A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Breki, kíváncsian várom, milyen lesz a hormoneredményed! Feltétlenül írd meg Kép
Vanda
Vanda

Breki!

Vélemény!!:
Nem biztos, hogy a magas prolaktin alacsony progeszteronnal jár együtt! Én is csak azt irtam, hogy a sérülékeny hormonális egyensuly miatt a magas prolaktin járHAT más hormonzavarral is. (Nem feltétlenül!!! Van akinél nincs más, és a prolaktinszint csökkentésével teherbe tud esni.)
Igy akár az is elöfordulHAT (Vanda irta, hogy neki van is), hogy a magas prolaktin mellett alacsony a progeszteron.
Az alacsony progeszteronnak (mégha más hormonnal nincs is baj) pedig lehet a vége vetélés. Söt, a vetélések egy bizonyos fajtája (föleg, ha ismétlödik), az amelyik csak a baba elhalásával jár, de kilöködéssel nem, általában progeszteronhiányra vezethetö vissza.
A vetélés szempontjából mindegy, hogy a méhbe, vagy méhen kivül (petevezetékbe, hasüregbe - ezek amugy is rendellenes, életveszélyes állapotok) ágyazódik be, mert az elsö 10-12 hétben, amig a méhlepény nem alakul ki és nem veszi át a szerepét, a petefészekben kialakuló sárgatest (ez az, ami a petesejt kiszabadulása után a helyén ottmarad, és sárga festékanyag rakódik le benne) termeli a progeszteront.

Doris!

Igyekszem! KépKép

Vanda!

Azt irtam, hogy a magas prolaktinszint esetén nincs ov. De mi az a magas? Oké, neked kb. a duplája a normálisnak, de ez annyira magas már? Nem vagyok orvos, nem tudom. Én csak azt tudom, amit könyvekböl olvasok, márpedig ott az van irva, hogy már a néhányszori kiugrása (magas szintje (mennyire????)) a prolaktinnak, ov. hiányhoz vezet. És ott is azt irják, hogy nem a tüszö érésének, hanem inkább a megrepedésének a hiányához.
Nem lehet, hogy neked az alapgond a magas prolaktinszint mellett (helyett), inkább az alacsony progeszteronszint? (Ezt is irtad, hogy van...)

Beszti

Bocs, hogy hosszu voltam!

KépKép
KépKépKép
beszti

LányokKép
Ha tudok még jövök de mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok. Nagyon sajnálom azokat, akik nem tudnak most eljönni a talira, de biztosan szervezünk még másikatKépKép Ne csüggedjetek!!! Sokat gondolunk Rátok isKépKép
Akinek kérdése, gondja van hívjon bátran és ne feldjétek a mûanyag dobozkákat légysziKépKép

Puszi: Doris
doris

Lányok Kép

Folyamatosan kapom a táblákat tõletek Kép.
Aki nem találja a saját gyógyszerét, kezelését, betegségét stb. felsorolva, írja le a mélben, és be fogom tenni a táblába! Nincs gond!

Pucúr, remélem bekukkantassz néha ide! Kép Valahogy lemaradt a táblacsatolásod Kép

Beszti Kép
Azt sajnos nem tudom, hogy az alacsony progim a prolaktin miatt van vagy önálló probléma, mert soha nem voltam ezelõtt hormonszintmérésen. Remélhetõleg kiderül, ha sikerül levinni a prolaktin szintet: ha még mindig alacsony a progi, akkor biztosan "alapprobléma" az is.
Hogy mi a magas prolaktin szint? Úgy gondolom, ha Ancsi szintje épp a felsõ határon kívül volt és magasnak mondták, akkor az enyém, ami a felsõ határ -sajnos nem a kettõ- hanem a majd háromszorosa, akkor már igen magas..

Vanda
Vanda

Sziasztok,

elõször is jó talizást nektek.

Doris, már gondlom elkések vele, de azért leírom. Dobozokat olyan helyen is lehet venni, ahol "kimért" salátákat tudsz venni. Tudod, salátapulok vannak, és kedvedre válogathatsz. És tetõ is van hozzá, mi már vettünk ilyent.
Most nem okoz problémát a veséd?

Vanda, bocsi. Egy noteszlapra szoktam felírni a hozzászólásaimat címszavakban, ahogy olvaslak titeket. Biztos elnéztem valamit.

Kellemes hétvégét, érezzétek jól magatokat
Lora

Majd elfelejtettem,

Vanda, gratulálok nektek, és sok boldogságot kívánok tiszta szívembõl! Igazán romantikus volt a párod.
Lora

Elnezest kerek Mindenkitol, hogy igy ismeretlenul belekotyogok, csak Breki erdeklodot a folsavrol. A folsavat azert KELL szedni, mert az a szuletendo babat megovja egy olyan sulyos fejlodesi rendellenesegtol, mint a nyitott hatgerinc es az (azt hiszem, de biztos, hogy valami ilyesmi) agykereg nelkuli szuletestol. A folsavat naponta kell szedni, sajnos arra mar nem emlekszem, hogy mekkora dozisban - az orvosomtol kapott tajekoztatot veletlenul kidobtam -, de kaphato olyan kiszerelesben, ami egy kismamanak, vagy kismamajeloltnek szukseges (en kulfoldon elek, itt mas keszitmenyek kaphatok). A folsavat mar a fogantatas pillanataban kellene szedni, tehat mar elotte el kell kezdeni es varandossag alatt vegig szedni. En azt gondolom, hogy ha ennyi ideig lehet/kell szedni, nem lehet karos az egeszsegre.
Mindenkinek nagyon drukkolok a mielobbi gyermekaldasban .

Mackoka
Mackoka

Sziasztok Csajok!

A tali szuper volt szerintem, mint mindig, csak egyszer szeretnek mar megerni egy olyat amikor nem rohan mindenki ezerfele elKép De igy is jol sikerult...Kép Azt beszeltuk Marcsival es a parjaval, hogy legkozelebb visszuk a fiukat is es benyomjuk oket egy masik szobaba beszelgetniKép Mondjuk lelki szemeim elott egybol megjelent, ahogy taglaljak a spermaszamukatKépKépKépKépKép

Doris! Megegyszer koszi a szuper vendeglatastKép

orsoly
orsoly

Sziasztok Lányok!

Én is nagyon jól éreztem magam a talin.
Doris így utólag már a párom is azt mondja, hogy ha tudta volna hogy csak ennyien vagyunk bejött volna. De nem akart egy tucat lány közé beülni. Most tálalom neki a hamikat amiket tõled hoztunk. Nem baj majd legközelebb csinálunk egy fiú szobát is.

Köszi mindent Doris:

Marcsi
Marcsi

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép Remélem jól éreztétek Magatokat a talin bár elég korán leléptetek....!!! Irgurm-burgumKép Remélem a következõ tovább tart majdKépKép
Köszönöm a részvételt és minden egyéb finomságot isKépJó, hogy már arcokat is tudok a nevekhez társítaniKép
Orsoly, MarcsiKép Köszi a visszajelzést. Szerintem is jó ötlet a fius-buliKép Esetleg nyáron kerit bulit szervezhetnénk és akkor nem lenne olyan "idegen" a hapsikáknakKép
SienKép
Nálam maradt a kosárkád. Behoztam magammal a munkahelyre, meg kéne dumcsizni, hogy hogyan juthatna el HozzádKép
LányokKép
Egy napszemüveg keresi gazdáját. A szárán AVANGLION felírat olvasható. Ezt is elhoztam magammal, így talán könnybben összefuthatunkKép Jelentkezzen a gazdájaKépKép
Akik nem voltak a bulin azok ne szomizzanak. A következõt már tényleg úgy kéne megszervezni, hogy valahová elutazhatnánk közösen. Nem gondoljátok? Így a vidékiek sem lennének úgy kirekesztveKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

LoraKép
Köszi a dobozkás ötletet... Végül is a TESCO-ban kaptam aluminium dobozokat amire tetõt lehetett rakni bár nem záródik olyan jól. Legközelebb már okosabb leszekKép
MackokaKép
Köszi a Folsav-al kapcsolatos infotKép

doris

Lányok, Irigykedek, hogy milyen jó volt a tali és én nem tudtam sajnos elmenniKép
Remélem a következõn mát ott leszekKép
Jelentem elkezdtema folsavat szedni, vízben oldodó vitamint úgyhogy nem is lehet túl adagolni és orvos barátnõm is megerõsített, hogy kell (õ is szedte a terhességét megelõzõen).
Napi egy darab napközben.
Találtam ezzel kapcsolatban a Google keresõvel infókat, de nem tudtam betölteni ideKép

Breki
Breki

Jó reggelt!Kép
Szerintem is nagyon jól sikerült a tali, bár nekem ez volt az elsõ, így nincs sok viszonyítási alapom!Kép Én mindenesetre nagyon jól éreztem magam.Kép
Doris!Kép Én csak vasárnap vettem észre a kosárkám hiányát.Kép
Köszi, hogy behoztad, nagyon kedves vagy, de kiszaladtunk volna érte valamikor Hozzátok. Persze így sokkal kényelmesebb!Kép
Írok magánban, hogy hol szervezzünk egy kosárátadó mini-talit!KépKép
És mégegyszer köszi a vendéglátást, és mindenkinek a hihetetlenül finom kajákat!!!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

BrekiKép
Légyszi mond meg hogy milyen néven és kiszerelésben vetted a Folsavat?Kép Én is elkezdeném szedniKép
SienKép
Rendben, talizhatunk valamikor de ezt dumcsizzuk meg magánbanKép
LányokKép
A szemüveg még mindig keresi gazdájátKép

doris

Doris!Kép

Mail ment!

Sien.
Sien

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali Kép

Velem tulképp nincs semmi, vagyogatok. A hõm hüvelyben 36,7 (!), teljes a progeszteron hiányom. Az esélyes napokat jól végig aludtuk, úgyhogy most biztos meg fog jönni (majd a 32. napon).

A folsavas infók engem is érdekelnek. Ha ennyit megtehetünk, akkor miért ne szedjünk folsavat a babáért? Ne ezen múljon! Kép
Breki leírod, hogy hogy is kell kérni? Vény nélküli stb. Mekkora a még nem kismamás adag?

Breki, holnap meglesz a hormoneredményed?

Lora Kép Nem történt semmi baj.

Lányok, aki nem küldte még a táblát, küldje Kép irgum-burgum, -most lenne egy kis idõm összeollózgatni.

Puszi Kép
Vanda
Vanda

Vanda, Doris és mindeki akit a folsav érint,
Az a neve, hogy Folsav és a tiszavasvári ICN Hungary gyártja, vény nélkül lehet kapni (50 darabos kiszerelésû) én a Teréz krt-i Gyógyszertárban kb 600.-Ft ért vettem, napi egy darabot szedek.
Nem lehet túladagolni, mert vízben oldódik és a felesleg távozik, de a napi szükségletet fedezi.
Vanda,
Hormon eredméyneim mivel nem tudtam sajnos pénteken menni még nincsennek, holnap megyek vérvételre és talán csütörtökre lesznek.
Pusz:
Breki
Breki

Sziasztok Lanyok!

Breki: engem mondjuk meglepett hogy miert 4 mg-os szerelesben aruljak a folsavat, amikor allitolag eleg lenne napi 1 mg is....a tobbit meg kipisilem? Ez olyan pazarlas, nem?Kép

Ma leesett a hom 36,7-reKép Na en mar ennek is orulok, ha pl ma megjon, mar csak 34 napos a ciklusom, es johet vegre a closty, meg miegymas....Kép Szal most felkeszultem, hogy akkor ma megjon....Kép A gorbem szerint is lehetseges, bar pont van egy lyuk, amikor nem mertem, es az egy kicsit bekavar, de most majd kiderulKép

orsoly

Ps: tegnap felhivtam reg nem latott baratnomet, es sejtettem, amit bejelntett: juniusban jon a 2. baba naluk. Orulok is neki, de kozben osszefacsarodik a szivem....Kép
orsoly

BrekiKép
Köszi, én is utba fogok ejteni egy patikátKép Más vitamint szedtek?

doris

Orsoly,
Azért a 4 mg-es kiszerelés mert amikor már van babóca a pocakban akkor ez a mennyiség a szükséges (tehát ez felszívódik, az ezen felüli akkor is távozik).
Most még pazarlásnak tûnikKép sajnos de már késõbbKépKép NEM.

Doris,
Én még szedek Cetebe-t ez C vitamin egyebet nem, bár egyes dokik javasolják már a terhesség elõtt a Maternát vagy az Elevitet is, de nekem az egyik barátnõm szedte és õ a baba elõtt hízott tõle 7-8 kg-ot Én errõl lemondok.
Breki
Breki

Lányok Kép
Küldtem e-mailt Kép

Breki, köszi a folsavas infót, délután a patika felé veszem az utamat.
Hát nem csapoltak meg? Kép

Orsoly Kép
Nálad a 36,7 a leesés? Nálam ez a ciklus második felében a "tetõpont". Jó mi.....
Elhiszem, hogy bánt a barátnõd második terhessége. Azt hiszem, felül kell emelkedni az ilyen eseményeken, hiszen az élet megy tovább, és azzal, hogy barátnõnk terhes, nekünk attól nem lesz hamarabb! Nem kell marcangolódni. Az én barátnõm is babát vár (hogy felkavart annak idején!!) de mára már nyugodtsággal veszem tudomásul. Mindig ellátom bébiruhákkal, meg jó tanácsokkal, amit innen a netrõl veszek. Aranyos volt, mert azt mondta a babaruhákra, hogy "nem lesz az sokáig nála, meg hogy majd elteszi nekem".

Doris Kép
Én szedek még natúr sörélesztõ tablettát, meg multivitaminos pluszt (már amikor eszembe jut), de ezeket inkább a pattikra meg az általános közérzetem miatt szedem. Az Activalt próbáltam egy ideig, de a vas olyan hamar felszívódik, hogy hányingerem volt tõle minden reggel. Igaz kajával kellene bevenni,de én nem reggelizem. És te szedsz valamit?

Vanda
Vanda

BrekiKép
Köszi, én biztosan veszek maKép
VandaKép
Ezidáig Vas+C pezsgõtablettát iszogattam, mert alacsony a vasam. Mást nem szedek de mindenképp kéne már valamit szednem. Régebben beszedtünk a Párommal egy csomó Centrumot erre neki pár hét alatt kinõtt az összes bölcsesség fogaKépKép Az én kitöltött táblázatomat ugye megkaptad?

doris

Sziasztok lányok!

Olyan jó, hogy jól éreztétek magatokat a talin!!! Kép Remélem hamarosan képeket is látunk rólatok a zebrafarmon.

Megvan a párocskám lelete, és drasztikusan javultak az értékei.

Most voltam a körzeti orvosomnál, és írt fel a hátfájásomra gyógyszert. Most azon molyolok, hogy bevegyem-e vagy sem. Kiolvasta a gyógyszerkönyvet, miután elmeséltem neki a szitut, és felírta ezt a Scutamil-C nevezetû gyógyszert. Az orvosomat meg per pillanat nem tudom megkérdezni, hogy mit csináljak, mert még az intenzíven van. Kérdeztem Erazmuszt is, de nem tudom mikor bír válaszolni.

Nem is nyavajgok tovább.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 80 cn Svájc 27 év
Doris 10c 69 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 66 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 64 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 46 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 44 cn Salgótarján 23 év
Orsoly 2c 34 cn Nagytarcsa 27 év
Marcsi 4c 32 cn Budapest 27 év
Lora 16c 31 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 29 cn Budapest 30 év
Klari 9c 28 cn Budapest 31 év
Sien 17c 25 cn Budapest 29 év
Edi 11c 25 cn Maglód 33 év
Timea 3c 25 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 24 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 23 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 23 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 20 cn Budapest 24 év
Alice 36c 19 cn Budapest 29 év
Alma 8c 19 cn Györ 29 év
Melinda 7c 17 cn N-o. 26 év
Éva 34c 12 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 10 cn Pécs 27 év
Edus 5c 8 cn Svajc 25 év
Moni 10c 7 cn Törökbálint 28 év
Indigo 4c 7 cn Budapest 25 év
Cipomama 5c 6 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 5 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Doris Kép
A párod a Centrumtól lett bölcs?? Kép {crazy}
Nekem még csak másfél bölcsesség fogam van.
Menek, megnézem az emiledet!
Vanda
Vanda

Breki! En azt hallottam hogy babavaras kozben kell az 1 mg.....kozelebbrol az indexen tanacsot oszto Mr. Spock mondta ezt. Szal ezert kerdeztemKép

Vanda: hat igen, nekem most egesz magasra kuszott a homero higanyszala...Kép 36.85 es 37 kozott ingazott vagy 8 napig, most meg leesett. Ugyhogy lehet hogy 14 napja volt a peteeres, csak lassan ment fel 37 fok kozelebe. Na nem baj, majd kikuraljuk, ha keves a progimKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Sikeresen visszaértünk a vasárnapi útról is. Most egy darabig nem kell hosszabb útra indulnunk.KépKép

Doris!

Nagyon jó volt a tali. KépKép
Bocsi, hogy hamar le kellett lépnem... Megpróbálom megigérni, hogy legközelebb nem teszek igy!KépKép (Csak jókor legyen.)
Lottinál volt napszemüveg, nem ö hagyta el?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

VandaKép
Az e-mail-t még a múlt héten küldtem a kitöltött táblázattalKép
BesztiKép
Tényleg jó lenne, ha legközelebb mindenki tovább maradnaKépPont a Ti kismamás dolgaitokat nem tudtuk megbeszélni részletesen... Lehet, hogy Lottié a szemüveg de pont az asztal túlsó végén akadtunk rá...nem tudomKép
MarcsiKép
Még jó, hogy a Párocskád ilyen türelmesKép Nem volt nagyon morci, hogy sokat várt Rád?
EdelweissKép
Nincs másik orvos akit felhívhatnál és megkérdezhetnéd a gyogyiról? Szerintem ne szedd be addig míg nem beszéltél valakivelKép

doris

Vanda!

Tedd meg kérlek, hogy visszajelzel Kép, ha megjött a mélem.
Tegnap este küldtem, meg most is, de mivel Dorisnak sem ment el többször, nem biztos, hogy hozzád eljut.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris Kép Nincs mél, de lehet a nagy kavalkádban kitöröltem. Megtennéd,hogy elküldöd a tábládat mégegyszer?

Beszti! Már írtam is, minden oké, megkaptam a tábládat! Köszi Kép

Vanda
Vanda

Lányok, most mennem kell - Kép Kép
Vanda

Doris,
A napszemüveg gazdája én vagyok!
Tuti volt a tali KépKépKép
Moni
mj

MoniKép
Mi legyen a szemüvegeddel?Kép Most nálam van a munkahelyemenKép Hová könnyebb eljutnod?Kép Vagy várjuk meg a következõ talit???
VandaKép
Elküldtem újra, remélem megkaptadKép

doris

Sziasztok Csajok,

Csináltam magamnak egy free-mail címet. Kérlek nekem is küldjétek el, hogy is tudnám megnézni a zebrafarmot, ha szabad!

Címem: almama@freemail.hu

Köszi

Alma
Alma

Csajok,
Elfelejtettem mondani Nektek, hogy mit álmodtam ma éjjel.
Hát azt, hogy babát vártam és már növögetett a hasam, szerintetek ehhez Freud mit szólna:: Ez a tudatalattim vagy mi a csuda?
Olyan különös volt ez az álom, hihetetlenül örültem neki, de nagyon aggódtam is és világosan emlékszem, hogy nem voltak bennem olyan félelmek, hogy milyen lesz a szülés, kibírom-e stb. Olyan megnyugtató volt, hogy õ már bent van.
Nem különös??????
Breki
Breki

Breki!Kép
Az én párom meg van gyõzõdve róla, hogy nekünk két kislányunk lesz, mert õ így álmodta meg!Kép Ilyenkor hiszek az álmokban.Kép
Szerintem ezt vedd Te is egyfajta jóslatnak, hisze elõbb-utóbb úgyis beteljesül!Kép

Pusz, Sien.
Sien

BrekiKép
Néhány hete hasonló élményben volt részemKép Én is azt álmodtam, hogy babás vagyokKép Nagyon boldog voltam és még azon morfondíroztam álmomban, hogy milyen nehezen sikeredett és lám már ilyen nagy a pocim. És én álmomban még meg is szültem nagyon könnyen és simán. A baba gyönyörû volt de a neme nem derült kiKép Én ezt egy jelzésnek vettem...Kép Szerintem valahol a megnyugvást jelöli és én tényleg nem görcsölökKép Valahogy olyan érzésem van, hogy már nem kell túl sokat várnomKép Csak jönne már meg az a fránya menzim....Kép Szerintem Te is megnyugodhatszKép

doris

Hurrá van áram!!!! Kép

Edelweiss!
Kérlek javíts ki a listán: 5c, 3cn.

Doris !
Én szívesen lemondtam volna a mensimrõl a te javadra.

Lányok sajnálom, hogy ilyen fõváros központúak vagyunk. A következõ tali legyen vidéken.
Én a jövõ kedden megyek hsg-re, mert álllítólag a 11. nap a legideálisabb a feltöltésre. ultrahangos lesz.

az Aviva torna mind nálam van. lefénymásosolom a 2-at és kinek adjam tovább? Orsoly te kéred az 1-2-est?

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Hidd el olyan szívesen átvenném Tõled és mástol is a menzijétKép Engem érdekelnek a fénymásolatok csak sajna nálunk nincs gyorsmásoló csak egy kis görcs gép, amelybe egyenként kell bepakolni a papírt.... Én nem vagyok fõváros központúKép Már a múltkor is felvetettem a vidékre utazás lehetõségét csak senki nem reagált a dologra... Szerintem ha sokan összeállunk meg lehetne szervezni és ha nem hotelbe megyünk nem hinném, hogy megfizethetetlen lenne egy házikó kibérlése egy hétvégéreKép Mit szóltok???

doris

Doris

Én is szívesen lemondok róla a javadra. KépKépKép
Neked adjam? Még elõtte vagyok. Kép

Marcsi
Javítottalak.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép
Igen ide vele! Mikor is kéne megjönnie? A héten? Hát rám férne, úgyhogy küld át nekem "telepátiával" légysziKép Ne kelljen már várakoznomKép Elõre is köszikeKép!

doris

Doris
OK, megpróbálom transzportálni. KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Alma Kép
Küldtem e-mailt!

Lányok Kép
Megpróbálom ide beilleszteni, hogy kik küldték el eddig az adataikat a táblához!
<pre>
Tábla rendben
1. Alma
2. Ancsi
3. Barbi
4. Beszti X
5. Breki
6. Caldea
7. Cipomama
8. Doris X
9. Edelweiss X
10. Edi
11. Edina
12. Edus
13. Eni
14. Gabomano
15. Kamilla
16. Kata
17. Klári
18. Krisztinka X
19. Lora X
20. Lotti
21. Marcsi
22. Mj Moni X
23. Orsoly X
24. Pucúr
25. Sien
26. Szami
27. Vanda X
</pre>

Remélem jó lesz..
Pusz
Vanda
Vanda

De borzasztó nagy lett.. Brrr

Szóval, X nélküliek sipirc táblát tölteni Kép Kép

Breki Kép
Én is álmodtam már azt, hogy babát várok. Igaz naponta ezzel a témával foglalkozunk, nem is csoda! De legyen ez egy jó jel! Kép Kép

Vanda
Vanda

Sziasztok LeanykakKép

Olvaslak am mindennap titeket tobbszor is csak nincs idom mindig irni.Sajnalom,hogy nem tudtam menni talizni.
A videki tali mar regebben felmerult de meg nincs eleg joido.Akkor abban maradtunk,hogy az elso ilyen tali nalam lesz.Nos az ajanlatom meg mindig all,ha van kedvetek.Bp-tol 35 km-re lakom.

pusszantas Krisztinka
kriszti

Doris!

Akkor én az egyik könyvet bedobom neked a gyorsmásolóba nemsokára.

Edelweiss!
Úgy tûnik mintha kicsit sokat néznéd a TV3-at Kép

Cipómama!
Várom az élménybeszámolódat miben állapodtatok meg az orvossal.

Vanda!
Ígérem hamarosan kitöltöm a táblicskut, de még megvárnám a jövõ heti HSG-t.

Marcsi
Marcsi

Szia Krisztinka!Kép

Nagyon aranyos vagy, hogy még mindig gondolsz Ránk!Kép
Hogy van a kis pocaklakód? És a kedves mama?

Pusz,Sien.
Sien

Lányok!

Caldeának mikor lesz a hiszter?
(A biztonság kedvéért én már mostantól elkezdek drukkolni neki!KépKépKép)

Sien
Sien

Marcsi
Miért is? Kép A transzportálás miatt? Nem fogod elhinni, de csak kapcsolgatni szoktam. KépKépKép

Krisztinka
De jó hogy itt vagy! Hogy vagytok? Remélem nagyon vigyázol magatokra. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

SienKép
Caldeának szerdán lesz a nagy nap és azt mondta talán addig már nem jön a náthásodás miattKép Nagyon drukkolok NekikKép
MarcsiKép
Nagyon köszi hogy bedobodKép
KrisztinkaKép
Mesélj egy kicsit a ManócskádrólKép
CipómamaKép
Sokat gondoltam Rátok péntekenKép Remélem minden kerekKép
LányokKép
Ancsiról mi hír? Ugye minden rendben van velük?
AliceKép
Ti hogy vagytok? Mi van a Húgoddal és Apukáddal?
Timi KedvesKép
Mail magánban ment, remélem rendben talál Téged isKép

doris

Lányok, ma nem voltunk valami aktívak Kép

Már itthon jutott eszembe a folsav.. Mert drogériában voltam ugyan, de patikába már nem mentem át. A DM-ben tudjátok mire leltem?

Maca Vibe készítményre!!

Régebben beszélgettetek róla többen is, de nincs kedvem visszakeresni a hozzászólásokat, és most azt szeretném megtudni, hogy mi a véleményetek, tapasztalatotok róla, érdemes-e szedni, stb. ? Szed, szedett valaki közületek?

És a Peponen tökmagolaj kapszuláról a fiúk érdekében mi a véleményetek?

Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?