A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada! és ha én pihenőszék helyett az autós hordozóban ültetném a kőcöt, és a lehajtott fülére aggatnám a jószágokat???

Pocak! Aqua natalra megyek, a kórházba nem.

LICITÁLÁS: fix ár = minimum, amit az eladó kér, villám ár= ezen rögtön elvihető.

Eszti! jó, hogy mondod. valahogy éreztem, hogy átrázás ez a kupon dolog!

Manoka! akkor ha a Móriczon járok, benézek. sehova máshova. úgyis ott akartam kiváltani.

Ruzy! úgy látszik mind gyerkőcök vagyunk ezzel a Snoopys cuccal. Kép először asszem tangát vettem belőle, de később nekem a "kisgatya" forma igen bejött, miután jól tartja a hasikót. köszi az öblítős tippet.

ancsipancsi

Nekem Snoopy-s pizsim is van a bugyik mellé,bibibibi!!!!

ADA!
És tessék Ancsi tudja a megfejtést!
Juc
20170114224602

Ancsi: a hordozó túl kagyló (max 2 óra!), hosszú távon rossz a gerincének és ha elalszik majd meglásd úgy örülsz majd, mint macska a farkának és eszedbe nem jut majd kivenni és áttenni az ágyába...örülsz majd, hogy csend van Kép

....és köszönjük aegfejtést vatera ügyben
ada007

nagyon régen vateráztam, de akkor se. úgyhogy ne tessék kp-nak venni, amit mondtam Kép

Jucuskám! igazán szemétség, hogy neked van Snoopys pizsid!! nekem egy Micimackós C&A-sra fájt a fogam, vártam, hogy leárazzák, azt rájöttem, hogy hülye vagyok én? folyton erre várok, és elfogy. úgyhogy megvettem, de ilyen jó pizsamám az életben nem volt. tartja a formáját, színét, puha az anyaga, imádom. és bordó az alsórésze!!! Kép vihetem vérezni!

ancsipancsi

Nekem is van Snoopy-s pizsim! Sőt az Emma cumija is Snoopy-sKép

Ada!
Ugye jól emlékszem, hogy ti a Máriában vettetek játszószőnyeget? Tudnál küldeni róla egy képet meg hogy mennyi volt? Lassan mi is beruháznánk egy ilyenbe. Köszi!

Kép
Kép
manoka11

Ancsi,Ruz!
IgenKép Snoopy-s kombi nálam is rulez! Férj először kicsit kételkedve nézett rám, de aztán már neki is tetszett... Kép (Hálóing is van belőle????)
zozi

Hú, látom ez a S-s cucc nagyon bejött a tervezőnek! Szerintem csak mi már gazdaggá tettük Kép
zozi

Helloka,

Snoopy nálunk is menő, nekem egy pizsim van belőle, rövid gatyóval, amolyan nyári pizsi...

Ruz: köszi a tippet, de nálatok mi volt a jele, hogy nem jó. Hiszti? Mondjuk ma nehéz megállapítani, mert minden szopi után hisztizik és sír, de ma még az idő is szar... még talán teszek egy kísérletet, aztán ha nem jó továbbadok rajta....

Játszószönyeg, én csak nézek nagyokat micsoda szakkifejezések repkednek a levegőben... :-Ö

Szegény nehézsorsú gyerekemnek van az ágya, a hordozója, a babakocsija, sok sok zenéje és játéka, könyvve de se pihiszéke, se játszószönyeg, nem is tudom, hgoy fog igy felnőni. Szóval az meg mire jó?

Ildi: nos, akkor ebben is egyformák vagyunk valszeg, mármint Infacol ügyben... utána meg sem próbáltál mást...én kaptam még egy ánizstea tippet is... tudnám hol vegyem meg?? persze tudok ilyen boltokat, de hogy menjek babóval, nélküle pedig ugye lehetetlen mozdulni....

Árak tényleg nálunk rémesen magasak, illetve az még csak oké hogy magasak, de a fizetések meg a bérek hol vannak hozzájuk képest. mert ugye Ausztriában nem elég, hgoy effektive olcsóbban kapom meg, de a jó kis Hansik és Brünhildák még háromszor annyit is keresnek. hát ez a rossz az egészben...

Jaj, ma egész nap bombáznak idegenvezetéssel, alig bírok ellenállni.... az egyikre majdnem igent mondtam, mire magamhoz tértem, hgoy hogy is gondolom én ezt... pedig abból az egy napból lehetne Fanninak játszószönyeg és pihenőszék is...:-((

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zozi! biztos bejött a tervezőnek, mert egy bugyi 1600 Ft/db, és a piros színűek 1-2 hordás után széjjel estek, úgyhogy olyat már nem merek venni. habár most lett egy új, piros, világoskék széllel, új mintával, ebből megkockáztattam egyet Kép

én most kb. 1800-ért hálócinget láttam, amolyan hagyományos "nagypóló" fazont.

ancsipancsi

Johi , Manoka !
Áron játszószönyege , 9 ezer volt a Mattiban .
Kép

Kép
Kép
greenolive

Jön a 2. fogócska!!! Kép
neet
neet

Ja háton élvez persze Kép Csak néha hasra fordítom , hogy szokja , max. 10 percig birja , egyébként .
Majd még jövök és visszaolvasok , csak most is épp játszózunk Kép

Kép
Kép
greenolive

Greeno: jaj, de cuki... és szeret is rajta játszani? 9ezer, hát jó hogy kapni... túlképp mekkora biznisz ez a gyerekjáték...de szép a szönyegetek...

Neet: és fáj nékije? mit adsz neki, hogy ne fájjjjjjjjon nagyon?

Kép
Kép
johanna1975

Manó:
http://www.playshoes.com/de/305153.html
Máriában 8600 körül
ada007

Ada!
Sajnos, amit én szeretnék a játszószék mellé, az a játék, csak és kizárólag Amerikában kapható...már átrágtam az egész internetet...Kép
ez az: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005YVRP/102-9513669-9635344?v=g lance&s=toys&me=A3UN6WX5RRO2AG&vi=pictures&img=14#more-pictures
Green!
Kislurkó nagyon édes!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Green: Ez tök jól néz ki Kép Úgy tudok lelkesedni ezekért a babacuccokért... Sztm OxiApa kivág, ha megint megvetetek vele valamit Kép

Ada: Ez is aranyos... Sosem fogok tudni választani, mindet meg nem lehet megvenni...

Ehh, melyik bankot is kellene kirabolnom? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

meg: http://www.playshoes.com/de/305152.html
élőben sokkal élénkebb a szine
ada007

Ancsi

A pirosak nekem is szétmentek Kép. Moose-tól kéne tanácsot kérni, hogy tegyünk ez ellen panaszt.

Johi

Igen hiszti. Meg erőlködés, Bendinek ha bennmaradtak a pukik, akkor a kaki is nehezen jött ki és órákig tudott erőlködni, húzogatta fel a lábát háton fekve meg vergődött. És egy ideig használtuk az espumisant, attól is jobb volt kicsit, kevesebb erőlködés, kevesebb hiszti, de a sab simplextől szinte meg is szűntek ezek, most már nem is használom azt sem. Kép

És a játszószőnyeget mi azért vettük, hogy amíg nem tud mozgolódni hátha ezek a lógó izék lekötik a figyelmét és ezt a nappali közepére tettük, hogy ott tudjon nézelődni, mert egyedül a szobájában a kiságyban nem volt hajlandó megmaradni. Járókája pedig nincs egyelőre. De a lelógó bigyók nem érdekelték igazán, úgyhogy annyira nem vált be...de abból a szempontból jó, hogy amíg nem tud mászni, addig le lehet oda tenni és nem csak a kiságyban tud játszani és szem előtt is van, miközben én Babanetezek. Kép

ruz
ruzicsky

Ada!
Ilyen van férjem uncsitesójáéknak. Az apósomék vették. Itt Mo-on. De ne kérdezd hol. Egyébként tényleg nagyon jó.
Majd megmutatom, milyen a mienk. Az is szines. Mi meg a férjem uncsitesójának a szüleitől kaptuk a mienket.
Az a Regioból van, szintén 10 ezer körül.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána szívem:
nem akarom elkiabálni, de az a játék lehet, hogy van a toysrus üzletekben, márpedig az van Bécsben. márpedig oda mennek az ismerősök és ha van, akkor hozatok neked....
Na, mit szólsz?
Úgyis telefonálnom kell nekik etetőszék ügyben a jövő héttel bezárólag, akkor rákérdezek.
ada007

Zsanci:látom belelkesedtél játék ügyben....

én is veszek majd valami játszószőnyeget teccccik nagyon mindegyik, hogy fogok választani?

Ruz: azt a Sab simpexet evés után kell adni ugye? na már most nekem olyankor semmit sem hajlandó elfogadni... kiköp mindent, lehet kaja közben is?

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi!

Igazán nincs mitKép

De igen a kórházi csomag az legalább jó, a kuponért én kaptam 3db újságotKép Komolyan!!
Ja és nekem lehagytak 1 csomit a kórházban. Vmi kék dobozka.

Valaki tudja mit tartalmazott az a doboz??

Ja és a pelususos témához csak annyit szeretnék mondani, hogy én úgyanígy voltam megvettem a
2es 3-6kg ig pelust, de sajna nagy volt pedig a kisfiam 3870grammal és 58 cmvel született, nem egy apró ded és mégsem volt jó.

Sajna nekem a párom rohangált a pelus után, mert kellett az újszülött!
eszti25

Johi!

Az van ráírva, hogy evés után vagy ha cumisüvegből eszik a ded, akkor belekeverve, hát ha belekeverve jó, akkor szerintem evés közben is jó. Nekünk is volt, hogy Bendinek elvileg evés után adtam és utána kiderült, hogy még enne, szóval evés közben volt.

ruz
ruzicsky

Johi!

Bocs, az előbb emlékezetből írtam a sab simplexről, de most előkerestem a tájékoztatót és kifejezetten az van ráírva, hogy evés közben vagy után. Kép

ruz
ruzicsky

Johanna!
Néha kicsit nyügösködik és nyüsszög (erre ez a megfelelö szó), de semmi komoly, úgyhogy nem vettünk (még) rá semmit. Viszont úgy tünik, a darabosabb kajákat jobban élvezi, mert azokat már rágcsálgatja. Kép
neet
neet

Oxi apa nem is olyanKép!Ne tessék ráfogni,én ismerem!

Kuglóf fini lett.SOma újra lázasodikKép

Juc
20170114224602

20170114224602

Sziasztok.

Valaki megtudja mondani, hogy a babóm 4 hetes elkezdett "kopaszodni", az normális, hogy foltokban hullik ki a haja? Juc te tudsz vmit erről?

Köszi mindenki előre is
eszti25

Ada Angyalom, ha ez összejönne, nagyon hálás lennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kérlek, kérd meg az ismerőseidet!!!!
Köszönettel, Zsána, a hálás...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti!
Nekem meg a Felicitas csomagot sumákolták el...Pedig az jobb...a kék dobozban a doboz a legnagyobb érték, sztem, abba rakom majd a kis emlékeit...
És emiatt kérdezem én Jucust, és Lindit, hogy kaptak e már Pamperses szóró anyagot...mert ugye a P.pelus abban volt. Szóval, én nem jártam jól a repi cuccokkal...Ez van, ha az ember péntek este szül...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti!
Nem ott hullik nagyon, ahol fekszik? Esztimnek volt egy kerek kopasz foltja, amíg csak háton aludt. Kép De visszanö, nyugi! A babahaj meg szinte mindig megkopik.

Green, Manoka!
A ti babáitok se maradnak sokáig picik, sajnos, mi? (a 2 hó is soknak tünik így hirtelen, meg Áron képe is nagyot mutat!)
neet
neet

Zsanci!

Hát látod sajna ilyen világot élünkKép

Már az ajcsikat is elsumákolják.

Bár én nem csodálkozom sajnos már semmin sem.

Császáros voltam, kaptam a csuklómnál lévő vénámba egy granült az infúzió miatt. Kb. 2nap múlva szépen elkezdett lilulni zöldülni, stb szinekben pompáztam, és persze 1szép kis duzzanat is megjelent. Kértem szedjék ki. Oké. A Barna dr ari volt mondta a nővérnek kapja ki belőlem és adjanak rá Venoruton krémet. A nővérke ennyit mondott:
- Olyanunk nincs.
- dr. És mi van.
-Semmi.
-dr. Jó akkor adjanak vizes borogatást.

Tudod mit kaptam?

1marék géz LAPOT!

azt mondták vizezzem be és rakjam fel amivel tudom.

Bár ettől függetlenül sztem 1 baromi jó kórház, és nagyon jó a csapat akik ott dolgoznak!

És sajnos azt is tudom hogy nem az ő hibájuk hogy nincs semmijükKép
eszti25

Neet!

Nem ott hullik. a kis homlokánál kezdett. Fürcsinél szinte majdemhogy letöröltem a hajat a fejéről. De Köszönöm a megnyugtatást. Remélem lesz még szebb is a hajaKép)
eszti25

Eszti!

Hát (háttal nem kezdünk mondatotKép)én is éppen hajhullás miatt akartam tanácsot kérni töled,csak az enyén hullik.
Bogyókról majd írok,de most megyek aludni.

Én kaptam mindenféle ajándékot de nem egy nagy sütés egyik sem!Pamperstöl meg kaptam levelet,hogy küldjek 5 Pampers babát és kap Panna egy Lamaz teknöst.Na most várom!

Jó éjt:Juc
20170114224602

Jucus!
Kösz a linket! Én már rárepültem! Kép
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Örülök!

JucakimégittfigyelKép
20170114224602

Akkor én kihagyom... Bogárkával nem versenyzek Kép

KépKép
oxigen
Györköny

OxiApa elaltatta a manót... Vagy a manó OxiApát? Együtt alszanak a nagyszobában, a csajt még csakcsak elviszem az ágyába, de ez OxiApával nehéz lesz Kép Olyan édesek együtt... Kép
Holnap reggel gyerekorvos, egyhós kontroll. Apa szabin lesz, úgy hogy nem leszek, szerintem gyorsan behozom a házimunkát, ha már egyszer lesz bébiszitter Kép Vagy helyette itt fogok lógni egész nap...

KépKép
oxigen
Györköny

Green!
Áron éééédes! És a játszószőnyege is nagyon szép!

Ada!
Tetszik a szőnyeg, és a Playshoes nekünk is nagyon bejön, van már egy olyan felhúzhatós játékunkKép

Kép
Kép
manoka11

sziasztok!
Jucus!
az a dolog liberós akció, én nem kaptam tőlük sem semmit, de a házban lakó, Iginél 3 nappal fiatalabb srác anyukája igen. Õ mondta. Van egy csomó babám, mert B is liberót használt a vége felé, csak abba fért bele a nagy segge...Kép
Viszont a csaj (anyuka) meg nem tudott a június 30-án lezáródott pampers akcióról, amikor is fisher price játékokat lehetett kapni. Ezt én mondtam neki, és ő meg beküldte az én nevemben nekik. Ti értitek ezt? Hogy mi alapján szelektálnak??? Mert pl. Liberótól kaptam levelet, hogy menjek állatkertbe, de mondták, hogy elég nagy tumultus szokott lenni, ezért nem mentünk. Viszont ilyet meg a 3 nappal fiatalabb fijjú anyukája nem kapott...Az élet ollllyan végtelenül bonyolult...
Eszti!
Nem semmi lehetett...Kép Sztem is édi édi édi a fiatal Barna doki...Kép De a többi, amit irtál, elég szomorú...áldom az eget, hogy velem még csak hasonló sem fordult elő soha. Vmiért szeretnek a kórházi dolgozók...Kép na, jó, biztos nem, de szerencsém van velük...

Nálunk is zsancikantApu altatott ma Bigikét...
Iszonyat gáz napunk volt, de nem is panaszkodom, mert egyszer küldtök ide vkit, hogy hallgattasson már el...
A nagy, amig a kicsit altattam, eltört egy poharat, és abba öntögetett vizet. Még szerencse, hogy nem vágta szét a kezét...de a kicsit csak úgy lehet altatni, hogy lefekszem vele az ágyba, és becsukom az ajtót, hogy csend legyen. Főleg mostanság, mert a munkások már a közelünkben vannak, iszonyat hangosak, és a picúr meg tök fél, és felriad és sir...ma kb. 30 percet aludt össz-vissz...a nagy meg SEMMIT...és ez még semmi...voltunk sétálni is...esőben...de ezzel már tényleg nem fárasztalak titeket...
Be kell látnom, hogy nem vagyok alkalmas anyának...Pedig mindig azt hittem, ez majd megy ,mint karikacsapás, hiszen 3 tesóm van, a legnagyobb közülük 20 éves, a legkisebb 12. Én meg 30 vagyok. Ezért tök sokat babáztam velük, és mindig arra gondoltam, hogy nekem nem fog gondot okozni néhány ded felnevelése...hehe...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Ne aggódj, nekem is csomókban hull(ott), már jobb a helyzet, de van pár hó fórom. Majd elmúlik. Vagy kihullik mind, és akkor nincs gond...Kép De ha annyira zavar, szedjél rá valami csodaszert. De tudod, az idö a legjobb orvosság, erre is.

Zsanci!
Panaszkodj nyugodtan, legalább kiírod magadból. És ne hidd, h nem vagy jó anya, mert attól, h néha betelik a pohár és kiborul a bili.. na mi van akkor? Pár nap-hét, és túl leszel rajta. Drukk megy. És egy vidító szm: Kép
neet
neet

Megjártuk a Tesco-t a deddel szegényemmel, végig aludt a kendőben.
Most viszont buli van !
Jóccakát lányok, reméljük mi is alszunk.
ada007

Sziasztok !

Köszönjük a bókokat .
Eszti ! Áronnak is hullik a haja az egyik oldalán ( ráadásul inkább a másik oldalán szokott aludni ) , de már nő alatta az új haja . Mindenesettr most elég érdekesen néz ki Kép Én is megijedtem , mert szoptatásnál ott maradt a haja a karomon .
Zsanci ! Miért ne lennél jó Anya ? Szerintem megteszel mindent a kicsikért !!!
Jucus ! Jobbulást !!!!
Kezdem azt hinni jó sok mindenből kihagytak a kórházban Kép lehet hogy azért mert alig voltam ott , ráadásul hétvégén Kép kék csomagot én sem kaptam , kórlapom sem volt ( szobatársamnak volt , nem tudom általános-e ) , nekem semmit sem mutattak meg : pelenkázás , öltöztetés , ilyesmi . magamtól megcsináltam aztán kész Kép Ja , szoptatásért meg szóltam hogy nézzék már meg jól csinálom-e ( persze nem ) , erre megmutatták , majd annyit mondtam Áron nagyon ügyes Kép Õ az volt , csak én nem Kép
Persze a következő bébit is itt szeretném szülni , csak jó lenne ha akkor nem lenne majd csőtörés ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok Lányok!

Ugye jól emlékszem, hogy az AFP-t a 16. héten veszik le? Tehát betöltött 15 hetesnek kell lenni. Engem a prof. júl. 28-ra rendelt be AFP-re, holott akkor még csak 14+6 leszek. (ma vagyok 12+5) Azért hívott be akkora, mert a rákövetkező héten szabira megy. Én ezt nem értem. Semmi értelme így levenni az AFP-t, mert úgyis pontatlan lesz az eredmény, max. jókat idegeskedhetek. Most egy kicsit elszomorodtam, nem is értem miért kell felmennem hozzá egy AFP miatt, a laborban leveszik, azt jónapot. Szerintetek mit csináljak? Hívjam fel a titkárnőjét és kérdezzek rá?
Amúgy már 1x voltam a kórházban, a 12. heti UH-n, laboron, EKG-n. Sajnos a szülészetből nem láttam semmit, de minden nagyon tiszta és szép volt, kivéve persze a Rendelőintézetet, gondolom idővel azt is felújítják.

Szülésznőt tudnátok nekem ajánlani? Ha megyek majd a szülőszoba látogatásra, akkor már tudjam, kire összpontosítsakKép
Köszi.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Piroska!
Úgy látom, itt a legnépszerűbb szülésznő a Kecskeméti Vera!
Én ajánlom a saját szülésznőmet is, de őt itt nem nagyon ismerték. Õ a Molnár Gabi. De jókat hallottam a Kondor Katáról is. Meg a Tóth Irénről is.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Piroska !
Az én szülésznőm Csizmadia Erika volt , nekem abszolút bejött ! Jó volt hogy végig ott volt mellettem .
AFP : igen elvileg betöltött 16. hét kell , de ha figyelembe veszik hogy még nem vagy csak 15 hetes , akkor más viszonyszám fog kijönni .

Kép
Kép
greenolive

Piroska!
Szülésznöröl itt rosszat még nem hallottam, de semlegest se, csak jót, úgyhogy bárki lesz is, jó lesz, hidd el!
neet
neet

Neet! biztos elnémították az illetőt a boszifajták Kép Kép Kép

Ruz! én mondtam a páromnak - mikor csesztetett, hogy ne vegyek még ilyen bugyit, mert sz..r -, hogy csak a pirosakat varták f..s cérnával, mert azok pattognak le. szerinte dobjam ki, de tök jó lenne megvarratni, mert amúgy semmi baja, és voltak rajtam vagy 2x. még ha egy 500 Ft-os cuccról lenne szó...de... most már mikor veszek, jól széjjelhúzom, hogy nem pattan-e meg. meg amúgy is teljsen végignézem a szélét, mert a meo nem a legjobb a C&A-ban, és kifutott varrásút is eladnak simán.

Eszti! hogyhogy nem tudod, hogy mi volt a dobozban? kukába dobtad bomba gyanánt? Kép

BORDÁIM: ójaj! a bal oldali alsó bordám úgy fáj. szegény babuci nyomhatja igencsak. tegnap többször csuklott is, 10-15 perceken át. ugye nem fáj ez neki? ugye nem kell semmit tennem közben? este nagy hancúrt vágott le, úgy izgett mozgott a hasamban, hogy azt kell hinnem, hátha fordult a harántfekvésből kicsit. (csak azt nem tudom, hogy hogy, mert szegénynek a lábai fel vannak csapva a feje mellé, így azokkal se tud evickélni).

ancsipancsi

Ancsi!

Én gondoltam rá, hogy visszaviszem a bugyikat, hogy ejnye-bejnye, azért ennyi pénzért nem ezt vártam...és azonnal tegyenek valamit azért, hogy ne legyek nagyon dühös és máskor is itt vásároljak, de nincs meg a blokkja, mert a franc sem gondolta volna, hogy így járok. Kép Bár nem hiszem, hogy máshol is lehet kapni ilyet, de ki tudja. Lehet, hogy felhívom őket és megkérdem mik a lehetőségek ilyen esetben. Már el is felejtkeztem amúgy róla, de most, hogy mondod, hogy neked is sz..r a piros, így nem csak arról van szó, hogy pont én kifogtam a selejtet, hanem ez már durva, lehet, hogy nem is én lennék az első aki reklamál.

És nekem is fájtak az alsó bordáim, ott nyomta a baba és nekem már a 20. hét után sosem volt kényelmes ülni, csak feküdni volt jó, úgyhogy jó sokat lustultam Kép. És Bendi is úgy feküdt, hogy lábak a nyakában. Kép A csuklás nem fáj neki, sőt amikor kibújik is sokszor fog csuklani, de ez nem kellemetlen neki állítólag, ezt mondják a könyvek. Kép

ruz
ruzicsky

Köszönöm lányok, akkor nagyon nem tudok mellé lőni a választással. Olyan valakit szeretnék, aki kedves, vidám, nem vizsgálgat feleslegesen, és főleg nem tágít kézzel, de úgy gondolom ez a Szent Imrében nem is szokás. Mennyire támogatják második szülésnél a gátvédelmet? Erre külön kell majd kitérnem? Van valami előkészület, amit már a terhesség ideje alatt érdemes megtenni, hogy elkerülhető legyen a gátmetszés?
És még valami, hogyan zajlik a CTG? A választott szülésznő csinálja, csak adott időpontban vagy esetleg hétvégén, délután stb.? Ha áramlást kell nézni, akkor annak mi a menete? A Rendelőintézetben nézik soron kívül? Vagy van a szülészeten is UH? CSak azért kérdezem, mert a kisfiamnál mindig rossz volt a CTG eredménye, így mindig, soron kívül nézték az áramlást.

Akkor az AFP-re nem menjek el szerintetek a 15. héten?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?