A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szülésznö:ZSancié volt velem a végén,nagyon kedves volt.

PAmpers tényleg LiberoKépÉS állatkertbe nem hívtak engem sem,biztos utálnak és a játékokat meg nagyon késön küldik el a PAmpersék,van akinek a gyereke már kinötte mire megkapták és most árulja a babaszobán a cuccot!

OXI!

HA másmilyen szönyeget szeretnél akkor nyugodtan,nálam eláll a másik!

Jucus
20170114224602

Pirus!
második babánál szinte mindig gátvédelemel szülnek. én is, Bogárka is...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok Lányok,

Megjöttünk a Balcsiról, Brúnó sokat nőtt és hízott, összetörte egy kicsit az orrát, kinőtte a 20-as cipőit!!!!!!

Bogárkának útlag is nagyon nagy gratula, ha majd fogadóképes vagy akkor bedobom hozzátok az ígért sütit, vagy anyukádhoz átviszem és akkor ő elviszi Neked.

Zsanci Neked is lógok a CD-vel, itt porosodik a polcon.

Jucus, veled is randiznom kell fénymásolatok ügyében, vagy írj címet és akkor postázom.

Mivel nem tudtam még visszaolvasni, így azt sem tudom, hogy kinél történt meg a várva várt esemény, de mindenkinek gratulálok.

A következő látogatócsapatból nem akarok kimaradniKép))) itthon ne hagyjatok.
zsebi2004

Zsebi!
Ari vagy! Köszönjük a gratulát!!! Kép Meg a sütit is. Kép Fogadóképes vagyok ám... Gigi ma jön, talán valamikor Zsanék is. Na nem a süti miatt írom... Kép

Ada!
Írtam Neked mélt...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebi!
Ha jó idő lesz, akár holnap is talizhatunk! Örülünk, hogy visszajöttetek...Kép
Igen, Bogárka, mi is megyünk, ha ráértek vmikor! Majd lezsirozzuk!!!Kép
A munkások már hamarosan elérik a szintünket, reggel a felettünk lévő erkélyt kapták szét...Hamarosan indulnom kell a lakásból...Igi megint nem tud aludni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok!

Tud valaki nekem segíteni? Kisvakondos filmek nincsenek valakinek véletlenül, vagy nem tudja honnan lehet szerezni?

ruz
ruzicsky

Green!

Köszönöm, a megnyugtatástKépszámomra is olyan furin néz ki a babóm, hogy kicsit megijedtem, de mostmár tudom ez a természetes.
Úgyhogy köszönöm!! Kép

Ancsi!

Bárcsak kidobhattam volna a dobozt. De még csak megsem kaptam. Azt is onnan tudom hogy kellett volna kapnom, hogy egy kismamánál láttam mikor ment haza. Én bezzeg csak Felicitast kaptamKép Biztos nem voltam szimpiKép

Amúgy az én babóm is faros volt felcsapott lábakkal, és sajna az is maradt a kiemelés pillanatáig. Mindig azt hittem megfordul, de nem azt mondják azt tudni fogod ha megfordul mert nem kellemes ezek mellett a rugik mellett. Ja és nekem a 20dik és 30dik hét között döntött úgy hogy ő nem lesz fejjel lefelé. A Győrffy M mondta hogy okos baba minek legyen fejjel lefelé amikor ülhet is és úgy sokkal kényelmesebbKép
Úgy hogy te babód is okos babóKép

Zsanci!

Igen nem volt semmi amit ott csináltak akkor este. És igen tényleg nagyon jó az ifj BarnaKép, de volt ott még 1nagyon jó képű bár őt nem tudom kiKép

Drága Jucus!

Küldetm mailt. Jobban vagytok már?
Remélem minden okés.

Pusszzz
eszti25

nekünk 2 van...az állatkeertes, meg vmi kertes, amikor kiszáradnak a virágok. Jucuséknak van néhány, ugye...???Kép
Ja, tudjátok, hogy a skálában kiárusitás van?? Mi ott vettünk 20-as siesta cipőt Iginek jövőre...ha nagyobb lesz a lába...grrr

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!
Tegnap megint görbe napunk volt, és egész délután 3-asban voltunk. Sőt, volt 2 jó óránk, amikor Gréti alukált, így apjukkal kettesben voltunk. Aztán elmentünk a Brendonba járókát venni, ami most akciósan 10ezerrel kevesebbe került, aztánt csavarogtunk, vásároltunk nekem rucikat, meg vacsiztunk a Duna Plázába. Gréti közbe egy angyal volt, leskelődött a kenguruból, aztán mikor elálmosodott, befelé fordtottuk, és még szunyált is.
A Brendonban olyan édes dolgok vannak, de hihetetlen áron. Kinéztem egy PegPerego Dondolino etetőszéket, ami hintázik is, basszus 50ezer forint. Néztem egy kis csigás hinta"lovat", de az is 35ezer. Úgyhogy ezekről valószínűleg lemondunk.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci!
Én kaptam valami levelet, de nem tudom, hogy a pamperstől vagy a liberóról, pedig én mindenhova beixeltem, hogy nekem ne küldözgessenek semmit.
Az elején elhasználtunk egy csomó pampers-t, de a játékos ekcióról nem tudtam, aztán jöttek ezzel, hogy küldjem be a liberós zacskóról a valamit, és kapok játékot, persze addigra már 2 zacsit is kidobtam, úgyhogy erről lecsúsztak. És mintha hívtak volna állatkertbe is.

Kinek vannak halász Juditos lemezei? Nekem kellene belőle másolat.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok,

Nem tudok visszaolvasni, mert Fanni sír... Egy gyors kérdés megint. ha egy ilyen hasfájás elleni szer használ pl. Infacol és társai akkor az már az első alkalom után észlelhető, hog jobb neki. Mert enyém baba, fájlalja a pociját még Infacol után is, sír és kapkodja a lábacskáját. Szegény.... Mert Pipocs azt mondta, hogy néhány nap, más azt hogy rögvest, szóval hol itt az igazság.. tudom, hogy odaátvan... na de komolyan... :-)) és :-((

Kép
Kép
johanna1975

Lindi: nekem van egy best of Halászdzsudit... másoljak?

Zsanci: hát nehogymááááááááá Te ne legyél jó anya... szerintem tök jól csinálod, imádod a gyerkőket.. ha nekem fele ennyi türelmem lenne, az tök szupi lenne. Én is soxor kiborulok, pedig még csak egy bébim van.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ruz!

Én tegnap a Alexandra könyvesboltban láttam Kisvakondos filmet, dvd-n, ha jól emlékszem akiciós volt, 1000ft körül.

Kép
Kép
manoka11

Ruz, Neet: köszi a választ hasfájás ügyben....Lehet, hogy beruházok egy Sab simpexet is... mert ez nem igazán használ... bár várnom kéne , de amikor sír, akkor legszívesebben én is vele sírnék. Éjszaka mondjuk jól bebugyoláltam, magamhoz szorítottam és úgy aludtunk.

Ti tettétek hasra a babót hasfájás ellen.. nálunk mintha használna.....

Lindi: a tizezerrel olcsóbb járóka igy menniybe kerül? és fa vagy milyen? Nekünk is kéne valami szállás a babának a nappaliba és azt hiszem ez a legalkalmasabb...

Hajhullás.. hát nálunk hullik babának, mamának és papának... csak tudnám, hogy az utóbbinak mitől??? Szóval Fanni lassan úgy néz ki, mint egy szerzetes hajilag...nekem pedig csomókban jön ki mosáskor... Ti mit szedtek? Én most vettem valami kolloid ásványt, hát kiváncsi fáncsi vagyok, hogy milyen lesz.

Ancsi: kaptál málnalevél tííííít? mert ha nem még áll az alku, persze ingyéééééééé....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Hordozókendőt hun vettetek? érdemes? én béna vagyok a kötéshez is, és mindig paráznék, hogy leszakad és kiesik babó... pedig olyan jó lenne... Jól elbeszélgetek magammal:-))

Kép
Kép
johanna1975

Johanna! Igen, másolj nekem egy cd-t, ha kész elugrok érte és viszek egy újat.

Hasfájás: Grétinek szerencsére csak egy párszor fájt a pocija, én akkor cseppentettem neki aloés aktivátort. (úgy vettem ki az előző hozzászólásaidból, hogy te ismered az aloés temékeket). Fél órán belül kaka lett és megszünt a hasfájás.

Járóka: 2 féle Brevi járóka van, a nagyobbik 25ezer helyett 15, a kisebbik 22 ezer helyett 12. Műanyag, nagyon szépek.

KépKép
KépKép
lindicita

Köszi a válaszokat Kisvakond ügyben. Közben talált a férjem egy honlapot DVD futár vagy mi és ott egy csomó jó filmet adnak 1000 fT/db áron. Kisvakondos, Kockásfülű nyuszis, Dr. Bubós, Mézga családos, meg régi magyar filmek stb. Kép

Johi

Mi állandóan hason fekve altatjuk Bendit. Kép Hasfájás ellen abszolút jó, meg a pihenőszék vagy autósülés vagy hordozókendő is jó, ha picit összegömbölyödve van a baba, jobban érzi magát. Persze nem aludni jó ezekben, csak úgy napközben amikor nyűgös beletenni. Kép

Ancsi nekem is van pár csomag málnalevél teám én is szívesen odaadom. Kép

És még egy kérdés, nem tudja valaki elkezdődött már a Mangóban a leértékelés?

ruz
ruzicsky

Ada!
Látom te is PegPerego Dondolino vagy Rocker etetőszéket keresel. Ajánlott már valaki? Ha többen is, irányíts már hozzám őket. Köszi.

KépKép
KépKép
lindicita

Rúz!
Mindenhol leértékelés van, Mangóban is.

KépKép
KépKép
lindicita

Johanna!
Nekünk nincs hordozókendőnk, viszont a Baby Björn kenguru nagyon bevált, nagyon kényelmes nekünk is, és a babának is. Tök jól elnézelődik belőle, és ha álmos, jó nagyokat is alszik. Koppenhágában egész nap abban volt, úgy voltunk városnézésen. Szóval szerintem egy szuper találmány.

KépKép
KépKép
lindicita

Köszi Lindi! Kép

Mostanában ritkán járok a plázák környékén, ezért vagyok ilyen tudatlan. Kép

ruz
ruzicsky

halihó,
idetaláltamKépna tegnap voltunk a musical esten a parkszínpadon....nagyon jó volt csak esett az esőKépde azért mi ott csápoltunk,vicces voltKép

Lindi,
nekem van 4 halász juditom,best of nincs benne,másoljam???????????

johi,
bálintnak beadtam a sab simplexet és 5 perc múlva csend voltKépén már hallottam azt hogy rosszabb lett tőle a hasfájás,de olyan összefüggében hogy akkor valószínőleg sok neki az adag!és ezért még inkább mozgatja a beleket és jobban fáj neki!próbálj kevesebbet adni,hátha....csak ötlet

ruz,
kisvakod az nincsKépde van kockás fülű nyul,meg pom-pom meg a legkisebb ugrifüles meg macskafogó meg ilyenek.....átmásoljam?

bogárka,
még mindig megyünkKép

zsanci,
bálint most aludt el,elkezdem írni a levelet,nem tom meddig jutok,ha készKépküldöm!

cupp
Vendég

Lindi: ismerem az aloékat, de azt nem amit említesz, nekem csak kencém van zöldvirágú és innivaló gél... ilyen sárga kancsóban.... akkor ez más? és az adható a babónak mármint a tiéd? és vajon az enyém? biztos tudod miről van szó...

Gigi: megpróbálom kisebb adagban. Nekem az a fura, hogy az egyiket miért kaja elött kell a másikat miért kaja után, megnéztem uaz a hatóanyag....

Ruz: kendőt most akarok venni. Szerinted érdemes? mondjuk még megkötni sem tudom....

Vajon az a kenguru ami megtámasztja a fejet, az alkalmas a bébi hordozására, mert ugye Fanni még csak 25 napos...

Lindi: mingyááááááá kezdem a másolást....

Kép
Kép
johanna1975

Lindi: én FLPn csak alovera gelt, freedom, berrynectar es peach drinket látok... rossz helyen tapogatózom. Még megnézek egy dán honlapot is, mert magyart nem találok....

Ó Koppenhága, ne is fájdítsd a szívem... már mennék én is... szegény gyerek igy is állandóan dán rádiót hallgat.

Más: lehet, hgoy a gyerekem esetleg attól fusztrált, hogy egyszerre 4-5 nyelvet hall... mert én dánt, németet, angolt, olaszt felváltva hallgatok, persze néha Õ is kénytelen ezekbe belebonyolodni...

Kép
Kép
johanna1975

Johi! Az aktivátor nagyon tiszta, szűrt aloé, pici babának csak ez adható. 2 hónapos korától viszont Gréti kap egy evőkanállal a sárga flakonosból, viszont azt is teaszűrőn átszűrve, mert még rostosat nem kaphat. Azóta viszont egyetlen egyszer sem fáj a hasa, és kaka is van minen nap 2x.

A kenguru szerintem ilyen pici babának még nem való, mi 2,5 hónaposan használtuk.

Gigi! Nekem mindenféle mese cd és dvd kell, ha lehet. Hogy juthatok hozzá?

KépKép
KépKép
lindicita

Johi! A kozmetikumok között keresd!

Ma én is egy olasz dalt énekeltem, és Gréti csak úgy lesett rám, pedig nem is neki szólt, csak magamnak.

Mikor mentek Koppenhágába?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: már hallom is Halász Judit csengő hangját, kész a cd....

Aha, megnézem ott... és Ti foglalkoztok Aloes cuccokkal? mert mintha én meg ezt vettem volna ki a te szavaidból, de lehet, hgoy rosszul....

Más cd nem kőőőőőőő? babazene? komolyzene babáknak? Andersen mese?

Gigi: engem is érdekel minden.... Majd jössz a talira ugye? ott majd egyeztetnék veled...

Kép
Kép
johanna1975

Igen, a zuram ezzel foglalkozik. Ezért aztán 26-án megy Monte Carlo-ba, ahol jövőre lesz az a program, ami idén Koppenhágában volt, mert csinál egy kis fotó meg videó összeállítást ízelítőnek, mert ő ezzel is foglalkozik.
Sőt, néha velem is foglalkozik. Kép

Mikor mehetek el érte? Egyáltalán hol laktok? (ildi142@freemail.hu)

A babazene milyen? Ha jó, akkor jöhet az is. Komolyzenénk sok van itthon, nem hiszem hogy Grétinek külön válogatás kellene. Vagy igen?

KépKép
KépKép
lindicita

Én sem hiszem, mi is kaptuk másolva... úgyhgoy igy lett...

Figyi: az az Aktivátor mire jó még... mert erősen gondolkodom egy ilyenen.. szimpibb mint a gyógyszertári szarok. de most már miért nem azt kapja? mert elfogyott? mennyibe kerül... emilben megtárgyalhatjuk.. mindjárt mélelek néked.
Igen, mikor irtad koppenhágát és az egészséges életmódról én rögvest összeraktam a dolgot... Elvileg én is foglalkozhatnék vele, de eddig nem tettem, meg a másikkal is,tudod a viztisztitós Ökönettel. ő azt is nyomja?

Babazene: háááááááááát... Fanni megnyugszik tőle, én már kevésbé...

Kép
Kép
johanna1975

HAli!

ZSEBI!

Címemet már jó régen megírtam neked.Elkutyultad?Irgum-burgum.

Etetőszék:Én is vetten egy PP-ot Somának és aztán rájöttem,hogy tök felesleges,hogy dönthető legyen,meg aludhasson benne a ded és stb.Mert ugye egyen és utána irány a játszás vagy az ágy.Aludjon ott.Szóval ha egy kis befolyásoltságra vágytatok akkor most megkaptátok.Tök sima etetőszék elég és még csak nem is 30-40000FT!

Juc
20170114224602

lindi,
bálint fent van,megetetem és utána megdumizzuk,ok?írok mailt!mingyá'

johi,
igen jövök ha isten is úgy akarjaKép
Vendég

Sziasztok!

Timi ma bevágott egy almát reszelve és nem is fulladt meg tőle, sőt alig ment a partedlire!Kép

Eszti!

Kórházakban mindenhol sz.r a helyzet!
Amikor én voltam benn szülés után, volt, hogy a szobatársammal ketten kaptunk egy hőmérőt, azt mondták mossuk le és úgy adjuk oda a másiknak! Persze meg sem mértük, csak bemondtunk valamit a nővérnek!
Hazamenetel előtt, meg jól le lettem cseszve! Éppen kint voltam a folyosón, amikor egy rendes nővérke látva, hogy véres a lepedőm, lecserélte! Amikor visszamentem ledőltem és vártam, hogy mikor engednek haza! Erre az egyik nővér berontott, hogy mit képzelek én, hogy lecseréltetem a lepedőt vagy nem megyek haza? Hétvége jön, nincs elég lepedő! Köpni nyelni nem tudtam, a szobatársam nyökögte ki, hogy nem mi cseréltettük ki!

Neet!

Most végül elkezdtetek járni babaúszásra? Én is erősen gondolkodom rajta!
Egyébként védőnéni szerint lehet, hogy megszűnik a KUSZA központos bébiúszás! Tudtok erről valamit?

Ma megyünk a mozgásvizsgálatra 5-re! Drukkoljatok, hogy ne essen az eső!

Ildi
ildi76

Jucus! Én nagyon befolyásolható vagyok, ha te mondod, elhiszem. Egyébként nem 30-40, hanem 50ezer.

Johi! Nem Ökonet, az már szerintem nincs is, saját céget csinált rá, és ugyanonnan impotráljuk, mint ők, csak mi negyedannyiért adjuk.

KépKép
KépKép
lindicita

Gigi!

Köszi, jöhetnek mesék. Kép DVD-n van?

ruz
ruzicsky

Lindi: méleltem...egy jóízzzűt néked.

Gigi: miért ne jönnél.... én szeretném...

Timi ügyes lány. drukkolok...

J.

Kép
Kép
johanna1975

Lindi!

50?Akkor pláne!

Jól veszem ki a sorok közül,hogy itt keresztbe-kasul látogatások történnek?Én is akarok!

És csak halkan jegyzem meg,hogy nekem is ígért valaki babazenét,de elfelejtettKép

Juc
20170114224602

Johi!

Tudsz valamit a Biovár biopiacról ott Albertfalván? Állítólag szerdán és szombaton van! Voltál már ott?

Jucus!

Hogy van Soma?

Az a halacskás játék mit tud, amiről tegnap szó volt?

Ildi
ildi76

Jucus! Menjünk vagy jöttök? Kép

Johi, mindjárt olvasom.

KépKép
KépKép
lindicita

Juc: ha én voltam akkor bocsi... irjak néked? melyik egy vagy kettő? a kettő jobb, már amennyire ez lehet jó....Te 11.kerületi vagy ugye? Máskor ordíííííííííts...

Ildi: ha finom akarok lenni és nőies akkor azt mondom hogy rossz, de egyébként egy szar.... Nem jöttek ide árusok, pedig jó lenne egyébként és jobb a parkolás is mint a másiknál, no meg tőlünk két percre van....

johi

Kép
Kép
johanna1975

Egy röpke kérdés: a felszívódó varratok ba...nak felszívódni, ez még normális igy 3 hét után? Mert nem fáj meg semmi, csak érzem a kezemmel, hogy ott vannak.. tudom kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, de nem akarok minden hülyeésg miatt telcsizni, ha mondjuk ez normális jelenség. Köszi....

Kép
Kép
johanna1975

na anyukák,
szóval akkor helyzet úgy néz ki:én este ha hazajöttem csinálok egy listát a cd-kről és dvd-kről amim van és mindenki aki dob rám addig egy mailt elküldöm.és ti szépen melléírjátok hogy mi kell és visszakülditek.erre azért van szükség,mert ugye a szülés utáni amnéziám.......
és akkor küldtök nekem cd-t meg dvd-t és én a talira megcsinálom.és azért már most mert nekem elég lassan megy az írásKép

juc,blaye,
csomi???????????nem kaptátok még meg?

na és most tipli készülniKép
gigi
Vendég

Ildi!

Soma gyógyul,pl.:ma elgázolt a bringájával engemKép

Akváriumos játék talán formabedobó,de Zsanci a szakértöjeKép

Lindi!

De édes vagy!Mivel eladták orrom elöl autókámat így még kicsit nehézkesen mozgok a kölkökkel,de Ti is jöhettek!

JOhi!

Nos,igen te voltál!KépTudod,én ilyen kis finom,szerény,halkszavú lennék vagy mi,ezért nem visítottamKépDe annyira nem is kell már ha szerinted idegesítő.És igen XI.ker.Ildiéktől 5 percre.És tudom,hogy Ti szoktatok találkozgatni csak engem biztos utáltok és direkt kihagytokKép
Igaz,Ildivel sem tudok összehozni egy villám talit bogyóügyben.

Ildi!

Tuti nem fog esni az esö.Ezt én mondom:Lópici JucusKépHova kell mennetek,Moszkva tér vagy Okt.6. utca?Esetleg majd csörgök mostanában mert megyünk sétálni már.
20170114224602

Gigi!

Milyen típusú csomag?

Juc
20170114224602

Jucus!

A Petzválba megyünk! A rendelő párom nagyszülei mellett van!Kép
Egyébként Johival sem "szoktunk" talizni, mert vele sem tudjuk összehozni!Kép Bármikor csörögj és már rohanok is le a bogyókkal!

Johi!

De azért mondjuk alma van? Meg egy-két gyümölcs...vagy az sincs?Kép Mert állítólag ez a Marczipányi téri (Jesszus, ezt hogy kell írni?) biopiac, csak átköltözött! Akkor hava költöztek az árusok, ha nem ide???
ildi76

Jucus megtaláltam a címet, nem emélkeztem, hogy azt is küldted, de megvanKép

Zsanci, holnap megyek a dolgozóbaKép

Bogárka, akkor jövőhéten szívesen meglátogatlak, egyezkedjünk jó????
zsebi2004

Hát oda ahol voltál Ildikém....

Juc: hogy jöttél rá hogy utálunk? ennyi időbe tellet? Másolok neked kettest, aztán eldöntitek a sorsát. Bár ha Ildivel tálálkozol, nála van egy példány. Mondjuk az az enéym, de ha át tudod irni, akkor úgy jó leht.

Kép
Kép
johanna1975

Jucus, szívesen küldök babazenét is a füzetekkel együtt. Nálam végül csak Zsanci jelentkezett Cd-ért, mert engem is biztos mindeki utál itt.....
Ja én nekünk is vannak meséink dvd-n ha valakit érdekelne: pom-pom, Kérem a következőt 1-8 rész, Vizipók,Magyar népmesék,Vuk
zsebi2004

Johi!

Jaaaaa.....! Értem!Kép

Mindenki, aki volt ma kint!
Mit adjak Timire???

1. rugdalózó+póló+(vékony kardigán, vékony sapi?)
2. pamutsort+zokni+póló+(zárójeles rész)
3. kombidressz és kész
4. egyéb

Melyik a helyes válasz? Help!!!
Ja, és hordozókendővel megyünk, úgyhogy az is melegíti!
ildi76

Zsebi!

Engem érdekelnek a mesék, ha DVD-t tudsz másolni. Most, hogy már van DVD lejátszónk úgy döntöttem gyűjtésbe kéne kezdeni, mert Bendi jobb lenne ha ezeket nézné, nem a mostani lövöldözős meséket.

Ildi

Sztem ha hordozókendővel mentek, akkor hosszú újjú kombidressz, pamutsort meg zokni. Vékony sapi is mehet, mert fúj a szél, meg süt a nap.

ruz
ruzicsky

Most meg sehol senki???
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?