Zsanci!
Köszi!

A második után én is így éreztem, de megint eljött az a nagy, magábaszippantó vágy, hogy nekünk baba kell!
A nagyfiam 8,5 éves a (még) kislányom 3,5, s a legkissebb 23 hetes a pociban.
Örülök, hogy jó véleménnyel vagytok a kórházról, amiket olvastam nekem is teszett, de hát az is egy dolog amit leírnak, igazából az érintettek véleménye a leghübb.
Én is próbálok kiigazodni rajtatok, hogy kinek "mi" van, és milyen "évjáratban", hogy ne kelljen ismételgetnetek (de örömmel veszem ám, ha igen), olvasgatok visszafelé. Hü kicsit bonyolultra aszondtam...
Bogárka!
Hát ez nem semmi! Tényleg nagyon ügyes!
"Bardóczyval egyébként nekem is volt szerencsém egyszer, és nekem nagyon bejött!" Azért ez egy kicsit félreértelmezhetövé sikeredett!

)) Remélem férjed nem olvassa!

))
A kórházról...hát érdekelnek az ott dolgozók nyilván, meg hogy milyenek a szobák, és hogy tényleg nem jöhetnek be a látogatók??? Az alapítványi szobához volt valakinek szerencséje? Oda sem jöhet be család? Mennyi idejig kell minimálisan (ha minden rendben van, persze) benntmaradni. Jah és hogy ha oda járnék dokihoz, akkor a laborokat stb is ott csinálják? Mert nekm sajna ez is gondokat okozott itt, annyira kellemetlen a kerületben ez a procedúra, hogy az förtelem...