a vizsgáért:

Stellának a szép minőségi tüsszencsekért:

Wishnek a hétfői zebráért:

Kép
[color=#ff0000]
hajnesz

Roxal! Eddig is olyan nagyon ügyes voltálKépKép Én jót érzek péntekre isKépKép 1000 kalappla addig isKépKép

Wish! Nagyon jó ötletKép Pfú, nagyon szurkolok ám!!!

Hajnesz! Ez a kép szenzációs!!! Honnan lehet ezeket leszedni?
lkt

TimiKép
Mindenhonnan a netről, gif-es oldalakról, fórumokról. Kép Ha beírod a keresőbe, hogy mit szeretnél és a gif kulcsszót, egy csomó linket ad, amiből kedvedre mazsolázhatsz.
hajnesz

CsajokKép
Egy kis motiváció...Kép
Kép
Mmmm, húúúús....Mmmmm....vííííz!!!!KépKépKép
hajnesz

HajneszKép
Te aztán tudsz élni!
De úgysem hiszem el, hogy nem csak a fotó miatt van Kép!
Nekem egy hete alig van étvágyam, pedig alapjában húsevő vagyok,de most semmi nem megy!
Jó kis hiperstimunak nézek így elébe!

Jelentem a tüszők nőnek!
Velük nő a pocakom és fokozódik a feszültés!
Lassan kinövöm azokat a gatyákat is, amik eddig rámjöttek, de kit érdekel ?!!
Ezután úgyis nagyobb néretek kellenek majd!
Stella

Kép
stella9

Hajnesz Kép
Hát ez nem semmi fotó Kép
Mi ez az irdatlan hústömeg a reggeli, vagy a tízórai? Kép
Én le se merem fotózni ezek után az én mini adagomat Kép

Stella Kép
Hajrá tüszőcskék Kép És tessék példát venni Hajniról!

wish

Na jó, bevallom, nem ment le minden egyszerre, de 3 vékony szelet megvolt!!!.Kép
Ez egy másfél kilós husi, amit egyben kisütöttünk, és kb. hétvégéig ezen fogok élni.Kép
De motivációnak jó volt nem???Kép
hajnesz

Sziasztok!

Hajnesz! A kép isteni, már majdnem elhittem, hogy egy akkora adagot le bírsz küldeni egyszerre. Kép

Stella!
Istenke éltessen sokáig, füled érjen bokáid, ... tüszőid nőjjenek hétfőig. Nem jött össze a rím, de azért igyekeztem. Boldog névnapot!

Roxal! Megy a drukk ezerrel, ügyes leszel, nem írtad, hogy miből vizsgázol. Együtt érzek veled, én még emlékszem, ugyanis egy hónapja államvizsgáztam.

Wish! Már alig várom a hétfőt, de én úgy érzem sikeres lesz a teszt. A zebrákon már rengeteget gondolkodtam, hogy mit jelent, és ma végre leesett. Pihengess sokat.

Mindenki! Köszi a bátorító, motiváló szavakat. Mostanában egy kicsit szomorkodom, pedig igazán nincs is okom rá. Már alig várom, hogy menjünk nyaralni, jövő hét pénteken indulunk. Ma egész nap "shoppingoltam", rámfért már ez-az.
A diétám még megy, csak nem tudok mit kitalálni főzni sosem. Eredményt nem tudok írni, mert csak vasárnap állok a mérlegre. Hátha lement megint 10 deka. Kép
vanda978

Vanda Kép
Kitartás. A hús zöldéség diétával tuti le lehet fogyni, mert én azt eszem amióta itthon vagyok és a nagy semmittevés mellett sem híztam semmit. Ami persze nem baj Kép. De ha mozog is mellete az ember, akkor szerintem tuti fogyás(azaz jár pl. az utcán és nem egész nap fekszik) Kép
Hova mentek nyaralni?

HajniKép
Remélem már csak a harmada van meg annak szép darab husinak Kép

Nekem ma lenne az első ciklusnapom, görcsölget is piciket tegnap este óta a hasam Kép. Remélem ez csak pszihés tünet és mindenki jól van odabenn.

wish

WishKép
Talán az egész várakozásban ez a legnehezebb néhány nap, próbáld elterelni a gondolataidat, ne foglalkozz azzal, hányadik cn van ma (persze közben én is egyfolytában ezt csinálom, de Te ügyesebb vagy!!!Kép), most már nincs messze a tesztelés! Úgy szorítok!!!

Most is abból a husiból majszolgatok. Nagyon fincsi! Kép
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?